תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל הפורום,המחשב שלי נתקע לפעמים,לפעמים בFF,לפעמים במשחקים ועוד... לפעמים המחשב נשאר פתוח יומים שלמים בלי תקיעה ואז פתאום הוא נתקע סתם כך. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ובדקתי בספייבוט וAd-Aware ואין לי תוכנות-ריגול,ואני מבצע ניקוי רגיסטרי כל יום,והווינדוס שלי מעודכן. אז אני חושב שזו בעיית חומרה,מאיזה חלקים הבעיה יכולה לקרות והאם יש תוכנות שבודקות האם החלקים האלה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, כמה שניות לאחר הדלקת המחשב נשמעים כמה ציפצופים הבוקעים מהספייקר של לוח האם. אותם ציפצופים נשמעים בדיוק כמו במקרה של לחיצה ממשוכת על אחד המקשים במקלדת. מיד לאחר שהציפצופים נפסקים (1-2 שניות) מופיע מסך הביוס וזאת למרות שלא נתתי הוראה כזאת. כאשר אני יוצא מהביוס וחוזר למסך ה POST התופעה חוזרת חלילה (שוב נשמעים הציפצופים ומיד אחר כך מופיע מסך הביוס בשנית). במצב הנתון, אין אפשרות להעלות את הווינדוס והמחשב תקוע בין הביוס ל POST. ניסיתי גם להפעיל את המחשב ללא מקלדת אך שום דבר לא השתנה והתופעה הופיעה גם במקרה הזה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לבעיה ואם יש לכם הצעות לפתרון, מה טוב. שנה טובה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשמדליקים אותו נשמע צפצוף ארוך (בערך 10 שניות) ואחריו עוד כאלה. יש לו מעבד Celeron (הוא לא יודע להגיד לי איזה) לוח אם של Abit 256 MB Ram DDR 333Mhz מה לדעתכם הבעיה? (זה קצת דחוף) תודה! עריכה: שיט! לא יודע מה קרה לי ששמתי את זה פה, מישהו יכול להעביר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה העתק של שאלה ששאלתי לפני שבועיים ולא קיבלתי תשובה אז אנא בבקשה עזרו לי. ************************************* קודם כל תודה רבה לRON26 אחד מעמודי התווך של הפורום שעזר לי ללמוד מעט על MINIDUMP ולהבין איך המערכת פועלת. עכשיו אחרי שלמדתי כיצד לטעון קבצי Minidump והבנתי מה זה אומר יש לי שאלה אל כולם. להלן קובץ Minidump של אחד המשתמשים פה(הורדתי בשביל ללמוד איך זה עובד) אני רוצה שחברי הפורום יסבירו איך לנתח את מה שכתוב פה ואיך לאתר מפה את הבעיות עד לנקיטת פעולות מעשיות. אני מעוניין בניתוח רציני של הקטע. כל העוזרים תבוא עליהם הברכה ושוב תודה לRON26 (הוא עזר לי המוןןןן). oading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122304-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ושלום לכם קיבלתי הפניה מחבר אל הפורום שלכם ואמר לי רק דרככם לבדוק את הנושא. אז קודם כל המפרט של המחשב מעבד: i7 940 2.93ghz socket 1366 לוח אם :gigabyte x58-usb3 socket 1366 כמובן כרטיס מסך:gtx260 ישן מאוד אומנם אבל יש לי אחד חדש שעדיין לא השתמשתי עקב התקלה ספק כוח של 500 וואט אני לא זוכר את החברה.. זיכרון ראם : 6Gb של Kingston דיסק קשיח יש לי 3 דיסקים 1 של 250 גיגה השני של 1 טרה והשלישי של 750 גיגה כולם של אותה החברה (WD (WESTERN DIGITAL חשוב לציין שעל הכונן של ה250 גיגה מותקן הווינדוס 7 אולטימייט של 64 סיביות. חלקים חדשים שנרכשו ולא הותקנו עדיין :8GB RAM של G.SKILL 1333MHZ כרטיס מסך NVIDIA gt730 2gb ddr5 וכונן SSD 128 גיגה של trunscend החלקים שכתובים כאן נקנו במ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מארז, ספק, לוח-אם, מעבד וכונן קשיח. מלבד כבלי SATA לחבר ללוח. ומשחה טרמית למעבד על הלוח. יש עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון? ואם אפשר בבקשה להפנות אותי למדריך איך להרכיב מעבד על לוח-אם עם המשחה הטרמית? ואיך מחברים את הכפתור הפעלה בקדמת המחשב והיציאות USB ללוח-אם? ושאלה אחרונה. כשחנויות לוקחות על הרכבה ובדיקת מאמץ כסף. אחרי שאני מרכיב אותו, אני צריך לעשות בדיקה כלשהי? מזה הבדיקת מאמץ הזו? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אובד עצות וצריך עזרה... קניתי מחשב חדש(ווינדוס 7) והעברתי אליו את הכרטיס טלויזיה מהמחשב הקודם(ווינדוס XP). במעבדת מחשבים שקניתי את המחשב העבירו לי את הכרטיס, טענו שהתקינו דרייבר מתאים והכול עובד... חיברתי את כל החיבורים כרגיל והפעלתי את התוכנה(InterVideo WinDVR) אבל אין תמונה...ניסיתי כל מיני אופציות-ושום דבר לא עובד. במעבדה טוענים שהדרייבר תקין ושמדובר רק בתוכנה, שכביכול לא קיימת עבורה גרסא לווינדוס7. אך לטעמי מדובר בדרייבר... מה אני עושה? והאם כדאי לנסות לעבוד עם הכרטיס טלויזיה דרך מדיה סנטר-איך? כי ניסיתי וגם שם אין תמונה...תוכנה אחרת? הכרטיס טלויזיה- INTEX PC tv capture 7134 (משהו כזה) תודה ענקית מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, כתור הכיבוי של המחשב שלי נתקע (נכנס פנימה), למישהו יש איזה מדריך לפתיחת המחשב? האם זו אמורה להיות פעולה פשוטה או שעדיף לחכות לשיות של האחריות? אני סטודנט ודי לחוץ על המחשב ולא יכול לתת אותו למס' ימים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה המחשב מאוד איטי והתהליך SVCHOST תופס את כל ה-CPU ואי אפשר להכנס אפילו לדפדפן. מה אני יכול לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, המעבד שלי חם מאוד. בביוס הוא נצא בטמפ' של 62+ בווינדוס הוא מגיע ל73 במנוחה במצב בטוח (משום מה אני לא יכול להכנס למשתמש שלי במצב רגיל). הוצאתי גוף קירור + מאוורר וניקיתי טוב טוב, הוצאתי מעבד..ניקיתי שאריות משחה טרמית גם מהמעבד וגם מהגוף קירור ומרחתי חדשה..החזרתי מקום..אך לא עזר החלפתי גוף קירור + מאוורר, אך גם זה לא עזר. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה עוד אני יכול לנסות, איזהשהו תחליף למשחה טרמית יעזור? (מדבקשה טרמית או סיליקון), כי יש את הסיכוי הזה שלא מרחתי אותה כמו שצריך. תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. זה המפרט שלי : AMD Athlon II X3 435 Gigabyte GA-MA78LM-S2 ATI Radeon HD 5750 4GB DDR2 אז המצב הוא שכרגע כל משחק שאני נכנס אליו כעבור זמן מסוים יתקע. לפעמים, הסאונד שנשמע באותו הרגע במשחק יהפך ללופ קדחני ושום דבר חוץ מלכבות את המחשב בHARD RESET(להחזיק את הכפתור כיבוי) לא עוזר, אפילו לחיצה רגילה על כפתור הכיבוי מה שאומר שהמחשב לא מגיב בכלל שלא נדבר על ctrl-alt-delete ושאר הקומבינציות.. פירמטתי את המחשב וחשבתי שפתרתי את הבעיה אבל ללא הועיל, הבעיה נשארה.. ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות לבעיה אבל לא כל כך הצלחתי למצוא וגם עברתי פה בפורום מספר עמודים קדימה כי אני אפילו לא יודע מה לרשום בחיפוש בשביל למצוא את הבעיה הזו אבל לא נפלתי על בעיה דומה אצל מישהו חח.. מקווה שתוכלו לע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל משחק עם דרישות טובות... אני משחק בו איזה חצי שעה עד שעה רצוף וחלק... אבל לפעמים (זה קורה כמעט כל פעם) המשחק נתקע באמצא ועלי לעשות RESET למחשב על מנת להפעילו מחדש. למה זה קורה?? הצעות? יכול להיות שהבעיה נגרמת מחימום יתר של כרטיס המסך שלי או של רכיב אחר במחשב?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה מוזרה מתרחשת כאשר אני מחבר מצלמת USB לאחת היציאות בפנאל האחורי של הראק . הבעיה כזאת שהחיבור לא נתפס , כל פעם WINDOWS משמיע ציפצוף לאחר מ"ס שניות חוזר הציפצוף , עושה רושם שהחיבור של ה USB לא יושב טוב . ניסיתי להסיר את הדרייבר של המצלמה והתקנתי אותו מחדש , וזה לא עשה ציפצופים , אבל לאחר שהפעלתי משחק מסויים הציפצופים התחילו מחדש . דרך אגב בפנאל הקדמי יש עוד שני יציאות של USB והם לא עושים בעיות כלל . תודה מראש DANNY ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. כבר מספר ימים שאני סובל מבעיות קריסה במחשב שלי.. אני לא יודע מה מקור הבעיה ולכן אני צריך את העזרה שלכם. קצת פרטים על הבעיה : בזמן משחק קל ככבד המחשב פשוט נתקע ולאחר שניה-שתים המחשב עושה ריסט לעצמו... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב יש לי מעבד כפול ליבה..עם זה משנה..ןכל שאר המפרט בצד <<<<------
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שאפשר לראות את המפרט בצד <------------------------------------------- קיצר, שקניתי אותו אז הבטריה החזירה לתקופה ממש ארוכה (4 - 4 וחצי שעות). עכשיו בMANUAL שלו רשום שפעם בחודש יש לרוקן את הבטריה ולמלאה עד הסוף מחדש, המחשב היה אצל אחי הגדול למשך תקופה של חצי שנה לערך שבה הוא לא עקב אחרי הוראה זו. נכון לעכשיו הבטריה מספיקה לשעה וגם זה בקושי. התקשרתי לפני חודש לחברה שממנה קניתי את המחשב,אמרתי להם את זה, והטכנאי שם אמר לי, שיש מן כרטיס חכם שלומד את אופי השימוש במחשב ולפי זה מתאים את אורך חיי הבטריה, (מוזר), עכשיו שאלתי אותו מה לעשות, הוא אמר לי לרוקן כמה פעמים את הבטריה עד הסוף ואז למלא עד הסוף וזה היסתדר, וכידוע זה לא היסתדר. הוא גם אמר שבמחשב מהמודל שלי אי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחרונה המחשב התחיל להוציא ריח שרוף בדקתי טמפרטורה והכל תקין בכל הרכיבים, כשאני מדליק אותו הוא קורס כעבור בין 3 דקות ל 15 שעה. מה יכולה להיות הבעיה המחשב דיי ישן בין 6 שנים בערך אם לא יותר המפרט הוא AMD 3000+ s775 לוח אם epox 3j משהו כרטיס מסך 6800GT זיכרון 1GB הוחלפה משחה טרמית ומאוור למעבד. מארז מאסטר קול אלייט
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה צירוף מקרים או לא אבל 2 דברים קראו היום 1) עדכנתי דרייבר של hd radeon 6800 ואז התחיל המאוור לרעוש בצורה די מוגזמת גם ב20% פעילות, כמובן שאחרי זה החלטתי לנקות אבק איפו שהייתי מסוגל בכרטיס מסך ושמתי משחה טרמית אך זה לא עזר. המאוור גם לא מקרר משום מה ויש לי 60 מעלות מה שאף פעם לא היה בזמן שאני גולש באינטרנט עם אני שם אצבע על המאוור הוא מפסיק להסתובב ומפסיק לרעוש מן הסתם ולפעמיים חוזר להסתובב לבד ולפעמיים אני צריך להביא לו איזה ספין קטן עם האצבע על מנת שיתחל להסתובב. 2) פתאום מאוור מהמארז התחיל לקפץ ממש חזק לא רועש אלה מקפץ כאילו כשהוא לא מוחזק טוב אז ניתקתי אותו. מה אפשר לעשות איפו מתקנים כזה דבר? עם האחריות כוללת? עדכון 21:31 טמפורטה ירדה אולי המשחה הט…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המסך שלי מרצד כל הזמן ניסתי כל מיני דברים התקנתי דריברים בדקתי תחיבור אבל לא עזר ... מזה כבר יכול להיות וזה מסך חדש... :'(
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
I bought a new HD and after installing windows with the necessary hardware drivers I have 3 problems left: Problem #1: I can't write in Hebrew. I can read Hebrew, the bars at office are in Hebrew, but using alt+shift doesn't get me anywhere. Problem #2: windows tell me when I start my pc that it doesn't recognize the following hardware: "VIA bus master IDE drivers" under "SCSI and RAID controllers" And it cannot find necessary drivers on the net. In case its related to my new HD, my HD is Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Problem #3: this is going to be a tough one to brake. I have an old sound card PCI 128 sound blaster of creative. I have a cd full of…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מדליק את המחשב, המאוררים עושים רעש מוזר קצת של - נדלקים - נחלשים - נדלקים -נחלשים ואז מגיעים למקסימום. אחרי כמה שניות שומעים צפצוף של קצר-2 קצרים צמודים - קצר (העלאתי הקלטה: http://www.f2h.co.il/3299710648135). ואז זהו , המחשב לא מגיב לא עולה, יש פשוט No Signal על המסך, חשוב לציין - שניסיתי לנתק הכל ולהחזיר, להחליף מסך וכו'. אפילו אם אני מנתק את הכרטיס מסך או את הכבל - הצפצוף נשאר אותו צפצוף. מה שמשנה את הצפצוף זה רק היות הכרטיס זיכרון מחובר או לא. יש למישהו רעיון? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים אחרי כמה זמן שהמחשב דלוק, הכל נהיה מהיר יותר... למשל אם לקח לפיירפוקס להפתח תוך שנייה, אז הוא נפתח תוך חצי שנייה וכד'. כאילו הביצועים משתפרים. אבל במשחקים, המשחק רץ מהר מדי. יש פיתרון? וכן יש איזה אוברקלוק קטנטן, אבל אני לא חושב שזו הבעיה כי זה היה גם לפני כן.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש תיקייה באחד המחשבים ברשת הביתית שהיינו רוצים לגבות באופן אוטומטי כל כמה ימים לשני מחשבים אחרים באותה רשת (המחשבים עם ווינדוס 7 ו-8). מדובר בתיקייה בנפח של כ100GB ולכן רצוי תוכנה שתדע לגבות רק קבצים חדשים שנוספו או שעודכנו, או לחילופין למחוק גיבויים קודמים אחרי פרק זמן מסויים כדי לא למלא את הכונן. רצוי שתהיה תוכנה חינמית ולא תגזול משאבים רבים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה ביציאות ה USB במחשב הם מזהות לי רק עכבר ואת כל שאר ההתקנים כשאני מחבר אותם אז רושם לי USB DEVICE NOT RECOGNIZED חשבתי שצריך USB 2.0 אז קניתי בקר PCI עם 4 חיבורים של USB 2.0 והוא בכלל לא עובד...לגמריי! יש לי XP SP3...הוינדוס מזהה את הUSB אך עדיין לא עוזר. נכנסתי ל BIOS והכל שם על ENABLE ...אין לי מושג מה לעשות. אפילו פירמטתי את המחשב- כי חשבתי שזה משהו בהגדרות ועדיין כלום! אשמח מאוד אם תעזרו. תודה רבה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה רגילה, עכשיו יש לי בעיה איתו קניתי דיסק קשיח חיצוני של Hitachi XL1000 7200rpm 1TB USB2, כדי שיהיה לי דרך פשוטה להוריד לתוכו סרטים וליראות אותם, עכשיו הדלקתי אותו והמערכת לא עולה וכשהוא לא מחובר המערכת עולה, אני לא מבין מה הבעיה או שאני לא יודע משהו ? צריך עזרה דחוף בנושא עם יש מישהו שיכול לעזור זה יהיה נחמד, אני צריך תשובה למה המערכת לא עולה כשחיבור הUSB של הכונן מחובר, אולי כוננים כאלו לא עולים ביחד עם הWIN ? או שזה בעיה אחרת ? למישהו כבר היה בעיה דומה ? הכונן הקשיח הראשי הוא D והכונן החיצוני הוא E. המיפרט של המחשב מעבד PD 805 לוח אם ASUS P5 משהו עם צ'יפ של P915 זיכרונות 512MBX2 ביחד 1GB כרטיס מסך GF9800GT 512MB תקול רק 2D עובד ספק …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-