תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הפורום הזה מתעסק בתקלות חומרה, ולכן חשבתי שהשאלה שלי צריכה להופיע כאן. אם זה לא שייך לכאן, אני אשמח אם הפוסט יועבר או יופנה לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש, הוא עובד בסביבות השבועיים בסה"כ. מהרגע שהפעלתי אותו שמתי לב לתופעה מוזרה: ישנה שריקה מוזרה (בדומה לשריקת רוח דרך חלונות לא אטומים) שעולה מהמארז. השאלה שלי היא מה עלול לגרום לשריקה המוזרה, המעיקה והמציקה הזו, ואיך אפשר לפתור את זה? (המפרט המלא בקישור בצד)
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעכבר של הנייד עצמו -כאשר המערכת ההפעלה עולה (WIN7 ) אז אחרי שתי שניות העכבר מפסיק לעבוד . כאשר המחשב עולה אז הוא זז ! אם מחברים עכבר ל USB אז הוא עובד וזה עדיין לא עובד . בעיה ממש מוזרה לפטופ חדש שבוע אצלי היום הודלק פעם 5 בערך
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אם אני לוקח כרטיס RTX 3050 שה bus interface שלו זה X8 PCIE4 ושם אותו בלוח אם PCIE3 X16 הוא אמור לרוץ X8 X3 ? ( הכפול 3 זה PCIE3 ) או פחות מזה ? רק כדי להיות בטוח שאני לא טועה ... כי אצלי זה נפתח X8 X3 ויורד אחרי כמה שניות ל X8 X1.1
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי לוח GIGA-BYTE 8IEXP . השתמשתי בתוכנה מעדכנת ,והביוס עצמו עודכן, אולם הבעיה היא, כאשר אני בוחר לשמור את השינויים(גם אם לא שיניתי כלום), התוכנה נתקעת. ריסט פותר את הבעיה, המחשב עולה וההגדרות ששיניתי נשמרו, אולם הבעיה נמשכת. ארצה לדעת מהי הבעיה וכיצד, אם בכלל, יש אפשרות לתקנה. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי חברה מה שלומכם? אובכן הלכתי לחנות מחשבים לקנות מאווררים למארז , קניתי שלושה , אחד גדול ושניים קטנים הגדול חיברתי ללוח ואת השניים האחרים חיברתי לספק באתי להדליק , יצא עשן , כיביתי עכשיו אני מדליק אותו , דולקת במהירות נורה אדומה והמחשב נכבה מה לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, רציתי להתייעץ עם בעיה מעצבנת במחשב ישן. קודם כל הנתונים של המחשב: E7400 2 סטיקים של 2GB 9600GT ספק כוח HEC 400W. HD WD 7200. המחשב עבד עד לפני יומיים חלק (יחסית לגילו), וממש לפני יומיים פתאום התגובות שלו נהיו מאוד איטיות. התגובות של הארד-דיסק (כניסה למחשב שלי, העתקת קבצים כניסיה לתיקיות, כל דבר בהשהייה גדולה מאוד). בדקתי עם אנטי וירוס ונמצא נקי, אני כמעט בטוח שה HD עומד ללכת לעולמו. 1.עם איזה תוכנה כדאי לעשות בדיקה ל HD (של WD אם זה משנה). 2. השערות נוספות לסיבת התקלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
When I go to Device Manager and try to enable DMA for my cd-writer it doesn't enable and it stays at PIO mode!! I'm sure that this cd-writer supports UDMA mode 1! but the M/B doesn't detect it as a UDMA drive! If I delete the secodary IDE channel and windows installes it again (without restart) then it enables UDMA for my CDRW but when I restart, it returns again to PIO mode! I tried to install the new IDE driver (ide202) but it just makes it worst! with the new IDE driver it doesn't enable DMA even for my CD-ROM and uses PIO mode. Without UDMA I cannot burn at 16x speed and when I burn with 12x it uses 100% CPU! Please help!!!! Computer: Windows XP pro (sp1) Matsonic MS9…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לפטופ של HP שתקוע בלופ. הוא טוען קבצים במסך LOADING FILES...... ועושה ריסטרט ואז עוד פעם LOADING FILES...... ועוד פעם ריסטרט. קראתי בגוגל שאפשר למחוק את קובץ הHIBERNATE והוא יעלה בוט רגיל. אז עליתי עם היירנס בוט ומחקתי את הקובץ הזה. אבל שאני מאתחל עדיין הוא מנסה לטעון את הקבצים (כמו מקודם) אולי צריך לאפס לו הגדרה כלשהי כדי שיפסיק לחשוב שהוא בהייברנייט? לא מצאתי על זה משהו בגוגל. יש למישהו מושג איך עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, באחד מן הימים התעוררתי כמו בכל יום ופתאום גיליתי שהמחשב הנייח שלי הפסיק לעבוד. הנסיבות לבעיה לא כ"כ ברורות, אבל מהר הבנתי שהלך לי הדיסק קשיח. כשניסיתי לפרמט את המחשב עם הדיסק קשיח הישן, לא הצלחתי ואפילו וינדוס הוא לא עלה לי. לאחר כשבועיים נמאס לי שהמחשב הנייח לא עובד והחלטתי אתמול לרכוש דיסק קשיח חדש (של Hitachi - 320GB) לאחר שגיליתי שהחברה ממנה קניתי את הדיסק קשיח שלי נסגרה - מרדנית מחשבים והיה לי אצלהם אחריות ל-5 שנים ואפילו שנה בקושי עברה. טוב נחזור לנושא, כשניסיתי לפרמט מחדש את המחשב עם הדיסק קשיח החדש - לא הצלחתי, לאחר שהמחשב נותן לי אפשרויות להיכנס לכל ה-F למיניהם ולביוס בין היתר, הוא מוביל אותי למסך הבא - http://i39.tinypic.com/sg39mc.jpg מה הבעיה כאן…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, הלוואי ומישהו יצליח לעזור לי ... יש לי את המארז שבכותרת- המאוורר בדלת הצדדית התחיל להרעיש כמו מטורף, פתחתי אותו, ניקיתי את הפילטר, וחשבתי שזה בגלל שהרשת מהפילטר כמה רשתות כאלה פרומות בצדדים, אבל ממש שטויות.. וזה לא זה כי גזרתי אותם וזה לא עזר.. חיברתי חזרה, וגיליתי משהו.. ברגע שאני מטה את המחשב - המאוורר לא מרעיש בכלל ! לא שומעים את המחשב.. וברגע שהוא ישר הוא מתחיל להרעיש, הוא מתחכך שם בפילטר או משהו כזה, ולא יודע איך זה קרהההה ! גיליתי משהו אחד שפתחתי אותו מחדש, המאוורר עצמו, רופף טיפה .. ואין לי מושג אם אפשר לפתוח את המאוורר עצמו ולחזק משהו, כי זאת הבעיה במיליון אחוז, שהוא ישר הוא משחק למטה למעלה, ושהוא מוטה למטה הוא מסתובב בלי שכלום יפריע לו .. השאלה היא כזאת - תר…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הוא פשוט לא מזהה. מדי פעם הוא מזהה, אני מכבה ומפעיל והוא לא מזהה. זה משגע! אותי. פתחתי את המחשב ודחפתי טוב את הכבלים אבל אחרי הרבה הפעלות מחדש וסגירות של המחשב הכונן דיסקים והצורב לא חוזרים. מה לעשות?.?.?. בתודה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
.... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
זה התחיל ככה: יש לי cardreader של CF שמתחבר ל- USB (לכרטיסים של מצלמה), הוא תמיד עשה בעיות בזיהוי שלו - פעם מזהה ופעם לא... אבל הסתדרתי (הערה: לפני הכל מדובר ב P4-2.4 לוח של ABIT BD7II מותקן xp pro באנגלית ועדכנתי SP2) מה שקרה לפני כמה ימים, אחרי שוב הקורא לא עבד נסיתי להתקין דרייבר חדש,אבל זה לא עזר אך בנוסף כל מה שאני מחבר ל USB כולל המדפסת שהייתה מחוברת כבר לא מזוהה במנהל התקנים קיימים כל יציאות והוא דווקא כן מזהה את עכבר האופטי (מחובר דרך USB) והוא עובד תקין חוץ מזה מרכזת USB שמובנת במסך גם מופיע שם תקין (נותנת 4 חיבורים נוספים בנוסף ל6 שנותן הלוח - לפחות 2 מתוכם יכולים לתמוך ב USB2) בקיצור אני כבר לא יודע מה לעשות ? התקנתי מחדש את דרייבר של לוח אם, של מדפסת , של קור…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מדובר על דיסק קשיח סאמסונג חיצוני 200 גיגה שהו בתוך קופסא וחיבור IDE יש עליו מלא חומר האם יש דרך להציל ,לא ביצעתי שום פעולה מרגע ההודעה. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן אנשים, לחבר שלי יש מחשב בו יש 2 הארדיסקים. אחד SATA והשני PATA. הוינדוס רואה אצלו את ה-PATA כ-C ואת ה-SATA כ-E. הוא התקין וינדוס על כונן E ועכשיו רוצה להסיר את כונן C לגמרי מהמחשב. אך כאשר הוא עושה את זה הוינדוס לא עולה ואומר שאין מאיפה לאתחל. [הוינדוס נמצא על E וה-C ריק לגמרי] איך גורמים ל-E להיות ה-SYSTEM במקום C? עריכה: שכחתי לציין שניסיתי לשנות דרך Disk Managment וזה פשוט לא נותן.
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב חדש נייח המסך מתחבר בכבל DVI לכרטיס מסך R280X לאחרונה קורה לי דבר מוזר שכאשר אני לא נוגע במחשב לאחר 20 דקות המסך נכבה והוא לא מצליח לחזור אני מקבל את ההודעה no input signal ורק שאני מכבה ומדליק את המחשב הוא חוזר, זה קרה לאחרונה לפני לא היה בעיה והוא היה חוזר מהמצב שינה הזה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. הרכבתי הכל כמו שצריך, בדקתי כמה פעמים שהכל נכון. אבל כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק המאווררים עובדים התאורה בלוח אם נדלקת אבל כלום לא קורה אין צפצופים אין כלום המסך לא נדלק, האורות במקלדת לא נדלקים. בדקתי הכל שוב ניסיתי להחליף בין הזכרונות לא עזר. סתם למען הבדיקה אפילו הוצאתי את הזכרונות לגמרי וגם אותו דבר אין צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: core i7 920 , asus p6t deluxe, ocz 3g 1600ghz ocz3p1600lv3gk, enermax 82pro 525w, כרטיס מסך ישן של ati 2350. מארז של antec p182.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הdvd שלי משמיע רעשים ומודיע שחסר קובץ בווינדוס/ישן ולא מעלה כלום לעומת שהצורב עובד ללא בעיות יש הצעות???
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני משחק BF2 או STTLERS 4 המחשב קופא לאחר 10 5 דקות. המחשב לא חם מדיי, ואני לא מבין למה זה קורה. תודה. AMD 3000 754 GIGABYTE GAK8U 9550 128 B 768 זיכרון. רשמתי את מה שחשוב בסופר קיצור, כי אין לי כוח לרשום לפרטיי פרטים
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא מגיב ואין בעיה בספק כי יש חשמל.
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי לעזור לחבר עם המחשב שלו שסובל לאחרונה מאיטיות מרובה. מדובר בלפטופ של דל (vostro A860) בן שלוש שנים בערך שעבד מצויין עד עכשיו. לאחרונה החל לעבוד ממש לאט, במיוחד בזמן העלייה. הרצתי כמה תוכנות לזיהוי וירוסים - הכל נקי. בדקתי את הזכרונות והדיסק הקשיח - תקינים. בדקתי את הtask manager - כאן יש משהו חשוד. בתחתית המסך מופיע שה-CPU רץ על 40-60 אחוזים אבל כל התהליכים ברשימה למעלה לא פעילים. כלומר משהו עובד על המעבד אבל הוא לא מופיע ברשימה ואני לא יודע מה זה! מה אפשר לעשות, מלבד להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב XP רוב ההתקנים פתאום לא עובדים (עד עכשיו פעלו) הסרתי את התקנת ההתקנים ואז איתחלתי את המחשב וה-XP התקנין הכל לבד (מצ"ב תמונה) ההתקנים עובדים במחשב אחר Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיות במחשב אבל יש לי בעיה שממש מציקה לי אחים שלי סתכלו עם אני מנסה להיכנס לרג'דיט נגיד אז זה כותב לי ככה : (the application faild to intialze prperly (0xc0000005) בלב בלה אנא לחץ אוקיי כדאי לסיים את ה application מה אני אמור לעשות אחים שלי? וה Title הוא : regedit.exe application error לאדע לפעמים הוא רושם ככה : Iexplore.exe application error אז תערו לי דחוף !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Windows 7 Ultimate 64-bit מעודכן ולא נראה לי שזאת בעיית תוכנה. האקספלורר של הקבצים (לא IE) מתרסק ואז בא מסך כחול בכל איזה חצי שעה. המתחים ב-SPEEDFAN לא תקינים בכלל - האם זה רלוונטי או שהתוכנה מזייפת. 12V זה 0V ו-מינוס 12V זה 1V וכו'. בנוסף הטמפ' של ה-GPU שהוא 240GT היא 50-60 מעלות במנוחה. בדקתי SMART לדיסק הקשיח - תקין. גם בדיקת שגיאות מקוצרת ב-HDTUNE נמצאה תקינה. יש עוד משהו שצריך לעשות בהנחה ששתי בדיקות יצאו תקינות? זה מה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 000000000004D007 BCP3: 0000000000000002 BCP4: 000…
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך מksp ati x1900 gt 256 mb כרטיס טוב לאותה תקופה, עכשיו לאחר כשנה התחילו פוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן בksp בהתחלה לא הודו שיש בעיה ואמרו שהבעיה היא בווינדווס ובאנטי וירוס :kopfpatsch: אלוהים יודע למה בקיצור בסופו של דבר הם אמרו שיש בעיה והחליפו את הכרטיס ולא סבלתי מבעיות.... עד אתמול שוב התחילו הפוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן עכשיו אני שואל שני דברים א)מה יכולה להיות הבעיה ב) יש לי סיכוי לקבל משהו מ ksp? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-