תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני היום התחברתי אליכם לאתר פעם ראשונה במיקרה נחתקלתי באתר הזה והוא ניראה לי מזה מגניב אני עדיין לא יודע איפה רושמים מה ואיפה אז אל תיכעסו יש לי שאלה 1 היה לי וירוס מאוד קשה באר דיסק טרה נייד היה לי בו חומר שלא יכולתי ליראות אותו והנוד לא הסיר לי וירוסים שהיו בו לקחתי מחבר אנטי וירוס קרספאקסי משהוא כזה של טכנאים והסרתי את הוירוסים אבל חלק מהם עדיין חוזרים גם אחרי שהסרתי יש לו אנטי וירוס של מיקרוסופט שהוא הכי טוב ניראה לי אבל הוא לא נותן 2 שאני עושה הצג קבצים מוסתרים זה מראה לי קובץ בשם Thumbs.db איזה 1400 פעם בכול המחשב אני מנסה להסיר אותו והוא חוזר אני מנסה להסיר דרך מצא קבצים של הווינדוס מה אני אמור לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות תודה
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנתיים חוץ מהכרטיס מסך שהוא 4 חודשים בערך אצלי. המפרט הוא זה: E7500 GTX550TI 4GRAM ספק זה זה: עכשיו אני לא מצליח לשחק שום משחק באופן נורמלי, BLACK OPS 2 אני בקושי עובר את ה 45FPS, ובאזורים קצת פתוחים זה יורד ל25. BF3 אפילו על LOW עם 800X600 לא רץ חלק, ועוד מלא משחקים שהמחשב הזה לא מצליח להריץ, למרות שהוא אמור להריץ אותם בצורה יפה. אני לא יודע מה לעשות, הכרטיס מסך נקנה לפני 3 חודשים,אז אני חושב שהבעיה לו בו, לדעתי הבעיה או בספק, או במעבד. מה אתם אומרים לעשות? המעלות בסדר גמור, וגם הדרייברים מעודכנים, מערכת הפעלה WIN 7 32 פרוץ
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום... מותקן במחשב כרטיס טלויזיה tv card saa7130. מערכת הפעלה ווינדוס xp sp3 חיברתי את ממיר (YES) לכרטיס טלויזיה, מצליח ללכוד תמונה, אך לא מצליח ללכוד קול. נסיתי כמה תוכנות לכידת וידאו ועדיין לא מצליח ללכוד קול. כיצד פותרים בעייה זו? :s05: שמוליק
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של HP, עם WIN7 64BIT. יש לי קטע מוזר של הגדרת החשבון (החשבון שלי זה החשבון היחיד ומוגדר, לפחות אמור להיו מוגדר, כאדמין)- אני מנסה להתקין תוכנה כלשהי (איזה תוכנה של אונ' ת"א- Citrix) שכנראה דורשת איזה הגדרה קצת יותר מתקדמת מהרגיל (כי תוכנות אחרות למיניהן אני מצליח להתקין בלי בעיה) ולא מצליח- קופצת לי הודעה שאיןן לי מספיק הרשאות. בנוסף, יש לי קטע שכשאני עושה שינויים באופיס (2010 32 ביט) הם לא נשמרים (שינויים בהגדרות המילון, סרגלי כלים אישיים...) כאילו לא היה מעולם. ואני מכיר שזה בעיה של הגדרות חשבון מהעבודה (רשת פנימית סגורה שבה כולם חוץ מהhelp desk עם חשבון מוגבל, טוב שאני מקומבן איתם ) יש למישהו פיתרון לבעיה? יש דרך לבדוק מה רמת ההרשאה שלי בצורה מפ…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יוצא לי לעיתים קרובות שה-H.D לא מזוהה בביוס ובשל כך אני לא מגיע למערכת הפעלה. אחרי כיבוי או כמה ריסטארטים זה חוזר ויש פעמים שלא. במקרים שכיבוי\ריסטארט לא פותר, אני מנתק את הכבל IDE\SATA ומעביר לפורט אחר וזה מסתדר. איך ניתן לפתור את הנושא כך שלא יחזור ? איפה הבעיה ? בדיסק ? בלוח ? עידכון קושחה? אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום. אין אפשרות להיכנס לכונן הקשיח (סמסונג HD103SJ) הוא מוצג בתור כונן לא נגיש (אין מידע על מקום פנוי כמו בכל שאר הכוננים) כשהמחשב נדלק הוא ממליץ לעשות סריקה, ורושם master file table corrupted, והבודק של הווינדוס (7, 64 ביט) לא מסוגל לפתור את הבעיה. כמו כן, ב disk management הוא מופיע כתקין, אבל במצב RAW. התוכנה ES-TOOL של סמסונג לא מצאה בעיה בכונן (עבר את כל המבחנים בהצלחה). התוכנה testdisk לא הצליחה לפתור את הבעיה. מה עוד יש לעשות בשביל לנסות להציל את המידע שעל הכונן הקשיח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הרכבתי למחשב שלי מעבד Q6600 במקום הE7200 ובכדי לבדוק עם המעבד תקין הרצתי Prime 95 ונתתי לו לעבוד הפריים עבד באיזור ה20 דק' ואז קרס , ושמתי לב שהנורה של הpower led במחשב מהבהבת לכן לחצתי על הכפתור כיבוי לחיצה ארוכה כדי לפרוק את המתח ולהדליק מחדש בהעיה היא שהמחשב לא נדלק מאז ....ברגע שלוחצים על הכפתור הדלקה שום דבר לא קורה ? יכול להיות שספק כוח נשרף כתוצאה מהפריים ? או שהמעבד החדש מקצר את הלוח אם ולא נותן למחשב להידלק בכלל ? אפילו לא ניצוץ קטן של חיים...
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בס"ד ערב טוב, מדובר בנייד dell latitude e5430, הוא בא במקור עם לינוקס, פורמט והותקן עליו ווינדוס דרך CD. בנסיון להתקין עליו ווינדוס מDOK, לאחר בחירת usb device ב boot menu, מתקבלת הודעת השגיאה שבכותרת. הDOK נבדק על מחשבים אחרים ומזוהה כהתקנת ווינדוס (מפורמט לNTFS, שום דבר עליו מלבד הווינדוס). המחשב מעלה את הווינדוס המותקן על הHDD. זה רלוונטי כי אני שוקל להחליף את כונן הדיסקים בHDD נוסף. תודה!
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה שכבר מתחילה לעצבן אותי בלוח אם שלי (Asus P8Z68 Deluxe/GEN3) . עכשיו , אני לא יודע אם הבעיה היא בלוח אם עצמו (יציאות ה-USB שלו) או בזכרונות ה-FLASH . הבעיה היא שברגע שאני מכניס איזשהו דיסק און קי ל-USB , אז המחשב לא תמיד מזהה אותו , או שהוא מזהה אותו אבל הדיסק און קי לא עובד כמו שצריך , ז''א העברת קבצים מאוד איטית , קריאה מהדיסק און קי גם כן מאוד איטית , בזמן האחרון בכלל קורה שהמחשב קופא ברגע שאני מחבר דיסק און קי מסויים ומנסה לפתוח אותו או להעביר קבצים אליו . ניסיתי כבר שלושה סוגים שונים של הדיסק און קי , כולם מחברות שונות , ובכולם זה קורה , אפילו באחרון שקניתי לפני כשבוע בערך , גם אותה הבעיה . אולי מישהו פה יודע מה יכולה להיות הבעיה , תעזרו לי לפת…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני לא יודע מה דגם המחשב(שכחתי לשאול).אני יודע שיש עליו XP.עד לפני כמה ימים התחברו איתו באופן אלחוטי ללא בעיה מיוחדת.מיום רביעי האחרון, נעלם ההתקן האלחוטי.לא רואים אותו ב- device manager(כן רואים את ההתקן החוטי של realtek).גם לא רואים אותו בחיבורי הרשת שלי(כמו מקודם, כן רואים את local area connection).יש למישהו רעיון מה קורה כאן?הרי לפחות היה צריך לראות את ההתקן היכנשהו ואין לו זכר.אשמח לעזרה.תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, היה לי במחשב ווידנוס xp ובו 2 מחיצות C- כונן שבו היה הווינדוס מותקן, מערכת קבצים של ntfs D- כונן שבו כל הקבצים החשובים שלי גיובי וכו' מערכת קבצים של fat32 במהלך ההתקנה בקשתי ממנו שיתקין את הקבצים על כונן c ושיפרמט אותו וכך עשה. ההתקנה הייתה חלקה אבל שפתחתי את הווינדוס כונן d נעלם!! מה אפשר לעשות? איך אפשר לשחזר אותו, או את הקבצים שיש שם?!! תודה רבה, לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב שתי יחידות של Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 אך משום מה בTASK MANAGER רשום שסך הזיכרון שיש לי הוא 3471MB (אותו דבר רשום גם בEVEREST). כמו כן, בDXDIAG רשום שיש 8GB זכרון.מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כשהיה לי XP השתמשתי בתוכנה של הדריבר, והכול עבד כמו שצריך- התוכנה שלטה על החיבורים הנכנסים והיוצאים. ב WIN7 התוכנה לא כלולה עם הדריבר ואין איך להתקין אותה. וכך יוצא כשכל פעם כשאני מדליק את המחשב, הוא לא מזהה שמחובר משהו לחיבור האנלוגי, ורק מאפשר לי את החיבור הדיגיטלי. אז אני הופך את החיבור ללא פעיל, ואז לפעיל וזה מסדר את הבעיה בדרך כלל עד להדלקה הבאה. גירסת מנהל התקן- 6.1.7601.17514. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 3 מאוררים אחד קידמי מכניס אוויר, אחד אחורי מוצאי,ואחד בחלק העליון מוצאי אוויר גם. על המעבד יש לי כמו חוסם שאמור לחסום את האבק או משהו כזה בנוסף יש לי 2 מאוררים מובנים על הכרטיס מסך. אחד על המעבד ואחד של הספק כוח. אני בודק את הטפ' של המעבד בעזרה hwinfo זה לא אומר שיש בעיה של חום למעבד אבל אני לא יודע מה הטמפ של הכרטיס מסך ושאר הדברים. השאלה שלי היא האם כדי לי להוסיף מאורר ואם להורד את החוסם הזה על המעבד? http://www.*צונזר*/view/fnlm4m2dlmmw.jpg.htm מעבד i 5 760 כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE
-
- 23 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אין לי מושג איך בודקים בלנס בויסטה.....? יש השערות מה זה יכול להיות??...
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחרונה החמשב כנראה "איבד" איזה קשר בין הזכרון ליישומים אחדים. אז אני אתאר את כל העובדות הידועות לי ומבקש את עצתכם\ן. ברגע הפעלת סייר וינדוז בצורה כלשהי, אפילו כדי לראות תוכן של מחיצה כלשהי, או אפילו הפעלת תוכנית שרות של חלונות, כעבור זמן לא ארוך מופיעה מודעה שיש טעות ב- EXPLORER.EXE והוא ייסגר. לרוב המחשב גם נתקע, אך לפעמים ניתן לגלוש באינטרנט. כמו כן לפעמים באמצע הפעלת יישום מופיעה מודעה שיישום זה ביצע שגיאה והוא ייסגר. ברגע הדלקת המחשב קופצים כמה חלונות עם התראות אין אפשרות למצוא יישום זה בלה בלה בלה. העתקתי את כל היישומים שהיו נמנים בחלונות האלה. אז ככה: AdobeArm.exe AlcMTR.EXE Updater.exe GuardMailru.exe SkyTel.exe SSkgdupdate.exe DATAMA~.exe (לא 100% בטוח שהשם נכון)…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת עם יש אופציה לעשות מקש במקלדת שאני מעביר שירים במדיה פלייר? כמו שלמשל יש למעלה את המקשים של להגביר ולהלמיך דרך המקלדת,אז אותו הדבר לקבוע שתי מקשים של להעביר שיר קדימה ואחורה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
זה ממש מוזר וגם די מעצבן למען האמת. המערכת החדשה שלי (מפרט בצד) קורסת במהלך משחק ב-MOH:WF בגלל בעיות זיכרון (??). רצ"ב תמונות של הודעות השגיאה לאחר הקריסה. הדרייברים אגב מעודכנים, גם לכרטיס מסך. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום ברשותי רמקולים מסוג Microlab A-6321 הינה קישור אליהם http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=451502 יש לי אותם כ 6 שנים ופיתאום התחילה בעיה קטנה. הבעיה היא שאחד החיבורים שנמצאים מאחורי המגבר סובל מבעיות במגעים, כך ניראה החלק האחורי במגבר http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpRPncpe.JPG * מה שמסומן בכחול הוא החיבור שנהרס. ובדקתי את זה וזה לא בעיה ברמקול כי יש שם 3 כניסות , אחד הסאבוופר, הכניסה האדומה שבאותו שורה איתו זה חיבור לרמקול, ומה שמסומן בכחור זה חיבור לרמקול השני שהוא נהרס (ובגלל זה רק רמקול אחד עובר) ועכשיו שללתי את העיניין שאולי הרמקול תקול , כי שאני מחבר בכל פעם את אחד הרמקולים לחיבור האדום (התקין) הם עובדים בלי בעיה , לפעמים ככה אני מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללוח אם המחשב מפסיק לעבוד שאני מוציא אותו המחשב עובד אבל לא עולה מה יכולה להיות הסיבה? מה התפקיד של השקע הקטן? (השקע הקטן השמאלי בתמונה )
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
המחשב שלי יושב על סוג של מעמד בגובה ~10 ס"מ והיום בזמן שהשתמשתי במחשב נתתי דחיפה קלה למחשב עם הרגל והוא נפל מן המעמד על הצד ומאז אין לי שום תגובה במחשב, מועמד ראשון לתקלה היה הכונן קשיח אך מכיוון שאפילו בוט איני מקבל אני מבין שזה לא הוא. דבר שני שבדקתי זה האם כרטיס המסך התנדנד קצת והשתחרר מהתושבת שלו אך גם זה לא היה מקור התקלה. המחשב בן כשלוש ארבע שנים אך הוא ישב מפורק כשנה ורק לפני כחודש חיברתי אותו מחדש, המפרט הוא: Asus m3n HD-HDMI Athlon 64 X2 6000+ 2 gb ddr 2 800MHZ ram Readeon HD 5450 EZcool 300W ג'נרי לגמרי, אך שורד קירור AMD סטוק אז יש למישהוא סברה על מקור התקלה והאם ניתן לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה למחשב שמחוברת דרך כרטיס PCI. עד עכשיו עבדתי על XP 32BIT, כשהמצלמה מופעלת בעיקר ע"י מטלב, וקצת ע"י התוכנה שמסופקת איתה. כעת אני מעוניין להתקין WIN7 64bit. באתר החברה יש דרייברים לכרטיס הPCI ל64 ביט והתקנתי אותם. הבעיה שהתוכנה המסופקת באה בשני גירסאות, 32 ו64 ביט, כשעל ה64 ביט מצויין שהדגם הספציפי של המצלמה שיש לי יתמך רק ע"י הגירסא הבאה. רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה להשתמש בתוכנה 32ביט עם המצלמה, למרות שהותקן הדרייבר ל64 ביט. ככלל, התוכנה הרבה פחות מעניינת אותי, ובעיקר חשוב לי שמטלב יעבוד איתה, כשהוא עובד דרך ספריה של C++ של המצלמה (או משהו כזה, אני פחות מתצמצא בנושא). יש איזושהיא סיבה שמטלב לא יצליח לתקשר עם המצלמה בגלל החלפת הגירסאות הזו? תודה רבה A…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני שומע את המחשב מתאמץ ישר אחרי שהוא עולה שחוץ מקספרסקי אין שום תוכנה ברקע נכנס למנהל המשימות > ביצועים: שימוש במעבד - 1% שימוש בזיכרון - 1.24GB (ווינדוס 7) זה מאט לי את המחשב מאוד עשיתי סריקה ולא נמצא שום וירוס
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והבעיה הזאת קוראת לי בעיקר בבאטלפילד 3 לעיתים נדירות במשחקים אחרים או בתוכנות 3D כבדות אבל באמת לעיתים נדירות אבל בבאטלפילד זה סיוט אי אפשר לשחק יותר מ2-3 דקות אחרי זה המסך קופא והמסך מועבר ישר לשולחן עבודה וההודעה הזאת קופצת לפעמים בצד שמאל למטה איפה שהשעון (מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצלחה) [table][tr][td]Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Coolermaster HAF 932 Black[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Corsair 4GB …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב אני חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך יש תמונה אך אין סאונד. כל מה שצריך זה חיבור בננה מצד אחד שמתחבר למחשב וצידו השני חיבור rca כפול שאחד בצבע אדום והשני הוא לבן שהם מתחברים לטלוויזיה . בשלב זה אמור להיות חיבור אוטומטי של סאונד שיוצא מהמחשב לטלוויזה אך זה לא קורה . אשמח לפיתרון יצרתי תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-