עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by wowohw,

שלום חברים, ברשותי מארז דיפיין R6 הגרסא עם החלון. במארז קיים חיבור של Type c אני מעוניין לחבר אותו ללוח האם שלי אבל החיבור כבר תפוס וחשבתי אולי קיים מפצל או שאני מוכרח להחליף לוח אם על מנת לחבר אותו? סוג לוח האם הינו Asus rog strix z370-h

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by _dudi_,

הי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה יש שוליים ענקיים בצדדים ואין מושג איך להגדיל את המסך יש לי את הדרייבר האחרון של Nvidia מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לגולם יש לי בעיה מוזרה במחשב של קרוב משפחה שמשגעת אותי וכמעט הוציעה אותי מדעתי. אני די מבין במחשבים וחומרה ובתקלה מוזרה כזאת עוד לא ניתקלתי! יש למחשב מסך 22 אינץ' של מאג עם רזולוציה של 1680*1050 אבל בשום דרך אני לא מצליח ליגרום למחשב להבין זאת!!!! הוא נותן או רזולוציות מעל 1600*1200 או מיתחת ל1280/720 ואין לי שום דרך להגיד לו להגדיר על 1680*1050!! הכרטיס מסך המסריח זה של ATI! דגם 9200SE ועוד מחשב עם X1650PRO 512MB שהדריברים שלהם בשוט שווים לXXXXXX לי תמיד היו ויהיו רק כרטיסי מסך של NV כי אין דריברים טובים וידידותיים למישתמש כמו שלהם כי שם בתוך שניה אני פותר את הבעיה! פשוט הדריבר הדפוק של ATI לא נותן שום אופציה להגדרה עצמית של הרזולוציה וגם לא מזה שהמסך הוא של 1680*1…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. זה קרה לי היום,יותר נכון לאחי. אני מדליק את המחשב הוא עושה הכל רגיל כזה וזה עד שהוא מגיע לתמונה כזה של INTEL וזה שרשום שם על ה-BIOS שלוחצים F2 בקיצור ככה זה ברגיל אבל אחרי שהתמונה נעלמת במקום שהווידוס היה אמור להטען הוא מביא לי הודעה: BMCUF is compressed ואז תלחץ על ctrl+alt+delete לעשות הפעלה מחדש. בקיצור אין לי מושג אבל ממש מה זה הדבר הזה גם חיפוש בגוגל מה זה BMCUF. עכשיו הקטע יש לי חשד שזה קרה בגלל שעשיתי לכונן C בהגדרות שהוא ידחוס אותו בשביל לחסוך בשטח הדיסק אבל אני לא יודע עכשיו איך לשנות את זה ולבדוק אם זה באמת הבעיה. וגם הקטע שבמחשב שלי אין לי מושג איך להגיע ל-safe mode אני בכל המחשבים יודע להגיע משום מה אצלי במחשב זה מוזר אין אפשרות רק לפעמים הוא מציע לי באיזה דר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם אשמח לעזרה במידה ויש מישהו שיכול לעזור רכשתי מדפסת שהיא גם סורק וגם מכונת צילום - מסוג LEXMARK דגם 2650X , הבנתי שהדגם הוא לא חדש אבל הוא יכול לתמוך במערכת של WIN 8.1 משום אני מנסה לחפש דרייבר מעודכן שתומך בWIN 8.1 ולא מצליח , אני מנסה להתקין את המדפסת על המחשב ולא מצליח , המחשב לא מזהה אותה אשמח לעזרה והדרכה בהתקנת המדפסת הזו תודה רבה גיא

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by janan,

מחפש תוכנות להסרת וירוסים וניקויי כללי של המחשב ללא פירמוט.. כמו כן אל תגידו לי nod32 ואנטי וירוסים. מחשב תוכנות טובות לניקוי המחשב לאחר שיש בו וירוסים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by byn007,

האם ניתן לשלוח פקס במחשב דרך חיבור ADSL? האם יש איזה שהיא תוכנה בתומכת בעניין הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dimka,

המחשב כאמור לא נדלק, כל המאווררים עובדים וכל הרכיבים תקינים. (לא המחשב שיש לי בצד) אחרי התעסקות מצליח פה ושם לגרום לו להדלק (התעסקות כלומר ניתוק מהחשמל וניתוק כבל 20 פינים, גם לא עובד תמיד) וכאשר נדמה שהבעיה סודרה, פה ושם נכנס למצב הזה. צריך לציין שהוא גורם לקשיח לעשות רעשים מוזרים ולגרום לסידירום לקרוא ממנו, כמו כן גם לכונן הדיסקטים. כאשר אני מצליח לגרום לו לצאת מזה, הוא רושם לי ש-OC נכשל (למרות שלא עשיתי OC, אבל זה תמיד היה בעבר אם הייתה הפסקת חשמל או משהו בסגנון). מגיע לחלונות והכל עובד פיקס - מספיק לעשות סך הכל restart והוא נכנס שוב למצב הזה... בהתחלה חשבתי שזה הקשיח אבל גם הניתוק של כל ההתקני האחסון לא עוזר והקשיח עובד מעולה במחשב אחר. הבעיה גם לא בכרטיס מסך... אני ח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אז ניסיתי לעשות ריבילד לboot.ini ועשיתי fixmbr והתקנתי מחדש בלי פורמט(אחרי שבפעם הראשונה המחשב פורמט) ועדיין כל פעם שמכבים את המחשב הוא לא רוצה לעלות הוא מגיע לשלב של חיפוש boot מcd מופיעה הודעת שגיאה לפחות משנייה והוא עושה לעצמו ריסט

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DarkCowMoo,

היי, אז אחרי שהכניסה ללוח אם של חיבור רשת התחילה לעשות בעיות, החלטתי לקנות מתאם רשת אלחוטי שעבד מעולה עד ממש לאחרונה. לסרוגין האינטרנט פשוט מתנתק/איטי בצורה מחרידה. כמובן שמדובר רק ברשת האלוחטית ולא בכל המחשבים שמחוברים קווית. אני כמעט בטוח שזה לא ספציפית למחשב שלי שיש בעיה, וגם בחיבור WIFI בפלאפון יש בעיה כשיש SPIKE כזה. צירפתי תמונה כדי שתראו קצת PINGING לוואלה, יכול להיות גם SPIKE ל900MS, זה לא רק לWALLA. משגע לי תשכל, החלפתי סיסמא לאלחוטי ועדיין המצב לא משתפר. נראה לי שבזק לאחרונה העלו רשת אלחוטית חינמית באיזור שעלולה לגרום לבעיות. למישהו יש עצה? המתאם האחלוטי של TPLINK WN821N לוח אם MA770UD3.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום קיבלתי רסיבר קרדון 142 ואני מעוניין לחבר למחשב הנייד וטלוויזיה .כרגע המחשב מחובר לטלויזיה רק . מה צריך ואיך עושים.

12. Started by benasoor,

שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך חדש גיפורס 9600GT ולפני שחיברתי אותו היה לי רידון 1300X המסך הכחול מופיע כשאני מפעיל את התוכנה 3DMark06 או כל משחק אחר צריך עזרה די דחוף כי מחר אני חוזר לצבא ואני לא רוצה שיהיו בעיות לאחותי במחשב שאני לא פה תודה לכל העוזרים :yelclap:

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לוח אם H71M-DGS, מעבד G640, שני כונני SATA 500G/1TB, זיכרון DDR3 4GB, כרטיס מסך מסדרה R7. WINDOWS 7 HOME מדי פעם משום מקום המחשב נתקע לכמה שניות וישר אחרכך מתקבל מסך כחול, וריסטרט אוטומטי. התקנה מחדש של ווינדאוס לא עוזרת. זה מאוד רנדומלי, יכולים לעבור ימים בלי, ויכול לעבור יום אחד עם כמה מסכים כחולים. צירפתי קובץ dmp שהתקבל גם לאחר התקנה מחדש של ווינדאוס. אשמח לעזרה, אם רכיב מסוים תקול שאוכל לקנות חדש ולהחליף.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by BenK,

יש לי בעיה מוזרה עם היציאת טלוויזיה עם MX440 הכל עובד כשורה אבל התמונה כולה עולה בטלוויזיה כלפי מעלה, נעצרת כשהיא בדיוק באמצע המסך לכמה שניות ואז עולה שוב וחוזר חלילה מעצבן ביותר, כל תשובה תעזור תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הי לכולם, אני נתקל במסכים כחולים כמעט מדי יום. מדובר במחשב חדש לחלוטין לכן הסיכוי שהבעיה נובעת מתקלת תוכנה גבוה יותר מאשר תקלת חומרה. אני הולך להריץ memtest כל הלילה על מנת לאשר שאין בעיית זיכרון. מערכת ההפעלה הינה windows 7 pro להלן קובץ dmp (מצורף כקובץ למטה). התכנה BlueScreenView מדווחת על שגיאת 0x0000007a עם פרמטרים: fffff6fc`40067d08 ffffffff`c000009d 00000001`0ff9ebe0 fffff880`0cfa1000 אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה ותודה מראש לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לפני מס' ימים נדפק לי הלוח אם, חשבתי שמדובר בבעיה בHD, תוך כדי שהמחשב היה מחובר ניתקתי וחיברתי את הHD מהכבל חשמל מס' פעמים כדי לשמוע אם הHD מסתובב בפנים, לבסוף חיברתי אותו.. לאחר 2-3 דק' הבחנתי בעשן שיוצא מאיזור החיבור של הHD (ומעט מאיזור השבב שמתחת לHD (מודבק בחלקו התחתון וממנו יוצאות השיניים של החשמל \ מידע) עכשיו שמחברים את הHD לכבל חשמל הוא מנסה להדלק אבל נשמע שהוא נתקע, יש דרך לשחזר את המידע לבד? מדובר בHD של היטאצ'י. הבנתי מחבר שאני יכול לפתוח את הHD להוציא את החלק ששומר את המידע ולהכניס אותו לHD היטצ'י אחר שעובד וזה אמור לעבוד, מה אתם אומרים? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כאשר אני מדליק את המחשב בסמל הטעינה של WINDOWS 7 המחשב ניתקע בסמל, או מעביר למסך כחול ועושה ריסטרט.. הנה אחד מהשגיאות: 0x0000007e (oxc0000005'0x8ae6b995,0x86e38a8,0x86e38e38780) וזה השגיאה כשניסביתי להיכנס דרך SAFE MOD: irql_not_less_or_equal error אם תרצו אני יעלה גם תמונות של כל השגיאות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by gania23,

קיצר היום אני יושב על המחשב וסתם ככה בא לי פתאום להסתכל על החלון של המארז ומה אני רואה ... המאוורר של המעבד לא מסתובב נכנסתי קצת ללחץ ופתאום אני רואה שהוא מתחיל להסתובב שוב וככה הוא עושה כל הזמן מסתובב אחרי זה עושה מנוחה ואז ממשיך להסתובב אז רציתי לדעת עם זה תקין.... ועם זה יכול לפגוע בביצועים של המעבד כי אני לא רואה ממש ביצועים גבוהים עם ה 6300 לעומת המעבד פנטיום 4 הרגיל שהיה לי...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eli24,

לא מצליח להתקין תוכנות במחשב כגון: אבטחה,ADOBERDAR,התקן למצלמה דיגיטאלית,ועוד יש לי אנטי וירוס ופירוואל פעילים נורטוו 2004 ובנוסף פיירוואל של הווינדוס-ווינדוס XP SP2 אין קשר לחומת אבטחה ניסית להתקין תוך כדי ביטול הפירוואלים והאנטי וירוס אך לא צלח אין אפשרות לעשות גם שיחזור מערכת הרציתי בדיקת וירוסים ורגולות הכל תקין מה ניתן לעשות ???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tvdh.tomer@gmail.com,

שלום לכולם. לאמא שלי יש מחשב ישן (קרוב ל 10 שנים) שלוח האם הלך וצריך להחליפו. הצרכים שלה משרדיים ופשוטים בלבד. גלישה, מיילים, תוכנות אופיס היא הלכה לחנות שהציעו לה להחליף לוח אם בסכום של 1700 שקל וזה נראה לי מופרך לצרכים שלה. יש לכם המלצה איזה לוח אם כדאי לבחור לצרכים שלה?

21. Started by lucky,

בבקשה יש לי באד סקטור וזה כולה על 23.000KB מה אני עושה????

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by PeaS,

משום מה, לאחר כשבוע או שבועיים בהם המחשב היה כבוי, המקלדת שברשותי (מיקרוסופט) הפסיקה לעבוד באופן כמעט מלא. הדבר היחיד שעוד עובד הוא הNUM LOCK שלחיצה עליו תדליק/תכבה את האור המתאים במקלדת, וגם זה לא מושלם, כי חייבים ללחוץ על הכפתור חזק, אחרת האור יידלק לחצי שנייה רק. המקלדת אינה מופיעה בDEVICE MANAGER. אנא עזרו, הOSK הזה משגע אותי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח יובל
    Started by אורח יובל,

יש לי מסך חדש של סמסונג מדגם Samsung S24F350FH 23.5'' LED PLS וכרטיס מסך מדגם gtx1070 לכרטיס מסך מחוברים 2 כבלים. אחד למסך מחשב HDMI ל HDMI והשני DVI ל HDMI שמחובר לטלוויזיה. לאחר כיבוי או הכנסה למצב שניה של המחשב המסך מחשב נכבה ונדלק לאחר כמה דקות או שעות. ברגע שהוא נדלק הוא נכנס ללופ של כיבוי והדלקה בכל כמה דקות. כשהכבל שמחובר לטלוויזיה מנותק זה לא קורה. האם אפשר למנוע את המצב הזה מבלי לנתק את הכבל שמחובר לטלוויזיה? (זה לא היה קורה לי במחשב והמסך הקודמים)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by etainoy,

שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש: TOSHIBA Satellite P75-A7200. ניסיתי למצוא את הגדרות של פד העכבר, ולהגדיר את הלחצנים. הקליק הימני לא פעיל או שפעיל רק עם שתי אצבעות. איפה אני יכול למצוא את ההגדרות שאחראיות לתפעול של העכבר, כבר בדקתי את כל ההגדרות שאני מכיר (Contol Panel -> Mouse) תודה מראש, איתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by notxist,

טוב אז אני יותר מידי זמן שובר את הראש עם הקטע הזה. קניתי מחשב חדש (לא משהו מפוצץ) עם מסך LG l1750HQ Dvi וכרטיס מסך radeon x600 Dvi וכצפוי החלטתי לחבר את המסך ב DVI. זה המקום לציין שיש בכרטיס מסך גם חיבור רגיל. ברגע שהמסך מחובר לחיבור הרגיל הכל עובד מצויין אבל כשאני מנתק את החיבור הזה ומחבר את ה DVI המסך כאילו מתעורר לחיים ולא מציג כלום ואז כאילו הוא במצב המתנה (כאילו המחשב מכובה). ניסיתי לחבר את שני החיבורים וכאשר אני עובד על האנלוגי (יש כפתור על המסך שמאפשר לבחור ב source ) אז הכל סבבה. אבל ברגע שאני עובר ל digital אז שוב לא רואים כלום. חיבור ה DVI מתבצע באמצעות כבל מקורי שהגיע עם המסך ולא עם המתאם. אז אם יש למישהו רעיונות אני אשמח לשמוע

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים