עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. רציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם נשרף לי המעבד. כי הרכבתי את המחשב שלי מחדש, ובטעות הרצתי אותו ללא המאוורר של המעבד. אבל שמתי לב לזה מהר. המעבד הגיע ל70 מעלות. ולפי מה שרשום הוא נמצא בסכנה רק אחרי 75 מעלות אך למרות זאת המחשב לא עולה. יש לי מעבד Amd athlon ax2000 ולוח אם abit an7 ואם הוא כן נשרף, האם יש דרך לתקן אותו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה אני מקבל אחת לכמה דקות "בלון" עם הודעה " a network cable is unplugged" מתוך האיקון של local area connection. אחרי שבריר שניה ההודעה משתנה ל " local area connection is now connected". יש לי הרגשה שתדירות ההודעה הולכת ועולה. במקביל יש לי Lags נוראיים במשחק רשת שאני משחק. תשתית לגלישה ע"י הוט, יש לי ראוטר אדימקס קווי. התמיכה של הוט הודיעו לי שאצלם הכל בסדר וכנראה שכרטיס הרשת שלי דפוק. איך אני יכול לבדוק את זה לפני שאני קונה חדש ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. קניתי טלוויזיה חדשה וחיברתי אותה למחשב עשיתי שתי מסכים על EXTENDED ואני מעוניין שיהיה לי סואנג גם דרך הטלוויזיה אבל לא מצליח למצוא איפה להגדיר ואם אני רוצה לשמוע דרכה אז אני חייב לנתק את הרמקולים של המחשב ואז הסאונד קופץ למסך וברגע שאני מחבר חזרה(בננה ירוקה) אז הסואנג חוזר למחשב מישהו יודע אולי איך להגדיר?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Impact,

כן, כשהמחשב מכובה, ה LED של ה HD דולק.. זו לא ממש בעיה, זה פשוט מוזר כזה.. כאילו, המחשב מכובה, אז למה הלד דולק? אוליי הספק מספק יותר מידי כוח? לא'דע.. הלד דולק באור חלש כזה, לא חזק כמו שאני מדליק את המחשב..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tal5870,

שלום יש לי MP3 ולא ניתן לאתחל אותו מה WINDOWS (דרך המחשב שלי) יש משהוא שאני יוכל לעשות איתו?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by CkerCky,

לאחר שהוינדוס לא עלה לי והראה לי מסכים כחולים, מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועכשיו כבר שאני מדליק את המחשב אני רואה כל מיני פסים מוזרים כאלה: http://dl.dropbox.com/u/3339199/shithappens.jpg אני דיי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך ולא במסך עצמו כי כשאני משנה רזולוציה ואיכות צבע מ32 ל-16 אני רואה פחות פסים, והם בצבע כחול. כרגע אני מוריד את הדרייבר הכי חדש של הכרטיס מסך שלי (8800GTS) אבל אני לא בטוח שזה יפתור את הבעיה. תודה רבה על תשומת הלב!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הלן. מחשב של חברה שלי החליט להיתקע בלי הודעה מוקדמת. החלפתי הארדיסק(והתקנתי ווינדוס חדש) וזכרונות ככה שזה לא זה. ולצערי מעבד\לוח אם אין לי דגם מתאים.... כרטיס מסך יש גם און בורד וגם רגיל של נוידיה ובחיבור לשתיהם אותה תופעה ככה שזה גם לא זה. גם לאחר ניקוי של המחשב אין שינוי. P4 3.0Ghz תושבת 775. לוח אם של asrock אם הדגם קריטי תגידו לי ואני יבדוק כל החיבורים עצמם מחוברים כמו שצריך. אלה הטמפרטורות לפי הביוס לאחר כ-10 דק' עבודה ותקיעה אחת כשהוא בביוס עצמו (10 דקות רק ווינדוז בלי שום תוכנות שמעמיסות): CPU: 75c max M\B: 25c RPM CPU: 2650 max המחשב נתקע ומה שמוזר לי שזה לא בזמנים קבועים. לפעמים הוא יכול לעבוד רצוף שעה וחצי ולפעמים הוא נתקע עוד כשהוא עולה. ולפעמים כשהוא נתקע הוא …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by daniel.segal,

שלום, רציתי לתסבירו לי כיצד אני בודק האם כרטיס הקול שמותקן במחשב שלי תומך ברמקולים בסאונד של 5.1\7.1 כיוון שהשדרוג קרוב אשמח לתשובה מהירה ועניינית

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב חדש (I3) עם לוח ASROCK U3S3, כרטיס מסך 6770 SAPPHIRE 512MB GDDR5 ומסך DELL U2312HM. הכל נרכש לפני פחות מחודש. כאשר אני משתמש בווינדוס (תיקיות, סוליטייר, ולעיתים נדירות גם בכרום) אך לעולם לא במשחקים, יש לי ריצוד מעצבן של כמה שניות במסך - קווים אנכיים כאלה שמעוותים את המסך, כאילו אני מנסה לקלוט אנטנה בשנות ב-80. ניסיתי כבר מספר דברים: -התקנתי דרייברים מעודכנים לכ מסך. -ניסיתי לשנות את קצב רענון המסך. -החלפתי את הכבל DVI לכבל VGA (עם מתאם) אני משתמש ברזולוציית FULL HD. מה עוד אפשר לעשות? מה המלצתכם? האם זה המסך או הכרטיס מסך....? איך אפשר לוודא? :s05: תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי , יש לי usb 16GB , ואני מנסה להעביר אליו קובץ גדול יותר מ4GB , וזה לא נותן לי ? יש לזה פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by noamg76,

הווינדווס לא עולה ומציג לי הודעה operating system not found. האם יש מצב לשחזר לXP או שצריך לתקין מחדש?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eladhor7,

אוף, הלוח אם והמעבד שלי מזה איכזבו אותי. כשעכשיו יש לי את הכרטיס 6800 gt agp, אז הכרטיס מסך לא משתמש במלוא הרמה שלו, בגלל שהמעבד שלי חלש. בן דוד שלי הביא לי את הכרטיס הזא מהמחשב שלו, ובמחשב שלו הכרטיס עבד מזה טוב, והמשחקים שם עבדו ברמה יותר טובה מאשר אצלי במחשב עם אותו הכרטיס מסך. המחשב של בן דוד שלי הוא: מעבד amd 64 bit 3000+, 1 giga ram כששיחקתי אצל בן דודי Ghost Recon Advanced Warfighter® 2, עם הכרטיס הזא(6800), אז המשחק עבד אצלו טוב, וכשאני משחק במשחק הזא אצלי, עם הכרטיס מסך הזא, ובאותו גרפיקה כמו אצלו, אז המשחק עובד גרוע ותקוע טיפה. ועוד בן דוד שלי לא עשה אובר קלוק לכרטיס, ולמרות שאני עשיתי, המחשב שלי גרוע במשחקים עם הכרטיס הזא, ואצלו זה טוטח. מה אפשר לעשות?, אולי יש…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם. לפני חודשיים קניתי מחשב חדש ופירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי עליו ווינדוס והכל רץ נקי . לפני כמה ימים עשיתי את אותה פעולה ופתאום לאחר ההתקנה של הווינדוס אני מנסה להעלות אותו ומקבל את ההודעה הבאה : PLEASE REBOOT AND INSERT PROPER BOOT DEVICE עכשיו הדבר הכי משונה שאני מחבר עוד הארד דיסק עם ווינדוס שמותקן עליו , אז המחשב פתאום שואל אותי מאיפה אתה רוצה להעלות ווינדוס , מהראשון או מהשני . ושאני מעלה את הווינדוס הוא מזהה את ההארד דיסק ה"בעייתי" ואת הכוננים שלו . הלכתי רק עם ההארד דיסק למעבדה והטכנאי בדק אותו עם תוכנה שיש לו ואמר לי שהוא תקין ואפילו פירמט אותו בשבילי ובכל זאת יש בעיה . מה שמרגיז שאני אפילו לא יכול לעשות שום פעולה שאני מקבל את ההודעה , לא לבחור מ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yogevcohen8,

היי לאחרונה נרשמתי לפאנל שיווקי שמבטיח הטבה מסוימת תמורת הרשמה בתשלום סימלי חודשי אך צריך להרשם בזמן שלא יאוחר משבוע ימים. כמו שאתם מבינים הזמן תם ולא נירשמתי. המערכת מזהה אותי ומאפשרת לי רק במחיר המלא (והגבוה מאוד). הבנתי שאם אשנה את כתובת האיי פי שלי הפאנל בעצם יזהה אותי כמשתמש חדש... השאלה שלי איזו איי פי עלי לשנות פנימית או חיצונית. ואם חיצונית האם זה משהוא שאוכל לבצע לבד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן אנשים, אתמול בלילה ברק פגע בעמוד חשמל והשבית חצי עיר, אלו שהיו עם קצת מזל על נתיב אחר נפגעו לשנייה ונשאר החשמל. אני מאלו שקרס לשנייה וחזר, אבל בזמן הזה אני לא יודע מאיפה בוודאות היה פיצוץ עם ניצוץ הבזקי, עכשיו אני נוטה להאמין שזה לא משהו אחר מלבד המחשב ( יש טלויזיה ממיר מודם) הכל נראה תקין המחשב עובד, אבל גם לא היה ריח שרוף או משהו.. השאלה העיקרית אם יש איזה דרך לדעת איזה רכיב עשה את הפיצוץ והאם נגרם נזק ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by srolik,

יש לי XP PRO (באנגלית ) ומידי פעם הוא מאתחל את המחשב אוטמטית (פעמים שלוש ביום ) הוא גם סוגר תוכניות בלי לשאול וכאלה דברים (בקיצור XP חצוף במיוחד ) האם זאת בעייה מוכרת ואיך אפשר לטפל בה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שמתי לב לראשונה לבעיה לאחר שדרוג המחשב. שדרגתי את החומרה ולאחר מכן בצעתי פרמוט מלא לכונן המערכת והתקנתי WINDOWS מחדש. שמתי לב שבפעולות מסיומות כגון תחילת התקנה של תוכנה WINDOWS מחכה שאחד הכוננים יצא ממצב שינה ורק אז פותחת את תוכנית ההתקנה זאת למרות שהמערכת רצה על SSD והכוננים משמשים לאחסון מידע בלבד. יש דרך תוכנתית לגרום למערכת להפסיק לעשות את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tiger2014,

הוצאתי את הכרטיס מסך ניקתי אותו והחזרתי כמו שצריך המחשב עולה עד שהוא מגיע לווינדוס ואז עושה no singal גם במצב safe mode מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by abr328,

שלום רב, רכשתי לאחרונה מודם-פקס חיצוני לווינדאו 7 : 56K USB V9.0 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem for Windows XP/7/Vista כאשר שולחים אלי פקס. השולח מקבל הודעה שהפקס נשלח בהצלחה, אני מקבל רקה את הצילצול ואינני מוצא את הפקס שנשלח. אגב, את הדריבר שהיצרן שלח לא הצלחתי להפעיל, האם זו יכולה להיות הסיבה ? בברכה אברהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by POPCORN,

יש לי תקלה עם כרטיס מסך בעבודה (בעיה עם הדרייברים) הבאתי אותו לבית כדי לחפש דרייברים בבית במקום בעבודה הבעיה שהכרטיס הוא עם יציאת hdmi והמסך שלי בבית הוא vga יש דרך להדליק את המחשב דרך הכרטיס מסך שבלוח בזמן שהכרטיס מסך מחובר?

21. אני לא יודע מה לעשות, אני מבואס כל כך המחשב שלי פשוט מת שמתי מאוורר גדול לידו כשהדלת של המארז היתה פתוחה [והמחשב עצמו מכובה] ונראה לי שהיה שם משהו עם חשמל סטטי [כל מי שהיה בחדר הרגיש כלמיני זרמים] בגלל המאוורר עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב, הנורה שהמחשב חושב דלוקה, וגם הנורה שהמחשב דלוק דלוקה אבל המחשב עצמו לא עובד ): המסך נדלק לשניה ונכבה וגם אין את הציפצוף הזה שיוצא מהלוח אם כשהמחשב נדלק ועוד דבר מאוד מוזר, גם כשאני מכבה את המחשב, הנורה שהמחשב דולק נשארת דלוקה :\ ווטפאק קיצר אני ממש אבוד פה, בבקשה בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג מה לעשות המחשב עלה לי הרבה כסף אני מפחד שדפקתי אותו סופית תודה רבה לכל מי שיגיב אני נואש :'(

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה עושים? (אתחול לא בא בחשבון. יש חומר חשוב) תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. AMD A-Series Dual Core A6-9500 מה המכבד המקביל שלו של אינטל?

24. Started by יוסף יפרח,

יש לי מחשב HP נייד דגם dv6-3110ej עם שני סלוטים לזיכרון כרגע יש בו שני כרטיסים כל אחד 2 גיגה DDR3 רכשתי שניים כל אחד עם 4 גיגה החלפתי ולא עלה המחשב הוא מראה שהוא מנסה לתקן את עצמו וחוזר על הפעולה בלי הפסקה ולא מצליח מחפש פיתרון או לחילופין מה האפשרויות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכם, בחודשים האחרונים נתקלתי במספר תקלות שהשביתו את המחשב שלי. קצת על המערכת: E7200 C2D 4G RAM VISTA 64BIT HD4850 לוח 43 GIGABYTE ספק כוח HYPER500 אז ככה נתקלתי במספר תקלות כמו כיבוי תצוגה וחזרה לאחר שניה -שתיים המחשב נדלק אך ללא תצוגה ולאחר מספר שניות צליל לא ברור ( לפי מה שאני מבין הצליל מדווח על תקלה בכ.מסך) העניין הוא כזה, לפני 10דק' נתקלתי בבעיה במהלך סתם גלישה באינטרנט, החלטתי לבדוק ב 3DMARK VANTAGE והמחשב הריץ לפחות 4 מבחנים, בחמישי או בשישי קיבלתי הודעה על איטיות של רכיב הFlash אז ביטלתי את הבדיקה. מה יכול להיות מקור הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.