תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את המחשב שלי, ואין לי את הדיסק של הלוח אם. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (קיבלתי הודעת שגיאה שאני צריך להתקין דרייבר לnetwork adapter). אני לא מצליח למצוא איפה אפשר להוריד את זה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לבצע OC למעבד - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quadcore ה hwmonitor מראה לי על 98מעלות בלוח אם , עוד לפני שניסיתי אפילו לעשות OC . לא עשיתי OC מעולם , אני מפחד לעשות במיוחד שהמעלות בלוח אם הן 98 . אני כבר סובל מחוסר ביצועים של המחשב כבר הרבה זמן , אני משחק ב Guild Wars 2 שנחשב משחק כבד על המעבד . וב CS:GO החדש . GW2 אני מקבל 20 FPS ובמקום עם הרבה אנשים 7-8 . וב CS:GO - 70 FPS , שזה מתוך 300 וזה גרוע . דרייברים מעודכנים. אשמח לעזרה , עצה אם לעשות OC או לא , וגם לגבי הטמפרטורה של ה לוח אם איך לטפל בה . מפרט שלי - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quad RADEON 5770HD 1GB 4GB RAM Kingston 450W ספק http://www.siz.co.il/my/mymj2hewtwja.jpg
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כשאני מבצע הפעלה מחדש או הדלקה לצורך העניין, לוקח המון זמן עד שהמחשב מגיע למסך הlogin של הוינדוס. הboot נהיה איטי יותר אחרי התקנת SSD חדש. האם למישהו הייתה בעיה דומה? GA-880GM-u2h זה הלוח אם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השאלה/בעיה בכותרת+מצורפים:כל פרטי קובץ הDump: Dump File : 091012-8564-01.dmp Crash Time : 10/09/2012 10:18:13 Bug Check String : BAD_POOL_CALLER Bug Check Code : 0x000000c2 Parameter 1 : 00000000`00000099 Parameter 2 : fffffa80`07f17010 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.17835 (win7sp1_gdr.120503-2030) Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 Stack Address 1 …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי הפסיק לעבוד לפני כמה זמן. לקחתי אותו למעבדה שאמרו שחבל על הניסיון לתקן ומאז קניתי מחשב חדש כי בכל מקרה חשבתי לשדרג. חשבתי לנסות לתקן אותו בשביל אבא שלי שצריך מחשב פשוט לאינטרנט ואופיס בלבד, אז אתמול פתחתי וניקיתי אותו וניסיתי להפעיל מחדש. הוא נדלק ועבד למשך כדקה (הגיע למסך הלוגו של window) ואז נכבה. ניסיתי להפעיל שוב ונכנסתי ל- BOOT אבל הוא שוב נכבה. בכניסה נוספת לראות את טמפ' ה-CPU הוא הגיע מעל 100 מעלות צלסיוס לפני שנכבה שוב. זהו מחשב בן כ-5 שנים: לוח אם ASUS P5GC-MX מעבד intel dual core 820 זכרון 1.5GB DDR2 מע' הפעלה- windows xp במעבדה בזמנו לא בדקו לעומק אבל הטכנאי אמר שכנראה הבעיה בלוח אם- שנשרפו כמה קבלים או משהו כזה- נשמע הגיוני? האם המחשב הי…
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תקלה עם הכרטיס מסך ואני לא ממש מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כרטיס מסך NIVIDA Geforce 9800 GT שמותקן ופועל על המחשב, אבל אחת לכמה זמן בערך רבע שעה שאני רואה סרטונים ביוטיוב או מתעסק יותר מידי במחשב הוא "מרענן" את המסך ומעלה הודעת שגיאה למטה מצד שמאל "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור" צירפתי גם תמונה של ההודעה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=69703032.jpg אני מבקש את עזרתם התקלה הזאת משגעת אותי.