עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by byn007,

האם ניתן לשלוח פקס במחשב דרך חיבור ADSL? האם יש איזה שהיא תוכנה בתומכת בעניין הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לפני מס' ימים נדפק לי הלוח אם, חשבתי שמדובר בבעיה בHD, תוך כדי שהמחשב היה מחובר ניתקתי וחיברתי את הHD מהכבל חשמל מס' פעמים כדי לשמוע אם הHD מסתובב בפנים, לבסוף חיברתי אותו.. לאחר 2-3 דק' הבחנתי בעשן שיוצא מאיזור החיבור של הHD (ומעט מאיזור השבב שמתחת לHD (מודבק בחלקו התחתון וממנו יוצאות השיניים של החשמל \ מידע) עכשיו שמחברים את הHD לכבל חשמל הוא מנסה להדלק אבל נשמע שהוא נתקע, יש דרך לשחזר את המידע לבד? מדובר בHD של היטאצ'י. הבנתי מחבר שאני יכול לפתוח את הHD להוציא את החלק ששומר את המידע ולהכניס אותו לHD היטצ'י אחר שעובד וזה אמור לעבוד, מה אתם אומרים? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בזמן האחרון כמעט כל יום המחשב שלי נתקע- כלומר התמונה קופאת ותוך כדי שומעים ברגע כמו רעש זימזום מעצבן כזה, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלכבות את המחשב ב"כוח" כלומר על ידי לחיצה על כפתור הכיבוי, רוב הפעמים זה קורה תוך כדי משחק (BATTLEFIELD 3 אם כי זה גם קרה לי בALAN WAKE ובTRIBES) אך זה גם יכול לקרות סתם ככה או תוך גלישה באינטרנט, בנוסף זה לא נראה כתלוי בזמן השימוש- זה יכול לקרות אחרי כמה דקות של שימוש אבל זה יכול גם לקרות אחרי כמה שעות אם בכלל... לפעמים לאחר קצת זמן של התקיעה אני מופנה לBSOD מאשים משהו אחר, אך בדר"כ התמונה פשוט קופאת. בנוסף לאחר שאני עושה RESTART המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים כאשר המסך בדר"כ לא מגיב כלומר נכנס לSLEEP MODE כאילו הוא לא קולט את המחשב ואני צריך לכב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום. היום, כאשר הייתי במחשב של אבא שלי עם אוזניות השמע שלי, בעת שרציתי להזיז את הרגל הימנית שלי, היא פגעה בכבל ה-USB שלהן (שהיה מחובר לאחת היציאות USB הקדמיות של המחשב), והכבל נכרך סביב הרגל שלי תוך שהרגל שלי גוררת באמצעותו את מארז המחשב. כתוצאה מכך המחשב כולו נפל על הרצפה תוך כדי מעיכה ושבירה של תקע ה-USB של האוזניות שהיה מחובר בחזית (המחשב דלק בזמן הנפילה), כאשר הרגל שלי לכודה בין הכבל של האוזניות ומארז המחשב. האוזניות הלכו פייפן (תקע ה-USB נשבר, ואין אפשרות להחליף תקע או כבל לאוזניות ללא התמחות במודינג), אך המחשב שרד את הנפילה ואף המשיך לעבוד כמו תקין. והדיסק הקשיח לא קרס. השתמשתי בתוכנת האבחון של יצרן הדיסק הקשיח (Western Digital Data LifeGuard Diagnostics for Window…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מחשב: פנטיום 4 1GB זיכרון מארז חדש עם איוורור טוב דיסק קשיח חדש המחשב אחרי התקנה חדשה של מערכת הפעלה (בכדי לשלול את האפשרות שזו בעית תוכנה). הוא יכול לעבוד שעות ללא בעיה ופתאום ריסטרט. יש מקרים שאחרי ריסטרט הוא עולה שוב ובאמצע העליה נכבה ומסרב להידלק שוב. רק אחרי ניתוק כבל החשמל מהספק והמתנה של לפחות חצי דקה הוא נדלק שוב. כמו כן במקרים של חיבור התקן USB למחשב הוא נכבה (המחשב). אני לא יודע אם זה ספק/לוח אם או משהו אחר. תודה לעוזרים אמיר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DarkCowMoo,

היי, אז אחרי שהכניסה ללוח אם של חיבור רשת התחילה לעשות בעיות, החלטתי לקנות מתאם רשת אלחוטי שעבד מעולה עד ממש לאחרונה. לסרוגין האינטרנט פשוט מתנתק/איטי בצורה מחרידה. כמובן שמדובר רק ברשת האלוחטית ולא בכל המחשבים שמחוברים קווית. אני כמעט בטוח שזה לא ספציפית למחשב שלי שיש בעיה, וגם בחיבור WIFI בפלאפון יש בעיה כשיש SPIKE כזה. צירפתי תמונה כדי שתראו קצת PINGING לוואלה, יכול להיות גם SPIKE ל900MS, זה לא רק לWALLA. משגע לי תשכל, החלפתי סיסמא לאלחוטי ועדיין המצב לא משתפר. נראה לי שבזק לאחרונה העלו רשת אלחוטית חינמית באיזור שעלולה לגרום לבעיות. למישהו יש עצה? המתאם האחלוטי של TPLINK WN821N לוח אם MA770UD3.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום קיבלתי רסיבר קרדון 142 ואני מעוניין לחבר למחשב הנייד וטלוויזיה .כרגע המחשב מחובר לטלויזיה רק . מה צריך ואיך עושים.

8. שלום יש לי את לוח האם הזה: Gigabyte GA-8ANXP-D Intel 925X LGA 775 די מפוצץ בפיצ'רים, ניסיתי להשתמש במתאם paralel ata -sata לכונן ata133 רגיל של maxtor הכבל הוא רק לכונן אחד, אז הגדרתי את הכונן בתור master חיברתי אותו דרך המתאם, נדלק המחשב עסה looking for idea devis.... master....not found slave...liteon 52x32x52 ואז הוא אבר הלעה, והיגה ל invalid boot disk replace disck and pres any key יענו לא מצא בוט אבר לכונן דסקתים (שני אצלי) וגם שם לא מצא והוא רוצאה דסקט אחר, ניסיתי להקנס ל bios שמה הוא לא ראה את ה HD ניסיתי ללחת לide devis ולעסות חפס ורק מצתי את ה CD אז נחנסתי ל matrix raid settings ויש הוא מצא אותו ואמר לי שהוא (הHD) מחובר על הכונקתור 0 (יש 0 1 2 3 4 5 6 7[8 …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אז יש שני מחשבים שעובדים תחת אותה רשת. אם הרמקולים מופעלים באחד המחשבים (באחד, לא באחר), והמחשב השני פועל אבל המסך במצב שינה, יש צליל חוזר (דינג) במחשב עם הרמקולים המופעלים. כביכול המחשב מגיב למצב השינה של המסך במחשב השני.. אין לי מושג מה זה. כיביתי USB במצב שינה וזה לא עזר.

10. Started by ot,

המערכת הותקנה מחדש ולאחר כל העדכונים מהרשת. לאחר כשבוע עבודה, פתאום סתם כך, ללא התראה מוקדמת נעלם הקול ובמקומו רמקול המערכת (היושב במארז) לקח פיקוד. המוזר הוא, המערכת מזהה את הכרטיס ומתקינה את הדרייברים אוטומטית. אין בעיות של התנגשויות (בכל אופן, על פניו לא נראה כך), כנ"ל בהתקנת הדיסק המקורי של הדרייבר (כולל התקנת התוכנות). בכל שימוש מצד המערכת או תוכנה אחרת בכרטיס הקול מתקבלת הודעה שלא קיימת חומרת אודיו! בהגדרות Sound and Audio Devices תחת הלשוניות Volume, Audio, Voice, הכל מופיע באפור, כלומר לא פעיל תוך ציון בכולם שלא קיים התקן רלבטני. לעומת זאת בלשונית Hardware כל ההתקנים מופיעים כאילו הכל בסדר. (טוב נו.. זה נלקח ממנהל ההתקנים וגם שם הכל נראה בסדר) הורד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by geniaXP,

כשאני מדליק את המחשב והוא מגיע לשלב של טעינת הוינדוס, אחרי שהוא מסיים לטעון את הוינדוס מופיע המסך הכחול הידוע, יש בו איזה שהיא ספירה עד 100 שאחריה המחשב מאתחל את עצמו ואז מופיע מסך שחור שבו אני בוחר ב start windows normally והפעם הוינדוס עולה בסדר והכל עובד. וככה זה קורה כל פעם חוץ מכשאני לוחץ על הפעלה מחדש(בתפריט התחל) ואז הוינדוס עולה בסדר. מה הבעיה ואיך לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ad112,

הלוח אם gigabyte p35-DS3l הכרטיס קול הוא מובנה על הלוח אם. לפני מספר ימים החלטתי לשחק במשחק ואני שמתי לב שלא שומעים כלום. ניסיתי לשמוע שירים מהמחשב ולא שמעו כלום. בדקתי חיבורים, אין בעיה. הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש פעמיים וזה לא פתר את הבעיה. שמתי לב שבכלל הוא לא מזוהה,ז''א מה שמוזהה רק זה ATI HD Audio rear output. ואין למטה ולא בלוח בקרה את התוכנה של הכרטיס קול לאחר בכלל לאחר התקנה והסרה והתקנה. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Laydeejane,

שלום קיבלתי מחשב מחבר כדי לתקן לו אותו אבל בהתקנה של וינדוס אני מקבל מסך כחול שכותב Bad Pool caller עשיתי בדיקה לזכרון עם MEMTEST וזה לא גילה שום דבר המעבד הוא Athlon 1600+ עם לוח של גיגה בייט KT400 כמוכן גם הוצאתי את כל הכרטיסים מהמחשב והכנסתי כרטיס מסך שאני בטוח שעובד כמו שצריך. אני נואש אני לא יודע מה לעשות והוא דיי לחוץ עם המחשב בבקשהב תעזרו לי תודה .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SAP,

שלום לכולם ! אשמח לעזרתכם.. אני מחברת את המחשב לטלויזיה בעזרת כאבל HDM1 ולאחרונה כשאני מחברת את המחשב אז הוא לא מקרין לי לטלויזיה.. (במחשב אחר זה עובד לי ). האופציות האלו לא מופיעות לי - במקום רשום לי משהו אחר - אין אפשרות להקרין את המחשב שלך במסך אחר ושאני צריכה לעדכן או להתקין מחדש את מנהל ההתקן. (אשלח צילום מסך מאוחר יותר) יש למישהו פתרון? תודה ! ספיר

15. מידי פעם יש לי רעש מוזר מהמחשב של דיסק שחותכים איתו ברזל וזה בא והולך בתקופות לפעמים זה נשמע ואז לא שומעים את זה שבוע שבועיים ואז זה חוזר... יש לכם מושג מה זה? יכול להיות שזה מהארד דיסק? (אבל לא נראה לי כי אם זה היה אז היה רעש תמידי לא?)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קניתי היום כ.מסך sparkle 9600gt והתקנתי אותו + חיבור חשמל ישיר מספק הכח corsair 450 על מערכת vista 64bit. אחרי ההתקנה הראשונה מהדיסק המערכת עלתה וכמה שניות אחרי המסך כבה (dell 2007wfp) והנורה של HD דלקה לסרוגין, חשבתי שאולי זה קשור לכך שהותקנו דרייברים חדשים, אחרי 5 דקות הבנתי שמשהו לא טוב. העלתי ב safe mode הסרתי את הדרייברים והורדתי את הגירסה האחרונה 177.83 וגם כאן, אחרי כמה שניות... מסך שחור. עידכנתי BIOS, לא עוזר. רק אם אני מסיר את הדרייברים אז הכל בסדר אבל זה לא פיתרון. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אה.... עוד משהו שנראה לי לא כלכך תקין זה שהמאורר של הכרטיס לא מסתובב סדיר אלא עם הפסקות! זה ככה בכל אופן בעליית המחשב. אם מישהו צריך מפרט אז... Intel Q6600 Gigab…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO בעל כרטיס קול מובנה - Realtek. הבעיה שלי,שכל הזמן מקבל הודעות על ניתוק שקע האודיו,למרות שבפועל לא מתרחש שום ניתוק.! והאודיו פועל בצורה תקינה. איך מפסיקים את הופעת הודעות אילו,ולמה הן קורות/מופיעות - מה ניתן לעשות לפתירת בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם הדחופה יש לי מחשב חדש ואינטרנט של בזק (חיבור רשת) כשאני במחשב הכל תקין ,אבל כשאני מכבה את המסך,מתכבה לבד, או שיש שומר מסך האינטרנט מתכבה, החייגן מראה שהוא עובד אבל כשאני מנסה להכנס לאתרים הוא לא נותן לחי, ולפעמים אני צריך או להתחבר מחדש או להפעיל את המחשב מחדש אציין שהורדתי את צריכת החשמל מכרטיס הרשת וגם הגדרתי שהכוננים הקשיחים לא יתכבו (בזק בינלאומי ותשתית אומרים לי שזה לא בעיה שלהם) דרך אגב עם מחשב אחר הכל בסדק מישהו יכול לעזור HELPPPPPP

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. במערכת השנייה שיש לי בבית,הספק כוח התחיל לחרחר, אז השגתי ספק כוח ישן אחר עם חיבורים דומים שידוע לי שהוא עובד בצורה מושלמת,אבל אין לי מושג איך לחבר את החיבורים האלה שמופיעים בתמונה,למישהו יש מושג או יכול לשער איך בדיוק הם אמורים להתחבר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sambusak,

שלום. יש לי מחשב Prof. Win2k מחובר למודם ADSL דרך כרטיס רשת מחשב שני, WinXP Home מחובר לראשון דרך HUB. לאחרונה, שיחקתי מעט עם ההגדרות במחשב השני, ועכשיו אני מצליח לראות דרכו אינטרנט. (הSHARING עובד) הבעיה, שמאז, אני לא מצליח לראות את הכוננים של המחשב הראשון, וגם הפוך: המחשב הראשון לא מצליח לראות את המחשב השני, וגם לא את המדפסת המשוטפת שמוגדרת בו. אני משתמש באותו שם של רשת, אבל כל מחשב רואה רק את עצמו. (לפני ששיחקתי עם ההגדרות, שיטוף האינטרנט לא עבד, אבל ראיתי כוננים וגם יכטתי להדפיס) האם מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הדרברים נשמעו מבטיחים אבל במהלך ההתקנה הכל נהרס וחסרים למערכת ההפעלה (XP PRO) הרבה קבצים וההתקן מפסיק לפעול לחלוטין. משהו נתקל בזה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום ברשותי מחשב עם לוח מדגם gigabyte ga-8i945gmf. לאחרונה כשמדליקים אותו הוא עולה כשמתחשק לו. כשלא מתחשק לו הוא לא מבצע בכלל post - אין signal במסך ואין אור במקלדת/עכבר (כשמוציאים את הזיכרון הוא אפילו לא מצפצף). עשיתי אתמול איפוס cmos בעזרת הjumper בלוח אם ולאחר מכן המחשב עלה כרגיל. היום הוא שוב לא עולה. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Haflo,

המקרה הוא כזה: יש לי מחשב (המפרט לא רלוונטי) שמחובר למדפסת סיכות Oki 520 MicroLine (בלי הערות בבקשה! ) על המחשב מותקנת תוכנה שעובד ב DOS דרך ה Windows ואמורה להדפיס למדפסת. הבעיה היא שאני שולח הדפסה דרך התוכנה לוקח משהו כמו 10-20 שניות עד שהמדפסת מתחילה להגיב ולאחר סיום ההדפסה עוד כ-10 שניות עד שהיא דוחפת את הדף לתחילת עמוד חדש (להזכירכם מדובר במדפסת סיכות) יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by אופיר,

מבקש עזרה עם מסכים כחולים במחשב. עד עכשיו ניסיתי: 1. Memtest למשך כמה שעות לא הראה שום בעיה. 2. Minidumps מראים כל פעם בעייה אחרת. 3. Error Checking של חלונות לא מצא שום תקלה בדיסק.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Kingroei10,

ערב טוב, לפני מס' ימים רכשתי מחשב נייד חדש. מחשב מספי חזק ומהיר על מנת להריץ משחקים ותכנות עריכה. משום מה כל משחק שהתקנתי נתן לי שגיאה ולא נתן להפעיל את המשחק. מצרף צילום מסך של השגיאות.. בכל משחק שהתקנתי היו את אותן השגיאות. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים