עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yok,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב חדש , שקיבלתי עם ויסטה ל 30 יום. לאחר התקנת XPP המחשב קיבל הודעות ERROR (הפסקת אקספלורר, הפסקת מדייה פלייר) ואז גם נפילות של החלונות. מאז ניסיתי להתקין מספר פעמים את חלונות וללא הועיל. מפרט המחשב: seagate st3500320as 500GB sata2 asus drw-2014 x20 gigabyte ga-ma78gm-s2h mushkin ddr2 4096MG (2048x2) 800Mhz cl 4-4-4-12 XP amd athlon 64 x2 4850e box hec 6a19b 400W בביוס הגדרות: onchip ide channel - enable onchip SATA controller- enable onchip SATA type - native ide onchip SATA port 4/5 type- ide לסיכום: אני מצליח להתקין את חלונות אבל המערכת לא מצליחה להיות יציבה כלומר עדכונים לא מצליחים לעלות אקספלורר מתנתק מדי פעם, מדייה פלייר גם , התקנת תוכני…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש עם 8 ג'יגה זכרון RAM, מעבד i5 דור 2, 2 כרטיסי מסך AMD Radeon 6850HD משורשרים וספק 550WATT. לאחרונה, כשאני מפעיל תוכנות גרפיות בעיקר (גוגל ארת', פוטושופ וכו') לאחר מספר דקות עבודה המסך נכבה והמחשב כאילו ממשיך לעבוד אבל לא רואים כלום. הדרך היחידה לגרום למחשב לחזור לעבודה רגילה הוא ע"י ריסטרט פיזי של המחשב. שמתי לב, שכשאני משחק משחקים שהם 32 ביט, כמו למשל Modern Warfare 2, המחשב עובד במלוא העוצמה ובלי להיכבות, אבל מספיק שאני אפתח פוטושופ ואעבוד מספר דקות הוא ייכבה לי (פוטושופ 64 ביט). השאלה שלי היא מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה פה? הרצתי memtest על המחשב ולא עלו בעיות בזכרון, אבל בעצם הבעיה יכולה להיות נעוצה בלוח האם, בהארדיסק, או אפילו חל…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני מנקה את המחשב שלי בצורה יסודית פעם בכמה חודשים (האבק של באר שבע רצחני), ופירקתי את ה - Thermalright ultra 120 extreme כמה וכמה פעמים בעבר (גם אני הרכבתי אותו במקור), ולא היו שום בעיות, לאחר ניקיון שעשיתי לא ממזמן פירקתי כהרגלי את ה - Thermalright ultra 120 extreme ולאחר הרכבתו גיליתי שהוא לא יושב טוב על המעבד מה שגורם למחשב לא לעלות או לעלות ולהיכבה אחרי כמה שניות (אני מניח בגלל התחממות יתר), יש מצב שהקפיצים נחלשו או ההברגה הלכה או משהו באזור ובגלל זה הקירור לא יושב טוב על המעבד ? האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? *. ניסיתי כמובן לפרק ולהרכיב מחדש אולי סתם פספסתי משהו, אבל לא נראה שכך הדבר! *. את ה - Thermalright ultra 120 extreme קניתי לפני בערך 4 שנים (אם אני זוכר נ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by elior021,

היי קורה לי פעמיים בערך כל יום שפתאום אני מזיז את העכבר במחשב ורואה שהוא מקרטע כזה וכל המחשב ניהיה איטי לכמה שניות ואז חוזר לעצמו המחשב חדש הרכבתי אותו בעצמי אין OC נכון לעכשיו core i5 760 8GB RAM כרטיס מסך HD6870 מארז ANTEC 12000 הרדיסק 1000 sumsung קירור PRO 7 מערכת הפעלה וינדוס 7 בדקתי טמפרטורת מעבד עומד על 21 מעלות החלפתי עכבר כי חשבתי שהוא הבעיה מסתבר שלא בדקתי ב task manager ה CPU עומד על נע בין 9 ל12 אחוז וזיכרון 1GB בשימוש כך שגם זה לא הבעיה הרצתי אנטי וירוס ותוכנות להסרת רוגלות combofix/ smintfrundfix במצב בטוח הורדתי את כל התוכונת מMSCONFIG חשבתי שאולי זה קשור לתוכנה אבל גם זה לא פתר את הבעיה ואני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרתכם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by User_Name,

יום חמישי אני צריך לקבל את הRadeon 9500pro שהזמנתי, ויש לי כמה שאלות. 1. איך אני מסיר את הכרטיס הקודם עד ליסוד? (ראה מפרט) 2. איך אני מחבר את הRadeon? בGeforce2 שלי כל מה שהיתי צריך לעשות זה להכניס אותו לשקע AGP , אבל את הRadeon צריך לחבר לספק כוח וכאלה, איך אני עושה את זה? אם למישהו יש את הכרטיס (או את ה9700 ודומיו) ויש לו מצלמה, אתם יכולים לצלם בשבילי? ממש ממש תודה לעוזרים כי זו הפעם הראשונה שלי שאני מקבל כרטיס מסך חדש, ואני לא רוצה לשלם לאף טכנאי ( או בכלל שמישהו זר יגע לי במחשב)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eliranl1,

שלום לכולם !!! המחשב שלי היה בתיקון אצל KSP בגלל בעיה בסאונד. לאחר שעלו לי על הבעיה החליפו לי את הלוח אם לחדש. המחשב שלי חדש יחסית (נקנה במרץ 2015). חיברתי את המחשב בבית והכל עבד תקין, כיביתי אותו בלילה וביום למחרת כשבאתי להדליק אותו המחשב לא נדלק. אחרי בדיקה של כל החיבורים בתוך המחשב והכבל מאחורה ראיתי שהכל תקין אבל עדיין המחשב לא נדלק. החלפתי את הכבל שלי לכבל אחר ופתאום המחשב נדלק. רציתי לבדוק אם הבעיה באמת בכבל, חזרתי לכבל לקודם(כביכול זה שהיה תקול) וזה עבד בלי שום בעיה. בכל מקרה, החלפתי חזרה לכבל החדש והמחשב נדלק והכל היה בסדר. היום אחריי שהמחשב עבד כמה שעות הוא נכבה מעצמו ושוב הייתה אותה תקלה, המחשב לא נדלק. ניסיתי להוציא את הכבל החדש ולהחזיר, ניסיתי להדליק כמה פעמים…

7. שלום , רציתי לשתף בעיה שיש לי מספר חודשים ללא מציאת פתרון רציני שאני משחק במשחק לא חשוב איזה אני מקבל הודעת שגיאה והמסך ניהיה שחור , ההודעה שמתקבלת " display driver stopped responding and has successfully recovered nvidia" עשיתי חריש עמוק ברשת וניסיתי באמת הכל ללא הועיל, האם מישהו חווה את התופעה והצליח להתגבר עליה באמת ולא קיבל את ההודעה שוב<? אני שוקל לקנות כרטיס מסך עד שבוע הבא במידה ולא אצליח להתגבר על התופעה. המפרט הרלוונטי - WIN 7 64BIT ספק כח 1200 thermaltake מעבד i5 2500K כרטיס מסך GTX580 לוח Z68A H3 B3 8 גיגה זיכרון שני מסכים 27 אינץ כרגע מחובר רק לאחד מה שניסיתי הוא כמעט כל הסרטונים ביוטיוב ללא הצלחה אני רק רוצה לדעת האם מישהו חווה ו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. על הארדיסק 0 יש שלוש מחיצות NTFS - בהתאמה c,d,e ורק C קיימת עכשיו על הארדיסק 1 מחיצת NTFS נוספת (היתה F) בdisk mamager של XP וב partition magic המחיצות שנעלמו מופיעות כUNKNOWN (ב PM זה type 17). עלולות להיות שתי סיבות - 1 - התקנה של system commander 7 שעבדה דווקא חלק. 2 - שתי התנתקויות רצופות של המחשב מהחשמל (טכנאים של הכבלים...) כשעזבתי את המחשב בבוקר המחיצות היו שם, אחרי BOOT הן נעלמו. הסרתי את system commander - לא עזר הרצתי fixmbr מהrecovery console של XP, לא עזר. norton disk doctor לא זיהה בעיה. כל תוכנות השיחזור שלי היו על המחיצות האלה כך שאין לי שום תוכנה להעזר בה. היה לי אימג' ghost של כל המחיצות האחרות על מחיצה F (ההארדיסק השני) שגם היא נעלמה. כמובן שלא עשיתי …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by 9055,

שלום לכולם , ותודה למי שמנסה ויכול לעזור לי. יש לי בעיה בגלישה באתרים/ חיבור לכתובת מסויימות. ניקח לדוגמא את אתר HWzone הפעם שיהיה קל להסביר. אני יכול לגלוש איזה חצי שעה על אתר HWzone ופתאום הוא כאילו יפול ולא יתן לי להתחבר אליו (רק אליו כל אתר אחר יעבוד אבל הוא ספציפית לא עובד) , הוא יעבוד רק אחרי המתנה של 15 דק' בערך , או אם אני יעשה ריסטרט לרואטר. והקטע שזה לא אתר אחד , זה כל אתר כל אתר שאני גולש בו יותר מ10 דק' בערך זה קורה לי , הוא נופל רק לי.... הבעיה שזה גם קורה לי במשחקים ברשת .. אני משחק ברשת ואז פתאום אובד לי החיבור ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. למה זה קורה?מה יכול להיות פיתרון לבעיה? הרצתי את ccleaner מלא פעמיים עשיתי ריסט לרואטר ים פעמיים כלום לא עזר לי. עזר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by iyehuda,

לוח GA-7VRXP MX 2 200 64M מסך שטוח PROVEIW 0.25 לאחר כשעה שאני עובד על המחשב לפתע המסך מתחיל לרצד לא ממש קריטי אבל מאד מרגיז מה לדעתכם גורם הבעיה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום יש לי מחשב נייד Dell - inspiron 15. אני מישתמש חלונות 8.1 , נימצא אצלי שנתיים וחצי. משהו מוזר. ספק מחובר חשמל למחשב נייד בטעינה, וזה תקין. בדקתי במחשב נייד טעינה ורואים מלאה 100% מחוברת וניטענת. ועדיין מחובר ספק חשמל. והיתחלתי לשחק משחק Forthite Battle Royale שיחקנו 3 או 4 שעות ושמתי לב במחשב נייד כמה אחוז סוללה כתוב מחוברת וניטענת וירד 76% . והספק עדיין מחובר לחשמל. ולא מבין למה זה ספק כתוב מחוברת וניטענת זה יורד 76% ולא נישאר סוללה 100% מלאה. באמצע המשחק? האם באמצע שעות המשחק משפיע ממש ממש ירידה טעינה סוללה בזמן מחוברת וניטענת ספק חשמל, האם זה נכון? אני בדקתי עידכון ביוס גירסה A04 זה ישן, אני עשיתי עידכון חדש גירסה A11 …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם! המחשב של חבר שלי לא מצליח לזהות את ההרדיסק. לכן השתמשתי בדיסקונקי עם מערכות הפעלה כדי לנסות לגשת לקבצים. הקטע הוא שהצלחתי, אבל רק דרך מערכות הפעלה של לינוקס (אובונטו ועוד) אבל לא דרך מערכת הפעלה מבוססת וינדוס (erd commander, ועוד כל מיני). יש למישהו רעיון מה הכיוןן של הבעיה? תודה מראש...מחכה לתשובה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by vsync,

שלום, ב BOOT ה BIOS מראה שה +5 שלי נמוך מדי, ועומד בין 4.27 ל 4.85 במקרה הטוב. שאני אומר מקרה טוב זה אומר שאני מנתק מחשמל רכיבים כמו סידירום ומאוררים נוספים, ושהלוח רץ על 200MHz במקום על 266MHz. פעם הכל עבד טוב אבל לפני תקופה זה התחיל לעשות בעיות, והיות ממש הוא מסרב לעבור BOOT בגלל זה. המערכת שלי : AthlonXP 2100 Asus A7M266 256MB + 512MB DDR 120GB HD 60GB HD Gigabyte Nvidia Geforce 5900fx DVDRW 5.1 Creative Live TV Card 5 FANS not including north bridge fan, PSU and Geforce

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, יש לי Gryphon z87. וינדוס ויסטה 64 אני מקבל שתי שגיאות: Motherboard does not support this operating system wnt_6.0h_64_mce Cannot install drivers no intel adapters are present מדובר בintel I217V gigabit LAN controller. לפי רשימת מערכות הפעלה נתמכות ויסטה 64, אבל הצלחתי להתקין רק חלק מהתוכנות. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Tal11,

היי, ניסיתי לחבר הארד דיסק קצת ישן (שעובד) למחשב שלי. מה שקרה זה שבחיבור ללוח אם נגעתי בחיבור אחר (שלדעתי שייך לכונני דיסקים), SATA שחור, והפינים התעקמו... אח"כ חיברתי לחיבור המתאים בלוח-אם (SATA אדום), ולחיבור של הספק. בכל מקרה הווינדווס XP מתרסט עכשיו אחרי שהוא נטען. ניסיתי סייפ-מוד, גם לא הולך. ניסיתי LOAD DEFAULT בהגדרות של הביוס למרות שזה לא משנה, ניסיתי גם START LAST KNOWN CONFIGURATION. ההארד-דיסק שניסיתי לחבר עכשיו מנותק, אבל עדיין יש לי ריסט אחרי הטעינה של הווינדווס. פתחתי בפורום חומרה ולא בתוכנה. יש לדעתכם צורך לחבר אותו במחשב אחר, לגבות את המידע ולפרמט? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DIPSET,

שלום, יש לי נייד סמסונג מדגם NP530UC שקניתי לפני כשנה ומספר חודשים. בזמן האחרון הוא נהיה איטי יותר ויותר, למשל אם פתוחים כ 20 חלונות כרום וקובץ אקסל, הוא מתחיל לקרטע (כשפעם זה היה פחות קריטי). ביטלתי ב MSCONFIG את כל הדברים שעולים בסטרטאפ וגם את השירותים שלא נראו הכרחיים, כמו של ADOBE ו APPLE, אבל זה לא ממש עזר... מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by mischa_barton,

היי, יש לי Windows Vista Ultimate X64, ועד לפני כמה ימים הכונן עבד מצויין ולאחרונה הוא נעלם מ"המחשב שלי". הוא נפתח/נסגר, משמע הוא לא מת, הוא מזוהה ב Device Manager אבל יש לו סימן קריאה קטן בצהוב, אני לא מצליח לעדכן דרייברים שלו, וגם אם אני עושה לו uninstall ומבקש לזהות חומרה חדשה, הוא מזהה את הכונן אבל אומר שלא הותקן כמו שצריך. חשוב לציין שגם כוננים וירטואליים של Daemon Tools מזוהים במנהל התקנים אבל גם הם עם אותה בעיה של סימן קריאה צהוב כזה... חיפשתי בפורום אבל מצאתי רק מדריך שרלוונטי ל XP והוא גם נראה לא כל כך קשור לבעיה שלי... אבקש עזרתכם, דניאל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by DEMON HUNTER,

i just installed xp pro and i need this druver very fest please help me and i dont habe hebrew in my os what to do ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nimrodim,

שלום לכולם. ברשותי לוח אם מסוג IS7 וספק אנטק ישנים. לאחרונה מת לי כרטיס מסך 6800GT של ALBATRON לאחר שנה וחצי של שימוש (ללא OC) - ולכן תחת האחריות החזרתי אותו לחנות ואני בנתיים מחכה שיחלפו אותו. סימני התקלה שהופיעו בכרטיס היו פסים אנכים של צבע לאורך המסך במרווחים שונים. עד שהכרטיס יוחלף הכנסתי למערכת כרטיס AGP ישו מסוג ATI 9600 PRO על מנת שאוכל לפחות לגלוש להשתמש בישומים שלא צריכים כרטיס חזק. הכל היה תקין למשך 5 ימים ואכשיו לפתע גם כרטיס זה מראה סימני מוות דומים: מדי פעם יש מעיין ריצוד של המסך והופעת פסים אנכיים מקוטעים לאורך המסך בצבע ירוק וסגול...התופעה מתחילה ונפסקת לסירוגין. ללא קשר לטמ"פ של המעבד,PWN, SYS וסביבתו.( ואילו אינם גבוהות). בדקתי את המתח ל אפיק AGP שנראה יצ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by dudisrea1,

