עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב שלי לא עולה הוא רושם את ההודעה הזאת boot failure reboot and select proper boot device or insertboot media selected boot device press any key when ready מה הבעייה? הלך ההארדיסק???? :\ תודה רבה !!!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. נגמרה לי הסוללה בנייד ומאז המחשב הנייד לא נדלק, נאמר לי שיש בעיה בלוח אם שלא ניתן לתקן ברצוני לבדוק אם המחשב יעבוד עם סוללה טעונה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ניתקתי את הכרטיס מסך אחרי שהתברר לי שהוא מאט את המחשב אחרי שניתקתי ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק לשניה או שתיים ומתכבה ונדלק ונכבה וחוזר חלילה והוא לא מצליח להידלק, ניסיתי לחבר חזרה את הכרטיס מסך והוא עדיין לא עובד מישהו יודע איך לעזור לי? אגב ראיתי כזה בעיה בארכיון של הפורום אבל זה לא פתר לי את הבעיה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nivster,

יש לי WINXP ודיסק שהלך, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות לו low-level format

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dinsh,

ערב טוב לכולם, המחשב שלי בן 3 שיחייה. הלוח שלו הינו: ASUS P5W DH DELUXE ובמקור נקנה עם מעבד E6300. מאז שהחלפתי לו מעבד לQ8400 התחילו בעיות מוזרות: 1. הBIOS במצב של זיהוי אוטומטי לא מזהה את הזכרונות במהירות האמיתית שלהם (בעבר זיהה) הוא מציג מהירות נמוכנה יותר בתדר. 2. הבעיה העיקרית: יש תקיעות בווינדוס שבאה לידי ביטוי בעכבר ומסכים שזזים בקפיצות, חלונות נפתחים לאט, ובעיות סאונד שנשמע כאילו "אין קליטה"-מקוטע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בBIOS במצב ידני: ניסיתי להורית מהירות הזכרונות, לסרוגין את מהירות המעבד או את המכפיל (סליחה אם אני משתמש במושג הלא נכון) מ8 ל6. והאפילו הייתה איזה פעם שזה עבד לשבוע ואז הבעיה חזרה. ההרגשה שלי היא שיש איזה אי תאימות חומרה/הגדרות במשולש מעבד-לוח-זכרו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tal5870,

שלום יש לי MP3 ולא ניתן לאתחל אותו מה WINDOWS (דרך המחשב שלי) יש משהוא שאני יוכל לעשות איתו?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Julie0426,

רים מישראל, UMI X1, והטלפונים הסלולריים האחרים שלנו, יכול לתמוך בשפת עברית במאמצים הגדולים מצוותות ההנדסה שלנו. אז לחברים מישראל, אתה יכול ליהנות מהקניות שלך בחנות שלנו. כל טלפון מאוד מתאים לך, פשוט להתעלם משפת בעיה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dannycom,

ברשותי מכשיר משולב HP OfficeJet J5783. לאחרונה הופיעה באופן פתאומי (בלי סיבה ידועה) על מסך המכשיר הודעת שגיאה Cartidge error: Cartidge right must be replaced. ניסיתי להוציא את הראש דיו ולהכניס אותו כמה פעמים וההודעה לא נעלמה. ניסתי גם לנקות את המגעים שם, ושום דבר לא עזר. הנקודה המעניינת היא שכאשר ניסיתי להדפיס עמוד אבחון המכשיר עשה זאת מיד וללא בעיות. אלא שאחרי כמה שניות הודעת השגיאה המעצבנת חזרה. אני חושש להחליף את ראש הדיו מכיוון שאם אני שוב אקבל את הודעת השגיאה הזו, המחסנית תתייבש והלכו לי 100 ש"ח +. לאור מה שכתבתי האם יש למישהו הצעה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, הבעיה היא כזו: לאחר הדלקת המחשב, הוא עובד בצורה תקינה 15-20 דקות ואח"כ נכבה מיידית כמו במצב של לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי\הדלקה. פתחתי את המארז ע"מ לבדוק שכל המאווררים עובדים ואכן כולם (ספק, מעבד ו-2 מאווררים של המארז) עובדים בצורה תקינה. פרטי מחשב: פנטיום 4 1 ג'יגה RAM דיסק של 80 ג'יגה לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בבקשה תעזור לי! העברתי את המקלדת לחיבור USB (MICROSOFT OFFICE KEYBOARD( ועכשיו העכבר (סתם PS2 פשוט) הפסיק לעבוד לי ואני עובד דרך המקלדת... ניסיתי להוציא ולהכניס מחדש את העכבר, וגם להחזיר בחזרה את המקלדת לPS2 אבל אז המחשב לא מזהה אותה ואני לא יכול לעבוד כי אז אין לי מקלדת ועכבר... יש לי WINDOWS XP. במנהל ההתקנים יש ליד העכבר סימן קריאה כזה ובמאפיינים כתוב: מנהל התקן (שרות) עבור התקן זה הוגדר כלא זמין. ייתכן שמנהל התקן חלופי יספק פונקציונליות זו. (קוד 32) מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. נהייתה לי בעיה שקורה לי בזמן האחרון שאני נכנס לפרו 16 דמו וגם פיפא דמו מהמחשב. אני נכנס למשחק וכשעוברת דקה המחשב משתתק ונעלם ומופיע במסך "אין אות" כאילו המסך לא מחובר למחשב ובדקתי אם המקלדת מגיבה בעזרת הנורות, והנורות לא נדלקות או נכבות (num lock, caps lock, scroll lock) (פעם המחשב עבד רגיל)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by DF30,

קניתי לי USB Hub קטן ופשוט (ובחו"ל - אז גם בלי אחריות ) שאמור להגדיל את מספר היציאות ל4! ראיתי האבים שהיה להם חיבור חשמל, לזה אין! מעבר לכך, כתוב שהוא לא צריך דרייברים. חיברתי.... WinXP זיהה.... חיברתי זיכרון USB נייד (מקביל ל Disk On Key) והיה מצויין חיברתי את הסורק ו....המחשב לא מזהה אותו - למרות שלסורק יש ספק כח משלו - הוא לא מקבל אספקת מתח מהUSB. כך גם לגבי עוד התקנים שיש להם דרייברים. הם לא מזוהים ע"י המחשב כשהם מחוברים דרך הHUB. מה עושים ? ? ? ??? ??? ??? דרור :smoke:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אוקיי המחשב נדלק אבל שום דבר לא עולה לא הביוס הכרטיס מסך לא נדלק הוא לא מגיע למצב בכלל של טעינת בווט הוא נדלק ונכנס למצב מושהה כזה המסך נכנס לכתום אין את הטווווו הראשוני בקיצור משהו לא בסדר חוששני שזה או לוח אם או זכרונות מקווה שזכרונות הבעיה שאני לא מספיק מבין בשביל להצביע על הבעיה, יש לי 2 זכרונות ככה שהסיכוי שזה הם קלוש וזה מותיר אותי עם לוח האם יתכן? במה אין סיכוי שהבעיה: כרטיס מסך, ספק אולי אפילו מעבד? בכל אופן לכל פרט אחר שאתם זקוקים לו תשאלו אין צורך בהסברים מורחבים , אני לא טיפש במחשבים יש לציין שזה מחשב של 5שנים + הא שכחתי לציין אפילו POST הוא לא מבצע דבר חשוב, מהרגע שאני מדליק אותו, אני לא רואה כלום, כלומר שום כלום מפרט בפרופיל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Yaniv8,

שלום מחשבי שירת אותי נאמנה משנת 2010 ,קניתי אותו בסביבות ה3000-3500 כזכור,היום כבר המשחקים איטיים מדי בשבילי, אני לא מדבר על משחקים כבדים כמובן,וגם קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד שלא הצליח להריץ אותם ללא איטיות מאז התחלתי לחפש את היוקר ,את היקר ולא לחסוך בדברים כאלה שנשארים לזמן רב יהיה לי טיפה קשה להשיג כסף לחדש בנתיים אבל שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות או להחליף כדי שהכל ירוץ חלק ,אשמח לתשובה הינה מפרט: מעבד: intel i5 750 2.67ghz לוח אם: GIGABYTE P55-US3L כרטיס מסך:5770HD דיסק קשיח:640GB זיכרון:2GB

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, שמרתי כמה סרטים על הארד דיסק חיצוני וכאשר אני צופה בהם, אורך הסרט יורד משעה וחצי ל4-5 דקות ואז זה נפסק. כף קורה אם מעביר את הסרט מההארד דיסק למחשב. ניסיתי לצפות דרך כמה תוכנות, מדיה פלייר, DVIX וכו'... מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. USB נשאר דולק לאחר כיבוי המחשב.אני רואה שהוא ממשיך להטעין את האייפד שלי גם שהמחשב סגור

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nargsi,

שלום שלום בכרום פתאום כאשר אני מנסה לפתוח תמונה או סרטון בכרטיסיה חדשה, בעיקר תמונות שבעבר היו נפתחות לי בכרטיסיה חדשה יורדות לי למחשב למה זה קרה ואיך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Bartleby,

לאחרונה קניתי כ.מסך חדש (מפרט מימן), אבל יש לי איזה שהיא בעית ביצועים. המחשב אחרי פירמוט, כל הדרייברים שיש מעודכנים כמו גם ה-BIOS של הלוח. מסיבה כלשהי אני חווה בעייית ביצועים במשחק QUAKE 4. דיברתי עם התמיכה של ACTIVISON וחרשתי את גוגל אבל לא מצאתי שום פתרון. בסוף נזכרתי שלכרטיסים של NVIDIA יש פיצ'ר שברגע שווינדוס עולה, אם אין מספיק חשמל לכרטיס, קופצת הודעת אזהרה ששואלת אם אני מעוניין להפחית צריכת חשמל על חשבון ביצועים. אמנם לא קיבלתי את ההודעה הזאת, וגם לפני שקניתי את הכרטיס היה לי פה דיון מעמיק עם ליאור לגבי איכותו של הספק שלי, שבסופו הבנתי שהספק שלי יחזיק את הכרטיס. אבל בעית הביצועים נשארת. ככה שהאפשרות היחידה שאני יכול להעלות על הדעת זה הספק... השאלה שלי היא כזו: יש אי…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by S0ld13R,

התקנתי היום צורה ועשיתי שהסידירום יהיה מאסטר והצורב יהיה סלייב בג'אמפרים, ועכשיו כשאני נכנס למחשה שלי אני לא רואה את כונן הדיסקים הרגיל! וגם אני לא רוצה את הצורב :'( מה הבעיה? אני יודע מאוד למי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהילן חברים, קניתי מחשב חדש GIGABYTE P35 DS3L G-Skill 2*1GB INTEL 2 QUAD Q6600 Arctic Cooling freezer 7 pro GIGABYTE 8800GT 512mb CORSAIR 450W חיברתי הכל (בדקתי 10 פעמים שהכל נכון) אני לוחץ על כפתור ההדלקה - המאווררים מתחילים להסתובב - הוא לא עושה צליל של POST והמסך לא מגיב, ואז המאוררים מפסיקים לעבוד (המחשב נכבה). אחרי 3 שניות שוב המאווררים נדלקים ל5 שניות ואז שוב כובים, כששום דבר לא עולה על המסך ואין צליל של POST. ניסיתי לעשות RESTART לCMOS, לא עזר. בדקתי עם ספק אחר (480W של Thermaltek) - בדיוק אותה בעיה. החלפתי קירור למעבד - לא השתנה כלום. ניתקתי את כל הפריפרלים מהלוח, אותה בעיה. מה זה יכול להיות? בעיה בלוח אם אני מניח, מה אפשר לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Eparon,

שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם ASUS B85M-E BIOS מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך AMD r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה AMD זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ב"סד שלום יש לי ווינדוס 7 64 ביט ultimate הרשת האלחוטית שלי מאובטחת בשיטת wpa2 ולמרות שסימנתי את האפשרות זכור סיסמא בכל פעם בהפעלת המחשב מחדש הוא אינו מתחבר אוטומטית ודורש סיסמא... למרות שכבר שמרתי אותה בזיכרון והוא אמור להיתחבר לבד. מה עליי לעשות ניסיתי הכל אולי זה באג במערכת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by harap,

שלום, האם ניתן להעביר שידור מסך דרך חיבור lan למחשב אחר עם מסך גדול?

24. בבקשה מי שיכול לנתח את קובצי הDUMP ולהגיד לי מה הבעיה בדיוק. טמפרטורות תקינות. מתח תקין. ספק כח תקין. כרטיס מסך תקין. מעבד תקין. וזה אחרי בדיקת מעבדה. תודה לעוזרים ושבת שלום. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Azam,

היי, יש לי בעיה בזמן האחרון עם ה-HD שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה: נכנסתי לא מזמן להגדרות של הכונן והיה רשום שיש בו 32gb פנויים מתוך 233gb. מכיוון שזה נשמע לי מאוד לא הגיוני, כי זה היה אחרי פירמוט של המחשב ובקושי הספקתי למלא את הכונן במשהו, בדקתי את הכונן ידנית וגיליתי שלמעשה יש עליו רק 77gb של קבצים, מה שאומר שחסרים לי 122 בערך gb של מקום שהכונן מראה שהם תפוסים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני יכול לפתור אותה? ניסיתי להריץ אנטי spyware ואנטי ווירוס, אבל הם לא מצאו משהו מיוחד.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים