תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהלן. ??? יצרתי מחיצה ( C=20G,D=60G)בעת התקנת windows XP,לאחר ההתקנה לא הופיע לי המחיצה השניה(D),כרגע אני יכול להשתמש רק ב- C שיצרתי ואין לי שום גישה ל-60G נוספים. מה עלי לעשות? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה שמתרחשת מאז שקניתי את המחשב אבל עכשיו הבעיה חוזרת לעיתים קרובות יותר וזה הופך לבלתי נסבל. המחשב נכבה (קורס) / אני מכבה אותו בצורה מסודרת. כשאני מנסה להדליק אותו, לא קורה שום דבר - לא נדלק בכלל (כאילו לא מחובר לחשמל). לאחר הוצאת הכבל מהספק והחזרה שלו אחרי מספר שניות. המחשב נדלק והכל עובד בלי שום בעיה. בנוסף, לפעמים קורה שהמחשב נדלק ולא קורה כלום - אין צפצוף (שמודיע שהכל בסדר), התצוגה לא נדלקת וכן הלאה. הבעיה נפתרת ברגע שאני מכבה את המחשב. מנתק את החשמל ו/או מבצע פריקה חשמלית. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול קניתי את הכרטיס מסך Gainward GTS4501GB ויש לי מעבד AMD Phenom II 4x 965 3.4GHz ולוח אם : Gigabyte 790XT וספק כח Zumax 500W עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק \ תוכנה כבדה המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטארט למה זה קורה? יכול להיות שהספק לא מספיק איכותי ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי בכמה ימים האחרונים בעיה. אני כל הזמן מקבל הודעה "display driver stopped responding and has recovered" (לא להתייחס לגירסה שבתמונה זו סתם תמונה מגוגל להראות מה אני מקבל) בכל מקרה הכרטיס הוא 8800GT NVIDIA פעם באיזה 10 דק יש תקיעה למחשב מקבלים מסך שחור ולאחר מכן את ההדועה הזאת.לפעמים המסך השחור לא משתנה וצריך לעשות ריסטרט. דברים שניסיתי לעשות- בהתחלה הייתי עם WIN 7 32BIT ניסיתי להחליף ל64BIT- לא עזר אני עדיין מקבל את הבעיה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר האחרון 285.62- ללא הצלחה (קרה גם בדרייבר הקודם) ניסיתי להשתמש בDRIVER SWEEPER למחיקה כוללת והתקנה מחדש- לא עזר ניסיתי שינויים בREG ביוטיוב -גם לא עזר בדקתי טמפרטורה -מצב רגיל בערך 60, במאמץ עד 83 לא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום חמישי\שישי קרה משהו שמתי לב האינטרנט איטי בבדיקות הפינג עמד על 1000 + והמהירות הייתה 1.5 מגה ופחות מזה ככה זה כבר 4-5 ימים (הפינג חזר לרגיל) מה שמוזר זה שבשעות מסויימות בבוקר עד צהריים המהירות יכולה לעלות ל 10 מגה ואפילו 25 מגה מה שנשמע כאילו גורם מסויים עושה שימוש בקו כיביתי את האינטרנט האלחוטי הביתי ככה שלא תהיה גישה אליו אפילו שהוא סגור עם סיסמא ובכל זאת הבעיה ממשיכה עכשיו היה פה טכנאי של בזק וחיבר את המודם לנייד שלו והוא קיבל עליו מהירות 40 שצריכה להיות וגם לי יש נייד נוסף שחיברתי ישירות למודם וגם עליו אני מקבל 40 הטכנאי העלה את המחשב ב SAFE MODE וגם אז קיבל 40 אבל בוינדוס הרגיל הבעיה ממשיכה אני שומר על המחשב שלי טיפטופ ואין לי מושג מה הגורם לבעיה הרצתי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ושלום לכם קיבלתי הפניה מחבר אל הפורום שלכם ואמר לי רק דרככם לבדוק את הנושא. אז קודם כל המפרט של המחשב מעבד: i7 940 2.93ghz socket 1366 לוח אם :gigabyte x58-usb3 socket 1366 כמובן כרטיס מסך:gtx260 ישן מאוד אומנם אבל יש לי אחד חדש שעדיין לא השתמשתי עקב התקלה ספק כוח של 500 וואט אני לא זוכר את החברה.. זיכרון ראם : 6Gb של Kingston דיסק קשיח יש לי 3 דיסקים 1 של 250 גיגה השני של 1 טרה והשלישי של 750 גיגה כולם של אותה החברה (WD (WESTERN DIGITAL חשוב לציין שעל הכונן של ה250 גיגה מותקן הווינדוס 7 אולטימייט של 64 סיביות. חלקים חדשים שנרכשו ולא הותקנו עדיין :8GB RAM של G.SKILL 1333MHZ כרטיס מסך NVIDIA gt730 2gb ddr5 וכונן SSD 128 גיגה של trunscend החלקים שכתובים כאן נקנו במ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ geforce 8800 gts corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd כשאני לוחץ על הכפתור הפעלה כל המאווררים עובדים, יש אורות על המארז והלוח אם אבל אין את הצפצוף, גם אין תצוגה. הכפתורים של הריסט והכיבוי לא עושים כלום אחרי ההדלקה הראשונית, ז"א שכדי לכבות את המחשב אני צריך לכבות את הספק. אין אורות במקלדת...וגם אין את הקול של וינדוס עולה. ניסיתי להדליק את המחשב בלי זכרונות. בדקתי את כל החיבורים. הכל יושב כמו שצריך. כלום...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, נתקלתי בבעיה די מוזרה. המחשב עולה רק אחרי שאני מוציא את הסוללה מהלוח-אם ומאפס את הביוס, אחרי זה הכל עולה ועובד כמו שצריך, אני עושה ריסטרט, ושוב לא עולה עד שאני מאפס שוב ומדליק את המחשב. שאני אומר לא עולה הכוונה שלי היא שהמחשב כאילו עולה, המאווררים וכיו"ב עובדים, אבל המסך לא מקבל שום אות, שוב, עד שאני מאפס את הביוס. המסך תקין - בדקתי עם אחר דיסק קשיח - גם בדקתי עם אחר זכרונות - גם בדקתי עם אחר כרטיס מסך - כנ"ל מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שנה טובה! אז התחדשתי ב Corsair Force 60GB חדש, הבעיה - מהירויות נמוכות - קריאה 200 MBs, כתיבה 60 MBs. (במתכונת רצף - Seq). מה שאמור להיות: קריאה 285~ MBs, כתיבה 275~ MBs. עכשיו, התקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, כשבדיעבד התברר לי שהביוס על IDE ולא AHCI. והכונן אמור לעבוד בתפוקה מלאה בצורה הזאת. אז מצאתי דרך (ממש לא מסובכת, נגיעונת ברג'סטרי), כדי שאני אוכל להפעיל את ה AHCI בביוס והווינדוס יקבל אותו. כך עשיתי. לא השתנתה המהירות. ניסיתי קצת לעדכן איזה Controller שקשור לChipset, גם לא עזר. בדקתי את התוצאות בכמה בנצ'ים. מערכת: Intel Core 2 Duo E6600 ASUS P5B-Deluxe (P965) 4GB RAM Radeon 4870 יש לי עוד 4 הארדיסקים נוספים (HDD, לא SSD), רק אם זה רלוונטי... תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום עשיתי נזק ואני צריך סיוע איך אני מתקן המחשב הראה כל מיני סימנים שרציתי לגבות כל החומר על דיסק חיצוני מסוג MY BOOK קראתי על המלצה על תוכנה להורדה וגיבוי בשם Sync toy התחלתי להריץ וחשבתי שעשיתי טוב היום אני נכנס לתקיות שלי ובדוא"ל ולא ניתן להכנס או שהתיקיה ריקה האם אפשר לשחזר הכל מחדש את כל תוכן המחשב לעשות פעולת "רוורס " אשמח לסיוע דחוף כל החומרים שלי ,אין לי גישה אליהם בברכה ערוך הודעה הגב עם ציטוט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לשדרג את האינטרנט ל 200MB בתשתית בזק. (לאלו שכבר עברו הייתי שמח לקבל תגובות האם באמת המהירות השתפרה) אני לא מעוניין להשכיר מודם אלא לרכוש חדש, כמובן שהוא צריך לתמוך בפרוטוקול VDSL 35B. מצאתי את TP-Link Archer VR2100 https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr2100/#specifications 1. אשמח להמלצות על מודם. 2. חבילות תשתית+ספק מומלצות. תודה, רועי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחי יש מפרט ישן: pentium4 2.86GHZ לוח אם gigabyte 81945P-G לאחרונה שהוא ניסה להפעיל את המחשב הוא לא ראה תמונה בכלל, היה לו כ.מסך (X1300 או משהו כזה), שמתי לו 8500GT ואכן יש תמונה. (הוא לא משחק ודברים כאלה) היו לו 2 זכרונות של סאמסונג 256X2, הוצאתי אותם ושמתי לו יש הישנים שלי של סאמסונג 512X2 667MHZ (הזכרונות שלו לא היו 667 אז הוצאתי אותם) המחשב עובד בסדר, עד לרגע שאני מפעיל איזה לדוגמא איזה סרטון ביוטיוב, אם זה מוסיקה רק או וידאו, ואז המחשב פשוט נתקע, רואים איזה מסך כחול והוא עושה ריסט מעצמו. מה יכול להיות הסיבות לכך? (שאלה אחרת אם מישהו יודע לגבי הלוח הזה או בכלל, למה כל פעם שהמחשב עולה, הוא שואל לגבי התקנה של איזה RAID או משו כזה) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
i have installed windows 2000 like u can see it doesnt have hebrew support (but the big problem is that windows 2000 cant finde my writer but windows xp found him so... can u help me ? i have yamaha 4x4x16 with scsi
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שמתרחשת בעיקר בזמן שאני משחק במשחק League Of Legand, אבל לפעמים גם סתם באמצע עבודה רגילה. הבעיה היא שהתמונה קפואה והמחשב נתקע וגם כשאני סוגר את הPROCESS שלו לוקח לו המון זמן לסגור אותו. לעתים רחוקות גם קורה שהתמונה מרצדת ויש פסים שחורים אופקיים על המסך והמחשב עושה RESTART. בEVNET VIEWR הוא מציג שגיאה event 1002 ובמידע כתוב: יישום לא מגיב League of Legends.exe, גירסה 1.0.0.139, מודול חוסר תגובה hungapp, גירסה 0.0.0.0, כתובת חוסר תגובה 0x00000000. לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. בעבר זה קרה לי גם בעוד כמה משחקים אז אני דיי בטוח שזה לא בעיה במחשק. ניסיתי כמה גרסאות של המשחק וגם פירמטתי את המחשב אב…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה: כשאני מדליק את המחשב הוא לא תמיד נדלק באופן מלא, לא נדלק באופן מלא הכוונה שהמתח נדלק (מנורת החיווי על המארז עצמו נדלקת), המאוררים נדלקים אך אין את הציפצוף של ההדלקה וכמובן שלמסך לא יוצאת תמונה. עצות? נ.ב: הבעיה קיימת כבר שנים, אך כעת כשהחלטתי לקנות מחשב חדש ואת הישן להעביר לחמי הגיע הזמן לתקן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. אני מחפשת המלצה בבקשה לחנות שמוכרת מגן מסך מגע, למחשב נייד של דל דגם INSPIRON 7570 שנתון 2017 גודל 15.6", שמותאם ספציפית למחשב הנ"ל, אשמח לעזרה, תודה ויום טוב,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש להוריד דרייבר רשת לזכרון נייד, דיסקאוןקי על מנת להתקין במחשב נייד ללא אפשרות להתחבר לרשת אינטרנט. איך אני מעביר את הדרייבר מהמחשב בו הורדתי לזכרון הנייד ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה- אני לא ממש יודע איך לתאר את הבעיה שלי כי היא משונה ואני גם לא בטוח לגבי הפתרון (אם זה בחומרה או משהו אחר) בכל אופן אני לוקח לדוגמא את המשחק Call Of Duty MW2 שבו אני משחק וכל הזמן יש לי מריכות של הרקע כלומר סתם דוגמא אני רואה כל מיני קוים שממשיכים שלא צריך או סתם קווים כאלה שקופצים במסך וכל זה עינין של שניות אבל יש כל הזמן את המריכות האלה וזה מרגיז.. לפעמים גם פתאום המשחק נתקע לכמה שניות וניהיה מסך שחור ולשניה לבן ואז יוצא לי מהשרת. אני לא יודע אם אלו תופעות של אותו בעיה ואני גם לא יודע מה הבעיה אז אם מישהו יודע איזה שהוא כיוון שאני צריך לבדוק אותו זה מאוד יעזור! הינה תמונה שהעלתי שתיראו איך הקו ממשיך שם מעבר למה שצריך (אני נעמדתי כדי לצלם כי אם הייתי ממשיך…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אודה על קבלת המלצה לראוטר מהשורה הראשונה שישדר בשתי התדירויות, חשובה לי העוצמה כדי שיגיע אות חזק מחדר פנימי למרפסת (מצלמת רחוב). מחובר להוט באיכות עד 200 G אבל ברור שבעתיד נעלה גבוה יותר (ידוע לי שזה תלוי כמובן גם במכשיר שמתחבר) אין לי בעית מחיר, חשוב שיוכל להתבר טוב עם 3 מצלמות, מחשב נייד, מחשב קבוע וכמה טלפונים סלולרים. המליצו לי על D-Link DIR-880L Wireless AC1900 אבל בהמלצות אמזון כתוב שעוצמת האות לא מספקת מבקש לדעת בנוסף אם ארכוש מחו"ל, האם יש חשש שישלחו ראוטר עם תדרים שאינם טובים לתקנים בארץ ? היכן עדיף לרכוש ומה מומלץ ביותר ? תודה עבור תשובה כוללת.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי DVD שהזון שלו נעול על אזור 2 ואי אפשר לשנות יותר את הזון , הבנתי שבעזרת תוכנה כלשהי ניתן לפרוץ מולטי זון לכונן , האם ישנה אמת בכך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הוספתי תמונה. את החיבור מצד שמאל אני מזהה hdmi. למה משמש החיבור מצד ימין? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה מוזרה מתרחשת כאשר אני מחבר מצלמת USB לאחת היציאות בפנאל האחורי של הראק . הבעיה כזאת שהחיבור לא נתפס , כל פעם WINDOWS משמיע ציפצוף לאחר מ"ס שניות חוזר הציפצוף , עושה רושם שהחיבור של ה USB לא יושב טוב . ניסיתי להסיר את הדרייבר של המצלמה והתקנתי אותו מחדש , וזה לא עשה ציפצופים , אבל לאחר שהפעלתי משחק מסויים הציפצופים התחילו מחדש . דרך אגב בפנאל הקדמי יש עוד שני יציאות של USB והם לא עושים בעיות כלל . תודה מראש DANNY ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב, אני אריץ עליו table top simulator. מדובר בתוכנה שטוענת הרבה אובייקטים ואז רוב האובייקטים נשארים סטטיים עד לטעינה הבאה. אני רוצה לקצר את זמני הטעינה שמתרחשת מפעם לפעם. אני מניח שזה יהיה קשור לכרטיס מסך\זיכרון\מעבד או שילוב כלשהו. השאלה היא האם יש הבחנה בסוג או תת-תכונה מבחינת משימות גראפיות שונות, לדוגמא: משחקי FPS שבהם כל הזמן התמונה משתנה, כריית מטבעות, טעינה של אובייקטים סטטיים. בתודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם בעיה שמחמירה ומחמירה Mother Board: Asus P7P55D-E Processor: Intel® Core™ i3 CPU 550 @ 3.20GHz Video Card: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 480 RAM: Total 8.2G - 4 * G Skill F3-10666CL9-2GBNQ OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit PSU: M12II-650W הרכבתי את המחשב לפני כשנה קניתי את הלוח ואת המעבד יד שנייה והיו לי בעיות תאימות של הזיכרון בהתחלה המחשב לא היה עולה אם כרטיסים של יותר מ2 ג'יגה אז קניתי סט של 2GB*4 אז הכול היה בסדר ולפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות לי בעיות כמו בהתחלה אם הראם ועד היום לא הצלחתי להפעיל אותו שכל ה4 סטיקים מחוברים אז אני עובד עם 6GB כבר חודשיי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini111408-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805634c0 Debug session time: Fri Nov 14 00:22:17.437 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 day…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-