תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום. לפני יומיים התחילה בעיה כשאני מנסה לחפש עדכונים הוא כותב - לwindows לא היתה אפשרות לחפש עדכונים חדשים. יש לציין שעד לפני יומיים כל העדכונים שעשיתי היו בסדר גמור ויש לי את כל העדכונים עד לפני יומיים. רק עכשיו זה קרה לי. עשיתי את כל מה שmicrosoft הציעו במקרה של תקלה זו וזה עדיין לא עזר. מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
טוב המפרט בצד. שיקחתי לי בCOD-BLACK OPS בערך איזה שעתיים של משחק בלי הפסקה ופעם ראשונה המחשב פשוט קפא רעשים ברגע מהרמקולים זהו כלום... אפשר לצאת מהמשחק ע"י לחיצה של C+A+D אבל יותר מזה כלום רצוי לציין שגם עודכן הדרייבר האחרון מבית נוידיה במחשב ... ובכלל בשבועים האחרונים יש תקיעות מוזרות גם עם האקספולר...
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי microlab x23 ואני רוצה שישמעו 5.1 גם במוזיקה,שמעתי שצריך לשנות בהגדרות למילוי רמקולים,אבל כשאני עושה את זה שומעים חלש וצליל מוזר ברמקולים האחוריים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני חדש כאן קודם כל ברוכים הנימצאים, קרתה לי תקלה הערב שעבדתי עם המחשב נייד שלי ( hp דגם g62 ) ובאמצע העבודה פתאום המסך נהיה כולו בצבע כחול עם הודעות באנגלית ולמטה הוא התחיל להריץ מיספרים עד 100 והפעיל מחדש את המחשב. מה זה יכול להיות? תודה לכל העוזרים...
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. הסמן של העכבר שלי קופא מדי פעם וזה מטריף אותי, מה זה יכול להיות הפעם? כבר היתה לי הבעיה הזו בעבר ואחרי שניתקתי דונגל של בלוטות שהיה מחובר לי במחשב זה נפתר. זו לא בעיה של מחסור בזכרון או שמשהו פתוח, כאשר אני מזיז את העכבר על אתר פתוח זה קופא לרוב כאשר הסמן נפגש עם משהו כתוב או משהו שניתן ללחיצה אבל לא תמיד.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב ואני עומד להשתגע. לאחרונה המחשב קופא בצורה אקראית. לא מתוך מאמץ או אחרי פעולה מסויימת- פשוט קופא. בלי מסכים כחולים או משהו בסגנון. בימים הארונים זה קורה ממש כל כמה דקות הטמפרטורות תקינות, המתחים מעולים, בדיקות זכרון (memtest86) תקינות, אין קבלים נפוחים, הויינדוס והדרייברים מעודכנים- בקיצור ללא שום סיבה הנראית לעין. המחשב חדש יחסית חוץ מההרד דיסק שקצת זקן. אז הייתי דיי משוכנע שהוא מקור הבעיה. אבל אני מצרף את בדיקות הsmart שנראות לי דיי תקינות (אולי לא קראתי כמו שצריך). יש לי אפשרות להביא מחו״ל ssd במחירים מעולים- קודם אני רוצה לוודא שזאת באמת הבעיה. תודה רבה :-) *בתמונות המצורפות- הWD 320GB הוא הראשי (התמונה השניה) ווהיטאצ'י 250GB הוא ה…
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם וינדוס 7 שמפיל את כל הסרטים מאוד איטי בכל המצבים גם באינטרנט וגם סרטים פשוטים במחשב. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 9500 gt ואין לי מושג איך לטפל בבעיה הזות המחשב בכללי מגיב בסדר ובלי בעיות רק אך ורק עם סרטים הוא איטי וגם משפיע על כל שאר הפועלות בזמן הפעלת סרט.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לא ברור לי למה, אך ברגע שאני גולש באתרים מסוימים, המעבד שלי נחנק, במנהל המשימות אני רואה את FlashPlayerPlugin 11_4_402_265.e שצורך כמעט 100% מהמעבד, האם FlushPlayer אמור להיות כל כך כבד? או שזה איזה וירוס או משהו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחשב נייח , 32 ביט. הכנסתי כמו מפגר, כרטיס זכרון למחשב שלא תואם לו בכלל. ואחרי שהכנסתי המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא עושה אור. גם אחרי שהסרתי אותו ממשיכה הבעיה. הוא לא עושה צפצופים או כל דבר אחר , כלהמאווררים על הלוח אם מסתובבים. רק המחשב לא עולה. חיזקתי את כל החיבורים , והמאוורר שעל הכרטיס מסך גם עובד.. מה עושים? תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני עובד במחשב שלי עם יוזר בסיסי ללא הרשאות אדמניסטרטור. עד לפני יום יכלתי ליגלוש כרגיל באינטרנט. אתמול כאשר ניסיתי לעדכן סיסמה בראוטר שלי פתאום האינטרנט אקספלורר (יש לציין גירסה 9) תקוע לחלוטין כלומר אני פותח אותו ולוקח לו 15 דקות להעלות אתר כלשהו. המוזר הוא שביוזר אדמיסטרטור הכול עובד כשורה. ניסיתי לעשות איפוס להגדרות האקספלורר אך ללא הועיל. האם למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
היי לכולם! רציתי לשאול: רכשתי מערכת חדשה שמתוארת במפרט, שמתי לב שהזכרונות שלי מזוהים כ1333 במקום 1600. הזיכרונות הן Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Edition CL9-9-9-24 צירפתי את הצילומים מCPU-Z. יש לזה סיבה מסויימת? תודה למגיבים! שנה טובה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים וחג שמח! כבר תקופה ארוכה שאני לא מצליח לגלוש באינטנט במחשב הנייד שלי באמצעות ממשק ה WIFI. עכשיו התחלתי לבדוק כיוונים לבעיה ולא הצלחתי לאתר/להבין/לדעת בדיוק איך לטפל בה,אני יסביר: בדקתי שלא מדובר בנתב שלי- D-LINK (לבן של בזק עם אנטנה אחת אם זה קריטי אני יציין דגם למי שייצטרך) אין לנתב חסימות של תשדורת WIFI שכן אני מצליח להתחבר ולגלוש "עליו" עם הטלפונים הסלולאריים והטאבלט שלי. הבנתי שהבעיה במחשב, מה שכן בעבר המחשב כן קלט את התשדורת וגלש באמצעות ה WIFI אבל ביום אחד הפסיק לעבוד ולזהות אותה וכמובן הפסקתי לגלוש דרכו כי אין גישה לאינטרנט. פרטים על המחשב והמערכת: המחשב של MSI יחסית ישן ונקנה לפני כמה שנים טובות. מערכת הפעלה- win xp home edition serv pack 3 מעבד…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי כולם. לפני כחודש קניתי מחשב חדש I7 3770 לוח אם Asus P8Z77-VLX LGA1155 זכרונות Corsair Vengance כרטיס מסך Gigabtye Radeon HD 7850 GV-R785OC-2GD ספק Antec Basiq 650W מאז שקיבלתי אותו אני חווה התרסקות של משחקים (סקיירים, סטאקרפט 2 מאס אפקט 3) למסך אפור עם פסים אפורים או מסך שחור, מלווה ברעש סטטי מהמרמקולים. רק ריסטרט פותר את הבעיה, לעיתים המסך לא נדלק אחרי ריסטרט (מחובר לחשמל אך לא מקבל אות מהמחשב) ונדרש כיבוי של המחשב והדלקה מחדש. הבעיה יכולה לקרות תוך כמה דקות ועד כמה שעות, אין שום תופעה מוקדמת לפני שזה עומד לקרות זה פתאומי לחלוטין. יש לציין שכשאני עובד בAutoDesk Maya מופיעה לי לעיתים השגיאה Display Driver stopped responding and has recovered. אז המסך נכבה לכמה שניות ו…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה. התקנתי עליו WIN 7, וכרום. מסיבה כלשהי לא עולה לי האתר של YES PLANET. (הוא כאילו עולה , מרצד לשניה ונעלם ומשאיר דף לבן חלק) התופעה חוזרת על עצמה גם באקספלורר. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא רוצה להעביר כל פעם בין המחשב לטלוויזיה שמחוברת ב HDMI אלא שהסאונד יהיה פשוט משניהם במקביל. האם יש אופציה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקי FPS אציין שהתופעה בעיקר ניכרת במשחקים של חברת ID ( כגון quake 4, doom3 , quakelive ) ברור לי שהבעיה היא חומרתית, אם זאת אין לי אמצעים לניסוי ותהייה. האם מישהו ממכם מכיר מישהו מעבדה רצינית שתבדוק עבורי את הבעיה לעומקה וייאתרו לי את התקלה ? רצוי באזור המרכז ת"א רמת גן תודה לעונים gov
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי עכבר חדש אבל הוא איננו פועל. כשאני מכניסה את הUSB למחשב אין תגובה. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ערב טוב רציתי לדעת כיצד ניתן לאפס את הגדרות הביוס בלוח הנ"ל . טענתי את בררת המחדל בביוס שמרתי, המחשב עשה אתחול ומאז לא עולה המסך , ניסתי להוציא את הסוללה של הלוח אבל נראה שעדיין דבר לא משתנה . כיצד מאפסים אותו ידנית להגדרות בררת מחדל. תודה ושבת שלום וכמובן שנה טובה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מסך חדש 21 אינט' ולא כמו המסך הקודם הוא על רזולוציה גובוהה ולכן שאני משחק עכישו משחקים גם הם על רזולוציה גבוהה והמשחקים לא רצים לי חלק כמו פעם ושאני משחק אני צריך להוריד רזולוציה השאלה שלי היא אם אני צריך לשפר את כרטיס המסך שלי או את המעבד? כרטיס מסך שלי: radeon 6450 1gb מעבד: amd triple core 3.3 ghz
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי לוח אם (הקודם הלך) לAsus p5k se ופירמטתי אם ההרד דיסק להתקנה נקיה ואני לא מצליח לגרום לסאונד לעבוד. התקנתי את בל הדריבירים הכי מעודכנים מהאתר של Asus ואני רואה את Realtek manger אבל הפאנל האחורי לא מאפשר לבחור כשאני מכניס תקע ואני לא מצליח להשמיע קול (ניסיתי רמקולים ואוזניות). את הפאנל הקדמי הצלחתי להפעיל כמו שצריך אחרי ששיניתי את ההגדרות ב BIOS לעבוד על AC97 (ראיתי בפורום) אבל אני לא מצליח להפעיל את האחורי. אחרי כל אתחול הוא מבקש התקהנ של דריברים ולא מסכים לקבל את הדריבר של Realtek גם כשאני בוחר אותם ידנית. מנהל התוכנה מציג משהו מוזר אולי זה קשור (4 התקני סאונד עם סימן שאלה צהוב ובלי דיבר תקין - מצורף) ניסיתי כל מה שאני יודע וגם חיפשתי המון באינטרנט אנ…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מדובר על לוח GIGABYTE Z77X-D3H. צירפתי תמונה שממחישה את התופעה. לא מצאתי פיתרון ברשת.. אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחדשתי במחשב נייד ושמתי לב שמידי פעם שהוא פותח דברים, לא משהו גדול כמו משחק או תוכנה, אלא משהו קטן כמו פלאג כגון יוטיוב או סתם איזה תיקיה המחשב נינכ סלמצ של ריצוד. הכוונה שאם היה משהו (קול) שמתנגן ברקע, הוא ירצד לי (כמו דיסק שרוט) לכמה שניות. המחשב לא נינכ סלמצב שהוא ניתקע לגמרי, הוא רק מרצד משום מה. ניסיתי להבין מאיפה יכולה לנסוע הבעיה, אולי הHD אך הוא חדש ושוב, זה דברים קטנים שלפעמים מקבלים ישירות לRAM כמו תוכן מדפדפנים. מה יולה להיות הבעיה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני יודע שזה הבעיה הכי שטותית שיש אבל לא הצלחתי לפתור אותה עדיין . חיברתי את הנייד לטלויזיה ה. ד. של טושיבה. בנוסף יש מגבר שמחובר של אונקיו. שממנ יוצא הסאונד. לאחר החיבור אני רואה את התמונה אבל לא שומע את הסאונד . ניסיתי לחבר בננות ביציאות שונות אבל זה לא עזר. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים יש לחבר שלי בעיה המחשב לא עולה בוינדוס במצב רגיל אבל במצב בטוח עולה הבעיה נובעת משום מה עם הכרטיס מסך (חיברנו אותו למחשב שלי) אפילו אצלי זה קורה למישהו יש מושג? האם מישהו מכיר את הבעיה???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-