עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CRYSMAN,

עשיתי בדיקה של memtest ואחרי 3 שעות הופיעו שגיאות אמרו לי שכדי לבדוק אם זה מהלוח או מהזכרונות אני צריך להעביר סטיק אחד בין הסלוטים על הסלוטים האדומים הוא מוצא שגיאות תוך 5 דקות על הצהובים חיכיתי רק 10 דקות אבל לא מצא בכל מקרה שקרו לי כל הבעיות הזכרונות היו על הסלוטים הצהובים תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by bsphere,

לפני יומיים קניתי מחשב והרכבתי אותו לבד. ALBATRON KM400A PRO MAINBOARD AMD ATHLON XP 2600+ BARTON KINGSTON 512MB DDR 400 MHZ המחשב עבד אתמול איזה 8 שעות בלי שום בעיה ופתאום הוא נכבה עם ציפצופים גבוה נמוך גבוה נמוך..... הדלקה מחדש של המחשב גרמה לאותם צפצופים. חיכיתי כמה דקות והמחשב נדלק, חשבתי שמדובר בחום מעבד אבל בהסתכלות בחום המעבד בביוס הוא בכלל לא היה גבוה (46 מעלות) לאחר אינסוף משחקים הגעתי למסקנה הבאה, אני יכול להדליק את המחשב, להפעיל ווינדוס, לעשות הכל, ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת עם אותם צפופים. אפילו אם אני נכנס לביוס ויושב ומסתכל על הטמפרטורה כמה דקות (והיא לא גבוהה, 46 זה הכי כבוה שראיתי) ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת. מה דפוק פה הוח או המעבד ? או שבכלל לא ע…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by crovei,

כבר כמה זמן שיש לי בעיה ממש מעצבנת.. המחשב שלי קורס סתם ככה ללא סיבה נראת לעין.. וזה משגע אותי.. אני חושב שהכל התחיל שהוספתי עוד 512 מ"ב זיכרון (המפרט שלי לא מעודכן בפורם.. יש לי כרגע 4 סטיקים של 256 מ"ב, סה"כ ג'יגה זיכרון), ו-UPS. אני לא יודע אם זה קשור, אבל חוץ מזה אני לא יכול לחשוב על שום שינוי שעשיתי שיכול לגרום לקריסות.. מה שמוזר זה שאם אני משחק משהו על מסך מלא המחשב לא קורס, אבל המחשק יקרוס.. זה קורה לי עם אובליבון ועם האלף-לייף 2/קואנטר סטרייק, ואם אני סתם גולש באינטרנט או שהאימיול/ביטורנט פתוח המחשב עושה לעצמו ריסטרט ללא אזהרה.. שתי הבעיות האלו התחילו באותו זמן ממה שאני זוכר.. יכול להיות שבגלל שהוספתי זיכרון אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הווינדוס ולכן המחשב קורס?…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by aigimsky,

שלום רב, מחשב בן שנתיים, וינדוס 7 הום-פרמיום. אודה מאוד אם תצליחו לסייע לי במציאת הפתרון. הבעיה נמשכת כבר מעל חצי שנה, שבמהלכה נתתי מחשב למעבדה פעמיים וחזר ללא כל פתרון, אך גם ללא כל מציאת הבעיה, נראה כי הכל תקין. הוחלפו כהמלצת טכנאי כל הציוד ההיקפי" עכבר/ מקלדת וכו' פורמט המחשב והותקן וינדוס על הרדיסק אחר. נבדקו כל ההתקנות ועודכנו דרייברים עדכניים. מהות הבעיה: קורה לפחות פעמיים בשבוע, מחשב עובד קבוע, כאשר בשלב מסוים כשניגשים למחשב רואים שכל האייקונים במסך הבית נעלמו והמסך נקפא, אין שום פתרון למעט כיבוי והדלקה מחדש בכפתור הריסטרט. אשמח להצעות פתרון אפשריות. תודה

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by עדי צור,

למה הווצאפווב כל הזמן מתנתק לי איך מסדרים את זה???

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by Tall-Guy,

בוקר טוב :-) אני כבר כמה שנים עובד עם שתי סטיקים של זיכרון ( 256 + 512 ) של A-Data והמחשב עובד מצוין. לפני כמה ימיים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הזיכרון, וקניתי סטיק 1G של Kingston על מנת להחליף את הסטיק של ה 256M. פה התחילו הבעיות. אין סוף התרסקויות של משחקים ומערכת ההפעלה. אפילו MemTest86 התרסק שניסיתי לבדוק את הזיכרונות. אחרי ששיחקתי אם זה קצת - הסרתי את הזיכרון של ה A-Data ונשארתי רק עם סטיק אחד של Kingston - ולשמחתי הרבה MemTest86 עבר ללא שום בעיות. מאז אכן הבעיות כמעט נעלמו - אולם אני עדיין חווה Random Reset של המחשב - ולפעמים World of Warcraft לדוגמא מתרסק על Errror שטוענים שקורא בגלל בעית קריאה מהזיכרון. האם יכול להיות ש Kingston לא עובד כמו שצריך על הלוח אם שלי? …

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  7. יש לי את הלוח אם gigabyte b560i aorus pro ax שיש לו כמה יציאות typc C, וגם לפי מה שראיתי באינטרנט יכולות לשמש למסך שלישי אבל כשאני מחבר מתאם (pny 9 in 1) המסך הנוסף לא נקלט ... ניסיתי גם עם מתאם פשוט יותר (שניהם עבדו עם מחשבים אחרים) ניסיתי לשחק עם דרייבים, לחפש פתרונות באינטרנט אבל לא ממש מצאתי משהו אשמח לעזרה

8. Started by MX500,

יש לי עכבר MX 500 יש לי בעיה עם הנורה האדומה שאני עושה למחשב הפעל מחדש אז 98% שהמנורה תדלוק שהמחשב פועל אבל עם אני עושה כיבוי בכלל ומחכה 10-20 שניות אז 99% שהמנורה לא תדלוק ואז צריך לחקות איזה שעתים שלוש ויותר עד שהנורה תדלוק ! אז איפה הבעיה בעכבר או בלוח? אני לא מכבה את המחשב בכלל בגלל זה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  9. שלום לכולם המחשב שלי עיצבן אותי לאחרונה אז פירמטתי את כונן סי והתקנתי מחדש את מערכבת ההפעלה ומאז אני לא מצליח להפעיל את רוב המשחקים שלי שיכולתי להפעיל קודם וגם משחקים חדשים שאני מוריד. אני כל פעם מקבל error 0xc00007b במקרה הזה ניסיתי להפעיל batman arkham origins ואני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת: ראיתי כל מיני פתרונות באינטרנט ואף אחד מהם לא עובד. ניסיתי להריץ chkdsk וזה סתם לקח כמה שעות ולא עזר בכלל, התקנתי מחדש .net framework, עידכנתי את microsoft visual C++ וניסיתי להוסיף כל מיני קבצי dll שנתנו לי שהיו אמורים לתקן את זה וכלום לא עבד. יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום לכולם, המסך לא מציג כלום, מסך שחור, לא ברור לי מה הבעיה, שום דבר לא עולה... חברתי עכבר, מקלדת וכבל מהמסך למחשב DP (וכמובן חשמל) מה אני מפספס?

11. שלום, לאחרונה משום מה כשאני משתמש במחשב המסך מדי פעם נכבה לכמה שניות ונדלק חזרה, הכרטיס הוא 1050ti. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים. לא עזר. יש למישהו רעיון? יש סיכוי שלהחליף שקע בכרטיס מסך יעזור? כלומר, להשתמש בDP במקום HDMI

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by msimpason,

שלום בזמן האחרון המחשב שלי זז ממש לאט, למרות שאני מנקה זבל והוא נקי לחלוטין מוירוסים לפי התכנות הבאות: Malwarebytes Anti-Malware Avast! Free AntiVirus DarkComet Rat Remover כל ה3 לא מצאו כלום, אין שום תהליכים שרצים ברקע וחוץ מדברים בסיסיים (סקייפ, אופיס) יש עליו רק 2 משחקי רשת קלים של נקסון שהוא מריץ חלק לגמרי. כשאני אומר שהמחשב זז ממש לאט אני מתכוון שבכניסה לדף הראשון בפתיחה של הדפדפן הוא נתקע, למשל כשאני נכנס לדפדפן וכותב כתובת ונכנס אליה יכולה לקחת לו דקה להיכנס ומשם הלאה הוא טוען בקצב מהיר, למרות שלפעמים זה קורה שוב. משחקים קלים נתקעים לפעמים או רצים לאט למרות שהוא יכול להריץ אותם חלק שעה רצוף ויותר, אני מדבר למשל על Sonic Generations שחשבתי שהתחיל את הבעיה ובגלל זה מ…

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  13. יש לי בעיה עם המחשב של הילד לפטופ חדש כחודשיים. עם win 10. פתאום לא ניתן להכנס לאתר ספציפי.(הייתה תקלת תשתית של הוט לפני יומיים שטופלה). בלפטופ אחר הכל תקין כך שהבעיה לא באתר עצמו ואולי לא בתשתית ולכן זה מוזר. לפני כשבועיים הכל היה בסדר בלפטופ בו קיימת הבעיה. בדקתי במספר דפדפנים (כרום, אדג' ופיירפוקס). מחקתי קוקיס, הסטוריה , ומטמון. עשיתי בעזרת חבר איפוסים ב cmd: אז גם Dns התאפס (ב cmd בהרשאות מנהל נרשם netsh winsock reset) דרייבר רשת התאפס ( בcmd כמנהל ipconfig /flushdns ) וניתקתי מהחשמל וחיברתי שוב מודם ועדיין יש בעיה. מה אפשר לעשות מאחר וזה אתר של משרד החינוך שם הילד צריך להגיש עבודות. הלפטופ השני …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by logos,

ואני בטוח שזה אמיתי כי הXP הודיע לי פתאום שנגמר המקום של הזיכרון הווירטואלי! וכל זה קרה בשניה, שניה אחת הניצול היה על 150 בשניה קפץ ל700!! הייתי שם צילום מסך אבל נבהלתי שהמחשב נתקע והכל ועשיתי ריסטרט בלי לחשוב... WTF HAPPEN???

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by BlueSpear,

שלום! לפני כמה ימים התחילו לי בעיות של ריסטרטים, אחרי בדיקה במעבדה של מי שרניתי את המחשב מהם הם גילו שהייתה אפשרות בביוס שאמרה למאוורר לנוח אם המעבד לא חם מידי, והסנסור שלו כנראה נדפר והוא לא ידע מתי להפעיל את עצמו, בקיצור החליפו לי מאוורר ושמו לי גם ספק כוח חדש אבל גם שמו לי סיסמא בביוס כדי שאני לא ישנה שום דבר...האם יש דרך למצוא את הסיסמא בלי להסיר אותה? או אולי להסיר אותה? אני מאוד רוצה להפעיל אפשרות אחת של צפצופים מזהירים בחום גבוה (ולעשות OC פיצפון). תודה לעוזרים! המפרט שלי בלינק שבצד.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by Grumpy,

ערב טוב לכולם, יש לי בעיה מאוד מעיקה על המחשב שאני מנסה לפתור כבר הרבה זמן. המחשב שלי קורס לעיתים קרובות. זה יכול לקרות בבו הרגע שאני מדליק את המחשב, וזה יכול לקרות לאחר שעה או שעתיים של עבודה, או כאשר אני מפעיל משחק. הכרטיס מסך שלי בזמן רגיל (idle) מגיע מטמפ' של 50 עד 55 מעלות לערך. בזמן עבודה הוא אינו עובר את ה-80. לפי דעתי, הבעיה היא כנראה לא מהתחממות המחשב מאחר ואני מנקה את המחשב לפחות פעם בחודש מבפנים. המפרט שלי הוא: QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133) Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 NVIDIA GeForce GTX 285 (1024 MB Realtek ALC888 @ Intel 82801JB ICH10 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) אני לא מבין בחומרה ברמת הטכנאי, אני באמת רוצה לדעת מהו הגורם לבעי…

17. יש לי מחשב והוא די ישן, פנטיום 3 .. לא היה ניתן להתקין בו XP מכיוון שה-bios ישן .. אז הסבירו לי פחות או יותר איך להתקין גרסה חדשה של הביוס שלי חשבתי שזה לא כזה מסובך , מסתבר שטעיתי , ועכשיו המחשב לא עולה לי . אני מדליק אותו ואין שום פלט על המסך .. קראתי את ההודעות השונות לגבי ביוסים .. הבנתי שצריך להוציא את הבטרייה .. או את הג'מפר שלידו .. והמחשב בכלל לא עולה בשתי המצבים האלה .. אם מישהו יודע אולי מה עובר על המחשב שלי , או אם תוכלו לתת לי פתרון ,אני ממש אשמח , תודה רבה לכם ..

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by msimpason,

כל יום במשך החודשיים האחרונים כשאני מכבה את המחשב הוא מתקין בין 27 ל29 עדכונים, ואני מתכוון ממש לכל יום!! אין יום בלי! WIN7 32BIT זה נראה לי כמו בעיה.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by shlomirrr,
    • 0 תגובות
    • 507 צפיות
  20. שוב שלום... האם מישהו שמע על מקרה שבו החלפת רכיבי זכרון פנימי של המחשב (ידוע בוודאות כי החדשים תקינים) גרמה למסכים כחולים בחלונות XP ? טכנאי מחשבים אמר לי, לאחר שהחליף לי את הזכרונות, שאני צריך להתקין XP מחדש ורק אז הבעיה תפתר... מישהו? שוב, כמו בהודעה הקודמת, אני מבקש אם אפשר שכל מי שעונה גם יציין מה הרקע הטכני שלו, למשל, טכנאי מחשבים, עובד בחנות מחשבים וכו'. אני ארצה אולי לצטט את התשובה בעתיד... תודה מראש! מוטי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Asaf.Y,

היי,יש לי בעיה שנראית לי דיי מוזרה..,אני מפעיל את המסנג'ר לזמן מה עם המצלמת אינטרנט שלי ופתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט.. זה גם קורה שאני בתוכנה של לכידת תמונות חשוב לציין שהבעיה של המסך הכחול מופיעה רק לאחר שימוש במצלמה.. אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי לכיוון כלשהו על מנת לסדר את הבעיה. בתודה מראש, אסף.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by User_Name,

אני משתמש בwindows 2000 pro אין בה את msconfig. מישהו ציין בעבר שניתן להוריד את זה מאתר microsoft. חיפשתי ולא מצאתי אשמח אם מישהו יתן לי את הקישור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ABL,

פרטי המערכת שלי בפרופיל.. משום מה כל משחק שאני משחק לפעמים בשלבים שונים של המשחק פתאום יש מסך כחול ויש ספירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. המשחקים שיש לי הם BIOSHOCK CRYSIS WARHEAD DEAD SPACE ועוד כמה... רק אנריל3 ופר קריי2 לא נתקעו (עדיין). הדרייברים מעודכנים כל המערכת עברה מבחני עומס ועברה בהצלחה הכל מה נראה לכם הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by tomarie,

שלום לכולם, שמי וטום וברשותי מחשב נייד TOSHIBA בעל מערכת הפעלת vista home premium 32bit אתמול חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI ושיחקתי במשחק מחשב. לאחר זמן מה המחשב כבה ואותחל מיידית ומאז הופיעה לי שגיעה. מצורפות שתי תמונות השגיעה שמופיעות לי בעת הדלקת המחשב: http://img29.imageshack.us/i/img9210a.jpg/ http://img29.imageshack.us/i/img9212p.jpg/

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by iveco,

היה לי מחשב איי 3 3220 שידרגתי ל איי 5 2500 , שידרגתי את הכרטיס מסך מ 450GTS ל 560GTX לפני השידרוג שיחקתי במשחק MAFIA 2020 המשחק בקושי זז ואחרי השידרוג זה זז אבל גם לאט מעבד עובד כמעט 100 אחוז גם זז לאט אבל לא נתקע כמו מקודם , באתר PASSMARK ה 560GTX חזק פי 2 מה GTS והמעבד איי 3 2500 חזק כמעט פי 2 מהאיי 3 3220 , למה לא מרגישים את זה במשחק ? על הנייר ההבדל גדול בפועל לא מרגישים הבדל גדול זה לא נתקע אבל עדיין מאוד חלש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.