תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אתמול פרמטתי את המחשב ועדכנתי לWIN7 הורדתי סדרה בMKV ניסיתי לצפות על המסך של המחשב הכל עובד טוב ויפה עם תמיכה של DXVA אבל ברגע שאני מנסה להריץ את הסרט על הטלוויזיה דרך כבל HDMI הMPC-HC נתקע ולא מריץ את הסרט בכלל זה קרוה גם עם קבצי AVI על המסך של המחשב הם רצים רגיל בגרע שאני מנסה להפעיל דרך הHDMI על הטלוויזיה לוקח לו כמה שניות עד שהוא מתחיל לזוז המפרט שלי בצד מותקן על המחשב k-lite 9.3 גרסא אחרונה KMPlayer 3.3.0.33 גרסא אחרונה (לAVI) mpc-hc גרסא אחרונה (לMKV) coreavc v3.0.1.0 גרסא אחרונה amd Catalyst 12.8 גרסא אחרונה AMD Media Codec Package 12.8 גרסא אחרונה win7 enterprise x64
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את ממיר ה-YesTotalMax שלי עם כבל HDMI ישירות למסך-מחשב הגדול שלי DELL-U3011 - אינצ'30 -- אבל למסך היקר הזה עצמו, אין רמקולים מובנים ואני צריך להעביר את השקע של הרמקולים של המחשב ליציאת-האאודיו של המסך עצמו, כדי לישמוע את מה שאני צופה בו בממירYesTotalMax...הבעייה היא, שזה קורה בליילה לפני השינה ואין לי כוח לקום מהמיטה וכול פעם להעביר את השקע של הרמקולים מכרטיס-הקול של המחשב, ליציאה של המסך עצמו וחוזר-חלילה...זו היתעמלות לא בריאה לפני השינה....האם יש איזה מפצל עם בחירה של AאוB ואולי יש עם זה גם שלט-רחוק, שאפשר מהמיטה ליבחור אחת משתי היציאות?...אני מתאר לעצמי שאני לא הראשון שניתקל בבעייה הזאת...אז אנא אם שמעתם על משהו כזה, בבקשה תעזרו, כי ירדתי בשבוע האחרון 3קיל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני שמזוהה במחשבים אחרים, רק אצלי לא. נכנסתי ל-disk managment וראיתי שהוא מופיע שם, רק הווינדוס לא מצמיד לו אות. הצמדתי וזה עבד. אחרי שלא השתמשתי בדיסק כמה ימים וחיברתי אותו שוב, אותה תקלה. הקטע היותר מעצבן, שאני לא יכול להוסיף כוננים וירטואלים, כי התוכנה לא מקבלת אות ולעומת הדיסק, אני לא יכול להצמיד אות ידנית... יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי קניתי לאח שלי מעבד משומש מ איביי - Athlon X2 5800+. התקנתי את המעבד על הלוח הזה: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2500#manual המחשב עולה - אך טמפרטורת המעבד גבוהה מייד עם הבוט. בעקרון השארתי שם את קירור הסטוק של המעבד הקודם (Athlon 3500+) ואני חושד שזה קשור. אבל האם מאורר סטוק חלש מדי יגרום לטמפרטורה כל כך גבוהה כל כך מהר? זה נשמע לי מוזר. רציתי להתקין שם GOLDEN ORB II - אבל אי אפשר להסיר את תושבת הקירור מלוח האם הזה. האם מישהו יודע איך אני יכול להסיר אותה בלי לשבור? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש בן כמה חודשים לפעמים כשאני מנסה להדליק אותו, הוא לא נדלק עד שאני לא מוציא ומכניס את הכבל שמחבר בין הספק כוח לחשמל כמה פעמים, וגם מדליק ומכבה את המתג שבספק הכוח. חשדתי שזו בעיה בכבל (כבל קומקום), אז החלפתי אותו אבל הבעיה לא נפתרה. פרט לבעיה הזאת, המחשב פועל בסדר גמור. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך - Gigabyte GTX560 TI 1G הוא עבד טוב לכמה שבועות ולאחר מכן נאלצתי לפרמט את המחשב עקב תקלות. כשהתקנתי אותו מחדש הוא עבד טוב אבל עם פיקסיליזציה קטנה בתצוגת תמונות שחשבתי שתעבור, והיא לא. אחרי תקופה המחשב התחיל לשלוח לי הודעות כל כמה זמן שמנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה, זה מתלווה גם עם כיבוי/השחרת המסך לכמה שניות וחזרה למסך התצוגה הרגיל עם זמן תגובה איטי עד שהוא מתאפס על עצמו. בהתחלה זה קרה רק כאשר השתמשתי בתוכנות כמו פוטושופ/אילוסטריטור אבל אחר כך אפילו בנסיון לגלוש באתרי אינטרנט. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את העידכוני גירסא הכי חדשים ו... כלום. אתמול החלטתי להסיר טוטאלית את הכרטיס מהמחשב ולהעלות אותו שוב, בשביל …
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב , לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב ושמתי WINDOWS 7 64BIT והתקנתי KASPERSKY 2013 INTERNET SECURITY . השתמשתי ב KEY לזמן מסויים ואחרי שהוא ניגמר האנטיוירוס התריע שהמפתח לא תקין ובעקבות זה הוא לא פעיל והוא ממליץ להשמיד את כל התהליכים שפועלים על מנת שהמחשב לא יחשף לוירוס עד שאני אשים מפתח חדש . לחצתי על YES ואז על צג המסך הופיע ההודעה : NO VIDEO INPUT , ENTERING SLEEPING MODE המסך נכבה אבל המחשב נישאר דלוק והעכבר/מקלדת לא עבדו...כיבית את המחשב וניסיתי להדליק אבל..אותה הבעיה לבסוף הוצאתי את הכבל של הספק כוח + כרטיס מסך וחיברתי מחדש , ואז זה עבד. הייתי בטוח שהבעיה נפתרה , מאז כל כמה זמן התקלה חוזרת על עצמה . זה מתחיל בזה שלפעמים אני מדליק את המחשב ואז פותח שירים …
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, האינטרנט נתקע כל הזמן והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה בחזרה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה לעשות? תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב חדש ותצוגת המסך שלו. באופן אקראי הצבעים משתנים ואחרי כמה שניות זה מסתדר (צירפתי תמונה, לא הכי ברור אבל עדיין רואים). לפני שאני הולך לחנות... האם זה אכן בעיה בחומרה? מדובר בכ. מסך משולב בלוח אם ובנוסף הבעיה התרחשה לי גם על המסך של הBIOS...
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כחצי שנה, הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA geforce GTX560 Ti חברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיה הבעיה היא כזאת: ברגע שאני מחבר את הכבל למחשב יש רעש כזה (כמו הרעש שמחברים USB למחשב) ואז אני יכול לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה. למחשב כנראה יש איזה משהו שאחרי שאני לא נוגע בו מספיק זמן הוא כאילו נכבה אבל לא נכבה... איזשהו מצב שינה כזה שברגע שאני נוגע בכל מקש או בעכבר הוא חוזר לחיים המסך נדלק והכל חזר לאותו מקום שבו הפסקתי... אבל על המסך של הטלויזיה אני כבר לא רואה כלום (כאילו אין חיבור בין המחשב לטלויזיה למרות שיש) ובשביל שגם זה יחזור לקדמותו אני צריך להגיע אל מאחורי המחשב לנתק את הכבל HDMI שמחובר למחשב ולחבר אותו מחדש ואז אני שוב יכול לראות את המחשב על הטלויזי…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה כזאת שכבר כמה פעמים שאני מנסה לגלוש באינטרנט אני מקבל מסך לבן , קצת פרטים המחשב בן שנה , יש לי כרטיס מסך במחשב מותקן , המסך שלי לא חדש יש לו כבר כמה שנים והוא עובד יפה תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב הישן שלי . המחשב נדלק לכמה שניות עם צפצוף ארוך וחזק של ה-bios כנראה . אחר כך הוא מתכבה . אני משתמש בכרטיס מסך nvidia 9800 ומעבד daul core 2 . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה ימים פתאום התחילה אצלי בעיה מוזרה מאוד. כשאני מנסה לפתוח דפדפן(כרום) אני מקבל הודעת שגיאה. אחרי כמה פעמים שאני מנסה לפתוח רק אז הוא נפתח רגיל. בעיה בטעינת אתרים, בפתיחת טאבים חדשים, נגיד אני פותח טאב וזה לא טוען את האתר, אם אני מנסה להכנס ישירות מהעמוד שאני נמצא בו במקום לפתוח בטאב חדש, זה נכנס. ניסיתי גם באקספלורר, ניסיתי אפילו להתקין פיירפוקס. אותו דבר, לא עזר. בדקתי וירוסים, אין. עשיתי ניקיון עם spybot, עדיין לא עזר. אני מצרף צילום מסך של ההודעות שגיאה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול הייתה לי בעיה במחשב עם דיסק C, והBOOT לווינדוס לא עבד (דיסק ישן של WD, אני מתקין עליו רק מערכת הפעלה) אחרי שעשיתי לו CHKSDK הבעיה נפתרה והווינדוס עלה, אבל עכשיו הוא לא נותן לי להכנס לדיסק הראשי שלי ומבקש לפרמט אותו (דיסק של 1TB!!) יש לי שם המון דברים, איך אפשר להמנע מזה? הדבר היחיד שעשיתי זה להוציא את הכבל SATA ולהחזיר כדי לבודד את הבעיה הראשונה ועכשיו זה מה שזה עושה לי הצעות?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי פיפא 13 כדי שהמשחק יפעל לי על המחשב נאלצתי להוריד דרייבר חדש של NVIDIA עכשיו המשחק פועל אבל ישנה בעיה אחרת.. לאורך המשחק ישנם דרופים קטנים זה משגע את העין ועושה כאב ראש זה ממש מוזר ... בפיפא 12 זה לא היה ואחרי התקנת הדרייבר בדקתי וגם שם התחילה אותה בעיה.. מבדיקה עולה כי הבעיה לא בfps משהו אחר שמגע אותי אבל אין לי שמץ מהו.. אם תוכלו למצוא לי פיתרון זה יעשה אותי ממש שמח (: הגירסא של הדרייבר שלי: NVIDIA control panel geforce gts 250 version 306.23 תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי win 7 ultimate 64bit לאחר שימוש שיגרתי פתאום המחשב החליט לא לעלות. בsafe mode הוא דווקא כן עולה. במצב רגיל אני מגיע למסך "ברוך הבא" ולאחר מכן אני מקבל מסך שחור עם הסימן של העכבר ותו לא. מה בדיוק הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של סוני מערכת הפעלה וינ 7 64 הום פרימיום. מצרף צילום של המסך .
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.f2h.co.il/jauqqdk94vgy זה קובץ שהמחשב נתן לי כשהפעלתי אותו מחדש.. זה קרה לי בשבוע האחרון הרבה פעמים... אבל אתמול בלילה הציג קובץ minidump עוד פעם עכשיו: עכשיו השארתי איזה חצי שעה את המחשב בלי לעשות כלום וכשהוא נכנס למצב שינה אז לא מתעורר ממנה.. ובאמת עכשיו עשה לי מסך כחול אותו המסך שקרה לי הרבה פעמים עם 116 בסוף אחרי ה-0 הנה תמונה של התיאור אחרי שהיה מסך כחול אז עשיתי הפעלה מחדש ואחרי "ברוך הבא" היה מסך שחור ואז עשיתי שוב ואז אפילו לא עלה המחשב(המסך לא הציג כלום אבל המאווררים עבדו) חייב עזרה.... יש פעמים אפילו שזה פתאום קורה לא רק כשמחכים שזה נכנס למצב שינה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, אין לי כאן את הכלים מותקנים. מישהו יכול בבקשה לנתח את ה-Dump? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, אתמול קניתי מחשב חדש. אבל משום מה הקול לא עובד לי בווינדוס, ניסיתי לחבר אוזניות, רמקולים - שום דבר לא עובד. אם אני עובר ללינוקס, אז הכול מתנהל כרגיל. מה לעשות? (ניסיתי לפרמט את המחשב כבר). תודה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחדש חדש, התקנתי את כל הדרייברים עם WIN 7. הפריטים העיקרים: מעבד I7 3770, עם קירור Scythe Katana 4 scktn-4000 לוח אם ASUS Z77 VLE-P8 כונן SSD INTEL 180GB 16GB זיכרון ספק כוח: Seasonic s12ii 520w אני לא משחק במשחקים כבדים אז הרשתי לעצמי לא לקנות כרטיס מסך ובחרתי ללכת עם Intel® HD Graphics 4000 המובנה שהציג ביצועים לא רעים בכלל למה שאני צריך. בכל אופן, השאלה שלי היא כזו: ברגע שאני מחבר את המחשב למסך טלויזיה עם כבל HDMI, ועובד מסך מורחב יש הרגשה של איטיות ממש קטנה וכמעט לא מורגשת שלא מפריע לי. אבל ברגע שאני מפעיל סרט HD 1080P המחשב נעשה ממש כבד (עכבר נתקע, הקלדה עם Delay וכד'). בנוסף: נצילות מעבד 5-15% ; זיכרון 3.5-4.5 מתוך 16. *כל ההצעות להתקנת דריי…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את הדיסק מארה"ב (הגיע ע"י הוריי) עשיתי לו עדכון ל 010G. בעל לוח gigabyte z77-d3h הבעיה היא כזו. מאז העידכון אני לא מצליח לעשות לו התקנה של WINDOWS 7. כל הזמן הוא נתקע בכך שלא מצליח להעתיק את הקובץ(ע"י USB, דיסק, Imagex) האם מישהו מכיר את הבעיה הזו ? ואיך ניתן לפתור אותה לעזזל? תודה משה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המחשב הנ"ל בן שנתיים בדיוק, נקנה בארה"ב ואינו באחריות. לפני כחודש ובשימוש רגיל לחלוטין (על שולחן) המחשב נכנס לסליפ, ולא התעורר מעולם. כשניסיתי להדליק שומעים שהמאוורר מסתובב, ונורית הקאפלוק מהבהבת פעם בשלוש שניות בערך, פעם אחת באופן רציף. המאוור עדיין מסתובב. המחשב לא משמיע שום קול של עליית המערכת, לא נשמע שמשהו קורה בפנים. הלפטופ מחובר למסך חיצוני שהפסיק לקבל תמונה, וללא המסך החיצוני מסך הלפטופ כבוי גם כן. לפי האתר של HP נורית מהבהבת אחת משמע הלך הCPU http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=il&lc=he&dlc=he&tmp_geoLoc=true&docname=c01958828 אבא שלי פירק כדי לנתק את הזכרונות ולחברם חזרה, לא עזר. אני עשיתי איפוס מתח, הוצאתי את הסוללה ולחצתי לחיצה ארוכ…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין windows 7 מדיסק און קי ואחרי שבוחרים שפה ושעה וכל זה,אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: no device drivers were found מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
ש לי Seagate FreeAgent Extereme 1TB. משום מה שאני מחבר אותו כעת למחשב , אני שומע כאילו הוא לא מצליח לעלות , מיותר לציין שהמחשב לא מזהה אותו. אותו צליל שבד"כ נשמע שהכונן עולה , חוזר שוב ושוב במחזוריות של כמה שניות. השאלה היא האם אפשר לתקן / איפה / ובכמה כסף. תודה.
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-