תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לפני יומיים קניתי HARD DRIVE חדש של WD 60 GB (לא 8 מגה) חיברתי אותו למחשב והכול עבוד בסדר, אחרי כ 2-3-4 שעות של עבודה רצוף פתאום שמעתי צליל התנתקות והתחברות מהמחשב, כמו משהוא שנדלק ונכבה. בפעם השנייה שזה קרה פתחתי את המחשב ובפעם השלישית כבר שמתי לב שההתחברות וההתנתקות באה מה HARD DRIVE החדש. זה לא הפריעה לביצועים עד מאוחר יותר כשניתוקים והחיבורים היו מקצב ממש ממש וכול ה WINDOWS נתקה, עשיתי RESET ידני ואחרי שהמערכת ההפעלה עלתה (לאחר בדיקת מערכת בגלל ה RESET הידיני, בדיקה שערכה 10 דקות כשהיא אמורה לקחת 40 שניות!!!) היא חזרה להגדרות המקור שלה, ה START MENU נהיה כמו שמקבלים אותו עם התקנת המערכת, כול הדרייברים נמחקו, בקיצור הכול הלך. וגם SYSTEM RESTOR לא עבד! עשיתי FORMAT ושיח…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נישא מסוג : IBM THINKPAD 309X כאשר אני מדליק את המחשב,לאחר מס' שניות אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS ) אך אינני זוכר אותה.נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR .הוצאתי את הסוללות (כולל גיבוי ו-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעייה רצינית בעכבר יש לי לאחרונה, הוא מדיי פעם גם בתלת מימד וגם בדו מימד מתחיל להשתגש, כלומר העקיבה איטית ומקוטעת, ולפעמים נתקעת לחלוטין, מה זה יכול להיות ? עזרה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי מחשב פנטיום 3 450 מגה הרץ עם שני ארד דיסקים של WD האחד מותקן בה WINDOWS והשני תוכנות שירים וכו'. היום פתחתי את המחשב וגיליתי שהWIN לא מזהה את הארד דיסק שלי פתאם,הארד דיסק חדש ואולי בגלל זה אני שולל את הרעיון שהוא נדפק, הוא מחובר על IDE שונה משל הארד דיסק השני ובלי ג'אמפר הארד דיסק שלי הוא 60GB אם זה עוזר. השאלה שלי למה זה קרה ומה אפשר לעשות כי אין לי כל כך הרבה רעיונות. תודה רבה מראש... גל. רציתי רק לציין שנורית האדומה שמראה כי הHD עובד דלוקה כל הזמן בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב, הוא ניכבה לי אחרי 10 דק' בערך כאשר אני מפעיל משחק.(כל משחק!) *קניתי כרטיס מסך חדש לפני שבוע (לפי ההמצלמה שלכם, http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961) והוא הרבה יותר גדול ומין הסתם צורך יותר כח מהכרטיס מסך הקודם, חשבתי אולי הספק מבחינת הWATT לא מספיק טוב כי יש לי רק 400WATT. מה גם שיש לי 3 מאווררים של 80 ואחד של 120 (כמובן לא כולל המאורר של הלוח-אם והכרטיס מסך), אז אולי זה באמת עושה עליו עומס ואני אמור לקנות ספק חדש? *אפשרות שנייה חום, אולי המחשב מתחמם כאשר אני מפעיל משחק ואז הוא מתכבה, למרות שיש לי 4 מאוררים במחשב והוא לא פולט חום רציני בשביל להיכבה. אלו שני האפשרויות שלי, אני לא רואה עוד סיבות לבעיה. אם לדעתכם זאת האפשרות הראשונה אשמ…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפני כ3 שבועות התקנתי מחדש WINDOWS XP. מאז ללא תקלות כלשהן. רק אתמול (מוזר אבל אחרי שאחותי שיחקה לי במחשב!) המחשב לאחר ההדלקה מציג בDOS שורה שאומרת כך : CPU is unworkable or has been changed. please recheck - CPU SOFT MENU כדי לעבור את זה אני פשוט לוחץ F1 . אבל אחרי שהופעל הוינדוס , אני שומע צפצוף בערך אחרי 5 דקות והמחשב קורס , לא מסוגל לתפקד והפתרון היחיד הוא ריסטרט... מה עושים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של A-open AK73 PRO ראיתי שהוא תומך בדגמי ATHLON ו DURON עד 266FSB הכנסתי לו מעבד דורון 1600 וכעבור כמה שניות היה ריח שרוף יש מצב שהלוח אם היה ישן מידי בשביל המעבד ואז הוא שרף לי אותו ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים הכנסתי דיסק SATA2 של Western-Digital, דגם WD2500KS. לאחר פירמוט התקנתי את מערכת ההפעלה על הדיסק (XP), חיברתי אותו כראשי וניתקתי את הדיסק הישן - דיסק IDE רגיל ואיטי. הדבר המוזר הוא שהדיסק החדש עובד הרבה יותר לאט מהדיסק הישן. אני רואה את זה בעיקר במשחקים שהיו עובדים לי חלק לחלוטין, עכשיו מקרטעים בצורה נראית לעין. למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לזה ואיך מטפלים בבעיה? בתודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. כונן DVD של אסוס, E612... עובד מצויין בקריאה של דיסקים רגילים.. משום מה הוא מסרב לקרוא דיסקים DVD-ROM (מקוריים, לא צרובים).. הוא מנסה כזה לקרוא, ואז פשוט מפסיק - כאילו שאין דיסק.. http://www.digit-life.com/articles/dvd1001/dvd-10-01-asus612.html לפי נרו info tool, הוא תומך ב-DVD-ROM אבל לא ב DVD-R\DVD+R... אבל זה לא משנה, כי מדובר כאן ב-DVD-ROM סטנדרטי... כשהדיסק בפנים, גם הביוס לא מזהה את הכונן (כלומר זה כנראה משהו פיזי, לא מדובר בבעיה בווינדוז.. מה גם שכבר ניסיתי להעיף את הכונן ולתת לו לזהות אותו מחדש).. וזה מוזר, כי דיסקים רגילים הוא קורא בלי בעיה.. יש למישהו מושג ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ל HDMI יש דריבר למחשב? הוא לא עובד לי מאז הפרמוט
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום, לא מזמן פתחתי כאן שרשור בנוגע לזיהוי מסך שני שלא זוהה, נפתר במסקנה שהבעיה כנראה במסך. לאותו מחשב ניסיתי לחבר עכשיו לוח גרפי כמסך שני והמצב כמעט זהה, לכן אני לא בטוחה שהבעיה במסכים. בפרינט סקרין רואים את מה שאמורה להיות התצוגה במסך השני, אבל במציאות הוא סתם שחור ולא מציג כלום. הנה דוגמה: בנוסף, ההגדרות תצוגה - זה הצליח להגיע למצב שבו הוא מראה לי אופציה למסך שני (במקור הוא אפילו לא השתנה כשלחצתי על detect), אבל עכשיו כשמסך "2" לחוץ ולחצתי שוב על detect מופיע הריבוע האפור שצמוד אליו בו כתוב "display not detected". בתוכנה של הלוח גרפי עצמו אפשר לראות בשורה למעלה שאני יכולה להגדיר לו שיהיה "display 2" א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שלא הצלחתי למצוא לה פתרון אשמח אם מישהו יוכל לנסות לעזור. אני מחובר לאינטרנט למחשב נייד דרך כבל. כשאני מנסה להפעיל נקודה חמה כדי להתחבר לפלאפון אני לא מצליח. כמובן שעדכנתי דרייברים לפני. פתחתי שורת cmd כמו שמצאתי במדריכים ביוטיוב וכתבתי netsh wlan start hostednetwork כדי להפעיל את הנקודה גישה. אבל מה שמופיע לי זה: The hosted network couldn't be started: The group or resource is not in the correct state to perform the requested operation. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. במהלך הרכבת לוח אם של אינטל לתוך DEFINE R4 אני לא הצלחתי להכניס את חתיכת המתכת שמכסה על כל היציאות USB לתוך המארז. כתוצאה מניסיונות כושלים ועצבים, החתיכה הזאת עכשיו עקומה ושבורה ולא ניתן להשתמש בה. אני הרכבתי את המחשב ללא הכיסוי הזה ועכשיו יש לי חור מאחורה. יש פתרון כלשהו לבעיה שלא כולל פירוק מחדש של לוח אם?? אני פשוט חשבתי לחתוך חתיכת בד ולהדביק עם דבק מגע... כמו כן, יש לי גם בעיה קטנה עם זיכרון DDR3 יש לי GSkill Ripjaws 8 gb (4gb x 2) RAM DDR3-1600 אבל ב BIOS כתוב לי שהזיכרונות 1333MHZ. על הזכרונות כתוב במפורש שהם 1600MHZ. וידיתי. מה עושים בנידון? המערכת שלי: I7-4770S DH87RL SSD-120GB HDD - 1T GTX-660 GIGABYTE FSP RAIDER 650W DEFINE R4 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזה של פנסוניק והיא מחוברת למערכת מדגם pioneer vsx-824 והמחשב מחובר אליה באמצעות כבל HD מכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 960, מתי שאני צופה ביוטיוב בקליפים באיכות 1080 המסך משחיר השיר ממשיך לנגן ואז חוזרת התמונה , נגמר השיר או שהקליפ אחריו במידה וזה פלייליסט באיכות נמוכה המסך משחיר ושוב חוזר על עצמו.. אותו דבר קורא לי בפייסבוק בלי להפעיל סרטונים מתיי שאני עובר על הפייסבוק. העלתי סרטון ליוטיוב להמכיש את הבעיה:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ... פעם ראשונה בפורום דיי עובד עצות ברשותי מחשב דיי חזק מעבד i7 זיכרון 32 ddr4 כרטיס מסך nvidia 970 4g בחלק מהמשחקים אני ישנה ירידה של fps לכדי 20 ובכך תמונה ממש קופצת ואיטית בדקתי כבר כל הגדרה בווינדוס 10 ובכרטיס מסך הנמכתי את הגרפיקה למינימלית במשחק השאלה היא אם יש עוד משו שמשפיע שלא בדקתי לפני שאני מנסה לפרמט תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי ווינדוס 8, כפתור ההתחל לא מגיב לי, מה ניתן לעשות ? מצד שני, המסך שלי הוא טאץ' וכאשר אני לוחץ עליו ידנית, בצורה זו, הוא כן מגיב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר ביצוע פעולת "ניקוי דיסק" בכונן של מערכת ההפעלה "כונן C" מופיע לי שיש לי 330 MB של קצבי DUMP . ניסיתי מספר פעמים למחוק אותם ע"י סימון V בניקוי דיסק אך ללא הצלחה. איך אני יכול לדעת מה בדיוק הקבצים האלה ומה הם מכילים ואם אין לי צורך בהם איך אני מוחק אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקלה מתרחשת כל פעם אחרי עליית ווינדוס ובחירת אחד המשתמשים. לא הותקן שום דבר חדש. יש למישהו מושג איך להתחיל לאבחן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם H71M-DGS, מעבד G640, שני כונני SATA 500G/1TB, זיכרון DDR3 4GB, כרטיס מסך מסדרה R7. WINDOWS 7 HOME מדי פעם משום מקום המחשב נתקע לכמה שניות וישר אחרכך מתקבל מסך כחול, וריסטרט אוטומטי. התקנה מחדש של ווינדאוס לא עוזרת. זה מאוד רנדומלי, יכולים לעבור ימים בלי, ויכול לעבור יום אחד עם כמה מסכים כחולים. צירפתי קובץ dmp שהתקבל גם לאחר התקנה מחדש של ווינדאוס. אשמח לעזרה, אם רכיב מסוים תקול שאוכל לקנות חדש ולהחליף.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צורב TEAC X8 פתאום התחיל לדפוק דיסקים ןהרבה. תוכנה WIN-ON-CD3.7 מערכת win98SE ניסיתי להתקין תוכנת צריבה אחרת המומלצת כאן Feurio_165 התוכנה המליצה על שנוי קבצי VXD לשפור הצריבה. ניסיתי תקון של שני קבצי VXD ואז נעלם לי הכונן CD השני לחלוטין- לא מופיע בסייר או במחשב שלי . בואו נתחיל מאיך מחזירים את הכונן הנעלם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקנים בו שני דיסקים כ מסטר וסלייב בפריימרי וצורב שמותקן כמסטר בודד בערוץ IDE המשני. עכשיו אני מוסיף כונן DVD השאלה האם לשים אותו כסלייב בערוץ המשני יחד הצורב או לשים אותו כסלייב בפריימרי יחד עם דיסק. ואת הסידק השני כסלייב בערוץ המשני יחד עם הצורב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? אני ליודע מה לעשות המחשב מידיי פעם כותב לי הזיכרון הוירטואלי שלך נמוך, ואני לא יודע מה לעשות במצב כזה שמגיעה לי הודעה כזאת ודך אגב יש לי במחשב 320 ram ו- windows xp תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם התקנת דרייבר למצלמת FUJI A303, מערכת ההפעלה לא מוכנה לקבל את הדרייבר, וכן!!! בדקתי שהדרייבר מתאים למערכת ההפעלה - WINXP מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב עם דיסק בודד הכנסתי דיסק נשלף לגיבוי (למגרה במארז) וצצו שתי בעיות: 1. האתחול נתקע כי המחשב החל לאתחל מדיסק הגיבוי (IDE) ולא מהדיסק הראשי (SATA) למרות שהראשון הוגדר כ-slave וחובר ל-IDE2. 2. אחרי שינוי סדר אתחול הדיסקים בביוס המערכת עולה אבל עם הוצאת דיסק הגיבוי מהמערכת ואתחול מחודש הביוס מאבד את הגדרת האתחול מהדיסק הראשי ונתקע שוב. לפי סדר המספרים, התמונה הראשונה והשנייה מראות ערכי ביוס תקינים בהפעלה עם הדיסק הראשי בלבד. השלישית את סדר האתחול השגוי בהוספת דיסק הגיבוי והרביעית את אובדן ערך האתחול של הדיסק הראשי אחרי הוצאת הגיבוי. כל עזרה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסיפור שלי הוא כזה... היום בבוקר נסעתי לאנשהו, וכשחזרתי גיליתי שהייתה לנו בבית הפסקת חשמל (כל המחשבים בבית נכבו....) המחשבים של האחים שלי עבדו בסדר אבל כשאני באתי להפעיל את המחשב שלי - אין תגובה. המאווררים (כולם) לא עובדים ואין ביפים. אבל הלד שעל לוח האם כן פועל! כמובן שעברתי על כל המדריכים שיש לכם פה ושום דבר לא עובד: ניתקתי את כל הרכיבים הלא הכרחיים והשארתי רק את הספק, לוח האם, המעבד והרמקול הפנימי. אין תגובה גם פה. ניסיתי לקצר את החיבורים של הספק ולראות אם הוא פועל - והוא כן עבד. אפילו חשבתי שאולי הכפתור נדפק וניסיתי לקצר את הפינים שהוא מחובר אליהם - אבל גם זה לא עבד... אין שום קבל מנופח על לוח האם. הספק הוא ספק גנרי בן כמה חודשים ויש לי הרגשה שהוא הרס לי את…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-