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה במסך או כרטיס מסך או לוח אם או ספק אני כבר לא יודע המסך שלי נהייה שחור לשניה והוא נראה מרצד כמו פסים קטנים שרצים במסך (בביוס רואים את זה בבירור מלא קווים קטנים כאלו )שמתי כרטיס מסך אחר לבדיקה ועדיין יש לי את הבעיה . עכשיו הבעיה התחילה לי לפני יומיים שלושה ועכשיו היא החמירה כלומר יותר מידי המסך מתכבה וכמו כן רואים בו הרבה קווים לפני שבוע כמו כן עשיתי ניקוי אבק במחשב והחלפתי HDD חדש SSD לא יודע אם יש קשר בין הדברים אבל כל מידע אני יודע שזה חשוב שכחתי לציין שהמסך שהוא נהייה שחור המנורה שלו עדיין דולקת
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני חיבורי sata בלוח אם שחסומים ע״י גוף כרטיס המסך האפשרות היחידה היא להשתמש בכבל שמצד אחד הוא ישר ומצד שני הוא בזווית ישרה עכשיו בדקתי מסתפר שכבל בזווית ימין יחסום לי את שאר החיבורים שלא חסומים על ידי כרטיס המסך מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא בארץ כבל sata בזווית שמאל ?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם ישן של msi הדגם המדוייק הוא p6ngm שלמיטב הבנתי יש לו סלוט של pci express (ראו בקובץ המצורף) קניתי כרטיס מתאם usb-3 של trancend וניסיתי להתקין אותו .מערכת ההפעלה ווינדוס 7 64bit .אני מקבל הודעת שגיאה ש"הכרטיס לא יכל לאתחל" ובמנהל ההתקנים יש עליו סימן קריאה. הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר של transcend והתקנתי דרך מנהל ההתקנים מהמחשב שלי. שוב אותה בעיה. התקנתי את הכרטיס על המחשב השני שלי, עם לוח אם חדש של asus ,ומערכת הפעלה ווינדוס 8 והכל עובד כמו שצריך. האם מדובר בבעיה בלוח האם של המחשב הישן? האם צריך לבצע עדכון ביוס? כדי שאוכל להתקין גם שם עוד כרטיס זהה? אם אקנה מתאם pci לא אקספרס האם אוכל להתקינו בסלוט הרגיל? האם לא תהיה בעיה? האם הוא יהיה איטי יותר? חסר …
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, בדיעבד, היום אני יודעת כי מחקתי אתמול את התקן השמע במחשב שלי אשמח לעזרה כיצד אני מחזירה אותו או כיצד אני מתקינה חדש תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם GigabyteGA-965P-DQ6 (rev. 1.0)Motherboard בן 5 בערך ומעבד מומהר DualCore IntelCore 2 Duo E6300, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כמה ימים המחשב שבק חיים ולא נדלק יותר. ניתוק של כרטיס המסך לא עזר וכן גם החלפת הספק לא הועילה בשום צורה. כמו כן, כדי לבדוק שאין גם בעיה במגעים של כפתור ההפעלה של המחשב, החלפתי את החיבור של הRESET לפינים של הPOWER ועדיין לחיצה של כפתור הRESET לא הפעילה את המחשב. האם סביר להניח שהבעיה היא בלוח האם? ברור לי שללא החלפת לוח האם בלוח אם אחר אין דרך ודאית לדעת זאת, אך לפני שאני קונה לוח אם ובהתחשב בכך שאין לי לוח אם נוסף זמין לבדיקה, האם יש משהו אחר שעלי לבדוק לפני שאני קונה לוח אם חדש? תודה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש לפני שבוע עם כרטיס מסך של Sapphire HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-Eומעבד של Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, TrayIntel עכשיו קניתי בשביל משחקים כמו קונטר סטרייק בשביל שיעבוד לי חלק עכשיו התקנתי ווינדוס 7 ותדרייבר המעודכן לכרטיס מסך זהו זה מה שעשיתי למחשב בהתחלה עבד די חלק המשחק על 100FPS עכשיו שאני נכנס זה הולך תקוע קצת והFPS רץ לא נשאר על מספר קבוע משתגע יש איזה משהו שאפשר לעשות בשביל שיעבוד לי חלק? סה"כ זה קונטר סטרייק אין לו דרישות גבוהות ונראה לי שהחלקים האלה שקניתי קטלנים למשחק כמו קונטר סטרייק דרך אגב יש לי 4 גיגה זיכרון ולוח אם של Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר יש מדפסת HP DESKJET F2200, כל עמוד שמדפיסים מופיע כ-3/1 ב-SPOOLER. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש, אבל זה לא ממש עזר. בנוסף, המדפסת מדפיסה מאד לאט (אם בכלל). יכול להיות שזה קשור לזה שמחסנית הדיו הצבעוני ריקה? המחסנית השחורה חדשה, אבל שמעתי שיש מדפסות שמסרבות להדפיס בשחור אם הדיו הצבעוני ריק.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה: MJ105 Hasee. אני חושב שיש בעיה בחריץ של הזיכרון ראם. הזיכרון המקורי שהמחשב בא איתו היה 2 גיגה , החלפתי אותו למרות שהוא תקין - הוא עובד במחשב אחר , ושמתי במקומו זיכרון 1 גיגה שעבד בהתחלה ואז הפסיק לעבוד. המחשב נדלק (המסך לא נדלק) ואחרי כמה שניות יש מין כיבוי חלקי כזה - המאוורר נכבה. האם מישהו מכיר את הבעיה? כמו כן , יש בעיה נוספת : הכבל שמחבר את המקלדת ללוח התנתק , פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכבל מאד קצר - אני לא רואה דרך לחבר אותו.באופן כללי המחשב הזה מורכב מבפנים בצורה הזויה , לא הגיונית ולא נוחה בעליל (וראיתי הרבה מחשבים מבפנים).זה נראה שהסינים האלה לא ממש טובים בתכנון , או שהם בונים על זה שבמקרה של תקלה פשוט תזרוק את המחשב. מישהו יודע איך אפשר בכל זאת…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כמו שקראתי במדריך לSSD אמרו שצריך לעשות משהו עם יש ווינדוס קיים יש לי micron400 SSD CRUCIAL שנקנה בקנייה הקבוצתית מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לוח אם asus p5q pro 2 כוננים קשיחים 1. סיגייט ברקודה של 1 טרה- עליו מותקנת מערכת ההפעלה win7 2. WD של 500 gb הבעיה היא כשמאתחלים או מכבים את המחשב, לעיתים מאד קרובות המחשב לא מזהה את הסיגייט ולכן לא מעלה את מערכת ההפעלה. כשבדקתי בביוס, גם שם אין זיהוי לסיגייט. ניסיתי להחליף את הסלוט של כבל המידע, אך אין שינוי. רק לאחר כמה איתחולים הוא זיהה את הסיגייט. יש לציין שמתי שהמחשב לא מזהה את הכונן, אז המעבד נשאר על אור אדום ז"א עובד במלוא הקיטור. איך פותרים את הבעיה לדעתכם? ומה מקור הבעיה, לוח אם? הסיגייט? יש לציין שאת ה WD הביוס תמיד מזהה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להתקין וינדוס XP במחשב הנייד שלי דרך USB, שכן אין במחשב הנייד כונן תקליטורים. הצלחתי להפעיל את ההתקנה, אבל ההתקנה לא מזהה את הדיסק הקשיח שלי, בגלל שהוא מוגדר כ-NTFS, ואם אני לא טועה הדוס לא עובד עם המערכת הזאת.. ניסתי להגיע איכשהו לMS-DOS, בשביל להשתמש ב-FDISK, אבל לא הצלחתי להפעיל את המחשב בדוס... למישהו יש רעיונות? אני מרגיש אבוד.. תודה מראש =)
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כשבוע המחשב שלי הפסיק לעבוד. כלומר כשמשדליקים אותו הספק עובד ונראה שעוד מס' רכיבים עובדים אך על המסך לא רואים דבר. ואני מתכוון- שום דבר, מסך מושחר לגמרי (אך שומעים את מאווררי המחשב עובדים) שלחתי את המחשב למעבדת תיקון ולאחר יום זוהי אבחנתם: הדיסק הקשיח נדפק. את מבינים איפה הלב שלי יושב עכשיו? בכל מקרה, בתור אחד שמבין רק קצת, קיבלתי את אבחנתו אך יש לי תחושה לא נוחה לגביה. האם כך נראים תסמינים של הארדיסק דפוק? אפילו המסך של הביוס בהתחלה לא עולה. ממש לא רואים כלום בשום שלב. בבקשה עזרה! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח אם [ Gigabyte GA-B75M-D3H] לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
לא ברור לי בדיוק מה הבעיה, אבל במחשב החדש שקניתי אחרי שכבר התקנתי קודם WINDOWS, כרגע אני לא מסוגל לעלות אותו וגם לא מסוגל להתקין מחדש באמצעות BOOT מהדיסק. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא רושם לי שגיאה 0xE0000100. שום דבר שניסיתי לא גורם למערכת הפעלה לעלות, בחלק מהפעמים הוא לא מזהה שמה שמותקן זה בכלל WINDOWS. יש כלי שמאפשר לי לעשות דרכו BOOT ולשחזר את הדיסק הקשיח למצב ברירת מחדל? פורמט ולבטל את כל המחיצות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי בעיה חוזרת על עצמה - המחשב נתקע בפתאומיות. זה קורה לרוב אחרי שאני הולך מהמחשב וחוזר אליו - כשהמחשב במנוחה (נכנס למצב כיבוי מסך). מה שקורה שאני מנסה להיכנס לתיקייה, לתוכנה, לפתוך את ההתחל ומגיב מאוד לאט. זה אחרי שעבד בסדר גמור לפני. הפתרון הוא לעשות ריסט ולהמשיך לעבוד, אבל זה לא פותר כלום, רק "קומבינה". * לפעמים נתקע בזמן עבודה שוטפת. כבר ניסיתי : ניסיתי להחליף קבל מסך, ניסיתי להוציא את התקני ה USB שמחוברים למסך (אולי מקצרים וכו), ניסיתי לעשות פורמט למחשב - אולי בעיית תוכנה (מה שפתר את הבעיה זמנית). הורדתי ב OC למחשב, אחרי שיקול שאולי יש רכיב שמתחמם וגורם לתקיעה - כונן קשיח, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך.. אבל לאחר בדיקה שמתי לב שהמעבד וכרטיס המסך לא ממש חמים (גם ניטור טמ…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן אז ככה.. אני מוריד סרטי HD מטורנטים ורואה בVLC שבלפטופ, פעם בחצי שעה בערך הסרט נתקע ונסגר. אם אני פותח את הסרט מחדש הוא נתקע באותה נקודה בדיוק ונסגר, אם אני עובר את הנקודה הזאת אפילו בשניה אחת הסרט ימשיך כרגיל. בדקתי במחשב הנייח והסרטים עובדים חלק. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ש לי מחשב נייח WIN7 64 BIT יש לי מספר תוכנות של עריכת סרטים בשתי התוכנות אין סאונד ואחת יש בעיה מוזרה יש לי את התוכנות עריכת סרטים windows live movie maker 2012 אין סאונד , למרות שהמחשב מראה שיש, בעוד תוכנה השניה גם אין סאונד בתוכנה ה3 הסאונד עובד תמונה(וידאו) יש בכל התוכנות. עשיתי פורמט למחשב התקנתי את כל דרייברים שצריך, חשוב לציין שיש קול במחשב עצמו שירים יוטיוב וכו' בדקתי הכל, בעוצמת קול ולוח בקרה הכל תקין החלפתי מקודדים ,לא ביחד הסרתי ואז החלפתי כל פעם גם לא פתר לי את הבעיה שהתקנתי על המחשב windows movie maker 2.6 גירסה ישנה אז היא כן עובדת האם הבעיה בכרטיס קול עצמו שהוא על לוח האם gigabyte ga-x48-ds4 או בעיית חומרה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי לא הדלקתי את המחשב שלי במשך 34 יום. כשהדלקתי הכל פעל בסדר וכעבור כמה שעות המחשב לא הצליח לעשות בוט לווינדוס ומבקש ממני או לנסות להפעיל את הווינדווס בצורה רגילה (יש ריסטרט לאחר כמה שניות), או לנסות לפתור את הבעיה באופן אוטומטי (לא מצליח, גם אם עושים סריקה 3 פעמים). לקחתי את ההארד דיסק לחנות והם אומרים שהוא בסדר. מדי פעם הביוס לא מזהה הארד דיסק. בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנת הצלה כלשהי הוא לא מוצא שום כונן. ניסיתי להתקין ווינדווס 7 וזה אומר שהוא לא מוצא דרייברים להארד דיסק. אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-