עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by leon2810,

שלום לכולם, יש לי את הלוח האם :GA-X58A-UD3R (לא בטוח איזה REV) אני רוצה לשדרג זיכרון...השאלה האם הוא תומך ב-1600 MHZ? כי באתר רשום Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules זה נישמע מוזר שדילגו על זה האם כדאי להתשמש בTRIPLE CHANEL? ואיזה סוג זיכרון כדאי לקנות בKSP אילת? בנוסף אני רוצה לקנות SSD 120 גיגה... על איזה אתם ממליצים?הבנתי שחשוב שיתמוך בTRIM...איך בודקים? תודה רבה לכם, וחג שמח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי בעיה בchipset ששל הלוח אם אני חושב ושאלתי כבר בפורום גרפיקה ושלחו אותי לפה. אז ככה יש לי: sis 648 chipset וכרטיס Geforce 6600 le הבעיה שלי שאני משחק במשחק ואחרי כמה שעות מתחילים לי הארטיפקטים ורק ריסט עוזר. הלוח של MSI והכרטיס של גיגה ביט הם אתם צריכם יותר מידע שאלו הכל.. שמתי יש בעיות עם הSIS וסידרת 6XXX אז מי שהיא לו בעיה כזות או שיודע שיגיד בבקשה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, ההודעה הזאת כנראה מוכיחה שיש לי OCD רציני, אבל היום חיברתי SSD חדש למחשב, ומשום מה האייקון שלו מופיע בצורה שונה משני הכוננים האחרים. זה נראה כאילו אייקון של CD משום מה. זה לא עד כדי כך מפריע לי, אבל רציתי לדעת האם יש אפשרות שהאייקון שלו יופיע בצורה רגילה, כמו לדוגמא כונן C וD שיש לי. דרך אגב, לא יודע אם זה קשור, היה לי כונן E שהוא היה הארדיסק שהפסיק לעבוד, ולכן הוא לא מחובר יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by elad-k1,

שלום המעבד שלי נידבק לגוף קירור! עכשיו הצלחתי לפרק את המעבד מהגוף קירור ניקתי את המשחה באמצעות אלכוהול (היה שם מדבקה) עכשיו אני יכול להישתמש במחשב זאומרת אחרי שניקתי את המישחה הדבוקה מהמעבד ומהגוף קירור אני יכול להרכיב אותם ללא המשחה ולהשתמש במחשב (לא באופן קבוע עד מחר בבוקר)? או שזה אסור?!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Arkadi.Krr,

אני מחבר את המיקרופון למחשב והמחשב לא מזהה אותו. ניסיתי מכניסה מקדימה ומאחורה ועדין הוא לא קולט כלום. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לא רואים את האייקונים במועדפים של דפדפן אקספלורר גירסה 11, נראה לי ווינדוס 10, זה לא מחשב שלי.. בבקשה רק מי שמכיר את התופעה והצליח לתקן בעבר, בלי ניחושים אלא אם ניחוש טוב..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב מחשב I 7 960 קירור BOX כ מסך GTX 470 INNO (3 מאווררים) מארז ANTEC PRO GAMING או משהו כזה אלו הטמפרטורות, בזמן מאמץ, (סגירת HD באדיוס) במנוחה המעבד סביב 65- 70מעלות https://www.dropbox.com/s/iea4kenzoiuk37i/%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA%20%D7%9E%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%AA.png השאלה האם צריך רק להחליף מאוורר למעבד או שצריך יותר מזה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני לא יודע מה לעשות, אני מבואס כל כך המחשב שלי פשוט מת שמתי מאוורר גדול לידו כשהדלת של המארז היתה פתוחה [והמחשב עצמו מכובה] ונראה לי שהיה שם משהו עם חשמל סטטי [כל מי שהיה בחדר הרגיש כלמיני זרמים] בגלל המאוורר עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב, הנורה שהמחשב חושב דלוקה, וגם הנורה שהמחשב דלוק דלוקה אבל המחשב עצמו לא עובד ): המסך נדלק לשניה ונכבה וגם אין את הציפצוף הזה שיוצא מהלוח אם כשהמחשב נדלק ועוד דבר מאוד מוזר, גם כשאני מכבה את המחשב, הנורה שהמחשב דולק נשארת דלוקה :\ ווטפאק קיצר אני ממש אבוד פה, בבקשה בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג מה לעשות המחשב עלה לי הרבה כסף אני מפחד שדפקתי אותו סופית תודה רבה לכל מי שיגיב אני נואש :'(

