תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
זה הספק שיש לי כרגע 500W Xigmatek X-Calibre P ואני מעוניין להחליף אותו,מצאתי מישהו שמוכר את הספק הזה אבל אני לא מוצא עליו שום פרטים באינטרנט זה השם שלו Zalaman zp 550watt gw מישהו יכול לעזור לי לגבי כמה הוא שווה יד 2 וגם להגיד לי אם זה ספק כח טוב. מעריך מאוד את מי שיוכל לעזור וגם את מי שלא
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ללא ווינדוס . לאחר התקנת הווינדוס 10 הכל עובד למעט העדר הגישה לאינטרנט. לוח האם שלי הוא asus h110m-a. בחלון הnetwork and sharing center רשום : you are currently not connected to any network (ואין את האייקון המוכר הקטן של המחשבים שמסמל את הרשת ובדר"כ עליו אני לוחץ). אם אני מנסה בליצור רשת ע"י לחיצה על הset up a new connection or network נפתחות 3 אפשרויות ובאפשרות הconnect to the internet - כאשר לוחץ מקבל את ההודעה windows did not detect any networking hardware. כשאני מסתכל בdevice manager תחת הehernet controller כתוב שהדרייברים לא מותקנים. אז ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של אסוס ובמהלך ההתקנה (r…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה (ווינדוס 7) ואני מנסה להיכנס לדיסק קשיח הקודם כל תיקיה שאני מנסה הוא כותב לי שצריך אישור אבטחה וכך כל תיקיה בפני עצמה צריך לאשר איך אני יכול לעשות בפעולה 1 או 2 שאוכל להיכנס חופשי לכל מקום?
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזהו המקום המתאים להודעה הזאת.. מזה 3 שנים אני משתמש בלפטופ של לנובו מדגם Y580 מפרט : WINDOWS 8.1 64BIT 3rd Generation Intel® Core™ i7-3630QM (2.40GHz 6MB Cache) 8GB (DDR3) NVIDIA® GeForce® GTX660M 2GB with DirectX® 11 SSD 120 GB HDD: 1TB (5,400 rpm) הצלחתי להריץ עליו המון משחקים בהצלחה ולאחרונה איכשהו "התמכרתי" ל FIFA 16 ושיחקתי בו עם ההגדרות הכי גבוהות והמשחק עבד "חלק" ! לאחרונה רכשתי את המשחק FIFA 17 ומאז התחילו צרות... אני לא בטוח אבל חושש שהנייד מתחמם והחל מהמשחק השני שאני מריץ המשחק פתאום נתקע לכמה שניות וממשיך, נתקע וממשיך... מדי פעם יש גם את ההודעות הכחולות\כתומות - תמו…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום הגיע הזמן לשדרג את המחשב קניתי כונן ssd Crucial bx 200 די ממזמן ויש לי לוח אם של GIGABYTE B75M-D3H אני מעוניין לפרמט את המחשב להתקין WIN 10 , ולהשאיר את הכונן הנוכחי גם . 1-היכן לחבר את ה SSD ? 2-האם צריך להגדיר את כונן ssd בביוס ? נא עזרתכם הדחופה
-
- 7 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב הזוי שכל פעם אני שולח אותו למעבדה והם מתקנים והוא חוזר עם בעיה אחרת. כל פעם. למי שרוצה לדעת זאת המעבדה של tms ונראלי שהם די אמינים. הפעם הוא חזר וכל יום בערך הוא קורס ומראה לי מסך כחול: http://img841.imageshack.us/img841/8545/d4wfs.jpg אני באמת מתחיל להתחרפן. אני לא מבין למה אני לא יכול להשתמש במחשב שלי כמו כל אחד אחר. אני לא יכול להינות ממחשב נורמלי כי המחשב הזה לא נורמלי. באמת שאני לא יודע כבר מה לעשות. רצוי לציין שעשיתי פירמוט וגם הזמנו חשמלאי לבדוק את החשמל בבית ואכן נמצאה תקלה כלשהי שתוקנה, ואז חשבתי שעכשיו הכל יהיה טוב אבל המחשב עדיין עושה בעיות. אין לי כבר שום כיוון ושום דרך לגרום למחשב לעבוד כמו מחשב נורמלי ששווה את הכסף שלו ובאמת שהייתי פשוט זורק …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,קניתי היום טלוויזית לד חדשה לחדר (mag 40 אינץ אם זה משנה) ועכשין חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל hdmi ואני לא מקבל תמונה של המחשב בטלוויזיה, כבר ניסיתי הכל וכלום לא עובד. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב סלוני: E5400 DG45ID 3G ddr 2 זיכרון antec nsk 2480 המחשב לא עולה, שום הודעה ושום צפצוף מהלוח אם. מה שניסיתי בינתיים זה להחליף ספק אך זה לא עזר, הוצאת הזיכרונות גורמת לרמקול להשמיע צפצופים אבל שום דבר מעבר, אפילו ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך בנפרד ולא בכרטיס הקיים של הלוח אך ללא הועיל. האם לוח אם תקול משמיע צפצופים כאשר הזיכרונות לא במקומם? הלוח התקלקל? לא נראה לי שיש אופציה אחרת. תודה דרור
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שפעמיים הוא נתקע. עכשיו לא מצליח להתניע. המחשב נכנס לסדרה של התנעות. אני רואה לפי הנורה של המארז שהיא נדלקת יחד עם הדיסק אבל אחרי מספר שניות נכבית וחוזר חלילה. המסך לא מראה שום תצוגה. היכן לחפש את הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, חיברתי כבל HDMI מהכרטיס מסך (670 GTX) לטלויזיה (toshiba regza) ואני לא מצליח לגרום למחשב להיראות בטלויזיה. בעבר הייתי מצליח והפעם זה פשוט לא מזהה את הטלויזיה בהגדרות של Nvidia control panel לא משנה מה אני עושה. בדקתי שזה לא הכבל שדפוק, חיברתי לפטופ לטלויזיה וזה עבד לי ישר, ז"א הבעיה או בפורט של הHDMI בכ.מ או משהו בהגדרות שאני מפספס..איך אפשר לפתור את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני עובד עם מחשב נייד של אסוס. כרטיס הרשת שהיה מובנה במחשב, היה מאכזב והתנתק רבות מאינטרנט. לפיכך קניתי כרטיס רשת אלחוטית BT של אינטל מדגם 7260. מדובר בכרטיס מיני PCI. התקנתי את הכרטיס בנייד, התקנתי את הדרייברים הן מהאתר של אינטל והן מהאתר של אסוס (שתומכת רשמית בכרטיס רשת זה - כך הוא נמכר בחלק מתתי הדגמים בחו"ל). אלא, שלאחר ההתקה אני מקבל סימן קריאה צהוב הן על כרטיס הרשת והן על ה-BT. הודעת השגיאה על כרטיס הרשת הנה: The device cannot start (code 10), operation failed, the requested operation was unsuccesful. הודעת השגיאה על ה-BT הנה: Windows has stopped this device because it has reported problem (code 43). הסרתי, התקנתי אינספור פעמים, ללא הצלחה. אשמח לרעיונות ודעתכם... ה…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום החלטתי לנקות את המחשב שלי, הוצאתי את המאוורר והמעבד עצמו ובטעות עיקמתי את הפינים בתושבת עם מפית כלשהי.. זה היה קצת עקום והמחשב צפצף אחרי זה ולא עבד. אז הוצאתי שוב את הקירור וניקיתי קצת ואז זה כן עבד.. והמחשב עבד יופי. אבל אם יש פינים עקומים והמחשב עובד אין מה לדאוג?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים , זה שוב אני המחשב שלי ממשיך במרד שלו כלפיי. אז ככה לפעמים יש לי סאונד במחשב ולפעמים המחשב פשוט מחליט שהוא מפסיק לזהות את הרמקולים במחשב.. אני משתמש בכרטיס קול onboard והדרייבר של רילטק הוא עבד לי מצויין עד אתמול בלילה ופתאום החליט לעשות לי בעיות... הוא לא מסכים לזהות את החיבור האנלוגי מאחורי המחשב (מקדימה בכלל מנותק) להלן תמונות להמחשה: חשוב לציין: אני יכול להשתמש בסאונד דרך המסך (hdmi), אבל זה פשוט לא זה וגם אי אפשר להשתמש במיקרופון באופן זה... אני בטוח שהבעיה בדרייבר או משהו כזה כי הלוח אם מעביר חשמל לרמקולים (כשאני מחבר את הרמקול ללוח אם אני שומע את הצליל של החשמל שעובר בחלקיק שנייה הזה שלפני שמחברים עד לסוף החור)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה אתמול במשך שש שעות (מתסכלות) ברצף ניסיתי להיכנס לBIOS, הלוח הוא GIGABYTE EP43-DS3L. אלו השלבים שעשיתי אתמול: 1. עדכון גרסא. 2. ניסיתי להוריד TOUCH BIOS, הלוח שלי לא תומך. 3. קניתי מקלדת PS\2, עובדת במחשב אחר, לא עובדת במחשב הזה, שאני מחבר אותה היא מקפיאה את מסך הפוסט (עד שאני מוציא ואז המחשב עולה), לא ניתן להגדיר אותה בווינדוס (המחשב לא מזהה אותה בכלל!). 4. שינוי הערך ברגיסטרי I8042PRT, לא עזר. 5. אני עם G15 בדרך כלל וידוע שהמקלדת לא נדלקת לפני הווינדוס, אלא אם כן סימנת בביוס שיקבל מקלדת USB (מה שאני לא יכול לעשות כי אני לא מצליח להיכנס). 6. איפסתי את הביוס ואת הCMOS, הDEAFULT בביוס הוא לא לקבל מקלדת USB, זה כמובן לא עזר. 7. ניסיתי לנתק הכל ולהשאיר רק את המקלדת…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יצרתי Bootable usb עם ווינדוס 7 עליו, על פי המדריך הנ"ל http://pcsupport.about.com/od/windows7/a/install-windows-7-usb.htm. הצלחתי לעלות איתו על מהלפ טופ היחסית חדש שלי. במחשב הישן (לוח P35 של Abit) יש שלוש אופציות: USB FDD USB ZIP/LS USB CD ROM שמתי את שלושתם ראשונים והוא פשוט לא עולה מהUSB אלא מגיע לדיסק הקשיח בסוף של דבר ועולה עם הווינדוס הישן שלי. יכול להיות שהלוח לא תומך? המחשב מ2008 בערך. יש עוד משהו שאני יכול לעשות? הפורמט של הUSB הוא NTFS אם זה משנה משהו. איו פה עניינים של UEFI ו-SECURE BOOT כי זה מחשב מהזמנים של אנטיוחוס
-
- 7 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך GTX 680 Windforce עם השלוש מאוורים, קניתי אותו לפני כמעט שנתיים אני חושב, בחודש האחרון התחילו בעיות איתו של צבעים מוזרים בכל מיני מקומות, במיוחד בסרטונים, זה קורה גם בתמונות וסתם בדפים, גם ב FXP וכדומה. חשוב להבהיר שזה אף אחד לא קרה לי בשום משחק וגם לא בשולחן העבודה. תמונות: http://prntscr.com/49x1u1 http://prntscr.com/49x2rj http://prntscr.com/49x6dr בדקתי טמפ' של הכרטיס מסך שזה קורה והם תמיד נמצאות על 50~55. הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים, ניסיתי להוריד גרסה וגם שם זה קורה, המשיך לקרות אחרי שהחזרתי. בדקתי שהכרטיס מסך יושב טוב במארז וששום חוט לא רופף והכל נראה בסדר. ניסיתי להחליף דפדפנים, למחוק את הפלאש פלייר ולהתקין שום דבר לא עזר. פתח…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר TL-WR841N שעבד מצויין עד עכשיו שקניתי מחשב נייד חדש. עכשיו, כל פעם שאני מנסה להתחבר לוויפי (מהמחשב הנייד) הוא מתחבר לכמה שניות (לא יותר מדקה) ואז החיבור הופך לlimited ולא עובד. בשלב הזה כל המכשירים האחרים שהיו מחוברים לראוטר בwifi מתנתקים ואי אפשר להתחבר אליו יותר עד שעושים reboot לראוטר. החיבור LAN עובד בסדר גמור בזמן הזה. עוד דבר חשוב, כשאני מפעיל את הנייד בsafe mode w/ networking ומתחבר אז אין בעיה - המחשב נשאר מחובר והwifi יציב. נראה כאילו איזו תוכנה על הנייד גורמת לראוטר להפסיק לעבוד, לא? המחשב הוא Lenovo IdeaPad U430p עם windows 8.1. אני מצרף את הלוג של הראוטר וcapture מהלפטופ בזמן ניסון החיבור עד שהחיבור הופך לlimited. תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP Elitebook 2560p עם כרטיס רשת אלחוטי Boradcom 43224agn. כשאני מנסה להוריד קובץ גדול בהורדה ישירה (לדוגמא, ה- technical preview של ווינדוס 10) ולעתים גם סתם בצפיה בסרטונים ביוטיוב החיבור לאינטרנט סוג של מתנתק. המחשב מראה שהחיבור לרשת האלחוטית עדיין קיים אך אין לי גישה לראוטר ולאינטרנט (משולש אזהרה צהוב מעל קווי הקליטה) - דיאגנוסטיקה של החיבור מסדרת את זה כמו גם ניתוק וחיבור מחדש. הבעיה לא בראוטר עצמו כי באף מחשב או סלולרי אחר אין ניתוקים כאלו (מדובר ב- tp-link 1043nd עם dd-wrt). ניסיתי לעדכן דריבר אך זה לא עזר. הורדה של כ- 500 מגה בביטורנט לא הפריעה לחיבור משום-מה. מישהו נתקל בבעיה דומה בעבר? יש משהו שאני יכול לשנות בהגדרות על מנת שזה לא יקרה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה היו לי בעיות במחשב. החלטתי שנשרף הלוח אם וקניתי לוח אם חדש ומעבד. את הזיכרון החדש לקחתי ממחשב אחר שבו הזיכרון היה פעם, ככה שכל הרכיבים האלו תקינים. כאשר אני מדליק את המחשב הא נדלק לכמה שניות ואז נכבה. אחרי כמה שניות הוא נדלק שוב, וחוזר חלילה. ניסיתי להדליק את המחשב מספק כוח אחר, וניסיתי כאשר הSSD לא מחובר, ושום דבר לא עזר, זה ממשיך אותו דבר. אני חושד שמדובר בספק, אבל זה גם מוזר כי הוא חדש יחסית ולא ג'נרי (seasonic 560). בפעם האחרונה שהמערכת עבדה הייתי עם לוח אם שונה ומעבד שונה (ישנים), וחיברתי כרטיס מסך ללוח בזמן שהמחשב היה דלוק . האם זה יכל לפגוע לי גם בספק? אני אשמח אם מישהו יעזור
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Windows 8 וכונן הדיסקים לא מוצג במחשב שלי. הוא הוצג בעבר, אך לפתע נעלם. הוא מופיע בתור SATA 4 במסך השחור ההתחלתי. כמו גם הדיסק הקשיח שמחובר בתור SATA 3, רק שהוא כן מופיע במחשב שלי. מבחינת חשמל הוא כן מחובר ונפתח כשאני לוחץ עליו. ניסיתי להכניס דיסק ולראות איך הוא יגיב, אך הוא לא עשה יותר מדי. הוא גם לא מוצג ב-Disk Management ב-Computer Management. מאוד תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח את לוח הבקרה של התוכנה , ניסיתי לאפס את הסיסמה. אבל אי אפשר התוכנה לא נותנת לי לכבות אותה ניסיתי לכבות את התוכנה עם אותו התקנה או התקנה של גרסה משודרגת ואי אפשר. היא פשוט נעלה לי את המחשב זאת כבר הפעם השנייה שזה קורה לי אותו בעיה לאחר פירמוט. אי אפשר למחוק אותה מהסרת תוכנות כי היא נמצאת בתוך המערכת. איך אני בכל זאת יכול להסיר אותה מבלי לפרמט?
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת חדשה בת בערך שנה- מעבד I5 2400 יחד עם GTX760 ו8GB RAM אני רץ עם מערכת הפעלה של חלונות 7 לא רשומה. אחת ליום אני מקבל מסך כחול- עם הודעת שגיאה(במסך הכחול רצה איזשהי בדיקת זכרון), ובסיומו המחשב מאותחל. קורה בעיקר כשהמחשב "עמוס" יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה התקן מדובר, לא מרגיש שום שינוי במחשב או קריסות, מישהו יודע במה מדובר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתחלה הבעייה הייתה 3 צפצופים קצרים שרק נמשכים אחרי שהוצאתי והרכבתי רכיבים נפסקו הצפצופים אבל עדיין המסך לא נדלק.. בדקתי את המסך ואת הכבל הם שמישים ,ניסיתי לנקות בפנים גם.וזהו! פה כבר הידע שלי במחשבים נגמר,אפשר להגיד שאחד מהרכיבים נהרס אבל אני רוצה לשלול את זה לפני שאני אבדוק הכל .. בגלל ששיחקו בכל הכבלים בפנים, אני לא בטוח שהכל במקום לכן תיקחו את זה גם כאופציה לבעייה ? וחוץ מזה שאני מדליק את המחשב,ומכניס את הכבל של המסך אז הוא לא מגיב בכלל . מה אפשר לעשות ?לפני השלב של לקחת את זה לטכנאי ...
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להריץ עליו קיובייס (עריכת סאונד) הוא לא ממש חזק, אז צריך ווינדוס הכי קליל. -איזה ווינדוס יותר קל, 8 או xp? וכמובן, מה הכי מומלץ אליו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-