עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iDoped,

אהלן חברים יש לי לפטופ של דל inspiron 5378 עם המפרט הבא : 16 gb ram, 256 gb ssd, intel hd 620 graphics, intel i7 7500U ורץ על ווינדוס 10 המחשב נקנה ביולי 17 בחודש האחרון המחשב התחיל להתקע לי בפעילויות בסיסיות מאוד כמו צפיית סרטונים ביוטיוב, שמיעה בספוטיפיי ואפילו סתם גלישה באינטרנט. הבנתי שמה שקורה זה למעשה זה נפילות מהירות וניצול של הCPU. לצורך העניין יכול לשים סרטון במחשב והCPU נופל ל14% ולמהירות 0.5GHZ כשלפני כן היה על 2.5GHZ לצורך העניין. חשוב לציין שזה קורה יחסית הרבה בצורה שלא ניתן לספוג את זה כי כבר בלתי אפשרי לצפות בסרטון (בכל דקה או שתיים בערך זה קורה למשך 15-20 שניות ולאחר מכן עולה חזרה למהירות נורמלית) ניסיתי …

2. לפני כמה ימים הייתה לי הפסקת חשמל בבית אחרי זה שהמחשב חזר הסמל ליד השעון של הSoundMAX היה כאילו אין קול במחשב, שניסיתי לפתוח את הלוח הזה שמגיבהים ומנמיכים את המיקרופון LINE IN AUX וכל אלה הוא לא פתח אותו ניסיתי לעשות ריסטרט ולא עזר, מחקתי את הSoundMAX מהמחשב הכנסתי את הדיסק דרייברים של הלוח אם שלי נכנסתי בתוך הדיסק לתיקיה של הדרייברים משם להתקנה של הSoundMAX וניסיתי להתקין מתקבלת שגיאה בהתקנה Driver not found, reboot your system and try again. עשיתי כמה ריסטרטים עם נסיונות התקנה ולא עובד, נכון לעכשיו אין לי שום סאונד במחשב, לא שירים לא אתרים לא כלום (ולפני ההפסקת חשמל הכל היה). יש לי כרטיס קול onBoard (על הלוח האם) מדגם Intel ICH4 Audio Device לפי התוכנה EVERST Ho…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זה קרה לי היום,יותר נכון לאחי. אני מדליק את המחשב הוא עושה הכל רגיל כזה וזה עד שהוא מגיע לתמונה כזה של INTEL וזה שרשום שם על ה-BIOS שלוחצים F2 בקיצור ככה זה ברגיל אבל אחרי שהתמונה נעלמת במקום שהווידוס היה אמור להטען הוא מביא לי הודעה: BMCUF is compressed ואז תלחץ על ctrl+alt+delete לעשות הפעלה מחדש. בקיצור אין לי מושג אבל ממש מה זה הדבר הזה גם חיפוש בגוגל מה זה BMCUF. עכשיו הקטע יש לי חשד שזה קרה בגלל שעשיתי לכונן C בהגדרות שהוא ידחוס אותו בשביל לחסוך בשטח הדיסק אבל אני לא יודע עכשיו איך לשנות את זה ולבדוק אם זה באמת הבעיה. וגם הקטע שבמחשב שלי אין לי מושג איך להגיע ל-safe mode אני בכל המחשבים יודע להגיע משום מה אצלי במחשב זה מוזר אין אפשרות רק לפעמים הוא מציע לי באיזה דר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם. לפני חודשיים קניתי מחשב חדש ופירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי עליו ווינדוס והכל רץ נקי . לפני כמה ימים עשיתי את אותה פעולה ופתאום לאחר ההתקנה של הווינדוס אני מנסה להעלות אותו ומקבל את ההודעה הבאה : PLEASE REBOOT AND INSERT PROPER BOOT DEVICE עכשיו הדבר הכי משונה שאני מחבר עוד הארד דיסק עם ווינדוס שמותקן עליו , אז המחשב פתאום שואל אותי מאיפה אתה רוצה להעלות ווינדוס , מהראשון או מהשני . ושאני מעלה את הווינדוס הוא מזהה את ההארד דיסק ה"בעייתי" ואת הכוננים שלו . הלכתי רק עם ההארד דיסק למעבדה והטכנאי בדק אותו עם תוכנה שיש לו ואמר לי שהוא תקין ואפילו פירמט אותו בשבילי ובכל זאת יש בעיה . מה שמרגיז שאני אפילו לא יכול לעשות שום פעולה שאני מקבל את ההודעה , לא לבחור מ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כבר מספר פעמים שאני שומע שהתנתק התקן מהמחשב הבעיה היא שלא ניתקתי שום דבר ושאני לא שומע שמתחבר חזרה זאת אומרת שגם אם הייתה לי בעיה באחד מה USB ההתקן היה מתחבר ומתנתק ואצלי אני שומע רק ניתוקים יש למישהו מושג איך אני יכול לעקוב אחרי הרשימת התקנית שנותקו ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by noam12,

ברשותי כרטיס טלוויזיה ST-LAB יש בכרטיס כניסה של 8 פין -חיפשתי כבל בכל העולם (כולל EBAY) אבל לא מצאתי מצ"ב תמונה יש למישהו רעיון איכן ניתן להשיג? תודה [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by janan,

מחפש תוכנות להסרת וירוסים וניקויי כללי של המחשב ללא פירמוט.. כמו כן אל תגידו לי nod32 ואנטי וירוסים. מחשב תוכנות טובות לניקוי המחשב לאחר שיש בו וירוסים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by 2Fluffy4U,

שלום, לפני כשנה ומשהו רכשתי רכיבי מחשב והרכבתי מפרט לאמא של בת זוגתי. בכל מקרה- היום חזר אלי המחשב לאחר שהוא לא עובד. תסמינים - לחיצה על כפתור ההפעלה - ללא תגובה - מוות טוטאלי - אין נוריות אין מאווררים אין צלילים.. כלום. פעולות שנעשו עד כה: וידוא חיבורים, כפתור בספק - אין הפעלה. נסיון הפעלה באמצעות קיצור פינים - PW+- - אין הפעלה. החלפת ספק בספק שידוע כתקין - אין הפעלה. הפעלת הספק של המחשב התקול במערכת אחרת - יש הפעלה. מכאן עד כה אני מסיק - ספק איננו הבעיה. כונן קשיח - הורכב על מערכת אחרת - תקין ועובד. זיכרונות - לא נבדקו. אולם גם כאשר המחשב ללא זיכרונות הוא אמור לרוץ ולצפצף 3 פעמים - אין שום תגובה. מעבד - לא נבדק. לוח אם - לא נבדק. נכון לעכשיו אני שולל תקלת ס…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום ולכולם וערב טוב. קניתי דיסק קשיח חדש (2TB) ולוח אם חדש(P5 של אסוס). התקנתי ווינדוס חדש על הדיסק קשיח הישן שיש לי 500GB, עכשיו הווינדוס לא מזהה את הדיסק קשיח החדש שלי. הביוס מזהה, הווינדוס משום מה פשוט לא מזהה וניסיתי לנתק ולחבר, כלום. יש לציין שהארד דיסק מופיע גם במנהל התקנים, פשוט לא מופיע ב"מחשב" יש למישהו עצה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לפני מס' ימים נדפק לי הלוח אם, חשבתי שמדובר בבעיה בHD, תוך כדי שהמחשב היה מחובר ניתקתי וחיברתי את הHD מהכבל חשמל מס' פעמים כדי לשמוע אם הHD מסתובב בפנים, לבסוף חיברתי אותו.. לאחר 2-3 דק' הבחנתי בעשן שיוצא מאיזור החיבור של הHD (ומעט מאיזור השבב שמתחת לHD (מודבק בחלקו התחתון וממנו יוצאות השיניים של החשמל \ מידע) עכשיו שמחברים את הHD לכבל חשמל הוא מנסה להדלק אבל נשמע שהוא נתקע, יש דרך לשחזר את המידע לבד? מדובר בHD של היטאצ'י. הבנתי מחבר שאני יכול לפתוח את הHD להוציא את החלק ששומר את המידע ולהכניס אותו לHD היטצ'י אחר שעובד וזה אמור לעבוד, מה אתם אומרים? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tototom,

הי, פירמטתי את המחשב הנייד והתקנתי עליו ווינדוס 8.1, מאז כל פעם שהמחשב כנס למצב שינה אני לא מצליח לגרום לו להתעורר (הוא דולק אך לא רואים כלום על המסך). אשמח לעזרתכם.

12. מחשב: פנטיום 4 1GB זיכרון מארז חדש עם איוורור טוב דיסק קשיח חדש המחשב אחרי התקנה חדשה של מערכת הפעלה (בכדי לשלול את האפשרות שזו בעית תוכנה). הוא יכול לעבוד שעות ללא בעיה ופתאום ריסטרט. יש מקרים שאחרי ריסטרט הוא עולה שוב ובאמצע העליה נכבה ומסרב להידלק שוב. רק אחרי ניתוק כבל החשמל מהספק והמתנה של לפחות חצי דקה הוא נדלק שוב. כמו כן במקרים של חיבור התקן USB למחשב הוא נכבה (המחשב). אני לא יודע אם זה ספק/לוח אם או משהו אחר. תודה לעוזרים אמיר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אתמול קיבלתי את הלוח הנ"ל, אני משתמש בכרטיס המסך המובנה שבו (בחיבור DVI). המפרט שלי סטנדרטי, AMD 5200+, 2GB RAM דיסק 250GB SATA וצורב SATA. הבעיות: * ה-heatsink שעל גבי הצ'יפ של כרטיס המסך רותח. * מדי פעם המחשב עושה restart מעצמו. האם עלי לדאוג מהחום של ה-sink? אם כן, האם יש לו פתרון? מה יכול לגרום לאיתחולים הלא רצוניים האלו? תודה! [עריכה: לא מתבצע OC]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nizansm,

אהלן. קניתי חלקים למחשב חדש והרכבתי אותו, אבל ישנן 2 בעיות: 1. בלחיצה על המפסק הדלקה, לפעמים המחשב נכבה לאחר שנייה, ונדלק שוב לבד, ואז נכבה, ונדלק שוב לבד, וכו'. לא קורה כל פעם. 2. אין שום פלט למסך - מסך שחור ללא אות תגובה. ניסיתי לאפס ביוס - אין שינוי. ניסיתי תצוגה מכרטיס מסך חיצוני - אין שינוי. ניסיתי להחליף ספק - אין שינוי. מעבד, זיכרון ולוח אם אין לי אחרים לנסות.. למישהו יש רעיון?

15. Started by xDa,

אהלן חברים, יש לי תקלה מוזרה לאחרונה שלא מבין מאיפה צצה פתאום, אני מקבל מסך כחול של : your pc ran into a problem and needs to restart בדקתי בלוגס של המחשב הוא אומר משהו עם קרנל אבל אני לא מבין בזה. מישהו בערך יודע למה זה קורה לי פתאום ?

16. יש לי דרייבר של תוכנה מסויימת, שאני מנסה להתקין, אך לא ניתן להתקין בגלל שזה עובד על 16 סיביות. איך אפשר להמיר אותו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום! לפני קצת יותר משנה קניתי מחשב חדש, המפרט בצד. ביומיים הראשונים המחשב עבד טיפ טופ (היה מותקן עליו WIN XP) אך יום אחד המחשב התחיל להתקשות בהדלקה, תהליך ההדלקה היה לוקח למחשב מספר רב של ניסיונות, רובם היו ניגמרים בBSOD או תקיעה של מסך הBOOT או ריסט ישר אחרי מסך הBOOT. החלפתי דרייברים, סרקתי מווירוסים, בדקתי טמפרותורות והכל היה תקין. מכיוון שאני עצלן מידי וכשהמחשב היה נילדק הוא היה עובד טוב מאוד (שום ארטפקטים ודברים בסגנון) לא הקצתי לבעייה מספיק זמן דאז והייתי פשוט מחכה למחשב שידלק. עבר זמן ועברתי לWINDOWS 7, כאן הבעייה התחילה לחזור על עצמה. פעם בלו סקריi עם הקוד 0X0000007, פעם בלוסקרין עם ATI משהו .SYS או שהמחשב היה נעצר בBOOT SCREEN, או שהוא היה עושה ריסט, או שאפשר הי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by idoodi,

שלום לכולם. אני מעוניין לעבוד עם התוכנה הידועה להקלטת מסך CamStudio אך האופציה להקלטת הרמקולים שולחת לי הודעת שגיאה. לאיר שבועיים של בירורים מסתפר שבהתקני השמע עליי לבחור בstereo mix אך אפשרות זו אינה קיימת במחשב שלי ולפי הבנתי בכל וינדואוס 7.(גם לא בהתקנים החבויים והלא פעילים) שוב לאחר המון זמן של בירורים בפורומים של האמריקאים כתוב שעליי להוריד דרייבר לכרטיס קול אך במשך שבועיים אינני מוצא כזה באף מקום. פרטי מחשב : לוח אם intel desktop board dg965ry האם למישהו יש מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה של ההקלטה? פליז

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by avishu,

שלום, יש לי X1900XTX ומחשב חדש שהוא: 3800DC ASUS A8N-E 1GB KIngstone X1900XTX Sapphire וכל השאר לא חשוב. עכשיו אני מכיר ילדים שיש להם 7800GT ומחשקים על הגדרות הכי גבוהות בסורס שמקבלים 150+ fps בשרת של 42 איש כשהוא מלא! אז אמרתי לעצמי אולי יש לי בעיות עם הכפול ליבה אז הורדתי את התיקון של מייקרוסופט וגם ניסיתי להוריד את המעבדים שהאפליקציה משתמשת בהם ל1 וכלום לא עוזר אני מקבל 40-120FPS על הגדרות הכי גבוהות עם AA6 וAF16 כשאחרים עם כרטיסים חלשים יותר מקבלים יותר. אני משתמש בCATALYST 6.2 ... ועוד משהו, גם במשחק עצמו כשאני מציג FPS אז יש דרופים למשל מ80 ל 60 . גם במשחקים אחרים כמו UT2004 אני מקבל את הירידות האלה. אני נואש. PLZZZZZZ תעזרו לי.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש ל ביוס anti virus? ומישהו מכיר גאמפר בלוח אם שיכול לגרום למחשב לא להידלק

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. חיברתי למחשב של אח שלי, מחשב די ישן, HDD בנפח 20GB ... המחשב לא עלה לי אז ניתקתי את הכונן, אבל אז שהדלקתי לו את המחשב הופיע לי ההודעה Disc boot failier, insert boot dist to drive and press Enter או משהו בסגנון הזה, ממש לפני שהוינדואוס אמור לעלות... ניסיתי לאפס ביוס, להגדיר את הדיסק [המקורי שהיה במחשב] בביוס שיעלה ראשון ולא עוזר... מה אני עושה???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן, יש לי לוח אם gigabyte ga-ma78m-s2h ומעבד amd athlon 64 x2 5600+ משתמש ב windows xp (אם זה חשוב) כשאני מבצע פעולות זוללות מעבד לאורך זמן למשל המרה של פורמט של סרט נניח אפילו של 10 דקות המרה בעזרת תוכנה למדידת טמפרטורות של החומרה קיבלתי ערכים גבוהים יחסית CPU0 CORE - 67C CPU - 43C MAINBOARD - 104C נראה שהלוח אם מגיע לטמפרטורות ממש גבוהות משום מה בנוסף יש צפצוף שבהתחלה של הפעולה מתחיל בצפצוף כל כמה שניות וככל שהטמפרטורה עולה בסביבות ה 90C יש צפוף קבוע עד סיום הפעולה יש לציין שאין קשר בין הצפצוף לתוכנה כלשהי זה צפצוף מהרמקול הפנימי של המחשב מה יכול לגרום להתחממות כזאת מוגזמת? מה אפשר לעשות? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eliorr88,

ש לי בעיה בדרך כלל במשחקים אבל זה יכול לקרות גם סתם פתאום בתוך היוטיוב לדוגמה.. מסך שחור או לפעמים מן מסך מטושטש כזה והמחשב נתקע והדרך היחידה זה להפעיל אותו מחדש מהכפתור לפעמים אני מקבל הודעה של driver stoped and recoverd משהו כזה ניסיתי לפרמט כבר לכמה ווינודסים זה לא עזר.. הכרטיס מסך לא מתחמם בדקתי בFURMARK הרצתי אותו 5 שעות בלי בעיה ניסיתי למחוק עם DDU את הדרייברים ולהתקין את הכי מעודכנים זה גם לא עזר והמחשב קורס מישהו מכיר פתרון אולי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by PeaS,

משום מה, לאחר כשבוע או שבועיים בהם המחשב היה כבוי, המקלדת שברשותי (מיקרוסופט) הפסיקה לעבוד באופן כמעט מלא. הדבר היחיד שעוד עובד הוא הNUM LOCK שלחיצה עליו תדליק/תכבה את האור המתאים במקלדת, וגם זה לא מושלם, כי חייבים ללחוץ על הכפתור חזק, אחרת האור יידלק לחצי שנייה רק. המקלדת אינה מופיעה בDEVICE MANAGER. אנא עזרו, הOSK הזה משגע אותי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום חברים! אתמול המחשב שלי עבד מצויין, ולפני שהלכתי לישון כיביתי אותו. היום בבוקר אני מדליק אותו, הוא נדלק ועובד אבל המסך לא מקבל אות... זה כבר קרה לי כמה פעמים בעבר אז לא התרגשתי, כיביתי והדלקתי מספר פעמים, ניתקתי מהחשמל, ביצעתי פריקת קבלים - שום דבר מאלה לא עבד. החלטתי לנסות עם מסך אחר - אמרתי שאולי הבעיה במסך - אותו דבר, No Signal... הוצאתי את כרטיס המסך, שאבתי טוב את האבק מהמחשב (בזהירות רבה, כמובן) ומהסלוט של ה- PCI-E וחיברתי שוב - אותו דבר. לקחתי מהמחשב של אחי את ה- 9500GT שלו, גם לא עבד - עם שני המסכים. מה יכולה להיות השגיאה חברים? אני כבר ממש מיואש... אני גר בירושלים והמעבדה בראשון לציון, קניתי מ- SkyPC, ואין לי איך להגיע לשם בזמן הקרוב ואני ממש ממש חייב את המחשב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים