עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום , רציתי לשתף בעיה שיש לי מספר חודשים ללא מציאת פתרון רציני שאני משחק במשחק לא חשוב איזה אני מקבל הודעת שגיאה והמסך ניהיה שחור , ההודעה שמתקבלת " display driver stopped responding and has successfully recovered nvidia" עשיתי חריש עמוק ברשת וניסיתי באמת הכל ללא הועיל, האם מישהו חווה את התופעה והצליח להתגבר עליה באמת ולא קיבל את ההודעה שוב<? אני שוקל לקנות כרטיס מסך עד שבוע הבא במידה ולא אצליח להתגבר על התופעה. המפרט הרלוונטי - WIN 7 64BIT ספק כח 1200 thermaltake מעבד i5 2500K כרטיס מסך GTX580 לוח Z68A H3 B3 8 גיגה זיכרון שני מסכים 27 אינץ כרגע מחובר רק לאחד מה שניסיתי הוא כמעט כל הסרטונים ביוטיוב ללא הצלחה אני רק רוצה לדעת האם מישהו חווה ו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Medox,

שלום לכולם. במהלך החלפת שקע בבית, נדרשתי להוריד ולהעלות את השאלטר פעמיים-שלוש. המחשב היה כבוי במהלך הדברים, מסך המחשב מסוג Dell U2312HM היה ב-Standby - לא פעל. לאחר החלפת השקע והעלאת השאלטר - מסך המחשב אינו נדלק. גם אין חיווי של Stanby - נורית הלד של המסך כבויה לחלוטין. ניסיתי לנתק מהחשמל, ללחוץ על כפתור ה-Power למספר שניות ולחבר שוב לחשמל, ללא תועלת. השקע אליו מחובר המסך כן מספק חשמל בוודאות, שכן חיבור מכשיר חשמלי אחר (מטען לפלאפון) עובד כראוי. 1. מה יכול להיות הגורם לתקלה? 2. האם מדובר בתקלה הניתנת לתיקון בקלות יחסית? כיצד? 3. האם מסך המחשב הנהדר שלי טוגן סופית ואיאלץ להחליפו אחרי 7 שנות שירות נאמנות? 😢 תודה מרא…

3. Started by SADOTY,

הי, עד לא מזמן המחשב היה נהדר. אין עליו תוכנות מיוחדות ממש מחשב ביתי הכי פשוט בעולם. לפתע גיליתי שכשאני מדליקה אותו הוא עולה מאד לאט, כל המסכים נפתחים ב SLOW MOTION ואי אפשר לעבוד בו יותר. פניתי לטכנאי מחשבים שרק כמה ימים לפני כן התקין לי אנטי וירוס. לדבריו המחשב ישן (בן 3 שנים) וצריך לרכוש חדש. מה יכולה להיות הסיבה לאיטיות שלו? יש לו מלא זכרון פנוי. בברכה יפעת

4. Started by matu89,

שלום , יש ברשותי מדפסת משולבת עם פקס האם היא חייבת חיבור קו טלפון בזק כדי לעבוד ? כיוון שבבית הקו של בזק מנותק כי עובד טלפון של אורנג' שמושתת על תשתית אינטרנט האם זה בגלל זה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by lexsus,

שלום ! אני מבקש עזרה כי זה כבר נמעס לי כול משחק חדש היום כמעט שאני מפעיל על המחשב שלי אחרי כמה זמן של משחק המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט .. כמו undercove empire-total war ועוד הרבה נוספים אז ככה לא מזמן החלפתי את המערכת קירור למשהו מצוין ומאוורים שקטים מאד ועם מאוור למעבד חדש וכול משחק כמעט חדש שאני שם המחשב עושה לי ריסטרט אז לא יודע מה הבעיה ובדקתי מלפני איזה חודש וראיתי שהטמרפטורות של הכל בסדר אז חשבתי ולא יודע מה הבעיה טוב זה המפרט שלי אולי זה יעזור לך לשאר בערך איפה הבעיה (מחשב די ישן!אבל משופץץ!) המפרט: פנטיום 4 3.2ghz לוח אם של msi ישן 1gb ddr1 ספק כוח 350w טיס מסך : HD2600PRO 512MB (והוא מריץ לי משחקים חדשים כבדים ממש טוב! כמו קריסיס על הגדרות בינוניות חלק אבל אח…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קראתי במדריך של האתר שיש אפשרות לפרק את הביוס של המחשב יש לי שאלה עם אני עושה את זה ועובד עם המחשב כמה דקות זה יכול להחזיר לי את הביוס שהמחשב בא איתו בהתחלה רוצה לעשות את זה בגלל שעשיתי עידכון לביוס של המחשב ומעז תוכנה אחת של המעבד לא עובדת כמו שצריך וניראה לי שגם המעבד לא מתפקד כמו שהוא עבד כאילו גם המחשב כולו לא אותו מהירות והכל

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הרצתי את הבדיקה המהירה וקיבלתי שגיאה מצורפת תמונה,זו יכולה להיות הבעיה שגורמת לקפיאות שלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ShimonM,

שלום לכולם, קניתי נייד לעבודה אבל הוא לא נדלק, במקצועי אני טכנאי בד"ס ככה שישר פתחתי את הנייד לראות אם יש משהו תקול שקופץ לעין - ואכן לאחר חיבור המטען והדלקה, הרגשתי שהוא מתחמם במיידי בשתי נגדים קרוב לטרנזיסטור.. אבקש את עזרתכם לכיוון, טכנאי מחשבים/תיקונים או אולי המלצה למעבדת מחשבים ניידים שיוכלו לתקן ולא להחליף ישר הלוח אם, אלא כברירה אחרונה. אשמח להמלצות בירושלים וסביבתה. ד"א דגם הנייד: DELL LATITUDE 7480

9. Started by hadarK,

ביצעתי פרמוט למחשב, ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין את הדרייברים באתר של יצרנית לוח האם? או לדבוק ב"מדיניות" של if it aint broke dont fix. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כמובן. יש עוד משהו שצריך לעשות לאחר פרמוט? תודה לעוזרים

10. Started by demonshlomo,

אהלן אני מדבר מתוך היוזר הזה כי אין לי יוזר בHW וקיוויתי שתוכלו לעזור: קניתי מחשב חדש דנדש ( ;D ) INTEL P4E 2.8 (זה לא אמור להיות פרסקוט המוכר התבלבל והוא מביא לי חדש {2.8C} רק ביום שני...) ASUS P4P 675 KINGSTON 256MB 400MHZ X2 GIGABYTE R9800PRO WD 80 GB SATA ASUS 52X32X52 HEC 300W RAIDMAX SCORPIO נתונים: אני לא בOC, הטמפ' בסדר גמור, הכל הותקן כראוי. אחרי ההתקנה של הWIN נכנסתי לאינטרנט והמחשב עשה ריסטרט וכשהוא נפת הופיעה לי הודעת שגיאה: WINDOWS HAS RECOVERED FROM A SERIOUS ERROR וזה אומר לי שזה קשור לקובץ: C:\WINDOWS\MINIDUMP\*****.DMP (אין לי מושג מה יש במקום הכוכביות...) וזהו....מייקרוסופט אמרו לי להתקין מין תוכנה שבודקת זכרונות והיא הלכה חלק.... אחרי כמה ריסטים הופיע…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ilaibenamar,

שלום. קניתי היום לפטופ Asus N56 מסך "15.6 מעבד Intel® Core™ i7-3610QM דיסק קשיח 750GB, ראם 8 ג'יגה. ישר מהחנות, הלכתי לקיי.אס.פי וקניתי כונן SSD 256GB של OCZ Agility 4, 2.5 inch אפילו שילמתי לטכנאי 60 שקל שיתקין במקום (!) הוא התקין והסתכלנו במסן של הביוס שהכל מופיע, היה בסדר והלכתי הביתה להתקין מערכת הפעלה. בבית לא הצלחתי למצוא את ההארד דיסק, לא עם Gparted, כדי לעשות פרטישן, ולא עם אף סטאפ, לא של לינוקס (מינט) ולא של ווינדווס 7. הסתכלתי בביוס וראיתי שהדיסק לא מזוהה שם. עשיתי כמה הדלקות וכיבוי, ופעם אחת הוא כן הופיע שם, חילקתי למחיצות ואיתחלתי, ושוב לא מזוהה. החזרתי את הדיסק המקורי עם המערכת הפעלה, והכל עבד סבבה. יכול להיות שהדיסק לא תקין? מה הבעיה??? עיזרו לי, שילמ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by GamerGuy,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית , וכבר עושה לי המון בעיות. לא תמיד קורה אבל זה קורה לפחות פעם בשבוע , לפעמים בסטים , כלומר עובד שבוע ואז מתחיל להתקע כל 10 דקות במשך שעה ושוב חוזר לעבוד. נעלמים לי ההרדיסקים מהמחשב בזמן ריצה (יש לי 2 הארד דיסקים ואחד SSD ) , תקיעות מחשב (freezes ) בלי שום שגיאה. לפעמים הוא מפיל לי חלקים מהמחשב ואז קופץ למסך בכחול . למשל לפעמים מפיל כרטיס מסך התמונה קופצת וקופצת שגיאה שכרטיס מסך נפל וrecovered לאחרונה בהדלקה הוא עושה לי צפצוף ארוך ואחד קצר ועולה רגיל. ניסיתי להחליף זכרון מקומות , ניסיתי לנקות את המחשב , ניסיתי לאפס את בbios ולהתקין את הגרסה האחרונה . וירוסים אין לי ואני עושה ניקוי מחשב , defrag לאיטים קרובות . החשד שלי הוא דווקא שספ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by KerA,

אז ככה קורה לא מעט שסרטון ביו טיוב פשוט חשוך לי ויש רק סאונד אם הסרטון חשוך י ביוטיוב אז סרטונים במחשב בפורמט MP4 או MKV חשוכים ואז פתאו זה מסתדר לכמה דקות\שעות ועוד פעם הבעיה חוזרת לכמה דקות ככל הנראה זה משהו שקשור לקידוד h.264 המחשב שלי דיי חדש עם כרטיס AMD Readon R9 270x דרייברים מעודכנים FLASH מעודכן זה מתחיל לעצבן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DARK-SPIRIT,

קניתי צורב DVD חדש דגם SATA LG-GH22L שתומך ב LighScribe. בכל תוכנה המחשב מראה שאין לי כונן שתומך באפשרות הזו של LightScribe. גם בתוכנה שמותקנת עם הצורב LightScribe Control panel אין זיהוי של הכונן. הפכתי את הדיסק כמובן בשביל צריבת התמונה אבל גם זה לא עזר... למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה אנשים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by aipe,

שלום הורדתי לפני כמה ימים את הדרייבירם החדשים לגי פורס 3 שלי אני לא בדיוק זוכר את השם שלהם . עכשיו קראתי בעמוד הראשי שה23.11 עדיין הכי טובים למשחקים גם יותר טובים מהדרייברים החדשים? מה בכלל היו הבעיות בדרייברים החדשים? (ראיתי נושא שמדבר על זה ממקודם אבל לא מצאתי אותו) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. אז ככה.. יש לי רעשים מוזרים ברמקולים.. לא משנה אם אני מחבר אוזניות או משהו אחר - עדיין יש רעשים.. ומה הרעשים? א. יש כל הזמן רעש רקע כזה בזזזזזזזזזזזז.... בלי קשר לכלום.. ב. כל פעם שאני מקטין או מגדיל חלון אז אני שומע רעש (לא.. זה לא הסאונד של ההקטנה... ;D ) ג. אם אני נוגע במשהו ברזלי במאחורה של המחשב אז אני אשמע את זה לבטח ברמקולים.. ד. במצבים חמורים - גם אם ההרד-דיסק חושב, אז אני אשמע את זה מצויין ברמקולים.. מעין צפצופים כאלה... מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום חברים, המחשב משמש אותי כמחשב אולפני בעיקר, בעל ליבת CONROE, עם 2 ג'יגה DDR2, הארדיסק M4, עובד פיצוץ, עושה את העבודה מצויין, אך הוא קורס לי לעיתים דיי קרובות ואני צריך להוציא ולהכניס את הזיכרון וזה בד"כ נפתר ישר. רציתי לשאול מה לדעתכם אפשר לעשות, האם זה בעיה חומרתית או תכנתית? האם להחליף לוח אם וזיכרון? תודה רבה לכולם, גיא

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב, בזמן האחרון המחשב שלי מרבה לקרוס - מופעים מסכים כחולים(כל פעם מספר שגיאה אחר 0x0000003b , 0x00000050 , 0x0000007e) ואפילו לפעמים ניתקע במהלך ביצוע ה-BOOT (לפעמים מסך שחור ולפעמים עם כיתוב של תחילת ה-BOOT). החלטתי לבצע מספר בדיקות חומרה. ביצעתי בדקת סקטורים בדיסק הקשיח והכול נמצא תקין. ביצעתי בדיקת זיכרון והכול נימצא תקין! עכשיו מגיע החלק המוזר. לאחר קריסה (באותו יום) נוספת החלטתי לבדוק שוב את הזיכרון והפעם הוא מצא לי למעלה מ65 אלף שגיאות בתוך שעה וחצי והוא המשיך לעלות פשוט לא היה עוד מקום. כאשר בבדיקה הקודמת במשך 6 שעות לא מצא אפילו אחת! השאלה שלי עכשיו האם אפשר לפי נתונים אלו להגיד במאה אחוז שהזיכרון שלי תקול (אם כן יש אפשרות לדעת איזה כי יש לי 4 כרטיסים כאשר כל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 10 מותקן יש טרה אחד של hdd ועוד 256 גיגה ssd הבעיה שהssd מחולק בצורה ממש מעצבנת כונן c שעליו מותקן הווינדוס וכו והוא בנפח 212gb וכונן d שנקרא lenovo בנפח 24.9gb ויש עליו רק תיקיית דרייברים איך אני יכול לאחד אותם בלי שימחקו לי הדרייברים? אני מפחד שהם ייפגעו מהשינוי מקום, שהמחשב לא יזהה או משהו כזה למה שלנובו יעשו דבר כזה מעצבן בכלל? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MDK,

כשאני מפעיל את זה הכל על המקסימום ברזולוציה 1280X1024 זה קורס ודופק ERROR מVISUAL C ++... כשאני לא מפעיל חלק מהדברים בPERFOMANCE על המקסימום זה עובד.. עדכון: שמתי לב שכאשר הDYNAMIC LIGHTS לא על המקסימום זה פועל בסדר..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, האם יש דרך לראות יס / כבלים / שירות טלויזיה אחר על מחשב נייד (אין לי כרגע טלויזיה בכלל)? והאם זה אפשרי על מחשב נייד ישן יחסית (יותר משש שנים)?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי, אשמח לעזרה מחשב DELL XPS, ללא כניסת LAN במקור. חיברתי מתאם USB לLAN אך הרשת לא מזוהה, גם לאחר התקנת דרייבר. (עשיתי בדיקה עם מחשב אחר, חיברתי את הכבל רשת ללא המתאם והוא עבד, אך עם המתאם הוא לא עבד) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by zbeng,

אני יכול לראות רק בשחור לבן :\ יש לי RADON 9600 PRO

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הי המחשב שלי לא נדלק, ככל הנראה עקב בעיה בלוח. אשמח לקבל עצות. ספק תקין - נבדק במחשב אחר ניתקתי דיסקים וזכרונות - לא עולה אין כרטיס מסך - בנוי במעבד חיברתי את חוט הסוויץ' של ה-PWR ללוח במחשב אחר וחיברתי בין הקצוות החשופים - המחשב ההוא נדלק. אותה פעולה במחשב שלי - לא נדלק. האם יכול להיות שהפינים אליהם מחובר הסוויץ' לא תקינים, או לא מקבלים זרם? מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לא רואים את האייקונים במועדפים של דפדפן אקספלורר גירסה 11, נראה לי ווינדוס 10, זה לא מחשב שלי.. בבקשה רק מי שמכיר את התופעה והצליח לתקן בעבר, בלי ניחושים אלא אם ניחוש טוב..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים