עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ed1,

חילקתי דיסק 80 ג'יגה חדש ל-2 מחיצות של 20 + 56 עם FDISK של WINME (הוא זיהה רק 76 ג'יגה, יש לכם מושג למה?) פירמטתי את המחיצות עם פקודת הפורמט שבאותו דיסקט האיתחול של WINME . התקנתי על המחיצה הראשית XP PRO ב-FAT 32 ואל המחיצה השניה, העתקתי, עם GHOST (שנכנס בדיסקט), את כל תוכן המחיצה שהיתה לי בדיסק ישן (שגודלה 4 גי'גה). אבל משום מה, בסייר וינדוס מזוהה רק 24 ג'יגה... למרות שבמנהל הדיסקים מזוהה כל ה-56 ג'יגה של המחיצה הזאת. איך מתקנים את זה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by XpdX,

המחשב שלי עולה כולל ווינדוס, וקורס (נכבה) לאחר כחצי דקה-דקה. הפעלתי את המחשב וישר נכנסתי לביוס, וגם אז הוא קרס אחרי כמה דקות.. לפני כחודש היתה לו בעיה אחרת-הוא היה נתקע עם הדלקת המחשב בהרצה בשורה Memory.. כמו כן טמפ' המעבד מעל 80 מעלות איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה רועי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by GamerGuy,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית , וכבר עושה לי המון בעיות. לא תמיד קורה אבל זה קורה לפחות פעם בשבוע , לפעמים בסטים , כלומר עובד שבוע ואז מתחיל להתקע כל 10 דקות במשך שעה ושוב חוזר לעבוד. נעלמים לי ההרדיסקים מהמחשב בזמן ריצה (יש לי 2 הארד דיסקים ואחד SSD ) , תקיעות מחשב (freezes ) בלי שום שגיאה. לפעמים הוא מפיל לי חלקים מהמחשב ואז קופץ למסך בכחול . למשל לפעמים מפיל כרטיס מסך התמונה קופצת וקופצת שגיאה שכרטיס מסך נפל וrecovered לאחרונה בהדלקה הוא עושה לי צפצוף ארוך ואחד קצר ועולה רגיל. ניסיתי להחליף זכרון מקומות , ניסיתי לנקות את המחשב , ניסיתי לאפס את בbios ולהתקין את הגרסה האחרונה . וירוסים אין לי ואני עושה ניקוי מחשב , defrag לאיטים קרובות . החשד שלי הוא דווקא שספ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by silverrfox,

שלום לכולם... ברצוני לדעת האם ביטול העדכונים של וינדוס 7 עלול להזיק או שזה לא ממש יגרום לשינוי כלשהו, אני שואל זאת מכיוון שבזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי נהיה ממש איטי אחרי כמה עדכונים שעשיתי כמו למשל: KB4343894 https://support.microsoft.com/he-il/help/4343894/windows-7-update-kb4343894 העדכון עצמו שוקל 229.2MB וכמובן אחרי ששמתי לב שהמחשב שלי נהיה די איטי אז מחקתי את העדכון והכול חזר לעבוד בסדר גמור, כרגע ביטלתי את העדכונים של הוינדוס. אשמח לתשובות תודה מראש. זאת החומרה של המחשב שלי: מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windfor…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ilanb0,

אני חושב שכונן D הוא חלוקה של כונן C שלי. אבל החלק של C מלא, וב - D יש הרבה מקום. ראשית - איך אני בודק שאכן D אינו כונן פיזי נפרד אלא חלק מכונן C? שנית, איך אני מוסיף לחלק של C מקום מכונן D?

6. Started by ohadaridan13,

שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמה פעמים והיא החמירה בזמן האחרון, המחשב פשוט קורס ומופיע לי חלון כחול כאשר ישנם שני הודעות שגיאה עיקריות IRQL not less or equal - Page Fault In Non Paged Area המחשב קורס בכמה מקרים, שאני משאיר אותו דלוק לאורך הלילה רוב הפעמים שאני קם יש הודעת שגיאה, שאני משאיר תוכנות הורדה פועלות כמה שעות, משחקים למינהם, לפעמים אפילו סתם בגלישה באינטרנט קרה לי גם כמה פעמים שניסיתי להעלות תמונות. יש לי ווינדוס XP אם אתם צריכים קצת מפרט אז - AMD 64 X2 Dual core+ 6000 3.01 GHz 2.00 GB של RAM של G.skill שניים של ג'יגה. ATI HD4600 תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by elad932,

שלום, בעת משחק (לא משנה איזה BF, COD, FIFA...) מופיע מסך כחול עם שגיאה STOP:0X00000116 atikmpag.sys. ניסיתי כמה מדריכים ולא פתר את הבעיה. האם מישהו נתקל ויודע איך אפשר לסדר. פרטי מחשב: ווינדוס 7 64X אינטל I5 4570 לוח אם ג'יגה בייט B85M-D3H כונן קשיח SSD CORSAIR 240GB כ.מסך Shapphire Toxic R9 280x 3GB GDDR5 תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by User_Name,

יום חמישי אני צריך לקבל את הRadeon 9500pro שהזמנתי, ויש לי כמה שאלות. 1. איך אני מסיר את הכרטיס הקודם עד ליסוד? (ראה מפרט) 2. איך אני מחבר את הRadeon? בGeforce2 שלי כל מה שהיתי צריך לעשות זה להכניס אותו לשקע AGP , אבל את הRadeon צריך לחבר לספק כוח וכאלה, איך אני עושה את זה? אם למישהו יש את הכרטיס (או את ה9700 ודומיו) ויש לו מצלמה, אתם יכולים לצלם בשבילי? ממש ממש תודה לעוזרים כי זו הפעם הראשונה שלי שאני מקבל כרטיס מסך חדש, ואני לא רוצה לשלם לאף טכנאי ( או בכלל שמישהו זר יגע לי במחשב)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. רנדומליות . בתקופה האחרונה אני סובל בהמון תקלות בהארד דיסק . מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעבוד מאחורי הקלעים לצורך איתור ותיקון תקלות בדיסק ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אז ככה.. יש לי רעשים מוזרים ברמקולים.. לא משנה אם אני מחבר אוזניות או משהו אחר - עדיין יש רעשים.. ומה הרעשים? א. יש כל הזמן רעש רקע כזה בזזזזזזזזזזזז.... בלי קשר לכלום.. ב. כל פעם שאני מקטין או מגדיל חלון אז אני שומע רעש (לא.. זה לא הסאונד של ההקטנה... ;D ) ג. אם אני נוגע במשהו ברזלי במאחורה של המחשב אז אני אשמע את זה לבטח ברמקולים.. ד. במצבים חמורים - גם אם ההרד-דיסק חושב, אז אני אשמע את זה מצויין ברמקולים.. מעין צפצופים כאלה... מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by matu89,

שלום , יש ברשותי מדפסת משולבת עם פקס האם היא חייבת חיבור קו טלפון בזק כדי לעבוד ? כיוון שבבית הקו של בזק מנותק כי עובד טלפון של אורנג' שמושתת על תשתית אינטרנט האם זה בגלל זה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by AcidBurn10,

שלום חברים! יש לי בעיה מ-א-ו-ד מוזרה. יש לי 2 כונני HD במחשב , שניהם WD 250GB חיברתי כונן שלישי של Seagate 120GB ואיך שהעליתי את ה- WinXP SP2 אני שם לב שאין לי אינטרנט! החיבור של ה-HD דפק לי את הכרטיס רשת!!! מה שלא עשיתי לא הצלחתי להתקין אותו מחדש. (Cannot install the hardware). ניסיתי System restore , הורדתי דרייבר חדש לגמרי.. כלום לא עזר. Windows מעודכן עם כל העידכונים האחרונים של Windows Update.. גם אחרי שניתקתי את ה-SEAGATE עדיין הכרטיס מסרב לעבוד... בדקתי ב-VISTA והכל עובד כמו שצריך!! לוח אם: ASUS P5K-E/WiFi HDs: WD 2500KS, WD2500YS,Segate Baracuda 120GB שלושתם SATA. 4GB OCZ 4-4-4-15 כרטיס רשת Onboard של Marvell. למישהו יש רעיון ??? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by amnesia,

שמתי לב שפעם בכמה חודשים קורה מצב יחסית מוזר שפתאום ה Aero הופך ל Basic בווינדוס 7 והמחשב עושה רעש של זמזום, חריקה חריקה כזאת בצליל מאוד גבוה אך יחסית חלש, לא רועש. כשהרעש עובר אחרי דקה ה Basic הופך חזרה ל Aero ואין יותר זמזום, וככה אחרי כמה חודשים שוב פעם. זה יכול לקרות גם סתם כשאני רק בדסקטופ או באמצע משחק, ואז ה FPS יורד בצורה דרסטית וחוזר למצב המקורי כשהזמזום נעלם וה Aero חוזר, אין לי ספק ששלושת הדברים (זמזום Aero ו FPS) זה נובע מאותה בעיה. עכשיו, זה לא קשור לכ.מסך כי יש לי שני כרטיסים שמחוברים יחד ב SLI 670GTX, ואני חושד שהספק מתחיל לפשל, יש לי seasonic 750W. זה קורה אחת לכמה חודשים, יחסית מקרה נדיר אבל עדיין מסקרן אותי לדעת מה העניין, זה עובר לבד אחרי דקה וזהו, למשה…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by THE-MASTER,

זה העתק של שאלה ששאלתי לפני שבועיים ולא קיבלתי תשובה אז אנא בבקשה עזרו לי. ************************************* קודם כל תודה רבה לRON26 אחד מעמודי התווך של הפורום שעזר לי ללמוד מעט על MINIDUMP ולהבין איך המערכת פועלת. עכשיו אחרי שלמדתי כיצד לטעון קבצי Minidump והבנתי מה זה אומר יש לי שאלה אל כולם. להלן קובץ Minidump של אחד המשתמשים פה(הורדתי בשביל ללמוד איך זה עובד) אני רוצה שחברי הפורום יסבירו איך לנתח את מה שכתוב פה ואיך לאתר מפה את הבעיות עד לנקיטת פעולות מעשיות. אני מעוניין בניתוח רציני של הקטע. כל העוזרים תבוא עליהם הברכה ושוב תודה לRON26 (הוא עזר לי המוןןןן). oading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122304-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ilaibenamar,

שלום. קניתי היום לפטופ Asus N56 מסך "15.6 מעבד Intel® Core™ i7-3610QM דיסק קשיח 750GB, ראם 8 ג'יגה. ישר מהחנות, הלכתי לקיי.אס.פי וקניתי כונן SSD 256GB של OCZ Agility 4, 2.5 inch אפילו שילמתי לטכנאי 60 שקל שיתקין במקום (!) הוא התקין והסתכלנו במסן של הביוס שהכל מופיע, היה בסדר והלכתי הביתה להתקין מערכת הפעלה. בבית לא הצלחתי למצוא את ההארד דיסק, לא עם Gparted, כדי לעשות פרטישן, ולא עם אף סטאפ, לא של לינוקס (מינט) ולא של ווינדווס 7. הסתכלתי בביוס וראיתי שהדיסק לא מזוהה שם. עשיתי כמה הדלקות וכיבוי, ופעם אחת הוא כן הופיע שם, חילקתי למחיצות ואיתחלתי, ושוב לא מזוהה. החזרתי את הדיסק המקורי עם המערכת הפעלה, והכל עבד סבבה. יכול להיות שהדיסק לא תקין? מה הבעיה??? עיזרו לי, שילמ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. התקנתי SSD חדש (Patriot Torqx 2 128GB) במחשב הזקן שלי, ועליו התקנתי חלונות 7 32ביט. כל כמה דקות המחשב קופא לכמה שניות, כאשר המנורה של ה-HDD דולקת ללא הרף. המחשב משתחרר לאחר כ-30 שניות וחוזר לפעילות תקינה, אבל התופעה חוזרת על עצמה כל כמה דקות... הלוח הוא ASUS M2N32-SLI DELUXE עם מעבד AMD. הבעיות האלה לא קיימות על HDD רגיל (זה שאני כותב ממנו עכשיו). יש למישהו מושג מאיפה נובעת התופעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום רב מחשב I 7 960 קירור BOX כ מסך GTX 470 INNO (3 מאווררים) מארז ANTEC PRO GAMING או משהו כזה אלו הטמפרטורות, בזמן מאמץ, (סגירת HD באדיוס) במנוחה המעבד סביב 65- 70מעלות https://www.dropbox.com/s/iea4kenzoiuk37i/%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA%20%D7%9E%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%AA.png השאלה האם צריך רק להחליף מאוורר למעבד או שצריך יותר מזה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המחשב פורמט כבר 5 פעמים, שמתי גם ווינדוס 7, עכשיו חזרתי לXP SP 3 בחזרה. מסתבר שזה לא עוזר, כמו אז. ברגע שזה קורה, המקשים של האורות במקלדת לא מגיבים(אי אפשר להדליק ולכבות CAPS LOCK וכו'), כנ''ל לגבי העכבר שהלייזר שלו נכבה עשיתי את כל הבדיקות: MEMTEST 86 לזכרונות, יותר מ14 שעות - הכל תקין בדיקת איבחון לכל ההארדיסקים עם תוכנת יצרן הייחודיות - הכל תקין פתיחת המחשב בכדי לראות שלא קיים קבלים שרופים/פגומים בלוח - הכל תקין סריקות של אנטי ווירוס וספייוואר - אין כלום, הכל בסדר איחוי דיסק לכל ההארדיסקים פעם אחר פעם שהיה צריך עם תוכנה מקצועית(דיסקפר) גם לא עזר! בדיקת טמפ' של המעבד בשיא מאמץ - 60-70 מעלות, וגם לא קרס בפעם האחרונה(הרצה של 18 שעות עם PRIME 95) (בדיקה עם REAL TEM…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by DIPSET,

שלום, יש לי נייד סמסונג מדגם NP530UC שקניתי לפני כשנה ומספר חודשים. בזמן האחרון הוא נהיה איטי יותר ויותר, למשל אם פתוחים כ 20 חלונות כרום וקובץ אקסל, הוא מתחיל לקרטע (כשפעם זה היה פחות קריטי). ביטלתי ב MSCONFIG את כל הדברים שעולים בסטרטאפ וגם את השירותים שלא נראו הכרחיים, כמו של ADOBE ו APPLE, אבל זה לא ממש עזר... מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

יש לי שני כוננים קשיחים, ועוד כונן ssd שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כשאני מפעיל משחקים קצת כבדים שמותקנים על אחד הכוננים, לעיתים לאחר כמה דקות המחשב קורס. אני חושד שאחד הכוננים האלו תקול, אבל אני לא יודע האם יתכן שהוא יקריס מחשב גם עם המשחק שמופעל מותקן על הכונן השני. השאלה היא, האם זה יתכן, והאם תיתכן אפשרות שאך ורק ניתוק הכונן התקול יפתור את כל בעיית הקריסה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום יש לי כמה בעיות במחשב שכבר מחרפנות אותי ואי אפשר לעבוד במחשב בצורה נורמלית.. הבעיות הם:מסכים כחולים , מחשב קופא , מתרסט מעצמו או עושה ריסטרט והמסך בכלל כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. המסך נשאר כבוי והמחשב עובד שומעים מאווררים שומעים הכל.. הורדתי everest לראות את המעלות ושהמחשב במנוחה המעלות הם 30 בHARD DISK ו30-34 בGPU אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב בגלל זה הגעתי לכאן כדי לשאול לא בדקתי כמה הוא במאמץ כי ברגע שאני נכנס למשחק או משהו אחרי דקה קורה משהו מהבעיות.. המפרט הוא : AMD Athlon II X4 635 nVidia GeForce GTX 460 1GB 4GB RAM SAMSUNG HD502HJ תודה לכל מי שיכול לעזור או לנסות לעזור

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לא יודע מה הבעייה,יש חלשמל הכל רץ ההארד דיסק הכל,אפילו יש קולות שהוא עולה "כרגיל",פשוט המסך לא נדלק,אז אני חושב שהוא לא עושה פוסט,למרות שזה נשמע כאילו הוא אפילו מעלה ת'ווינדוס... ניסיתי לנקות הכל להחליף סטיק זיכרון,להחליף ת'מיקומים שלו\הם הכל ואותו דבר... מה אתם חושבים שהבעייה?הכרטיס מסך? אני חושב שראוי לציין שלא מזמן ניסיתי לעגל(עיגלתי) כבלים אצלו,אולי זאת הבעייה?(למרות שגם בלי שום כונן כמו דיסקים פלופי או דיסק קשיח הוא אמור להראות ביוס,לעשות post והאמת שגם ניסיתי לנתק את כולם)...כמו כן ראוי לציין(די ברור אני חושב)שזה מחשב ישן... תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום חברים, המחשב משמש אותי כמחשב אולפני בעיקר, בעל ליבת CONROE, עם 2 ג'יגה DDR2, הארדיסק M4, עובד פיצוץ, עושה את העבודה מצויין, אך הוא קורס לי לעיתים דיי קרובות ואני צריך להוציא ולהכניס את הזיכרון וזה בד"כ נפתר ישר. רציתי לשאול מה לדעתכם אפשר לעשות, האם זה בעיה חומרתית או תכנתית? האם להחליף לוח אם וזיכרון? תודה רבה לכולם, גיא

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. אז כך ראיתי כאן שאני צריך לעדכן את ה BIOS כדיי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ראיתי גם שבלי DRIVER נכון הכרטיס לא יתפקד כמוש צריך וכל מניי דברים נוספים בבקשה תביאו לי את כל הנחוץ כאן תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. (פנימיים , לא משטחי קרור) במחיר ראלי ולא פי 10 מאיביי/עליאקספרס ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים