תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
חיברתי למחשב של אחותי כרטיס מסך gt 530 הוא התחבר והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתקין לו את המנהל התקנים וככה המחשב ״לא מזהה״ שיש את הכרטיס עצמו וככה הוא לא נותן לה להיכנס למשחקים לדוגמא. כשאני מפעיל את המחשב הוא מנסה להתקין משהו שקשור לpci slot אבל נכשל. ובwindows update הוא מזהה מנהלי התקנים גם לnvidia וגם למעבד הגראפי של אינטל אבל הוא לא נותן לי להתקין וכותב לי קוד שגיאה 80070005. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה המציקה הזו מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה לא השתמשתי במחשב הנייד הזה הרבה זמן (מחשב נייד MSI). בפעם האחרונה שהשתמשתי בו (לפני כמה חודשים) גם אז הוא לא עבד ונראלי שהתעסקתי לא נכון עם הווינדוס או משהו והוא נפגע, אין לי מושג מה קרה אז. בכל מקרה, עכשיו כשדלקתי אותו זה עשה כל מיני עידכונים (הנה תמונה אחרי ההודעה הזאת כשאני לוחץ על Finish הווינדוס לא עולה וזה מראה לי כמה אפשרויות כדי לתקן את זה: אני רק רוצה לציין שניסיתי את האפשרות הראשונה (Startup Repair) אך לאחר כמה דקות זה אומר שזה לא הצליח לתקן את הבעיה. ניסיתי גם את האפשרות האחרונה ברשימה להתקין מחדש את הווינדוס אבל זה נותן לי שגיאה "windows could not display the images available for installation" אשמח לעזרה =/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לאמא שלי מעבד E5700 ורציתי לשדרג לה את המעבד ל E8400 משומש אבל הסתכלתי על ביצועים באינטרנט ההבדל בינהם הוא 10 אחוז זה הגיוני ? בכל האתרים ההבדל כמעט לא קיים איך זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בעיה: ניתוק זמני של האינטרנט, משהו בסביבות ה8 שניות. ניסיונות קודמים לתיקון: החלפנו את הראוטר + חברה + קבל אינטרנט שמחובר למחשב שלי. הבעיה נמצאת רק במחשב, רק אני מקבל את הניתוק. - שלחתי את המחשב פעמיים לתיקון: - בפעם הראשונה החליפו לי את כל המארז ואת הכרטיס מסך מ560GTX 1GB ל660GTX 2GB. זה לא תיקן את הבעיה - בפעם השנייה לא מצאו בעיה במחשב ואמרו שהוא הריץ את זה טוב. - פירמטתי את המחשב, פעמיים. כל הקבצים נמחקו התקנתי מחדש, לא עזר. - פתחתי פורטים, הסרתי את הפתיחה - לא הראה הבדל. - אמרו לי לנסות להעיף את הDNS TABLE שלי. עשיתי release בCMD ואז flush. לא עזר. והנה סרטון ב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 10 מותקן יש טרה אחד של hdd ועוד 256 גיגה ssd הבעיה שהssd מחולק בצורה ממש מעצבנת כונן c שעליו מותקן הווינדוס וכו והוא בנפח 212gb וכונן d שנקרא lenovo בנפח 24.9gb ויש עליו רק תיקיית דרייברים איך אני יכול לאחד אותם בלי שימחקו לי הדרייברים? אני מפחד שהם ייפגעו מהשינוי מקום, שהמחשב לא יזהה או משהו כזה למה שלנובו יעשו דבר כזה מעצבן בכלל? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחרי כמה דקות (אני חושב רבע שעה או חצי שעה) שהמחשב ללא כל פעולה הוא מכבה לעצמו את המסך (המחשב עצמו עובר למצב שינה אחרי שלוש שעות אני חושב בלי שימוש) כדי לחסוך בחשמל אז אחרי מצב שבו המסך מכובה אני מזיז את העכבר כדי להחזיר אותו לפעולה, המסך נדלק ועובר לצבע שחור אני מנסה לעשות ctrl + alt + delete והמסך עדיין לא מגיב מה אפשר לעשות? יש לי כ.מ 7950 של amd מעבד intel מסוג i5 2500 טנקס
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי מחשב נייד HP Envy15T ומאז ווינדוס 8.1 (כרגע עם 10) יש לי בעיות עם חיבור הHDMI למסך נוסף. עד היום הצלחתי לחבר למסכים נוספים בעזרת ביטול והפעלה מחדש של הדרייברים של הכרטיס (intel hd4600), או שהתקנתי דרייברים ישנים יותר ולא את הכי מעודכנים ובסופו של דבר, הצליח להתחבר. בימים האחרונים שום פיתרון לא עובד לי ואני פשוט לא מצליח להתחבר למסך נוסף. למישהו קרה? יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? ניסיתי לחפש פיתרונות, לעדכן דרייברים, למחוק, להתקין, לעדכן bios, אבל שום דבר לא עוזר. כרגע שאני מחבר את המחשב למסך עם הHDMI המסך החיצוני (לא של הלפטופ) פשוט נהיה שחור. המסך בוודאות תקין וכך גם הכבל. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי בעיה שנוצרה לפני לא זמן רב, אוקי אז ככה. יש לי מחשב שהוא מספיק חזק להריץ את כלל המשחקים אשר אני מעוניין לשחק וכמו כן חשוב לציין ששיחקתי בהם בעבר, הבעיה נוצרה פתאום. מה שבעצם קורה זה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא המחשב מאתחל את עצמו הוא בעצם עושה ריסטרט,חשוב לציין שהוא מאתחל את עצמו בזמן הכניסה למשחק עצמו זאת אומרת לא בתפריט אלה בזמן הטעינה או לאחריה. לא ניתקלתי בבעיה הזאת לפני ולכן אני פונה אליכם חברים, אני צריך את הסיוע שלכם. כמו כן, כבר פירמטתי את המחשב עקב התקלה הזאת ולא נוצר שינוי ככה שאין אפשרות שזה וירוס כלשהוא או קבצים שחסרים, המחשב חזק מספיק בשביל להריץ את המשחקים , אלו משחקים ששיחקתי בעבר. אשמח להתייעצות. תודה רבה! רן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הלוח הנ"ל, אני משתמש בכרטיס המסך המובנה שבו (בחיבור DVI). המפרט שלי סטנדרטי, AMD 5200+, 2GB RAM דיסק 250GB SATA וצורב SATA. הבעיות: * ה-heatsink שעל גבי הצ'יפ של כרטיס המסך רותח. * מדי פעם המחשב עושה restart מעצמו. האם עלי לדאוג מהחום של ה-sink? אם כן, האם יש לו פתרון? מה יכול לגרום לאיתחולים הלא רצוניים האלו? תודה! [עריכה: לא מתבצע OC]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חלקים של מחשב ישן מאד. CPU 300MHZ, לוח של אינטל MU440EX, 128MB RAM וספק כח בלי מארז. השאלה בכותרת! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את זה הכל על המקסימום ברזולוציה 1280X1024 זה קורס ודופק ERROR מVISUAL C ++... כשאני לא מפעיל חלק מהדברים בPERFOMANCE על המקסימום זה עובד.. עדכון: שמתי לב שכאשר הDYNAMIC LIGHTS לא על המקסימום זה פועל בסדר..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב החדש (המפרט בחתימה) לא שומעים כלום.. הדרייברים כולם מותקנים,הכ. קול מזוהה ומותקן, ואין שום בעיה (לפחות לפי מנהל ההתקנים), וגם במיקסר (nvMixer) רואים את השנתות שם קופצות לפי קצת המוזיקה שמנוגן מהמדה פלייר.. אבל לא שומעים כלום ברמקולים! חיברתי את המערכת למחשב עם כבל (במחשב הישן הכל עבד פיקס), חיברתי את הכבל ליציאה (חיבור ירוק), ולא עבד. חיברתי אז לכל אחד מהשקעים, לא עבד, חיברתי לפאנל הקדמי, לא עבד! מה עושים? עריכה: חבר'ה, לא, המערכת לא על Mute, המיקסר והווינדוס על פול ווליום. נדב.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה : Hardisk Maxtor Primary - Master Hardisk IBM Primary - Slave CDROM Secondary - Master CDRW Secondary - Slave הדבר היחיד שיפעל ב DMA זה הארדיסק MAXTOR ניסיתי הכל אני לא יכול לצרוב דיסקים אלא אם כן אני צורב ואז אני לא יכול להשתמש במחשב וזה X2 זמן!! Plextor 40/12/40A אם אני מוריד משהו ל הארדיסק של ה IBM לא משנה באיזה מהירות ואני שומע מוזיקה שומעים תקטיעות האלה של התקיעה... ניסיתי הכל אם מישהו נתקל בבעיה הזאת או יודע מה אפשר לנסות ד"א ניסיתי לשנות מקומות זה לא עוזר תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לראות יס / כבלים / שירות טלויזיה אחר על מחשב נייד (אין לי כרגע טלויזיה בכלל)? והאם זה אפשרי על מחשב נייד ישן יחסית (יותר משש שנים)?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהיה עליו ווינדוס 7 התקנתי עליו ווינדוס 10 באמצעות דיסק און קי שהוגדר כ boot ההתקנה עברה חלק,המחשב עבר היסטרי בסיום ההתקנה (כפי שצריך) אבל כעת שהוא צריך להעלות את הווינדוס החדש הוא תקוע שעות במסך שבו רואים את הסמל של חלונות והוא חושב.... ניסיתי לכבות מחדש , אותה תקלה. ניסיתי להתקין מחדש עם דיסק און קי,אותה בעיה הדיסק און קי תקין והתקין טוב במחשב אחר רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. במהלך החלפת שקע בבית, נדרשתי להוריד ולהעלות את השאלטר פעמיים-שלוש. המחשב היה כבוי במהלך הדברים, מסך המחשב מסוג Dell U2312HM היה ב-Standby - לא פעל. לאחר החלפת השקע והעלאת השאלטר - מסך המחשב אינו נדלק. גם אין חיווי של Stanby - נורית הלד של המסך כבויה לחלוטין. ניסיתי לנתק מהחשמל, ללחוץ על כפתור ה-Power למספר שניות ולחבר שוב לחשמל, ללא תועלת. השקע אליו מחובר המסך כן מספק חשמל בוודאות, שכן חיבור מכשיר חשמלי אחר (מטען לפלאפון) עובד כראוי. 1. מה יכול להיות הגורם לתקלה? 2. האם מדובר בתקלה הניתנת לתיקון בקלות יחסית? כיצד? 3. האם מסך המחשב הנהדר שלי טוגן סופית ואיאלץ להחליפו אחרי 7 שנות שירות נאמנות? 😢 תודה מרא…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזה שבועיים יש לי בעיה בכרום, כשהסיסמאות שאני מקיש ומתחבר איתן לאתרים פשוט נמחקות ולא נשמרות בלי סיבה. למשל כאן, בHWZONE, ההתחברתי לאתר, ביצעתי שמור סיסמא, ועוד כמה דקות פשוט אצטרך להתחבר לכאן מחדש כי הסיסמאות ימחקו. ככה קורה לי בכל אתר. ניסיתי איפוס של הכרום וניסיתי למחוק ולהתקין את הכרום מחדש - אותו דבר. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לוח מסוג Gigabyte ep31-ds3l והרכבתי את המערכת שלי (זו שמצד ימין). המחשב פשוט לא עולה; הרכבתי הכל כמו שצריך. הצלחתי להגיע (אחרי CLR CMOS) למסך שבו נכתב "scanning bios image in hard drive" ונתקע. לאחר מכן אחרי ששוב עשיתי CLR CMOS הוא פשוט החל להראות לי קשקושים (כל מיני סמלים כגון דולר וכיוב) בשורה העליונה, ונתקע. מה אפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ולילה טוב, לאחרונה בכל וידאו שאני רואה, כאשר יש הרבה תנועה על המסך, מופיע לי קו מרצד אופקי. זה קורה לי גם כשאני רואה סתם וידאו באתר אינטרנט, או בוידאו של משחק. פעם הייתה לי הבעיה הזאת, ואחרי פירמוט המחשב היא נפתרה, ועכשיו זה חזר שוב. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (Nvidia GeForce 9400 GT) והתקנתי מחדש, וגם הסרתי את הקודקים של הוידאו מהמחשב והתקנתי מחדש - כלום לא עזר. אני משתמש בחלונות 7 (הבעיה היתה גם כשהיה לי ויסטה), והבעיה מופיעה גם במסך מחשב, וגם במסך LCD שמחובר למחשב. תודה רבה על העזרה! חג חנוכה שמח לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם: לפני כחצי שנה המחשב החל לעשות קצת בעיות שהחמירו מאד לאחרונה. זה החל בפריזים של 2-3 שניות בסאונד ובעכבר ביחד למשך כמה זמן בתדירות של כפעם בחודש, ובחודש האחרון הוא כבר 3 פעמים משמיע רעש של נקישות ונתקע, החשד המיידי היה כמובן הhd (wd 1tb 7200 caviar black) הרצתי גם תוכנה לבדיקה של wd שלא מצאה כלום וmhdd שגם לא מצאה כלום. (מצורפות 2 תמונות) מה גם שהיום שניסיתי להריץ את אחת התוכנות דרך הבוט ועוד לפני זה המחשב נתקע... המפרט שלי: מעבד i5 750 2.66 arctic cooling freezer 7 pro rev 2 gigabyte ga-p55-ud3l 2*2 kingston ddr3 zotac gtx 260 896 chieftec 550w psu :s05: אולי כאן הבעיה... coolermaster centurion 534 no psu תודה מראש.http://up353.*צונזר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב, ה USB שלי נהיה איטי בטירוף... העברת שיר לפלאפון שפעם זה לקח חצי דקה, עכשיו לוקח בסביבות ה- 5 דקות, העברת נתונים מהמחשב לדיסק און קי מאוד מאוד מאוד איטית ( 2 ג'יגה בסביבות ה- 25 דקות!!!!) פעם זה לא היה ככה, לפני הפירמוט העברת הנתונים היתה מהירה. מה לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי קנייה של המחשב החדש (מפרט בפרופיל) התחלתי לבצע OC בשביל לבדוק עד לאן אני יכול עם הרכיבים החדשים. הOC התבצע רק עם שינוי של המכפלה של המעבד, משום שיש לי גירסאת BE שחוסכת לי את הטירחה, העלת מתח למעבד וביטול מצב cool n' quiet בביוס. הגעתי למצב של יציבות אחרי בדיקה בOCCT אבל המערכת הייתה קורסת אחרי 36 שעות בערך של עבודה לא רצופה ולא מעמיסה, לא משנה כמה מתח הייתי נותן למעבד למרות שהתוספת למכפלה הייתה נמוכה יחיסת (3.2 במתח של 1.4 והיה קורס). הורדתי את כל השעונים לתדרי סטוק ואת כל המתחים (כולל זכרונות) בשביל לשלול את המעבד בתור הגורם הבעייתי. הרצתי עליו את פריים95 למשך 18 שעות ואת OCCT למשך 6 שעות (בזמנים נפרדים כמובן) ולא קיבלתי שום שגיאה... במהלך הבדיקה של OCCT קיבלתי שוב …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב פורמט כבר 5 פעמים, שמתי גם ווינדוס 7, עכשיו חזרתי לXP SP 3 בחזרה. מסתבר שזה לא עוזר, כמו אז. ברגע שזה קורה, המקשים של האורות במקלדת לא מגיבים(אי אפשר להדליק ולכבות CAPS LOCK וכו'), כנ''ל לגבי העכבר שהלייזר שלו נכבה עשיתי את כל הבדיקות: MEMTEST 86 לזכרונות, יותר מ14 שעות - הכל תקין בדיקת איבחון לכל ההארדיסקים עם תוכנת יצרן הייחודיות - הכל תקין פתיחת המחשב בכדי לראות שלא קיים קבלים שרופים/פגומים בלוח - הכל תקין סריקות של אנטי ווירוס וספייוואר - אין כלום, הכל בסדר איחוי דיסק לכל ההארדיסקים פעם אחר פעם שהיה צריך עם תוכנה מקצועית(דיסקפר) גם לא עזר! בדיקת טמפ' של המעבד בשיא מאמץ - 60-70 מעלות, וגם לא קרס בפעם האחרונה(הרצה של 18 שעות עם PRIME 95) (בדיקה עם REAL TEM…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי לוח לאחר החלפה באחריות DFI LP Ultra-D , פתחתי את האריזה הכל טוב ויפה , אספתי את המחשב עם החלקים הבאים : מעבד: AMD 3200+ זכרון : ocZ pc4000 דיסק קשיח : WD 80 כרטיס מסך : x800GTO2 ספק של Tt 500W TR2 . י=חיברתי את כל החיבורים כמו שצריך , חיבור ה 24 פין וה4 פין שלידו , לא עבד. ניסיתי להחליף זכרון , כרטיס מסך , דיסק קשיח לא עבד. יכול להיות שהבעיה במעבד . המסך עובד עם מחשב אחר בלי שום בעיות . לא יודע חברה באמת שניסיתי הכל , דרך אגב אם זה עוזר לכם המאוורר שחיברתי בצד שמאל למעלה , נדלק בDELAY כזה אחרי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה. אם ישנו מידע שחסר לכם אל תהססו לבקש . בכל מקרה תודה לעוזרים . 8)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה פתחתי נושא חדש שיהיה יותר מסודר נתחיל במחשב שלי : מעבד : E8400 לוח אם : EP43 DS3L זיכרונות : 2X1GB G Skill 800 Mhz ספק : FSP Blue Storm 400W והכי חשוב כרטיס מסך : Club3D HD4850 הבעיה שלי היא שהמחשב עושה ריסטים / מסכים צבעוניים בזמן משחקים וכדי לצאת מזה חייב לעשות ריסט במשחק GRID אחרי כמה דקות המסך נתקע ונהיה צהוב/אפור/לבן/ירוק עם לופ של המוזיקה אתמול מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהיה מותקן [8.9] והחלפתי ל8.10 התחלתי לשחק אני רואה 10 דקות 15 20 30 הייתי מבסוט חשבתי שהסתדר בדיוק באתי לצאת מהמשחק פתאום בלי שום מסך צבעוני ישר המחשב עשה ריסט. בFar Cry 2 שיחקתי בערך 20 דקות ופתאום היה ריסט, אותו דבר קורה גם בCrysis Warhead ופעם קרה גם בAC ובCOD4 אבל החלפתי כ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-