עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aaak,

היי המחשב שלי סופר ישן מע הפעלה WIN 10, לצערי התקנתי AVIRA מאז יש לי בעיות לא רק של איטיות אלא שהמחשב מפסיק לעבוד לי- הTOOLBAR ריק, אין לי גישה לחיפוש או לכפתור של ה"התחל"(ווינקי) ועכשיו המחשב גם לא מזהה את היוזר שלי כADMIN לא נותן לי לבצע הרשאות של ADMIN (כמו למחוק או להסיר תוכנה) או אפילו את האפשרות של RUN AS ADMIN HELP! סופר דחוף!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ororor121,

שלום! יש לי בעיה הזויה במחשב שאני לא מצליח לפענח... כל פעם שאני נכנס לתיקייה, ולא משנה איזו על המחשב... התיקייה פשוט קורסת ומפסיקה להגיב עד שאני סוגר אותה... זה לא קורה לי בשום חלון אחר מלבד התיקיות. מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Lapua23,

שלום , יש לי שאלה די מטומטמת , אבל רוצה להיות בטוח . יש לי מחשב ישן מ2010 עם ספק 520 ואט Cooler Master - קניתי מחשב חדש עם ספק Corsair RM750X - אבל הוא הגיע בלי כבל חשמל . האם אפשר להשתמש באותו כבל ? האם צריך כבל יחודי שלו? והאם זה מסוכן באיזושהי צורה למערכת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלויזיה שאני יראה את תצוגת המחשב בטלויזיה. איזה סוג כבל אני צריך לקנות? מה השם שלו?...ואיך הוא נראה שאני ידע שזה מתאים לחיבור לכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg אם זה עוזר לכם לדעת איזה סוג כבל אני צריך. אם אפשר גם תמונה של הכבל. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by דניאל ימין,

השתמשתי במחשב כרגיל ופתאום חצי מהמסך נהיה שחור כאילו נסדק אבל אין שום שברים או סדקים והוא לא קיבל מכה או שום דבר הוא פתאום נהיה שחור. המחשב עצמו כן עובד אבל אני לא רואה חצי מהמסך.. מישהו יודע איך אפשר לסדר? זה מחשב חדש

6. Started by matrix66,

יש לי מחשב לפי המפרט שמצוין בצד. מאתמול בערב אני התחלתי לקבל הודעת שגיאה- מסך כחול והכיתוב הנ״ל. אפשר לקבל הסבר לגבי הסיבה שזה קורה ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by S0ld13R,

התקנתי היום צורה ועשיתי שהסידירום יהיה מאסטר והצורב יהיה סלייב בג'אמפרים, ועכשיו כשאני נכנס למחשה שלי אני לא רואה את כונן הדיסקים הרגיל! וגם אני לא רוצה את הצורב :'( מה הבעיה? אני יודע מאוד למי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הכל עבד יופי עד אתמול, אבא שלי בא לחבר את הDOK שלו והמחשב לא זיהה את ההתקן (למרות שהוא חיבר אותו בעבר). הכנסתי את הDOK שלי ועבד, אז אמרתי לעצמי שצריך לפרמט את המחשב כי יש עליו הרבה זבל שמאט אותו . אחרי הפירמוט (היום בצהרים) גם הDOK שלי לא עובד יותר). חשוב לציין מספר דברים בקשר לבעיה: 1. התקנים אחרים כמו עכבר USB עובדים שלי בעיות, כמו כן ניסיתי לחבר את הDOK ע"י כבל מאריך ולא עובד . 2. גם הUSB הקדמי לא עובד. 3. יש לי כרטיס הרחבה (PCI) של USB (יש עליו 4 חיבורים של USB2) וגם הוא לא עובד. 4. במנהל התקנים במאפיינים של הUSB רשום 0 Mha או איך שאומרים את זה, ורק באותו התקן של העכבר רשום שיש מתח (לא זוכר כמה אבל יותר מ0) מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום , יש לי 2 שקעים בחדר. כשמטען מחובר לשקע מספר 1 , אני מרגיש זרמים כשאני נוגע עם החלק האחורי של כף היד (עם השיער) בשוליים שהם ממתכת . כשאני מחובר לשקע מספר 2 , לא מרגיש שום זרם -ניסיתי גם שקע נוסף בבית ואין זרם . בקשתי לא מזמן מבן משפחה , לגעת בצורה שתארתי בשוליים והוא קיבל זרם מידיי (עקצוץ לא משהו עוצמתי אבל הוא הרים את היד בבהלה. בקשתי היום מאבא שלי להניח את כף היד והוא לא הרגיש דבר. שוב בקשתי מאותו בן מפשחה קודם להניח את כף היד והוא לא הרגיש כלום הפעם . מה זה יכול להיות ? שוב , אם אני מחבר את המטען לשקע מספר 2 אני לא מרגיש דבר. המחשב נטען רגיל . זה לא קורה כשעובד על סוללה , עקבתי אחר המא…

10. הי לכולם, אני נתקל במסכים כחולים כמעט מדי יום. מדובר במחשב חדש לחלוטין לכן הסיכוי שהבעיה נובעת מתקלת תוכנה גבוה יותר מאשר תקלת חומרה. אני הולך להריץ memtest כל הלילה על מנת לאשר שאין בעיית זיכרון. מערכת ההפעלה הינה windows 7 pro להלן קובץ dmp (מצורף כקובץ למטה). התכנה BlueScreenView מדווחת על שגיאת 0x0000007a עם פרמטרים: fffff6fc`40067d08 ffffffff`c000009d 00000001`0ff9ebe0 fffff880`0cfa1000 אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה ותודה מראש לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by speed42,

אני מנסה להעביר הרבה תמונות ל DOK, אך כל פעם חלק מהתמונות פשוט לא עוברות טוב וחלק חתוכות. התופעה חוזרת עם כמה DOK שונים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by galai198777,

שלום יש לי מחשב בן 5 שנים מחשב נייח והמחשב מתחיל לעשות בעיות רציתי לדעת האם כדאי לקנות מחשב חדש למשחקים בינוניים וBlueStacks הכי חדש עדיפות למעבד אינטל i7

13. שלום לכולם, יש לי בעיה עם דפדפן פיירפוקס באתר יוטיוב בחלק מהסרטונים שאין וידיאו רק סאונד. התקנתי את הגירסה המעודכנת ביותר של פלאש וג'אווה אבל עדיין הבעיה לא נפתרה. בכרום הכל רגיל אבל אני לא אוהב להשתמש בו. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by NuKe007,

אני משתמש במחשב: Duruon 800 לוח אם של ECS דגם K7VZA אני חושב 3 סטיקים של 128 מ"ב SDRAM הארד דיסק ראשי של 20GB ועוד הארד דיסק 6.4 כ. מסך GEFORCE 2 MX 400 צורב, וכונן דיוידי, וכונן דיסקטים. המצב הוא כזה, לאחרונה (משהו כמו חודשיים כבר שזה לא ממש לאחרונה) המחשב נתקע מלא פעמים ללא שום סיבה הגיונית, בהתחלה חשבתי שהמחשב סתם דורש פירמוט, והכל עבד טוב עד ששוב זה חזר, אמרתי אולי התקנתי משהו לא בסדר, ושוב המחשב נתקע. (כשאני אומר נתקע, זאת אומרת קופא לגמרי הווינדוס וחייבים ריסט, וזה קורא לא בזמנים קבועים). ניסיתי להבין מדוע זה קורה, ניסיתי להחליף לכרטיס מסך אחר ולא הלך, ניסיתי לא להוריד הרבה קבצים ששמתי לב שזה קורה יותר כשאני מוריד אבל זה קרה גם מספר פעמים רבות גם בלי פעילו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום. היום, כאשר הייתי במחשב של אבא שלי עם אוזניות השמע שלי, בעת שרציתי להזיז את הרגל הימנית שלי, היא פגעה בכבל ה-USB שלהן (שהיה מחובר לאחת היציאות USB הקדמיות של המחשב), והכבל נכרך סביב הרגל שלי תוך שהרגל שלי גוררת באמצעותו את מארז המחשב. כתוצאה מכך המחשב כולו נפל על הרצפה תוך כדי מעיכה ושבירה של תקע ה-USB של האוזניות שהיה מחובר בחזית (המחשב דלק בזמן הנפילה), כאשר הרגל שלי לכודה בין הכבל של האוזניות ומארז המחשב. האוזניות הלכו פייפן (תקע ה-USB נשבר, ואין אפשרות להחליף תקע או כבל לאוזניות ללא התמחות במודינג), אך המחשב שרד את הנפילה ואף המשיך לעבוד כמו תקין. והדיסק הקשיח לא קרס. השתמשתי בתוכנת האבחון של יצרן הדיסק הקשיח (Western Digital Data LifeGuard Diagnostics for Window…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by srolik,

יש לי XP PRO (באנגלית ) ומידי פעם הוא מאתחל את המחשב אוטמטית (פעמים שלוש ביום ) הוא גם סוגר תוכניות בלי לשאול וכאלה דברים (בקיצור XP חצוף במיוחד ) האם זאת בעייה מוכרת ואיך אפשר לטפל בה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. המחשב של חבר שלי הפסיק לעבוד. הביא אותו אליי שאעזור לו ואני רואה שהקבלים נפוחים ויש שם שחור כזה. האם יש מה להתעסק עם זה או לזרוק לפח? (אולי להחליף קבלים או שאולי יש פתרון כלשהו ששווה לנסות לפני הפח ) הסימפטום הוא שכשמחברים את המחשב לחשמל הוא מיד נדלק ואי אפשר לכבות אותו (גם ע"י גישור הפינים בלוח אם ישירות, כך שנשללה תקלת לחצן על המארז), אין ביפ של פוסט למרות שהכל מנותק מלבד הזכרונות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by doorman,

עד עכשיו היה לי כרטיס קול של זולטריקס שנקרא Nightingale עם יציאה דיגיטלית קואקסיאלית שהיתה מחוברת לרסיבר ימהה. כאשר הייתי מריץ סרטי DIVX עם פסקול AC3 הרסיבר היה מזהה אוטומטית DolbyDigital והייתי שומע אחלה. החלטתי להתקדם קצת ולשדרג לפורטיסימו 3 של הרקולס שכולם מדברים עליו שהוא מעולה, קניתי גם כבל אופטי. חיברתי והתקנתי הכל ומה קורה ?? הסטריאו עובד אחלה (דרך היציאה האופטית) אבל כשמריצים סרט Divx AC3 אני שומע מאוד חלש והסנטר, הרמקולים האחוריים והסאב לא עובדים בכלל, רק שני הרמקולים הקדמיים עובדים. ניסיתי הכל: התקנה מחדש של נימו, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס וגם על ההגדרות ברסיבר ואני לא יודע מה לעשות. אני משתמש בתוכנה Divxg400... למישהו יש רעיון ? תודה רבה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by sohel.hy,

שלום יש לי תקלה במחשב. כבר שבועיים לא הדלקתי מחשב, היום ניסיתי להדליק , נדלק שנייה ונכבה 3-4 שניות ושוב ושוב... כל הזמן כך עד שאני מוציא מחשמל. אם אני מחזיר שוב ,לא קורה כלום עד שאני מנסה להדליק ואז אותו סיפור. (נדלק ונכבה) מחשב נייח מעבד I5 לוח gigabyte ga-p55 בבקשה עזרה ותודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by geniaXP,

כשאני מדליק את המחשב והוא מגיע לשלב של טעינת הוינדוס, אחרי שהוא מסיים לטעון את הוינדוס מופיע המסך הכחול הידוע, יש בו איזה שהיא ספירה עד 100 שאחריה המחשב מאתחל את עצמו ואז מופיע מסך שחור שבו אני בוחר ב start windows normally והפעם הוינדוס עולה בסדר והכל עובד. וככה זה קורה כל פעם חוץ מכשאני לוחץ על הפעלה מחדש(בתפריט התחל) ואז הוינדוס עולה בסדר. מה הבעיה ואיך לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אז קניתי כלפני שבועיים שלושה מסך חדש של סמסונג ( אינצ'24 sf350) והכרטיס שלי הוא r9 380, שניהם תומכים בfreesync אבל התוכנה של amd טוענת כי משהו לא תומך(freesync not supported). הfree sync עובד דרך hdmi (אין dp). הפעלתי את ההגדרה דרך המסך עצמו עדכנתי את הדרייבר(ועל הדרך כל דרייבר אחר על המחשב עם driver booster(את העדכון של amd עשיתי בנפרד)) אפילו קניתי hdmi 2.0 ועדיין זה לא עובד אני מחפש פתרונות באנטרנט מאז שהמסך נקנה ולא מצאתי על זה שום דבר. תודה מראש על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by DrSuzuki,

שלום, קניתי מחשב חדש (דרך הסתדרות המורים). אני מנסה להתקין עליו ווינדוס אך ללא הצלחה. כשאני מפעיל את המחשב עם הדיסק בכונן (דיסק מקורי שגם בדקתי שוב שעובד במחשב אחר) אני מקבל הודעת שגיאה: boot failure press any key to continue. בדקתי בביוס שאכן הכונן המתאים נמצא ברשימת האתחול והכל תקין. הוא מזהה את הכונן, גם בביוס וגם לפי הנורה והרעש - הכונן מזוהה... ניסיתי לחפש בביוס משהו שיעזור אך הפרמטר היחיד שמשנה משהו הוא ata/ide mode שהיה במקור native וכשאני משנה אותו ל-legacy אז לוקח שתי דקות עד שאותה הודעה מופיע.... חוץ מזה ה- boot sequance נכון והכל נראה תקין..... ה-CD והקשיח מזוהים נכון.... אשמח לתשובה כלשהי זה ממש מבאס. מחשב חדש... לפני שאני פונה לאחריות, יש למישהו עוד רעיון? תו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by GUNZ,

עם מישו יכול אז תודה זה יוצא לי בזמן שאני משחק ככה סתם ומדי פעם זה עושה ריסטים. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dodo,

בזמן משחק UNREAL פתאום המסך מחשיך וכתוב OUT OF RANGE מהי הבעיה? תגובות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by snowgoose,

יש לי מחשב די ישן אמנם, אבל בנוי מחלקים איכותיים. לוח GA-EX58-UD3R מעבד i7 920 כ. מסך RX 460 זיכרון 16GB corsair vengeance לאחרונה באמצע משחק המחשב "עף", המסך נכבה ואילו המחשב נשאר דלוק (מאוררים וכו), בזמן הזה לחיצה על NUM LOCK לא עובדת (הנורה במקלדת לא נדלקת\נכבית). ניתקתי וחיברתי הכל מחדש וכמו כן פירקתי\והרכבתי כרטיס מסך זיכרונות וכו ללא הועיל. ביצעתי בדיקות מאמץ CPU עם Prime95 וגם GPU עם FurMark, ובזמן הבדיקות (כשעה) המחשב היה יציב ולא נצפו טמפרטורות חריגות. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? מה עוד אפשר לבדוק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים