עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. אבי שלח מסמך להדפסה, מייד לאחר מכן הוא גילה כי אין דפים במגש. בראותו זאת, אבא שלי כיבה את המדפסת. המדפסת אמנם פועלת, אך לא מדפיסה מסמכים שנשלחו אליה. לאחר בדיקה באשף פתרון הבעיות של חלונות (וויסטה), התברר כי המדפסת מוגדרת כלא מקוונת. עם זאת, הפקס פועל כשורה. פרטים על המדפסת: מכשיר משולב hp officejet 4355 All-in-One- מדפסת+פקס+סורק. המדפסת מחוברת למחשב באמצעות USB. הפקס פועל כשורה. היות והמדפסת נתקעה באמצע העבודה, אודה לכם מקרב לב על עזרתכם המהירה. תודה, אהוד.

2. Started by osher_co,

שלום לכולם , יש לי מחשב DUAL CORE 2 ולאחורה משהו מוזר קרה לו , כשאני מפעיל את המחשב יש תמונה של GIGABITE של הלוח..ואז המחשב נעצר על מסך שחור ולא עולה לWINDOWS. הכנסתי דיסק של WIN 7 לפרמט את המחשב ואז הוא מתחיל לכתוב BOOT לוחץ אנטר ואז שוב אנטר וזה מגיע לשלב של "WINDOWS LOADING FIELS" ורץ קו אפור ונתקע. הכנסתי דיסק של XP וגם באותו מצב זה נתקע. החלפתי לארדיסק אחר וגם הוא לא מצליח לעבור את השלב הזה , החלפתי כבל לארדיסק ולא עוזר. בדקתי כרטיס מסך אחר וגם לא עוזר. הבעיה האחרונה שנראה לי זה זיכרון אבל אין לי פה חילופי כי במחשב הזה יש 800 מהירות זכרון ויש לי כאן זכרונות של 500. אבל בואו נראה מה דעתכם... בבקשה עזרה כי אני כבר מיואש. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Tzach_n,

אהלן חברים, לאחרונה בזמן שניקיתי קצת מידע מהכונן, שמתי לב לתיקייה הזו - C:\Windows\winsxs קראתי קצת באינטרנט והבנתי שהיא מכילה בתוכה מידע חשוב בנוגע לעדכונים ו-Recovery של המערכת. הבעיה היא שהתיקייה הזו תופסת אצלי 8GB מהכונן הקשיח. נכון לעכשיו כיביתי את System Restore כי הבנתי שזה משפיע על גודל התיקייה כי גיבויים נשמרים שם. האם יש דרך לנקות את התיקייה הזו מקבצים מסויימים? יש שם המון תיקיות משנה שכתוב עליהן AMD למשל ואין לי מושג למה כי אין לי שום רכיב של AMD במחשב... אני מניח שניקוי מלא של התיקייה אומר פורמט והתקנה מחדש. אבל לפחות לצמצם אותה איכשהוא, האם זה אפשרי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by gazi12345,

הפרעה בקול המחשב בזמן צפייה ישירה(לא משנה איזה דפדפן בכולם) מתי שאני נכנס למצב מסך מלא במצב רגיל אין הפרעות בצפייה בקובץ וידאו במחשב עצמו אין בעיה רק כשאני מנסה לצפות וידיאו בצפייה ישירה במסך מלא בלבד הוא עושה הפרעות בקול יש רעיונות ? במחשב שלי מותקן וונדוס 7 אולטימייט מעבד dual-core cpuE5300 2.60Gz 4GB זיכרון פנימי של DDR2 כרטיס מסך של GFORCE 450 GTS הארד דיסק 1Tb כרטיס קול משולב עם הלוח אם אול כדי לי לחבר כרטיס קול חיצוני ?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by abanjo,

שלום לכולם. במחשב שלי מותקן כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI שלאחרונה הפסיק לעבוד. הרוב המוחלט של הפריימים נזרק בגלל CRC ERROR. אני די בטוח שזו בעיית חומרה כיוון שהחזרתי את המחשב ל IMAGE שנתיים אחורה והבעיה נראית בדיוק אותו דבר. כמה שאלות: 1. האם מישהו חושב שיש סיכוי שהבעיה אינה בכרטיס עצמו אלא נאמר בחיבור? לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-G31M-ES2L. יש דרך לבדוק את תקינות ממשק ה PCI שלו? 2. אם אני קונה חדש - האם יש עדיפות לכרטיס PCI או שאולי עדיף דונגל? 3. המלצות למוצר ספציפי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי לצערי אתמול משכתי את מגירת המקלדת חזק לאחור ולא שמתי לב שהכבל של העכבר שלי נתקע במסילה ובמשיכה החזקה שלי קרעתי את הכבל לגמריי, נדהמתי לראות שבקצה של הכבל כל הכבלים נחשפו ושהם כולם היו מחוברים , מה שיש לי חשד שזה גרם לקצר , עכשיו אני מודאג שלא נגרם נזק לספק או למחשב , כי ראיתי ברור שכל קצבות הכבלים היו מחוברים וממש בזאת מקצרים , מה דעתכם ,נגרם נזק ? רוני

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. פתאום...איני יכול לחבר את הטלפון למחשב, הכבל USB אינו מזהה, ניסיתי גם נוט 2 וגם אייפון, בבדיקה במחשבים אחרים נמצא כי הטלפונים תקינים, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ואני מזהה שיש כשל בהתקנה של ה MTP...כנראה צריך למחוק או לפרמט את הנושא הזה... יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Matanki,

אוקי אז הבעיה מוכרת אבל לא מצאתי שום פתרון דרך גוגל... חשוב לציין שכל חיבורי ה USB שלי מקדימה ומאחורה לא עובדים בגלל שיש שם בעיה.. אז הוחלט שהם לא יעבדו. בזמנו קניתי צ'יפ עם שלושה חיבורי USB שהצ'יפ מתבגר כמו כרטיס מסך למחשב . אני מחבר לשם את העכבר ואת כרטיס הרשת האלחוטי שלי . מה שקורה זה שיש בעיה רק עם העכבר כל שאר הדברים מתחברים ועובדים פיקס. באמצע הגלישה באינטרנט העכבר מתנתק מעצמו ולא זז. אחרי שאני מנסה לחבר אותו אני מקבל שגיאה " USB לא זוהה פעל באופן בלתי חוקי ב WINDWOS בללה בלה ההודעה המוכרת בקיצור..." אחרי שאני נלחם עם העכבר מנתק מחזיר מנתק מחזיר לפעמים הוא מחליט להתחבר ולעבוד לפרק זמן קצר ואז עוד פעם מתנתק לי.. חשוב לציין שניסיתי לנתק את החשמל מהמחשב כדי להוריד מתח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הדיסק קשיח הישן WD SATA2 8MB 160GB מפרט המחשב החדש: מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד 95W ליבת נחושת - עד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 מארז Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 זכרון Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 ספק כוח Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU וצורב . sony optiarc ad 7280s dvd rw *24 black sata אני רוצה לחבר את הקשיח של המחשב הישן על מנת להעביר קבצים שלא גיביתי. איך אני עושה זאת והאם צריך לקנות מתאם ללוח אם החדש?

10. Started by ZXY1,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ויש לי 4 דיסקים קשיחים ישנים SATA2 אפשר להרכיב את כול ה-4 + צורב ?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. שלום! כבר כמה ימים שאני מפעיל את המחשב והצג נכבה ונדלק, כמה פעמים, וכתוב לי בשורת המשימות-"מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור". כמה פעמים קפץ לי מסך כחול, קרה גם שהמחשב נכבה אחרי זה.. ברוב המקרים התצוגה מתחרבשת, אני ראה הרבה ריבועים על המסך וכל מיני פיקסלים לא קשורים.. בלתי ניתן לעבוד עםהמחשב בצורה הזאת. ניסיתי למחוק דרייברים ולהתקין מחדש, וגם ניסיתי את הפתרון שמיקרוסופט מציעים: http://support.microsoft.com/kb/2665946/he זה לא עזר לי.. זה קורה גם בsafe mode. גם אחרי פתיחה של המחשב וניקוי אבק הבעיה ממשיכה. הדגם של הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640MB, נקנה ב2007 ביחד עם מחשב חדש. זה נראה כאילו הלך הכרטיס מסך? מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by haim6130,

שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה מסויימת! מחר אני הולך למקום בו יש נגן DVD, ואני צריך להשמיע דרכו שירים. איך עליי לצרוב שירים ע"מ שיתנגנו לי בנגן DVD? WAV? MP3? דיסק רגיל או דיסק DVD? יש צריבה מיוחדת דרך תוכנה (מדיה פלייר, נרו) או משהו כזה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by oris,

ממש לפני שאני זורק מהחלון המחשב: i5 עם 4 גיגה. כל מספר מועט של פעולות המחשב לא מקבל פקודות. סרגל המשימות הופך לאדיש ולא ניתן לשכנע אותו שיתקשר. בנוסף- בתוכנות שונות יש תופעות מוזרות ומאוד מעצבנות. לדוגמה- בכרום- לחיצה על לשונית סוגרת אותה, סליידרים בתוכנות גרפיקה לא זזים. הפתרון הזמני שמצאתי: קונטרול אלט דיליט, לחיצה כפולה (בודדת בכלל לא מגיב) על הפעל את מנהל המשימות וכך המחשב חוזר לתפקוד רגיל ומהיר לדקה או שתיים הבאות. גם אם שום תוכנה לא פתוחה, מינימום1.5 גיגה תפוסים. ניסיתי לסגור את רב התהליכים אבל אין שינוי בכלל. עדכנתי ככל יכולתי, סרקתי ועוד ועוד. נואש בתודה אורי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by EliaYek,

אנשים יש לי במחשב את הבעיה של מסך המוות הכחול בקיצור ניסיתי לעשות תיקון לווינדוס אבל כל פעם שרציתי לעשות משהו המסך היה נכבה לי ( המחשב עובד אבל המסך נכבה ) והמסך לא היה נדלק בלי הדלקה מחדש של המחשב ניסיתי להחליף מסך - לא עוזר , אותה תקלה ניסיתי להחליף כבל - לא עוזר , התקלה נשארת זה בדוק בעיה חומרתית? ( כרטיס מסך או מאורר? ) או אם למישהו יש עוד רעיון? כרגע המחשב במצב שצריך לו REPAIR + כרטיס מסך דפוק?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  15. שלום לכולם כאשר אני צופה בסדרות במיוחד אם הם באיכות 1080p/720p אני נתקל בתופעה שהוידאו מהבהב/נתקע וממשיך הלאה. קורה בדר"כ עם קבצי mkv חשוב לציין אני משתמש ב bs player pro מותקן על המחשב גם vlc וגם kazza lite mega codec pack בסרטים ברזולוציה אחרת זה לא קורה. הדריברים של ה-כ.מסך ושל המסך מעודכנים . dx מעודכן Edit: בנוסף עשיתי את המדרכים האלה http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=54612 http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=57886 כפי שהומלץ פה בפורום הוסרו הנגן vlc + k-lite codec pack עדיין יש הבהובים ותקיעות דרך הנגן bsplayer פתרון ...?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by G3nius,

שלום, קיבלת היום את כל החלקים למשב שהזמנתי והרכבתי אותו. הרכבתי את המעבד, ואז הרכבתי עליו את המאורר. אח"כ ראיתי שהכבל חשמל שלו קצת תקוע בתוך המאוורר אז הוצאתי את המאוורר לסדר את זה. אז ראיתי שיש על המעבד והקירור איזה שהוא חומר (משחה טרמית?). האם זה בסדר להדליק עכשיו את המחשב, או שלא הייתי אמור להוציא את המאוורר אחרי ששמתי אותו? יש סיכוי שבטעות נגעתי במשחה. תודה ובבקשה לא לצחוק עליי ^^"

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by slowly but surely,

שלום. היום קיבלתי את המחשב החדש. מפרט: מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד 95W ליבת נחושת - עד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 מארז Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 זכרון Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 לזה הוספתי ספק כוח Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU וצורב . sony optiarc ad 7280s dvd rw *24 black sata ניסיתי להתקין וינדוס ואני מקבלת שגיאה כמו בתמונה המצורפת.מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. 1.האם צריך או מומלץ לשמן את המאוורר של הגוף קירור שיעבוד טוב יותר? 2.מה השיטה הכי טובה למריחת משחה? לשים כמות סיבה באמצע וללחוץ עם הגוף קירור? והאם המשחה צריכה לכסות את כל המעבד? 3.כל כמה זמן מומלץ להחליף משחה? 4.אם נשארה לי שנים אני יכול לשמור אותה מבלי שתאבד איכות? 5. כשרק קניתי את המחשב המעבד במאמץ הגיע ל51 מעלות ב occt ובמנוחה על 30 ועכשיו הוא על 50 רק במנוחה. .יש סיכוי שזה יחזור לטמפרטורות כאלה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. נראה לי קצת מסוכן למה זה מוציא מים ? ואיך להימנע מזה?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by maxpen11,

היי בוקר טוב לפני כשבועיים הורדתי כמה משחקים ולא אהבתי אותם לכן מחקתי אותם . מאז המחשב ניהיה ממש איטי , האינטרנט לפעמים נתקע לכמה שניות ומשתחרר , משחקים שפעם עבדו לי חלק על המחשב כמו APB BF 3 עכשיו נתקעים כל שניה . חשוב לי לציין שזה מחשב יחסית חדש נקנה לפני כ5 חודשים . חשבתי אולי זה קורה בגלל איזה ווירוס , לכן עשיתי סריקה דרך AVAST וNOD 32 הוא מצא ווירוס ומחקתי אותו , אך המחשב בכל זאת נשאר איטי תודה לעוזרים ! .

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  21. מישהו אמר לי שיש דרך דרך הוינדוס עצמו בלי תוכנה חיצונית זה נכון או שניתן רק עם תוכנה חיצונית?

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  22. מהם התוכנות הטובות ביותר שניתן להריץ ממערכת ההפעלה לבדיקות חומרה? כגון : לוח אם,דיסק קשיח,זכרונות,מעבד,כרטיס מסך,ספק. מתוך מערכת ההפעלה, וכמובן גם בהפעלה מדיסק BOOT , לדוגמא מתוך HIREN 15.2

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by Joe Trust,

ברשותי הכרטיס קול מגדם Audio Kontrol 1 של חברת Native Instrument. לאחרונה קניתי מחשב חדש (מדגם Inspiron 17R Special Edition מחברת DELL עם מערכת הפעלה של WINDOWS 8 ) לאחר שהמחשב הקודם שלי התקלקל (שאיתו עבדתי רבות עם הכרטיס קול). עכשיו, כשאני מנסה לשמוע דרך הכרטיס קול במחשב החדש אני לא מצליח לשמוע מוסיקה באופן "חלק" כשברקע יש הרבה "קראחצ'ים" ו"פיצפוצים". חשוב לציין, שנסיתי את כל הדרייברים שנמצאים להורדה באתר של נייטיב אינסטרומנט, נסיתי כבל USB אחר, ובערך את כל הפיתרונות לבעיות שרשמו נייטיב אינסטרומנט במדריך לכרטיס קול ואפילו פניתי אליהם במייל, אך ללא שום הצלחה. אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. (אגב, אני חדש באתר, ולא כל כך בטוח לאיזה תת פורום הבעיה הזאת שייכת, לכן פירס…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by danielblum,

המחשב לא מקבל את הסיסמא שלי אז נאלצתי לעשות PASSWORD RESET DISK על מנת לקבוע סיסמא חדשה. לאחר שאני מקליד את הסיסמא אני לוחץ אישור ואז מופיעה לי ההודעה הבאה an error occurred while the wizard was attempting to set the password for this user account יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  25. Started by berner,

חברי שלום לאחרונה המחשב שלי האט וגם קופא לי מעת לעת מערכת הפעלה WIN 7 אנטי ווירוס נורטון סקיורטי RAM נצפה 2.5 בגלל מערכת אבל יש לי 4 G תמונה ממנהל הישומים http://tinypic.com/r/vrr7th/6 אודה לקבל "תרופה" ממתין להדרכה וסיוע

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים