עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by The-Magician,

אני מנסה לפרוץ פלאפון וזה נותן לי את השגיאה הבאה: http://jpg.co.il/view/510ce46ceca41.jpg/ והמחשב קורס, ואח"כ מבצע הפעלה מחדש ומשחזר את הכל מחשב נייד דואל קור e660 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה windows 7 64 bit מזה?

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by omery000,

הגיע אליי המארז (Fractal Design Node 304) והייתי צריך להוציא כמה ברגים בשביל לשלוף את מחזיקי הכוננים הקשיחים, רק שהברגים האלה היו ממש מוברגים חזק ואני ברוב חוכמתי ניסיתי להבריג אותם עם מברג שטיפה קטן מהבורג בקיצור שני ברגים הצלחתי להוציא ואחד נשאר תקוע.. במצב שחוק כמעט לגמרי מרוב הנסיונות להוציא אותו.. מה עליי לעשות? הנה כמה תמונות להמחשה מזירת התאונה:

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות
  3. שלום, שדרגתי לאחרונה את הטריפל של הוט מ-5 מגהביט ל-30 מגהביט, ומאז המהירות שלי איטית להחריד. לעתים אי אפשר אפילו להכנס לגוגל או שצריך לרעננן כל הזמן. המחשב שלי בן כמה חודשים - לפטופ של סמסונג 300V5A עם וינדוז 7 הום פרימיום עם SP1 וכל העדכונים (גם של הדרייברים). ברקע יש לי דרופבוקס, גוגל דרייב (שלא מסנכרנים כעת כלום), ויוטורנט שמוגבל על העלאה של 10 קילוביט. תוכנה נוספת שרצה ברקע היא מיקרוסופ סקיוריטי אסנשייל, וזהו. שום סרגל או תוכנה זדונית אחרת שאמורה לזלול לי את רוחב הפס. למען הסר ספק נכנסתי בסייפמוד, אבל גם זה לא שיפר את המהירות. בבית קיים עוד לפטופ וגם אייפון אשר מקבלים כמעט את המהירות המקסימלית אלחוטית (בערך 20 מגהביט), אבל בבדיקת מהירות של המחשב שלי הוא נכשל, בעיקר …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, כאשר אני מנגן קבצי וידאו במחשב, הם מוצגים בצורה די מטושטשת (ראו צילום מסך לדוגמא). אציין שחלק מקבצי הווידאו מוצגים בצורה תקינה. טרם הצלחתי להבין אם מדובר בבעיה בפורמט מסויים של קובץ. ניסיתי לעדכן את גרסת המקודד שמותקן אצלי, אך דבר לא השתנה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הכל התחיל כשהתקנתי כרטיס מסך יד2 (שנראה שעובד מצויין ד"א): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552944.0 זה קרה גם אחרי 20 דקות של חוסר פעילות ובכל פעם כזו גם כל המחשבים בבית לא מקבלים IP והרשת "מתה", אם כי נוריות הראוטר נראות במצב תקין. לא עזר - תופעה דומה קרתה אחרי רבע שעה... אשמח לעצה! תודה

• 46 תגובות
    • 6.5k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי שתי בעיות מחשב ואולי הן קשורות: לפעמים המחשב מתחיל להשמיע צפצופים - בזמן עבודה, לא בעת עליית המחשב - כאשר הצפצופים לא אחידים אלא לפעמים צפצופים קצרים ולפעמים אחרי קצת זמן הם הופכים לצפצוף אחד רציף. זה לפעמים כשאני גולש באינטרנט (בעיקר קרה לי עם פלאש), לפעמים כשסקייפ או תוכנה אחרת עובדת. בנוסף, לפעמים (גם בעיקר כשאני פותח כמה טאבים באינטרנט או כשאיזה תוכנה עובדת, אני מקבל הודעה שאין די זיכרון פנוי במחשב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל המערכת אז פירמטתי את המחשב מחדש אבל זה עדיין קורה. השאלה היא איפה הבעיה, בזיכרונות? בלוח אם? מפרט המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H מעבד: 435 AMD AthlonII X3 זיכרונות: Patriot Viper II 4GB 2X2 ספק כוח: Seasonic S12II 380W מע…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by sdusdus,

שלום לכולם בימים האחרונים מופיע לי מסך כחול 0XC4 לפעמים כל כמה שעות ולפעמים יש על הפעלת המחשב מחיפוש קצר באינטרנט גיליתי שמדובר בבאג בנורטון ולי אין בכלל נורטון! כל ניסיון למצוא סיבה אחרת לבעיה עלה בתוהו. DUMP: http://f2h.nana10.co.il/jxdcex2sq3tn

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by yanivha6,

הווינדוס שלי קרס לגמרי (לא עולה). ניסיתי לפרמט אותו עם דיסק ועם USB ובשני הפעמים הוא זיהה לי רק מחיצה אחת מבין 3 שקיימות, כך ששליש מהארד דיסק שלי לא קיים מבחינתו. הארד דיסק והמחיצות עצמם פועלות. בדקתי והכל עובד על לינוקס, כך שהקבצים עצמם לא פגומים. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shugi,

אהלן. בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מציקה, אני מכניס את המחשב למצב שינה ואחרי כמה שניות/דקות הוא מתעורר לבד. זה חוזר על עצמו פעמיים-שלוש וזה ממש מרגיז. איך אפשר לבדוק מה גורם למחשב להתעורר לבד? לא התקנתי איזה תוכנה לאחרונה שמאז זה התחיל לקרות.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by waltobc6,

הבעיה הזאת התחילה לפני כמה ימים ששמתי לב אליה, היא לא התחילה מזמן כי אני תמיד מסתכל על שימוש בCPU ושימוש בRAM. בהתחלה היתי בטוח שזה וירוס, ניסיתי לעשות כל מיני טוייקים קטנים ולסגור הרבה תוכנות כדי לנסות לגלות את המקור בMSCONFIG הורדתי הרבה SERVICE שגם ככה תאמת אני לא צריך. הבעיה היתה שהורדתי 3 סוגי אנטי וירוס חדשים מתקדמים ואף אחד מהם לא זיהה וירוס או בעיה. שאני מתחיל את המחשב והמחשב עולה, אחרי שהוא עולה, משומה השימוש ברם שלי עומד על 1.2 גיגה רם שאין כלום, ואני לא אחד שעושה עריכות לאיך שהWINDOWS נראה - הוינדוס 7 שלי הוא הפשוט והרגיל. עכשיו ככל שאני מוסיף דברים שאני מריץ, השימוש ברם פשוט עולה ולפעמים מכפיל את עצמו. או בקיצור תמונה אחת שווה אלף מילים? ולידע כללי …

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  11. שבת שלום חברים אנא נסו לעזור לי אתמול עשיתי נקיון יסודי של המחשב שאחריו: 1.בהדלקה המסך לא היה נדלק ומציג את ההודעה: entering power save ונשאר במצב stand by .ובלחיצה על כפתור ההגדרות במסך היה מציג הודעה שאין אות מכרטיס המסך no signal from video card (מסך dell 2407 wfp) מחיפוש בגוגל התברר שהבעיה נפוצה למסכי דל (אם הבעיה אכן במסך) 2.אחרי ששיחקתי קצת בכפתורים של המסך הוא פתאום חזר לעבוד אבל בכל הפעלה מחדש עדיין רושם את ההודעה entering power save 3.בנוסף בזמן שהמחשב היה במנוחה מוחלטת שמעתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מאיץ ומבדיקה באוורסט גיליתי שהוא הגיע ל96 מעלות! 4.הוצאתי את הכרטיס פירקתי אותו ניקיתי את המאוורר שלו מאבק ולכלוך אבל את הגוף קירור לא פירקתי. כשהחזרתי והדלקת…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. אז ככה: יש לי מחשב גיימינג של פעם, עם קירור מים למעבד וגם לכרטיס מסך יעודי 260, לוח אם P5NT DELUXE, ספק TAGAN 1300. יש לי גם חבר עם קארמה אנטיטכנולוגית ופעם אחת, ברגע של היסח דעת, הוא רק נגע במחשב, הכל השתבש. הלכה הכניסת LAN בלוח אם, נשרפה היציאת רשת בסוויטצ' והמחשב נכבה וכל ניסיון להדליק אותו נגמר בצפצופים מוזרים. מדי פעם הוא עלה, אפילו תפקד כמה ימים, עד רסטרט או התקנה כלשהי. עד שהגעתי לאי תגובה טוטאלית, יענו מסך שחור. וזהו. פירקתי את כרטיס מסך, ניקיתי הכל, החלפתי צנרת, החלפתי קירור מעבד, החלפתי אפילו כרטיס מסך למשהו בסיסי, רק לבדוק שמשהו עובד. אבל לא. החשש שלי היה (אחרי שניסיתי הכל) שזה הספק. פתחתי אותו ותוך שנייה ראיתי קבלים מנופחים (קבלי כניסה של 1200 uF) . החלפתי ס…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, מצטער אם הפוסט הזה לא שייך לכאן אלא למחשבים ניידים אבל שם לא מצאתי תקלות טכניות בנושא. הבעיה מתחילה כך: אמצע עבודה רגילה / משחק כל דבר שקשור לפעולה הרגילה של המחשב הנייד - המסך לפתע מחשיך עצמו לרמה של כמעט 0 מוחלט, אולי 1-2% תאורה - מה שאפילו אי אפשר לבחור תאורה כזו ברמה הכי נמוכה דרך הגדרות החשמל הדבר משתנה אך ורק אם אני עושה LOG OFF (למדתי לעשות כבר כשהמסך חשוך עפ"י זכרון של המקשים) או לעשות ALT+FUNCTION ולגרום למסך לבחור שכפול וכו', ואז המצב חוזר כרגיל. ממה שאני מבין זו תקלה בתוכנה ולא במסך כיוון שאני מצליח לסדר את זה במקום, אבל הדבר יכול לחרפן במיוחד במשחקים און ליין או ברגיל. מישהו מכיר את התקלה או יודע איך פותרים דבר מוזר שכזה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by danielblum,

המחשב שלי מוגן עם סיסמא ופתאום כשאני מעלה אותו הוא לא קורא לי את הסיסמא ולכן אי אפשר להיכנס. כיצד יש דרך לעקוף ולפרוץ את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by proview,

שלום אתמול קיבלתי מחשב חדש ויש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני רוצה להכנס לאתרים עם שם משתמש וסיסמה אחרי שאני מכניס את הפרטים ולוחץ להיכנס האתר פשוט עושה refrash ולא מתחבר לי למשתמש אני משתמש ב chrome אבל גם בחלק מהאתרים ב ee יש אותה בעיה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  16. ברוב טיפשותי הוצאתי את הבטריה מהמחשב נייד (המחשב עבד דרך המטען שמחובר לחשמל), אז הייתה לנו הפסקת חשמל וכשהחשמל ירד, המחשב ישר נכבה. כשהדלקתי אותו הופיעה לי ההודעה הזו (בתמונה).... מי יודע מה הרסתי והאם אפשר לתקן?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  17. שלום לכולם, קניתי מסך חדש - U2312HM של דל, 23 אינץ'. הבעיה היא שמאז שחיברתי את המסך, כל ביצועי המחשב נעשו איטיים להחריד. הייתי מעוניין לדעת אם זה יכול לנבוע מהמסך החדש, שכן המפרט שלו די עשיר, ולעומת זאת המחשב שלי די ישן ובסיסי (pentium 4, 512 MB). יכול להיות שזאת הסיבה לזה שהמחשב נהיה כבד? בנוסף, שיניתי את רזולוציית המסך בלוח הבקרה ל: 1080*1920 כדי שיתאים לרזולוציה של המסך החדש. (לפני זה עבדתי על 768*1024). אודה על תשבות, כי אם האיטיות נוצרה מהמסך אצטרך לגשת כבר מחר לחנות כדי שיחליפו לי מסך בלי יותר מדי בעיות (ksp, שכידוע לא ממש שמעו על מדיניות החזרת מוצרים...). תודה רבה.

• 41 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by Motix,

יש לי כונן ssd הm4 שכולם ממליצים עליו פה והתקינו לי לא מזמן ווינדוס 8. נשאר לי כרגע 3 גיגה מתוך 118. אין עליו כלום חוץ מהתקנות של תוכנות קטנות והוינדוס. נכנסתי לתיקיה תיקיה ובדקתי כמה היא שוקלת. בתיקיה ביוזרס יש תיקייה בשם MOTI (שם המחשב) וכשאני בודק כמ היא שוקלת רשום 60 גיגה. פתחתי אותה ובדקתי איפה ה60 גיגה ואני לא מוצא אותם. הם לא בDOWNLOADS, לא במסמכים שלי, תמונות שלי וכו'. אולי מוסתרים? מה הולך כאן?!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ate5502,

שלום חברי פורום יקרים. לפני יומיים בזמן שהמחשב קצת קירטע עשיתי לו ריסטארט, ומאז הוא לא עולה. אני לא מגיע למסך טעינת הוינדוס. הכל עד לשם עובד ומציג. במקום הלוגו של הווינדוס אני מקבל מסך שחור וכלום משם והלאה. הוא יכול להמשיך ככה עד עכשיו לפחות 3 שעות (מסך שחור) דברים שניסיתי: לנקות את הרכיבים, לפרק זכרונות, להוציא כרטיסים ולחברם מחדש, הוצאתי גם את הבטריה של הלוח אם והחזרתי אותה. חשוב לציין שגם ניסיתי לעשות boot מדיסק ההתקנה של ווינדוס, אך ללא הועיל. למרבה הצער, המחשב לא טוען מאף הארדיסק \ קומפקט דיסק שניסיתי. מפרט טכני: לוח אם p5qc של asus 2 דיסקים קשיחים של seagate כרטיס מסך gtx 260 מעבד q9550 4 ג'יגה זכרונות ספק כח של 650w של hec. המחשב עובד מזה כ-4 שנים, וזו פעם ראשונה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by cable guy,

שלום לכולם. זקוק לעזרה באופן דחוף המחשב קורס לאחר מספר דקות של הפעלה(מבצעה כיבוי - לא ריסטרט) הבעיה : חום מעבד (טמפרטורה גבוהה מנתונים שמציג הביוס) - מעבר לכך כאשר אני מדליק את המחשב למספר דקות שהוא מתפקד לאחר דקה בערך המאוורר שעל תושבת המאבד מתחילה לעבוד בקצב רצחני ללא סיבה (כלומר ללא הפעלת תוכנות או שירותי מערכת שמכבידים על המאבד) תחילה חשדתי בספק הכח - הוצאתי אותו וניקיתי באופן יסודי אבק והחזרתי למקום יכול להיות שהספק על פניו עובד בצורה תקינה (נותן מתח ללוח -אם והמאוור שעליו עובד) אבל הוא "עייף" ולא באמת מספק מתח מתאים ולכן המחשב קורס לאחר מספר דקות ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ?? לסיכום אני חושב שזה או ספק כח או וירוס ששינה הגדרות בביוס (מהירות מאווררים ו…

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  21. שלום, לאחר שהמחשב עשה בעיות, עבד בצורה איטית ונתקע לעיתים קרובות.. שלחנו אותו לתיקון, החליפו לנו את הדיסקים הקשיחים (לפחות ככה הם אומרים..) והחליפו את הזכרונות הפנימיים.. קיבלנו את המחשב והכל היה נראה בסדר.. לאחר כמה ימים כשניסיתי להעיר אותו ממצב שינה הוא פתאום אתחל את עצמו וניסה לעלות את ווינדווס, מה שקרה הוא שהמחשב לא הצליח ושמעתי תקתוקים והוא נדלק ושוב עשה רסטרט וככה כמה פעמים עד שהוא "הצליח" ואז עלב מסך שכתוב בו boot failre ועוד כמה דברים ובנוסף שלוש אפשרויות, אפשרות אחרונה הייתה להיכנס לביוס. נכנסתי לביוס ויצאתי.. הווינדווס עלה לאחר מכן.. למחרת זה שוב קרה, ראיתי בבוקר שהוא על אותו מסך, והיום באמצע העבודה הוא פתאום נכבה ועשה שוב את אותו דבר.. בנוסף לכך, המחשב לא עובד …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הבעיה כנראה בגלל שאני מגדיל את הטקסט ל150 בווינדוס (לפי מה שהבנתי) אבל אני לא יודע איך לפתור את זה, אני חייב שהטקסט בווינדוס יהיה גדול כי אני רחוק מהמסך. ווינדוס 8 (קרה גם בווינדוס 7), כרום גירסה עדכנית. אשמח לקבל עזרה, tnx

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  23. שלום. יש לי מחשב נייד ms-16362 של MSI המחשב נדלק כלומר נדלקים אורות יש רעש של מאורר וכו' אבל המסך לא מראה כלום המחשב לא נפל או משהו כזה ואין צפצוף או רעש שמעיד על תקלה ועוד שאלה האם חיבור של מסך חיצוני צריך דרייבר או משהו או שהמחשב אמור לזהות ולקרוא מסך שחובר דרך כבל ישר בבוט? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by yirmio,

אהלן! יש לי בעיה כבר כמה זמן ואני לא מצליח לפתור אותה. הבעיה היא בשימוש בחיבור SPDIF. המחשב מחובר בכבל לרסיבר של KENWOOD. הכל עבד בסדר גמור, עד שהמחשב התחיל להיתקע ולא להידלק והייתי חייב להוציא את הסוללה של ה BIOS, לנתק את כל מה שמתחבר ללוח אם ולחבר מחדש. המחשב עובד עכשיו FIX, אבל רק לא שומעים כלום ברסיבר. כשאני מעביר את השמע במחשב ליציאה האנלוגית - כן שומעים. לוח אם הוא Abit IP35 Windows 8 Pro 64 Bit חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לזה, אבל אין שום זכר ל SPDIF. אשמח לעזרתכם, תודה!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי את האוזניות הנ"ל, והבעיה היא שגם שאני מוריד את הווליום ל0% אני עדיין שומע חזק יחסית. בדיקה בגוגל הראת לי שעוד סובלים מהבעיה הזאת אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון... ניסיתי להתקין דרייבר מהאתר של מיקרוסופט שהפנו אליו באחד הפוסטים שבהם התלוננו על זה, אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים עריכה: שחכתי לציין שאני עם חלונות 7 64 ביט

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים