תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הסאונד במחשב אצלי גבוה מדי..... מה שניסיתי לעשות הוא להוריד את הסאונד דרך הוינדוז ... אבל כל פעם שמתחלף לי שיר בווינאמפ הסאונד חוזר להיות גבוה מאוד
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי את כרטיס הקול שלי המבוסס לוח אם לכרטי ס Creative SB-Xfi לאחרונה ניסיתי להריץ 2 משחקים יחסית כבדים על המחשב שלי: דמו של crysis ופרו אבולושיין 2008 ישר שהפעלתי את המשחקים הסאונד התחיל לגמגם כל איזה 15 שניות.אבל חוץ מהסאונד המשחק רץ בסדר.הורדתי את הגדרות הסאונד במשחק למינימום ועדיין הוא מגמגם. רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס עצמו,בתוכנה מסויימת או אולי בזה שהמשחקים האלו כבדים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: AMD Athllon 64x2 dual 3800+ 2.01 Ghz 1GB זיכרון Radeon x1900gt Creative SB-XFi אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ככה, יש לי בעיה, זה התחיל לפני יומיים אם אני לא טועה, הווינדוס לא משמיע סאונד, אני יכול לשמוע מוזיקה בווינאמפ, אבל, שאני הולך ללוח הבקרה, ל-Sound and Audio devices, אני הולך ל-Sounds, ושם אני אמור לסמן איזה סאונד אני רוצה לשמוע, כמו פתיחה של חלון וכו', ואני אמור ללחוץ על הכפתור Play ולשמוע, אבל הוא לא נותן לי ללחוץ עליו, נגיד, אם אני מסיים להוריד משהו אני אמור לשמוע את הסאונד הזה של סיום הורדה, אם אני לוחץ פעמיים על תיקייה גם אמור לשמוע את זה, אבל אני לא שומע, אם אני מרוקן את הרייסל בין, גם אמור לשמוע משהו, את כל ה-waves של הווינדוס אני לא מצליח לשמוע, גם במשחקי פלאש באינטרנט אני לא שומע את הסאונד. בנוסף לזה, האייקון של הווליום שאמור להיות ב-task bar לא עולה עם הווינדוס, …
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הסאונד של המחשב: כשאני שם שירים בווינאמפ השירים מנגנים רק לא שומעים כלום וכך גם שאני נכנס למשחקי מחשב אין קול בכלל אבל אם אני שם את אותם שירים בווינדוס מדיה פלייר לדוגמא שומעים אותם רגיל כאילו יש פתאום קול במחשב.....מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מערכת עם 4 רמקולים וסאבוופר, 2 רמקולים מאחורה ו2 מקדימה. אני לא שומע את שני הרמקולים האחוריים אבל שאני עושה להם טסט הם משמיעים קול. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 ג'יגהרץ.. לא שזה ממש משנה הכרטיס קול שלי הוא AC97 מובנה על הלוח... לפני כמה זמן נתקע לי המחשב משום מה, אז נתתי לו ריסט ומאז כשאני מפעיל אותו, אני לא יכול לכוון נורמלי את הווליום מ-ה- SYSTRAY.. שיש אייקון אפור כזה. כשאני מזיז את הסמן ומשחרר את הפס הזה של הכיוונון יש כמו רעש מוזר מהמחשב עצמו ולא ה "דינג" הזה שהרמקולים מוציאים. ואני חושב שזה גורם לבעיה של התקעות לפעמים.. אני לא בטוח.. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול מהדיסק שקיבלתי עם המחשב, אבל הבעיה נמשכת. אם מישהו יכול לעזור אני מודה לו.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני יומיים קניתי את ה 6412.\מכיוון שאני די נייח הוא תמיד מחובר לחשמל, אבל כשניתקתי אותו שמתי לב שהסוללה צונחת ממש מהרץ הוא מאבד 1% ממנה כל דקה וחצי בערך. זה הגיוני? ואם לא האם לממש אחריות, או שיש הסבר?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הבעיה בקובץ המצורף יש מתח בדקתי את כל יציאות ה usb וגם עצם העובדה שה winxp מזהה אותו מראה שזאת לא הבעיה גם שאני מנסה להריץ את scan wizard אותה הודעת שגיאה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היום פירמטי את המחשב והחלפתי ל AMD 64 התקנתי את הווינדוז רגיל ואז שהמחשב עשה את הריסטס הווינדוס עולה ונתקע (הדיסק של הווינדוס עדיין בפנים) אבל כשאני מוציא את המגש כאילו המחשב "משתחרר" אותו דבר קרה לי גם אחרי שהווינדוס עלה אני מכניס דיסק (לא משנה איזה) והמחשב נתקע (אבל ממש נתקע אפילו העכבר לא זז) אבל שאני מוציא את המגש של הסידי רום המחשב חוזר לפעילות רגילה!! מישהו יודע מה הולך פה??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה : יש לי שני יוזרים, אחד מוגבל, והשני אדמין עם סיסמא שכחתי את הסיסמא ליוזר המוגן בסיסמא ושנכנסתי לSafe Mode ניסיתי להכנס גם לAdminstrator היה מוגן בסיסמא.. מה אפשר לעשות ? איך אני יכול להכנס לאחד מהיוזרים האלה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה עם האקליפס (ניסיתי את helios ו- indego) על ubuntu 10.04, כאשר אני פותח פרוייקט חדש של cpp ורוצה להתשמש בסיפריות של c הקומפיילר אוומר לי שהוא לא מוצא אותן(unresolved) למרות שהן מופיעות תחת ה-includes בצד שם..ואם אני פותח פרוקייט של c אין כל בעיה. למה זה קורה ? מה הבעיה פה ? דיי לחוץ בזמן ( הגשת ש.ב בקורס.. וזה מחרפן אותי כבר יומיים שאני מבזבז זמן על שטויות..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן, כשאני מחבר כבל HDMI מהמחשב למקרן/פלזמה עוברת רק התמונה והסאונד יוצא מהמחשב. כשנכנסתי למנהל ההתקנים אני רואה דבר כזה: כשאני מנסה לעדכן את ההתקן אוטומטית מהאינטרנט הוא רושם לי שההתקן מעודכן. מה יכולה להיות הבעיה?הכבל חדש ועובד במחשב אחר.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שני עכברים אופטים פשוטים ,אחד של מיקרוסופט ואחד של חברה לא מוכרת. עם שניהם אותה בעית מתח , כל כמה שניות מפסיקים לעבוד (לא מאירים בתזוזה) בלי קשר לכלום , מצד שני הם יכולים גם לעבוד רצוף כמה ימים בלי בעיות ממש בצורה רנדומלית. ניסיתי את כל הכניסות יו אס בי במחשב ועם כולם אותה בעיה. למישהו יש מושג איפה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הצילו
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, יש לי את העכבר IE של מיקרוסופט (מה שפעם עשו עליו כתבה פה רק הדגם הראשון) בקיצור, בשבוע האחרון העכבר כמעט ולא מגיב, כמו שקורה כשנגמרות הבטריות אבל פה הבטריות חדשות וטעונות (ניסיתי 3 זוגות של בטריות) אני כבר עובד עצות, מה אני יכול לעשות ? אולי התקנת דריברים? (אם אפשר לינק ? כי יש רק את הגרסא החדשה [0.5] והיא לא מתאימה לי)
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי עכבר MX 500 יש לי בעיה עם הנורה האדומה שאני עושה למחשב הפעל מחדש אז 98% שהמנורה תדלוק שהמחשב פועל אבל עם אני עושה כיבוי בכלל ומחכה 10-20 שניות אז 99% שהמנורה לא תדלוק ואז צריך לחקות איזה שעתים שלוש ויותר עד שהנורה תדלוק ! אז איפה הבעיה בעכבר או בלוח? אני לא מכבה את המחשב בכלל בגלל זה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום . לא כל לכך ידעתי איפה לרשום את זה מצטער מראש אם זה לא המקום. לפני כמה זמן קניתי טלויזיה 47 של LG וחיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI בנוסף למסך הרגיל שמחובר ךמחשב . עכשיו הכול בסדר אם זה משחקים או סרטים או שימוש רגיל חוץ מבעיה אחת עם העכבר. אני לא כזה יודע איך להסביר את זה אבל קשה לשלוט בעכבר , התזוזה שלו מוזרה כזאת כאילו הוא עובד יותר לאט ופחות מדוייק, ככה זה עם העכבר החוטי וגם עם האלחוטי. אפשר איכשהו לסדר את זה ? מקווה שהבנתם את הבעיה בערך . תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חזרתי מתקופה של ארבעה חודשים בחו"ל, שבזמן זה המחשב שלי היה בשימוש מועט בלבד (פעם בשבוע ופחות) כשחזרתי הדלקתי את המחשב וכאשר נכנסתי ליוזר שלי בXP והמחשב קרס ומאז כל פעם שאני מדליק אותו רק המחשב עצמו נדלק והמסךת העכבר והמקלדת (שהם מחוברים) לא נדלקים (הכפתור של ה-F LOCK במקלדת מאיר אבל שום דבר אחר לא), ניסיתי לחבר אותו לעוד מסך וזה היה בדיוק אותו הדבר... אני מאוד אשמח לעזרה תודה רבה ושבת שלום! רועי
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי עבר אופטי רגיל של מיקרוסופט והוא פעל לי בסדר גמור, אבל היום פתאום הכפתור השמאלי של העכבר לא תמיד מגיב, צריך ללחוץ עליו חזק כדי שיגיב ולפעמים הוא לא מגיב בכלל, וכל זה קרה רק היום, הוא אף פעם לא עשה בעיות, רציתי לדעת עם יש משהו לעשות לגבי זה או שכדי לי פשוט לקנות עכבר חדש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה לפני כמה ימים, פתאום כל איזה 10 דקות העכבר הפסיק לזז ורק לאחר הוצאה והכנסה מה-USB חזר לעבוד, מחקתי את הדריבר ועכשיו זה לא עושה את זה אלא מדי פעם נתקע לאיזה שניה וממשיך לזוז, מה זה יכול להיות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היום קניתי לי Logitech Mouseman Wheel Optical חדש ונוצץ ( הלוגו שלהם על העכבר נראה מ-ד-ה-י-ם בחושך ), התקנתי את הדרייבר שבא עם העכבר, אבל הוא לא היה מותאם ל WinXP, קיצר הורדתי איזה דרייבר וקיבלתי בהתקנה שלו איזו הודעה שאומרת שמצאו במערכת שלי קבצים ישנים של הדרייבר, והאם למחוק אותם כדי להתקין את החדשים, לחצתי ok, המחשב עשה ריסטרט ( היה אמור לעשות, זה היה כתוב בחלון ) ופתאום במסך בחירת משתמשים של WinXP העכבר לא זז, עשיתי ריסטרט עוד פעם, והפעם עלה לי ה disc check או משהו כזה של WinXP, כמו תמיד רציתי להעביר את המסך על ידי לחיצת כפתור במקלדת, אבל משום מה היא לא הגיבה, וככה זה חוזר על עצמו.. יש לי גם Win98 מותקן על המחשב, שבדקתי את זה הכל עובד שם טוב.. אין לי מושג מה קרה…
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי 2 מחשבים. במחשב אחד הMX עובד הכל טוב, יענו הכוונה שהוא מתחבר דרך USB והמחשב קורא אותו והכל ויש עוד אפשרות שמחברים על הUSB דבר ירוק כזה שזה מתחבר למחשב יענו למקום של העכבר. במחשב הראשון זה עובד הכל טוב עם הUSB וזה במחשב השני זה לא עובד עם הUSB רק עם הדבר הירוק הזה, ואני צריך שזה יהיה עם הUSB... איך אני מגדיר אתזה שזה ייקרא את העכבר, למרות שאני לאיודע למה זה ככה וב2 המחשבים מותקן הSET POINT של LOGITECH (ההתקנה של העכבר). היציאות USB תקינות, נסיתי לחבר בכולם... נראה לי שזה בעיה ברג'סטרי של על המחשב או משו כזה, בכל מקרה... תודה לעוזרים! זה מה שקורה שאני מחבר דרך הUSB *WINDWOS XP SP2*
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכלולם... יש לי בעיה קטנה עם העכבר שלי ... העכבר הוא מדגם אינטלי מאוס אקספלורר של מיקרוסופט. inteli mouse explorer - microsoft. . יש לו שני לחצנים בצידו השמאלי ובעזרתם ניתן לבצע כל מיני פעולות ע"י תיכנות. באחד מן הימים האחרונים הכפתורים הללו (2 הצדדיים) והם בלבד ( האחרים עובדים כמו שעון) , הפסיקו לעבוד לי , והם חוזרים לפעולה רק בתנאי שלאחר כל איתחול של המחשבי אני הולך ל- control panel -> mouse -> ושם אני בוחר מחדש את ההגדרות , עושה או קיי וזה מתחיל לעבוד לי. הבעיה מתרחשת בכל החלונות לא רק באקספלורר. אולי למישהו יש מושג ************************************** 866 , win xp , asus v7700 , 512 ram ,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק the darkness 2-skidrow העברתי את התיקייה של skidrow לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. אבל אני עדיין מקבל הודעת שגיאה... ולא יודע מה צריך לעשות.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הבעיה היא אצל חבר שלי הדבר הוא כזה ברגע שהוא מנסה להגדיר פורטים או בכלל להתעסק עם הפירוול קופצת לו ההודעה הבאה... '>http://www.2send.us/"] אחרי שהוא לוחץ כן מופיעה ההודעה הבאה.. '>http://www.2send.us/"] בגלל כל זה הוא לא מצליח לפתוח פורטים באימיול למשל או בסתם משחק רשת שכולנו (שאר החברים משחקים) יש לכם פתרונות להציע... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-