תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, קניתי "מחשב" אנרואיד כזה קטן לטלויזיה. רציתי לדעת איזה מקלדת ועכבר אלחוטיים אני יכול לקנות? האם משהו רגיל כמו סט של Rapoo שיש ב 95 שקלים יעבוד? http://ksp.co.il/?uin=15545 תודה. המכשיר שקניתי... (דומה אבל לא בדיוק) http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JZvimpu1
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי באופן קבוע מתקשה לזהות חיבור של מדיה חיצונית דרך ה-USB ואני מבלה זמן רב בהוצאה והכנסה של ה-USB לכל כניסה קיימת עד שנוצר זיהוי. מצד שני, את המקלדת, העכבר והמדפסת הוא מזהה בקלות. מצד שלישי, מדובר במדיות שהתקנתי את דיסק הפעלה (=דריבר) שלהם: מצלמות / סלולארים חיפוש דרייברים בדרך כלל מוביל אותי אל כל מיני עזרים מעצבנים שלא מקדמים אותי הרבה. לוח האם שלי הוא Gigabayte 965. :s05: איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש לי שאלה... יש לי 2 כוננים C ו D הווינדוס מותקן על C יש לי פעמיים את אותה התקייה בשתי הכוננים ככה בנוי המחשב?? ככה הווינדוס? למה זה?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, כשאני עושה RESTART או שאני מדליק את המחשב, כשמתבצע ה-BOOT אין לי את המסך הזה שבו רואים את כל הנתונים הבסיסיים של המחשב, יש מן סאונד כזה של שגיאה כמו במחשבים הישנים , צליל קצר כזה של טיק (למרות שאין שום הודעה של שגיאה) ואז ישר זה מדלג למסך ההפעלה של הווינדווס. בעיקרון זה לא שמשהו לא עובד כשורה אבל מה אני צריך לעשות כדי לראות את המסך הזה של הנתונים בהתחלה? יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, הרכבתי היום מחשב חדש עם כוננים קשיחים מהמחשב הישן (WIN 7 ULTIMATE 64 BIT) אך כעת הוא לא עולה. אני סבור שהכול מחובר כראוי והדבר בוא אני בטוח הוא ששכחתי למחוק את הדרייברים של לוח-האם הישן טרם הרכבתי את החדש. האם יכול להיות שזו הסיבה שהוא לא עולה כלל? בתודה מראש
-
- 45 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 נתבים DIR-615 של D-Link אני רוצה לעשות אחד מהם מרחיב טווח על ידי שימוש ב-WI-FI בלבד אחד מהשני כיצב ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום... באקספלורר 9 (מעדיף אותו על שאר הדפדפנים) רוב הפעמיים שאני מנסה לראות סרטון או אתרים שדורשים פלאש זה כותב לי שאני צריך להתקין נגן פלאש. התקני כבר כמה וכמה פעמיים וזה לא עוזר זה עדין אותה הבעיה... למישהו יש פתרון?? רק לציין שלפעמיים סירטונים (לדוגמא ביוטיוב) כן עובדים (דגש על הלפעמיים) ובכרום אין לי בכלל בעיה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את המחשב, וגיליתי שהוא לא מזהה כרטיס רשת(ncpa.cpl) לפורט לא מחובר שום דבר(וגם אם מחובר זה נשאר אותו הדבר) מדובר במחשב חדש עם כרטיס און בורד(לוח gigabyte z77-d3h) ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר של הכרטיס רשת, ריסטרט, לנתק מהחשמל ללילה ולהחזיר... יש למישהו מושג מה זה אומר שהנורה תקועה על כתום קבוע? תודה.
-
- 8 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום, הודעות שנשלחות אלי למכשיר סמסונג גלקסי נקסוס מטלפון סמסונג גלקסי S 3 מיני מתקבלות כסימני שאלה. כל יתר ההודעות שנשלחות בעברית מתקבלות כמו שצריך וגם הודעות שנשלחות מהטלפון שלי לסמסונג גלקסי S 3 מיני מתקבלות בעברית כרגיל. מה חסר לי בטלפון? מאיפה מורידים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כשמדליקים את המחשב הוא מצפצף ללא הפסקה ולא רואים דבר על המסך ולא ניתן לכבותו אלא ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי (או ניתוק המחשב מהחשמל). אציין שהבעיה הנ"ל התרחשה מספר פעמים לאחרונה, אלא שניתוק המחשב מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש פתרו את הבעיה (ועכשיו לא). בנוסף לאחרונה מספר פעמים המחשב ביצע כיבויים פתאומיים (ללא restart) אבל נדלק באופן תקין לאחמ"כ . המחשב אצל אחותי כך שאין לי כרגע את המפרט, אבל המחשב לפחות בן 5 שנים. הכרטיס מסך מובנה. מחר כנראה איהיה אצל אחותי, מה עלי לבדוק? מהו הגורם הסביר ביותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד ממרים אר דיסק EXFAT לFAT32 בצעתי אתחול ובטבלה שמופיע לי נותן לי רק 2 אפשריות NTFS או EXFAT חשוב לי שהפורמט יהיה בFAT32 בכדי שאני יוכל לחבר את האר דיסק חיצוני ל XBOX360
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי בדיקת שגיאות לכוננים, הופיעה לי ההודעה הזאת כשהמחשב עלה: http://imageshack.us/photo/my-images/854/85006180.png/ כשאני מנסה לגבות, זה לא נותן לי ובכללי אני לא יודע מה קרה, אחרי בדיקה ב HD tune זה הראה לי את זה: http://imageshack.us/photo/my-images/545/daaddd.png/ מה אני אמור לעשות?, מה הבעיה בדיסק הקשיח?, איך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום. יש לי win XP אתמול הדלקתי את המחשב כשלפתע קפצה לי ההודעה: widows cuold not start because the following file is missing or corrupt: windows root\system32\ntoskrnl.exe plz re-install a copy of the above file מה אני אמור לעשות?? לא נתקלתי בדבר כזה לפני כן יש לי המון דברים חשובים לא מגובים במחשב!! אני לא רוצה פירמוט :\ תודה לכל העונים אגב, אין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהרבה יותר נוח להעביר את המחשב למצב SLEEP כשמסיימים לעבוד איתו מכיוון שהוא גם שקט כמו בSHUTDOWN וגם עולה מהר כמו במצב רגיל, האם מצב זה גורם בלאי יתר ולא מומלץ לאורך זמן? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר עם ראוטר שני של TPLINK. אני מניח שזה לא בעיית חומרה אלא בעיה בהגדרות כלשהן שאני מפספס (למען הסר ספק כיוונתי את ה-lease time למקסימום וזה עדיין לא עוזר). אז כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ראוטר חוטי\אלחוטי של TPLINK, ואני משתמש רק בחיבור האלחוטי שלו כדי לגלוש בלפטופ ובפלאפון שלי, אבל החיבור האלחוטי מתנתק לי כל כמה שעות באופן כזה שרק ריסט פיזי נותן לי להתחבר מחדש (דבר מאוד מעצבן כשאתה גולש בסלולר לפני השינה וצריך לקום לסלון לעשות ריסט לראוטר.....מצד שני אפשר גם ללכת לישון וזהו :\ הדגם הוא WR740N, והקליטה לרוב מצויינת כי אני לרוב לא נמצא במרחק של יותר מ-3 מטרים מהראוטר, ככה שאני לא חושב שהניתוקים הם עניין של מרחק\עוצמת אות. תודה לע…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל כמה זמן המחשב של סבתי נתקע והIE מתמלא סרגלי ג'אנק נוראיים. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר לIE *לא* להתקין שום תוספים או סרגלים או שאר מרעי בשין... תודה!
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב הקודם שלי עשה את הבעייה הזו, החלפתי לו ספק כח.. זה לא עזר. אחרי 3 חודשים מקניית הספק קניתי מחשב חדש והדברים היחידים שהשארתי מהמחשב הקודם הם: - ספק הכח החדש. - מארז המחשב + מאוורר קטן שבא איתו. - צורב DVD. המחשב החדש גם הוא עושה את הבעייה הזו.. (אך בתדירות יותר נמוכה) במחשב הקודם זה היה קורה באופן ראנדומלי אבל אם זה היה קורה פעם אחת רוב הסיכויים שהוא יעשה את את זה שוב תוק כמה שניות (הייתי מכבה אותו לכמה ימים\מנתק אותו\מפרק ומרכיב רכיבים ולפעמים זה היה עוזר) עכשיו הבעייה חוזרת על עצמה... קראתי את מה שכתוב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 אבל אין לי מסך כחול, ואין לי קובץ דאמפ (למרות שבדקתי בהגדרות של הווינדווס ו…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, יש לי את ה-WebCam הנ"ל והוא עבד מצוין. יום אחד הפסיק לעבוד המיקרופון שלו. כלומר יש תמונה אבל אי אפשר להקליט קול. זה היה במערכת הפעלה הקודמת שלי XP SP3. מפה לשם התקנתי WIN7 אולטימייט אך הבעיה נשארה. הוינדוס התקין את הדרייבר, מראה שה-DEVICE תקין, מזהה את הדגם המדויק אך המיקרופון לא עובד, למרות שכל הדיאגסנוסטיקות מראות שהכל מותקן בסדר. כל העדכונים ואפילו דרייבר מהאתר של לוג'יטק לא עזרו . ניסיתי את המצלמה הנ"ל אצל חבר ואצלו הכל עובד!! (בלי דרייבר יעודי ובלי כלום) הדבר היחיד שחשבתי עליו זה עדכון דרייברים של הלוח אם, ABIT P35 אך לא מצאתי כאלה ובאינטרנט רשום שאין סיבה להתקין אותם בוינדוס 7 (הוא באמת זיהה הכל לבד). למשהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתקנתי הרגע וינדוס 8 ואין לי סאונד במחשב בכלל, לא שירים ולא בשום דבר. אני לא שומע ברמקולים ולא באוזניות. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני פרמטתי לא מזמן והמחשב נקי, הכל רץ חלק ויפה. היום, כבר 3 פעמים, המחשב פשוט קפא, ורק ריסטרט סידר את זה. מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התחילו אצלי רעשים כמו תיקטוקים או גימגומים בזמן צפיה בסרטונים מהיוטיוב לא בעיה של מהירות ההורדה ,זה קורה גם כשאני נותן לסרטון לרדת עד סופו הבעיה רק ביוטיוב אצלי במחשב הסאונד נישמע טוב מאוד גם אין בעיה בצפיה בסרטים מהמחשב הפלאג שוקוווב מעודכן וביטלתי כפילויות יש רעיון למישהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שראיתי שמפרט המחשב הישן שלי כבר בקושי עומד בהרצת משחקים חדשים, החלטתי לבצע שידרוג. שידרגתי את כרטיס המסך ואת הזיכרון. לפני השדרוג : Intel core i5 760 ------ Nvidia geforce 9800GT 500MB ------ 4GB Ram של Kingston 2x2 ------ לוח אם gigabyte ga-h55m-d2h עכשיו יש לי : Intel core i5 760 Sapphire amd radeon 7770 1GB 8GB Ram 2x4 של Corsair לוח אם אותו הדבר gigabyte ga-h55m-d2h שידרגתי את המחשב כאשר ראיתי שאינו מריץ משחקים כמו Far cry 3, Medal of honor וכד', ובהגדרות ברירת המחדל הוא מפעיל ישר על LOW. עכשיו אחרי השדרוג, המשחקים כהגדרות ברירת מחדל פועלים על ULTRA , אבל ישנה בעיית fps נמוך חמורה יותר מאשר שהייתה לפני השדרוג! גם כאשר ניסיתי להפעיל את המחשקים על LOW , לא ה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקיצור ויש לי הסבר הגיוני...יש לי מחשב HP שיש לו בעיה עם החיבורי USB+CDROM...באסה... יש לי עוד מחשב HP כמעט אותו דגם(ההבדל הוא שהראשון נגיד זה DV6000-BLA BLA והשני הוא DV6000 BLA BLA BLA) בקיצור ולעניין...חיברתי את ההרד דיסק למחשב התקין והתקנתי מערכת הפעלה...כשהחזרתי וניסיתי להיכנס למערכת קיבלתי מלא שגיאות ומסכים כחולים ומה לא. בSAFE MODE זה עלה לי רק פעם אחת ואחרי זה הפסיק. לפי ההיגיון זה אמור לעבוד ...אבל בתחלס ברגע שזה אותו דגם של מחשב אז לא צריכה להיות בעיה. השאלה שלי ממש פשוטה... האם יש אפשרות כלשהי לפתור את הבעיה של המסכים הכחולים? נגיד בBOOT CD למרות שחפרתי בו ולא מצאתי כלום...? הצילו!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הגאלאקסי נוט התחיל פתאום להודיע באנגלית בכל פעם שנכנסת הודעת SMS. איך מבטלים אותה?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-