תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, האם משהוא יודע להשוות בין נקודת גישה TP-LINK TL-WA901ND v.s. EAP110 ? אני צריך לספק נקודת גישה לחדר 8.5 מ' על 6 מ' ליותר מ- 15 משתמשים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מה בריא יותר למחשב - כיבוי והדלקה כשצריך (למשל כשיוצאים מהבית בבוקר וכשחוזרים אחה"צ), סתם להשאיר דלוק או Sleep Mode? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום שבאתי להדליק את המחשב נייד שלי עלה מייד עם ההדלקה הודעת שגיאה כזאת "Error loading operating system" לא עשיתי משהו מיוחד במחשב אתמול הוא עבד מצויין והיום נהיה לי פתאום את השגיאה הזאת .. אני ישמח מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי בבקשה לפתור את הבעיה הזאת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב עם מעבד intel i3, עם זכרון 2 GB ומ"ה WIN7 64GB. לאחרונה המחשב התחיל לקפוא במצבים שונים ומשונים, למשל 1. כשאני מדליק את המדפסת (מדפסת HP) שמחוברת למחשב באמצעות USB, המחשב קופא למשך כ 3-4 דקות. הסמן של העכבר ממשיך לזוז בעת הזזת העכבר אבל ה WIN נראה קפוא, אחרי 3-4 משתחרר וממשיך לעבוד כרגיל. 2. כשאני מחבר DISK ON KEY או דיסק קשיח חיצוני אותה תופעה בדיוק כמו בזמן חיבור המדפסת. 3. כשהמחשב יוצא ממצב SLEEP MODE - אני לוחץ על כפתור ההדלקה והמחשב אמור לצאת ממצב שינה ולהמשיך לעבוד. אחרי הלחיצה על הכפתור, מופיע מסך שחור (סמן של העכבר מופיע ואף אפשר להזיז אותו) אבל כל השאר נשאר קפוא ומשתחרר אחרי כ 3-4 דקות. התוםעה הופיעה רק לאחרונה, לפני זה בהדלקת מדפסת, חיבור דיסק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקרה מצער של ישיבה על הארד דיסק חיצוני נגמר בשבירה של חיבור ה-USB. ניסיון נואש בחיבור למחשב נתן את ההודעה שההתקן לא מזוהה... האם ניתן במעבדה לתקן? ואם כן מישהו מכיר מעבדה באיזור רחובות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של אחי מגיב לאט מאוד (לדוגמא: לוקח זמן עד שלחיצה על כפתור ימני פותחת תפריט) הדברים שבדקתי כדי לשלול בעיית תוכנה: הורדתי תוכנות מיותרות- במצב idle המחשב צרך כ 270MB זכרון וכמעט ולא צרך CPU בדקתי וירוסים וספייוורים, והכי חשוב - הרצתי live CD של ubuntu והאיטיות נמשכה מכאן הסקתי שהבעיה בחומרה. ביצאתי בדיקת זיכרון עם memtest86 (למרות שלא היו מסכים כחולים, ולכן לא נראה לי ששם הבעיה) בדקתי bad sectors בהרדיסק אם התוכנה שבאתר - HDTune ספק הכח חדש בדקתי שה page file מוגדר כראוי איזה בדיקות נוספות ניתן לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח של SAMSUNG 500G HD502HJ . חיברתי אותו למחשב והמחשב כתב "תוכנית מנהל התקן הותקנה בהצלחה" . אבל הבעייה היא שהוא לא מופיע ב"מחשב שלי", אבל הוא כן מופיע ב"מנהל ההתקנים" מה אפשר לעשות בנידון ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חווה בעייה מוזרה עם המחשב. כמו שציינתי בהודעה אני מדליק אותו, עובר כמה זמן (זה משתנה) לפעמים הוא מעלה את הווינדוז, לפעמים הוא לא מספיק להגיע לטעינה שלו, ואז הוא נכבה, עוברות כמה שניות והוא נדלק חזרה. התחלתי לעשות טראבלשוטינג (תוכנה) מחקתי כמה דברים שהותקנו לאחרונה, עשיתי RESTORE ולבסוף פירמטתי. אז הכל עובד כרגיל עד שלב מסויים שאני מתקין כמה דברים כמו אופיס ועדכונים של הווינדוז, ווינאמפ, ווינראר > לא משהו מיוחד. אני לא יודע אם לחשוב שזאת בעיית חומרה כי נכון לעכשיו בלי שהתקנתי כלום הכל עובד כרגיל אבל אני לא יכול להמשיך עם ווינדוז ריק, כמובן. בנוסף רציתי לשאול אם זה יכול להיות ההארדיסק הראשי, כשהוא מגיע לכמות מסויימת שנכתבה עליו הוא מתחיל לעשות בעיו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש ואחרי ההתקנה שאני בא לשחק המחשב נכבה.. המפרט שלי: ווינדוס 7 64 Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz, 2999 MHz כרטיס מסך gtx 660 oc זכרונות 2 של 2 גיגה כל אחד ספק של סאנשיין 520 לוח אם ep45 ud3l gigabyte
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בזמן האחרון עם ה-HD שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה: נכנסתי לא מזמן להגדרות של הכונן והיה רשום שיש בו 32gb פנויים מתוך 233gb. מכיוון שזה נשמע לי מאוד לא הגיוני, כי זה היה אחרי פירמוט של המחשב ובקושי הספקתי למלא את הכונן במשהו, בדקתי את הכונן ידנית וגיליתי שלמעשה יש עליו רק 77gb של קבצים, מה שאומר שחסרים לי 122 בערך gb של מקום שהכונן מראה שהם תפוסים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני יכול לפתור אותה? ניסיתי להריץ אנטי spyware ואנטי ווירוס, אבל הם לא מצאו משהו מיוחד.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i have installed windows 2000 like u can see it doesnt have hebrew support (but the big problem is that windows 2000 cant finde my writer but windows xp found him so... can u help me ? i have yamaha 4x4x16 with scsi
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקייי הכל התחיל היום בצהריים שפתאום המחשב החליט לעשות ריסטרט, טוב היה ריסטרט וחזרתי לעבוד רגיל אחרי זה המחשב שוב עשה ריסטרט רק שהפעם הוא נתקע אחרי הספירה של הזיכרון, ובפעם אחרת הוא נתקע בstarting up windows ....... וזה קרה כמה וכמה פעמים, יש לציין שבכל הפעמים שזה קרה המחשב לא היה באיזושהיא פעילות מיוחדת או עומס, אלא במצב רגיל.... אחרי זה גם המחשב נתקע לי פעמיים בווינדוס עצמו ושהפעלתי מחדש זה נתקע גם פעם אחת אחרי הספירת זיכרון ופעם שניה בהלעאה של הווינדוס.... אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי לעשות סריקה של ווירוסים אבל שוב זה נתקע באממצע הסריקה.... בבקשה תעזרו לי זה מעצבן ואני לא יודע מה לעשות תודה מראש תומר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח מקשים של MICROSOFT MULTIMIDIA KEYBOARD REV 1.0 , הותקן עם המחשב ועדיין לא מצליח להפעיל את מקשי ה-F לדוגמא, F2 צריך לערוך את תא הEXCELL וזה לא עושה זאת התקנתי שוב דרייברים מדיסק מקור ולא עוזר לוח P4P800 של ASUS כמובן לעזרתכם אודה נ.ב. כל שאר המקשים עובדים כגון מחשבון, דואר, ... ...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל החיים היו לי מחשבים של אינטל שהייתי קונה מחבר של אבא שלי .. לפני שנה קניתי מחשב AMD כי שמעתי שהם עדיפים על אינטל.. אבל מאז כל כמה זמן יש לין מסכים כחולים.... זה אף פעם בחיים לא קרה לי באינטל!!! בהתחלה חשבתי שזה סתם חוסר מזל, אז לפני שבוע דוד שלי קנה מחשב ושוב המלצתי לו על AMD... אבל זה שוב חוזר על עצמו!! כל הזמן מסכים כחולים!! התקנתי וינדוס חוקי, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם - אחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך... ודוגרי אני כבר מיואש... למה זה קורה ?? מישהו יכול לתת לי סיבה הגיונית? מה אני לא עושה בסדר ? (חוץ מזה שקניתי AMD פעם שניה...)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן המפרט שלי : ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 לפעמים המחשב קופא ומצריך אותי ללחוץ על הריסטרט, כשהמחשב עולה הוא לא מציע להעלות במצב בטוח. בהתחלה זה היה קורה בהתקנה של משחקים שונים, ועכשיו לפעמים זה קורה פעם ב.. כשאני מפעיל איזה תוכנה. וזה תמיד אקראי. לא תוכנה מסויימת. דרך אגב מותקן אצלי winxp pro sp3 32 עשיתי בדיקה עם REAL TEMP 3.0 + PRIME95: מה זה יכול להיות ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ברשותי מחשב חדש שנקנה לפני 4 חודשים.מחשב של אסוס ZENBOOK FLIP 360 אלו הנתונים שלו מעבד Intel® Core™ i7-7500U Processor, 4M Cache, 2.7 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB LPDDR3 1866MHz SDRAM Onboard Memory, up to 16 GB SDRAM כונן קשיח 256GB SSD תצוגה 13.3 Inch (16:9) LED backlit QHD+ (3200x1800) Glare מסך מגע מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 620 כונן אופטי None מצלמת רשת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני דרך הפלאפון. החלפתי תמעבד מe7500 ל8500..אני מדליק תמחשב עובר תפוסט בוחר בווינדוס 7 ובום ניתקע ..עוד לפני שמציג תטעינה של הווינדוס כאילו המחשב נתקע..מישהו יודע למה? עריכה: הבעיה הזאת פשוט הזויה..העלתי תמתחים ביוס בהכל הצלחתי להכנס לביוס..אבלהמחשב פשוט זז בקצב נוראי שאחרי כמה דקות בסרט המחשב קופא..ואני על VCORE 1.36
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח בחדר וטלוויזיה בסלון (SMART TV אם זה משנה משהו) אני הייתי רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה אבל זה לא אפשרי למתוח פה כבל בבית... יש איזשהו דרך אחרת ?? (wifi/LAN? מכשיר שמחברים למחשב ומחברים גם לטלוויזיה? ועוד...) תודה לעוזרים (זה לא הכי קשור לפורום הזה אבל זה גם לא קשור לכל פורום אחר פה...) עריכה: ואי שאיזה מנהל יערוך לי את הכותרת יצאתי טמבל חחח (טלוויזיה)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כשאני מחבר את ההארדיסק למחשב, קודם כל, לוקח לו המון זמן עד שהוא מזוהה במחשב. וכשהוא עולה במחשב שלי, ואני נכנס אליו, ומנסה לפתוח כל קובץ, הוא נתקע ישר ולא מגיב, ואין מה לעשות. האם מדובר בבעיה בהארדיסק עצנו, או בPCB המחובר אליו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן 3.5 חיצוני שבעיקר מגבה לי את המחשב... חיברתי אותו אצל חבר ומאז כל התיקיות הראשיות בו נהפכו לקיצורי דרך, הפעלתי אנטי וירוס ומאז נעלמו לי כל התיקיות ונוצרה תיקייה RECYCLER שהיא ריקה.... הנפח דיסק לא השתנה ועדיין מצויין שנשארו 500 GB מתוך 2 TERA...... מישהו יכול לומר לי מה לעשות כדי להחזיר את כל החומר שהיה בו??? ( אני לא יודע למה אבל מקש האנטר לא עובד פה וביגלל זה הטקסט מחובר) תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב Toshiba Satellite L30 10x ואני רוצה לקנות או יותר נכון להחליף את הכונן לssd מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איזה דגם לחפש?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המחשב הנייד MSI GV62 8RD I5 8300H Nvidia geforce GTX 1050 Ti 16gb optane + 1TB HDD 8gb DDR4 חשבתי לשדרג אותו עם עוד 8 או 16 GB של RAM (נווה יותר לכיוון ה8) וגם להחליף את הכונן של ה16gb optane לכונן ssd m.2 שעליו תשב המערכת הפעלה ועל הhdd ישבו שאר הקבצים הפחות רלוונטים... שווה להשקיע בnvme? יש המלצות אולי? משהו שחשוב לדעת? סוג ספציפי שצריך לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב של ASUS דגם: לאחרונה המטען עושה בעיות ולפעמים אינו מטעין ולאחר מכה חוזר להטעין דגם המטען הוא adp-90yd d חיפשתי מטען כזה ולא הצלחתי למצוא בחנות מחשבים כאן באיזור הציעו לי מטען אחר של אסוס אבל האמפר היה שונה והעדפתי לא לקנות כי לא ידעתי אם זה תואם או שעלול לגרום נזק למטען שלי כתוב שיש 4.74A ושבחנות היה 3 ומשהו אני לא זוכר שניהם 19V האם זה מתאים ורק יטעין יותר לאט ? לאחר חיפוש בגוגל ראיתי דגם דומה ADP-90YD B ואני לא יודע אם זה מתאים או לא ובסוף מצאתי שמוכרים מטען אוניברסלי של ASUS מצורף קישור https://ksp.co.il/web/item/39943 וכן עוד מטען אונירסלי של חברה אחרת …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-