עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ירדן שמע-ציון,

שלום אני לאחרונה קניתי מעבד core i5 7th gen (המעבד מגיע עוד שבועיים) ואני לא יודע אם הוא מגיע עם מדבקה\ משחה טרמית (אם צריך לקנות או לא). תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. קראתי במדריך של האתר שיש אפשרות לפרק את הביוס של המחשב יש לי שאלה עם אני עושה את זה ועובד עם המחשב כמה דקות זה יכול להחזיר לי את הביוס שהמחשב בא איתו בהתחלה רוצה לעשות את זה בגלל שעשיתי עידכון לביוס של המחשב ומעז תוכנה אחת של המעבד לא עובדת כמו שצריך וניראה לי שגם המעבד לא מתפקד כמו שהוא עבד כאילו גם המחשב כולו לא אותו מהירות והכל

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by נדיה,

שלום לכולם. היום ניסיתי להתקין כוננן קשיח ישן במחשב החדש של החברה שלי. העתקתי אליו את כל החומר החשוב לי כגון תמונות ומוסיקה. וביצעתי את ההתקנה. טרם ההתקנה הכונן עבד יפה וטוב. לאחר ההתקנה הכונן לא קריא לפתע. הביוס ומנהל ההתקנים כן מזהים את הדיסק, אך בניהול דסקים בתוך "המחשב שלי" הדסיק מוצג כלא קריא עם איקס אדום. ולא רואים את הכונן כנוסף, ב"מחשב שלי". מה עושים????? ניסיתי לבצע את הפעולה הבאה: ניסיתי להפוך אותו ללא פעיל וכן פעיל, באמצעות מנהל ההתקנים, וזה לא עזר. אודה מאוד על פיתרון כי החומר חשוב לה מאוד ואין לי עותקים. :s05: *** הכונן מסוג WD800 80GB IDE

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nati88,

יש לי מחשב מיני פיסי של אסוס עם חיבורי HDMI וDP ומסך סמסונג עם חיבורי VGA וDVI יש לי שני כבלים: HDMI TO DVI DP TO DVI ניסיתי את שני הכבלים, ואף אחד מהם לא עובד. יש משהו נוסף שצריך לעשות? מה יכול להיות הפתרון?

5. Started by zzroni,

שלום. במנהל ההתקנים בכרטיסיה primary ide channel וגם secondary ide channel כאשר אני מסתכל במאפיינים , יש 3 כרטיסיות : כללי , מנהל התקן ומשאבים. אין בשום מקום איזכור למצב pio או dma . אני זוכר שפעם היתה לי כרטיסיה נוספת של מתקדם או משהו כזה. לאן היא נעלמה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by guy3122,

שלום לכם, התקנתי כרטיס זיכרון במחשב (לנובו AIOׂ), הדלקתי את המחשב והוא מראה לי כמו מקודם - שיש רק 8 ג"ב זכרון. [המחשב תומך בעד 16 ג"ב]. מה אפשר לעשות? תודה.

7. Started by iyehuda,

לוח GA-7VRXP MX 2 200 64M מסך שטוח PROVEIW 0.25 לאחר כשעה שאני עובד על המחשב לפתע המסך מתחיל לרצד לא ממש קריטי אבל מאד מרגיז מה לדעתכם גורם הבעיה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, האם יש דרך לראות יס / כבלים / שירות טלויזיה אחר על מחשב נייד (אין לי כרגע טלויזיה בכלל)? והאם זה אפשרי על מחשב נייד ישן יחסית (יותר משש שנים)?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by luvan,

שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה בהתקנת אופיס 2013 חוקי על ווינדוס 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות בהתקנה או בשימוש במקרה זה? תודה איתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Yossi Sourugeon,

שלום, אני לא מצליח ליצור מחיצה של 4TB...הבנתי שצריך להפוך משהו לGPT או MBR..אבל לא כ"כ הבנתי מהמידע שבגוגל מה זה עושה ואיך עושים את זה תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום יש לי בעיה במחשב מאז שפירמטתי אותו- אף משחק לא עובד לי. יש לי כרטיס מסך RADEON X550 פנטיום 4, ואני מדבר על משחקים כמו FOOTBALL MANAGER 09 או אפילו CM 01/02 שבעבר שניהם היו עובדים לי חלק על המחשב ופתאום אני מקבל הודעה שגיעה "CM0102 נתקל בבעיה ועליו להיסגר" המעצבנת של ווינדוס עם השליחת דו"ח. מה לא עשיתי- התקנתי ווינדוס מחדש, חיפשתי את הדיסק של הכרטיס מסך והתקנתי דרייברים מחדש, אני חייב עזרה!!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by demonshlomo,

אהלן אני מדבר מתוך היוזר הזה כי אין לי יוזר בHW וקיוויתי שתוכלו לעזור: קניתי מחשב חדש דנדש ( ;D ) INTEL P4E 2.8 (זה לא אמור להיות פרסקוט המוכר התבלבל והוא מביא לי חדש {2.8C} רק ביום שני...) ASUS P4P 675 KINGSTON 256MB 400MHZ X2 GIGABYTE R9800PRO WD 80 GB SATA ASUS 52X32X52 HEC 300W RAIDMAX SCORPIO נתונים: אני לא בOC, הטמפ' בסדר גמור, הכל הותקן כראוי. אחרי ההתקנה של הWIN נכנסתי לאינטרנט והמחשב עשה ריסטרט וכשהוא נפת הופיעה לי הודעת שגיאה: WINDOWS HAS RECOVERED FROM A SERIOUS ERROR וזה אומר לי שזה קשור לקובץ: C:\WINDOWS\MINIDUMP\*****.DMP (אין לי מושג מה יש במקום הכוכביות...) וזהו....מייקרוסופט אמרו לי להתקין מין תוכנה שבודקת זכרונות והיא הלכה חלק.... אחרי כמה ריסטים הופיע…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ביצעתי עידכון לביוס מתוך מערכת ההפעלה בשל כך שהארד דיסק זוהה לסירוגין. הורדתי את העידכון מאתר אינטל, לוח intel desktop borad d845gvsr. לאחר ההתקנה, הפעלתי מחדש, ושום התקן USB לא מזוהה. לעומת זאת מקלדת PS2 עובדת תקין. ניסתי להסיר את העידכון ולהחזיר את המצב לקדמותו, אבל אני לא רואה את העידכון ב-ADD\REMOVE. מה עושים ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים אני משתמש במחשב נייד לנובו C940 4K שבו מאיץ גרפי של IRIS INTEL אני עובד עם פיירפוקס ומריץ סרטונים בד"כ שניים במקביל ולאחר כמה זמן הסרטונים מתחילים לגמגם ולהיות איטיים ולהאט את המחשב ! האם הבעיה בפיירפוקס או בבכרטיס הגרפי או בשניהם ?

15. Started by PowerUser,

היי יש לי לוח asus p4p800 delux ומארז עם שני חיבורי usb מקדימה, בתוך המארז לכל חיבור usb יש 4 חוטים דקים שכתוב עלייהם: - + ground v5 מצורפים תמונות מהספר איזה כבל מחברים לאן?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, מחשב נייד חדש לנובו לגיון 5. מודל מדויק 82JK008CIV הגיע ללא מ.הפעלה. הותקנה מערכת הפעלה 10 פרו 64. כיצד אוכל להכריח את המחשב להשתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, 4GB GDDR6 ולא בכרטיס המסך הפנימי של INTEL? לא מצאתי את ההגדרה. אשמח להכוונה בבקשה. חשבתי לבטל את הדרייבר של כ.המסך הפנימי אך אני חושש שזה קיצוני מדי. ישנה דרך אחרת? בנוסף, מישהו יודע מדוע מקשי הFN האחראים על בהירות המסך אינם עובדים ואיני מצליח לשלוט כלל בבהירות? היא מקסימלית ביותר.

17. Started by Moo,

בעיה שעדיין לא פתרתי ... המחשב עושה לי ריסט פתאומי במשחק או ב 3DMark2001 אין לי מושג למה זה קשור איך אתם ממליצים לי לבדוק מאיפה באה הבעיה? כנראה מהכרטיס מסך...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי ווינדוס 7 מותקן על SSD ובנוסף עוד HD של 2TB. החלפתי היום לוח אם (היה לי GA-H77-D3H ועכשיו התקנתי H87-HD3) החלפתי סטיקים של זכרון (היו 2 של 4 ג'יגה ועכשיו יש 2 של 8GB , שניהם במהירות 1600) והחלפתי מעבד (היה i5 עכשיו יש i7-4770s ). לאחר ההחלפה הפעלתי את המחשב וקיבלתי מסך כחול (BSOD) ממש מהיר שלאחריו המחשב מרסט את עצמו. ניסיתי להשתמש ב startup repair אבל ללא הצלחה. (ניסיתי גם safe mode וגם שם אני מגיע למסך כחול) הצלחתי לצלם את המסך הכחול ומה שמופיע בו זה stop 0X0000007B. אני תקוע על זה כבר שעות ולא מצליח להעלות את המחשב. אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ssib,

היי לכולם ראשית, אני לא ממש בטוחה שאני כותבת את זה בפורום הנכון, אז אם רצוי להעביר פורום אנא מנהלים עשו זאת לעניין לאחרונה היו לי בעיות עם המחשב שבאופן משעשע (NOT!!) הלכו והחמירו בפרק זמן קצר. לבסוף הגעתי למצב שלא היה מנוס מלמסור אותו לבדיקת מעבדה והמשך טיפול משם. הוצע לי להתקין את ה-WIN7 (שלי) לאחר שהכל יגמר בשלום ובעיות החומרה שזוהו (אם זוהו) יטופלו - אני בספק רב שכל הבלגן ההוא נבע רק מבעיות תוכנה. יחד איתו יותקנו דרייברים ויערכו בדיקות. כעקרון אני לא ממש משוגעת על כך שמישהו אחר יתקין עבורי דברים שאני יכולה להתקין בעצמי במיוחד כאשר מדובר על התקנות קלילות שאני כבר עושה מתוך שינה כמו התקנת ה-WIN7 או דרייברים (במקרה כמובן שאין בעיות מיוחדות). העניין הוא ש 1. אחת הבעיות הר…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Overkiller,

קניתי לוח מסוג Gigabyte ep31-ds3l והרכבתי את המערכת שלי (זו שמצד ימין). המחשב פשוט לא עולה; הרכבתי הכל כמו שצריך. הצלחתי להגיע (אחרי CLR CMOS) למסך שבו נכתב "scanning bios image in hard drive" ונתקע. לאחר מכן אחרי ששוב עשיתי CLR CMOS הוא פשוט החל להראות לי קשקושים (כל מיני סמלים כגון דולר וכיוב) בשורה העליונה, ונתקע. מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Medox,

שלום לכולם. במהלך החלפת שקע בבית, נדרשתי להוריד ולהעלות את השאלטר פעמיים-שלוש. המחשב היה כבוי במהלך הדברים, מסך המחשב מסוג Dell U2312HM היה ב-Standby - לא פעל. לאחר החלפת השקע והעלאת השאלטר - מסך המחשב אינו נדלק. גם אין חיווי של Stanby - נורית הלד של המסך כבויה לחלוטין. ניסיתי לנתק מהחשמל, ללחוץ על כפתור ה-Power למספר שניות ולחבר שוב לחשמל, ללא תועלת. השקע אליו מחובר המסך כן מספק חשמל בוודאות, שכן חיבור מכשיר חשמלי אחר (מטען לפלאפון) עובד כראוי. 1. מה יכול להיות הגורם לתקלה? 2. האם מדובר בתקלה הניתנת לתיקון בקלות יחסית? כיצד? 3. האם מסך המחשב הנהדר שלי טוגן סופית ואיאלץ להחליפו אחרי 7 שנות שירות נאמנות? 😢 תודה מרא…

22. אני לא מצליח להתקין את הSATA2 שאני מכניס את הדיסק ולוחץ F6 כלום לא עולה לי.עזרה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tal_levi1000,

היום פירמטי את המחשב והחלפתי ל AMD 64 התקנתי את הווינדוז רגיל ואז שהמחשב עשה את הריסטס הווינדוס עולה ונתקע (הדיסק של הווינדוס עדיין בפנים) אבל כשאני מוציא את המגש כאילו המחשב "משתחרר" אותו דבר קרה לי גם אחרי שהווינדוס עלה אני מכניס דיסק (לא משנה איזה) והמחשב נתקע (אבל ממש נתקע אפילו העכבר לא זז) אבל שאני מוציא את המגש של הסידי רום המחשב חוזר לפעילות רגילה!! מישהו יודע מה הולך פה??

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום יש לי צורב Samsung CD-R/RW SW 224B ואני משתמש בתכנה Nero 6 בכל פעם שאני מנסה לצרוב על דיסק תמונה (burn image) זה פשוט לא נותן. תהליך הצריבה נמשך עד 100% אבל אז זה כותב לי הודעה משהו כמו "burn underrun was avoided 2 times" ואחר כך כותב שהצריבה בוצעה בהצלחה (למרות שאין כלום בדיסק ואז אני נאלץ לזרוק עוד דיסק לפח). אז אני פשוט חייב לדעת מה הבעיה האם זה הצורב או הגדרות בנרו? האם אני צריך דרייבר או משהו לצורב שלי? אם אני צריך דרייבר בבקשה תביאו לי קישור אני לא מבין גדול בזה תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Omer DA,

אתחיל בתיאור הבעיה, לפני כיומיים החלו זמזומים מאזור ספק הכוח(פירוט הדגם במפרט). לאחר בדיקות עם כבל אחר/שקע אחר ובדיקת המתח המגיע מהשקע הבעיה ממשיכה. לאחר שהגעתי למסקנה שהבעיה נמצאת בספק הקיים החלפתי אותו וכעבור שעתיים הבעיה חזרה בידיוק כמו בספק הראשון והיא שמדי כמה דקות הספק מתחיל לזמזם למספר שניות ומפסיק.בנסיון לבודד את התקלה בדקתי האם הבעיה מופיעה רק בעת מאמץ של אחד הרכיבים ופסלתי את המאפיין הספציפי הספציפי הזה,משום שהתופעה מופיעה גם במנוחה של המחשב.שוב אציין שהרעש מגיע מאזור ספק הכוח ככל הנראה מאחד הקבלים עד שהצלחתי לאפיין(מדובר בספק שני בתוך יומיים בו מופיעה התופעה,חדש לחלוטין). אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה/האם יש למישהו רעיון אודות התקלה ופתרונה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים