תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה לעשות, יש לי בעיה במחשב הוא נתקע כשאני מריץ עליו דברים כמו משחקים וסרטים המפרט של המחשב הוא: מעבד AMD ATHLON 64 X2 4800 לוח אם GIGABYT GA-MA69VM-S2 מאוורר פשוט על המעבד זכרון 4GB אחרי 31 דקות בתוכנת OCCT הפעולה נפסקת רשום לי CORE #0 OVER MAXIMUM VALUE- VALUE REACHED;85.25' MAX VALUE 85 מה זה אומר? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק הכפתור של ה POWER ו RESET עובדים גם הכפתור של ה SPEAKER לאר עובד מה עושים ? בדקתי לפי החוברת הכול תקין ! GA-K8NS
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החל מהבוקר, כמה דקות לאחר מערכת ההפעלה (ווינדוס 7) עולה, המחשב 'קורס', ואני מקבל מסך כחול. ניסיתי לקרוא את הודעה השגיאה אשר מתקבלת במסך הכחול אבל כל פעם זה מראה שגיאה שונה. מערכת ההפעלה מותקנת כבערך חודשיים והכל עבד בצורה תקינה עד היום בבוקר. לא הותקן במחשב שום דבר מאתמול ועד היום, המחשב בנוסף היה כבוי כל הלילה... בבוקר כשהדלקתי את המחשב היה רעש מאחד המאווררים, כנראה שהיה תקוע - אז פתחתי את המארז ובאמת היה חוט שהפריע לו לנוע בצורה תקינה, אז סידרתי את זה, לא חושב שיש קשר כלשהוא. מה עושים מכאן בעקרון? איך עולים על מה גורם למסך הכחול? נ.ב - אני כרגע במצב של Safe Mode ואין נפילות. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חצי שנה לוח של גיגבייט q6 מעבד 6600 קונרו זיכרון 2 גיגה פתאום באמצע העבודה נהיה צפצוף אחד ארוך בלי הפסקה פתחתי בדקתי ניתקתי כבלים ריסטארטים כלום לא עוזר. רק איך שאני מפעיל אוורסט ונותן לה לאמץ את המעבד רק אז זה מפסיק באותו רגע מה זה יכול להיות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ... קניתי DVD-RW ובבית יש לי CD ROM עכשיו כשהוספתיי את את DVD RW המחשב עכשיו לא יודע שיש CD-ROM ו DVD-RW פשוט לא יודע המחשב שיש מה לעשות בשביל שהמחשב ידע ש ה CD-RW ן DVD -RW מוותקנים במחשב .????
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם asus a7n8x deluxe זכרון geil 2*256mb ddram pc3200 400 geil 1024mb ddram pc3200 400 נסיתי זכרונות שינוי מקום ממקום (סט 1 2 3) לא יודע למה לא עובד.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש והתקינו לי אאוטלוק. ברגע שאני לוחץ delete על מייל הוא מסמן אותו בקו ולא מעביר אותו לתיקית פריטים שנמחקו. איך אפשר לבטל את זה? אני רוצה שבלחיצה על delete המייל יילך לפריטים שנחקו. תודה רבה אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים שמחוברים ללוח אם ויש לי אוזניות 5.1 ערוצים של roccat מדגם kave 5.1 שמחוברות לכרטיס קול נפרד של asus xsonar dgx בשביל משחקים. עד לא מזמן יכלתי גם לראות עם האוזניות האלה סרטים אבל עכשיו משום מה כשאני בוחר באוזניות (בסרגל הכלים למטה) הנגן מוציע רעש של שלג מהאוזניות וגם האיכות של הסרט יורדת והוא עובד לאט ואי אפשר לשמוע אבל כשאני בוחר ברמקולים הסרט עובד חלק בלי בעיות. כשאני רואה סרטים או שומע מוזיקה דרך הmedia player הרגיל של הווינדוס אין לי בעיות בכלל עם האוזניות. זה בעייה חדשה שהופיעה משום מקום ואני לא יודע מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפתע פתאום, המחשב אומר שאין התקן קול מחובר, ניסיתי לעדכן דרייברים - לא הלך. ניסיתי לעשות שחזור מערכת שבוע אחורה - לא הלך. לוח האם שלי : asus p8h61-m lx r2.0 הרמקולים הם פנימיים של המסך, ניסיתי לחבר לפלאפון ויש צליל אז זה לא הרמקולים ולא הכבל. צילום מסך : יש שם 3 חיבורים, אחד מחובר לTV, אחד למסך מחשב ואחד לרסיבר. היחידי שבאמת פועל זה החיבור לTV, לחיבור של הSPDIF יש לי מין כרטיס חיצוני : לכן אני חושש שזה קשור ללוח אם ולא דווקא משהו תוכנתי, מה עוד אפשר לעשות ? איך אפשר לבדוק את העניין ? כרגע אני שומע דרך הטלוויזיה וזה משגע אותי. תודה. !!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמרתי כמה סרטים על הארד דיסק חיצוני וכאשר אני צופה בהם, אורך הסרט יורד משעה וחצי ל4-5 דקות ואז זה נפסק. כף קורה אם מעביר את הסרט מההארד דיסק למחשב. ניסיתי לצפות דרך כמה תוכנות, מדיה פלייר, DVIX וכו'... מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ Hp של לקוח של החברה בה אני עובד. אתמול הלקוח הביא את הלפטופ בפעם השנייה והתלונן שאין לו תצוגה. בפעם הקודמת שהוא הביא את הלפטופ, היה לו בעיה שהמסך היה מרצד והתברר שזה היה בעיה של מגעים. את זה סידרתי לו. הפעם הדלקתי את המחשב ולא הייתה תצוגה כלל, רק תאורה מהפלורסנטים של המסך. החלפתי כבל מסך (לחדש) וכרגע יש תצוגה, אבל בצד השמאלי של המסך יש פס לבן רחב לאורך כל המסך ומלא בקווים צבעוניים. ניסיתי לשחק עם המגעים, לא עזר. חיברתי את המחשב למסך חיצוני ורואים יופי. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני ראיתי בהרבה מקומות שכתוב שעדיף להוריד את הדרייבר מהאתר של היצרן של הלוח אם כי הוא לפעמים עושה שינויים בדרייבר של הציפסט או מוסיף דברים כדי שזה יתאים בדיוק ללוח אבל באתר היצרן של אינטל יש את הדרייבר הכי עדכני , מה לעשות ? להוריד דרייבר רק מהאתר של היצרן של הלוח כמו גיגהבייט או מהאתר של אינטל ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 4 followers
-
-
קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות. טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר , כל התהליך הלך …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כותב הודעה זו אחרי תקופה שבה אני מסתובב במערכת הפורומים הזאת, בעיקר מתוך כוונה לעזור לאחרים וגם ללמוד הרבה בדרך. ההודעה הזאת באה להסביר איך אני לדעתי צריכה להיראות פניה ל'תמיכה טכנית', בתור אחד שרוצה ואוהב לעזור בתחום הזה. ההודעה לא קשורה לכללי הפורום או למנהליו. 1) רשום כותרת עניינית להודעה, שמתארת בתמצות את הבעיה. כותרת עניינית תמשוך יותר אנשים שמכירים את הבעיה או מסוגלים לטפל בה לקרוא את ההודעה שלכם, תראה על רצינות מצדכם, ולא תעצבן את המנהלים. שלוש סיבות מצויינות לכתוב כותרת כמו "המחשב מכבה את עצמו ללא סיבה" ולא "המחשב השתגע!! עזרה!!!". 2) תאר את הבעיה בפירוט. להגיד "המחשב נתקע" נותן לקורא רק מושג מאוד כללי על הבעיה. מתי הוא נתקע? כשהווינדוס עולה, או אולי לפני, או …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין משהו מדיסק, בדרך כלל ממשחקים של שני דיסקים ומעלה (דיסקים מקוריים, אם זה משנה), אני מקבל הודעה אחרי כמה זמן שהדיסק הלא נכון נמצא בכונן (לפעמים גם משהו אחר אבל בעיקר זה). כל פעם התקלה בזמן אחר. התקלה קרתה בכמה וכמה משחקים שניסיתי. כולם מקוריים וחלקם אפילו בני כמה ימים בלבד. עוד דבר מעצבן הוא שכשאני מנסה לבטל את ההתקנה (אחרי שניסיתי להמשיך\להכניס דיסק אחר), הוא מעלים את הקבצים של ההתקנה, אבל המקום בהארד דיסק נשאר תפוס! כלומר, אם היה לי 3 ג'יגה פנוי ואני מבטל את ההתקנה, נשאר לי 2 ג'יגה באותו מצב של קבצים על המחשב. ולפעמים ההתקנה עוברת חלק, אבל כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה (כל פעם שגיאה שונה! פעם שהדיסק לא מתאים ופעם סתם קריסה). משחקים שאני מתקין…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך שלי {GF4 MX 440} לטלביזיה שלי וכשאני מנסה לראות קובצי מדייה כגון: MPG, AVI וכל שאר סוגי הקבצים. הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את הסרטים האלה או את קטעי הוידאו האלה על המסך של הטלביזיה אני פשוט רואה מסך שחור. אני יציין שבמסך של המחשב רואים את מה שאמורים לראות והכל עובד טוב. הבעייה היא בטלביזיה. אני גם יציין שהתקנתי את media player 9 codecs, ואת DIVX 5.0.3 BUNDLE. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב המעפן של חבר שלי כל הזמן קורס, אין לי מושג למה. כל כמה זמן של פעילות, המחשב מתחיל למות וה windows לא עולה, דופק ריסטים חופשי. המחשב הוא פנטיום 3, 1000 מה"צ, סוקט, עם מן מתאם מוזר כזה ללוחות של MSI. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=123&MODEL=MS-6199VA על המעבד שמתי לו היטסינק של גרין פאואר של AMD + מאוורר דלטא 60 (מסכן)... כרטיס מסך: וודו 4, 4500 הארדיסק: מאקסטור 30 ג'יגה, 7200 זיכרון: ג'נרי, 128 מגה, חושב ש 133 מה"צ. כרטיס רשת: ג'נרי מודם: ג'נרי. ספק (ניחשתם): ג'נרי 300w... עידכנתי לו ת'ביוס לגרסה האחרונה היום, לא עוזר... נ.ב. ההתקנה של XP גם כן נתקעת, לא רק ה WIN עצמו... יש רעיונות?? ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello everybody, נתקלתי בבעיה קטנה בלחבר את ה-sound בפאנל הקדמי במארז ללוח אם.... זה לא עובד לוח אם: ASUS P5WD2 Premium מארז: Supertalent X-Blade Silver כרטיס קול: Realtek ALC882D כאן יש קישור עם התמונות של הכל .. http://www22.brinkster.com/ysites/panel.html למישהו יש מושג איך לחבר את החוטים ??? תודה !!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים אחרי כמה זמן שהמחשב דלוק, הכל נהיה מהיר יותר... למשל אם לקח לפיירפוקס להפתח תוך שנייה, אז הוא נפתח תוך חצי שנייה וכד'. כאילו הביצועים משתפרים. אבל במשחקים, המשחק רץ מהר מדי. יש פיתרון? וכן יש איזה אוברקלוק קטנטן, אבל אני לא חושב שזו הבעיה כי זה היה גם לפני כן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני צריך תעזרה שלכם בפירמוט מחשב נייד מסוג DELL 500 תודה רבה....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשים סיסמא לזיכרון USB נייד איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב ישן שהחלטתי לתת לדודתי (לה יש מחשב מאוד ישן מבוסס פנטיום 3). המחשב עבד אצלי מס' חודשים והכל היה בסדר גמור. את המחשב העברתי בשלמותו לדודתי רק ללא הארדיסק שפשוט החלפתי עם זה שהיה במחשב שלה. המפרט: לוח אם אסוס P4B266-VMX. מעבד פנטיום 4 1.7ג'יגה הרץ. זכרונות ג'גיה. הארדיסק שחברתי (זה שהיה אצל דודתי) EXCEL STOR J880. חשוב לציין שאצלה הוא עבד. עכשיו כשחברתי את הארדיסק המערכת ההפעלה הגיעה למסך הטעינה ואז המחשב עשה ריסט. ניסתי להתקין מחדש את XP אז פירמטתי את הארדיסק דרך דיסק ווינדוס ובסוף התהליך הייתה הודעה שלא היה ניתן לפרמט. ניתקתי את הארדיסק וחיברתי למחשב הביתי שלי... פירמטתי אותו והתקנתי XP מחדש והמערכת ההפעלה עלתה בלי בעיה במחשב שלי. חברתי שנית למחשב המי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מתכבה ברנדומליות ואז יכול לא להדלק שעות,לדעתי הספק כוח הוא לא המקור כי העכבר עדיין מקבל חשמל (הRGB שלו פועל) וגם הכרטיס קול החיצוני מראה סימן שהוא מקבל חשמל, מבחינת הלוח אם אני הוצאתי את הראם וחיברתי חזרה וכשהמחשב נדלק לאחר ניסיונות זה הראה Bios Corrupted ועדכן אז אולי זה בכלל ראם? יש לציין שהרכיבים האלה ישנים לוח אם H88 וראם בני חמש שנים אך לפני שלושה חודשים שידרגתי ספק כוח,כרטיס מסך וSSD אבל הבעיות התחילו לפני חודש+-... http://prntscr.com/n27m5y תמונה מההודעה של הBIOS עדכון: http://prntscr.com/n27okz גיליתי כשאני דופק את המחשב עם הצד של המארז הוא נדלק כנראה מקבל מתח מחשמל סטטי? זה בטח מעיד על מקור הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה דקות שידרגתי את ה - RAM במחשב הנייח שלי . היה מותקן עליו 2 כרטיסים של 2G ( כל אחד ) בתדר 1333 שידרגתי ל - 2 כרטיסים באותו התדר אבל כל אחד מהם הוא 8G ( חשוב לי לציין כי הכנסתי אותם לאותו חריצים שהישנים היו בהם קודם לכן ). אחרי שהדלקתי את המחשב , הכל עבד חלק , הבעיה היא עם הסאונד ( צלילים ). משום מה אני לא מצליח לשמוע ברמקולים שום דבר מלבד צלילי מערכת ( כמו כאשר אני מגביר את הווליום או מוריד ) אני על מערכת הפעלה WINDOWS 10 יש סיבה שזה קרה ? יש דרך לתקן את זה או שאני אכלתי אותה וסתם הפסדתי כסף וצריך לחזור לכרטיסי זיכרון הישנים ? אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-