תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך חדש אתמול ושאני מתקין את הדרייברים המחשב שלי מתכבה* קניתי אתמול* geforce TGX650 GV-N650OC-2GI עכשיו אני בsafe mode וכשאני מחוק את הדרייברים המחשב עובד אבל לא יעבדו המשחקים אתקנתי את הגירסה הכי חדשה וגם את 310.90 ולא עבד ו גם 306 וגם לא עבד. כשאני מסיים להתקין את הדרייבר זה אומר לי לעשות ריסטרט ואחרי הריסטרט המחשב נידלק והוא מתכבה אחרי שה-WIN 7 כותב לי welcome</blockquote> תודה לכול מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
התקנתי windows 8 על SSD , לאחר ההתקנה אני לא מוצא את הדיסק הקשיח הקודם שלי פעולות שעשיתי הוצאתי את החיבור בדיסק הקשיח מאחור וחיברתי חזרה נכנסתי ל"ניהול דיסק" ולא מצאתי את הדיסק
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אהלן, חזרתי הביתה היום וראיתי הודעה שהיה לי מסך כחול רציתי לדעת למה זה נגרם http://www.upf.co.il/file/845625618.html תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עשיתי איזה בדיקת ביצועים עם הכלי של אסוס EASYTUNE ופתאום אני רואה שתדר המעבד זינק ל5.91 .... אין לי ציוד לאוברקלוק ואני פוחד שמשהו קרה למעבד או יקרה במצב כזה ... יש לציין שלאחר מכן זה יירד ל 1.5 מהירות שעון . מה קורה פה כאילו ?....
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. אני נמצא בביקור בארה"ב, ורוצה לרכוש את ה Raspberry Pi במטרה לנגן על מסך הטלוויזיה שלי (בישראל) סרטי 1080p עם כתוביות ישירות מהכונן החיצוני שלי. השאלה - האם זה יעבוד? מישהו התנסה? אני מניח שאפשר להריץ VLC וכך לנגן סרטים עם כתוביות (קבצי SRT). דעתכם? ה"מחשב" (Raspberry Pi) נמכר באמזון בסכום של 54 דולרים (יקר יחסית. האם יש דרך זולה יותר להשיג אותו?)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כתבתי כאן לפני שבוע-שבועיים על כך שהמחשב שלי עושה רסטרט לעצמו ומביא לי את המסך boot failure ולפעמים עושה בעיות בשולחן עבודה.. על פי המסך שתיארתי לטכנאי בחברה הוא אמר שזה קורה לפעמים שלוח האם מתקשה "לקרוא" את כל הזכרונות.. יש לי לוח אם gigabyte z68x-ud3h-b3 ויש לי 16gb - ארבע סטיקים של ארבע. הוא הציע לי לשים שני סטיקים של 8.. אני לא מבין בזה כל כך, יש דרך לבדוק את התאימות של לוח האם והזכרונות? מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המקלדת, השורה העליונה של המקשיםם מ[ עד / לא עובדים ועוד כמהה מקשים , וגם ההמחשב אתמול נכבה לי מעצמו מספר פעמים, יכול להיות זה קשור אחד לשני. לפי דעתי יש וירוס או שבעיה עם הטמפרטוורה של רכיב כלשהו, רציתי לבדוק אברסט אבל לא מצאתי שם.. אשמח לדעתכם והצעה לתיקון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מה קורה היה הפסקת חשמל בבית והמחשב לא עלה. עשיתי איפוס BIOS ואז הוא עלה רגיל אבל עם תקיעות אז בדקתי עם HWMONITOR ואיפה שיש +12V אז זה נמוך ולא עובר את ה-2V היה לי ספק כוח למקרה חירום והחלפתי אבל זה לא עזר אז כנראה שהספק בסדר. מישהו יודע מה אפשר לעשות לפני שאני יקח אותו לתיקון? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחשב נייד לנובו VOSTRO בן שנתיים וחצי ללא אחריות וינדוס 7 מסך מרצד ומהבהב מה הסיבה והאם יש פתרון תודה
-
- 10 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, זה לאט ולאט התחיל ועכשיו זה כל הזמן! יש לי את המקלדת ROCCAT ISKU FX שקניתי לפני שלושה שבועות מ-KSP! עכשיו זה התחיל לפני שבועיים וככה לאט לאט זה נעשה יותר.. סתם נגיד אני במשחק FIFA או אפילו DEVIL MY CRY המסך זז לי לבד עושה עיגולים זאת אומרת שהחצים פועלים סתם! זה קורה לרוב המקרים אבל עכישו בכלל זה קורה...ניסיתי לנתק את המקלדת ולהחזיר אותה כנ"ל העכבר וגם כשאני מנתק אותם המסך ממשיך להתסובב אז זה לא בעיה במקלדת או העבכר... אם אני מנסה בתפריט להזיז משהו איני יכול מכיוון שזה זז לבד ואין לי שליטה עליו! והמקשים לא תקועים כלל. אני מנסה להזיז את העכבר וזה מתנגד לי... מה עושים? אגב זה קורה לי רק במשחקים באינטרנט ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פקס בבעיות אבל הוא לא ממש בשימוש יש אופציה לייצור שכל פקס שאני יקבל יעבור ישירות לאימייל? יש לאבא שלי כזה דבר בעבודה אבל אין לי מושג איך הם עשו את זה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה נשמעים רעשים מרכיב/ים, שאין באמצעותי לפחות ידע לגביהם, בעת מאמץ פעילות המחשב ככל הנראה. בזמן מנוחה אין ולו צפצוף בודד. הבעיה מתחילה שכאשר מתחילה פעילות מאומצת, בדיקת מאמץ או רינדור פשוט, נשמע צפצוף-לא נפסק עד אשר אותה פעילות נגמרת. אשמח מאוד אם תוכלו להכווין אותה מה יכול להיות גורם הבעיה. לצורך העניין ביצעתי בדיקת מאמץ וצירפתי בהמשך שני פירוטים: הראשון בזמן מנוחה והשני מרגע השמע הצפצוף. תודה רבה על שיתוף הפעולה. שלומי http://www25.zippyshare.com/v/77558894/file.html
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכבר אלחוטי פתאום לא עובד טוב עם המחשב יש לי עכבר USB של מייקרוסופט שהייתי מחבר למחשב ועובד איתו, פתאום היום הוא לא עובד יותר טוב, הוא מקרטע ונתקע, זה לא הסוללות כי הא עובד חלק שאני מחבר אותו לנייד שלי, אבל עם הנייח הוא פשוט לא עובד יותר טוב מהיום, לא עשיתי כלום מיוחד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם win7. התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים יש לציין שהמחשב עובד חלק ואין שום בעיה עם המהירות גלישה. מלבד זה: לא יודע מי ממכם מכיר את האתר omegle.com, אבל כשאני גולש שם ושומע תו"כ שירים ביוטיוב, כל פעם שמתנתקת שיחה באומגל, השיר ביוטיוב נתקע למאית שניה, וזה די מעצבן עכשיו אין מצב שזה כבד על המחשב\אנטרנט, כי במחשב הקודם לא הייתה בעיה כזו. מה שהכי הגיוני לי זה שבגלל שהאומגל מתחבר לי גם לאודיו (כאילו אני שומע מה שמשתמשים אחרים אומרים), אז אולי משום מה ברגע שמתנתק מקור אודיו אחד אז השני משום מה מתנתק גם למאית שניה רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בוקר טוב אני מנסה להעביר סרט של 8G לדיסק או קי 32G ולא מצליח אני מקבל הודעה שהקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד למרות הדיסק ריק לגמרי מישהוא יודע מדוע?
-
- 28 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ברשותי המפרט בצד,שמתי לב שהעליה של הוינדוס נהייתה איטית משמעותית למרות שאני על SSD(ולמרות שאני על SATA2) האם ניתן לבדוק אם אכן הבעיה היא בSSD ולפעול בהתאם?במשחקים שמותקנים על הSSD לדוגמא המהירות טעינה של המפות לא השתנתה והיא עדיין עניין של שניות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי מושיק יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט כונן ssdשאני מיעד להתקנת תוכנות בלבד וכונן קשיח לאיכסון יתר הקבצים התקנתי אאוטלוק 2010 ואני רוצה שהתיקיות שמאכסנות את ההודעות כגון דאר ניכנס, טיוטות ,פריטים שנישלחו וכל היתר יותקנו בכונן הקשיח כדי לא למלא את הssd אני לא מבין גדול לכן אבקש הסבר צעד צעד איך לבצע האם ההודאות יעברו אוטומטית לתיקיות בכונן הקשיח? בברכה פסח משה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
היי כולם קרה לי משהו מוזר שאני לא יודע איך זה קרה... פעם המחשב שלי עבד בסדר בנושא הזה ופתאום זה הפסיק לעבוד ככה... הבעיה שלי היא שאני כל פעם צריך להגדיר את ההגדרות סאונד שלי... אני ארחיב: הרמקולים במחשב עובדים בצורה דפולטיבית, אבל אם אני מחבר אוזניות... אני לא שומע ישר דרך האוזניות, אלא עדיין דרך הרמקולים של המחשב. אם אני מחבר כבל HDMI, אני עדיין שומע את הסאונד דרך המחשב ואת התמונה דרך המסך... אם אני משחק עם ההגדרות (מבטל את הרמקולים של המחשב דרך הגדרות הסאונד[לא עושה להם מיוט אלא ממש מבטל] ) אז אני שומע את הסאונד דרך הטלווזיה ו/או דרך אוזניות... למישהו יש רעיון איך אני מגדיר את זה שדפולטיבי כשאני מחבר משהו חיצוני למחשב הוא יקבל את הסאונד? (זה היה ככה, ופתאום הפסי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב המחשב האישי שלי מחובר למסך מחשב ב-DVI ולמסך טלוויזיה ב-HDMI שאני על התצוגה במסך מחשב התצוגה על כל רוחב ואורך המסך- רואים מעולה אבל שאני עובר לתצוגה על הטלוויזיה אז לא רואים את כל התצוגה על כל המסך פשוט יש שחור מסביב לתצוגת מחשב על הטלוויזיה- מן אזור "מת" ניסתי לשחק בהגדרות של המחשב וטלוויזיה והתייאשתי.. למשהו יש רעיון ? תמונה להמחשה: http://s17.postimage.org/43n6zh5u7/20130204_180315.jpg * הקווים האדומים סימנתי בשביל להראות יותר בברור איפה נגמר התצוגה ואיפה נגמר המסך , ביניהם האזור ה"מת" המחשב האישי של בגדול יש לו כרטיס מסך של READON 7700HD המסך מחשב - philips 21 מסך טלוויזיה- philips 42 LED תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה , יש לי לוח אם DG41RQ של אינטל , מעבד E8400 , היה לי עד לפני כמה ימים מאוורר ג'נרי של דיפ קול , שמסתבר שצבר ליכלוך ואבק בין התושבת של המעבד והלוח אם לבין המאוורר בצורה קטסטרופלית , המאוורר היה מגיע למהירות של 2250 RPM והמעבד מסתבר בניטור של הביוס היה מראה לי 60 ומשהו מעלות בIDLE , אבל בתוכנות ניטור דרך הווינדואז הראה טמפרטורות תקינות של 30+ אבל לפעמים גם הגיע ל40+ , פירקתי את המחשב לחלוטין על מנת לנקות אותו כי זה היה ממש נוראי , החזרתי את הלוח למקום והברגתי כמו שצריך חיברתי את הכל, כמובן שמרחתי משחה טרמית חדשה , ואחרי גם שניקיתי את המאווררים החזרתי אותם למקום גם של המארז וגם של המעבד, גם פתחתי את הפתח איפה שהמאוורר של הספק כי גם שם היה אבק, אבל לא פתחתי את …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אחרי חקירה מעמיקה של "למה המסך לא עובד" נשארו 2 חשודים : כרטיס המסך ולוח האם. איך אני יכול לדעת אם התושבת של הpci-express דפוקה או רק הכרטיס? לא פעם ראשונה שיש לי בעיות של מגעים עם הלוח-אם הזה אבל לאחרונה זה מחמיר. הכרטיס עצמו לכאורה פועל כי המאוורר עובד וכשאני מדליק את המחשב הwindows עולה בלי בעיות (רק שאני לא יכול לראות את זה). אם זה רק בעיה במגעים בpci-e איך אני מסדר את זה? תודה מראש ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לדוגמא, יש לי אוזנייה אחת שמתחברת בחיבור USB, ואחת בחיבור 3.5mm, יש אפשרות לשמוע בשנייהם לדוגמא סרטים, מוזיקה? אני מתכוון לשמוע ביחד, שבשניהם השיר/הסרט יתנגן באותו זמן וישמע בשנייהם ביחד.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-