עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by buldozer,

יש לי שאלה לכולכם. יש לי בעיה שאת הסרטונים והסרטים שיש לי במחשב המחשב מסמן בסמל של וינאמפ ולא של וינדוס מדיה פלייר איך אפשר לשנות את זה??? אצפה לתגובה. דחוף!!!!!!!!!!!1

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by Infin1ty,

הבעיה היא כזאת(אולי זה צריך להיות כך?), הצורב לא יתן לי לצרוב יותר מעל מהירות x40 בעצם Nero מזהה את הצורב כאשר המהירות צריבה המקסימלית שלו היא x40 אז אם זה כך, למה רשום על הצורב שהוא אמור לצרוב על 52 לשכתב על 32 ולקרוא 52? או שזה פשוט בעיה אצלי?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  3. אין מה להוסיף. השאלה בכותרת. תודה רבה וחג שמח!

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by nas,

החלפתי ביוס ל 14.. הכל טוב ויפה. רק המעלות עשו בעיות.. אחרי זה, העלתי שוב מ 215 ל 220 , ואז הכל התחיל.. בהתחלה המחשב לא עלה בכלל, אז ריסטרטי תביוס וזה הסתדר, החזרתי להגדרות של ה215 והמחשב עלה.. הוא היגיע לשלב של הלהעלות תווינדס הוא רושם שיש איזו שהיא בעיה בקובץ win/sys32/config קרה לי כבר פעם אחת.. סידרתי בזה שפרמטתי, טוב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס.. ההתקנה מתחילה להעלות DLLים, ואז גם ההתקנה נתקעה.. ניסיתי שוב , פעל . פרמטתי תכונן , התקנתי תקבצים של הווינדוס והוא עשה ריסט, כשהוא עלה מחדש... שוב אותה שגיאה, ניסיתי למחוק תפרטיטון, לא עזר.. כלום לא עזר.. אני לא רוצה לעשות על D כי אז הוא ימחוק לי שם הכל.. עכשיו, החזרתי חזרה לביוס 18 ורוב הבעיות נפתרו , חוץ מהבעיה העיקרית שב…

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by Samnet,

יש לי GF4 MX AGP8X 64 MB יש לי טלויזיה 34 אינץ. אני מחבר בעזרת כבלים RCA RCA, את הכבלים חיברתי דרך הYES לטלויזיה 34 או דרך הכרטיס מסך לטלויזיה אחרת 21 אינץ וראו מצויין! רק כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה (ניסיתי עם הכרטיס מסך הנ"ל וגם עם RIVA TNT2) ורואים את המחשב אבל עם מלא פסים לבנים שרצים מעלה מטה על גבי הטלויזיה, מה שמפריע מאוד לראות סרט או כל דבר אחר. עכשיו אני כמעט בטוח שזה לא הכבלים כי בחיבורים עם YES ועם טלוזיה אחרת זה עבד... אני חושב אולי ההגדרות של הTV FORMAT צריכות להיות שונות יש שם כל מיני סוגים PAL GERMAY , PAL ITALY..... וכו... הטלויזיה היא METZ (אני חושב גרמנית). יש למישהו מושג למה דווקא דרך המחשב לטלויזיה הנ"ל לא רואים טוב? אולי בגלל הגודל שלה? אולי בגלל א…

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by The UnKnown,

זה קורה בעיקר באמצע משחק (פיפ"א 2004) , אני משחק פתאום יש טוט כזה די גבוה כמו צפצוף מוזר כזה, ולפעמים הוא חוזר יותר מפעם אחת. מה זה יכול להיות? מה מקור הצפצוף?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  7. ???

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  8. שלום הכבלי מידע שמתחברים מהלוח אם לצורב , הארד דיסק וכונן הדיסקים לדוגמא נראים ככה כמו שאתם יודעים : |------------------------------------|-------------| (1) (2) ( מקווה שהבנתם את הציור ... ה- | = החלקים השחורים שמחברים לכוננים ) איזה מבין השניים הוא ה Master ואיזה ה Slave ? ועוד שאלה - זה משנה אם אני מחבר את הצורב לדוגמא ל Master ואת הכונן דיסקים ל Slave או שחייב להיות סדר מסוים ? ואם למשל אני משנה את הסדר הזה אני צריך לשנות דברים בביוס או בווינדוס ? האם הארד דיסק חייב להיות Master או שאפשר לחבר אותו כ Slave ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אין לי מושג למה אבל באיזשהו שלב המסך נכבה ובשביל להפעיל אותו מחדש אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב.. למישהו יש מושג למה..? תודה מראש..!

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  10. אוקי זה כבר בעיה מאוד קשה הורדתי את המשחק הזה ! כבר 4 פעמים רצוף ! ואותה הודעת שגיאה ..שיחקתי ב1.5 אני רוצה לנסות את 1.6 אבל אותה הודעת שגיאה מעצבנת באמצע ההתקנה מישהו יודע מה לעשות ?! בגיימר לא הצליחו להגיד לי מה הבעיה מה לא ניסיתי ! אני בטוח שפה יכולו לעזור לי . http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/11.JPG

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by HitmanX,

היום סופסוף קיבלתי אותו הכנסתי למחשב והוא מסרב לעבוד :'( ניסיתי להכניס ולהוציא כמה פעמים, לא עזר ! שמתי אותו במחשב הישן והכל עבד, מה לה בסדר ? יש לי P4 1.6 לוח-אם VIA P4 ולצערי עד שהרדאון לא יפעל GEFORCE 2 MX 400 *המחשב הישן : AMD 400MHZ ולוח-אם אין לי מושג.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by Saliman,

הכרטיס הוא SAPPHIRE RADEON 9600XT, והלוח הוא ECI P4VXASD2. כשחיברתי את הכרטיס ללוח אם, הלוח פשוט מצפצף ולא מזהה שהכרטיס מחובר. שאלתי היא: האם זו בעיה בלוח? צריך להגדיר מתחים שונים ללוח האם? מה לעשות??? HELP!!! חיכיתי לכרטיס מסך חדש כבר מלא זמן ודווקא עכשיו זה לא פועל.....

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  13. * יש לי לוח אם- AMD::ABIT::NF7-SL-S/nforce2. חלונות XP. יוצאים לי מהמחשב ציפצופים מעצבנים כאשר אני לוחץ על דיליט למשל (שאין אפשרות למחוק) או סתם כאשר אני עושה דברים שאי- אפשר. קורה מלא פעמים באיי סי קיו למשל שאני מוחק דברים ואז שאי- אפשר למחוק יותר זה עושה את הציפצוף הזה. זה לא בעיה כ"כ קשה, אבל אם אפשר לבטל את זה אז למה לא? למישהו יש מושג כיצד אני מבטל את הציפצופים שיוצאים מהלוח- אם? כי זה קצת מציק. בביוס אין לי מושג איפה יש אפשרות לבטל את זה, יש אפשרות לבטל את זה דרך Windows? או לפחות להגדיר מתי זה כן ומתי זה לא יצפצף? תודה מראש! .

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by d.j boom,

אוקי, יש לי שתי cd rom במחשב. אחד של הצורב, ואחד רגיל. הבעיה היא ברגיל, והבעיה היא: מתי שאני לוחץ על הכפתור תפתוח אותו, הוא לא נפתח. (הנורה שליד הלחצן כל הזמן פועלת) מה עושים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by csohad,

יש לי MAG XJ700T על כרטיס מסך Prophet II Ti , מערכת הפעלה XP. בהגדרות תצוגה המחשב מוגדר כ-1024X768X32 וקצב רענון של 85Hz. והמחשב עובד בלי בעיה. הבעיה היא כאשר אני מפעיל משחקים (שמשנים את הרזולציה) ל800X600 למשל זה עובר ל-75HZ. איך אני פותר את הבעיה. הדרייברים מעודכנים. תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by godisme171,

יש לי צורב YAMAHA CRW2100E ולפעמים הוא לא פותח לי את המגש אז אני צריך להפעיל מהתחלה את המחשב ואז לפתוח משיהו יודע למה ???

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Funkyzord,

המסך שלי ממצמץ (אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז תגידו וזה לא שהוא וכבה ונדלק) יש לכם רעיונות למה או מזה יכול לגרום לזה. זה יכול להיות מעוברקלוקינג?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by The Terminator,

רציתי היום להתקין משחק, שהתקנתי כבר כמה פעמים מאותו דיסק... באמצע ההתקנה אני שומע פתאום... בום! , חשבתי כבר הלך לי ה-CD ROM, פתחתי אותו, אני רואה הדיסק מרוסק לחלקים בכל המקומות בCD-ROM. ניקיתי את הCD ROM מכל הרסיסים של הדיסק... ואז פתאום בנס הCD ROM פועל. השאלה היא, למה זה בכלל קרה?! חוץ מזה, זה סידי רום חדש שקניתי לפני חודשיים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אוקיי אז ככה , יש לי את המסך samsung 959 nf שהגיע ביחד עם המחשב החדש . אבל אחרי שהתקנתי הכל , התמונה שאני מקבל ממש לא איכותית , כמו שציפיתי . אני עובד עם רזולוציה של 1024 על 768 , והתמונה המתקבלת היא ממש לא חלקה כמו שחשבתי שתהיה . עם המסך הקודם Mag 786 FD התמונה היתה ממש חלקה גם במשחקים . אני משחק כרגע באנריל , והתמונה ממש זוועתית . יש למישהו פתרון איך להחזיר את החלקות שהייתה מקודם .אני עובר על ההגדרות , אבל אני לא מוצא משהו שיכול להחזיר את החלקות . גם יש כבל USB שהגיע עם המסך אבל אין לי מושג מה תפקידו , אשמח מאוד אם תעזרו ... :-((((((((((((((

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by or,

יש לי מחשב פנטיום 4 ובזמן האחרון (לאחר להורדתי המון דברים מהאינטרנט) הוא התחיל לעשות לי צרות ולוקח לו מלא זמן לפתוח דברים (כמו "המחשב שלי") ולהעביר קבצים בין המחיצות של ההרד-דיסק. המפרט שלי הוא: לוח אם של אינטל עם ציפ-סט 850 p-4 1600mhz 512 rdram ausu v8200 t2 64m creative sound blaster live platiniun 5.1 40gb 7200rpm quntom בבקשה תגידו לי למה הוא איטי נ.ב כל יומיים אני מאחה את הכונן ובודק שיגיאות :AR15: :AR15:

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום! לאחרונה נתקלתי בירידה משמעותית בביצועים במחשב שלי (ביצועים תלת-מיימדיים ב3D MARK 2001 SE). הבעיה היא בכך שאני מקבל עכשיו 3400 נקודות ופעם הייתי מקבל בערך 4660. אני משתמש ב XP DETENATOR 21.11 וגם ניסיתי בגירסא החדשה יותר- 28.32 אך כלום לא עזר לי. אני לא יודע מה הסיבה לדבר אבל הנה רשימה של הדבר שעשיתי לאחרונה: 1. עשיתי במערכת הפעלה אחרת Overclocking אבל לאחר מכן הייתי צריך לאתחל את המחשב כי הכרטיס שהתקנתי (2.) דפק לי את המחשב אבל זה לא רלוונטי. ה Overclocking היה על 300\500 או משהו בסיגנון. הוא רץ לי אבל מה שהיה מוזר שהיו טיפה עיוותים אבל הוא סיים את ה Benchmark ועלה לי ל5116 ואחרי זה לא התעסקתי עם זה יותר - זה לא היה בStartup אלה חד פעמי המהירויות הללו. 2. התקנתי …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לפני שבוע מת לי המודם (Pine עם צ'יפסט של ESS)... בשמחה ובששון קניתי לי מודם חדש - Pine V92 מדגם PF-X01A 11424 עם צ'יפסט של Conexant (לשעבר Rockwell), הורדתי מהאתר את הדרייברים החדשים ביותר ל-WinXP, והתקנתי אותו... פתאום, שמתי לב לדבר מוזר... כל פעם שאני מפעיל את DScaler (התוכנה שאיתה אני משתמש בכרטיס טלוויזיה, FlyVideo98, שכולל למיטב ידיעתי גם הוא צ'יפסט של Conexant) בייחד עם חיבור פעיל לאינטרנט - בום - המחשב נתקע, ואין שום פיתרון חוץ מ-RESET פיזי.. יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזאת \ יודע איך לתקן אותה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by cganir,

אתמול בצהריים הופתעתי לגלות שהמחשב שלי החליט לבצע BOOT עצמאי לאחר שהשאתרי אותו דולק לכמה שעות. עוד יותר הופתעתי לגלות, שב BOOT הבא כלל לא יכולתי להכנס למערכת שלי ! Windows XP. בכל פעם שעשיתי אתחול - המערכת הגיעה למסך המשתמשים - ואז עשתה לעצמה מיידית RESET. ניסיתי להפעיל את ווינדוס על מצב של Safe mode, אולם בכל פעם שביצעתי זאת, המחשב נתקע בשלב הטענת הדרייבר של ALi Magik (הצ'יפסט). ניסיתי גם להכנס במצב של תיקון ווינדוס - אבל לא יכולתי לבצע כלום. לאחר כמעט יום שלם של נסיונות, החלטתי שזהו. כנראה שהדיסק הקשיח מת, ולכן עלי להתקין את המערכת מחדש. לאחר התלבטויות קשות - הפעלתי את תוכנת ההתקנה, ולהפתעתי - גם תוכנת ההתקנה נתקעה עם BSOD רענן ! הייתי בהלם ! פה התעורר חשדי שהבעיה היא ל…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by bah10,

יש כרטיס קול AUDIGY עם רמקולים 5.1 שכולם תקינים כולל הסנטר. אני יודע שכמעט שום דבר היום לא תומך ב5.1, חוץ מDVD אבל כשהפעלתי סרט DVD הרמקול סנטר עדיין לא עבד. יש לי את הרמקולים כבר 4 חודשים ואף פעם לא נהנתי מצליל 5.1 אלא רק 4.1, הסנטר החליט לשנות תפקיד - > לעציץ! אה, עוד דבר, חיברתי כבל דיגיטלי מהכונן DVD לכ.קול (SPIDF) אבל גם זה לא עזר. סרט DVD עדיין שומעים רק ב4.1. ב4 חודשים האלה הצלחתי לשמוע רק פעם אחת בכל הרמקולים, זה היה באיזה משחק (UT). מה אפשר לעשות אם בכלל?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO MP7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן לא משנה ריק או מלא הוא טוען ומנבה לקרוא את הדיסק בלי הפסקה ואי אפשר להפעיל את הדיסק או לצרוב דרכו

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.