עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by danh74 danh74,

בשעה טובה קיבלתי וחיברתי את הראוטר. הבעיה שאני לא רואה את ה SSID של ה 5GHZ בסלולרי או במכשירים אחרים. רואה רק את ה 2.4GHZ. משהוא נתקל בזה?

2. היו איזה 6 מחיצות שונות לפני, שמחקתי את כולן ונשארה רק מחיצה אחת, יש לי רק ssd אחד של 250gb. אז כנראה המחיצות שמחקתי היו שייכות למערכת של המחשב. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MAX AA,

היי יש לי מחשב נייד x541u החלפתי לssd בגלל שהארד דיסק לא עבד יותר הותקן עליו win 7 home premium 64bit המשטח מגע לא עובד והמחשב לא מזהה אותו משה יותר מוזר זה שהעכבר רייזר שלי גם לא עובד האורות נדלקים בעכבר אבל לא קורה כלום ושהאני מזיז אותו כל המחשב קופא ושאני מפסיק להזיז חוזר לעבוד המשטח מגע מחובר בלוח אם כמה שאלות מה לעשות? יש מצב שזה בגלל שהמערכת לא תואמת ? יש מערכת ניפרדת לניידים ולמחשבים? בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by leshets,

שלום לכולם. יש לי כרטיס קול של ZOLTRIX דגם AP6400 3D PCI V.2, חפשתי לו דרייברים גם בגוגל וגם בדרייברגייד ולא מצאתי משהוא שעובד עם XP אז אם יש כאן משהו שיש לו מידע בנושא ויכול לעזור שיגיב ותודה מראש על העזרה. נ.ב בדקתי גם באתר היצרן וגם באתרי הדרייברים שפורסמו כאן.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yanivd28,

יש כרגע כרטיס usb 3 שלא עובד טוב, שוקל לשדרג ל 3.1 האם מדובר עדיין על אותו כבל כחול (שאני משתמש בו בתור מאריך לכניסה שמאחורי המחשב) כמה אמינים הכרטיסים והטכנולוגיה? ועד כמה הוא יותר מהיר מה-3 תודה רבה

6. אתמול בערב עשיתי רסטרט למחשב ומאז הTOUCHPAD לא עובד וגם לא הלחצנים עצמם . ניסיתי להתקין שוב את הCHIPSET ולא עזר + ניסיתי לעשות שחזור מערכת וגם לא עזר , למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה ? ---- מדובר במחשב מדגם ACER Aspire5742Z /

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום וברכה, רכשתי לפני יומיים מחשב נייח חדש ב 15 אלף ש''ח. כל משחק שקניתי עכשיו בסטים , אחר מספר דק' זורק אותי מהמשחק עם הודעת ERROR שונה. אעדכן שהכרטיס מסך שלי עשיתי לו עדכון (RTX 3080 12g OC ) וניראה שגם ה Directx שלי מעודכן. אני מצרף את התמונות של ה ERROR's: (במשחק נוסף אחרי מספר דק' הוא ביכלל שולח אותי למסך הכחול , והמחשב מתאתחל..) למישהו יש רעיון? תודה מראש...

8. אז ככה מדובר במחשב שעבר איזה שהיא מכה חשמלית רצינית ששרפה את הספק ואת לוח האם, הרכבתי ספק חדש ולוח אם מהאריזה (PC Chips M758LMR, לא להיבהל זה לא בשבילי...) וגם זכרון חדש, אך יש משהו מוזר הלוח לא נדלק, כלומר כאשר אני לוחץ על ה POWER הספק לא נדלק ואין כלום, בדקתי את הספק במחשב אחר והוא עובד FIX, כנ"ל ה Power Switch עובד תקין, השאלה האם יש מצב שבו המעבד נדפק (CELERON 600, שוב זה לא מחשב שלי...) ולא נותן ללוח להידלק, שכן הספק אמור להידלק גם כאשר אין בכלל מעבד ו/או זיכרון מורכבים, הוא פשוט לא מגיב, אנה עיזרו... ועוד שאלה - המעבד של איסטרוניקס, במידה והוא נשרף הם יחליפו לי אותו? (הרי כבר אין יותר מעבד כזה בעולם).

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי ברשותי כונן קשיח חיצוני שנפל לרצפה בטעות, אז בעקבות הנפילה שלו הוא לא עובד כמו שצריך. אז החלטתי לפרק את הכונן חיצוני ולהוציא ממנו את כונן קשיח פנימי ולחבר אותו בחיבור רגיל למחשב, ועדיין אותה בעיה. הכונן אינו מגיב ויש בו תקלה בחיבור וניתוק כל פעם. השאלה שלי האם יש דרך שאוכל לגשת למידע שנמצא על הכונן ולשחזר אותו באופן ידני? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי בעיה דיי רצינית (מההודעות שקבלתי בזמן התקנת הדרייברים) לפי מה שאני הבנתי צריך לחבר איזה שהוא כבל מהכרטיס מסך ללוח אם או לספק כוח.. (משהו כזה...) עכשיו השאלה שלי היא האם צריך לחבר? או שזה רק לSLI ? ואם צריך אז לאן? ומאיפה אני משיג את הכבל? צרפתי שתיי תמונות למטה שמציינות את הבעיה. יש לציין שכול פעם שאני מפעיל את המחשב אז אני מקבל את ההודעה הזאת וזה מתחיל להלחיץ אותי.... המפרט מצד שמאל תודה לכולם!! הכרטיס חדש כמו שאר חלקי המחשב ככה שאני לא רוצה להתחיל להריץ אותו על משחקים אם זה יכול לגרום נזק..... (אני כרגע משתמש בו... רק לאינטרנט..) [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by FakeMelon,

יש לי מחשב הזוי שכל פעם אני שולח אותו למעבדה והם מתקנים והוא חוזר עם בעיה אחרת. כל פעם. למי שרוצה לדעת זאת המעבדה של tms ונראלי שהם די אמינים. הפעם הוא חזר וכל יום בערך הוא קורס ומראה לי מסך כחול: http://img841.imageshack.us/img841/8545/d4wfs.jpg אני באמת מתחיל להתחרפן. אני לא מבין למה אני לא יכול להשתמש במחשב שלי כמו כל אחד אחר. אני לא יכול להינות ממחשב נורמלי כי המחשב הזה לא נורמלי. באמת שאני לא יודע כבר מה לעשות. רצוי לציין שעשיתי פירמוט וגם הזמנו חשמלאי לבדוק את החשמל בבית ואכן נמצאה תקלה כלשהי שתוקנה, ואז חשבתי שעכשיו הכל יהיה טוב אבל המחשב עדיין עושה בעיות. אין לי כבר שום כיוון ושום דרך לגרום למחשב לעבוד כמו מחשב נורמלי ששווה את הכסף שלו ובאמת שהייתי פשוט זורק …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eladrs1,

שלום רכשתי מחשב חדש והתקינו לי אאוטלוק. ברגע שאני לוחץ delete על מייל הוא מסמן אותו בקו ולא מעביר אותו לתיקית פריטים שנמחקו. איך אפשר לבטל את זה? אני רוצה שבלחיצה על delete המייל יילך לפריטים שנחקו. תודה רבה אלעד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, יש לי בעיה במחשב, הוא ניכבה לי אחרי 10 דק' בערך כאשר אני מפעיל משחק.(כל משחק!) *קניתי כרטיס מסך חדש לפני שבוע (לפי ההמצלמה שלכם, http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961) והוא הרבה יותר גדול ומין הסתם צורך יותר כח מהכרטיס מסך הקודם, חשבתי אולי הספק מבחינת הWATT לא מספיק טוב כי יש לי רק 400WATT. מה גם שיש לי 3 מאווררים של 80 ואחד של 120 (כמובן לא כולל המאורר של הלוח-אם והכרטיס מסך), אז אולי זה באמת עושה עליו עומס ואני אמור לקנות ספק חדש? *אפשרות שנייה חום, אולי המחשב מתחמם כאשר אני מפעיל משחק ואז הוא מתכבה, למרות שיש לי 4 מאוררים במחשב והוא לא פולט חום רציני בשביל להיכבה. אלו שני האפשרויות שלי, אני לא רואה עוד סיבות לבעיה. אם לדעתכם זאת האפשרות הראשונה אשמ…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ykg,

היי, יש לי בעיה קצת מוזרה שאני לא מצליח למצוא לה פתרון ברשת. הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב, ממש מרגע ההדלקה (הרבה לפני עליית הווינדוס) המחשב משמיע צליל "דינג דונג" מעצבן בטירוף ,מהספיקר הפנימי שלו. זה קורה לי תמדי אחרי הפסקת חשמל אבל הפעם זה לא עובר. יש לציין שהמחשב עובד מצוין עולה והכל פשוט הצליל הזה לא מפסיק. בד"כ את הטמפרטורה והיא בסדר (53C על המעבד). אין לי מושג מה זה אני רק בטוח שזה קשור איכשהוא להפסקת החשמל שהייתה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by igals,

חברים, אני חייב עזרה. קניתי באטלפילד2, המחשב שלי עומד בכל הדרישות, באתר של can you run it המחשב שלי עומד בדרישות במקסימליות של הדרישות ה'מומלצות'. אחרי שסיימתי להתקין, הפעלתי מחדש את המחשב , הפעלתי את המשחק, הופיע מסך כחול, ועשה ריסטרט מישהו שמע משהו דומה פעם? מישהו יודע מה לעשות? ...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Biggus,

המחשב שלי מתכבה ברנדומליות ואז יכול לא להדלק שעות,לדעתי הספק כוח הוא לא המקור כי העכבר עדיין מקבל חשמל (הRGB שלו פועל) וגם הכרטיס קול החיצוני מראה סימן שהוא מקבל חשמל, מבחינת הלוח אם אני הוצאתי את הראם וחיברתי חזרה וכשהמחשב נדלק לאחר ניסיונות זה הראה Bios Corrupted ועדכן אז אולי זה בכלל ראם? יש לציין שהרכיבים האלה ישנים לוח אם H88 וראם בני חמש שנים אך לפני שלושה חודשים שידרגתי ספק כוח,כרטיס מסך וSSD אבל הבעיות התחילו לפני חודש+-... http://prntscr.com/n27m5y תמונה מההודעה של הBIOS עדכון: http://prntscr.com/n27okz גיליתי כשאני דופק את המחשב עם הצד של המארז הוא נדלק כנראה מקבל מתח מחשמל סטטי? זה בטח מעיד על מקור הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by krelian,

שלום לכולם. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז אני אתחיל בפירוט המפרט שלי PIII866 GF4TI4200 64MB 256MB למחשב מחובר גם צורב וכמובן דיסק קשיח. לפני כ(10 חודשים בערך) קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל. לפניו היה לי RIVA TNT32. נראה לי שהבעיה התחילה עם התקנת הכרטיס אבל יש גם סיכוי שהיא התחילה קצת מאוחר יותר, מצטער אני לא זוכר בדיוק. הבעיה היא די ג'נרית, המחשב פשוט נתקע כשהפתרון היחיד הוא ריסט. אם באותו זמן שהמחשב קפא היה שימוש בכרטיס קול בדרך כלל ישמע ביפ אין סופי עד הריסט המיוחל. נראה לי שהבעיה התרחשת בעיקר כאשר יש עומס גרפי על המחשב (משחקים וכדומה..) אבל לא רק גם שיטוט קליל באינטרנט עלול להקטע בלי שום סיבה נראית לעין. כמובן שהאפשרות הראשונה שעלתה לי לראש היא חימום יתר, לכן פתחתי את מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי P4 מלפני 5 ומשהו שנים, אבל עם לוח אם חדש (3חודש), כרטיס מסך חדש(3חודש), וזכרון 1gb(די חדש-שנה). הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, הווינדוס (XP SP2) נתקע ורק העכבר זז. זה קרה כל כמה שעות. הווינדוס גם זז ממש לאט, בדקתי עם אנטי וירוס אבל ללא תוצאות. אז פירמטתי, הכל טוב ויפה, המחשב רץ כמו פעם, ואז אחרי יום-יומיים שוב הבעיה חזרה. חשבתי שזה משהו שהתקנתי אז פירמטתי שוב הפעם בלי להתקין כלום. זה שוב קורה ואז לפני כמה ימים ההארד דיסק מתחיל לעבוד בצורה עצבנית אפילו שאין שום תוכנה שרצה. הרצתי chkdsk ב-C אבל אין לי מושג אם זה בכלל פתר משהו. אז אני מתחיל לחשוב שהבעיה היא בהארד דיסק (בסך הכל בן 2 וכבר חולה...) אבל מעדיף לקבל עזרה פה לפני שאני לוקח לתיקון ושוחטים לי המידע שם. מ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by xDa,

אהלן חברים, יש לי תקלה מוזרה לאחרונה שלא מבין מאיפה צצה פתאום, אני מקבל מסך כחול של : your pc ran into a problem and needs to restart בדקתי בלוגס של המחשב הוא אומר משהו עם קרנל אבל אני לא מבין בזה. מישהו בערך יודע למה זה קורה לי פתאום ?

20. Started by skippy22,

שלום, פרמטתי את המחשב הנייד, וגיביתי את המוזיקה לתוך כונן גיבוי חיצוני. אחרי שהעברתי את כל המוזיקה חזרה, הפעלתי שיר אחד מהווינדוס מדיה פלייר ואז המחשב נכנס לאינטרנט לאתר של מייקרוסופוס בטענה שאני צריך להוריד רישיון לשירים כי הם מוגנים (העתקתי את השירים מדיסקים) הורדתי את הרישיון ולאחר מכן שהשמעתי את השירים רובם (חלק נשמעים כרגיל) נשמעים מקוטעים ומסתיימים אחרי 3 שניות. כלומר, אני לא שונע את השירים בכלל- אני שומע רעשים של קירטוע ואז נגמר השיר. -זאת לא בעיה של הרמקולים של המחשב, או של המחשב עצמו, כי ניסיתי את אותם שירים במחשבים אחרים, וגם בעזרת רמקולים אחרים, והבעיה נמשכת. איך אני פותר את הבעיה? הדיסקים שמהם העתקתי לא ברשותי יותר...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני לא ממש מבין במחשבים ואני מקווה שזה המקום הנכון לחפש בו את הפיתרון, בבקשה סלחו לי אם לא. בכל מקרה, לפני חצי שנה בערך שדרגתי את המחשב שלי וקניתי כרטיס GeForce GTX 1060. עד כה הכרטיס עובד מעולה. אבל אני רוצה לעבוד עם שני מסכים ולא רק עם אחד. לקחתי מסך ישן שהיה לי בבית, אבל החיבור שלו לא היה מתאים לחיבור של הלוח (ללוח יש חיבורי hdmi, displayPort וחיבור DVI אחד, וזה לא אף אחד מהם. אני לא יודע איך הוא נקרא, פשוט החיבור הכחול הישן הזה של המחשבים) אז ניסיתי לחבר את המסך לחיבור של המחשב עצמו, של לוח האם. אבל המסך לא מגיב בכלל. המסך בבירור עובד כי בדקתי אותו על מחשב אחר... המסך הראשי שלי שכן עובד הוא חיבור DVI ולכן הוא עובד בסדר. …

22. שלום רב, ברשותי מחשב נייח בן 9 שנים, עם מעבד AMD 2000 מגה הרץ (דגם 2400 או משהו כזה), וזיכרון של 512MB של DDR. המחשב מריץ חלונות XP. אתמול בעת התקנת תוכנה חדשה המחשב קפא לגמרי, ובסופו של דבר קיבלתי את מסך שולחן העבודה (תמונת הרקע המקורית) ללא שורה של התחל או אייקונים. בהפעלה מחדש ע"י כפתור ריסט במארז התקבלה הודעה ע"ג מסך שחור שחסר קובץ חיוני למערכת ולכן היא לא יכולה לעלות. הרצתי פקודת תיקון שגיאות, ב- 74% הבדיקה נתקעה למשך שעות, כאשר נורת הדיסק הקשיח האדומה דולקת רצוף - כיביתי. ניסיתי להריץ תיקון כללי עם הדיסק המקורי של מע' ההפעלה, כעת המערכת עולה, אבל מתקבלת הודעת שגיאה שצריך להפעיל את המערכת ע"י מייקרוסופט (היא מקורית), שואל אותי האם לעשות זאת עכשיו או לא. אם אני לוחץ ע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. קניתי מסך Dell U2414H ומחשב עם כרטיס מסך GTX750 ואי אפשר לחבר ביניהם? מה הפיתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by מאפיונר,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש מעבד amd ryzen 5 1600 16 ג'יגה ראם DDR4 1060 gtx 6g לוח אם prime b350 plus asus חיברתי מסך לכרטיס מסך והתקנתי את מערכת ההפעלה ואת כול הדריברים רציתי להוסיף עוד מסך ישן שיש לי ניסיתי לחבר אותו ישירות ללוח אם בVGA ב HDMI ובDVI באף אחד מהחיבורים הללו המחשב לא מזהה את המסך מה זה יכול להיות? למה זה לא מזה את המסך? ניסתי לחבר את המסך ללוח אם גם כאשר המסך השני לא היה מחובר לכרטיס מסך

25. Started by KloCk,

אם אני משאיר את המחשב לבד לשעתיים+ הוא קופא אני לא יכול להזיז את העכבר וגם המקלדת לא מגיבה. מה יכול לגרום לדבר כזה?? המחשב לא היה עמוס ולא עשה שום פעולה.. מחשב יחסית חדש אני אותו בחור מהכרטיס מסך שהתחממם מערכת הפעלה windows 7 64bit home premium, מעבד intel 5 4670 אם צריך עוד פרטים אני אפרט

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים