עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי נגן של איי ריבר , פתאום כשאני מחבר אותו למחשב דרך ה USB מופיע לי למטה החץ הירוק של safely remove hardware אבל הוא לא מראה לי אותו בmy computer כך שאיו לי גישה אליו... ניסיתי בחיבורי USB אחרים+ נגנים אחרים , ואותה הבעיה... כשאני עושה לו safely remove hardware הנגן מראה הודעת התנתקות... יש איזה זיהוי , אבל משום מה לא מוחלט... לפני שבועיים הוצאתי הארדיסק אחד מהשניים שיש לי... אולי זה קשור? גם התוכנה של האיי ריבר לא מזהה אותו... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. :s05:התקנתי את המחשב ועכשיו בכיבוי מגיע למסך עכשיו אפשר לכבות את המחשב ,לפני ההתקנה המחשב היה נכבה לגמרי

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by zwex35,

אהלן , ברצוני לעשות כרגע פרמוט , ואני לא יכול כי אני רוצה לעשות כמה דברים לפני.. א' - יש לי 250 ג'יגה במחשב , מחולקים לC + D , בשניהם יש לי חומרים מהווינדוסים הקודמים בגלל שעשיתי פירמוט לא טוב וסתם יש לי רק 30GB פנויים אחרי פירמוט..ברצוני לאחד את שניהם ככה שיהיה לי רק C והוא יהיה נקי מכל הדברים.. ב' - שהפרמוט ימחק הכל. עזרה ?? דחוף :s05: [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 23:54:30 עזרה משהו..? באמת שזה דחוף וחשוב לי לעשות את זה עוד היום..

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  4. שלום. ברשותי מסך MAG Innovision 786FD ואיני מצליח להתקינו כראוי בWINDOWS XP PRO הוא רושם לי שיש לי DEFAUL MONITOR ומסרב לראות את הדגם של המסך. הורדתי את הקובץ הבא מהאתר של MAG , זה אמור להיות דרייבר למסכי הCRT שלהם. http://www.maginnovision.com/driver/Mag_inf.exe זה קובץ ZIP שפשוט נפתח לתיקיה לפיבחירתי.. ולא עושה כלום... ניסיתי לעשות UPDATE DRIVER בDEVICE MANAGER-->MONITOR-->PLUG AND PLAY MONITOR ובחרתי שיחפש את הדרייבר בתיקיה שאליה נפתח הקובץ שהורדתי מהאתר של MAG והוא אומר שלא מצא דרייבר מתאים שם. לי זה נראה מוזר מאוד. האם מישהו נתקל בבעיה הזו עם המסך הזה??? אשמח אם תתנו לי רעיונות... או פתרונות.. אם כבר יש כאלה. ואם יש למישהו דרייבר שבטוח עובד אני אשמח לקבל אותו…

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  5. שלום , יש לי מחשב ישן : P4 1.4GHZ 256RAM ATI 9550 עכשיו בזמן האחרון בסביבות החודש המחשב עושה לי ריסטים פיתאמים בלי שום הודעה לפני זה פשוט פיתאום ריסט , בדקתי מעלות של המעבד בערך לפני ריסט וראיתי שהם בערך על 50 שזה בסדר יחסית , טוב ניקיתי אבק סידרתי את החוטים בדקתי שכול המאוררים פועלים . אבל המחשב בכול זאת מתכבה , ובשבוע האחרון הוא אפילו מתכבה ב-45 מעלות . וגם עוד בעיה מוזרה כשאני מכניס דיסק שיש בו AUTOPLAY המחשב עושה ריסט (לדוגמא דיסקים מקוריים) ובדיסקים שאין בהם AUTOPLAY אין בעיות (לדוגמא דיסק מוזיקה צרוב) . איך אני יכול לתקן את שני הבעיות האלו ? תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  6. מחשב חדש (ENERMAX MODU82+ 425W) עם לוח אם ישן (P35) שנכבה כל פעם שנוגעים בו- למשל אני מכניס USB בצורה רגילה - בום נכבה... לעומת זאת אם אני מכניס USB מהכניסה הקדמית הכל בסדר... נגיד אני מכניס מחבר של העכבר או המקלדת (PS2) בום נכבה. עכשיו הבעיה המרכזית היא - שיש לו מעין מנגנון השהייה לדבר הזה יהיה מה שיהיה.... זתומרת אני מכניס מוציא תכבל של החשמל 30 פעם לוחץ על הכפתור של הPOWER 200 פעם, מנסה לקצר בPOWER SWITCH של הלוח אם עם מברג לוחץ ריסט מכבה מדליק את הספק בכפתור שלו 200 אלף פעם לוחץץ לוחץ וכלום לא מגיב. עד ש- אני מוציא את הכבל חשמל החוצה לאיזה 10-20 דקות מחזיר אותו והופס איזה קסם זה פועל! WTF IS GOING ON OVER HERE?!?!!??!? הסבר רציונאלי לתופעה המרגיזה הזאת!?

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by PsyMor,

חברים הדלקתי את המחשב ופתאום אני שומע רעשים של ציפצופים..... ניכנסתי לתוכנה ליראות מה קורה ואני רואה שהמתח למעבד קופץ כול שניה... איך אני מייצב אותו?[

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by apolo1,

אתמול במהלך העבודה המחשב כבה לפתע, ניסיונות להדליקו לא הצליחו ניסיתי להחליף ספק אז זה לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by moshe20,

שלום יש לי בעיה עם הכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך III3D שזה נראה לי INNO 3D משהו כזה Nvidia 8600 GT 1GB מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate 32BIT כל הזמן במשחקים המסך הופך לשחור ואז חוזר ויש הודעה למטה "מנהל התצוגה NVLDDMKM הפסיק להגיב וביצא שחזור בהצלחה" זה לא מפסיק לא משנה מה עשיתי כאשר הייתה לי מערכת הפעלה XP בחלק מהמשחקים זה אפילו עירבב לי חומרים של המשחק למשל במשחק יש קבצים של שיער של דמות פתאום המסך הופך לשחור חוזר ואז הקובץ של השיער על איזה ביניין אבל זה לא משנה עברתי לויסטה מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? ניסיתי לעדכן דרייבר להכי חדש (178.24) וזה לא עבד בדקתי חיבורים הכל בסדר מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי מערכת 2.1 של JBL למחשב ולאחרונה הרמקול שמחובר ליציאת האודיו השמאלית ב-SUB מוציא קול ברמה כמעט חרישית, שלא שומעים בה כלום (ולא עוזר אם אני מגביר...). מחיבור של הרמקול הזה ישירות לאייפון העוצמה הכמעט אפסית נשארה. וידאתי שהבעיה היא לא בסאב או במחשב - הרמקול השני התקין משמיע קול מ-2 היציאות של הסאב (צד שמאל או ימין בהתאם). כיום אני עובד רק עם התקין והסאב, ולא שומע בכלל את האודיו בערוץ השמאלי (בשירים של הביטלס לדוג'). יש לי 2 שאלות שאשמח אם תעזרו לי בהם: 1. פתחתי את הרמקול הלא תקין וכמעט שאין בפנים רכיבים שיכולים להדפק - רק קבל אחד גדול ו-2 ספיקרים. יש דרך לתקן אותו? מה יכולה להיות הבעיה שלו? 2. האם יש דרך לשמוע גם את ערוץ שמאל וגם את ימין דרך הרמקול האחד שכ…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום רב , בסופ"ש האחרון התחילו לי מספר בעיות במחשב , תחילה כאשר ההיתי נכנס למשחק מחשב {ישן} מדי פעם המשחק היה נתקע למספר שניות וממשיך ללא כל תופעות נוספות ... לאחר זמן מה הבעיה אף החמירה שההיתי משחק במשחקי מחשב {גם כאלו שלא דורשים כוח רב מהמחשב} המשחק היה קופא והמערכת היתה קורסת WINDOWS XP {מסך כחול} . ראיתי שלא ניקיתי המון זמן את המחשב , אז עשיתי לו ניקיון יסודי ואף עידכנתי את הדריברים של הכרטיס מסך 260GTX. ואז התחילה לי בעיה נוספת ... כאשר הווינדוס עולה המסך מחשב נכנס למצב חיסכון ללא אפשרות לעלות את התמונה מחדש . בנוסף עדין במאמץ אפילו קטן ביותר תופעה זו קורה שוב ושוב ... בנוסף במשחקי מחשב אחרי 2-3 דקות המחשב קורס . היכן הבעיה שלי ? - האם יש המלצות ? מערכת : מעבד I7 7…

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by nissim segev,

שלום לכולם, יש לי דיסק גיבוי חיצוני שהכבל שמחבר בין הדיסק למחשב היתקלקל החלפתי כבל ועדיין המחשב לא מצליח להוציא את הנתונים מהדיסק האם יש דרך אחרת להוציא את הנתונים מהדיסק? תודה

13. Started by motogt,

מזה כיומיים, המחשב (מחשב שולחני intel core duo 2 ) עובד כרגיל ואז הוא מחליט לצפצף לכמה שניות וממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה בהארד דיסיקים, הוצאתי את שניהם מחוץ למארז והרצתי תוכנת בדיקה של WD להארד דיסקים. בזמן הבדיקה המחשב התחיל לצפצף והצפצוף לא יצא מהארד דיסק בוודאות. עזרתכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הלוח הוא GA-Z68MA-D2H-B3 מורכב עליו כ. זכרון G.SKILL DDR3 1333 L9 מעבד I3-3570K בדקתי את כל החיבורים והכן נראה בסדר מה הסיבה תודה .

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  15. ביום שבת האחרון באמצע שיטוט בעולם הוירטואלי של WORD OF WARCRAFT המחשב שלי כבה ומאד לא נדלק יותר. נתתי למחשב לנוח... כי מסתבר שהוא היה מאוד חם ורק אחרי 2 דקות לחצתי על לחצן ההדלקה שוב אך ללא הועיל. המחשב לא הגיב כלל. עד היום לא נדלק... במשך 20 דקות לפני שהמחשב נכבה בזמן שפעל המשחק WOW על המחשב המחשב הציג פוליגונים! למרות שלא עשיתי OC לכרטיס מסך! כשפתחתי את המחשב לאחר זמן מה כדי לראות אם משהו שרוף (לא היה פיצוץ או עשן) לא מצאתי כלום. מה הבעיה? מדוע המחשב לא נדלק?

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה לבד באמצע משחק עדכנתי דרייברים ועדיין יש אותה בעיה עד שקבלתי מסך כחול הנה קובץ DUMP תודה רבה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ככה, קניתי מחשב חדש של דל ווסטרו. המחשב הגיע עם מערכת לינוקס אובונטו עליו. התחלתי להתקין עליו את הווינדווס 7. אבל בחלון של בחירת המחיצות הוא לא נתן לי לבחור בשום מחיצה ורשם לי: אין אפשרות להתקין את Windows בדיסק X מחיצה מספר Xושעושים הצג פרטים אז רשום : אין אפשרות להתקין את Windows בשטח דיסק קשיח זה. יש להתקין את windiws במחיצה שאותחלה כ - NTFS. מתחת לזה רשום :אין אפשרות להתקין את windows בשטח דיסק קשיח זה. המחיצה היא מסוג לא מזוהה. חיפשתי קצת ומצאתי את הדיון של הבחור פה שהייתה לו בעיה זה דומהhttp://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7668263 בעקבות הדברים שם הורדתי GParted, צרבתי אותו והרצתי אותו בהפעלת המחשב אבל גם שם נתקלתי בבעיה בחלון שנפתח http://image…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. היי, טוב אז ככה, כשניסיתי להוציא את הHDD מהתושבת שלו. הכבל SATA נתקע איכשהו, כך שהייתי צריך להפעיל לחץ בכדי לשחררו. כנראה שהפעלתי יותר מדי לחץ, ועכשיו כמה פינים נשברו והפלסטיק שמחזיק את הכבל במקום. דוגמה למה שקרה לי: רכשתי את הHDD שנה שעברה בKSP, האם אתם חושבים שיש סיכוי שהם יסכימו לתקן לי אותו? (הוא עדיין בתקופת האחריות). והאם זה אפשרי לתקן את זה בכלל, בלי להחליף את כל הלוח של הHDD?

19. Started by cobie01,

יש ברשותי מחשב פנטיום 4.בכל פעם שנכנסת שיחה לבית הוא מדליק את עצמו.מה עושים? בברכה ק.פ

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Pini08,

שלום! יש לי לוח P965 - neo של MSI. יש לי בעיה של חיבור של 2 הארדיסקים SATA. ככה: יש בלוח הזה בקר JMICRON שממש מסבך לי את החיים,, הכל עבד כרגיל עם חיבור של שניהם עד שפירמטתי את המחשב, ברגע שאני מחבר את 2 הארדיסקים ללוח המחשב נתקע לי בפוסט על 'Detecting IDE drivers', כאשר אני מחבר אחד שבו שוכנת מערכת ההפעלה הוא מפעיל אותו כרגיל ונותן בוט. איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת? שיזהה לי את 2 הארדיסקים בקלות. ??? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by superginiman,

תקשיבו לחבר שלי יש בעיה הוא קיבל רם (עוד 256) בשביל 512 ושניסיתי לחבר את הרם בשני הסלוטים שנשארו(AMD) המסך לא עלה ושהוצאתי המסך כן עלה גם שמתי לב שהצ'יפים שלו אנכיים והרם שהוא קיבל הצ'יפים מאוזנים וגם הם פחות בכמות (שני הרם SAMSUNG) נראה לי והם DDR 400

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  22. מפרט מלא בפרופיל, אם זה משנה. המחשב בידיוק חזר מתיקון, ואני שוקל להודיע להם ולהחזיר שהוא חזר לא תקין, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מה אומרות התקלות. 1. כשהמאוורר (TT V1) לא על מהירות גבוהה (פנציומטר), הוא עושה תקתוקים מעצבנים ומהירים. לפעמים זה מפסיק, אבל בוודאות כשאני מגביר את המהירות זה מפסיק וכשאני מחליש זה חוזר. 2. כשאני מכבה את המחשב, 2 מאווררים (אחורי ודלת, NZXT Nemesis) ממשיכים לזוז לאט (באחורי אני לא מצליח להחליט אם הוא באמת זז), ובמאוורר דלת עדיין דלוקים הלדים (גם, חלש יותר מהרגיל). גם המסך (LCD) ממשיך לפעול. ממה נובעות הבעיות, האם הבעיה השניה היא בעיה או שזה תקין, והאם זה הגיוני שהמחשב שוחרר מהמעבדה ככה? S: אני מעדיף לא לתקן כרגע - אלא להבין מה הבעיה בזמן שאני מודי…

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  23. שלום, יש לי לפטופ HP G62 שנכנס למצב שינה לבד שיניתי באפשרות של הסוללה שלא יכנס למצב שינה לבד אבל הוא עדיין נכנס למצב שינה אני יודע שיש בביוס אפשרות שהוא יכנס למצב שינה אחרי שהוא מגיע לטמפטורה מסויימת אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת מישהו יודע מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז קניתי את כל החלקים הרכבתי הכל והדלקתי פעם ראשונה בשעה טובה והמחשב נדלק אבל מסך שחור שום דבר לא מופיע מה עושים? אני רוצה להתקין ווינדוס 7 אבל שום דבר לא עולה מישהו יודע מה הבעיה אולי ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by joker8834,

שלום, המסך לא נדלק אבל אני לא חושב שהוא נשרף או משהו כזה אז רציתי להתייעץ איתכם. יש לו חיבורי USB בצד המסך ואם אני מחבר לשם מכשיר כל שהוא כמו פנס USB אז הפנס עובד. הכפתור הדלקה שלו הוא כפתור מגע, אז חשבתי שאולי הבעיה איתו אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.