תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
כשאני נכנס למשחק המיקרופון משתיק את עצמו ככה s מה עושים עם זה ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב!! ברשותי לפטופ של חברת LG עפ ווינדוס 7. לפני כמה זמן מישהו התעסק לי במחשב ומאז אני מצליח להתחבר לרשת אלחוטית רק כאשר יש קליטה מלאה(5 קווים) אך אם אין(4 קווים ופחות) הוא אומר שיש בעיה להתחבר לרשת אלחוטית... מה הבעיה וכיצד ניתן לפטור אותה? תודה רבה מראש לכל העוזרים!!! שבוע טוב!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש עזרה עם מסכים כחולים במחשב. עד עכשיו ניסיתי: 1. Memtest למשך כמה שעות לא הראה שום בעיה. 2. Minidumps מראים כל פעם בעייה אחרת. 3. Error Checking של חלונות לא מצא שום תקלה בדיסק.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, איך אפשר לחבר מחשב נייח אל מחשב נייד? יש לי במחשב הנייח כוננים קשיחים שאני רוצה להשתמש בהם דרך המחשב הנייד, יש דרך/חיבור כזה בין המחשבים? או רעיון אחר לחיבור הכוננים הקשיחים לנייד? המחשב הנייח קצת ישן מלפני 8 שנים, הנייד הוא ASUS ROG STRIX GL502VY. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני רוצה לאפס/ריסט ל windows 8.1 דרך הגדרות/שחזור הוא מבקש ממני לפניי שמתחיל את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה יש אפשרות/דרך שהוא לא ייבקש וזה יהיה שמור אצלו איכשהו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר מחשב עולה יש לי בעיה. הוא ישר מקפיץ לי מסך כחול עם בעיה של Dump of physical memory אפשר בבקשה פתרון [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה במצב רגיל כרגע אני במצב SAFE MODE עם רשת המחשב שלי לא מגיב כשאני מפעיל את הWINDOWS הוא עולה רגיל ואחרי כמה זמן מופיעה הודעה המחשב שלי לא מגיב איפה להתחיל ?? תוכנות?? אשמח לעזרה תודה שבת שלום עשיתי שחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר וזה עובד אבל המחשב איתי מאד הוא חושב הרבה לפני שכל דבר נפתח! לא מגיב מהר כבעבר בקיצור מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט של המחשב : Win 7 64bit gskill 6 giga i7 לוח אם X58A UD3R GTX 470 כרטיס מסך. המחשב התחיל לאחרונה ממש להדאיג אותי , יש לי או מסך כחול או שהמסך פתאום קופא ואז נכבה וניהיה שחור לכמה רגעים ואז הוא נדלק ורושם לי את זה למטה צד שמאל: והכל ניהיה איטי במחשב , כל החלונות הדפדפן כאילו הכרטיס מסך לא עובד טוב. עידכנתי דרייברים, פירמטתי, לא עזר. עכשיו בעיית המסכים הכחולים שהופיעו לאחרונה ביחד עם אותה בעייה של התצוגה. לפעמים זה קורה פתאום, שאני לוחץ להכנס לדפדפן או כל מיני פעולות המחשב קופא ואז הוא קורס ניהיה מסך כחול ואז הוא יוצא ל לBOOT SCREEN . הנה תמונה של הבעייה שהווינדו7 רושם לי. http://img215.imageshack.us/slidesho...luescreena.jpg אני ישמח לדעת מה קרה למחשב. מ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק חיצוני Seagate freeagent 1TB לפני כשנה וחצי (אחריות לחמש) מ-K.S.P. הדיסק מלא בסרטי HD ומחובר לסטרימר. לאחרונה הוא התחיל לעשות רעשי נקישה (כנראה הראש) וכשזה קורה הסרט קופא כחצי דקה עד שהקליקים פוסקים. העברתי את הדיסק לסניף של K.S.P ממנו רכשתי. כעבור שבוע וחצי כשראיתי שלא חוזרים אליי, ניסיתי ליצור איתם קשר. לאחר כשעה במענים הקוליים שלהם הצלחתי להגיע למענה אנושי שהעביר אותי למעבדה. במעבדה הודיעו לי שהדיסק עבר בדיקת העברת נתונים ועוד בדיקה עם כלי של Seagate ושהכל בסדר, הם לא שמעו קליקים ולא מוכנים להחליף. אמרו שאם הדיסק יתקלקל אז יחליפו למרות שהפצרתי בהם להחליף מכיוון שאני לא מעוניין לחכות למותו של הדיסק ולאבד את כל החומר. המליצו לי לגבות את החומר בצריבה (1TB…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לדעת כי אני לא מצליח להוריד מיוטיוב בלינוקס מינט תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה בימים האחרונים, לעיתים כאשר אני מקליד במקלדת, או שלוקח כמה שניות עד שמופיע מה שהקלדתי או שלא מופיע. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
איך נקרא החיבור הזה? למה הוא מתחבר? ולאיפה הוא מחובר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, קניתי נייד לעבודה אבל הוא לא נדלק, במקצועי אני טכנאי בד"ס ככה שישר פתחתי את הנייד לראות אם יש משהו תקול שקופץ לעין - ואכן לאחר חיבור המטען והדלקה, הרגשתי שהוא מתחמם במיידי בשתי נגדים קרוב לטרנזיסטור.. אבקש את עזרתכם לכיוון, טכנאי מחשבים/תיקונים או אולי המלצה למעבדת מחשבים ניידים שיוכלו לתקן ולא להחליף ישר הלוח אם, אלא כברירה אחרונה. אשמח להמלצות בירושלים וסביבתה. ד"א דגם הנייד: DELL LATITUDE 7480
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 2 כרטיסי זיכרון של 2GB כל אחד ואני רוצה לשדרג לעוד כרטיס אחד של 4GB כדי שסה"כ יהיה לי 8GB. איך אני יודע איזה כרטיס יכול להתאים? 1. מצרף תמונה של אחד הכרטיסים שיש לי היום. 2. מצורפות תמונות של הנתונים כפי שמופיעים בתוכנה cpuid cpu-z תודה מראש, אלעד.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים ברשותי לפטופ Lenovo 81BG עם מעבד Intel i7-8550U זיכרון RAM 16.0GB וכרטיס גרפי NVIDIA GeForce MX150 ומערכת הפעלה Win 11 Pro. אני מחובר עם כבל HDMI Ultra High Speed לטלוויזיה LG OLED 4K אני מריץ קבצי וידאו mkv עם תוכנת 5KPlayer. הבעיה שהמחשב בקושי סוחב את הקבצים, מרגיש שהסרט אינו חלק, שיש קפיצות וקפיאות בתמונה, אני שומע את הלפטופ עובד בשיא הכוח (המאווררים נכנסים למקסימום מהירות). על פניו החומרה אמורה לסחוב בקלות כאלו קבצים ובכל זאת... מה עוד אפשר לשפר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 4 followers
-
-
יש לי סרט בקידוד של DIVX מסוג divxmpg4 V3 התקנתי את כל מקודדי הDIVX שאני מכיר ואני עדיין לא יכול לראות את הסרט דרך אגב אפשר לשמוע אבל לא לראות . איזה קידוד של DIVX אני צריך כדי לראות את הסרט? תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער על הכותרת אבל לא מצאתי שום דבר אחר. ברבע שעה (בערך) הראשונה הוא עובד בסדר יחסית, אחר כך הוא מאט ואחרי 45 דקות זה כבר בלתי נסבל (לוחצים על כפתור ולוקח כמה שניות עד שהוא נלחץ) ואני צריך לאתחל אותו. זו לא בעיה בזכרון כי יש לי תוכנה שמראה לי כמה זכרון פנוי יש לי ובדרך כלל כשרוב התוכנות סגורות יש לי בין 90 ל100 מגבייטים פנויים. עם התוכנה הזאת אפשר לאחות את הזכרון ו"להחזיר" אותו אם תוכנות שנסגרו עדיין משאירות אחריהן "עקבות", כך שכמעט תמיד אני יכול לסגור כמה תוכנות ולהחזיר את הזכרון שלי לטווחו הרצוי, אך המחשב בקושי משתפר. מה לעשות? תודה לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו! בזמן האחרון צרבתי איזה 10 דיסקים! וכל הזמן לקח לצורב שלי שעה לצרוב (120 דקות) אני לא יודע מה לעשות! להתכין תוכנה חדשה? למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב? או שבכלל הצורב דפוק?? (ש לי: Easy CD Creator 5 Basic)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז היום ניסיתי לפתוח את המחשב הנייח שלי וכשלחצתי על כפתור ההדלקה היו צלילים של המחשב פועל אבל כלום לא עולה. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, כולל לכבות מהמתג האחורי ולתת למחשב כמה דקות לנוח, אבל כלום לא עוזר. בשלב מסוים לחצתי על Del בזמן ההדלקה והגעתי למסך שחור כאשר אני יכול להזיז את העכבר אבל לא לעשות כלום, וגם לא להעלות את מנהל המשימות. בנוסף ניסיתי להיכנס לBIOS ע"י לחיצה על F1,F2,F10,F12 אבל כלום לא מצליח להיכנס וזה ממשיך למסך שחור בלי עכבר. רציתי לפחות לתקן את המחשב ע"י USB תיקון של וינדוס שהכנתי (כי אין לי כונן דיסקים במחשב) אבל אני לא יכול להיכנס לBIOS ולגרום לזה שהכונן USB יקבל עדיפות על הכונן דיסקים. אני אובד עצות, בבקשה תעזרו
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ש לי בעיה בדרך כלל במשחקים אבל זה יכול לקרות גם סתם פתאום בתוך היוטיוב לדוגמה.. מסך שחור או לפעמים מן מסך מטושטש כזה והמחשב נתקע והדרך היחידה זה להפעיל אותו מחדש מהכפתור לפעמים אני מקבל הודעה של driver stoped and recoverd משהו כזה ניסיתי לפרמט כבר לכמה ווינודסים זה לא עזר.. הכרטיס מסך לא מתחמם בדקתי בFURMARK הרצתי אותו 5 שעות בלי בעיה ניסיתי למחוק עם DDU את הדרייברים ולהתקין את הכי מעודכנים זה גם לא עזר והמחשב קורס מישהו מכיר פתרון אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע איך בדיוק להסביר את זה אבל זה ככה: הכל פועל טוב ויפה ונגיד אני נכנס לדפדפן כלשהוא (בדקתי אינטרנט אקספלורר,כרום וספארי) אז כאילו הווינדוס נתקע, אני יכול להמשיך להיות בדפדפן ובכל התוכנות אבל נגיד אם אני רוצה לגשת לסרגל תוכנות ממוזערים אני לא יוכל בקיצור כל דבר שהוא קשור ל-explorer גם מנהל המשימות בקיצור. תוכנות כמו skype וכאלה אני יכול לגשת אבל הבעיה שאם אני ממזער את הדפדפן אז אני נמצא במצב שאני באקספלורר שזה תוקע לי ככה את כל המחשב ואין לי מה לעשות. ואני בטוח שזה רק בדפדפן כי אני יוצא מהדפדפן הכל רגיל פתאום. ויש לציין שאני לא חייב לכבות את המחשב או שזה מכבה את המחשב לבד.אני יכול לעשות לעשות ctrl+alt+delte ואז log off ואז חוזר למחשב וזה פועל לי ( כי זה יוצא מהד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! אתמול המחשב שלי עבד מצויין, ולפני שהלכתי לישון כיביתי אותו. היום בבוקר אני מדליק אותו, הוא נדלק ועובד אבל המסך לא מקבל אות... זה כבר קרה לי כמה פעמים בעבר אז לא התרגשתי, כיביתי והדלקתי מספר פעמים, ניתקתי מהחשמל, ביצעתי פריקת קבלים - שום דבר מאלה לא עבד. החלטתי לנסות עם מסך אחר - אמרתי שאולי הבעיה במסך - אותו דבר, No Signal... הוצאתי את כרטיס המסך, שאבתי טוב את האבק מהמחשב (בזהירות רבה, כמובן) ומהסלוט של ה- PCI-E וחיברתי שוב - אותו דבר. לקחתי מהמחשב של אחי את ה- 9500GT שלו, גם לא עבד - עם שני המסכים. מה יכולה להיות השגיאה חברים? אני כבר ממש מיואש... אני גר בירושלים והמעבדה בראשון לציון, קניתי מ- SkyPC, ואין לי איך להגיע לשם בזמן הקרוב ואני ממש ממש חייב את המחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך הכחול שמתאר את התקלה בקובץ המצורף. תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפעלתי שני תוכנות כבר שמראים את אותה תוצאה .הכרטיס מסך זה בטוח לא כי הוצאתי אותו והפעלתי את המחשב עם הכרטיס המשולב ושוב קיבלתי את התוצאה טמפ גבוהה .יש למשהו מוסג מה אני אמור לעשות כי אולי זה הלוח והמחשב הזה חדש .קניתי אותו לפני 4 חודשים הנה התוצאות שקיבלתי בשני תוכנות. בתמונה שעלתי > [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לנו ברחוב משהו מוזר כזה עם החשמל, הוא נדלק ונכבה כמה פעמים רצוף בקיצור אני מדליק עכשיו את המחשב והוא מגיע לי למסך שחור עם האפשרויות של safe mode ו start windows normally לא משנה מה אני בוחר אני רואה את הטעינה של ה XP ואז המחשב עושה restart. מה נישרף? :-(
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-