תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הבאתי ארד דיסק חדש 160 GB בממשק SATA ואני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה XP אחרי ששעולה הBOOT של הדיסק של הווינדוס כתוב לי שלא מזוהה כונן קשיח וכתוב או לעשות איזה סריקה או להתקין דרייבר משהו כזה והכי מצחיק שאפשר להתקין עליו ווינדוס 98 אבל באקס פי הוא לא מזהה אותו.. הבנתי משהו כזה בשביל שהמחשב יזהה את הארד דיסק SATA צריך להתקין דרך דיסקט דרייברים של SATA ויש לי בדיסק שקיבלתי אם הלוח אם דרייבר של RAID והבנתי שזה זה רק לא הבנתי איזה קבצים אני מעתיק לדיסק ומאיפה ואיך אני מתקין אותם כדי שהמחשב יזהה את הארד דיסק ואם אפשר בבקשה גם לדעת איך אני עושה שהמחשב יזהה את הSATA כIDE בשביל לכסוך את כל ההתקנה תודה מראש!!! בבקשה אני חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש אנשי…
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב לתיקון עם לוח של ASUS מדגם P4S533-MX. כשמפעילים את המחשב, הוא עולה, עושה את הצפצוף הקצר הראשוני שמראה שהכל תקין, וישר לאחר המסך הראשוני של הרצת הזיכרון וכו', המחשב קופץ לביוס. כשמנסים לשמור שם הגדרות ולעשות ריסט למערכת כדי שהיא תעלה אז המחשב פשוט מרסט את עצמו ועובר למצב שהמחשב נשאר דלוק, אין את הצפצוף הקטן של ההתחלה, והמסך לא נדלק וכלום לא מגיב... וגם ככה זה בד"כ שהמחשב עובד רק פעם ב2 הפעלות בערך.. (הפעלה אחת תקינה עם קפיצה לביוס וזאת שאחריה תהיה בד"כ אחת שהמסך לא נדלק וכלום לא מגיב עד הכיבוי והפעלה מחדש..). אמרו לי שהלך הצ'יפ של הביוס.. אני חשבתי לנסות פשוט לצרוב ביוס אחר ללוח ולראות אם זה יעזור.. מה אתם אומרים? יש רעיונות? נ.ב. המעבד נבדק על המערכת שלי ונמצ…
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, לפני מס' שעות קניתי לוח אם חדש למחשב שלי.. חיברתי את הלוח אם וכל החלקים וכשהדלקתי את המחשב המסך לא נדלק. כשאני אומר המסך לא נדלק אני לא מתכוון לזה שהמסך לא עבד.. המסך עצמו עובד היטב, הבעיה היא שאני לא רואה שום דבר במסך כשאני מדליק את המחשב.. ניסיתי להפעיל את המחשב עם מסך אחר וגם עם הכרטיס מסך המובנה שנמצא על הלוח אם והמסך פשוט לא פועל.. ניסיתי כל דבר אפשרי עם החלקים והמסך פשוט לא פועל.. ומה שהכי מוזר זה שלפני שהבאתי את הלוח אם בדקתי אותו בחנות והוא פעל בסדר גמור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב P4 1700 עם לוח של ASUS P4-TE i850 תומך RDRAM 256 MB זיכרון של RDRAM 800MH. אוקי אז הבעיה היא כזו , לאחרונה נוצר מצב שתוך כדי עבודה עם המחשב הוא נתקע או שמחליט לרסט את עצמו לבד והמקרה הכי גרוע כשאני מדליק אותו הוא לא נדלק לגמרי זאת אומרת המחשב נדלק והמסך לא והלוח לא מצפצף . עכשיו כל פעם שהוא לא נדלק ניסיתי לשנות דברים במחשב , ניתקתי סידירום , הרד דיסק וזה עזר והוא אכן נדלק אבל עדיין היו ריסטים לא רצויים. אתמול הוא החליט בכלל לא להידלק , ניתקתי את כל הIDE ועדיין לא נדלק. אז ניסתי לעשות משהו אחר , החלפתי בין המיקום של הכרטיסי זיכרון והוא עובד כרגע . שמתי אותו במעבדה בהתחלה כי לא היה לי זמן לטפל בו לפני שבוע והם עשו בידיוק מה שאני עשיתי וזה לא עזר , רק החלו…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
כשהיום חזרתי מהעבודה המסך היה מכובה כמו שהוא תמיד, כשהדלקתי אותו הוא לא הראה תמונה אז עשיתי ריסטרט, המחשב עלה ועשה שוב ריסטרט. כמה פעמים הפעלתי אותו מחדש וכל פעם מחדש הוא עשה ריסטרט לפני שהוא עלה לווינדוס. כשהבנתי שהבעייה רצינית יותר ממה שחשבתי הלכתי לSafe mode ושם הכל עבד והכל עלה. ישר חשבתי שהבעייה במשהו של הכרטיס מסך אז מחקתי את הדריברים, ואז כשהעלתי מחדש את המחשב בלי הדריברים של הכרטיס מסך הוא נדלק ועבד והראה תמונה. טוב אז ניסיתי שוב להתקין את הכרטיס מסך, וכל פעם שהתקנתי מייד כשהמחשב זיהה את הכרטיס ישר המסך נהיה כולו מפוצץ בארטיפקטים נוראיים, כאילו רואים רק המון המון צבעים פסיכודליים וזהו, המחשב תקוע אבל כל הצבעים האלה מרצדים. בכל מקרה ניסיתי 5 דריברים שונים, וכל פעם…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כאשר אני מנגן שירים , או סרטונים, המחשב פתאום עובד מאוד לאט, וקטוע, משמיע את השירים והסרטונים בצורה לא חלקה. מדובר במחשב חזק, 3.0 GHz prescott, 512 ram , כרטיס מסך 6600 PCIE. בדקתי בTASK MANAGER, והמעבד בIDLE 98% כך שאין עומס. בדקתי גם בmsconfig ואין שם תוכנות מיותרות. כמוכן לא רצות תוכנות שלוקחות משאבים מהמעבד. פתחתי את המארז ובדקתי אם המאורר של המעבד מסתובב, והוא אכן מסתובב, גם המאורר של כרטיס מסך מסתובב והכל נראה יחסית פיקס. מה יכולה להיות הבעיה? בחיים לא נתקלתי בכזה דבר מוזר!
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 19 של VIEWSONIC דגם VP191B ויש לי איתו בעיה מוזרה... אני משתמש ברקע שאתם רואים למטה בתמונה העליונה כבר חודש בערך והיום שמתי לב למשהו מוזר, כשהמסך מציג בצורה אחידה (במסך מלא) צבע כמו אפור אפשר ליראות את הקימורים/טקסטורה של החייזר של אייליין וואר על המסך פשוט תנסו ליראות אם אתם מצליחים להבין אותי... את התמונה השניה צילמתי את המסך שהוא מציג רק צבע אפור ואפשר ליראות את הטקסטורה של הראש של החייזר... יש אחריות לדבר כזה אם בכלל? או שהצבע הזה מחמם את הLCD? *מסביב לעיגול שציירתי אפשר ליראות את ה"כתם" שאני מדבר עליו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תראו משהו מוזר מאוד קרה למחשב שלי ב-3 ימים האחרונים! אני מכבה את המחשב ומתי שהוא הוא נדלק מעצמו פעם אחת שהלכתי לישון כיביתי אותו ואחרי 10 דקות הוא נדלק פעם אחת כיביתי אותו וראיתי שהוא התכבה ואני קם בבוקר והוא דלוק! ואף אחד לא הדליק אותו! בבקשה אני לא יודע מה זה תעזרו לי!
-
- 13 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, שמי שיר... שאני מעלה את המחשב קורה לי משו מאוד מוזר, הינה אני אפרט: אני מדליקה את המחשב , עולה לי התמונה של intel - אחרי כמה שיניות יש ציפצופים מוזרים- והמסך הופך להיות שחור-והוינדוס לא עולה. היום הדלקתי את המחשב וחיכיתי כמה שיניות והופיעו שוב הציפצופים, חיכיתי, ועלה הוינדוס לאחר כמה שיניות. אבל זה עדיין מוזר! כי לפעמים זה עולה ולפעמים לא - אבל יש את הציפצופים בכל מקרה. אשמח אם תוכלו לאתר את הבעיה! תודה רבה , שיר.
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים! בימים האחרונים הייתה לי בעיה די מוזרה עם ההארדיסק. זה התחיל ככה - שיחקתי Cs:S בלילה בזמן ש- Azureus עבד (Client של ביטורנט) ובזמן הזה היו לי מעין קטיעות במשחק, יצאתי מהמשחק , ופתאום העכבר נתקע ואחרי כמה שניות הופיע לי Blue Screen Of death והייתי חייב לעשות Restart. ה- Windows עלה והכל, הפעלתי שוב את Azureus שמעתי קצת מוזיקה עם Windows Media player (לבערך דקה) ואז שוב המחשב נתקע (המוזיקה המשיכה) ואז שוב Blue Screen Of Death, אז התייאשתי וכיביתי את המחשב. למחרת בבוקר הדלקתי את המחשב ולהפתעתי קיבלתי שוב את ה- Blue Screen Of Death הפעם עם הבעיה הזאת- Machine_check_exception ולמטה: stop: 0x0000009c*** ניסיתי להפעיל את ה- Windows דרך Safe Mode אבל בצהלך טעינת הקבצי…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי מקלדת USB, פשוטה. מה שמאוד מוזר הוא שלפעמים המקלדת פשוט מפסיקה לעבוד. בדר"כ זה קורה אם אני משאיר את המחשב פתוח הרבה זמן ולא מתשמש - אח"כ המקלדת לא עובדת, אבל לפעמים זה אפילו סתם ככה, פתאום באמצע העבודה. פעם זה היה כשהיו מחברים מכשיר אחר ליציאת USB אחרת במחשב, אבל בזמן האחרון שמתי לב שאפילו אם לא מחברים כלום - היא פתאום מפסיקה לעבוד. זה לא המקלדת, אלא גם מכשירים אחרים שמחוברים לUSB, לפעמים פשוט מפסיקים לעבוד (מה שמוזר הוא שהעכבר, שגם הוא עובד על USB - מעולם לא הפסיק לעבוד באמצע). אני פשוט מוציא אותה מהשקע ומכניס מחדש - ואז היא עובדת, אבל אני רוצה לדעת: מה בעצם הבעיה? וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש! (ולא, ביטול "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת ה…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד עם המקלדת והעכבר בחיבור PS/2. כשמדליקים את המחשב המקלדת מגיבה היטב והלדים מהבהבים, היא מאפשרת להיכנס לביוס ולשנות פרמטרים. אבל אחרי הבוט כשעולה ווינדוס או לינוקס המקלדת כבר מפסיקה להגיב. ב event viewer של XP (שלוקח לו יותר זמן לעלות) מופיע אירוע שהמקלדת החזירה נתונים שגויים בעקבות הריסט. העכבר דרך ה PS/2 לא מגיב אבל עכבר דרך USB עובד היטב (אין לי מקלדת USB). איך זה שבהדלקת המחשב המקלדת עובדת היטב ואחרי שהמערכת הפעלה נכנסת לתמונה זה מפסיק לעבוד? זהו לוח MSI 7309. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
קבלתי מחשב חדש לפני כמה ימים וכל פעם שאני משחק וגם שלא פעם בכמה שעות ניהיה לי מסך כחול וכתוב שם משהו על BIOS אחרי 2 שניות המחשב עושה ריסט לעצמו(קורה מידי פעם לא תמיד) וזה מעצבן כי לרוב זה מתי שאני משחק מישהו יודע מה הבעיה? חשבתי אולי אני צריך לעדכן את ה BIOS דרך ASUS UPDATE תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, התחילה לי בעיה במחשב שאני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במשו אחר. נתחיל בזה שהמסך שלי הוא לרזולוציה 1920x1080. כשאני משחק משחקים אני שם על רזולוציה יותר נמוכה בשביל לקבל ביצועים יותר טובים. פתאום באמצע משחק המסך כאילו התנתק אבל המחשב עבד והיה את הסאונד של המשחק. עשיתי ריסטארט למחשב אבל לא הופיע שום דבר (אני מתכוון לכל הנתונים של הווינדוס שתמיד עולים). המחשב עובד רגיל,המשחקים עובדים כל עוד אני על הרזולציה סבירה ולא יותר מידי נמוכה,וכשני שם על רזולוציה נמוכה שוב קורה שהמסך כאילו מתנתק ואני לא יכול לעשות כלום רק ריסטארט. זה קורה גם בלי קשר למשחקים לדוגמא כשאני משנה את הרזולוציה בהגדרות של הוינדוס. מחקתי,עדכנתי חדש פעמיי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי יש 2 תיקיות שאחרי 10 שניות שפתחתי אותם מופיע שגיאה הנה השגיאה: http://img221.imageshack.us/my.php?image=zsdxj7.png יש שם וידאו אבל אני החלפתי תוכנה להפעלה אבל זה לא עזר אנא תעזרו לי זה רק בשתי תיקיות! תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שאני נכנס להוספה/הסרה של תוכנות מופיע לי באמצע הרשימה של התוכנות רקע שחור שמגיע עד למטה ואז הרשימה ממשיכה. איך זה קרה והאם אפשר לפתור את הבעיה? (אגב איך מכניסים פה תמונות/צירוף קבצים?)
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אם הכבל שמחובר לראוטר מחובר לכרטיס אונבורד בלוח k8n51gmf-9 אז לפני שמופיע העכבר מתבצע איתחול של המחשב. אם אני מנתק את הכבל מדליק את המחשב ומחבר שוב אחרי השלב כשכבר מופיע העכבר או השולחן עבודה ובכל שלב מאוחר יותר כשהמחשב כבר עלה אז הכל עובד הכרטיס מקבל כתובת וניתן לגלוש . אני טכנאי ועוד לא נתקלתי בבעיה כזו. מוזר לא? משהו נתקל בכך כבר???
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח ASUS P3V4X וHD של 8.4 ג'יגה שלא מזוהה(כלומר הביוס מזהה אותו אבל מיד נותן PRIMARI MASTER FAIL) אבל במחשב אחר הHD מתפקד ללא רבב. יש לכם רעיונות לפתרון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום! טוב אז ככה , לא מזמן התקנתי WIN XP PRO לאחר פירמוט של הארד דיסק והוספת 256 זיכרון. בהתחלה הכל פעל כמו שצריך אבל לאחרונה לוקח למחשב זמן להגיב כשאני פותח אותו. הכוונה היא שלאחר שהווינדוס עולה אני לא מצליח להיכנס לתוכניות ואפילו לתיקיות ופתאום אחרי כמה דקות הכל נפתח ביחד. דברים קטנים נפתחים אפילו ה-WINAMP נפתח אבל החיבור לאינטרנט לא או למשל ה-3DMARK2001. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? תיכנסו למפרט המחשב שלי בצד ימין אם זה יעזור לכם. נ.ב הבעיה התחילה פתאום ולא ישר אחרי ההתקנה ולא זכור לי משהו שעשיתי... אולי OC לכרטיס מסך? יכול להיות? עשיתי OC די גדול לכרטיס מסך וכל פעם שהווינדוס עולה הוא נהיה שחור לשנייה וחוזר(המסך . ) אני חושב שזה בגלל …
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
לפני כחודש נתקע לי דיסק בתוך הכונן תקליטורים אז לכן הוצאתי תכונן וניקתי תחלקים עכשיו חיברתי ויש חשמל והכל והוא נפתח ונסגר המחשב לא זיהה לי אותו אז פירמטתי והתקנתי ווינדוס XP מחדש ועדין לא זיהה לי ועשה את הצורב לכונן התקליטורים וגם לצורב ביחד מה אני אמור לעשות ??
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש אם VIVO של חברת LEADTEK דגם WINFAST A170 64 DDR הכרטיס תומך AGP 4 והלוח אם של אסוס תומך AGP 4 בכרטיס האחרון של תמך בזה וגם הוא הראה לי את זה רשום בדרייבר שאני מתקין את הכרטיס ונותן לWIN XP PRO למצוא אותו לבד ולהתקין את הדרייברים שלו אז הוא מוצא שהוא תומך AGP 4 אבל שאני מתקין את הדרייבר שמגיע איתו או מוריד חדש מהאתר אז הוא מראה לי AGP 2 בדרייבר אני מחפש דרך להעלות חזרה את הכרטיס לAGP4 אם הדרייבר האחרון לGF4 440MMX
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כתבתי כבר על הבעיה הזאת בעבר אבל היא חזרה שוב ואני פשוט לא מבין. יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT. בכל פעם שיש הפסקת חשמל קוראת התופעה הבאה: המערכת הפעלה עולה ובאמצע המסך הופך שחור. אני עולה בSAFE MODE אבל במצב הרגיל אי אפשר. אני מתקין מחדש את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך אבל כלום לא עוזר. רק כשאני מוציא את הכרטיס מסך, משחק עם החיבורים שלו ומתקין את הדרייברים שוב - המחשב עולה. יש למישהו הסברים למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחבר את הDOK המחשב מזהה אותו ומקצה לו כונן (ז"א נותן לו אות) אבל כשאני מנסה להכנס הוא אומר לי להכניס דיסק ... צירפתי קובץ צילום מסך מישהו נתקל בזה בעבר? יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
תודה לכל מי שמוכן לעזור יש לי לוח אם של אזוס A8N-SLI עם דיסק 250GB SATA2 של WD. לפני כמה ימים קניתי עוד 2 דיסקים אותו דגם, וברגע שאני מחבר יותר מדיסק אחד למחשב הוא נתקע קצת אחרי הביוס, ולא מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה ,ואפילו לא נותן הודעה על no system disk כשאני מחבר כל אחד בנפרד הכל תקין. :s05: :s05: :s05: גרסת ביוס 1014 (שידרגתי לפני כמה שבועות) תודה לכל מי שמנסה לעזור לי וגמר חתימה טובה וצום קל REZ
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-