תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
נכון שאתם מפעילים את המחשב אז הוא עושה רעש כזה ברררר (כאילו אתה מ,ניע את האוטו אבל חלש יותר ;D) כמה שניות וזה נפסק ואז מחשב ממשיך את הboot ... אז זה קורה לי הרעש הזה באמצע שמחשב עובד וזה יכול להקפיא אותו לכמה שניות ואז הוא חוזר לעבוד רגיל או שזה מקפיא אותו והוא מת, צריך ריסטרט מישהו יודע מה קרה לו ? Abit IC7 bios27 P4 2.8C בלי OC עכשיו Twinmos 400mhz 256mb*2 WD 80 GB SE תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוצאתי בטעות את החיבורים של הPOWER\RESET והלדים מהלוח אם, ואני לא מוצא את החוברת שלו. באתר של אינטל לא רשום כלום. אני אשמח אם מיששהו יוכל לתת לי את ההוראות לחיבור הלדים + כפתורי הפעלה בלוח D50GB. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום... בעיה מוזרה, כאשר אני משחק עם סרגל הזמן של מדיה פלייר קלסיק כדי להתקדם למקומות מסויימים בסרט המחשב פשוט מחשיך את המסך וכאילו נכנס למצב שינה ללא אפשרות להעיר אותו אלא כיבוי ו דלקה מחדש. המחשב ללא אוברקלוק, טמפ תקינות. יש לציין שהדיסק קשיח כנראה גוסס כי מדי פעם הוא כאילו קופא משמיע תיק חזק ומשתחרר. מאיפה להתחיל לבדוק? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב די חדיש הפסיק להידלק בבוקר,ניתוק מהחשמל וריסט לסוללת ביוס גם לא עזרה. לפתע אחרי מס שעות המחשב נדלק באופן עצמאי לבד ועבד בסדר גמור עד הריסטארט הבא ושוב המחשב לא מגיב. 5 שעות אח״כ נדלק שוב לבד. האם זו בעית ספק או לוח או אפילו סוג של וירוס? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה הווינדוס קרס כמה פעמים, מסכים כחולים.. ה uTorrent גם עשה בעיות.. הראה שהקבצים ירדו 100% אבל הם לא באמת... הבנתי שאלו בעיות RAM או HDD. לפני חודשיים או שלושה הזכרונות עשו לי בעיות והחליפו לי אותם.. הם דנדשים.. גם ה HDD שלי חדש מאד (חודשיים או שלושה).. ניתקתי את כל הדיסקים האחרים, החלפתי כבלים, הזזתי את הזכרונות לסלוטים השניים שלי, שומדבר לא עוזר.. דרך אגב.. שכחתי לציין שלפני 8-9 חודשים שלחתי את הלוח אם שלי למעבדה וגם אותו החליפו לי.. מה יכול להיות שגורם לבעיות האלו לחזור כל הזמן? אולי ספק כוח? (אנמרקס ליברטי בן 2 -3שנים) אולי מעבד? (C2D בן 2-3 שנים) דבר נוסף ואחרון, הנה פוסט שלי מלפני 4 חודשים שבסופו של דבר החלפתי את ה HDD שלי.. מאז, כל פעם שהייתי מחבר את …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב נייד ישן של פוג'יטסו. פתחתי אותו ופתאום המשטח מגע לא עובד. חיברתי עכבר חיצוני וראיתי שהוא נעלם מהמנהל התקנים. איפסתי את הביוס של המחשב וראיתי התקנים מוסתרים וראיתי PS/2 Compatible Mouse ויש שם שגיאה code 24. בעיקרון הדריבר זה דריבר סטנדרטי של וינדוס. ולא כל כך הבנתי מהדף הזה באתר של המיקרוסופט שמסביר על הקודים איך לפתור את הבעיה. שלחצתי פתור בעיות אז משום מה זה לא עובד או שצריך להיום און ליין. אגב בשבוע האחרון המשטח מגע התפגר כצאת והתחיל לא להגיב והוא הגיב לפעמים רק שהיום לוחצים כצאת חזק. במקרים קיצוניים המשטח מגע היה מזיז את הסמן לבד ולוחץ על כל מיני דברים ועושה בלאגן (כמו סוס טרוייני). יש לכם מושג מה ניתן לעשות כי זה בעסה שהמחשב היה תלוי עכשיו בע…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אתמול התקנתי vista והיום אני לא מצליח להכנס לכונן d יש לי 2 כוננים c הראשי ו d המשני הבעיה : כשאני נכנס ל d הוא מבקש ממני לבצע אתחול לכונן אז הוא שלח אתי למן הערה כזאת ואמר לי לעשות אתחל כעת ,אני עושה ובסוף אחרי שזה סיים (30 דקות) הוא אומר לwindows לא היה אפשרות לאתחל את d בהצלחה ???? מה לעשות? בבקשה עזרה!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי למחשב של אח שלי, מחשב די ישן, HDD בנפח 20GB ... המחשב לא עלה לי אז ניתקתי את הכונן, אבל אז שהדלקתי לו את המחשב הופיע לי ההודעה Disc boot failier, insert boot dist to drive and press Enter או משהו בסגנון הזה, ממש לפני שהוינדואוס אמור לעלות... ניסיתי לאפס ביוס, להגדיר את הדיסק [המקורי שהיה במחשב] בביוס שיעלה ראשון ולא עוזר... מה אני עושה???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטטי את המחשב השבוע ומאז יש לי בעיה בקריסה של המחשב בהפעלת משחקים נתונים תכניים Intel core 2 E5500 GIGABITE GA41-DT G4 RAM ATI REDON 1900XT WINDOWS 7 64BIT כשאני פותח משחקים כגון: assassin's creed 1 call of duty 4 וכד'( משחקים ישנים שיכולים לעבוד על המחשב) המשחק נפתח אבל ברגע שהוא מסיים לטעון, המחשב קורס לגמריי. כלומר המשחק עצמו נפתח אבל ברגע שמתחיל עיבוד של המשחק עצמו האנמציה ישר המחשב קורס. -בעיה של חום לא יכל להיות כי הטמפ' בכללי בסדר והמעבד/כ.מ אפילו לא מספיק להתחמם. -דרייברים של כ.מ עדכני כנל DricetX 9 לפי דעתי זה קשור איכשו לכרטיס מסך או לספק כח, כי ברגע שצריך עבודה של עיבוד במשחק המחשב ישר קורס. מה לדעתך הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש וחיברתי אליו את הכונן דיסקים מהמחשב הקודם. התקנתי ווינדוס 10. משום מה הכונן לא מזהה דיסק דרייבר של הלוח אם או של כרטיס המסך אבל כן קורא ומעלה בהצלחה דרייבר של ssd samsung evo 850 מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני נוהג להכנס לג'ימייל לא מעט פעמים ביום. כל פעם אני נכנס מההתחלה, ובסיום השימוש אני סוגר את החלון. השאלה היא האם אני יכול להשאיר את הג'ימייל כל היום פתוח, יש לי איזה פחד (?עתיק) שאולי זה לא בטיחותי מבחינת אפשרויות לפריצה (עובדה למשל שבחשבון הבנק, אחרי כמה דקות אם אתה לא עושה שימוש מנתקים אותך). האם זה איכשהו נכון או שלא ואין שום בעיה להשאיר את הג'ימייל כל היום פתוח?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/catalog. .php?id=10784 הוא הגיע ללא מערכת הפעלה, ועם דיסק דרייברים לווינדאוס 8 בלבד! התקנתי ווינדאוס 7 כי זה מה שיש לי, יש בכלל דרייברים לווינדאוס 7 לניד הזה? הצלחתי להיכנס לאתר של לנובו, אבל לא ידעתי תחת איזה קטגוריה הנייד הזה בכלל. עכשיו משום מה האתר לא עולה לי בכלל! במידה ואפשרי רק ווינדאוס 8 עליו, אז 8.1 גם יעבוד עם הדרייברים שעל הדיסק שיש לי, או חייב 8 בלבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיצר היום אני יושב על המחשב וסתם ככה בא לי פתאום להסתכל על החלון של המארז ומה אני רואה ... המאוורר של המעבד לא מסתובב נכנסתי קצת ללחץ ופתאום אני רואה שהוא מתחיל להסתובב שוב וככה הוא עושה כל הזמן מסתובב אחרי זה עושה מנוחה ואז ממשיך להסתובב אז רציתי לדעת עם זה תקין.... ועם זה יכול לפגוע בביצועים של המעבד כי אני לא רואה ממש ביצועים גבוהים עם ה 6300 לעומת המעבד פנטיום 4 הרגיל שהיה לי...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת: יש לי במחשב DVD-ROM ו DVD-RW עם ה DVD-RW אין בעיה. ה DVD-ROM (מתוצרת LG) לאחר הדלקת המחשב מסרב להיפתח בלחיצה הראשונה על הכפתור וגם בהוצאה מהווינדוס, הנורה שלו מהבהבת למשך מספר שניות ולא נפתח. לחיצה נוספת עליו גורמת לפתיחתו. התופעה קורה רק שהכונן ריק. כאשר יש בפנים דיסק הוא תמיד נפתח בנגיעה הראשונה. רעיונות??
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT שקניתי לפני שנה וחצי (ויש לו עדיין אחריות), לפני חודש בערך עשיתי לו המהרה דרך התוכנה החוקית ש-MSI נותנת באתר שלה (ואם הדיסק שבא עם הכרטיס). הכרטיס עבד יציב וחלק והייתי מרוצה (וטוב לבב...) לפני מס' ימים המחשב שלי נתקע ולא רצה לעלות וגיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך נפל ממנו!!! נראה כאילו הפלסטיק שמחבר אותו פשוט נשבר, אין לי מושג אם זה קשור להמהרה או לא, אבל מה שבטוח לא נגעתי בכרטיס/מאוורר באופן פיזי בכלל. הלכתי לחנות (לא אכפיש פה את שמם כי אסור) לבקש שיתקנו לי והם טוענים שדבר כזה לא יכול לקרות באופן טיבעי וזה נזק שגרמתי באופן חיצוני ולכן הם לא מתקנים. האם זה קרה לעוד מישהו? האם יש דרך שאני יכול להוכיח להם?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם הלוח אם שרוף או המעבד, אם תעזרו לי זה יהיה סבבה! המחשב שלי הפסיק לפעול, הוא נדלק ולא מראה כלום, אז דחפתי קצת פנימה את המעבד והמחשב פעל מצויין אחרי זה חזרה התקלה ושוב דחפתי פנימה תמעבד ושוב דלק מצויין ככה כל פעם במשך שלוש שבועות אח"כ ניסיתי להכניס מעבד אחר וזה לא עבד חזרתי למעבד הקודם והוא התחמם כך שנגעתי בו הוא רתח ומתכבה מייד ניסיתי לשים לו חומר טרמי ולא עזר המחשב נדלק לי עד הוינדוס ונכבה כי הוא רותח! איפה עכשיו הבעיה במעבד או בלוח אם???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך של I5 יתאים לפנטיום 4 חייב לדעת !! בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה די רצינית הסי די רום פתאום הפסיק לקרוא לי דיסקים ולא מזהה אף דיסק הדגם הוא של SAMSUNG COMBO DRIVE SM-304 מישהו אולי יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן את הבעיה ???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לי USB Hub קטן ופשוט (ובחו"ל - אז גם בלי אחריות ) שאמור להגדיל את מספר היציאות ל4! ראיתי האבים שהיה להם חיבור חשמל, לזה אין! מעבר לכך, כתוב שהוא לא צריך דרייברים. חיברתי.... WinXP זיהה.... חיברתי זיכרון USB נייד (מקביל ל Disk On Key) והיה מצויין חיברתי את הסורק ו....המחשב לא מזהה אותו - למרות שלסורק יש ספק כח משלו - הוא לא מקבל אספקת מתח מהUSB. כך גם לגבי עוד התקנים שיש להם דרייברים. הם לא מזוהים ע"י המחשב כשהם מחוברים דרך הHUB. מה עושים ? ? ? ??? ??? ??? דרור :smoke:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום לכולם ברשותי 2 מסכים הבעיה שבכל משחק שאני מפעיל עובד על מסך אחד או להפך עובד בשני הצגים אך זהה אחד לשני, אני רוצה לגרום ל2 מסכים שמחובר לכרטיס מסך אחד לעבור כמסך אחד אשמח לעזרה זה הציוד שיש לי : WIN 10 מסך 1 : Zowie BenQ LED XL2430 מסך 2: Samsung S22B300B כרטיס מסך : NVIDIA GeForce GTX 1070
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, היום כשקמתי בבוקר ה-uTorrent זרק לי הודעה על בעיית CRC באחת ההורדות, עד כאן הגיוני זה עוד יכול לקרות לפעמים, ועוד לפני שאתם מתחילים לצעוק על למה אני מדבר על זה אז אני באמת אגיע לעיקר: עשיתי ריסטרט למחשב והביוס נותן הודעה שהסטטוס SMART של אותו הארדיסק שאליו הורדתי BAD. לא יודע בדיוק מה זה אומר ואני זוכר שבזמנו שמעתי שה-SMART די דפוק ושאפילו מומלץ לבטל אותו, היתה לי בעיה במשך כשעה בערך אח"כ לזהות את הדיסק אבל כרגע כשהוא כן מזוהה הוא נראה די בסדר חוץ מאותה הורדה (אני חייב לציין שהורדה אחרת רצה בסדר). מה שעוד יותר מוזר - הדיסק חדש! נמצא אצלי בקושי חודש, קיבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות על דיסק קודם שהלך לגמרי. בקיצור, האם ההודעה הזאת אכן אומרת משהו? אחרי הכל, גם ההו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חדשה שהופיעה. המחשב שלי חדש יחסית (7 חודשים בערך), במהלך עבודה המסך פשוט כבה ומופיעה הודעה על רקע כחול Digital power saving mode. המסך עובר למצב standby ולא ניתן יותר לעשות כלום כדי להדליק אותו, רק הדלקה מחדש של המחשב. הבעיה היא שהוא מגיעה רק עד השלב שהוא מסיים לעלות מחדש וחוזר לאותו המצב. אשמח אם למישהוא יש רעיונות מה לעשות כי אני די התיאשתי תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בלוח מספר פינים המיועדים לחיבור כבל כלשהו כמו יציאה קידמית של USB בספר של הלוח כתוב שזה Trusted Platform Module )TPM) ושניתן לקנות כבל ולחבר אותו לשם השאלה מזה בכלל? תודה מראש, Sa_Ka
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל החבר'ה פה.. יש לי בעיה כבר איזה חודש.. מהירות הקריאה/כתיבה מהכונן הקשיח נורא איטית עד כדי כך שבזמן שאני מחלץ סרט אני לא יכול לעשות עוד משהו בו זמנית, בזמן שאני פותח תוכנה כלשהי כל שאר התוכנות מתחילות לקרטע (המוזיקה בהפסקות והעכבר זז לא באופן רציף). למישהו יש פתרון שיכול להיות? נ.ב. אין לי הרבה פרטים כי אני לא בקי כל כך בתוכנות בדיקה אז אם למישהו יש איזה שהיא תוכנה אשמח לקבל ולבדוק איתה על מנת להביא פרטים נוספים..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-