עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by NuKe007,

אני משתמש במחשב: Duruon 800 לוח אם של ECS דגם K7VZA אני חושב 3 סטיקים של 128 מ"ב SDRAM הארד דיסק ראשי של 20GB ועוד הארד דיסק 6.4 כ. מסך GEFORCE 2 MX 400 צורב, וכונן דיוידי, וכונן דיסקטים. המצב הוא כזה, לאחרונה (משהו כמו חודשיים כבר שזה לא ממש לאחרונה) המחשב נתקע מלא פעמים ללא שום סיבה הגיונית, בהתחלה חשבתי שהמחשב סתם דורש פירמוט, והכל עבד טוב עד ששוב זה חזר, אמרתי אולי התקנתי משהו לא בסדר, ושוב המחשב נתקע. (כשאני אומר נתקע, זאת אומרת קופא לגמרי הווינדוס וחייבים ריסט, וזה קורא לא בזמנים קבועים). ניסיתי להבין מדוע זה קורה, ניסיתי להחליף לכרטיס מסך אחר ולא הלך, ניסיתי לא להוריד הרבה קבצים ששמתי לב שזה קורה יותר כשאני מוריד אבל זה קרה גם מספר פעמים רבות גם בלי פעילו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ryu,

שלום יש לי מדי 15 דקות לערך, "לאגים" (הLATENCY קופץ לשמיים) למשך כ30-40 שניות ואז שוב הכל בסדר. זה מורגש לדוגמא במשחקי רשת בשרת ישראלי יש לי פינג 30-50 נגיד, פתאום (כל 15 דקות) הפינג קופץ ל1000 ואני דיי תקוע במקום למשך 30 שניות ואז זה משתחרר ושוב יורד ל30-50. מקום נוסף בו זה מורגש זה בתוכנת דיבור TEAMSPEAK שמה גם רואים שהפינג קופץ לסביבות 1000 למשך 30 שניות ואז יורד חזרה. תמיד אומרים לי שאני "LAGGER" בTEAMSPEAK כשזה קורה כי לא שומעים אותי כמו שצריך. אבל גם בזמן הלאגים האלו אני שומע אותם כמו שצריך (אולי עם LAG או בלי אבל לא קטוע, הם שומעים אותי קטוע) בזמן שאני משחק אין תוכנות שיתוף או הורדה פעילות או משהו שיכביד על האינטרנט. זה לא היה מאז ומתמיד וזה התחיל לפני כשנה ולא היה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by FatherBoard,

אז ככה, לפני בערך יומיים הלכתי לחבר שלי במטרה להתקין לו איזה משחק. אנחנו מדליקים את המחשב - הכל טוב ויפה, מחכים קצת ואז המסך של ווינדוס XP מופיע (השחור עם הסמל והפסים הרצים)... אנחנו מחכים כמה שניות ומצפים בתקווה לראות את המסך הכחול והחביב של ווינדוס XP. אבל... במקום זה נשמע צפצוף הריסט המוכר והמחשב אתחל את עצמו. ואז שוב הגיע למסך פתיחה ושוב אתחל את עצמו... וחוזר חלילה. מה לא ניסינו? בהתחלה חשבנו שזאת בעיית תכנה, אז בדקנו כל מיני דברים בביוס, ניסינו להפעיל את זה על מצב בטוח וכו'. כשראינו שזה לא עוזר, אז החלטנו שזאת בעיה של הזכרון... החלפנו זכרונות, והזכרון שלו שחשבנו שפגום עבד מצויין במחשב השני, אבל הזכרון של המחשב השני שהיה אצלו - לא פעל... החלטנו לבדוק שכל המאוור…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by PcLord,

היי המעבד שלי רץ על 60~ מעלות במנוחה ו85~ בעבודה זה בסדר? נב ניסתי לנקות אבק והמחשב נקנה לפני שנה מעבד i7 6700k GTX 970 32GB של זיכרון RAM DDR4

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by avishu,

שלום, יש לי X1900XTX ומחשב חדש שהוא: 3800DC ASUS A8N-E 1GB KIngstone X1900XTX Sapphire וכל השאר לא חשוב. עכשיו אני מכיר ילדים שיש להם 7800GT ומחשקים על הגדרות הכי גבוהות בסורס שמקבלים 150+ fps בשרת של 42 איש כשהוא מלא! אז אמרתי לעצמי אולי יש לי בעיות עם הכפול ליבה אז הורדתי את התיקון של מייקרוסופט וגם ניסיתי להוריד את המעבדים שהאפליקציה משתמשת בהם ל1 וכלום לא עוזר אני מקבל 40-120FPS על הגדרות הכי גבוהות עם AA6 וAF16 כשאחרים עם כרטיסים חלשים יותר מקבלים יותר. אני משתמש בCATALYST 6.2 ... ועוד משהו, גם במשחק עצמו כשאני מציג FPS אז יש דרופים למשל מ80 ל 60 . גם במשחקים אחרים כמו UT2004 אני מקבל את הירידות האלה. אני נואש. PLZZZZZZ תעזרו לי.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכם. כבר שאלתי בעבר איך לחבר את המחשב לטלוויזיה ועניתם לי שכבל DVI TO HDMI יתאים לי. עכשיו יש לי בעייה יש תמונה אבל אין סאונד! אני מחבר מהכרטיס קול שמובנה בלוח האם לקומפוננט או לכל חיבור אאודיו אחר שיש לי בטלוויזיה ואין סאונד! עכשיו למה בטלוויזיה יש שני חיבורי HDMI אחד הוא HDMI IN ואחר סתם HDMI חיברתי לשני.... אני נווב גמור בעיניין אבל (סליחה אם השאלה מפגרת) HDMI מעביר גם אאודיו? תעזרו בבקשה לוח אם ASUS NFORCE 730I כרטיס קול מובנה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי ויינדוס 7 לחצתי קליק ימני על הדסק טופ ואז "התאם אישית" ואז על הרקע שבחרתי ואז "שמור שינויים" ולא משתנה הרקע למה זה ?

8. Started by eins,

שלום לכל העוזרים, בגלל בעיות חשמל בבית, הביוס קפץ לי עם הודעה שיש בעיה בהגדרות ויש צורך לאפס אותו למצב התחלתי לצערי שכחתי שמוגדר עליו RAID 0 בין 2 כוננים שהווינדוס עלה הוא שאל אותי אם לפרמט את הכונן השאלה אם אני מחזיר את ההגדרות RAID בביוס האם יש סיכוי לראות את המידע או שזה אבוד ? יש דרך אחרת להוציא את המידע ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by noam12,

ברשותי כרטיס טלוויזיה ST-LAB יש בכרטיס כניסה של 8 פין -חיפשתי כבל בכל העולם (כולל EBAY) אבל לא מצאתי מצ"ב תמונה יש למישהו רעיון איכן ניתן להשיג? תודה [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yahel shafir,

שלום, אז קניתי מחשב ומסך חדשים, חיברתי הכל (אני חושב) וכשחיברתי את המחשב למסך (hdmi) המסך רשם לי "no input". כל האורות במחשב דולקים, המאווררים מסתובבים והכל נשמע נכון. לא הרכבתי את המחשב בעצמי אבל הרכיבו אותו בחנות, כך שאני סומך עליהם בהרכבה. המקלדת והעכבר גם מחוברים למחשב ודולקים. ניסית חיבורים שונים למסכים שונים וכלום לא עבד, כך שנראה שהבעיה במחשב. בנוסף, האור של fan stop בכרטיס מסך דולק, אם זה אומר משהו. עזרה? פיתרון קסם? משהו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yyy123,

יש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 על איזה, הגדרות גראפיות יעבוד לי gta v?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by frenzy,

אהלן ניסיתי להתקין כמה תוכנות היום, וחלקן הודיעו לי הודעות בסגנון The file or directory C: is corrupt and unreadable. ניסיתי להריץ chkdsk שכשוינדוס רץ במצב רגיל, וגם שהוינדוס רץ בsafemode, אך ללא הצלחה. מיותר לציין שמערכת ההפעלה היא win2k + sp3. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הוצאתי בטעות את החיבורים של הPOWER\RESET והלדים מהלוח אם, ואני לא מוצא את החוברת שלו. באתר של אינטל לא רשום כלום. אני אשמח אם מיששהו יוכל לתת לי את ההוראות לחיבור הלדים + כפתורי הפעלה בלוח D50GB. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי P4 מלפני 5 ומשהו שנים, אבל עם לוח אם חדש (3חודש), כרטיס מסך חדש(3חודש), וזכרון 1gb(די חדש-שנה). הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, הווינדוס (XP SP2) נתקע ורק העכבר זז. זה קרה כל כמה שעות. הווינדוס גם זז ממש לאט, בדקתי עם אנטי וירוס אבל ללא תוצאות. אז פירמטתי, הכל טוב ויפה, המחשב רץ כמו פעם, ואז אחרי יום-יומיים שוב הבעיה חזרה. חשבתי שזה משהו שהתקנתי אז פירמטתי שוב הפעם בלי להתקין כלום. זה שוב קורה ואז לפני כמה ימים ההארד דיסק מתחיל לעבוד בצורה עצבנית אפילו שאין שום תוכנה שרצה. הרצתי chkdsk ב-C אבל אין לי מושג אם זה בכלל פתר משהו. אז אני מתחיל לחשוב שהבעיה היא בהארד דיסק (בסך הכל בן 2 וכבר חולה...) אבל מעדיף לקבל עזרה פה לפני שאני לוקח לתיקון ושוחטים לי המידע שם. מ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלויזיה שאני יראה את תצוגת המחשב בטלויזיה. איזה סוג כבל אני צריך לקנות? מה השם שלו?...ואיך הוא נראה שאני ידע שזה מתאים לחיבור לכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg אם זה עוזר לכם לדעת איזה סוג כבל אני צריך. אם אפשר גם תמונה של הכבל. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by delight,

הלוח אם הבאה איך הוא? יש לי אותה כבר משהו כמו שנה חייב להתייעץ איתכם לגביו https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=13792 מפרט: מעבד I5 4440 לוח אם gigabyte GA-H81M-S1 כרטיס מסך r9 270x windforce 3 2gb ספק crosair 650w זכרון עכשיו 4 גיגה סלוט אחד לא פועל לי. דיסק קשיח 450 גיגה. אני בעיקר משחק במשחקים כמו bf4 ו mmorpg די כבדים ורוצה להריץ משחקים על הכי גבוהה שניתן החלפתי לא מזמן כרטיס מסך ומעבד מאז שהחלפתי הכל נדפק לי ... במשחקים כמו bf4 אני יכול לשחק חצי שעה שעה מדי פעם יורד לי fps בערך מ 80 ל 30 וחוזר בשניה ויוצר תקיעה קטנה.. או שבכלל אחרי משחק של חצי שעה עד שעה המשחק נתקע ואז המסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לפעול... אן לי מושג מזה כבר כרטיס חדש הוחלף ב startpc פלוס בצעתי בדיקת מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. AMD A-Series Dual Core A6-9500 מה המכבד המקביל שלו של אינטל?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הביאו לי מחשב ישן (פנטיום 4), שעבד בסדר גמור לפני שהוא הגיע אליי- מי שהביא לי פרמט והתקין עליו וינדוס וכמה תוכנות. אבל עכשיו הוא נכבה אוטומטית אחרי שאני מדליק אותו. בהתחלה זה לקח לו כמה דקות, אבל עכשיו תוך 10 שניות בערך הוא נכבה. המחשבה הראשונה שלי היא שהמעבד או הזכרונות זזו מהמקום ולא יושבים טוב. הוצאתי וחיברתי אותם אולי 10 פעמים וזה לא עזר, אותו דבר עם החיבורים של הספק לרכיבים. המשחה התרמית יבשה לגמרי, והקירור של המעבד לפעמים קצת רופף, אבל לא יכול להיות שהמעבד מגיע לטמפרטורה כל כך גבוהה תוך כמה שניות... מה עוד זה יכול להיות? אולי התעקם פין אחד בסוקט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gagi,

שלום לכולם, המחשב שלי לא נדלק: 1. מאווררים לא פועלים (גם של המעבד וגם של המארז) 2. נורית לוח אם דולקת - ירוקה 3. נוריות כרטיס רשת מהבהבות מאחור. 4. נוריות, איזשהן, לא נדלקות מלפנים, כוננים למיניהם לא מגיבים - דממה. המחשב כבה לאחר הפעלת תוכנה בפעם הראשונה (תוכנת המרה Any Video Converter 3.07) יכול להיות שהיה למעבד קצת חם (למרות שהפעלתי מזגן והורדתי דופן של המארז) פשוט הפעלתי את התוכנה, וכשחזרתי הוא היה כבוי (לא היה ריח שרוף או משהו כזה) ניסיתי לנתק הכל, לחבר הכל, לחבר במקום אחר - כלום האם הצלחתי לשרוף את המעבד? החלפתי ספק לפני שנה וחצי בערך.... רעיונות אחרים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by davidz,

יש לי מחשב נישא איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב usb 1 או ב usb2 ? האם זה עניין של חומרה בלבד או שאפשר לעדכן זאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום רב, ברשותי מחשב נייח בן 9 שנים, עם מעבד AMD 2000 מגה הרץ (דגם 2400 או משהו כזה), וזיכרון של 512MB של DDR. המחשב מריץ חלונות XP. אתמול בעת התקנת תוכנה חדשה המחשב קפא לגמרי, ובסופו של דבר קיבלתי את מסך שולחן העבודה (תמונת הרקע המקורית) ללא שורה של התחל או אייקונים. בהפעלה מחדש ע"י כפתור ריסט במארז התקבלה הודעה ע"ג מסך שחור שחסר קובץ חיוני למערכת ולכן היא לא יכולה לעלות. הרצתי פקודת תיקון שגיאות, ב- 74% הבדיקה נתקעה למשך שעות, כאשר נורת הדיסק הקשיח האדומה דולקת רצוף - כיביתי. ניסיתי להריץ תיקון כללי עם הדיסק המקורי של מע' ההפעלה, כעת המערכת עולה, אבל מתקבלת הודעת שגיאה שצריך להפעיל את המערכת ע"י מייקרוסופט (היא מקורית), שואל אותי האם לעשות זאת עכשיו או לא. אם אני לוחץ ע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by GUNZ,

עם מישו יכול אז תודה זה יוצא לי בזמן שאני משחק ככה סתם ומדי פעם זה עושה ריסטים. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by מאפיונר,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש מעבד amd ryzen 5 1600 16 ג'יגה ראם DDR4 1060 gtx 6g לוח אם prime b350 plus asus חיברתי מסך לכרטיס מסך והתקנתי את מערכת ההפעלה ואת כול הדריברים רציתי להוסיף עוד מסך ישן שיש לי ניסיתי לחבר אותו ישירות ללוח אם בVGA ב HDMI ובDVI באף אחד מהחיבורים הללו המחשב לא מזהה את המסך מה זה יכול להיות? למה זה לא מזה את המסך? ניסתי לחבר את המסך ללוח אם גם כאשר המסך השני לא היה מחובר לכרטיס מסך

24. Started by 3p,

שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT שקניתי לפני שנה וחצי (ויש לו עדיין אחריות), לפני חודש בערך עשיתי לו המהרה דרך התוכנה החוקית ש-MSI נותנת באתר שלה (ואם הדיסק שבא עם הכרטיס). הכרטיס עבד יציב וחלק והייתי מרוצה (וטוב לבב...) לפני מס' ימים המחשב שלי נתקע ולא רצה לעלות וגיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך נפל ממנו!!! נראה כאילו הפלסטיק שמחבר אותו פשוט נשבר, אין לי מושג אם זה קשור להמהרה או לא, אבל מה שבטוח לא נגעתי בכרטיס/מאוורר באופן פיזי בכלל. הלכתי לחנות (לא אכפיש פה את שמם כי אסור) לבקש שיתקנו לי והם טוענים שדבר כזה לא יכול לקרות באופן טיבעי וזה נזק שגרמתי באופן חיצוני ולכן הם לא מתקנים. האם זה קרה לעוד מישהו? האם יש דרך שאני יכול להוכיח להם?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by DJO,

יש לי מחשב בן כ-8 חודשים, Z68 I7 עם HD סמסונג טרה ועם CRUCIAL SSD M4 64GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והתוכנות השונות. מזה כמה ימים כל שעה לערך המחשב נתקע. את העכבר אפשר להמשיך להזיז לקצת אבל כל התוכנות קופאות. לאחר זמן קצר יש מסך כחול (WIN7) ואחריו המחשב מאותחל. מערכת ההפעלה לא עולה ואני מקבל הודעה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press.. שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו, הוא עולה בסדר. נאמר לי בשיחת טלפון עם החנות בה קניתי את המחשב שכנראה הבעיה עם ה-SSD ושעלי להביא את המחשב אליהם. אמרו לי גם לנסות לחזק את מגעי החשמל בין ה-SSD והספק. ללא הועיל. ניסיתי גם להוציא ולהכניס את הבטרייה וזה גם לא עזר. אודה מאוד לכל הצעה. …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים