עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ben672,

שלום, יש לי לוח של ASUS והיום רציתי לצרוב את הביוס האחרון והעידכון נכשל... עשיתי את זה דרך המערכת הפעלה באמצעות הכלי של אסוס ותוך כדי הוא אומר שנכשל עכשיו המחשב עובד תקין אבל אם אני יכבה אותו הוא כבר לא יעלה(מכיוון שאין לו ביוס) נסיתי שוב פעם לעדכן אך התוכנה אומרת לי שלא נמצא ביוס של אסוס. תמונות: תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הדרברים נשמעו מבטיחים אבל במהלך ההתקנה הכל נהרס וחסרים למערכת ההפעלה (XP PRO) הרבה קבצים וההתקן מפסיק לפעול לחלוטין. משהו נתקל בזה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כבר שבוע ראני וסבל איתו כל יום אני צריך להזיז עם העצבע את המאורר כדיי שיתחיל לפעול!!! כבר שלוש פעמים שחכתי והלוח הגיע ל 41 מעלות כי המוארר לא פעל!!!! מה לעשות בחרת המחשבים לא עזרו לע הם אמרו שאין להם מאוררי כאלה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by XEON123,

היי חברים, התקנתי ווינדוס 10 פרו 64 והכל בסדר חוץ מ-utorrent שלא נותן גישה זאת ההודעה שאני מקבל: בבקשה עזרתכם

6. Started by Biggus,

המחשב שלי מתכבה ברנדומליות ואז יכול לא להדלק שעות,לדעתי הספק כוח הוא לא המקור כי העכבר עדיין מקבל חשמל (הRGB שלו פועל) וגם הכרטיס קול החיצוני מראה סימן שהוא מקבל חשמל, מבחינת הלוח אם אני הוצאתי את הראם וחיברתי חזרה וכשהמחשב נדלק לאחר ניסיונות זה הראה Bios Corrupted ועדכן אז אולי זה בכלל ראם? יש לציין שהרכיבים האלה ישנים לוח אם H88 וראם בני חמש שנים אך לפני שלושה חודשים שידרגתי ספק כוח,כרטיס מסך וSSD אבל הבעיות התחילו לפני חודש+-... http://prntscr.com/n27m5y תמונה מההודעה של הBIOS עדכון: http://prntscr.com/n27okz גיליתי כשאני דופק את המחשב עם הצד של המארז הוא נדלק כנראה מקבל מתח מחשמל סטטי? זה בטח מעיד על מקור הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Elior_A,

נתונים:Windows Xp Pro והרדיסק WD 80 GIGA כשאני לוחץ מחשב שלי->כפתור ימיני על ההרדיסק->מאפיינים, הוא מראה לי שטח בשימוש 68 גיגה (בערך) כשאני בתוך הכונן ומסמן את כל התיקיות הוא מראה לי 48 גיגה(בערך) *אני יודע שהמחשב שומר איזה 2 גיגה בשביל סל מחזור(שניתו אותו ל 2) וגם 2 בשביל שחזור מערכת... ??? איפה 16 גיגה האחרים? מה עושים כדי לסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היום קיבלתי מערכת מטורפת שכוללת בין השאר לוח של DFI LANPARTY ULTRA D חיברתי הכל הכל במשך איזה שעה אני מפעיל ושום דבר לא עובד, השתגעתי ולא מצאתי את הסיבה, עד שראיתי משהו טיפה מוזר בחוברת שלהם תגידו לי רק אם הגיוני שאני אמור לחבר חיבור חשמל של הפלופי במקום הזה שסימנתי בתמונה.. כי לפי המדריך שלהם נראה לי שכן [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by fux,

אני צריך דריבר לכרטיס רשת,מה שכתוב על האריזה: ST lab network impact pci 100Mbps lan Card בחברה זה ST LAB חברים זה דחוף אני בלי אינטרנט )-: תודה מראש! נ.ב- os:win98

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by zone glide,

מדובר במחשב די חדש, בן שנה ומשהו.. המפרט שלו די עדכני, רייזן דור 2.. אני זוכר עד לא מזמן המחשב היה מאוד מהיר ולאחרונה הוא במהירות די ממוצעת... המחשב הוא של אחי, אגב בזמן האחרון יצא לי לסרוק את המחשב שלו ומצאתי מאות וירוסים והסרתי אותם... זה קרה פעמיים כבר.. אבל מסתבר שזה לא פתר את הבעיה.. אולי עם כמות כזאת של וירוסים רצוי לפרמט כבר? הכוננים לא קניתי אלא השתמשתי במה שהיה לי בבית, SSD אחד וקשיח אחד.. גם יש רק סטיק אחד של זיכרון במחשב על אף שרייזן די דורש דואל צ'אנל וזיכרון מהיר, אבל המחשב היה מהיר עד לא מזמן אז לא יודע אם זה קשור..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by galz,

לא ידעתי איפה לשים ופה נראה לי הכי מתאים האם מומלץ להשאיר לפטופ פתוח תמיד, אם הוא מחובר לחשמל, כמו שאני משאיר את המחשב הרגיל שלי ולכבות אותו פעם בשבוע בערך?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yosi1978,

שלום, קניתי הארד דיסק נוסף של סמסונג HD103SJ 1000GB שאינו מזוהה בביוס. לוח האם שלי GIGABYTE GA-MA69VM-S2 אשמח לקבל עזרה. אינני מתמצא כ"כ בביוס.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ALEXEY,

יש לי בעיה די רצינית הסי די רום פתאום הפסיק לקרוא לי דיסקים ולא מזהה אף דיסק הדגם הוא של SAMSUNG COMBO DRIVE SM-304 מישהו אולי יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן את הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Elior Boaron,

היי קניתי מחשב חדש 3900x עם rtx 2080 super הבעיה שאחרי 5-10 דק' משחק ב apax הוינדוס קורס (מסך כחול) עידכנתי דריוורים הרצתי בדיקה על הזיכרונות הטמפרטורה של המעבד מגיעה לאזור ה 60-70 במשחק ושל הכ מסך ל 50-60 ניסיתי להחליף מקום לזיכרונות פירמטתי את המחשב ועדיין אחרי פורמט אותם תוצאות המחשב פשוט קורס אחרי 10 דק' מקסימום עם שגיאה שונה כול הזמן critical structure corruption פעם IRQL NOT LESS OR EQUAL פעם memory management ועוד .. יש למישהו רעיון? איך אפשר להבין מה הבעיה? צירפתי dump של ווינדוס אם מישהו יודע לפתוח ... minidump.rar

15. שלום, את המפרט תוכלו לראות בצד ימין ועכשיו ככה: קיבלתי את המחשב מ(*****) לא סומן עליהם לא רוצה לתת להם לתקן, והמחשב נדלק שבא לו הוא יכול לעבוד 5 שעות ואז פתאום לקרוס או לא להידלק בכלל שהוא נכבה הוא מכבה את הארד דיסק ואת הסידי אבל כל שאר הרכיבים עובדים והוא לא מראה כלום על המסך, ברגע שאני מוציא את הכבל נתונים של אחד מהם אז הוא עובד ושאני מחזיר הוא נכבה. זאת לא בעיה של מתח כי החלפתי ספק וזה לא עזר,לא בעיה של מערכת הפעלה ולא בעיה של הארד דיסק כי ככה זה גם עם אחרים. מה הבעיה? אני חושב שזה היציאות IDE של הלוח. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני רציתי לדעת אם אפשרי לחבר מספר אוזניות (דרך בלוטוס) למחשב, ולגרום לכולם להשמיע את אותו הדבר (האם יש תוכנה כלשהי או אפשרות להגדיר זאת). תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי , אז.. החלפתי משחה טרמית וכונן למחשב, ומאז המאורר עובד הרבה יותר ממה שזכור לי. שמתי הרבה מידי משחה טרמית , אז החלפתי שוב , וגם אז היה קצת יותר מידי, והחלפתי שוב , ועדיין - המאורר עובד יותר מידי . התנהגות המעבד זהה בכל שלושת המקרים , ככה שאני חושב שזה פחות קשור לטיב השמת המשחה. משחה טרמית MX4 , מחשב נייד dell vostro 5459 . המחשב מתחמם לאיטו ל55 מעלות , מפעיל את המאורר , מתקרר ל40 , וחוזר חלילה. מדובר על התקנה נקייה של WIN , יכול להיות שלdell הייתה תוכנת שליטה שונה על המאוררים ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, יש לי מארז ANTEC 300 ואתמול התקנתי Freezer XTREME Rev. 2, ומאז המאוורר העילי וקדמי לא עובדים. רק האחורי והחדש עובדים. אם זה לא מספיק גרוע, טמפרטורת המעבד לא יציבה, היא נעה בין 40 ל45 מעלות עם קפיצות ל60-70 לא בעת מאמץ וירידות ל35-37. מפרט: AMD PHENOM II X4 970 BLACK EDITION GIGABYTE MA770T-UD3 G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 GIGABYTE GTX660 WINDFORCE OC 2GB כונן קשיח אחד של ווסטרן דיג'יטל בנפח 320 ג'יגה, ואחד של סמסונג בנפח 500 ג'יגה. כונן DVD/צורב של LG ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W זה בגלל הספק?

19. Started by MDtgif,

הציון הקודם של PCmark היה 940 . הדיסק הוא maxtor 80gb 7200 8mb cache עכשיו הוא יושב על באס אחד עם הסי די והציון 780. עשיתי לו לפני כמה ימים אופטימיזציה עם ספיד דיסק אז אני לא מבין מה הבעיה יכול להיות שה שמחובר ל Slave מפריע ל MAster מה יכולה להיות הבעיה\ תודה דוד

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מה הסימנים האם המחשב נדלק בכלל?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MAX AA,

היי יש לי מחשב נייד x541u החלפתי לssd בגלל שהארד דיסק לא עבד יותר הותקן עליו win 7 home premium 64bit המשטח מגע לא עובד והמחשב לא מזהה אותו משה יותר מוזר זה שהעכבר רייזר שלי גם לא עובד האורות נדלקים בעכבר אבל לא קורה כלום ושהאני מזיז אותו כל המחשב קופא ושאני מפסיק להזיז חוזר לעבוד המשטח מגע מחובר בלוח אם כמה שאלות מה לעשות? יש מצב שזה בגלל שהמערכת לא תואמת ? יש מערכת ניפרדת לניידים ולמחשבים? בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by uzana2004,

היום הוצאתי את הכרטיס מסך כדי לשים משחה טרמית מתחת לסיילנסר ועל הדרך הוצאתי את הקרור של המעבד עם המעבד כדי לנקות אותו... וזהו המחשב לא עולה יותר ולא מגיב לשום דבר(הוא לא נדלק בכלל...) מה זה????? ומה אפשר לעשות, בבקשה מי שיכול שיענה מהר כי אני לא יכול להיות על המחשב הזה הרבה זמן...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב ,בעייה במחשב של חבר. חבר ניסה לחלץ מידע מארדדיסק פגום של מחשב שני, לכן רצה להכניסו כ SLAVE במקום ה SLAVE הקיים במחשב הראשון.במקום זה הוא הוציא בטעות את הארד דיסק -MASTER מהמחשב הראשון וחיבר במקומו את ההארדדיסק -SLAVE של המחשב השני,שהוא פגום בחלק מקבצי ההפעלה שלו,למקום ההארדדיסק הMASTER במחשב הראשון .כעת נוצר מצב שמחוברים שני הארדדיסקים במצב SLAVE במחשב הראשון.הוא הפעיל המערכת..המחשב תחילה עלה ניסה לבצע תיקוןבעלייה של הצערכת הפעלה עבר את שלב הסמל של מערכת הפעלה XP נכנס למצב מסך תכלת ובו ניסיון לתק קבצי מערכת שנפגמו ,לאחר מכן כנראה שלא הצליח המחשב ולכן המחשב ביצע RESET.כעת הופיע מסך שחור וחוץ מעכברשעובד ומאוור עובד שום דבר לא קורה המחשב מנסה לקרוא את ההארדיסק הפגום …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by leshets,

שלום לכולם. יש לי כרטיס קול של ZOLTRIX דגם AP6400 3D PCI V.2, חפשתי לו דרייברים גם בגוגל וגם בדרייברגייד ולא מצאתי משהוא שעובד עם XP אז אם יש כאן משהו שיש לו מידע בנושא ויכול לעזור שיגיב ותודה מראש על העזרה. נ.ב בדקתי גם באתר היצרן וגם באתרי הדרייברים שפורסמו כאן.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yyy123,

יש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 על איזה, הגדרות גראפיות יעבוד לי gta v?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים