תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום הורדתי לפני כמה ימים את הדרייבירם החדשים לגי פורס 3 שלי אני לא בדיוק זוכר את השם שלהם . עכשיו קראתי בעמוד הראשי שה23.11 עדיין הכי טובים למשחקים גם יותר טובים מהדרייברים החדשים? מה בכלל היו הבעיות בדרייברים החדשים? (ראיתי נושא שמדבר על זה ממקודם אבל לא מצאתי אותו) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב אם: לוח אם MSI P6NSLI וכרטיס מסך GIGABYTE GTX560 עכשיו המחשב מחובר ב HDMI לטלוויזיה וגם לרמקולים. עכשיו בכדי שאני ישמע קול מה HDMI אני צריך להיכנס להגדרות של כ.קול ולשנות שם. ואז זה מנתרל את הרמקולים של המחשב. השאלה איך אפשר לעשות בכדי שגם רמקולים וגם HDMI יעבדו ביחד? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי לבצע הרחבה לכמות הזכרון שיש לי במחשב מ 8 ל 24 אבל משום מה כשכל הסטיקים מחוברים יש המון מסכים כחולים (בערך אחד ליום). דברים שניסיתי לעשות: - הרצת בדיקה לכל הזכרונות, לא נמצאו בעיות. - עבודה רק עם הזכרונות החדשים, תקין. - עבודה עם כל סטיק מהחדשים בנפרד, תקין. כמובן שעם הזכרונות הישנים לבד זה לא היה קורה. אשמח לעצות איך להמשיך. זכרונות ישנים: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 x 2 זכרונות חדשים : Kingston KVR16N11/8 8GB x 2 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 הלוח תומך עד 32GB.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי באמצע צפייה בסרט פתאום הופיעו נקודות צבעוניות והמחשב כבה וריסט את עצמו ומאז הוא מרסט ואחרי הלוגו של ווינדוס מופיע מסך כחול ואז המחשב שוב מרסט... ואחרי כמה ריסוטים המחשב נכנס לריפר שאמורה לסדר אותו והוא לא מצליח... מה אפשר לעשות, ת תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש את NUC8i7BEH, והוא רוצה לחבר אותו ל2 מסכים. אחד למסך מחשב ואחד לטלוויזיה. ראיתי שיש שם רק חיבור אחד של HDMI. בנוסף יש חיבור USB C - האם ממנו אפשר להוציא DISPLAY ? למשל לשים שם מתאם מ USB C ל HDMI או משהו בסגנון ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני החלטתי לאפס את המחשב ולהתקין מחדש את Windows 10 כאשר הגעתי להתקנה מופיע איזה שפה תרצה להמשיך וכאשר ניסיתי לבחור העכבר המקלדת לא עבדו אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר שלי ביקש ממני לעשות לו תדברים האלה להתקין לו במחשב הישן הארד דיסק של 500 ג'יגה , לשמור את הנתונים מההארד דיסק הישן על החדש , ולהתקין ווינדווז 7 קודם כל יש לו אקספי כרגע ומחשב די ישן(נראה לי פנטיום 4) אז קודם כל אני הולך לגבות את כל החומר על דיסק חיצוני נכון?זה ישמור לי גם תהתקנה של הוינדוס או רק תנתונים? ואחרי זה מה אני עושה מתקין קודם תוינדוס 7?ואז מוציא את החומר על הוינדוס 7? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורב של ימאהה כפול 16 אתמול פירמטתי את המחשב וכאשר אני הולך למחשב שלי הוא לא מציג לי אותו בכלל והוא מותקן טוב כי מתי שהמחשב עולה הוא מראה לי אותו אני הולך ללוח בקרה והוא מראה לי על הצורב סימן קריאה מה אני צריך לעשות??? רציתי להסיר אותו וגם לא נותן כי הוא מבקש ממני להוריד את האב ואין לי בכלל כזה דבר אז אם מישהו יודע בבקשה עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב שלי שמשמש כ-NAS מולטימדיה. במחשב יש לוח MSI H55M-ED55 ושאר המפרט מופיע מימין. הבעיה לא עקבית ובה המחשב לפעמים לא מתעורר ממצב שינה. בממוצע אחת ל-5 פעמים בערך. כאשר התקלה אכן מתרחשת, לאחר הדלקה של המחשב הוא נדלק ל-3 שניות בערך (מפעיל מאווררים, ה-CD מרעיש קצת, נורות נדלקות) לאחר מכן הוא כבה ולאחר שתי שניות נדלק חזרה וכל העניין חוזר חלילה עד אינסוף. בסופו של דבר אני נאלץ לכבות אותו בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ולהפעיל שוב. אציין שגרסת ה-BIOS היא העדכנית ביותר. אני חושד בלוח אם. עצות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי נייד לעבודה אבל הוא לא נדלק, במקצועי אני טכנאי בד"ס ככה שישר פתחתי את הנייד לראות אם יש משהו תקול שקופץ לעין - ואכן לאחר חיבור המטען והדלקה, הרגשתי שהוא מתחמם במיידי בשתי נגדים קרוב לטרנזיסטור.. אבקש את עזרתכם לכיוון, טכנאי מחשבים/תיקונים או אולי המלצה למעבדת מחשבים ניידים שיוכלו לתקן ולא להחליף ישר הלוח אם, אלא כברירה אחרונה. אשמח להמלצות בירושלים וסביבתה. ד"א דגם הנייד: DELL LATITUDE 7480
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. כבר כמה זמן שהמחשב נתקע ויש לי מסכים כחולים, בד"כ עם השגיאה IRQL_IS_LESS_OR_NOT_EQUAL ראיתי פה שנוצרים קבצי DUMP, אז בדקתי אותם והיה רשום לי probably caused by memory_curroption הבנתי שככל הנראה זה בגלל אחד הסלוטים של הזיכרון, אז הרצתי במשך 5 וחצי שעות בדיקת memtest86 - אבל שום דבר לא עלה והבדיקה נראתה בסדר גמור (לפי המדריך שראיתי פה כמובן). מישהו יודע למה זה יכול לקרות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא ממש יכול להצביע על שינוי כלשהו, חוץ ממזג האוויר והמסך שהחלפתי (ואיתו הרזולוציה - אולי זה קשור?) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי יונתן אורן. לפני כמה דקות אחדות הסטנד של המחשב התהפך וכל המחשב נפל, לא נפל מבחינה חשמלית, פשוט נפל פיזית והכל נתקע, הייתי צריך לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. לכן, אני רוצה לבדוק ששום בעיית חומרה נגרמה, לא לספק, לכ.מסך למעבד ללוח האם וכו' המחשב מריץ משחקים ונדלק כראוי אך אני רוצה לבדוק שהכל בסדר, ולא רק מבחינה חיצונית. איך אני עושה בדיקה כללית כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו יש לי בעייה, לא שומעים ברמקול ימין\אוזניית ימין או כל דבר אחר... הרמקול לא הרוס.. כי חיברתי רמקולים אחרים וגם אוזניות ושומעים רק בשמאל, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ללוח ניסיתי גרסא שונה אבל לא הולך... למה אין קול ברמקול ימין?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום keypad מחובר לכניסת USB קדמית, הכבל נמשך ואז היה צליל ניתוק בוינדוס, למרות שהוא בערך נשאר מחובר. מאז למרות שהוא היה מחובר הוא התנתק והתחבר כל כמה זמן (אני חושב שזה הסתדר,יכול להיות שהבעיה דווקא בכבל) התחילו לאחר שהכבל נמשך רעשים בקול, כמו רעש סטטי שחוזר כל פעם הכרטיס קול הוא בלוח אם ומחובר ביציאה אחורית. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברגע אחד באמצע העברה הכרטיס הפסיק לפעול ונעלם. מאז כל פעם שאני מחבר הוא לא מופיע. ניסיתי למחוק מנהל התקן, בניהול דיסק הוא נמצא עם X אדום עם הודעת שגיאה: data error (cyclic redundancy check) ביצעתי נסיון לתקן דרך CMD עם chkdsk X: /f מהמדריך הבא: https://www.stellarinfo.com/blog/how-to-fix-cyclic-redundancy-check-data-error/ מפה לשם שום דבר לא עוזר, המכשיר פשוט לא מזוהה. אגב שמזיזים אותו וזז לו קצת ה-USB שומעים צפצוף כזה. לא תמיד זה נשמע. יש דרך לשחזר את הקבצים להציל אותם במצב כזה? תוכנה מומלצת? מצידי לזרוק אותו אחר כך לים העיקר הקבצים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מאיביי זוג זכרונות 2G DDR2 800MHZ הם מיועדים רק למחשבי AMD . http://www.ebay.com/itm/141199627340?var=440264997799&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ניסיתי לחבר אותם למחשב מבוסס אינטל לוח אם G31 מעבד E5400 בעליית המחשב מזוהה רק 2G במחשב עצמו CPUZ אומר שיש 4G אבל בטסק מנגר מראה שיש רק 2G יש אפשרות להשמיש את הזכרונות האלה או שזה מקרה אבוד ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המערכת כרגע היא: לוח אם של EPOX 8K5A3+ מערכת הפעלה - WINDOWS XP PRO מעבד אתלון XP2000+ PALOMINO אני מעוניין לשים במקומו XP1800 T-BIRD בגלל יכולות ההמהרה שלו... כרגע ה-1800 נמצא על מחשב אחר ומומהר ל-2400 כבר מעל לחצי שנה בלי שום בעיה... (חום מתחת ל-40 קבוע..) ה-2000 שלי מתחיל לקרוס כבר בהמהרה של 2100 !!!! (החום שלו ב-IDLE הוא כ-54 מעלות!!!) האם מערכת ההפעלה תזהה שהחלפתי מעבד ולא תרצה לעלות??? שמעתי שאפשר להעתיק איזה קובץ ואז המחשב יעלה... איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לשדרג את האינטרנט ל 200MB בתשתית בזק. (לאלו שכבר עברו הייתי שמח לקבל תגובות האם באמת המהירות השתפרה) אני לא מעוניין להשכיר מודם אלא לרכוש חדש, כמובן שהוא צריך לתמוך בפרוטוקול VDSL 35B. מצאתי את TP-Link Archer VR2100 https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr2100/#specifications 1. אשמח להמלצות על מודם. 2. חבילות תשתית+ספק מומלצות. תודה, רועי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות, הופיע אצלי במחשב שגיאה. בזמן הדלקת המחשב, לפני עליית הwindows הופיעה הודעה שתוכנה insert boot disk פניתי לחנות אייבורי, שממנה נרכש המחשב. בתחילה, טענו שאין בעייה, ולאחר שדרשתי שהמחשב יישאר לבדיקה במעבדה, נמצא שההארד דיסק לא תקין והוחלף. ששאלתי את חנות איבורי אם יש צורך לבצע עוד בדיקות ולבדוק שהכל בסדר הם טענו ש"זה בטוח היה ההארד דיסק, והוא הוחלף להארד דיסק חדש ותקין" החזרתי את המחשב הביתה, ובזמן התקנת התוכנות ביצעתי ריסט למחשב, והופ, הודעת השגיאה חזרה. החזרתי את המחשב למעבדה, והם החליפו כבל שמחבר את ההארד דיסק ללוח האם, ובנוסף עידכנו לי את הביוס. שהחזרתי את המחשב הביתה והפעלתי אותו, הוא פעל למשך יום אך למחרת הבעיה חזרה. החזרתי את המחשב לאייבורי ופניתי למ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 10 מותקן יש טרה אחד של hdd ועוד 256 גיגה ssd הבעיה שהssd מחולק בצורה ממש מעצבנת כונן c שעליו מותקן הווינדוס וכו והוא בנפח 212gb וכונן d שנקרא lenovo בנפח 24.9gb ויש עליו רק תיקיית דרייברים איך אני יכול לאחד אותם בלי שימחקו לי הדרייברים? אני מפחד שהם ייפגעו מהשינוי מקום, שהמחשב לא יזהה או משהו כזה למה שלנובו יעשו דבר כזה מעצבן בכלל? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני נתקל בתופעת תקיעות סאונד (מעין צליל תקועה) לשבריר שניה שחוזר על עצמו כמה פעמנים ונעלם. זה קורה כאשר אני מקשיב למוזיקה/וידאו. האם אתם נתקלתם בתופעה הזו? מפרט מחשב: מעבד: AMD A10 5800 זכרון : 8GB כרטיס מסך : משולב של המעבד. כונן קשיח: SAMSNG 840EVO 1TB מע' הפעלה: WIN8
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר מחשב עולה יש לי בעיה. הוא ישר מקפיץ לי מסך כחול עם בעיה של Dump of physical memory אפשר בבקשה פתרון [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק המיקרופון משתיק את עצמו ככה s מה עושים עם זה ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-