עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by almor12,

היי, אתמול חיברתי את המחשב שלי לסלון, וכל פעם שאני רואה סרט, הסרט מתחיל להיתקע ולאבד סינכרון. בדקתי כמה סרטים וזה המשיך להיות ככה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? המפרט של המחשב: INGEL G860 GIADA H61N 2X2 GB DDR3 SEAGATE BARRACUDA 250GB 3.5'' SAMSUNG LCD 40''

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by waseemsheety,

מחשב נייד מסוג LENOVO YOGA 2 PRO... WINDOWS 8.1 64-BIT בטעות מחכתי את הDRIVER של הWIRELESS ועכשיו אין לי אפשרות להתחברת לאינטרנט... זה קרה כשנכנסתי בMANAGE במחשב שלי ומשם נכנסתי לDEVICE MANAGER ואז לNETWORK ADAPTERS ועשיתי UNINSTALL לDRIVER של הWIRELESS ואז כשלחצתי על כפתור הזכוכית מגדלת שאמורה להחזיר את הDRIVER המחשב נתקע ועכשיו אני תקוע בלי אינטרנט... סליחה על החפירה... אני לא מוצא DRIVER למחשב שלי בכדי לעשות לו שוב INSTALL... השם של הדרייבר היה משהו כמו intel r wireless n 7260 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אני רציתי לדעת אם אפשרי לחבר מספר אוזניות (דרך בלוטוס) למחשב, ולגרום לכולם להשמיע את אותו הדבר (האם יש תוכנה כלשהי או אפשרות להגדיר זאת). תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eidoil32,

היי שלום, לפני כמה ימים קיבלתי עדכון לWINDOWS 11, ביצעתי את העדכון ועבר בהצלחה מאז יש תקלה שקוראת, גם אחרי שחזרתי לWINDOWS 10 (כולל פרמוט מלא) בזמן משחקים, FORTNITE \ FIFA 24 אחרי זמן לא מוגדר ורנדומלי לחלוטין, המסך מחשיך נראה כאילו כרטיס המסך מתנתק. יש תגובה מהמקלדת (למשל לחיצה על הCTRL + SHIFT + WINKEY + B משמיע צפצופים) אך הסאונד מהמשחק מפסיק והמשחק מתנתק. אי אפשר להמשיך אלא אם עושים הפעלה מחדש למחשב. הבעיה החלה מאז המעבר לWINDOWS 11, לא שונה שום דבר. נתוני המחשב: I5 9600KF GIGABYTE Z390M ZOTAC 3070 PSU - ANTEC HCG650 80PLUS GSKILL F4-3000C16S 16GB x2 (3000MHz) התחלתי להפעיל בדיקת מאמץ של FUT…

5. ברגע שאני מחבר 3X1024 פלוס 512 של OCZ 800MHZ הוא עושה POST והכל עובד. יכול להיות שזה הספק? שלא יכול להחזיק 4GB RAM? LIBERTY 400? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם בקשר לתופעה מרגיזה. היום בשעות אחה"צ המחשב הפסיק לזהות התקני USB שחיברתי מקדימה, וגם הפסיק להשמיע קול, כאשר הוא פתאום לא מזהה את כרטיס הקול ולא מאפשר לי להתקין את הדרייבר מחדש. לוח האם הוא: Asus P5LD2-SE, המעבד הוא Core 2 Duo E6300 וכפי שכבר הבנתם, אין למחשב 3 שנים. לא מזמן החלפתי כרטיס מסך כי כרטיס המסך שלי הלך, שמתי במקומו ATI HD4350, לא צריכה להיות בעיה עם הספק כי זה ספק של HEC עם הספק 300W. מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ozzy_,

שלום יש לי שני מחשבים שעושים בעיות, אודה לכם אם תעזרו לי. הבעיה הראשונה: מחשב פנטיום 350, 192 זיכרון ראם. אני התקנתי על המחשב הזה את גירסאת השידרוג של win xp(על גבי win 98 se) ומחקתי. פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתקין שוב את win xp. אלה ההודעות שאני מקבל כשאני מנסה להתקין: windows setup: this language of this installation of windows xp differes from one you are installing. windows setup: setup cannot continue because upgrade functionality is disabled and your copy of windows xp only allows upgrades. לא יודע עד כמה זה קשור, אבל שניהם בעברית. בעיה שניה: יש לי מחשב amd 1800+ עם 250 sdram. יש שני הארד דיסקים- C: ו- E: לפעמים כשאני פותח את המחשב, המחשב ש…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום! יש לי מצלמת אינטרנט של 3com homeconnect לצערי איבדתי את הדיסק של הדרייברים, אבל הורדתי חדשים מהאתר של 3com ואני לא מצליח להתקין! ברגע שאני לוחץ על הsetup, המחשב חושב קצת וזהו - ממשיך כאילו לא קרה כלום. אני עובד עם ווינדוס אקס פי... למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המחשב שלי לא עולה בכלל אז ניסיתי להתקין ווינדוס XP אבל אי אפשר... הסדר של הבוטים ככה: CD-Rom.C.A עכשיו הדיסק בפנים ואני מפעיל את המחשב ואז הוא אפילחו לא נותן אפשרות לשות בוט מהדיסק הוא רושם Boot disk: Failure ושורה מתחתיו שאת השורה הזאת הוא רושם תמיד גם אם אין דיסק: NTLDR Is Missing. מה הבעיה? איך אפשר לסדר אותה? האם היא בלוח?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eli24,

לא מצליח להתקין תוכנות במחשב כגון: אבטחה,ADOBERDAR,התקן למצלמה דיגיטאלית,ועוד יש לי אנטי וירוס ופירוואל פעילים נורטוו 2004 ובנוסף פיירוואל של הווינדוס-ווינדוס XP SP2 אין קשר לחומת אבטחה ניסית להתקין תוך כדי ביטול הפירוואלים והאנטי וירוס אך לא צלח אין אפשרות לעשות גם שיחזור מערכת הרציתי בדיקת וירוסים ורגולות הכל תקין מה ניתן לעשות ???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה מקודם פירמטתי תמחשב לwindows xp home edition sp 2 עשיתי סריאל במהלך ההתקנה ועכשיו הוא אומר לי שיש לי 30 יום לוינדוס הזה שמעתי שיש פאץ שבשנניה מבטל את זה אפשר אותו ? תודה רבבה לעוזרים http://imageshack.us/photo/my-images/854/asfasfx.jpg/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום , מדובר בSOCKET 775 .לוח של MSI P43 NEO המחשב נדלק אבל לא מגיע להתקנת WINDOWS XP HOME EDITION. ההתקנה עולה דרך CD,אפשר לפרמט את הHDD.אבל כשזה מגיע לחלק של אחרי הPOST. מסך שחור לא עולה כלום! בדקתי את הHDD והוא תקין על מחשב אחר ההתקנה עולה כרגיל [כמובן שיש הודעת שגיאה כי זה לא אותה חומרה] מה אפשר לעשות!?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Lyoko,

שלום, כרטיס ה8500GT שלי מת מוות קשה מארטיפקטים בגלל קבלים מקולקלים... יש לי דגם דומה לזה רק שבצד ימין של הכרטיס יש 2 קבלים, ורק השניים האלה מקולקלים... הזמנתי קבלים חדשים שדווקא הגיעו היום עכשיו אני צריך להלחים אותם והבעיה בזה היא שאני לא יכול לזהות את הקוטביות של הקבלים המקוריים כלומר פלוס/מינוס... http://37prime.files.wordpress.com/2009/07/evga_nvidia_blown_capacitors_1080.jpg מישהו אולי יודע מה הקוטביות של הנגדים האלה? אגב קניתי נגדים שלא נראים ככה שאין לי ממש פתרון..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO בעל כרטיס קול מובנה - Realtek. הבעיה שלי,שכל הזמן מקבל הודעות על ניתוק שקע האודיו,למרות שבפועל לא מתרחש שום ניתוק.! והאודיו פועל בצורה תקינה. איך מפסיקים את הופעת הודעות אילו,ולמה הן קורות/מופיעות - מה ניתן לעשות לפתירת בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן, כמו שהכותרת אומרת, יש לי לוח אם מדגם H81M-HDS -ASRock ואני רוצה להוסיף עוד 8 ג'יגה רם בנוסף ל8 הקיים, האם זה מתאים ? 8GB 1600Mhz Corsair CMX8GX3M1A1600C11

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by parik,

have a LG 22" Flatron widescreen monitor. I get the followning Message at start up. Digital Power saving mode יש לי מסך מחשב LG FLATRON W226IV כשמדליקים את המחשב מופיע עליו כתובת DVI מצב חסכון בחשמל. אי אפשר להגיע לווינדוס. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by jackhammer,

סורי על הנושא הלא ממש מפורט אבל אני לא יודע איך להגדיר את הבעיה המוזרה הזאת. בגלל זה אי גם יודע איך לחפש את זה בגוגל שאני פותח את הגוגל כרום הוא לא עולה על כל המסך אני מצרף תמונה כי אני לא יודע איך עוד להסביר את זה מישהו יודע ממה זה קורה ?? אני מודה לראש לעוזרים כי אני לא סובל את הIE

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by mic3mic4,

הי, פתאום, ללא כל פרובוקציה מצידי, המסך שלי מתחיל לעשות בעיות. כשאני מדליקה את המחשב , המסך כאילו נכבה ונדלק מייד - יש לי מסך שחור לחצי שניה, כל כמה שניות. אי אפשר לעבוד ככה. כשהמחשב כבוי, ישנה הודעה שרצה על המסך שאומרת "check signal cable" ורשום אנלוג. לא שיניתי כלום במחשב, בכבלים או במסך. הוא מחובר שנים למחשב ללא שום בעיות. כשבדקתי מה המצב של כרטיס המסך (דרך ה device manager) נראה שהוא עובד כמו שצריך. רעיונות היכן הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? המסך הוא של סמסונג, דגם syncMaster T220P. תודה רבה!!

19. Started by א,

כל שעה-שעתיים המחשב פשוט נכבה, בלי מסך כחול או משהו בסגנון. הרצתי SpeedFan וקיבלתי טמפרטורות הזויות. מצורפות תמונות מסך מהתוכנה ושל מפרט המחשב מ CPU-Z.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ynets14,

ערב טוב, קיבלתי מחבר מעבד I7 4790K משומש.. מפרט המחשב שלי לוח GIGABYTE H87-HD3 I5 4670 קירור למעבד H60 CORASIR זכרון 8 GB DDR3 כ.מסך-1060 6GB EXTREME ספק כח 520 SEASONIC לאחר שהרכתי את המעבד החדש המחשב נדלק, ומתכבה חשמלית. אני לא מצליח להגיע לביוס או לוינדוס.. לפעמים בניסיון ה4 או ה5 המחשב מצליח לעבוד ולהיכנס לביוס או לוינדוס בדקתי טמפ' תקין 35-68 מנוחה מאמץ ביוס מעודכן לגירסה האחרונה. אין פינים עקומים בלוח ניקיתי את הלוח מאבק ועם ספריי מגעים. איפסתי את הביוס על ידי הסוללה. הוצאתי את כל הכבלים שמחוברים ללוח והחזרתי בחזרה. ועדיין המחשב נדלק ונכבה . התי…

21. Started by Yossi Sourugeon,

שלום, אני לא מצליח ליצור מחיצה של 4TB...הבנתי שצריך להפוך משהו לGPT או MBR..אבל לא כ"כ הבנתי מהמידע שבגוגל מה זה עושה ואיך עושים את זה תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, יש לי לפטופ HP G62 שנכנס למצב שינה לבד שיניתי באפשרות של הסוללה שלא יכנס למצב שינה לבד אבל הוא עדיין נכנס למצב שינה אני יודע שיש בביוס אפשרות שהוא יכנס למצב שינה אחרי שהוא מגיע לטמפטורה מסויימת אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת מישהו יודע מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shaithebest,

שבוע טוב יש לי תקלה מוזרה מאוד במחשב נייח מעבד כפול ליבה אינטל סוקט 775 עם לוח גיגהבייט G31 DDR2 אז הוא עושה ריסטרט בזמנים לא קבועים פירמטתי ווינדוס 7 לא עזר החלפתי דיסק קשיח חדש לא עזר החלפתי כרטיס זכרון חדש מהקופסא לא מחשב אחר וגם לא עזר בעיה בספק זה לא יכול להיות כי ספק כוח תקול גורם רק לכיבוי המחשב ולא לריסטרט בעיה במעבד לא יכול להיות גם. האם זה בעיה בלוח? מישהו נתקל פעם בלוח שמרסטט את המחשב? אולי הסלוטים של הזכרון שניהם לא טובים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג hp g60 (ישן ישן אבל עד עכשיו תפקד מעולה). ללפני שבוע במהלך ריסטרט למחשב כשהוא מחובר לכבל hdmi המסך של המחשב הפסיק לעבוד והיו מעין 2 פסים במרכז המסך שהשתנו לפעמים. כשמחשב מחובר לhdmi הוא מציג תמונה מלאה על המסך החיצוני. שיחקתי קצת עם הפלאט כבל ועם החיבור שלו מאחורי המסך ועכשיו המסך מחשב מתפקד כראוי בווינדוס אבל כשהמחשב עולה עד להטענת הווינדוס המסך עדיין מציג פסים. שדרגתי את הביוס לגרסה האחרונה והכל עבד כמו שצריך לכמה שעות והופ- שוב אותה תקלה, כשהמחשב עולה מוצג 2 פסים וכשנכנס לווינדוס הכל הופך לתקין. בעיית חומרה? תוכנה? דרייבר? למישהו יש מושג על מה מדובר בתקלה המוזרה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. (פתחתי תרד במקום אחר בטעות ואני לא יודע איך למוחקו, סליחה מראש). יש לי שני מסכים, אחד מחובר בדיספליי פורט והשני (הימני) ב HDMI. כשווינדוס עולה, הוא עולה על המסך הלא נכון (הימני) והוא גם עולה "על הצד" עד שמע' ההפעלה מתאפסת על עצמה כפי שרואים בוידאו ואז הכל מסתדר. הבעיהבמיוחד מפריעה, כשאני מנסה לסדר עניינים בביוס - על המסך הימני ועל הצד :-\ איך פותרים את זה? שקודם המסך השמאלי יעלה ואז הימני. אם זה עוזר - לפני ששידרגתי מסך (השמאלי PG279Q) שניהם היו מחוברים ב DVI והכל היה בסדר. **עדכון** - שיניתי את ה HDMI ל DVI וזה עדיין קורה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.