תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום keypad מחובר לכניסת USB קדמית, הכבל נמשך ואז היה צליל ניתוק בוינדוס, למרות שהוא בערך נשאר מחובר. מאז למרות שהוא היה מחובר הוא התנתק והתחבר כל כמה זמן (אני חושב שזה הסתדר,יכול להיות שהבעיה דווקא בכבל) התחילו לאחר שהכבל נמשך רעשים בקול, כמו רעש סטטי שחוזר כל פעם הכרטיס קול הוא בלוח אם ומחובר ביציאה אחורית. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רנדומליות . בתקופה האחרונה אני סובל בהמון תקלות בהארד דיסק . מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעבוד מאחורי הקלעים לצורך איתור ותיקון תקלות בדיסק ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה כל פעם שמדליק את המחשב נתוני הביוס עולים מצויין ורגע לפני עליית הווינדווס הכ.מסך נכבה ועל המסך לא מופיע כלום. לאחר מספר ריסטארטים המחשב לבסוף עולה והווינדוס עולה. מה לדעתכם הביעה? תודה מראש יש לי מחשב- מעבד: intel core 2 due 6600 2GB ram 360GB HD כ.מסך: Sapphire radeon hd 4670
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב בהתחלה היו לי בעיות של ההודעות ההאלה של "אל תשלח" הסתדרתי עם זה פחות או יותר אבל המשחקים כל הזמן נתקעים לי.... שאני נכנס למשחק זה עובד 10 שניות ואז עוד ככה 10 שניות נתקע עובד 10 שניות עוד פעם נתקע בכל המשחקים לא יודע כבר מה לעשות התקנתי דריבר לכרטיס מסך התקנתי directx 9.0 יש לי sp2 ניסיתי כל מיני קראקים התקנה מחדש של המשחקים כלום לא עזר... עזרה דחוף!!!!!!! תודה לעוזרים....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק צריבה שההנפח שלו 4.7 והווינדוס מזהה אותו רק כ 4.38 גיגה מקום פנוי הדיסק ריק ולא צרוב עליו כלום מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח THERMATAKE 480W PSU )PURE POWER( לאחרונה לחיצה על כפתור ה POWER לא מדליקה את המחשב. לחילופין רק כיבוי והדלקה של כפתור ה POWER הראשי מאפשר למחשב לאתחל. וגם לא ניתן להוציא את המחשב ממצב STBY. לעיתים רק ניתוק של כבל VGA ורשת מאפשר הדלקה. (מישהו מכיר את הדבר המוזר הזה ?) החלפתי לוח אם (וכרטיס מסך) מבלי לבדוק - והתופעה חזרה. (יצאתי ) האם זה באמת ספק דפוק ? אולי כפתור POWER ? אשמח לעזרה לפני שאני מחליף עוד רכיב :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום פירמטי את המחשב והחלפתי ל AMD 64 התקנתי את הווינדוז רגיל ואז שהמחשב עשה את הריסטס הווינדוס עולה ונתקע (הדיסק של הווינדוס עדיין בפנים) אבל כשאני מוציא את המגש כאילו המחשב "משתחרר" אותו דבר קרה לי גם אחרי שהווינדוס עלה אני מכניס דיסק (לא משנה איזה) והמחשב נתקע (אבל ממש נתקע אפילו העכבר לא זז) אבל שאני מוציא את המגש של הסידי רום המחשב חוזר לפעילות רגילה!! מישהו יודע מה הולך פה??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת, יש לי לוח אם מדגם H81M-HDS -ASRock ואני רוצה להוסיף עוד 8 ג'יגה רם בנוסף ל8 הקיים, האם זה מתאים ? 8GB 1600Mhz Corsair CMX8GX3M1A1600C11
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי הרב שהדלקתי את המחשב נשמע פיצוץ ןמן הסתם עכשיו הוא לא עובד.. אני מניח שהלך הספק..יש עוד רעיונות..? אם הספק הלך יש איזושהי דרך לדעת אם הוא לקח רכיבים אחרים איתו? בתודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, אפילו זקן - לדעתי בן 6 ככה הוחלפו לו מספר ספקי כוח. יש לו ספק כוח פשוט כרגע. הוא נדלק או שהמסך לא מגיב או שהוא נדלק ורושם NO SIGNAL או שהוא מנסה לעלות בוט מהארדיסק ואז עושה ריסטרט או נכבה. ואז עכשיו הוא נדלק, המאוורר של המעבד זז המחשב דולק כמה שניות ואז נכבה. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לראיונות לטיפול
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870 !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שנה טובה! אז התחדשתי ב Corsair Force 60GB חדש, הבעיה - מהירויות נמוכות - קריאה 200 MBs, כתיבה 60 MBs. (במתכונת רצף - Seq). מה שאמור להיות: קריאה 285~ MBs, כתיבה 275~ MBs. עכשיו, התקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, כשבדיעבד התברר לי שהביוס על IDE ולא AHCI. והכונן אמור לעבוד בתפוקה מלאה בצורה הזאת. אז מצאתי דרך (ממש לא מסובכת, נגיעונת ברג'סטרי), כדי שאני אוכל להפעיל את ה AHCI בביוס והווינדוס יקבל אותו. כך עשיתי. לא השתנתה המהירות. ניסיתי קצת לעדכן איזה Controller שקשור לChipset, גם לא עזר. בדקתי את התוצאות בכמה בנצ'ים. מערכת: Intel Core 2 Duo E6600 ASUS P5B-Deluxe (P965) 4GB RAM Radeon 4870 יש לי עוד 4 הארדיסקים נוספים (HDD, לא SSD), רק אם זה רלוונטי... תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז היום ניסיתי לפתוח את המחשב הנייח שלי וכשלחצתי על כפתור ההדלקה היו צלילים של המחשב פועל אבל כלום לא עולה. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, כולל לכבות מהמתג האחורי ולתת למחשב כמה דקות לנוח, אבל כלום לא עוזר. בשלב מסוים לחצתי על Del בזמן ההדלקה והגעתי למסך שחור כאשר אני יכול להזיז את העכבר אבל לא לעשות כלום, וגם לא להעלות את מנהל המשימות. בנוסף ניסיתי להיכנס לBIOS ע"י לחיצה על F1,F2,F10,F12 אבל כלום לא מצליח להיכנס וזה ממשיך למסך שחור בלי עכבר. רציתי לפחות לתקן את המחשב ע"י USB תיקון של וינדוס שהכנתי (כי אין לי כונן דיסקים במחשב) אבל אני לא יכול להיכנס לBIOS ולגרום לזה שהכונן USB יקבל עדיפות על הכונן דיסקים. אני אובד עצות, בבקשה תעזרו
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש את NUC8i7BEH, והוא רוצה לחבר אותו ל2 מסכים. אחד למסך מחשב ואחד לטלוויזיה. ראיתי שיש שם רק חיבור אחד של HDMI. בנוסף יש חיבור USB C - האם ממנו אפשר להוציא DISPLAY ? למשל לשים שם מתאם מ USB C ל HDMI או משהו בסגנון ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עובד שתי שניות ונתקע לשניה וכך הלאה!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך זה יכול להיות ? המחשב עולה ומבקש לבחור מערכת הפעלה "כמו שיש 2 " ויש 1 !!! למה ? אפילו באפשרויות יש 1 !!! כל RESET אני צריך ללחוץ על השורה המעצבנת ורק אחר כך המערכת ההפעלה עולה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנא עזרה דחופה!!! היום בבוקר המחשב כתב את ההודעה הזו, ניסיתי לכבות ולהדליק שוב וזה מראה מסך שחור מה עושים?????
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הסידי שלי והצורב שלי מחוברים באותו כבל ide עשיתי את זה כל לא היה לי יותר מקום לכבלי אידיאי היה לי 3 עכשיו לפעמים בצריבה זה עושה לי בעיות בגלל הכבל יש לכם רעיונות מה לעשות?? ???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד Dell - inspiron 15. אני מישתמש חלונות 8.1 , נימצא אצלי שנתיים וחצי. משהו מוזר. ספק מחובר חשמל למחשב נייד בטעינה, וזה תקין. בדקתי במחשב נייד טעינה ורואים מלאה 100% מחוברת וניטענת. ועדיין מחובר ספק חשמל. והיתחלתי לשחק משחק Forthite Battle Royale שיחקנו 3 או 4 שעות ושמתי לב במחשב נייד כמה אחוז סוללה כתוב מחוברת וניטענת וירד 76% . והספק עדיין מחובר לחשמל. ולא מבין למה זה ספק כתוב מחוברת וניטענת זה יורד 76% ולא נישאר סוללה 100% מלאה. באמצע המשחק? האם באמצע שעות המשחק משפיע ממש ממש ירידה טעינה סוללה בזמן מחוברת וניטענת ספק חשמל, האם זה נכון? אני בדקתי עידכון ביוס גירסה A04 זה ישן, אני עשיתי עידכון חדש גירסה A11 …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה : Hardisk Maxtor Primary - Master Hardisk IBM Primary - Slave CDROM Secondary - Master CDRW Secondary - Slave הדבר היחיד שיפעל ב DMA זה הארדיסק MAXTOR ניסיתי הכל אני לא יכול לצרוב דיסקים אלא אם כן אני צורב ואז אני לא יכול להשתמש במחשב וזה X2 זמן!! Plextor 40/12/40A אם אני מוריד משהו ל הארדיסק של ה IBM לא משנה באיזה מהירות ואני שומע מוזיקה שומעים תקטיעות האלה של התקיעה... ניסיתי הכל אם מישהו נתקל בבעיה הזאת או יודע מה אפשר לנסות ד"א ניסיתי לשנות מקומות זה לא עוזר תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. כבר כמה זמן שהמחשב נתקע ויש לי מסכים כחולים, בד"כ עם השגיאה IRQL_IS_LESS_OR_NOT_EQUAL ראיתי פה שנוצרים קבצי DUMP, אז בדקתי אותם והיה רשום לי probably caused by memory_curroption הבנתי שככל הנראה זה בגלל אחד הסלוטים של הזיכרון, אז הרצתי במשך 5 וחצי שעות בדיקת memtest86 - אבל שום דבר לא עלה והבדיקה נראתה בסדר גמור (לפי המדריך שראיתי פה כמובן). מישהו יודע למה זה יכול לקרות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום דוד שלי התקשר אלי ואמר לי שהמחשב שלו לא מוציא תמונה (מחשב ישן ואיטי מאוד, אז לא מפתיע) ואמר לי שיש לבן שלו עוד מחשב שהוא לא משתמש בו ושהוא רוצה שאני אחליף בנייהם הדלקתי את המחשב של בן דוד שלי והכול עבד, אחרי שהעברתי את המחשב לסלון לא הייתה תמונה. ניסיתי גם להחליף למסך ואפילו לכבל שהיה כשהכול עבד ועדיין אין לי תמונה. נסיתי גם להחליף דיסק קשיח וכרטיס מסך, כלום לא עובד עצות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט והוא מוציא לי אבקה לבנה על כל משטח שהוא עובד עליו. יש למישהו מושג מזה???
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב פורמט כבר 5 פעמים, שמתי גם ווינדוס 7, עכשיו חזרתי לXP SP 3 בחזרה. מסתבר שזה לא עוזר, כמו אז. ברגע שזה קורה, המקשים של האורות במקלדת לא מגיבים(אי אפשר להדליק ולכבות CAPS LOCK וכו'), כנ''ל לגבי העכבר שהלייזר שלו נכבה עשיתי את כל הבדיקות: MEMTEST 86 לזכרונות, יותר מ14 שעות - הכל תקין בדיקת איבחון לכל ההארדיסקים עם תוכנת יצרן הייחודיות - הכל תקין פתיחת המחשב בכדי לראות שלא קיים קבלים שרופים/פגומים בלוח - הכל תקין סריקות של אנטי ווירוס וספייוואר - אין כלום, הכל בסדר איחוי דיסק לכל ההארדיסקים פעם אחר פעם שהיה צריך עם תוכנה מקצועית(דיסקפר) גם לא עזר! בדיקת טמפ' של המעבד בשיא מאמץ - 60-70 מעלות, וגם לא קרס בפעם האחרונה(הרצה של 18 שעות עם PRIME 95) (בדיקה עם REAL TEM…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור: אני מכניס את הדיסק של ווינדוס אקספי boot מה-cd-rom הכל טוב ויפה, Setup is inspecting your hardware configuration ואז במקום שיפתח לי הסטאפ המסך הופך שחור ונשאר כך. איך אוכל לפתור את הבעיה, האם יש דרך אחרת לפרמט אקספי? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-