תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם המסך, לאחרונה אני רואה "כתמי צבע" ירוקים ב2 מהפינות. המסך הוא מדגם 784FD, ועד כה לא היו לי בעיות איתו. גם הכתמים האלה שאני רואה הופיעו לאחרונה, אחת ממש היום לאחר הפסקת חשמל - יכול להיות קשר? השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תופעה כזאת, ומה אפשר לעשות בנידון. תודה, נדב.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, נניח ויש לי לוח כמו שכתוב כותרת. ונניח שברק פגע לי בבית. ואז המחשב מסרב להידלק. אז כמה שאלות: 1. מישהו יודע אם הלוח הזה אמור להשמיע צפצוף אם לא מחובר אליו מעבד? 2. נורת הבקרה בלוח דולקת, אבל הוא לא מבצע פוסט ויש כבה...אני נשער שזה לוח האם שנשרף, אפילו שנורית הבקרה דולקת...אבל אתם בטוח מבינים בזה הרבה יותר טוב...אז אני ממש אשמח לעזרה תודה שחר
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, לוח של אסוס מדגם P5S800-VM נדלק אך לא מצפצף ולא נותן כלום. נעשה החלפה של זיכון + מעבד ועדיין אותו הדבר. הוחלף לוח ועדיין אותו הדבר. מישהו מכיר את התופעה הזו ?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
המחשב לא באובר קלוק ... אם אני סוגר אותו הוא לא נדלק עד שאני לא עושה לו "סימוס קליר" בדיוק כמו שכתוב כאן http://www.dfi-street.com/forum/showpost.php?p=127704&postcount=24 ... אח"כ המחשב עולה.. ברגע שהוא נסגר אז שוב בכל מההתחלה !
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה חבר שלי קנה את הלוח הנ"ל בתוספת מעבד Athlon XP 2000+ והיטסינק של Zalman 6000Cu, כמו כן עם ספק Tsunami 350W. היום הוא הרכיב אותו וכשהוא מנסה להפעיל קורים הדברים הבאים: א. אין תצוגה ב. הצג בלוח אינו פועל ג. הנורה של הזיכרון פועלת ד. הכוננים מגיבים (CD-ROM נפתח ונסגר) אנא עזרו בהקדם האפשרי. -בברכה, NerdX
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה , יש לי לוח מסוג GA-7VRXP , של גיגה בייט כמובן . וקניתי לו מעבד 2400+ , הלוח אמור להיות PLUG N PLAY מלא , חיברתי הכל הדלקתי את המחשב , המחשב נדלק וכעבור זמן מה הוא נכבה. אחרי משהו כמו 3 פעמיים כאלה , המחשב כעת נדלק אך ללא תצוגה על המסך וכאשר אני מוציא את הזיכרונות הוא לא מצפצף .. למישהו יש מושג ?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מערכת שמבוססת על Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ..…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מערכת שמבוססת על Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא …
-
שלום לכולם !!! יש לוח אם של ASUS P4-PE כרטיס מסך G.F 4 440MX 128 MB SE מעבד 2.4 זיכרון 512 MB 333 MHZ הבעיה היא שכל פעם שאני משחק ולא משנה איזה משחק או גולש באינטרנט ( רק כאשר אני גולל דף מידע מסוים ) נשמעים ציפצופים מהרמקול של המארז בפורום של סיון ענו לי ואמרו שיש חוסר תאימות מתח בין כרטיס מסך ללוח אם אבל לא נתנו שום פיתרון אנא עיזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מדפסות אפסון סטייל 62 חדשה שחיברתי אותה למחשב פנטיום 3 עכשיו שאני מפעיל את הXP ומחבר את המדפסת הXP לא מודיע לי אפילו שחיברתי מדפסת מתקין דריבר[דרך אגב זה דריבר של 2000WIN] הוא כאילו לא מוצא אותה ורושם הודעת ארור שאני מנסה להדפיס גם דרך ההתקנה של הדיסק הוא אומר שהוא לא מוצא מדפסת ניסיתי במאפיינים לשנות את ההגדרה של הLPT1 או 2 או 3 לא עוזר! החלפתי חוט לא עוזר! עכשיו שמדליקים את המחשב מהתחלה המדפסת כאילו מאתחלת את עצמה מה שמראה שהיא מחוברת אולי בגלל שזה היה מחשב משרדי שעבד ברשת ובטח היה שם חדר הדפסה אולי עשו איזה הגדרה שזה יבטל את הLPT ??? אולי יש איזה שיטה לג'מפר את הלוח שיחזור לזהות מהLPt עכשיו רציתי אולי להכנס לביוס אבל שאני לוחץ DELETE זה לא נכנס אולי בלוחות של אינטל …
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, היה לי בעיה במחשב שניסיתי להדליק אותו הוא נדלק לשנייה נכבה ומתחיל מחדש, שלחתי אותו לתיקון אמרו לי שזה לוח אם לא תקין ושאין להם אפשרות להחליף אותו כי הם לא מוצאים אותו או משהו מתאים למכירה. לוח אם - Z97-PRO4 -ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v אם מישהו יודע איפה מוכרים כזה או שיש אפשרות אחרת?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל..חיברתי אותו לא מזמן למחשב.העיניין הוא שאני לא שומע סאונד ,והסימון של הרמקול בשורת משימות מופיע בהשתק.ניסתי עדכון דרייברים לא קורה כלום..מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול בזמן שגלשתי לי ברחבי האינטרנט הWINDWOS נתן לי מסך כחול יפה ונתקע (לפני זה היו רעשים של קצרים ברמקולים ואחרי כמה שניות הכל קרס ) המערכת שלי מורכבת מ amd 2800 +EpoX 8-rda Geil 512 333MHZ X 2 HeC 475 W אחרי המסך כחול ביצעתי ריסטרט למחשב, הWINDOWS לא הסכים לעלות נתקע בשלב הטעינה ניסיתי לעשות system restore ביצע בהצלחה אבל עדיין לא עבד לאחר כמה משחקים הצלחתי לעלות את הWINDWOS אך כעבור דקה עשה ריסטרט גם בSAFE MODE עשה ריסטרט אחרי בערך 10 דקות גם כאשר אני בתוך הBIOS להגדיר את BOOT לפעמים זה קופא והמקלדת מפסיקה להגיב בנוסף במסך הראשי של המחשב בעת ההדלקה מקבלים נתונים על המערכת ישנו נתון vdd שה וא צבוע באדום למרות שלפי הספר הוא בטווח התקין 1.5V ניסיתי…
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קניתי לוח GA-7N400-L כמובן של GIGABYTE, ומעבד XP 2600 חמוד. אך למרבה ההפתעה הלוח לא זיהה לי את המעבד וכתב שהוא פועל במיהרות של 1100 MHZ מישום מה... על כול פנים התחלתי לשחק עם הג'אמפרים (הקופסאה מ1 עד 6) ולאחר משחק מסויים הגעתי למצב שהלוח מזהה לי שהמעבד הוא XP 2200 !!!!! למה??? מישהו יכול בבקשה לעזור לי לעדכן ביוס אולי? לשנו ג'אמפרים? משהו?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי (סוף סןף) את החלקים האחרונים למחשב החדש שלי. בין ביתר - לוח אם GA965PDS3P ומאוורר Zalman 7700CU. הכל מורכב, עובד יופי, חוץ מדבר אחד מוזר בנוגע למאוורר: המאוורר מגיע עם מכשיר שליטה בעצמה. אם המאוורר מחובר בעזרת המכשיר לחיבור של הCPU FAN בלוח, הוא לא עובד. אם הוא מחובר ללא המכשיר, הוא מחכה כמה שנית, מתחיל לעבוד אבל רק במהירות של 600-800 RPM. אם הוא מחובר לחיבור הPOWER FAN, הוא עובד רגיל (לפחות נראה כך), אבל הלוח מוריד את מהירות המעבד (לחצי!!!) בגלל זה! למרות שחום המעבד עומד על 12 מעלות וטמפרטורת הלוח על 44. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הולך פה?
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם GigaByte 7VRXP גרסה (Rev1.1). שתי בעיות עקריות: 1. הבנתי שעל מנת לנצל את תכונת ה- ATA133 שתומך בה ה- HardDisk שלי. אני צריך להתקין אותו על IDE3 או IDE4 ולאפשר ב- Bios את רכיב ה- Promise ( הרכיב שמאפשר תמיכה ב- ATA133 ) במוד ATA, אז לקחתי את כל ההתקנים שלי שמורכבים על IDE1 ו- IDE2 והעברתי אותם, בהתאם, ל- IDE3 ו- IDE4. רכיב ה- Promise זיהה את ההתקנים אך לא זיהה את קבצי ה- System ומן הסתם ה- Windows לא עולה... וב- Bios לא מצאתי איך מגדירים חיפוש של ה- System ב-IDE3 במקום ב- IDE1 ! אם משהו הצליח לקנפג את המערכת שלו בתצורה הנ"ל - אנא שתפו אותי... 2. אני משתמש בכרטיס קול שהוא חלק מן הלוח אם ( OnBoard ), ואני כל הזמן שומע צפצופים ורעשים תמידיים ממנו ! …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה: הלוח אם אחרי 5-10 שניות עושה ריסט הפתרון: ניתקתי הכל, עד שנשארתי עם לוח ומעבד אחרי שהוצאתי את המעבד הלוח נשאר לדלוק... אז... הבעיה היא המעבד? או שאולי המשטח קרור לא עושה עבודה טובה? במידה וכן הבעיה היא המעבד... המחשב נקנה באיבורי לפני 4 שנים, האחריות שלהם היא ל3 שנים אבל אחריות על מעבד היא לכל החיים... אז לבוא אליהם רק עם המעבד ביד ולהגיד להם קחו תחליפו? אשמח לשמוע תגובות ממישהו שקרה לו משהו דומה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני חושב שהבעיה בלוח אם... החלפתי ללוח הזה אחרי שנשרף לי הלוח הקודם (חיבור לא נכון של סטיק זכרון גרם לשריפתו וגם של סלוט זכרון בלוח אם הקודם ) בכל אופן, כשאני מעלה את המחשב, לאחר כמה זמן הוא נכבה מעצמו בצפצוף של סירנה. כך מתוארת הסירנה לפי A two-tone siren, generally caused by overheating or out of specification voltages :ABIT. יש לציין גם שניקיתי את המשחה התרמית מהמעבד, וכרגע אין משחה תרמית בכלל. אחד הדברים שבאו לתשומת לבי הוא הרעש שמפיק המאוורר שעל המעבד (Thermal Take 7 למעבדי AMD) שאינו משמיע רעש חזק כמו בלוח אם הקודם למרות שבדקתי את הווסת שלו והוא מכוון עד הסוף (בד"כ ממש שומעים אותו עובד, אבל עכשיו לא שומעים רעש שקרוב לזה). יכול להיות שהלוחות החדשים לא מסתדרים ע…
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מחשבים SOCKET A, ישנים, אחד מהם עבד עד לפני כמה ימים, והשני שמתי אותו בארון אחרי שמדי פעם היה קורס. המחשב הראשון משמיע צפצוף (תיייי נווווווו) הוצאתי הכל ורק לאחר שהוצאתי את המעבד הצפצוף הפסיק. לקחתי את המעבד מהלוח השני ועדיין הלוח מצפצף. החלפתי לוח, לקחתי את הלוח של המחשב מהארון עם שני המעבדים ואותה בעיה כמו המחשב הראשון. לסיכום, 2 לוחות ו 2 מעבדים ב4 קומבינציות שונות, אותה בעיה. זיכרון קיימים אצלי 3 והם לא משפיעים. כרטיס מסך גם כן, קיימים 2 והצלבתי. רעיון למה הבעיה? זה מחשב לאחי הקטן והוא משגע אותי, אין לי רצון להשקיע יותר מדי.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי לוח אם משומש בזול asus p5kpl-c. התקנתי וינדוס הכל עבד קשורה אחרי עידכון הוינדוס 7 כיבוי והפעלה מחדש הכרטיס רשת לא מגיב יותר הלדים שלו לא נדלקים. הוא גם לא מופיע ברשימת החומרה שמותקנת בוינדוס. התקנתי וינדוס מחדש פעמיים וזה לא עזר איפסתי ביוס וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של ASUS דגם P4P800 שעושה בעיות, כנראה הוא עושה את הבעיות האלה ON AND OFF שמדליקים אותו פשוט מראה מסך שחור, פתחתי את הקופסא להסתכל, הייתה שם בעיה עם הסגר של הזכרונות , מסתבר שזה פתר את הבעיה זמנית לאחר מכן המחשב עבד איזה כמה זמן ושכיביתי אותו והדלקתי אז שוב חזר לבעיה הזותי, הדבר הראשון שעלה לי זה להוציא את הכרטיס מסך לראות אם יעבוד , כי הבנתי שהוא לא מגיע בכלל לביוס, לא מגיע לממורי צ'ק והדבר הראשון שעולה כשמפעילים תמחשב זה הביוס של הכרטיס מסך , אלא אם כן אני טועה, אז שיחררתי את הכרטיס מסך מהPCI שלו והמחשב נתן ציפצופים ושמעתי קול תקין של שמגיע לביוס. השאלה הנשאלת, איך אני יכול לבדוק אם הכרטיס מסך תקין בהתחשב בעובדה שאין לי בזמין לוח אם עם כניסת AGP (כרט…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי, כשמדליקים את המחשב, המסך לא עולה. בדקתי את כל החלקים במחשבים אחרים והבעיה היא בלוח... עכשיו, יש עדיין אחריות על הלוח אבל החנות פשטה רגל. מישהו יודע מי היבואן של ASUS? או למי אני יכול לפנות בשביל לקבל את האחריות? תודה
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אינטל 965LT (LEMONT וזכרונות DDR2 667MHZ CL5. אתמול הסתכלתי בBIOS וראיתי שהזכרונות פועלים ב-533MHZ ויש אפשרות לשנות את המהירות שלהם ל-667 או ל-800, שיניתי ל-800, ושמרתי את ההגדרות החדשות. מאותו רגע, בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש שלושה צפצופים והמחשב לא מפעיל את חלונות וגם המקלדת לא עובדת... אחרי שניסיתי לשחק עם הסלוטים של הזכרונות ולהוציא אותם לחלוטין מהמחשב וקיבלתי את אותה תוצאה (שלושה צפצופים וכו') נראה לי שהלוח אם לא מזהה את הזכרונות. מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את המצב לאיך שהוא היה לפני השינוי בBIOS? תודה מראש, אור
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם לוח אם של גיגה בייט NF3U הוא היה ננעל גורם לארטיפקטים הבהובי מסך ועוד....[זה לא הכרטיס מסך כי החלפתי בכרטיס אחר והבעיה נמשכה...] נתתי את המחשב לבדיקה בפנדה מחשבים שם הם אומרים שאין בעיה. הבאתי להם את הלוח אם +מעבד+ זיכרונות והספק כוח. זה מוזר. אני לא רוצה ששוב יתחילו הבעיות המוזרות. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אחרי זמן מה שלא השתמשתי במחשב פתאום אין לי sound ואין לי כרטיס קול זה on board מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-