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ynets14,

ערב טוב, קיבלתי מחבר מעבד I7 4790K משומש.. מפרט המחשב שלי לוח GIGABYTE H87-HD3 I5 4670 קירור למעבד H60 CORASIR זכרון 8 GB DDR3 כ.מסך-1060 6GB EXTREME ספק כח 520 SEASONIC לאחר שהרכתי את המעבד החדש המחשב נדלק, ומתכבה חשמלית. אני לא מצליח להגיע לביוס או לוינדוס.. לפעמים בניסיון ה4 או ה5 המחשב מצליח לעבוד ולהיכנס לביוס או לוינדוס בדקתי טמפ' תקין 35-68 מנוחה מאמץ ביוס מעודכן לגירסה האחרונה. אין פינים עקומים בלוח ניקיתי את הלוח מאבק ועם ספריי מגעים. איפסתי את הביוס על ידי הסוללה. הוצאתי את כל הכבלים שמחוברים ללוח והחזרתי בחזרה. ועדיין המחשב נדלק ונכבה . התי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by bykeking,

אתמול סתם ככה המחשב נתקע, עשיתי ריסט והוא פשוט לא עולה. (המחשב מריץ flyakiteosx) כשאני מדליק אותו זה מגיע עד לחלק שהווינדוס נטען ואז כשאני אמור לעבור למסך ההתחברות זה פשוט נהיה מסך שחור. אחרי כמה פעמים שעושים ריסט זה עולה ואז יש הודעת שגיאה לגבע הקובץ programs files\ common files\ symantec shared\ validate.dat אם אני לוחץ על להתחבר המחשב עולה לשנייה ואז אני מקבל מסך כחול. בבקשה בבקשה תעזרו לי!!! בנוסף, מי שיכול להמליץ לי על תכנאי טוב באזור השרון ויכול לשלוח לי בפרטי אני אודה לו מאוד!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by elad932,

שלום, בעת משחק (לא משנה איזה BF, COD, FIFA...) מופיע מסך כחול עם שגיאה STOP:0X00000116 atikmpag.sys. ניסיתי כמה מדריכים ולא פתר את הבעיה. האם מישהו נתקל ויודע איך אפשר לסדר. פרטי מחשב: ווינדוס 7 64X אינטל I5 4570 לוח אם ג'יגה בייט B85M-D3H כונן קשיח SSD CORSAIR 240GB כ.מסך Shapphire Toxic R9 280x 3GB GDDR5 תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש במקלדת את המקשי כיבוי והשהייה והם ממש מעצבנים שלוחצים עליהם בטעות... יש שיטה לבטל אותם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by amnesia,

שמתי לב שפעם בכמה חודשים קורה מצב יחסית מוזר שפתאום ה Aero הופך ל Basic בווינדוס 7 והמחשב עושה רעש של זמזום, חריקה חריקה כזאת בצליל מאוד גבוה אך יחסית חלש, לא רועש. כשהרעש עובר אחרי דקה ה Basic הופך חזרה ל Aero ואין יותר זמזום, וככה אחרי כמה חודשים שוב פעם. זה יכול לקרות גם סתם כשאני רק בדסקטופ או באמצע משחק, ואז ה FPS יורד בצורה דרסטית וחוזר למצב המקורי כשהזמזום נעלם וה Aero חוזר, אין לי ספק ששלושת הדברים (זמזום Aero ו FPS) זה נובע מאותה בעיה. עכשיו, זה לא קשור לכ.מסך כי יש לי שני כרטיסים שמחוברים יחד ב SLI 670GTX, ואני חושד שהספק מתחיל לפשל, יש לי seasonic 750W. זה קורה אחת לכמה חודשים, יחסית מקרה נדיר אבל עדיין מסקרן אותי לדעת מה העניין, זה עובר לבד אחרי דקה וזהו, למשה…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by 3emi,

ביום חמישי\שישי קרה משהו שמתי לב האינטרנט איטי בבדיקות הפינג עמד על 1000 + והמהירות הייתה 1.5 מגה ופחות מזה ככה זה כבר 4-5 ימים (הפינג חזר לרגיל) מה שמוזר זה שבשעות מסויימות בבוקר עד צהריים המהירות יכולה לעלות ל 10 מגה ואפילו 25 מגה מה שנשמע כאילו גורם מסויים עושה שימוש בקו כיביתי את האינטרנט האלחוטי הביתי ככה שלא תהיה גישה אליו אפילו שהוא סגור עם סיסמא ובכל זאת הבעיה ממשיכה עכשיו היה פה טכנאי של בזק וחיבר את המודם לנייד שלו והוא קיבל עליו מהירות 40 שצריכה להיות וגם לי יש נייד נוסף שחיברתי ישירות למודם וגם עליו אני מקבל 40 הטכנאי העלה את המחשב ב SAFE MODE וגם אז קיבל 40 אבל בוינדוס הרגיל הבעיה ממשיכה אני שומר על המחשב שלי טיפטופ ואין לי מושג מה הגורם לבעיה הרצתי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by _idank_,

היי, יש לי בעיה שמתרחשת בעיקר בזמן שאני משחק במשחק League Of Legand, אבל לפעמים גם סתם באמצע עבודה רגילה. הבעיה היא שהתמונה קפואה והמחשב נתקע וגם כשאני סוגר את הPROCESS שלו לוקח לו המון זמן לסגור אותו. לעתים רחוקות גם קורה שהתמונה מרצדת ויש פסים שחורים אופקיים על המסך והמחשב עושה RESTART. בEVNET VIEWR הוא מציג שגיאה event 1002 ובמידע כתוב: יישום לא מגיב League of Legends.exe, גירסה 1.0.0.139, מודול חוסר תגובה hungapp, גירסה 0.0.0.0, כתובת חוסר תגובה 0x00000000‏.‏‏ לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. בעבר זה קרה לי גם בעוד כמה משחקים אז אני דיי בטוח שזה לא בעיה במחשק. ניסיתי כמה גרסאות של המשחק וגם פירמטתי את המחשב אב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי מחשב חודש לפני חודש בערך הנה המפרט: מעבד : intel I5 760 tray int5760T SLBRP לוח אם : Gigabyte GA-P55-UD3L זיכרון: transcend DDR3\2GB\1333 אלה הדברים החשובים לנושא חוץ מזה למחשב יש ספק מערכת קירור וכרטיס מסך מאוד חזקים. הבעיה התחילה בערך שלושה שבועות מאז שקניתי את המחשב. השתמשתי ב LOADER ל WIN7 64BIT שכבר היה מותקן מהחנות. וכל הדרייברים של הלוח אם מעודכנים. הבעיה היא שפתאום אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת והמחשב מעביר את עצמו לסליפ מוד אחרי כמה שניות ואי אפשר לצאת מזה בלי ריסט. ביטלתי את האופציה של סליפ בווינדוס. אני עושה ריסט אחרי שזה קורה וזה פשוט קורה עוד פעם ואני לא יודע להסביר את זה. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Rotmans,

היי יש לי בעיה עם אחד המסכים שלי במחשב. יש לי שני מסכים בדיוק אותו הדבר, אבל פתאום באחד מהם מופיעים מלא ריבועים קטנים על המסך והאיכות שלו ירדה. בדקתי את הגדרות התצוגה ושני המסכים בדיוק עם אותם הגדרות. רזולוציה: 1920X1080 קצב רענון: 165Hz אפילו החלפתי את הכבלים של המסכים אחד עם השני והריבועים הקטנים עדיין מופיעים באותו המסך. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? תודה רבה :(

19. OK , אז ככה לפני כחודש, קניתי מחשב חדש מבוסס I7 6700 + STRIX GTX970 , ולאחרונה יש קטעים שמופיעים לעתים נדירות, אבל עדיין מופיעים, ארטיפקטים גסים ולאחר מכן פריז של המחשב שדורש אתחול מהכפתור במחשב, חשוב לציין שזה לא קרה לי פעם אחת בזמן מאמץ, אלא דווקא בזמן גלישה באינטרנט באתרים כמו פייסבוק ו-YouTube. עוד דבר שחשוב לציין באירוע של היום (15/06/16), המחשב כמעט חזר מזה, קרו הארטיפקטים, התצוגה נפלה וחזרה והווינדוס הציג לי פעם ראשונה, הודעה שהדרייבר של NVIDIA קרס והועלה מחדש, ואז שניה למחר כן היו שוב ארטיפקטים ופריז שהסתיים בתמונה המצורפת שאילצה אתחול. בנוסף צרפתי סרטון (שצולם בסלולרי שלי, מצטער מראש על האיכות) על פריז שקרה לפני כשבועיים: אשמח לעזר…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום יש לי בעיה במחשב מאז שפירמטתי אותו- אף משחק לא עובד לי. יש לי כרטיס מסך RADEON X550 פנטיום 4, ואני מדבר על משחקים כמו FOOTBALL MANAGER 09 או אפילו CM 01/02 שבעבר שניהם היו עובדים לי חלק על המחשב ופתאום אני מקבל הודעה שגיעה "CM0102 נתקל בבעיה ועליו להיסגר" המעצבנת של ווינדוס עם השליחת דו"ח. מה לא עשיתי- התקנתי ווינדוס מחדש, חיפשתי את הדיסק של הכרטיס מסך והתקנתי דרייברים מחדש, אני חייב עזרה!!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום דוד שלי התקשר אלי ואמר לי שהמחשב שלו לא מוציא תמונה (מחשב ישן ואיטי מאוד, אז לא מפתיע) ואמר לי שיש לבן שלו עוד מחשב שהוא לא משתמש בו ושהוא רוצה שאני אחליף בנייהם הדלקתי את המחשב של בן דוד שלי והכול עבד, אחרי שהעברתי את המחשב לסלון לא הייתה תמונה. ניסיתי גם להחליף למסך ואפילו לכבל שהיה כשהכול עבד ועדיין אין לי תמונה. נסיתי גם להחליף דיסק קשיח וכרטיס מסך, כלום לא עובד עצות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב נייח בן 4-5 שנים, עליו מותקן ווינדוס 7 32bit, החלה בעיה שברגע שאני מדליקה את המחשב יש 2-3 צפצופים של "טוו" ורשום על המסך "no signal" והמחשב ישר נכבה. עד עכשיו המחשב עבד פיקס, פרט לכך שהחלפתי מאוורר למעבד לפני כארבעה חודשים. (אבל אז המחשב החל להעלות עד השלב של הוינדוס ורק אז נכבה) מה יכולה להיות הבעיה האם איפוס של הביוס או ניקוי של הרכיבים אמור לעזור או שמא הלך חלק מסוים? אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו. הרכבתי מחשב בזאפ לפני כמה ימים, ושמתי לב שהאתר לא מדהים בסינון שלו (ראיתי RTX 2070 בסינון לפי מעבדים). יש אתר כמו PCPartPicker שעובד עם חנויות בארץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gal2229,

פתאום שהדלקתי את המחשב הופיע לי הודעה כזאת שאני מנסה להכנס לכונן D או לפתוח קבצים שבכונן D. מה אני עושה? אחד עובד לי ואחד לא..(יש לי 2) יש לי דברים חשובים בכונן D. נ.ב בדקתי כבר חיבורים והכל הכל מחובר כמו שצריך מה הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by CosmicGate,

התקנתי ווינ אקס פי על D והיה לי ווינ 98 רגיל על D. עכשיו שאני עושה הפעלה מחדש יש לי שתי בחירות Win XP Win 98 קיצר פרמטתי את D איפה שהיה האקס פי ועדיין נשארו לי שתי האפשרויות במקום שהמחשב יעלה אוט' ת'ווינ 98 איך מורידים/מוחקים האפשרויות? ושהווינ הרגיל יעלה אוט'??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים