עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TermiNal,

היי... היום אני בא ככה להדליק תמחשב, פתאום כתוב לי - Primary master hard disk fail, ואז המחשב ממשיך לעלות, הוא כותב שהוא לא מצליח לעשות בוט ושאני אכניס דיסק התקנה. הכנסתי תדיסק של ווינדוס ובתחילת ההתקנה הווינדוס כותב שהוא לא מזהה את ההארק דיסק. אוקיי, לקחתי הארדיסק מהמחשב הישן של אחותי , חיברתי, הכנסתי דיסק של ווינדוסשוב פעם בתחילת ההתקנה הוא כותב שהוא לא מזהה הארדדיסק במחשב. כמובן שהחלפתי חיבורי חשמל, כבלי IDE, מה לא?! מה עושים? מה הבעיה? אגב, ההארדיסק שלקחתי מאחותי עובד בלי שום בעיה במחשב שלה.. מוזר.. תודה רבה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by חשיש,

כאשר אני פותח את המחשב יש לי את ההודעה הזאת erroe c:windows/sestam32/nvcapl the specified module not found (הבעיה זה שבוקונטאר אני לא מצליח להעביר את הרזולוציה מsoftwar לopengl וזה משגעה אותי ופעם לפני שהיה לי את הוירוס הזה היתי יכול

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  3. Started by barhanin,

אז ככה יש בבית מחשב די ישן עכשיו הבעיה איתו שכל פעם שאני מ דליק אותו הוא נכנס לביוס אבל הקטע שלא רק שהוא נכנס לביוס הוא נכנס ללשונית שם של advanced ולתוך האפשרות של בחירת מהירות המעבד שזה 1700 או Auto עכשיו כל פעם זה ככה אחרי רק כמה ריסטארטים הוא מאפשר לי להעלות את windows הלוח הוא ASUS P4PE-X למה זה ככה..?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. Started by kozimus,

הבעיה התחילה לפני כשבועיים אחרי שניתקתי וחברתי את HD שניהם SATA .כמובן עשיתי את זה כהמחשב היה מכובה. בהפעלה של המחשב אחרי מסך ה POST הוא עוצר ומחכה עד שאני אלחץ F1 לטעינה רגילה או DEL לכניסה ל BIOS יש אפשרות לבטל את זה? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by dolevzoraa,

טוב חבר'ה שמעו שאני מדליק תמחשב לוקח לו המון המון המון זמן לעלות וגם אז שהוא עולה צריך לחכות עוד קצת בשביל שאני יוכל לעלות תוכנות ואם אני ילחץ והמחשב לא יהיה מוכן זה יתקע חודשיים וחצי ככה אחרי שקניתי תמחשב היה עליו פול תוכנות והוא זז מהר שהדלקתי אותו מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך מסדרים את זה ? והוא בזמן האחרון נתקע הרבה נ.ב מחשב נייד

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  6. יש לי עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט (USB) כבר שנה וחצי. לפני מספר חודשים הוא התחיל להתנתק כל פעם. הוא מתנתק ונדלק כל פעם וככה חוזר חלילה עד שהוא נכבה לגמרי. העברתי אותו מ USB ל PS2 וזה לא עזר. בדרך כלל זה קרה רק שהפעלתי משחק מסויים שכאילו מכביד על המחשב.......למרות שיש לי מחשב סבבה (2.4, 512מגה זכרון....) קניתי עכבר חדש וזה לא עזר !!! זה משגע אותי כי אני לא יכול לשחק שום דבר כי כל פעם העכבר מתנתק. חשוב לציין שזה קורה רק במשחקים ולא בווינדוס.... בבקשה חברה תעזרו לי אני די נואש...... עשיתי מה שאמרת לי עם ה USB ROOT HUB וזה לא עזר........ יכול להיות שהבקר של העכבר שלי דפוק ? מה עוד זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by Bishop1,

עד אתמול הכל היה טוב ויפה צפיתי באיזה סרטון ביוטיוב ובטעות לחצתי על מקש כלשהו והסרטון עצמו נהיה קטן מהרוחב שלו,הכוונה במקום שאני יראה את הסרטון פרוס כמו שתריך אני רואה רק על חלק מהמסך.. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? (וזה לא קשור לCtrl +) וגם לא באתר רק בסרטון עצמו..

8. Started by kikiman,

[move]שלום לכולם אני חדש פה.... [/move]יש לי בעיה חמורה בכונן דיסקים כאשר אני נכנס למחשב שלי הכונן נתקע. הוא תקוע כל הזמן על אותו דבר כנראה: תמיד המקום הפנוי הוא 661MB, והגודל הכולל זה 680MB. בתוכנות צריבה הוא צורב מצויין, אבל במחשב שלי הוא נתקע כך שאי-אפשר לפתוח דיסקים. וההפעלה אוטומטית גם לא עובדת (אני מכניס משחק לכונן כלום לא קורה |. ניסיתי לעשות במנהל התקנים הסרה לכונן, אבל שאני עושה ריסטרט הוא מזהה אותו אבל עם אותה הבעיה.... בבקשה תעזרו לי לא הצלחתי לפתור את זה וזה באמת חשוב לי.... :'( תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  9. המקלדת שלי נורא איטית ולמרות ששניתי את ההגדרות שלה להכי מהירות נראה כי אין שינוי... repeat delay נשאר אותו הדבר... ו repeat rate אפשר רק להאט.... זה מציק כי אני צריך לחכות שניה או 2 עד שהוא מתחיל להכפיל לי אותיות... יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. קניתי מחשב חדש עם כונן S-ATA ומעבד AMD 64 bit. כשהכנסתי את הדיסק של הווינדוס 64 הוא בכלל לא זיהה את הדיסק, וכשניסיתי להכניס את הדיסק של ווינדוס אקס פי רגיל לקח לו 2 ניסיונות עד שהוא זיהה אותו והתחיל בהתקנה. כשהתחילה ההתקנה, המחשב זיהה שיש לי כונן של 80 ג'יגה, אז פיצלתי את זה ל3 כוננים, 10 ג'יגה ל-C ,ל-D הבאתי 33 וגם לE. כשרציתי להתחיל את ההתקנה בחרתי לפרמט את זה בשיטת הFAT, אבל אחרי כמה שניות זה הביא לי שגיאה שכנראה יש בעיה בכונן (והוא חדש). חשבתי שהבנתי מה הבעיה כי בביקורת של הכונן שלי בפנדה הזכירו את זה "ברגע שמתחילה התקנת ה WIN בפעם הראשונה יש ללחוץ F6 (התקנה חומרה צד ג). ואז להכניס דיסקט שמגיע עם הלוח אם. שם בוחרים בהתקן SATA וזהו ממשיכים בהתקנה כרגיל." ניסיתי את זה…

• 13 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by y10,

יש לי בעיה המחשב עולה לי בסדר גמור אך שאני בא להכנס לתקיות המחשב נתקע ל-5-10 שניות ואז עושה את הפעולה שאני רוצה לעשות בתקייה יש לי מעבד פנטיום 4 2000

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by SpliffPolitics,

שלום לכולם, ברשותי כונן SSD מדגם OCZ VERTEX 2 בקיבולת של 64 ג'יגה. על הכונן מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 7 ULTIMATE) ומספר תוכנות בודדות נוספות שאין מהוות נתח משקל מהותי. הבעיה היא שסה"כ נפח הדברים על הכונן הם 24 ג'יגה, כלומר אמורים להיות לי בסביבות 40 ג'יגה נוספים פנויים, אך יש לי רק 18 ג'יגה פנויים - כ20 ג'יגה פשוט נעלמו. אשמח לדעת מה לעשות. * המידע הנ"ל הוא לאחר CLEAN אפים וDSKCHK* תודה!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by boblil,

קפץ לי החשמל בבית וההארד דיסק שלי שמחולק ל 3 (80 גיגה) של ווסטרן דיגיטל נידפק חלקית שכונן c נמחק עכשיו הבעיה שלי שאני יודע שיש את הדברים בפנים אבל אני לא יכול להכנס לכונן הוא רושם לי : "הדיסק בכונן c אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" יש איזו שהי תוכנה שיכולה לעזור לי?? יש לי שם תמונות שבעלות ערך נורא גדול בישבילי ! אז בבקשה!

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  14. יש לי כונן של 150 גיגה עכשיו רשום לי שנותרו 10 גייגבייטים פנויים ואני נכנס והכונן ריק- יש בו רק 40 גיגה! ואין תיקיות מוסתרות איך אני יכול לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Boy,

5 דק' אחרי שאני מדליק את המחשב קופצת לי 'שגיאה'[error],ואז המחשב שלי מפסיק לתפקד והכל מתחיל להתקע והאינטרנט מתנתק ואני לא יכול לגלוש או להיות ב-ICQ. מישהו מכיר את השגיאה הזאת?! איך אני יכול לפתור את הבעיה? ,כבר נמאס לי מזה! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by alexhey,

אז ככה: פתאום, בלי שום התראה (לא זוכר שהתקנתי משהו כזה במחשב), עמוד הבית שלי הפך להיות מנוע החיפוש של delta-home. נכנסתי להגדרות, הסרתי אותו, שיניתי את דף הבית וגם הסרתי את הכתובת שלו מהtarget, אבל אחרי כמה זמן, לרוב פחות מחצי שעה, הכרום כאילו קורס, וכשאני פותח אותו שוב, ה-deta-home הזה שוב מופיע, כמו קודם. אם אני משאיר אותו, הכרום לא נסגר ופועל כרגיל. חיפשתי אם יש איפושהו קבצים של התוכנה הזו במחשב, ואין. מישהו יודע להגיד לי מה נסגר? איך נפטרים מזה? אגב, הסרתי את הכרום והתקנתי מחדש וזה לא עוזר - אותו דבר...

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by Kenny,

כל פעם שאני מפעיל את התוכנה זה כותב לי Undisabled refresh rate detected. stongly recommendated to restore previsious registry date. restore now? ונותן לי אפשרות של : כן \ לא מה שאני לא עושה , מה שאני לא מנסה לשנות שם , אני מפעיל את המחשב מחדש , וזה כותב לי שוב. אני משחק עם vsync on וכל המשחקים נעולים לי על 60fps עד לפני כמה ימים (לפני שהתקנתי מחדש את הדרייבר לכרטיס מסך) זה פעל בסדר גמור , והמשחקים היו פועלים לי על 85fps. ואל תגידו לי לבטל את ה vsync ' , כי יש לי מסך מעפאן , שב fps גבוה , רואים חתכים במסך , ורק vsync עוזר לי ... windows xp \ R9700pro \ amd2800 \ 1024mb crosair תודה.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. יש לי בעיה, אני מריץ ויסטה בלי בעיות הכל חלק HD בלי בעיות הורדות בלי הפסקה מסנג'ר אייסי סטים הכלללל פרפקט... אבל... התקנתי תמשחקים של הסטים כמובן בציפיה לקבל FPS סביר בCSS וקיבלתי FPS בנזונה יחסית לכ.מ 80-100FPS בלי דרופים... אבל עושה ריסט אחרי 20-30 דקות משחק פתאום בצורה רנדומלית לחלוטין ללא קשר למפה ספציפית פעולה ספציפית וכדו'... SAME THING בCRYSIS.... כן כן חברים CRYSIS עובד בLOW על HD2400 בלי לאגים רק הFPS נמוך 20-15 אבל בלי לאגים או איטיות במשחק... בקיצור אני מפעיל תמשחק הכל טוב ויפה משחק במשך כחצי שעה 40 דקות בום אותו דבר מסך כחול מספרים רצים וריסט... גם בNEED FOR SPEED PRO STREET וגם בCOUNTER STRIKE 1.6!!!! מה זה יכול להיות? אני עם AERO כל הזמן הכל טס חלק... יש לצ…

19. Started by matankashi,

קניתי GEFORC 6600GT וכל פעם שאני מפעיל משחק.. מופיע לי הודעה שהכרטיס מסך זקוק לעוד חשמל... ואין לי מושג מאיך ומאיפה עוד אפשר להוסיף חשמל! הוא הרי מחובר בפנים לחשמל! בבקשה תעזרו לי אני מיואש כבר מזה!! תודה מראש! matankashi

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by PowerUp,

יש לי בעיה רצינית במחשב! אז ככה, יש לי בבית שתי מחשבים אחד ישן, 400 מגהרץ השני חדש דואל קוור ממש תותח השקעתי בו מלאא במחשב החדש נכנס וירוס, עכשיו כול פעם שאני מפעיל את המחשב הוא לא מעלה את הביוס ואז הווינדווס עולה ואחרי שהוא גומר כזה את הטעינה יש כזה מסך שחור וזהו לא עושה כלום חשבתי להעביר את ההארדיסק למחשב הישן ואז שאני עם שתי הארדיסקים אני אכנס לראשון, הווינדווס יעלה לי, ואז אני אפרמט את ההארדיסק הבידיוק חיברתי אבל ביגלל שזה מחשב חדש אז אין לי כבל נתונים עבה כזה זה כבל דק וכתום אז זה לא מתחבר כמו במחשב הישן אז אני לא יכול לחבר את ההארדיסק =[ אז אין לי איך לפרמט כי הביוס לא עולה אז אין לי גם דוס אז יש למישהו רעיון מה לעשות?? TT__TT

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  21. כבר זמן רב אני בבעיה עם אחד המחשבים בארגון שלי,מדובר במחשב חדש יחסית עם XP והתופעה אצלו היא שבעת הדלקה לוקח למקלדת לפחות דקה דקה וחצי עד שניתן בכלל ניתן להקליד בה.מה שמצחיק ש Cntrl+Alt+Delete מגיב אך לא ניתן להקיש את הסיסמה בעת שמתבקשים. נסיתי להחליף כמה מקלדות נסיתי להחליף בין מקלדת PS2 לבין USB ובכולן אותה התופעה. אודה לעזרה לפני הפירמוט.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. Started by jorgito,

שלום! קרה לי משהו מאוד מוזר ביומיים האחרונים ואני לא יכול להיכנס למייל שלי (יאהו והוטמייל ביחד) וגם לא להיכנס לחשבון שלי בבנק דרך האתר... לא התקנתי שום תוכנה ולא שיניתי שום הגדרות בנתב או באקספלורר הדבר היחיד שקרה זה נפילת חשמל פעמיים... מישהו יכול לנחש מה הבעיה ואיך לסדר אותה?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by winner,

שלום חברים ברשותי מצלמה Panasonic FZ1000 ואני משתמש בתוכנה שסופקה ע"י החברה להעתקת התמונות מהמצלמה למחשב - בחיבור USB3.0 קדמי של המחשב - מערכת הפעלה Win7 עד לפני כמה חודשים, הכל עבד כשורה אבל פתאום התחילה איטיות בקריאה והעתקת התמונות למחשב. בשלב ראשון חשבתי שזה בגלל שיש הרבה חומר על הכרטיס אבל גם אחרי פירמוטו וכאשר יש עליו מעט מאוד חומר (תמונות ווידאו) הקריאה מהמצלמה נשארה איטית מאוד. בדקתי את המהירות גם ב-USB האחורי ובאותן תוצאות. השלב הבא היה לבדוק מהירות העתקה מכונן USB רגיל באותו חיבור והשוואתה למחשב אחר שברשותי - המהירות תקינה ודומה בשני המחשבים כ-70 MB/S ניסיתי להעתיק נתונים ישירות מהכרטיס כשהוא מחובר בקורא כרטיסים מהיר והפעם המהירות ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. למורות שמחשב מכובה לגמרי המאווררים ממשיכים להסתובב וגם הכונן וההריסקים פועלים והמחשב נראה כאילו הוא דלוק! בנוסף עם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחזיר, המאווררים ושאר הדברים נדלקים אוטמטית אבל המחשב נשאר מכובה עד ללחיצה על כפתור ההפעלה. כנראה שיש פה איזה תקלה עם המנגנון שמכבה את הספק. מה אתם חושבים זה הספק או הלוח אם? תקלת חומרה או שאפשר לסדר? אינפוט אחר? אין מצב שזה המודם או כרטיס הרשת שעושים WOL או משהו דומה נכון? בינתיים עשיתי קצת ניקוי אבק וניתקתי וחיברתי בחזרה כבלים. ריאלי ווירד... כשיהיה לי הזדמנות אני יחליף את הספק קרוב לוודאי שבו טמונה הבעיה ויעדכן. נ.ב ספק: TT TR2 500W לוח אם: gam750slids4

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by JOINTDOG,

שלום לכולם, לאחרונה נוכחתי לדעת כי במחשבי קיימת בעיה משונה. הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, אז המחשב היה קורס ונכבה באמצע פעולות שגרתיות ולא מעומס יתר. מאז, המצב הלך והחמיר שכן המחשב נדלק לכמה רגעים ונכבה מיד אחרי כן. ניסיתי מספר פתרונות, שלא הועילו: ניקוי המחשב בעזרת שואב אבק (ששימש כמפוח) מבפנים באופן יסודי. השתמשתי בתוכנה Memtest כדי לבדוק את הזיכרונות שלי. מעבר לכך שהתוכנה השיבה שהזיכרונות פועלים כמו שצריך, ניסיתי להוציא סטיק אחד ולהשתמש רק בסטיק השני, או לסירוגין, להוציא את השני ולהשתמש רק בראשון. כמובן שבשני המקרים המחשב קרס. שימוש בספק כוח שונה. החלפת משחה תרמית למעבד. יש למישהו עצות נוספות? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.