שבת שלום, היום צצה בעיה שנתקלתי בה פעם ראשונה! יש לי מחשב די סבבה והכל כבר 4 שנים בערך (עזבו את התגובות של - הגיע הזמן להחליף הוא מספיק טוב לי כרגע...). הכל התחיל כאשר ניסיתי להכנס למשחק שאני משחק בו כבר שנה בערך, לפני שהמשחק עלה הוא פתאום גרם למחשב להיכבות (עלי להדגיש ששיחקתי בו היום מספר פעמים, ופתאום בערב אחרי שנכנסתי אליו הוא החליט שבא לו לכבות את המחשב) אוקי אז הדלקתי תמחשב נכנסתי למערכת הפעלה ניסיתי לראות אם זה היה חד פעמי, מסתבר שלא... זה קרה עוד פעמיים שלוש... חיפשתי מה ניתן לעשות, כי המשחק פשוט גרם למחשב להכבה ללא התראה או איזה הודעה שמסבירה אפילו למה! נכנסתי למאפייני מערכת והורדתי שם איזה V שאומר לו לעשות ריסטרט אוטומטי, ככה ציפיתי לראות מדוע זה מבצע את ה-CR…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Dodelez,

שלום לכולם,כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא תשובות כל כך כרגע משתמש ב 3900x ryzen עם קירור של nzxt x73 הרדיאטור עם המאוררים מותקן למעלה במארז,למה הכוונה בפוש פול? מצאתי כמה וכמה תמונות וכל אחד מראה כיווני איוורור שונים(השיא שכרגע הגעתי במשחקים ובנצ'ים זה 73-75 מעלות) נראה שתקין,אבל השאלה אם יש מה לשפר מבחינת זרימת אוויר(יש שלושה מעוררים בקידמת המארז ואחד מאחורי . מדוע אני רואה שרוב האנשים ביוטיוב מורידים את המישחה הטרמית המקורית ושמים חדשה? מה רע במה שמגיע מקורי? האם יש עוד הגדרות בביוס שיש לבצע חוץ מהזיכרונות(מכיוון שאני משתמש ב 3600mhz) וחוץ מהגדרות של בוט אבל זה לא קריטי (asus rog x570-e)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by HilaX3,

ראשית, אני לא בטוחה אם זה שייך לפה, אז סלחו לי אם הנושא הזה לא קשור לפה. שנית - אני מנסה כבר הרבה זמן לפרמט את המחשב שלי, אבל בכל פעם אני מפרמטת, זה יוצר לי מעל 3 ווינדוסים במחשב. זה לא מפרמט לחלוטין והכל נשאר כפי שהיה, כיצד מפרמטים כמו שצריך? חיפשתי מדריכים בכל פורומים, וגם פה, וכל מה שמצאתי זה מדריכי פירמוט שלא עזרו לי בכלום. הסברים מעט - כשאני מכניסה את הדיסק ווינדוס דרך הביאוס, זה מראה לי כמה אופציות. להתקין את הווינדוס, ליצור מחיצה ולמחוק אחת. זה הכל. ויש לי כבר 3 ווינדוסים מותקנים במחשב, והוא עובד נורא לאט, בבקשה עזרה איך אני מפרמטת את המחשב לחלוטין, שהוא יתחיל מאפס, רק עם ווינדוס והשכל ימחק. שכחתי לציין שזה ווינדוס XP, מעבד של פנטיום 4. תודה רבה, הילה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, חברתי כבל HDMI מהמחשב נייד (DELL N5110 Ci7 ) לרסיבר (YAMAHA RX-V467) שמחובר לרמקולים של מערכת קולנוע ביתי. המטרה היא שהמערכת קולנוע ביתי תשמש כרמקולים למחשב. הבעיה היא שברגע שאני מחבר את הכבל HDMI למחשב המסך מחשב הופך לשחור, אבל השמע במחשב כן מועבר דרך הכבל לרסיבר ולרמקולים. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by -swap-,

אז ככה : Hardisk Maxtor Primary - Master Hardisk IBM Primary - Slave CDROM Secondary - Master CDRW Secondary - Slave הדבר היחיד שיפעל ב DMA זה הארדיסק MAXTOR ניסיתי הכל אני לא יכול לצרוב דיסקים אלא אם כן אני צורב ואז אני לא יכול להשתמש במחשב וזה X2 זמן!! Plextor 40/12/40A אם אני מוריד משהו ל הארדיסק של ה IBM לא משנה באיזה מהירות ואני שומע מוזיקה שומעים תקטיעות האלה של התקיעה... ניסיתי הכל אם מישהו נתקל בבעיה הזאת או יודע מה אפשר לנסות ד"א ניסיתי לשנות מקומות זה לא עוזר תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים