עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by נדיה,

שלום לכולם. היום ניסיתי להתקין כוננן קשיח ישן במחשב החדש של החברה שלי. העתקתי אליו את כל החומר החשוב לי כגון תמונות ומוסיקה. וביצעתי את ההתקנה. טרם ההתקנה הכונן עבד יפה וטוב. לאחר ההתקנה הכונן לא קריא לפתע. הביוס ומנהל ההתקנים כן מזהים את הדיסק, אך בניהול דסקים בתוך "המחשב שלי" הדסיק מוצג כלא קריא עם איקס אדום. ולא רואים את הכונן כנוסף, ב"מחשב שלי". מה עושים????? ניסיתי לבצע את הפעולה הבאה: ניסיתי להפוך אותו ללא פעיל וכן פעיל, באמצעות מנהל ההתקנים, וזה לא עזר. אודה מאוד על פיתרון כי החומר חשוב לה מאוד ואין לי עותקים. :s05: *** הכונן מסוג WD800 80GB IDE

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nimrodim,

שלום לכולם. ברשותי לוח אם מסוג IS7 וספק אנטק ישנים. לאחרונה מת לי כרטיס מסך 6800GT של ALBATRON לאחר שנה וחצי של שימוש (ללא OC) - ולכן תחת האחריות החזרתי אותו לחנות ואני בנתיים מחכה שיחלפו אותו. סימני התקלה שהופיעו בכרטיס היו פסים אנכים של צבע לאורך המסך במרווחים שונים. עד שהכרטיס יוחלף הכנסתי למערכת כרטיס AGP ישו מסוג ATI 9600 PRO על מנת שאוכל לפחות לגלוש להשתמש בישומים שלא צריכים כרטיס חזק. הכל היה תקין למשך 5 ימים ואכשיו לפתע גם כרטיס זה מראה סימני מוות דומים: מדי פעם יש מעיין ריצוד של המסך והופעת פסים אנכיים מקוטעים לאורך המסך בצבע ירוק וסגול...התופעה מתחילה ונפסקת לסירוגין. ללא קשר לטמ"פ של המעבד,PWN, SYS וסביבתו.( ואילו אינם גבוהות). בדקתי את המתח ל אפיק AGP שנראה יצ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. באתי למחשב, הדלקתי אותו ואז הוא נתן לי הודעה כזאת : reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device המחשב לא עבר שום דבר מיוחד לפני שכיביתי את המחשב, פשוט הדלקתי אותו וזה נותן את ההודעה הזאת. אני יכול להיכנס לביוס לפני שזה קורה. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק, אותה הודעה, ניתקתי את הפלופי אותו דבר... מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Palamida,

שלום. רכשתי היום מעבד Intel 2 core duo e4600 למערכת יחסית מיושנת שברשותי. הוא מחליף מעבד אינטל פנטיום די 2.8. לפני שקניתי וידאתי באתר של ג'יגה בייט שהלוח שברשותי תומך בקונרו - Gigabyte ga-81945gzmre-rh הלוח הנ"ל תומך עד 800 FSB והיות שהE4600 הוא 800 וויתרתי על לשדרג לוח אם ולקנות E6xxx שהם כידוע 1333FSB. כשהרצתי CPU-Z גיליתי להפתעתי שהבאס - 133 המולטפלייר 6 כלומר ש-800 לכל ליבה כלומר 1.6 ולא 2.4. (תמונת מסך מצ"ב). שאלתי היא איך ולמה? האם מכרו לי משהו אחר בתחפושת? האם לוח האם הינו הבעיה? (יש לציין שעדכנתי לגרסה עדכנית של הביוס כי חשבתי שאולי שם הבעיה אבל... לא). בבקשה אנשים, מי שיכול לשפוך קצת אור על הנושא יותר ממוזמן לעשות זאת - בתודה מראש, גיא. [attachment deleted by ad…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, לאחר החלפת הארדיסק, נתקלתי בבעיה - המחשב נדלק אך המסך אינו מגיב כאילו המחשב דולק ומציג מסך שחור (המסך תקין ומופיעה הכיתובית שאמורה להיות שהמסך פתוח והמחשב סגור). הלכתי לחנות מחשבים (אש מחשבים בכפ"ס) שהיו נורא נחמדים ואדיבים, ולא גובים כסף על התקנה או בדיקה של המחשב, הוא גילה במקום שעצם העובדה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד גורם לכרטיס להתחמם ולקרוס. החלפתי כרטיס מסך (לX1550PRO ב260 ש"ח) וחשבתי שכל צרותי הסתיימו. נכון לעכשיו, המחשב נדלק, אך לאחר כמה זמן (לפעמים 3 דקות ולפעמים 30) המחשב נתקע (המסך לא זז) ועכשיו קרה לי גם מסך כחול (לגמרי בלי כיתוביות) וכאשר אני מנסה לעשות ריסטרט ידני - המסך אינו מגיב (כמו בפעם הקודמת) ויש צפצוף אחיד מהרמקולים כאילו המחשב מודיע שמ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kuva,

שלום לכולם! הורדתי קובץ כבד מלפני יומיים ועכשיו אני מנסה לעשות לו unrar בערך ב95% הוא מוציא שגיאה: there is not enough space on the disk. Write error: only NTFS file systgem supports file larger then 4GB אני משתמש ממוצע שלא ממש מבין אני זוכר משהו על זה שהארד חייב להיות בNTFS נראה לי אצלי הוא עומד על FAT32 אבל אני לא זוכר בדיוק איך הכל עובד יש מצב להוציא את הקובץ דיוידי בwinrar ללא פירמוט של הכונן??? :s05: תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הגרוטה נמצאת בפרופיל. בכל מקרה, אני פותח את המחשב.. ואז רואים שהוא רק חושב.. שום דבר לא עובד כולל המקלדת.. ואז שהוא מפסיק לחשוב להרבה זמן, עדיין כלום לא עובד. זה כבר שבוע ככה... מה שעשיתי בהתחלה זה לסגור ולפתוח אותו הרבה... וזה עבד. לאחר מיכן ראיתי שהוא לא מזהה את הצורב והכונן DVD. בכל מקרה, כל פעם שסגרתי את המחשב הייתי צריך להתעסק ככה.. אז מה שעשיתי זה לנתק את הצורב ולחבר שוב. עכשיו המחשב נפתח והכל, אבל זה אומר שהמעבד שלי עובד על 1150 MHZ וכותב הודעה "cpu is unworkable or has been changed, check soft menu" עכשיו בביוס, הערכים 10 ו 115MHZ כתובים כזה באפור.. אבל הערכים הרגילים 2600+ ומכפלה הרגילה ושאר הדברים עדיין כתובים רגיל. שעושים exit and save זה שוב חושב הרבה ולא רואי…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by peled99,

שלום לכולם, יש לי את המסך הנ"ל, ואני לא יודע מתי הופיעה הבעיה, אבל אני אנסה לתאר לכם אותה. כשאני רואה תמונות במחשב, על כל סוגי הקבצים של תמונות (RAW, JPG, TIF, PDF וכו'), המעבד בין גוונים נהיה סוג של ג'יפה בלי מעברים עדינים. כדאי לציין שבמשחקי מחשב אין שום בעיה. חבר שלי שנתקל בבעיה דומה עם אותו המסך אמר לי שהוא מחק את הדרייבר של DELL והתקין דרייבר גנרי של חלונות 7. הבעיה היא שכל פעם שאני מוחק את הדרייבר של DELL ומאתחל את המחשב, פתאם הדריבר מתקין את עצמו מחדש. לא מצאתי באינטרנט דפים בנושא, אולי כי אני לא יודע איך להסביר את הבעיה במדוייק. אם זה קשור, יש לי כרטיס מסך 4770, RADEON. אני לומד צילום, כך שהבעיה אצלי היא קריטית, אשמח לכל עזרה. תודה מראש, יואב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by אודליה,

שלום לכם! אני מתנצלת מראש, שאני לא מבינה כלום במחשבים, ולכן אם אני לא מביאה מספיק מידע, או עושה דברים נגד החוקים, זה באמת כי אני לא מבינה במחשבים כלום. אז ככה, מסתמן שיש לי בעיה עם הכרטיס הגרפי. הרמז הראשון קשור לפוטושופ שלי שכל פעם כשהוא נפתח אומר שלי בעיה. אני מצרפת צילום מסך של השגיאה. מקווה שזה יעזור. הרמז השני, הפך די ברור, וזה שיש לי מסך כחול כל כמה זמן, שטוען שיש לי בעיה עם הATI או משהו דומה. קראתי את המדריך בהודעה בפורום, הורדתי את התוכנה שמנתחת מסכים כחולים, ואני מצרפת RAR של התוצאה. מקווה שעשיתי את זה נכון. אני ממש מקווה שתדעו מה לעשות, כי זה הופך להיות בלתי נסבל. את ההודעה הזאת לדוגמא, אני כותבת עכשיו בפעם השניה, כי המחשב נתקע תוך כדי... מה שאני כן יודעת על המ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום ניסתי להגדיר מערך RAID בביוס מה שהצריך החלפת מצב הSATA מAHCI לRAID מה שגרם שווינדוס לא מזהה את כונן מערכת ההפעלה (SSD) אחרי ביטול המערך וחזרה למצב ACHI בביוס הכל עובד כרגיל השאלה מה אני יכול לעשות אגב הווינדוס מתחיל לעלות והכונן מזוהה רק אחרי המסך העליה הוא עושה מסך כחול ומרסטט תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by OferS16,

לפני כשבוע חבר שלי (אין לו חשבון לכן אני פותח את הפוסט) קנה מחשב גיימרים חדש, ומאז תחילת השימוש הוא חווה רק אכזבות. בזמן המשחקים(BF3 וCRYSIS 2) יש לו נפילות FPS ובגלל השימוש בVSYNC המשחק הופך לבלתי שחיק בעליל. יש לו גם בעיה בבלאק אופס שברגע שהוא מדליק תמשחק 30 שניות אחרי המחשב נתקע (משחק חוקי) ובבאד קומפני כל המסך מהבהב ובקושי רואים משהו. המפרט שלו הנ"ל: Core I5 2500k stock settings 4 gigs of ram] hd 7950 3GB x2 Gigabyte GA-P67a-d3-b3 500 gigs hardrive 22 inch 1680x1050 screen כל המחשב מוחזק ע"י הספק X-750 Gold SeaSonic הוא משחק הכל על הגדרות ULTRA ועל מחשב כזה זה ברור מאליו שירוץ על מעל ל60 FPS קבוע וגם כל הסרטונים והבנצ'מארקים באינטרנט מראים בבירור שאין למחשב הזה אפ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Omer DA,

אתחיל בתיאור הבעיה, לפני כיומיים החלו זמזומים מאזור ספק הכוח(פירוט הדגם במפרט). לאחר בדיקות עם כבל אחר/שקע אחר ובדיקת המתח המגיע מהשקע הבעיה ממשיכה. לאחר שהגעתי למסקנה שהבעיה נמצאת בספק הקיים החלפתי אותו וכעבור שעתיים הבעיה חזרה בידיוק כמו בספק הראשון והיא שמדי כמה דקות הספק מתחיל לזמזם למספר שניות ומפסיק.בנסיון לבודד את התקלה בדקתי האם הבעיה מופיעה רק בעת מאמץ של אחד הרכיבים ופסלתי את המאפיין הספציפי הספציפי הזה,משום שהתופעה מופיעה גם במנוחה של המחשב.שוב אציין שהרעש מגיע מאזור ספק הכוח ככל הנראה מאחד הקבלים עד שהצלחתי לאפיין(מדובר בספק שני בתוך יומיים בו מופיעה התופעה,חדש לחלוטין). אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה/האם יש למישהו רעיון אודות התקלה ופתרונה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by יוליוס,

כאשר אני נכנס ליוטיוב או לפייסבוק מופיע לי ההודעה הבאה : http://www.siz.co.il/my.php?i=miwewgn0ezow.jpg כאשר פותח לאתר באגים מופיע לי ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gnt3unymim0m.jpg עשיתי הסרה של האקספלורר 11 לא עזר עשיתי איפוס לא עזר . מה עושים ?

14. Started by ירדן שמע-ציון,

שלום אני לאחרונה קניתי מעבד core i5 7th gen (המעבד מגיע עוד שבועיים) ואני לא יודע אם הוא מגיע עם מדבקה\ משחה טרמית (אם צריך לקנות או לא). תודה לעוזרים

15. אהלן הבעיה כבר מתמשכת המון זמן, שלאחר עליית הוינדוס המחשב מתפקד נורא לאט במשך מספר דקות (3-4). זאת אומרת לוקח המון זמן עד שהוא מגיב נניח לפתיחת דפדפן או אפילו תיקיה שמכילה כמה עשרות קבצים. המפרט של המחשב חזק ( זה שבצד) ולכן זה מפתיע אותי. אפילו בניידים שעבדתי עליהם עד היום לא חשתי בכזו איטיות בהתחלה. יש לציין שלאחר מספר דקות אז הכל מתפקד בצורה תקינה. שמתי לב שבעלייה הקשיח עובד על 100% ואני לא חושב שיש סיבה טובה, שכן אין נתונים גדולים של מהירות קריאה\כתיבה. מצורפת תמונה. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by full_clip,

היי, מנסה להפעיל לראשונה את המערכת החדשה שלי מקבל שגיאה 34 על הDebug כאשר בבדיקה בחוברת של לוח כתוב שזה early cpu initialization ניסתי לשתמש בסטיק אחד ל זיכרון בוצע Clear ל CMOS ניסתי להחליף את הסלוט של הזיכרון ועדין איןBoot אודה לעזרתכם

17. המאוורר של המעבד כל שנייה עובד מהר ואז לאט וזה עושה רעש מרגיז ואני לא יודע מה ניסגר איתו. ניסיתי לנתק את החשמל של המאוורר מהלוח ולהחזיר ולא עזר. איך אפשר לבדוק מה הבעיה? אגב אני רוצה לעשות בדיקה כללית של החלקים לראות שהכל תקין כמו שעושים benchmark לכוננים. יש איזה תוכנה או כמה תוכנות שמומלצות לעניין? תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by POPCORN,

יש לי מחשב נייח מעבד intel e7500 core 2 due חיברתי 4 זכרונות של 2gb כל אחד שאני עושה מאפיינים על המחשב אני רואה שרשום זיכרון מותקן ram: 8gb (2.96 gb ניתנים לשימוש) משהו יודע למה זה?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Yochai Pardo,

בטלפון שלי מופיע איש קשר יכול להופיע מספר פעמים: 1. בזכרון הטלפון. 2. ב-WHATSAPP. 3. שרת EXGANGE. כאשר אני פותח אנשי קשר ב-OUTLOOK במחשב שלי הם מופעים כמספר הפעמים שמופיעים בטלפון. שאלותי: 1. איך אני יכול למחוק כפילויות שכל איש קשר יופיע פעם אחת בטלפון. 2. איך אפשר שרק פעם אחת יופיע ב-OUTLOOK. אם פתחתי איש קשר ששמור בטלפון, איך אפשר להעביר מזיכרון הטלפון לשרת EXGENGE בלי למחוק ולהקים מחדש? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כשאני מזיז את המחשב פיזית הוא קורס לי ברוב הפעמים ומופיע המסך הכחול הזה: מה יכולה להיות הבעיה בו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש ברשותי מחשב נייח ללא צג. מה הדרך היעילה להציג את המחשב נייח על צג המחשב נייד? תודה! יש בנייד חיבור HDMI ועוד חיבור שמצורף בתמונה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yotam.m,

שלום יש לי בעיה קטנה יש לי צפצופים מאוד מוזרים מהכרטיס מסך במשחקים הצפצופים הם קבועים בעבודה רגילה עם המחשב הם צצים מידי פעם. הוצאתי את הספיקר כי הם מציקים מאוד.. אם המפרט הוא שימושי אז הנה הוא: p4 2.4 northwood asus p4s8x micron 512*2 ומה שהכי חשוב ge force fx 5200 למישהו יש רעיון?? נ.ב התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא עזר אז החלטתי למחוק אותם כי הם רק מפריעים!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. המערכת כרגע היא: לוח אם של EPOX 8K5A3+ מערכת הפעלה - WINDOWS XP PRO מעבד אתלון XP2000+ PALOMINO אני מעוניין לשים במקומו XP1800 T-BIRD בגלל יכולות ההמהרה שלו... כרגע ה-1800 נמצא על מחשב אחר ומומהר ל-2400 כבר מעל לחצי שנה בלי שום בעיה... (חום מתחת ל-40 קבוע..) ה-2000 שלי מתחיל לקרוס כבר בהמהרה של 2100 !!!! (החום שלו ב-IDLE הוא כ-54 מעלות!!!) האם מערכת ההפעלה תזהה שהחלפתי מעבד ולא תרצה לעלות??? שמעתי שאפשר להעתיק איזה קובץ ואז המחשב יעלה... איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by GamePad,

כאמור, באמצע היום סתם כך, פתאום המחשב עושה restart . עזרה בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לחברי הפורום . אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה שהופיע אצלי : לפני יומיים , שלוש המעבד שלי (2500K) כל הזמן במאמץ גבוה וכמעט מגיע ל-100% , וזה בלי שאני מפעיל במערכת הפעלה משהו כבד , כל מה שמופעל זה גם היה לפני התופעה הזאת ואני לא יודע איך להסביר אותה ולטפל בה . כיבוי וריסט למחשב לא עוזרים , כי אחרי שהמחשב מופעל ונכנס למערכת ההפעלה זה שוב מתחיל . ניסיתי להיכנס לטאסק מנג'ר אבל יש שם כל כך הרבה תהליכים שעובדים שאני פשוט הולך לאיבוד ואין לי מושג איזה מהתהליכים הרבים האלו הוא שגורם למאמץ המעבד . אני רק יכול להגיד שלאחרונה (גם כן לפני 2-4 ימים) התקנתי במחשב תוכנת אנטיוירוס NOD32 גירסא 5 , אבל גם לפני זה הוא היה מותקן אצלי , פשוט הסרתי אותו והתקנתי , אחרי שהורדתי מאתר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.