עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by maor-atia,

חברים יש לי אולפן הקלטות שהוא עובד על כרטיס קול מקצועי של FIRIEWIRE הכרטיס הקודם שלי נשרף אז הזמנתי כרטיס זמני באינטרנט ואני לא מצליח להתקין אותו הכרטיס שלי הוא מסוג כזה http://www.gadgetsdealer.com/product68285.html אז אם מישהו יוכל לעזור לי להתקין אותו או לשלוח לי דרייבר לווינדוס 7 64 BIT אני ממש אשמח ויודה לו מאוד up358.s-i-z.co.il/up1/of2lmntcdj3i.png להוריד את המקו (-)

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  2. לפני בערך חודשיים כתבתי כאן פוסט לגביי בעיה שמחשב נכנס למצב שינה באופן אוט' אחרי משחק בעל רמת טקסטורה גבוהה ... ( 3D ) ביצעתי בדיקות : 3D MARK MEMTEST MHDD - NO BAD SECTORES בדיקות חום מ-CPU - HDD - וכד' גם יצאו תקינות בעת מאמץ --- כל הבדיקות תקינות ... הציעו לי פה בפורום לנתק את המקלדת ולשים אחרת ... עשיתי זאת ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה אך לאחרונה היא חזרה ושוב לאותו מצב ... מה אתם כבר חושבים הבעיה ? או מה אתם חושבים שכדאי לעשות ? הצעות ומענות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by inrock,

כל תוכנות הניטור מראות לי single channel במקום dual בביוס מראה לי שהרכיב עובד על 1333mhz איפה הבעייה? האם יש לשנות הגדרות בביוס? הלוח שלי אינטל DH77EB מעבד: i5-3450.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם. מחשב PC שולחני, שמור ולא עשה בעיות מעולם, מורכב מחלקים חדשים (כמו כרטיס מסך) וחלקים מלפני כמה שנים (כמו הלוח אם וכל השאר בערך). כל החלקים איכותיים מחברות טובות וללא אף חלק גינרי. המחשב נדלק ואחרי בערך 10 שניות עושה לעצמו ריסטארט, נדלק מחדש, עושה ריסטרט וכו וכו.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לנתק אותו לגמרה, להוציא את הסוללה על הלוח אם, לנקות אותו... אבל כלום לא עזר. יכול להיות שההרד דיסק של המערכת הפעלה קרס? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by k22,

שלום. קניתי מחשב חדש לפני שבוע והכל איטי בפיסבוק נוקח לו 6 שניות עד שהוא מראה תמונה בבירור זה המפרט מעבד: i3 3220 8 ג'יגה זיכרון (1600) כרטיס מסך 6970 2 ג'יגה וינודס 7 64 ביט ממה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  6. אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה שהמסך נכנס למצב שינה ולא יוצא ממנו או שפשוט המסך הופך ללבן וגם אז לא יוצא ממנו... לרוב זה קורה תוך כדי משחק אבל זה קורה הרבה פעמים גם סתם ככה תוך כדי גלישה באינטרנט\עבודה בוורד וכו'. החלפתי כרטיס מסך וזה לא פתר את הבעיה, ניסיתי גם להשתמש במסך אחר וזה גם לא פתר את הבעיה... אני תקוע ואין לי מושג מה הפתרון, אם מישהו יוכל לעזור לי ככה שאני יוכל להשתמש במחשב בלי הצורך לעשות ריסטרט כל כמה דקות זה יהיה מצוין! מפרט: מעבד intel core2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.86 GHz RAM 2 GB כ"מ nvidia geforce GT 630 מסך samsung syncmaster t190 win 7 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  7. ובכן, לא מדובר בבעיה רצינית, אך אשמח לשמוע מה זה בכלל ולמה זה קורה. אם כן, אני זוכר שאיפשרתי צפצופי ביוס במידה וטמפרטורת המעבד עולה גבוה. בדקתי זאת לפני מריחת משחה תרמית, וכצפוי נשמעו צפצופים מכאניים כאשר המעבד התחמם. היום משום מה, אני שומע מדי כמה דקות (בהפרשים לא קבועים הנעים בין 5 ל-40 דקות) צילצולים מהפיאזו-רמקול הקטן בפנים. לא סתם ציפצוף של מעבד חם מדי, אלא ממש צליל של פעמון. זה לוקח כמה שניות ואז נפסק. אין לי מושג איך ולמה זה קורה. אשמח להסבר ???

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  8. שלום, אחד הרכיבים במחשב נמצא על 80 מעלות לפי בדיקה של Speed Fan ו HWMonitor. אין לי מושג איזה רכיב זה ולמה זה ככה, במחשב יש 7 מאווררים וקירור למעבד, לא סביר שהמעלות יהיו כל כך גבוהות! אין OC לשום רכיב במערכת. אגב, זה תקין שכל התוכנות מראות לי את הטמפרטורה של כל הליבות כטמפרטורה שווה בניהם?

9. שלום לכם.. יש לי לוח אם בן שנתיים שלוש שיש לו לפחות 5 קבלים נפוחים, הקבלים הם בגודל בינוני - גדול כאשר על אחד מהם יש אפילו סימן של שריפה בגבו. למרות זאת, עושה רושם שהמחשב עובד תקין, המחשב מתפקד ניתן להתקין מערכת הפעלה ותוכנות הכרטיס רשת אומנם עשה קצת בעיות אבל הכרבתי במקומו אחד אחר בסלוט PCI האם בכל זאת כדי להחליף את הקבלים או שעדיף להשאיר את המצב כפי שהוא ולקנות כבר לוח אם חדש כאשר הנוכחי ילך לעולמו מה אתם ממליצים לעשות?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by dvir966,

שלום יש לי בעיה עם המחשב הנייד שלי, כשאני מדליק אותו אני מקבל חלון שאומר: "the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter.please update your amd graphics driver,or enable your amd adapter using the displays manager" לכל מקרה הכרטיס מסך הוא:ATI mobility radeon HD 6550 כמו כן יש לי ווינדוס 7 עם 64 ביט, ניסיתי להוריד ולעדכן דרייברים אך עדיין צצה הבעיה... אשמח אם תעזרו לי תודה רבה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  11. אהלן, בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לקרוס באופן פתאומי, לפי ה Windows log החל מ18/09 התחילו הקריסות, ובאותו יום גם הותקן Driver (לא זוכר שאני התקנתי): Driver Management concluded the process to install driver NULL Driver for Device Instance ID USB\VID_045E&PID_063E\AE55B7C9-1B54-40E4-AA77-0308D1B43080 with the following status: 0xe0000203. בכל אופן, לאחר מכן כל יום הייתה לי קריסה אחת או שתיים של המחשב, וזה לא הייתה קריסה של הוינדוס, הוינדוס לא זיהה קריסה בכלל אחרי שהוא חזר, חשבתי שאילו בעיות בחשמל בבית אז התעלמתי. עד שהיום המחשב לקראת שעות הערב התחיל לקרוס המון, עוד לפני שהוינדוס נדלק, לפעמים שניות אחרי שהמחשב נדלק, לפני שהגיע תמונה למסך. חשבתי לנסות למצוא את הר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by itay145,

אני לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב , הוצאתי את המעבד ועיקמתי את הפינים שלו , תיקנתי את זה אחרי כמה זמן . הכל עובד כרגיל , עוד לפני שניקיתי אותו הטמפ' של המעבד הייתה 78-97 משתנה בין לבין . וגם אחרי הניקיון הטמפ' נשארה אותו דבר . רק שעכשיו המחשב איטי , והוא משתמש ב 2.50 GB , הוא מנצל את כל ה 4 . אבל אני מדבר על שימוש , אני סתם בDEKSTOP ושום דבר לא פתוח , ויש קפיצות ב CPU וה RAM מראה שהוא 60% משומש . אין כלום ברקע . בנוגע למעבד , אני אמרח משחה טרמית חדשה . השאלה מה בנוגע ל RAM ולקפיצות CPU שמאטות את המחשב . מפרט - AMD Athlon 620 Quad core 2.66ghz x4 GIGABYTE MA78LM-S2H זכורנות G.Skill 2GB x2 כ.מסך Radeon 5770hd

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by mabar,

טוב זאת לא בדיוק תקלה, אלא בקשה לעזרה. לקראת יום הכיפורים נתקלתי במחסום שגם בשעות הלילה הקטנות לא הצלחתי לפתור (ותוך כדי גם איבדתי 300 ג'יגה מידע) המטרה הייתה להעביר כמות לא מבוטלת של קבצי וידאו מהמחשב למכשיר הPS3 שלי, בין עם ע"י כונן חיצוני או ע"י הזיכרון הפנימי של המכשיר המדובר. יש לי כונן חיצוני של 500 ג'יגה שעליו הקבצים נמצאו. לאחר מיסיון כושל של הקונסולה לזהות את הכונן, עקב היותו NTFS, כשמסתבר שהPS3 עובדת רק עם FAT32, בלית ברירה (ובדיעבד די בפזיזות), שניתי את הכונן לFAT32, אממה, עכשיו מסתבר לי שFAT32 לא יכול לקבל העברה של קבצים שגדולים מ4 ג'יגה, כך שגם זה לא עוזר לי! אני די אובד עצות פה, ואני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון שלא כולל לפרוץ את הPS3 שלי. streaming דרך …

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  14. קניתי לוח אם משומש בזול asus p5kpl-c. התקנתי וינדוס הכל עבד קשורה אחרי עידכון הוינדוס 7 כיבוי והפעלה מחדש הכרטיס רשת לא מגיב יותר הלדים שלו לא נדלקים. הוא גם לא מופיע ברשימת החומרה שמותקנת בוינדוס. התקנתי וינדוס מחדש פעמיים וזה לא עזר איפסתי ביוס וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לפטופ דל חדש מוצא רק חלק מהרשתות האלחוטיות וגם אותם בעוצמה חלשה.מה עלי לעשות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי לפני כמה שבועות כבל displayport to hdmi. עכישו אני מנסה לחבר את המחשב שלי (לנובו T410) לטלוויזיה של סוני אבל כתוב לי "אין אות". מה אפשר לעשות? (ניסיתי לחבר לעוד טלויזיה וגם שם זה לא עובד)

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  17. שלום, דבר ראשון אני כמובן לא גיימר לא שואף ומעולם לא שאפתי להיות, מדי פעם אני משחק Counter Strike 1.6 שזה משחק שרץ אפילו על פנטיום 3 עם כרטיס גיפורס 2 ו256 ראם!!! . אני סך הכל רוצה לשחק את המשחק הזה עם 99 FPS יציב (זה מאוד חשוב למשחק הזה, מי ששיחק יבין למה) מפרט: IBM ThinkCentre A50 Intel Pentium 4 3.0 GHz Hyper-Threading RAM 3GB Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP Windows XP SP3 אל תגידו לי שהמחשב ישן ולקנות חדש, אני יודע שהוא ישן אבל - לא למשחקים האלה. אני מצליח לשחק BioShock על 30-40 FPS שזה כמו שצריך למפרט שלי....... הבעיה היא במשחקים ישנים, CS 1.6 , סאן אנדרס , MOST WANTED אני מקבל בסביבות ה50 FPS גם בגרפיקה הנמוכה ביותר. Most Wanted למשל כשאני מעלה גרפיקה ה …

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  18. Started by dropc,

איך מבצעים לכונן קשיח Low Level Format ? והאם זה אומר שלא יהיה ניתן לשחזר את המידע ? כמה זמן זה אמור לקחת ל-HDD של 500GB ?זה פוגע ב-HDD באיזשהי צורה ? מדובר ב-HDD של חברת Thosiba. תודה.

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by 2Fluffy4U,

בכל מקרה - לאחרונה הורדתי כמה דברים, עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך והתקנתי מחדש תוכנת Smart6 של ג'יגה בייט ללוח אם. היום פתאום בשעות הערב (המחשב עבד היום כרגיל למרות שכל העדכונים לעיל נעשו לפחות אתמול..) התקבל מסך כחול. אלו הפרטים: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA800BE53028 BCP3: 00000000F2000000 BCP4: 000000000020008F OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 אני לא בקיא במיוחד אבל נראה שיש פה 4 הודעות.. האם זה תוכנתי או חומרתי? אולי זיכרונות.. אשמח לסיוע אם מישהו בקיא בנושא. כרגע אני פועל צעד צ…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. Started by edy18,

שלום, יש לי אנטי וירוס AVG בזמן האחרון הוא רושם לי שהוא התעדכן והוא צריך רסטרט עשיתי כמה פעמים רסטרט והוא עדיין מופיע לי עם סימן קריאה ומבקש לעשות רסטרט.... מישהו יודע איך פותרים את זה?? חוץ מזה היה לי בצד שמאל למעלה אפשרות לסקאן מהיר ואדייט מישהו יודע איך אני מחזיר את זה?? ושאלה אחרונה- התקנתי פרו 13 והקראק נקרא כוירוס אצלי ואצל חבר לשי לא.....אצלו האנטי וירוס מאפשר לו להזין את הקובץ כקובץ אפשרי....אני לא מצליח זה בעיה בתוכנה או משהו? ??? תודה על העזרה למי שיעזור!!!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  21. Started by bugo11,

amd 5000, המחשב מתחמם כל פעם שנכנס ליוטיוב אפילו או לחלק מהאתרים ואז המחשב מתחיל להתחמם מהר מאוד ואם אני לא יוצא בזמן אז המחשב נכבה. ביוטיוב לדוגמא שאני מגדיל את המסך אז המחשב מתחמם מאוד מהר, אני רואה בcore temp הוא קופץ מ45 ל60+ מהר מאוד ותוך 2 3 דקות הוא נכבה, אם אני מפעיל קובץ וידאו ששמור על המחשב ואפילו מגדיל אז אין בעיה והוא לא מתחמם. הוצאתי את המאורר של המעבד והיה מלא אבק ניקיתי והחזרתי את המאוורר ואז המחשב נכבה עוד לפני שהגעתי לווינדוס... קניתי מאוורר חדש של זלמן ושמתי משחה טרמית והמחשב חזר למצב שבו הוא נכבה מכל גלישה, אולי לוקח לו קצת יותר זמן עד שהוא נכבה עם המאוורר החדש אבל עדיין הבעיה קיימת. הcpu usage גם קופץ די מהר למעלה למטה עד שמתקרב ל100 יחד עם התחממות המח…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Avarice,

שלום, קיבלתי עכשיו לפטופ של אסוס שהזמנתי מארה"ב ואני רוצה לדעת אם אוכל להשתמש במעביר רגיל לכבל החשמלי שלו או שאצטרך טרנספורמטור/לקנות כבל חדש. מצורף קישור לתמונה של הספק החשמלי של הכבל. https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=b8ed320f3c&view=att&th=139ee6480aefd3cf&attid=0.1.1&disp=emb&zw&atsh=1 תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by ToMeRv32,

לוח אם: DH55PJ אני דיי בטוח שהסלוט הוא הבעייתי כי החלפתי בין הכרטיסים של הזכרון וכל פעם רק אחד עובד, לפעמים זה מזהה גם את השני אבל עושים לי ש1.93GB מתוך 3GB זמינים בRAM. הייתה לי את הבעיה הזאת בפעם הקודמת שניקיתי את המחשב, אבל פשוט הוצאתי והכנסתי וזה הסתדר.. עכשיו אני כבר 20 דקות מנסה וכלום לא עוזר. אם לא הסברתי ברור: יש סלוט של זכרון בלוח האם שלא עובד טוב. ~ זה עבד טוב במשך שנה וחצי ככה שהבעיה כנראה נוצרה באשמתי. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? משהו שלא כולל שליחה לטכנאי? ~~ http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_intel/101690_3159_draft.jpg כפי שאתם רואים יש ליד הסלוטים עוד מקום לסלוטים נוספים.. אני מניח שזה כנראה דגם אחר זהה עם 4 סלוטים פשוט. בעצם יש אפשרות של הוספת …

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by satlan1,

היי, לאחרונה נשמע מכיוון המחשב ,מאזור החלק האחורי שבו, רעש של זמזום בצליל גבוה ..(מהמעצבנים האלה..) חשבתי זה מאחד המאווררים. ניסיתי לנטרל אותם אבל זה לא נובע מהם. הרעש מתחיל מיד עם טעינת הווינדוס. ראיתי באינטרנט שרוב הסיכויים מדובר בספק . יש איזושהי דרך לוודא את זה? תודה וחג שמח!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים