עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by efee123,

שלום, יש בבעלותי מחשב ישן p4 לוח אם של msi ומעבד אינטל ליבה 1 2MHZ. כרגע הביאו ליידי מחשב ישן שאין להם מה לעשות איתו וברצוני לדעת אם אפשר לעשות איזושהיא הכלאה בין 2 המחשבים. בגדול מה שהצלחתי לראות שיש : לוח אם intel d865gb/d865perc או intel N232 אחד מהם הוא הנכון.. ולגבי המעבד איך אני יודע איזה מעבד יש במחשב? לגבי כרטיס מסך: fx5200. אני יודע שיש מעט פרטים זה מה שאני יודע כרגע. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ב KSP והחליפו לי את ההארד דיסק (תחת אחריות),אמרו לי שהבעיה נפתרה והנה הבעיה שוב חוזרת על עצמה אחרי כמה ימים של שקט פתאום זה שוב קורה,אני רק רוצה לציין שהפעם הראשונה המחשב היה מרסט את עצמו פעם בכל לילה ואז כבר הגיע מצב שהוא היה נכנס ללופים של ריסטרטים ,נדלק ,נכבה,נדלק,נכבה וחוזר חלילה,אשמח לעזרה. INTEL CORE I5 3470 GIGABYTE H77 DS3H זכרון 8 ג"ב ווינדוס 7 -64 בייט כרטיס גרפי בלוח אם (משתמש רק לראות סרטים) אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אז קניתי מחשב חדש וחיברתי אליו את הכונן דיסקים מהמחשב הקודם. התקנתי ווינדוס 10. משום מה הכונן לא מזהה דיסק דרייבר של הלוח אם או של כרטיס המסך אבל כן קורא ומעלה בהצלחה דרייבר של ssd samsung evo 850 מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by LockOn,

היי, למען האמת אני כבר דיי מיואש.. מדובר על הארד דיסק שיש עליו עותק דפוק של WIN7 ואני מנסה לפרמט אותו בדרך כלשהיא. הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות BOOT בשום מצב. נסיתי גם לעשות דרך דיסק ולא עבד.. נסיתי גם דרך הDOK ולא עבד (נסיתי על מחשב אחר ועבד). כל פעם שאי מנסה לעלות אותו בדרך כלשהיא הוא נותן לי שגיעה אחרת.. עכשיו לדוגמא אני מנסה לעלות אותו דרך הDOK והוא עושה לי כבר שעה VERIFYING DMI POOL DATA...... אם אני מנסה דרך הדיסק הוא כותב "אין דיסק מערכת, הכנס דיסק ולחץ אנטר". (כמובן שהדיסק עובד). יש למישהו כל רעיון :-\??? אגב, פתחתי פה את הדיון כי זה נתקע בתהליך של הפוסט.. (לפני שהWINDOWS עולה)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yahel shafir,

שלום, אז קניתי מחשב ומסך חדשים, חיברתי הכל (אני חושב) וכשחיברתי את המחשב למסך (hdmi) המסך רשם לי "no input". כל האורות במחשב דולקים, המאווררים מסתובבים והכל נשמע נכון. לא הרכבתי את המחשב בעצמי אבל הרכיבו אותו בחנות, כך שאני סומך עליהם בהרכבה. המקלדת והעכבר גם מחוברים למחשב ודולקים. ניסית חיבורים שונים למסכים שונים וכלום לא עבד, כך שנראה שהבעיה במחשב. בנוסף, האור של fan stop בכרטיס מסך דולק, אם זה אומר משהו. עזרה? פיתרון קסם? משהו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Julie0426,

רים מישראל, UMI X1, והטלפונים הסלולריים האחרים שלנו, יכול לתמוך בשפת עברית במאמצים הגדולים מצוותות ההנדסה שלנו. אז לחברים מישראל, אתה יכול ליהנות מהקניות שלך בחנות שלנו. כל טלפון מאוד מתאים לך, פשוט להתעלם משפת בעיה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by felixb,

שלום, בהמשך לשירשור שלי בנושא "בעיה באחד מרכיבי המחשב", כאמור מדובר על WINXP על מחשב P4. אני אחרי פירמוט, אחרי איפוס ביוס ואחרי ניקוי המחשב והעברת זכרון מ SLOT ל SLOT אחר. היום עם עליית ה WIN שוב קיבלתי את ההודעה: System Error Error code c0000218, parameter1 e16bbbb8, parameter2 00000000, parameter3 00000000, parameter4 00000000. מה משמעות ההודעה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by boka,

אלהן ! תוך כדי גלישה באינטרנט יש לי ניתוקים לעתים קרובות. אני מחובר תשתית של הוט בחייגן + ספק בזק בינלאומי. התמיכה של הוט שמה את המודם אריס במעקב וראו שאין ניתוקים מהמודם. אני גם חיברתי את משחב הלפטופ במקום הפי סי והניתוקים נעלמו. בזמן הניתוק הDHCP סרוויס של ווינדוס הופך להיות לא מופעל ( not started( . החייגן לא נפתח ולא מראה את הסטטוס שלו ולכן אני לא יכול להפעיל אותו מחדש. כרטיס הרשת שלי הוא marvell yukon 88e8001. עידכנתי את גירסת הדרייבר שלו לאחרונה אך זה לא עזר. בבקשה עזרו מה עוד אפשר לבדוק ? תודה !

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי מחשב טוב DELL XPS 9560 בשנה האחרונה אני מרגיש שכל משחק\תוכנה שאני מריץ המחשב נחנק ושומעים את המאוורים מתאמצים+מתחמם מה יכולה להיות הסיבה? איך אפשר לבדוק שהחומרה הכל תקין? איפה אפשר לשלוח לאבחון ותיקון? כבר פרמטתי פעם אחת לא עזר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ניתקתי את הכרטיס מסך אחרי שהתברר לי שהוא מאט את המחשב אחרי שניתקתי ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק לשניה או שתיים ומתכבה ונדלק ונכבה וחוזר חלילה והוא לא מצליח להידלק, ניסיתי לחבר חזרה את הכרטיס מסך והוא עדיין לא עובד מישהו יודע איך לעזור לי? אגב ראיתי כזה בעיה בארכיון של הפורום אבל זה לא פתר לי את הבעיה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הביאו לי מחשב ישן (פנטיום 4), שעבד בסדר גמור לפני שהוא הגיע אליי- מי שהביא לי פרמט והתקין עליו וינדוס וכמה תוכנות. אבל עכשיו הוא נכבה אוטומטית אחרי שאני מדליק אותו. בהתחלה זה לקח לו כמה דקות, אבל עכשיו תוך 10 שניות בערך הוא נכבה. המחשבה הראשונה שלי היא שהמעבד או הזכרונות זזו מהמקום ולא יושבים טוב. הוצאתי וחיברתי אותם אולי 10 פעמים וזה לא עזר, אותו דבר עם החיבורים של הספק לרכיבים. המשחה התרמית יבשה לגמרי, והקירור של המעבד לפעמים קצת רופף, אבל לא יכול להיות שהמעבד מגיע לטמפרטורה כל כך גבוהה תוך כמה שניות... מה עוד זה יכול להיות? אולי התעקם פין אחד בסוקט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום הופסתי את המדפסת להתקנים ומדפסות אבל משום מה לא ל=ניתן לקבוע אותה במדפסת ברירת מחדל מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by סהר צרפתי,

היי יש לי מחשב אסוס עם נתונים כאלה מעבד core i7 2.80ghz Ram 16 כרטיס מסך gtx 1050 ויש לי משחק מחשב לא כבד במיוחד והאף פיאס ממש נמוך עשיתי הכל אומרים לי שצריך דרייברים... ויש לי ווינדוס 10 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by asher_pa,

שלום, לפני שבוע קניתי 2 מחשבים חדשים לוח : GA-880GMA-UD2H מעבד : AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 BOX זיכרון : ADATA 2G Ram DDR3 1333 MHZ דיסק קשיח : SAMSUNG 500GB (HD502HJ) מארז ATX עם ספק 450W אתמול סוף סוף הרכבתי אותם. ומאז יש לי בעיה. כל 5-10 פעמים שאני מדליק את המחשב אני שומע רעש !!עצבני!! מהדיסק הקשיח שהוא "דופק את הראש בצדדים" המחשב ממשיך לנסות לעלות ואז הוא כותב שאין מע' הפעלה. אני מכבה את המחשב \ מרסט אותו ואחרי 2-3 פעמים העניין נרגע והכל עולה כאילו כלום לא קרה. הבעיה קוראת בעיקר (על הפעם הראשונה כמעט) מתי שאני מנסה לבטל את CQN או לחילופין משתמש בפונקציה של Unlock Core. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי להחליף ספק וזה לא עוזר. הב…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lilach55,

שלום, הופיעה לי הודעה בפתיחת המחשב - " אין אפשרות להפעיל את התכנית מאחר ש DAQExp.dll חסר במחשב שלך." איך מסירים את ההודעה הזו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO בעל כרטיס קול מובנה - Realtek. הבעיה שלי,שכל הזמן מקבל הודעות על ניתוק שקע האודיו,למרות שבפועל לא מתרחש שום ניתוק.! והאודיו פועל בצורה תקינה. איך מפסיקים את הופעת הודעות אילו,ולמה הן קורות/מופיעות - מה ניתן לעשות לפתירת בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הי מדובר בנייד של חברה מסוג לנובו N100 יש בנייד דיסק של 70GB הרצתי עליו CCLEANER עשיתי איחוי ניקיתי קבצים של תוכנות שלא הוסרו טוב ועדיין מראה שיש לו רק 6GB פנוי אין DATA על המחשב .... מערכת הפעלה של ויסטה אשמח קצת לעזרה אם מישהו נתקל בבעיה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by LOL,

טוב די זה כבר מוגזם יום אחד הייתי בבית בפעלתי את המחשב ומהרמקולים יצא קולות כמו סירנה של משטרה ישר התחלתי לפחד מוירוס אבל בדקתי וירוסים אין כלום ואין בעיות במחשב הכל פועל סבבה עשיתי RESTART והקולות נעלמו עכשיו ממש עכשיו נתקע לי המחשב לשנייה והקולות חזרו אין לי מושג מה לעשות אין לי מושג מה אמור לעשות את זה ואם כבר וירוס אז למה הוא לא עושה כלום

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eins,

שלום לכל העוזרים, בגלל בעיות חשמל בבית, הביוס קפץ לי עם הודעה שיש בעיה בהגדרות ויש צורך לאפס אותו למצב התחלתי לצערי שכחתי שמוגדר עליו RAID 0 בין 2 כוננים שהווינדוס עלה הוא שאל אותי אם לפרמט את הכונן השאלה אם אני מחזיר את ההגדרות RAID בביוס האם יש סיכוי לראות את המידע או שזה אבוד ? יש דרך אחרת להוציא את המידע ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by almog1620,

היי. יש לי במחשב שלי user אחד על שמי. כשהדלקתי אותו עכשיו הוא קבע user זמני, עם תמונת מסך חדשה, ונתן הודעה שאומרת שהמחשב קבע יוזר זמני וכל הקבצים שאשמור על היוזר הזה ימחקו. למה זה קרה ואיך אפשר לתקן את זה??? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. המחשב כל הזמן עושה לי ריסטים , משהו כמו 6 פעמים ביום. סרקתי וירוסים עם קספרסקי , אד אוור , ספייבוט , ואין כלום. וגם עם HijackThis , והכל תקין. האנטי וירוס לא מוצא וירוסים , הספיי וורים אצלי נבדקים מידי יום. הקבצי טמפ מוסרים כל יום , ואין לי מושג מה גורם למחשב לאתחל את עצמו , תוך כדי עבודה , בזמן משחקים או סתם גלישה ברשת. חשבתי שזה החום של המעבד ובדקתי עם תוכנה בשם speed fan ואני לא מבין את הנתונים שלה : temp1 : 39c temp 2: 34c temp3 : 56 c עם נורית אדומה לידו. hd0 : 33c hd1: 36c מה הבדיקה שלה אומרת ? תוצאות תקינות ? מה גורם למחשב שלי לעשות ריסטים ? אם אין לי וירוסים ? או טרויינים ? גם הסרתי את האפשרות של ריסרט אוטומטי מהלוח בקרה , במקרה של בעיה. אם אני אתקין את הווינד…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by harap,

שלום, האם ניתן להעביר שידור מסך דרך חיבור lan למחשב אחר עם מסך גדול?

23. Started by zion561,

חברה מה נשמע? תראו ישלי בעיה מוזרה במחשב.. לפני כ חודשיים ככה בערך הלך לי הכרטיס 7600GT AGP קיצור החליפו לי אותו בזיכוי ל 7600GS קיצר הכרטיס עבד שבוע מצוין..וכיביתי תמחשב יום שישי ובשבת אני מדליק תמחשב הכול עובד מצוין ומתי שאני באה להכנס למשחקים אז המשחקים פשוט נתקעים או בתפריטים או בתחילת המשחק ממש שלא רואים עדיין כלום שחור.. ונקודה כזאת לבנה ניסיתי בהרבה משחקים ואפילו במשחקים ששוקלים 13 מגה=[ לא הולך כלום הטמפרטורה מצוינת מעבד P4 על 30 מעלות ככה הכרטיס על 40 ניקיתי תמעבד עם פן וגם תכרטיס אמממ ניסיתי להחליף זיכרונות ולא עזר..עדכנתי דרייברים למלא סוגים לא עזר וגם פירמטתי ניסיתי גם להוציא תכרטיס ולהכניס ולא עזר כלום.. יש לי עוד 3 שנים אחריות בערך על הכרטיס של ASUS תראו מה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Discreet,

המחשב הוא מחשב ישן AMD 3000+ s-754 1gb kingston לוח אם של epox 160GB דיסק קשיח היה בעיית קריסה למחשב עקב כך שהמעבד היה מתחמם הורכב מאוורר חדש למעבד AC alpine7 בעיית הכיבוי כבר לא קיימת אבל מופיע מסך כחול ניסתי לפרמט כבר 6 פעמים כל פעם מסך כחול הוחלף דיסק קשיח הוחלף זיכרון והוחלף ספק כח עדיין מסך כחול לא משנה מה אני עושה ניסתי לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הבטריה והחזרת וגם איפוס הגדרות שום דבר לא עובד .. Uploaded with ImageShack.us האם המחשב הלך?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 20:48:23 טוב הסתכלתי היום על הלוח אם שלי וראיתי שכל ה-6 קבלים שליד המעבד נפוחים כנראה זה גורם הבעיה http://www.yesky.com/imagesnew/hardware/0131/Athlon64/pic/EPOX/754/5.jpg התמונה ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בבקשה תעזור לי! העברתי את המקלדת לחיבור USB (MICROSOFT OFFICE KEYBOARD( ועכשיו העכבר (סתם PS2 פשוט) הפסיק לעבוד לי ואני עובד דרך המקלדת... ניסיתי להוציא ולהכניס מחדש את העכבר, וגם להחזיר בחזרה את המקלדת לPS2 אבל אז המחשב לא מזהה אותה ואני לא יכול לעבוד כי אז אין לי מקלדת ועכבר... יש לי WINDOWS XP. במנהל ההתקנים יש ליד העכבר סימן קריאה כזה ובמאפיינים כתוב: מנהל התקן (שרות) עבור התקן זה הוגדר כלא זמין. ייתכן שמנהל התקן חלופי יספק פונקציונליות זו. (קוד 32) מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים