תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
פתאום ככה, התחיל להרעיש המאוורר בנייד. שזה מרגיז כי הוא בן שלושה שבועות. העניין הוא שזה קרה פעם אחת, שלוש חזרות. איתחלתי את המחשב וזה הפסיק. השאלה היא אם זה משהו מוכר ואם כן, צריך לקחת לחנות ולהפעיל אחריות או שאפשר לפתור את זה בבית? אני צריך את נמחשב בשוטף. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני לוחץ על הכפתור של ה POWER הוא פשוט לא מגיב (עכשיו הוא בטעות נדלק אחרי משו כמו 70 לחיצות לא יודע איך זה קרה) בדקתי את החיבורים ואת הכפתור עצמו הכל נראה תקין. במה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לקצר אותו כך שידלק ללא צורך בכפתור?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי XP PRO (באנגלית ) ומידי פעם הוא מאתחל את המחשב אוטמטית (פעמים שלוש ביום ) הוא גם סוגר תוכניות בלי לשאול וכאלה דברים (בקיצור XP חצוף במיוחד ) האם זאת בעייה מוכרת ואיך אפשר לטפל בה ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ובכן, בשבוע האחרון העכבר קופא לשנייה ומיד משתחרר, זה חוזר על עצמו מספר פעמים ביום. מדובר בg500 מחובר באמצעות הusb, לא הותקנו שום דרייברים לאחרונה עבור העכבר ואין וירוסים וכו'. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק או משהו שגורם למחשב להתאמץ יש ציפצופים כאלה שמעצבנים לאוזן ניסיתי לבדוק מאיפה בדיוק זה בא אבל לא מצאתי יש למישהו מושג?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לנו ברחוב משהו מוזר כזה עם החשמל, הוא נדלק ונכבה כמה פעמים רצוף בקיצור אני מדליק עכשיו את המחשב והוא מגיע לי למסך שחור עם האפשרויות של safe mode ו start windows normally לא משנה מה אני בוחר אני רואה את הטעינה של ה XP ואז המחשב עושה restart. מה נישרף? :-(
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במחשב די חדש, בן שנה ומשהו.. המפרט שלו די עדכני, רייזן דור 2.. אני זוכר עד לא מזמן המחשב היה מאוד מהיר ולאחרונה הוא במהירות די ממוצעת... המחשב הוא של אחי, אגב בזמן האחרון יצא לי לסרוק את המחשב שלו ומצאתי מאות וירוסים והסרתי אותם... זה קרה פעמיים כבר.. אבל מסתבר שזה לא פתר את הבעיה.. אולי עם כמות כזאת של וירוסים רצוי לפרמט כבר? הכוננים לא קניתי אלא השתמשתי במה שהיה לי בבית, SSD אחד וקשיח אחד.. גם יש רק סטיק אחד של זיכרון במחשב על אף שרייזן די דורש דואל צ'אנל וזיכרון מהיר, אבל המחשב היה מהיר עד לא מזמן אז לא יודע אם זה קשור..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש (דרך הסתדרות המורים). אני מנסה להתקין עליו ווינדוס אך ללא הצלחה. כשאני מפעיל את המחשב עם הדיסק בכונן (דיסק מקורי שגם בדקתי שוב שעובד במחשב אחר) אני מקבל הודעת שגיאה: boot failure press any key to continue. בדקתי בביוס שאכן הכונן המתאים נמצא ברשימת האתחול והכל תקין. הוא מזהה את הכונן, גם בביוס וגם לפי הנורה והרעש - הכונן מזוהה... ניסיתי לחפש בביוס משהו שיעזור אך הפרמטר היחיד שמשנה משהו הוא ata/ide mode שהיה במקור native וכשאני משנה אותו ל-legacy אז לוקח שתי דקות עד שאותה הודעה מופיע.... חוץ מזה ה- boot sequance נכון והכל נראה תקין..... ה-CD והקשיח מזוהים נכון.... אשמח לתשובה כלשהי זה ממש מבאס. מחשב חדש... לפני שאני פונה לאחריות, יש למישהו עוד רעיון? תו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל זה התחיל בלי שום סיבה , המסך פשוט קופא וחייב ריסטרט בשביל לצאת מההקפאה (כנראה ממש קר לו ) בכל מקרה , רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע והאם יש פתרון , זה קרה כמה פעמים כבר פעם בלי קשר , פעם בדפדפן ופעם במשחק .. לא הורדתי שום דבר זה התחיל בפתאומיות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת בדגם HP 1315. ויש בעיה. במדפסת אחרי 10 דקות לא נוגע מחשב. ולא מצליח לסרוק או להדפיס. בסרגל משימות ליד שעון יש סמל שנקרא Hp Digital Imaging Monitor. קליק ימיני נפתחה תפריט לחץ על Hp Psc 1310 Series. ושוב נפתח תפריט אחרונה כתוב שם Display Status. לחץ עליו. נפתחה חלון קטן שמראה אם המדפסת פעילה או לא פעילה. עכשיו אחרי 10 דקות לא נגעתי במחשב. מופיעה לי הודעה שהמדפסת לא פעילה כתוב כך : HP PSC Disconnected! חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי אופצייה להשאיר מדפסת פעילה. כדי להפעיל אותה אני מכבה ומדליק אותה כך היא מזהה את מדפסת ועובדת. איפה זה ולהאפשר לו להיות פעילה ומחוברת תמיד? אני אפילו הורדתי תוכנה גירסה חדשה באתר HP . אבל הגירסה היא אותו דבר כמו בדיסק שיש לי בבית. אני היתקנ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני לא מבין למה המחשב סתם ככה על 50 אחוז CPU ללא שום סיבה מוצדקת. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שהיה במחשב ישן ועבד טוב, העברתי אותו למחשב חדש והמשיך לעבוד, ניסיתי לפרמט אותו והוא נתקע באמצע כל פעם. בדקתי עם PartitionInfo ואני מקבל את ההודעות הבאות: Error #109: Partition ends after end of disk. ucEndCylinder (5006) must be less than 5005. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndHead expected to be 254, not 29 משהו יודע איך לתקן את הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , ביצעתי עידכון לדרייבר של הכרטיס מסך ולאחר ריסטרט מופיע לי מסך שחור עם הודעה "INPUT NOT SUPPERT" עשיתי דרך מצב בטוח הסרה מלאה של הדרייברים דרך התכונה "Driver Sweeper" והורדתי את העידכון ישירות מהאתר של AMD ושוב מופיעה אותה הודעה , עוד פרטים: כרטיס מסך AMD RADEON HD 6870 לוח אם GIGABYTE 78LMT-S2P מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT המסך מחובר למחשב בחיבור D-SUB בדקתי והדרייבר תואם למערכת ולכרטיס מסך תודה .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP נייד דגם dv6-3110ej עם שני סלוטים לזיכרון כרגע יש בו שני כרטיסים כל אחד 2 גיגה DDR3 רכשתי שניים כל אחד עם 4 גיגה החלפתי ולא עלה המחשב הוא מראה שהוא מנסה לתקן את עצמו וחוזר על הפעולה בלי הפסקה ולא מצליח מחפש פיתרון או לחילופין מה האפשרויות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד Q6600 וכ.מ 5830 (לא יודע עד כמה הוא רלוונטי) ובכל זאת חלק מהסרטים ב-1080p עובדים ב-FPS נמוך. אפילו בדקתי וגיליתי שסרט ששוקל כפול מסרט אחר שרץ גרוע עובד בלי בעיה. משתמש בנגן VLC, מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוף, הלוח אם והמעבד שלי מזה איכזבו אותי. כשעכשיו יש לי את הכרטיס 6800 gt agp, אז הכרטיס מסך לא משתמש במלוא הרמה שלו, בגלל שהמעבד שלי חלש. בן דוד שלי הביא לי את הכרטיס הזא מהמחשב שלו, ובמחשב שלו הכרטיס עבד מזה טוב, והמשחקים שם עבדו ברמה יותר טובה מאשר אצלי במחשב עם אותו הכרטיס מסך. המחשב של בן דוד שלי הוא: מעבד amd 64 bit 3000+, 1 giga ram כששיחקתי אצל בן דודי Ghost Recon Advanced Warfighter® 2, עם הכרטיס הזא(6800), אז המשחק עבד אצלו טוב, וכשאני משחק במשחק הזא אצלי, עם הכרטיס מסך הזא, ובאותו גרפיקה כמו אצלו, אז המשחק עובד גרוע ותקוע טיפה. ועוד בן דוד שלי לא עשה אובר קלוק לכרטיס, ולמרות שאני עשיתי, המחשב שלי גרוע במשחקים עם הכרטיס הזא, ואצלו זה טוטח. מה אפשר לעשות?, אולי יש…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש פה ונראה לי אחלה מקום לשאלה שלי, אם לא אפשר להעביר. יש לי מחשב Intel Pentium D, בן 5 בערך. הייתה לי כבר בעיית התחממות בעבר עם המאוורר של המעבד ולדעתי זו אותה בעיה. פעם קודמת הוצאתי את המאוורר של ה CPU, ומרחתי משחה טרמית חדשה וזה פתר את הבעיה. עכשיו ניסיתי את אותו הדבר ועדיין קיימת הבעיה. אם יש פה מישהו שיכול או יודע מה יכול לפתור את הבעיה אשמח לשמוע, חשבתי שאולי צריך מאוורר למעבד חדש, אבל אשמח לשמוע המלצות שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,קניתי היום טלוויזית לד חדשה לחדר (mag 40 אינץ אם זה משנה) ועכשין חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל hdmi ואני לא מקבל תמונה של המחשב בטלוויזיה, כבר ניסיתי הכל וכלום לא עובד. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בהמשך לשירשור שלי בנושא "בעיה באחד מרכיבי המחשב", כאמור מדובר על WINXP על מחשב P4. אני אחרי פירמוט, אחרי איפוס ביוס ואחרי ניקוי המחשב והעברת זכרון מ SLOT ל SLOT אחר. היום עם עליית ה WIN שוב קיבלתי את ההודעה: System Error Error code c0000218, parameter1 e16bbbb8, parameter2 00000000, parameter3 00000000, parameter4 00000000. מה משמעות ההודעה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוצאתי בטעות את החיבורים של הPOWER\RESET והלדים מהלוח אם, ואני לא מוצא את החוברת שלו. באתר של אינטל לא רשום כלום. אני אשמח אם מיששהו יוכל לתת לי את ההוראות לחיבור הלדים + כפתורי הפעלה בלוח D50GB. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראידון 9700 פרו ולוח אם גגביט 8sq800
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה xp וכל התקן usb שאני מכניס תוך כדי שהמחשב עובד המחשב נתקע! ב 98 זה לא היה לי ככה. אבל יש דרך שאני עוקף את זה: שהמחשב מכובה אני מכניס את ה usb ומדליק את המחשב הכל עובד כרגיל וגם ההתקן שפועל על ה usb עובד. הבעיה שאי אפשר להכניס אותו תוך כדי שהמחשב עובד וזאת בעיה קצינית שמאוד מפריעה לי. יש לי מחשב יחסית ישן p3 והלוח אם הוא של via כולל ה usb תודה מראש לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום ותודה שנתתם דקה מזמנכם לסייע :] אז ככה, המחשב שלי בזמן האחרון באופן קבוע נתקע בזמן הרצת סרטונים מהדפדפן (youtube ודומיו). התופעה מופיעה גם בדפדפנים אחרים (אני משמתש בכרום) והיא מחמירה עם הזמן (בהתחלה היה נתקע פעם ב-, היום נתקע לעיתים ממש קרובות, עד כדי שאי אפשר להשתמש באתרים מסוג זה). ראוי לציין שהמחשב מתמודד בהצלחה עם הרצת משחקים ותוכנות בצורה מעולה, בלי אף תקלה תכנית כזאת או אחרת. כשהמחשב נתקע, בהתחלה המסך קופא, אין סאונד בכלל, ואם אני מנסה ללחוץ על העכבר המחשב עצמו מוציא ביפ יחיד (מהמארז, לא מהרמקולים), ורק ריסטרט משחרר אותו. כשעולה מחדש הווינדוס, אין הודעת שגיאה על תקלה חמורה כפי שלעיתים קורה בתקיעות וריסטרטים. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מענה, כי עם המ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-