תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
האם יש דרך להימנע מפרמוט והתקנת xp מחדש כאשר מחליפים לוח אם לחברה אחרת אבל עם אותו chipset? הלוח אם שלי abit- nf7 הלך לעולמו והוחלף בלוח אם gigabyte- 7n400sl , שניהם מבוססים על אותו chipset .NFORCE-2 הבעיה שמאז שהלוח הוחלף אני סובל ממסכים כחולים והתרסקויות חוזרות ונשנות וגם חלק מהחומרה הקיימת לא מזוהה ולא ניתן להשתמש בה (סורק וכרטיס מודם פקס ). היות ומותקנים אצלי עשרות תוכנות אני מחפש דרך להימנע מפרמוט והתקנה מחדש של xp. ניסיתי לעשות התקנה חוזרת של מערכת ההפעלה (ללא מחיקת מערכת ההפעלה הישנה ) ,אולם הבעיות לא נפתרו . חשבתי אולי למחוק ערכים מסוימים ב-registry בתור צעד אחרון. רעיונות חברה ?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היכן אוכל לקנות מברג למקבוק פרו שהוא בעל 5 עיגולים (כבתמונה)? חשוב: לא מדובר על כוכב בעל 5 פינות כמו שכל החיפושים מעלים. חיפוש של "pentalobe screwdriver" מוצא רק מברג כוכב, לא כפי שדרוש. חיפשתי המון ולא מצאתי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
צהריים טובים. לי קוראים איליה. אני חדש פה בפורום ומכיוון שקיבלתי את הרושם שאתם מקצוענים ברצוני לאתגר אותכם בבעיה קלה שנתקלתי בה. -אתמול הרכבתי לחבר שלי מחשב חדש שהוא קנה, הוא קנה לוח אם וכרטיס מסך תומכי פיסיאיי אקספרסס כרטיס מסך: Gainward 6600 לוח אם של גיגהבייט: Ga-81915P הרכבתי לו את כל החלקים במחשב כהרגלי, אני משוכנע שכל החלקים חוברו כהלכה מכיוון שיש לי ניסיון רב בהרכבות. אך מסיבה מסוימת קרתה תקלה מאוד מוזרה ולא צפויה שאנני מצליח לפענח את המקור שלה. כל החלקים חוברו ועברו בדיקה מקיפה לסינון בעיות חיבור. כל החלקים מקבלים חשמל ועובדים בצורה תקינה כולל הכרטיס מסך , אני יודע זאת מכיוון שהמאורר על גבי הכרטיס מסך פועל. הבעיה היא שהכרטיס לא מוציא תמונה על גבי ה…
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 שבתוכו יש כרטיס קול מקצועי של motu 2408 (יושב על PCI), אין ממנו יציאות ישירות לכוננים האופטיים (אין לי כרטיס קול פשוט בנוסף). במחשב שלי יש כונן צורב וכונן DVD, כשאני מכניס audio cd סטנדרטי לצורב אני שומע אותו ב- winamp / mediaplayer חלק לגמרי, כשאני שם אותו ב- DVD יש רעשים מוזרים של טיקים וקיטועים בשמע. הבעיה לא היתה קיימת כשהיה מותקן אצלי Win98, אבל מאז שעברתי ל- XP Pro היא קוראת תמיד. למה יש מושג כלשהו? תודה מראש! עמרי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנהדר. לאחר המון לימודים בפורום זה, הפנמתי שיש גם להשקיע במחשב, ולא רק לקבל ממנו. החלטתי לפנות לבעיית האבק (אוי - האבק!). בעקבות הניקוי, הייתי אמיץ מאוד והחלטתי לפרק את הראדיאטור והמאוורר שעליו, מן המעבד. לאחר קריאת כתבה זאת [http://hwzone.co.il/guides/as_apllying] היה נדמה לי שהמצב של המעבד שאותו אני מנקה [ראו תמונות] רחוק מלהיות קרוב למצב הרצוי (אני מדבר על מצב המשחה הטרמית). עם זאת, יכול להיות שאני טועה, ולכן אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. אם אכן אני צודק, ואתם ממליצים למשוח את המעבד מחדש (עם משחה טרמית), אז הייתי רוצה לדעת - מהיכן רוכשים משחה טרמית (חנות מחשבים, בניין, בית)? בנוסף, אם כבר אנחנו כאן, מה דעתכם על מצב הקירור הכללי שבמחשב זה …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לבדוק אם יש בעיה בספק כח של אחד מהמחשבים בבית. ברגע של טיפשות חיברתי ספק כח ממחשב תקין ללוח אם של המחשב השני ולא ניתקתי את הספק מהכוננים (hdd, צורב) של המחשב הראשון, והדלקתי.. לאחר מכן כשהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב התקין הוא קפא במסך פתיחה של הווינדוס. ניסיתי להתקין ווינדוס 7 - ההתקנה לא עלתה (הגעתי עד לטעינה). ניסיתי xp, קפץ מסך כחול. מה הלך במחשב? ההארד דיסקים? יכול להיות שהלכו הזכרונות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. התקנתי את לוח האם על המגש, את הזכרון, הכרטיס הגרפי, וכן הלאה. בסיום כל זה - וכאשר כל זה נעשה על מגש לוח-אם נשלף (בעוד שהמארז עצמו נמצא במקום אחר), הופתעתי לגלות (ברוב בורותי) שאין לי שום דרך להדליק את המחשב - למיטב ידיעתי. ז"א - אני מבין שכפתור ההדלקה נמצא על המארז. והוא איננו. אז כיצד מדליקים את המחשב? :
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להדליק את המחשב, הוא עולה עד למסך הטעינה הראשון שבו יש את הלוגו של ווינדוס בגדול, לאחר כמה שניות, יש קפיצה של מסך כחול לכמה מאיות השניה, ומכאן המחשב עושה לעצמו ריסט וחוזר לאותו המצב בלופים תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני הרבה משתמש על מערכת הפעלה ubuntu שאני מתקין אותה על המחשב. לו על מכונה וירטואלית. אני צורב את מערכת ההפעלה על usb על ידי התוכנה rufus עכשיו בטעות לחצתי בתוכנה של rufus על משהוא כזה אם המילה usb לחצתי שימשיך והדיסק און קי שהיה בו קבצים חשובים, הלך כי כל הקבצים נמחקו מה עושים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול משולב על לוח אינטל Sorento 945. יש לי כרטיס קול חיצוני של קריאטיב וכשאני מנסה להוריד את הדרייבר של קול המשולב ברגע שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא נותן לי הודעה שיש חומרה לא מותקנת ומתחיל בהתקנה של הכרטיס המשולב. הכרטיס קול החיצוני מותקן ועובד. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הוצאתי דיסק און קי באמצע אתחול (שנתקע). ומאז הוא לא נקלט: במחשב הוא מופיע כמו קורא כרטיסים בלי כרטיס כלומר הקלקה על הכונן מציגה הודעה 'נא הכנס דיסק לכונן' גם בניהול דיסקים המצב דומה הוא כותב אין מדיה. וב- DISKPART הוא מראה אותו כ0MB. השאלה אם יש איזה פקודה בDISKPART או תוכנה חיצונית, שיכולה לסדר את זה. דרך אגב גם לא עלה בLINUX.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום הגיעו לי עם לוח האם EPOX 8KDA3+ החלקים שבתמונה ואין לי מושג מה הם ומה עושים איתם וכיצד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היום החלטתי לנקות את המחשב שלי, הוצאתי את המאוורר והמעבד עצמו ובטעות עיקמתי את הפינים בתושבת עם מפית כלשהי.. זה היה קצת עקום והמחשב צפצף אחרי זה ולא עבד. אז הוצאתי שוב את הקירור וניקיתי קצת ואז זה כן עבד.. והמחשב עבד יופי. אבל אם יש פינים עקומים והמחשב עובד אין מה לדאוג?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפרט : Motherboard Name Asus P5AD2 Premium (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Alderwood i925X System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (09/26/04) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E Monitor Proview 775/776/778 [17" CRT] (FASQ590063331) Multimedia Audio Adapter Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] שאלות לפי התמונות: 1. מחשב או שרת ? 2. הפאנל הקידמי נעול עם מנעול איך פותחים ? 3.הבעיה העיקרית שלו זה ה- 3 דיסקים הקשיחים והביוס .הביוס לא מזהה אותם או שאני לא מבין איך להגדיר אותם? אלה דיסקים סאטה ישנים מ-2004 ר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב דיי ישן וHD 40GB ויש איזשהו חלק בHD שכנראה דפוק רציתי לדעת איך אני יכול למצוא את החלק הדפוק ולסגור אותו תודה...
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז בואו אני אספר לכם איך כול זה התחיל ניתקתי את המחשב (כמו שצריך), חיברתי מחשב אחר מסיבות אישיות... אחרי זה שהחזרתי את המחשב שלי.. המחשב נדלק אבל לא היה תצוגה על המסך. ניסיתי שעות על גבי שעות לנסות לחבר כמו שצריך עד שיראו משהו על המסך.. באי הצלחה. החלטתי להוציא את הכרטיס מסך ולנסות לחבר לכרטיס מסך המובנה.. גם לא עבד. איבדתי את תקוותי.. אמרתי ניתן למחשב לנוח.. כעבור כמה שעות נסיתי שוב.. והמחשב פשוט לא נדלק.. הוא נדלק לממש שנייה ונכבה מיד לאחר מכן.. בנוסף יש ריח של משהו שנשרף.. האם זה הספק אולי? עזרההההההההההההההה! תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברוב המשחקים שאני משחק יש לי תקיעות והמחשב קופא ומצריך איתחול הגעתי למסקנה שזה או הכרטיס מסך שלי 6600GT או הספק הגנרי המחשב לא נתקע בכל משחק אלא בעיקר בכבדים רמזים: המחשב עבר בדיקת מאמץ למעבד ולזיכרונות בלי בעייה המחשב נתקע ב 3D MARK ולא מצליח לסיים את הבדיקה
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וכשאני רוצה לעשות פורמט לכונן (קליק ימני וכו') הוא מביא לי את ההודעה הזו. ניסיתי לסגור את כל התוכנות,עשיתי ריסטרט וכלום לא עוזר. מה אני יכול לעשות.
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! המיקדלת הפסיקה להגיב לכל המקשים חוץ מ: רווח והמקש של המחיקה. כיבתי את המחשב חיברתי מיקדלת אחרת ועדיין אותה בעיה. עכשיו בשביל להיכנס למחשב צריך להקליד סיסמא וכמובן שאף כפתור לא מגיב. אבל כשאני לוחץ על רווח או מקש מחיקה זה מראה שזה רשם תו כלשהו. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב קניתי חומרה חדשה עקב תקלה במחשב ...הקבלים התפוקקו אז החלטתי לשדרג קצת ... albatron 6600 gt 128 agp asus p4p 800 se ספק כוח 420 וולט כל זה והמחשב נורא איטי...וגם המיקרופון לא עובד... ובחנות הטכנאי אמר לי שלא צריך את הכרטיס רשת שלי כי יש כבר און בורד ..אבל עדיין אמרתי לו לשים את שלי ... מה אתם אומרים ??? p4 2.0 mhz 512 ddr מחשב די חדש...
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לקנות לוח אם חדש . עכשיו בלוח אם שיש לי עכשיו יש לי כרטיס קול onboard אז זאת אומרת שאם אני קונה לוח אם חדש אני צריך גם לקנות כרטיס קול ?
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם יש לכם כמה המלצות להגדרות לאחר הפרמוט (הכוונה להגדרות במחשב). עוד שאלה, יש לכם המלצות לתוכנות שכדאי לי להתקין אחרי הפירמוט שיעזרו למחשב לפעול יותר טוב (למשל איזה אנטי וירוס תוכנות מסוימות לא יודע, מקווה שהבנתם את הרעיון). נ.ב אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב בירושה ויש לו סיסמאות גם לווינדוס ולסייף מווד אני רוצה לפרמט אותו ואני לא יודע איך כי אין לי את הגישה להפעיל קודם דיסק של הווידוס כיוון שהכל מוגן עם סיסמאות תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי יש לי מארז ישן סטנדרטי של אייבורי הלוח אם שלי הוא p5q pro של אסוס חיברתי החוטים של ה USB הקידמי של המארז למגביהה של הלוח אם [ החוטים בתפזורת ולא מסודרים..] רק רוצה לוודא אם חיברתי נכון את חוטי ה USB לסלוטים הנכונים. החוטים הם : יש ללוח מגביהה שמתחבר ללוח אם זה המגביהה : כך חיברתי את החוטים גם לפי התמונה של המגביהה למעלה או כך : +5v = vcc1 -p1- = data1 +p1+ = data1 gnd =gnd 1
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני משחק במחשב פתאום זה מין רעש מוזר ונכבה יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-