עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idofr,

הוא כבר כמה זמן מראה כאילו שאין ממנו נתונים על מיהרות אבל חשבתי שזאת רק בעיה בחלק שמודד את המהירות (כי החלון היה לכיוון הקיר) ועכשיו שקניתי שולחן חדש אני מסתכל ואני רואה שהוא לא זז (למרות שהNB עדיין קריר (אזור ה35) )

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by X_Dror,

לצערי יש לי יותר מדי תקלות עם מחשבים בזמן האחרון, ועכשיו המחשב שלי ממש הצטרף לחגיגה. דבר ראשון יש לי בעיה במסך(שאני לא מצפה שתפתרו לי) שבכל פעם שמשנים רזולוציה, מחליפים בין DVI-VGA, מכבים-מדליקים המסך מתחרפן (יש המון פסים כאלה), אח"כ הוא כותב שהרזולוציה לא תקנית. בשביל לתקן את זה צריך לנתק את המחשב מהחשמל לחכות 15-30 דקות ולהדליק אותו מחדש. הבעיה השניה שהתחילה בימים האחרונים היה שיש לי מסכים כחולים ראנדומלים כשקורים כשאני עושה כל מני דברים ואפילו כשהמחשב במנוחה. לרוב אני לא מצליח לראות את המסך הכחול אפילו בגלל הבעיה עם המסך אבל כשאני רואה כתוב בד"כ שהבעיה נגרמה בגלל nvata.sys. בנוסף, כמעט בכל פעם ה- Minidumps יוצאים פגומים ו- Windbg אומר שהם Corrupted. אבל כשהם יוצאים בסד…

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב פנטיום 3, זיכרון 256, מערכת Xp משרת אותי בכבוד. עד שלפני חודש (כנראה בעת סופת ברקים) ישבתי ועבדתי עליו כאשר היה פיצוץ פתאומי והחשמל קפץ, :-\ כאשר חזרתי לחדר היה ריח של חשמל שרוף, מה שהתברר לבסוף שהספק כוח נשרף. (מישהו הוציא ופתח והסתכל בתוכו וראינו את הבפנוכו מטוגן לחלוטין). שאלתי היא האם כדאי לי לקנות ספק אחר והמחשב ישוב מהמתים, או שיש סיכוי יותר גדול שגם חלקים אחרים נשרפו לי במחשב ואז אין טעם. בכל מקרה, הספק שהיה לי הוא 235 וואט. אם כדאי לקנות, איזה כדאי??

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by TNTx2,

שלום,רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר 2 מחשבים בחיבור USB או משהו כזה... תודה......

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by יונתן4,

שלוםֿ אחרי כמה בעיות שהמחשב קרס ועם הboot sector שווינדוז לא עלה, נתקע וכן הלאה... המחשב עולה ללוגו של ווינדוז ונתקע למסך כחול unmountable_boot_volume לא יכול להעלות לסייפמוד או להפעיל דיסק התקנה של ווינדוז, אין לי restore ו startup repair לא עובד עשיתי בדיקת הארדיסק דרך hiren ומצא רק bad sector אחד אבל אולי הבדיקה לא טובה בchkdsk הוא מזה את c: כ- raw ולא מצליח למצוא אותו ודרך מקום אחר נראה שבמקום 250gb במחיצה יש לי 15 gb ב-boot partition לא שומע רעשים בעייתים מההארדיסק אבל הוא בן 7 ולא היו בעיות קודמות לפני שהמחשב פשוט קרס, לא עלה, עלה פעם אחת לחצי שעה וקרס שוב ומאז מקבל שגיאות שונות אבל לא עובר את הלוגו של ווינדוז אם בכלל מצליח להגיע עד שם ההארדיסק גמור או שיש דרך …

6. Started by ygal.Idan,

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד ואני חייב אליה פתרון יש לי קובץ 7z שהכנתי מזמן לפני שנה, ושמתי סיסמא. עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא של הקובץ ואני חייב לחלץ משם את הקבצים. מה אני עושה?? אני חייב עזרה זה משהו ממש ממש חשוב לי תודה לכל העוזרים

7. היי, ברשותי מסך מחשב של DELL עם כניסה של DP ו VGA בלבד. (ללא כניסת HDMI) עד עכשיו הכל עבד טוב כשהיה לי מחשב של HP שהייתה לו יציאה DP. עכשיו, כשאני עובד עם מחשב lenovo שיש לו יציאה של HDMI בלבד אני נתקל בבעיה. תחילה קניתי מתאם DP to HDMI. אבל מסתבר שהכיווניות במתאם הזה חשובה כלומר הצד של ה DP חייב להיות מחובר למחשב (source) והצד של ה HDMI חייב להיות מחובר למסך (sink) . הפוך זה לא עובד. אז אני אומר מראש למי שיקפוץ עם הפתרון הפשוט של מתאם כזה: https://www.amazon.com/Cable-Matters-Plated-Premium-DisplayPort/dp/B004C9P9TM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1361551494&sr=8-2&keywords=displayport+to+hdmi+cable או כזה : …

8. Started by AvlK,

תוך כדי עיון ברשימת התוספים ב chrom, נתקלתי בתוסף בשם: "saave oon" אין לי מושג איך הוא התקין עצמו (אני יודע שזה נשמע מוזר) אבל אני לא התקנתי שום דבר שהתוסף הזה בא כחלק ממנו ובטח שלא התקנתי אותו בנפרד. גיליתי גם שהוא מותקן ב firefox וגם שם לא אני התקנתי אותו. חיפשתי בגוגל את השם אבל לא מצאתי משהו , מישהו מכיר או יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בבקשה עזרו לי אני צריך לבנות מערך רייד רק הבנתי שיש יתרונות לרייד ווינדוס8 שאם הלוח אם נשרף אז מחליפים ומתקינים את התוכנה מחדש וזה מזהה ואם זה חומרה אזז צריך בידיוק אותו לוח בקיצור אני מבולבל מי יכול לעזור בתחום הרייד משמש לאחסון חומר חשוב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מה פשר ההודעה? :-\ מדוע היא מופיעה? איך אני פותר את הבעיה? תודה ושבת שלום.

11. Started by Y-T-M,

לא יודע מה קרה..המחשב לא מצליח להעלות את הוינדוס עד הסוף.. הוא נותן לי בחירה באיזה מצב להיכנס לוינדוס safe mode ,normal) כשאני שם על נורמל המחשב עולה מגיע למסך טעינה של הwindows (המסך השחור שכתוב windows xp professional ושיש כזה מד טעינה שהולך וחוזר כזה) כשהוא יוצא מזה ומנסה להעלות את הוינדוס יש מסך כחול לשנייה שאני לא רואה מה כתוב בו והמחשב עושה ריסט... כשאני עושה safe mode הוא טוען כמה קבצים ואז גם עושה ריסט.. אמרתי אולי יש איזה בעיית חום ולכן הוא עושה ריסט אז ניקיתי את המחשב טוב אפילו החלפתי משחה טרמית... אבל אל זה לא עוזר.. אמרתי אז אני יפרמט כי אין לי ברירה אז כשאני מנסה לפרמט אני מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה ניסיתי כבר איזה פעמיים ואני מקבל אותה הודעה..

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by dindin9,

יש לי שתי כוננים אחד מחובר בhdd cable עליו מותקן הwindows xp sp2 40gb הוא הmaster והשני כל הזמן עבד פתאום הפסיק לעבוד sata2 160gb שתי הכוננים מסוג NTFS אם זה עוזר הלוח אם ConRoe 945G-DVI של ASROCK הוא לא מזהה אותו בתוך הbios אני מנתק ומחבר אותו מחדש ועדיין הוא לא מוצא אותו

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by gphoto,

אהלן חברים, מבקש את עזרתכם בתוכנה לשיחזור קבצים מכרטיס CF. צילמתי על הכרטיס וכשהתחלתי לפרוק אותו עם קורא כרטיסים נאמר שצריך לפרמט את הכרטיס. לא צילמתי לאחר מכן על הכרטיס ולא פירמטתי אותו כדי לא למחוק את מה שעליו. קורא הכרטיסים מזוהה ככונן בחיבור למחשב אבל לא הצלחתי להכנס ולראות את תוכנו. 1. האם ניתן לשחזרו 2. שמעתי שגם קורא כרטיסים יכול להינזק מוירוסים ולהעבירם ממחשב למחשב, אז האם יש דרך למנוע את זה? למשל אם אני עובד על מחשב בביה"ס שבו אני עובד ומחבר אליו את קורא הכרטיסים ואחכ מחבר את קורא הכרטיסים ללפ טופ שלי או למחשב הנייח. 3. איך אפשר למנוע מקורא כרטיסים להעביר וירוסים בין מחשבים? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SPONER,

צרבתי עם התוכנה :IMGBURN הגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון , ומערכת ההפעלה עולה כרגיל . הערה: הגדרתי בביוס כשהדיסק היה בפנים , ככה ראיתי שהיה כתוב שצריך תודה.

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  15. שלום! המחשב שלי, לוח אם של ג'יגה בייט 512 מגה זיכרון, מהירות מעבד של 1.8GHZ מעבד של AMD ATHLON +3000. המחשב לא רוצה להידלק, ושתי הנורות הקדמיות דולקות, אחת צהובה של המתח, והשניה נדלקת כאשר המחשב "חושב". אמרו לי שהלך לוח אם, או המעבד. אמרו גם שיכול להיות שזוה סוללה של לוח האם. מהי הסוללה, ומה תפקידה, ומה אפשר לעשות? תודה רבה. :s05:

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by zebra,

שלום לכולם! יש ברשותי לפטופ של חברת dell שפתאום התחיל לעשות לי בעיות כשאני מחבר את הכבל רשת לעמדת עגינה זה עובד לי כמו שצריך אך כשאני מחבר את הכבל רשת ישירות לנייד זה לא עובד ופתאום מראה כאילו הכרטיס רשת מנותק בכלל (מופיע איקס אדום) מה אפשר לעשות??? ומה יכולה להיות התקלה ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by YairGOW,

שמתי לב שטמפרטורת הSYSTIN שלי היא בסביבות ה85-90 מעלות צלסיוס: אין לי מושג מה זה הSYSTIN הזה בכלל, והאם הטמפרטורה נורמאלית או לא.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  18. שלום לכולם, לפני כמה חודשים בניתי לעצמי מחשב אם המפרט הבא: לוח אם:ASUS Z68 DELUXE מעבד: I7 2600K זכרונות: GSKILL 8GB RIPJAW X ספק כוח: ANTEC HCP 750W מארז: ANTEC P193 כטיס מסך: AMD 6850 המערכת עבדה יפה מהיום שקניתי אותה, אבל לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה (התחיל פעם ראשונה במשחק CALL OD DUTY MW3 דרך STEAM) שכשאני מפעיל משחק, ברגע שהתפריט עולה, או ברגע שהמשחק עצמו עולה (לאחר סיום הטעינה) המחשב פשוט עושה ריסטרט, בלי מסך כחול, ובלי דוח שגיאה אחרי שהמחשב עולה שוב פעם. אם המחשק לא קורס באחת מ2 הנקודות האלה, הוא יעבוד חלק כל עוד אני לא סוגר אותו. הדברים שניסיתי לעשות בשביל לסדר את זה הם: -בדקתי טמפרטורות, המחשב נשאר קריר, בין 20 ל30 מעלות רוב הזמן. וגם הכרטיס מסך נשאר בטווח תק…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by PCguy,

במידה ואתם הולכים לקנות מחשב חדש על איזה מעבד הייתם הולכים?DUAL CORE או 64BIT ואם 64 אז של מי ולמה? ועוד משהו-איך מעתיקים דיסק מוזיקה למחשב?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by TapUdi,

יש לי מחשב AMD 950 עם 512 RAM לוח של אסוס A7V וכטיס מסך g4 Ti 4400 למרות שזה לא עקרוני לבעיה נראה לי המחשב בעיקרון עובד מצוין הוא מריץ לי משחקים כבדים בחלקות כמו מאטריקס ג'יטאיי החדש והכל ממש חלק הבעיה היא שאני מריץ נגיד 5 חלונות של אקספלורר(מה שפעם יכלתי לעשות בשקט) המחשב נכנס למין עצירה כזו חושב ונתקע וזה לא רק אקספלורר זה גם 5 הודעות איסיקיו או 5 חלונות FlashFXP זה פשוט שיש מספר דיי גדול של תוכנות שפועלות ברקע העניין הוא שפעם זה לא היה קורא אני חושב לפרמט מה שאני יעשה בקרוב אבל רציתי לדעת אם יש איזשהו רעיון נוסף? הרצתי את ה- Norton Disk Doctor ו- Win DOctor ניסיתי סייף מוד ניסיתי להוציא את הזכרונות ולחבר מחדש התקנתי ווינדווס מחדש בלי פירמוט והכל עדיין אותו דבר אגב מד…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שבת שלום חברים ! המחשב שלי חזר מתיקון במעבדה והחליפו לי את הכונן הקשיח,פירמטתי אותו,התקנתי דרייברים ללוח אם למעבד ולווינדוס 7. עשיתי טעות שלא יצרתי מחיצות כבר בהתקנת הווינדוס אבל הבנתי שאפשר ליצור מחיצות גם אחרי ההתקנה,אחרי עדכון כל הדרייברים,נכנסתי ליוטיוב ומצאתי את זה : יש לי כונן בגודל של טרה אחד,אבל כשאני בא לפצל את C לגודל של 50 ג'יגה ואת D ל 900 ג'יגה ,הוא כבר אומר ש C תפוס ע"י יותר מ 450 ג'יגה ,איך זה יכול להיות ? מה הטעות שלי? מה לא הבנתי ? מיותר לציין שכבר בדקתי במחשב שיש לי כונן של טרה אחד,והוא מלא רק במערכת הפעלה ועוד כמה תוכנות קטנות שסה"כ תופסות 30 ג'יגה מכל הדיסק,אודה מאוד לעזרה,תודה !

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל פעם שהמחשב קצת מתאמץ. כששאני מפעיל משחק כלשהו או משהו קצת כבד המחשב מאתחל את עצמו תוך כמה דקות לאחר האתחול הוא לפעמים לא מדליק את המסך (מופיע NO SIGNAL). יש לי מעבד dual core 2.8 עם לוח asus p5ld2 1024 מגה זכרון וכרטיס מסך asus EN6200. הטמפ' (לאחר האתחול מחדש) הן - מעבד 58 מעלות, לוח 37 מעלות כ. מסך 78 מעלות דיסק קשיח 22 מעלות. החלפתי לוח והבעיה לא נפתרה. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by mMmSaK,

שלום לכל מי שנכנס (: לאחרונה הצלחתי להשיג רסיבר של 5.1 של מיקרולב. לי כבר היו רמקולים 2.1 שלהם והצלחתי להשיג עוד רמקולים (יש לציין שהם גם של מיקרולב) וכל פעם שהרסיבר דלוק יש רעשי רקע מוזרים לא משנה נגיד גם אם אני מנמיך הרעשים הסטטים האלה נמשכים. יש פה שילוב של רמקולים M 700 2.1 ו X-23 5.1. גם הרמקולים המקוריים של הרסיבר משמיעים את הרעשים המעצבנים האלה.

24. Started by maayan1234200,

שלום רב המחשב שלי קופא מהיום הראשון שנקנה עבר 4 פעמים בדיקות מעבדה הרצות עומס זכרונות וכו והכל נמצא תקין כשאני מגיע הביתה ומחבר אותה פתאום הוא קופא . אין מסך כחול ואין התראה מוקדמת או משהו שיטתי הוא פשוט עוצר וקופא והדבר היחיד שניתן לעשות זה ריסט ניתן לעבוד עם המחשב שעה וניתן לעבוד איתו גם יומיים אבל פתאום הוא יפסיק לעבוד הרצתי בדיקת BLUESCREENVIEW וזה מה שיצא : ================================================== Dump File : 122811-19546-01.dmp Crash Time : 28/12/2011 21:49:44 Bug Check String : Bug Check Code : 0x00000124 Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : fffffa80`049938f8 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. בעת הדלקת המחשב המסך כותב GOING TO SLEEP ואז נכבה. הרכיבים שאני מניח שאינם תקינים: *זכרונות *HDD עשיתי בדיקה קצרה לזכרונות: הוצאתי את שניהם, וכל הפעלה הכנסתי זכרון אחד לבדוק אם הוא תקין יש לי 2 זכרונות של 256MB כל אחד. בשני הנסיונות המחשב לא הראה שום POST חוץ מ GOING TO SLEEP (לא קשור ל-POST). איך אני מבצע בדיקה ל-HDD והאם הבדיקה לזכרונות שלי הייתה מספיק טובה? ועוד משהו קטן שראיתי בדביק: . הפעלת המחשב במערך מינימלי בכדי לשלול בעיות חומרה מרכיבים לא הכרחיים (גם במקרים שהמערכת לא נדלקת וגם במקרים שהמערכת נדלקת אך לא פועלת כראוי): * חיבור אך ורק ספק כוח+לוח אם+מעבד+סטיק זיכרון בודד (אם יש לך יותר מאחד תחבר אחר כל פעם)+כ.מסך (במידה ואין מובנה בלוח) איך מחשב יעבוד בלי קשיח?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.