תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי את בעיית הbluescreen ניסיתי לפתור את הבעיה בכך שאני מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והסרתי באמצעות התוכנה DriverSweeper התקנתי את הדרייבר מחדש, ועדיין יש את בעיית הbluescreen מה לעשות? תודה לכל העוזרים הדרייבר nvidia geforce gtx 560 ti מעודכן לגירסא 296.10 ================================================== Dump File : 033112-16005-01.dmp Crash Time : 31/03/2012 10:18:07 Bug Check String : Bug Check Code : 0x00000116 Parameter 1 : fffffa80`0a2cc4e0 Parameter 2 : fffff880`0ff4caa4 Parameter 3 : ffffffff`c000009a Parameter 4 : 00000000`00000004 Caused By Driver : dxgkrnl.sys Caused By Address : dxgkrnl.sys+5d000 File Description : Product Name : …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע המחשב התחמם מאוד בפתאומיות ועשה לעצמו ריסט. הסתכלתי מסביב ונראה שהמאוורר של הספק לא מסתובב כמו שצריך. הורדתי את המכסה ובנתיים שמתי מאוורר רגיל שיקרר אותו. במשך השבוע שמתי לב שגם בלי המאוור הגדול המחשב לא מתחמם והכל בסדר. אתמול פתאום שוב ללא אזהרה המחשב התחיל להתחמם בפתאומיות (לא עשיתי שום דבר מיוחד חדש) והכל נתקע. לאחר ריסט אני מקבל גיבריש ופסים מאונכים בזמן הפעלת המחשב והוא עולה רק ב safe mode. צירפתי סירטון: (בבקשה לראות עד הסוף) http://www.youtube.com/watch?v=DMC4lpxSzwI מה שמוזר, שבsafe mode הכל תקין ואני אפילו יכול לראות HD ביוטיוב. אז מה נשבר? הכרטיס מסך או משהו אחר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב I3 ואני לא מצליח לשמוע כלום. כנראה הכרטיס המובנה על הלוח תקול. איך אני יודע איזה כרטיס לקנות באיביי כדי שיתאים ללוח שבתמונה. לאיזה מהחיבורים מכניסים אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הצורב הזה דפוק או שמשהו נדפק בו צורב מחברת PLEXTOR 40/12/40 לא נראה לי שמישהוא בעולם הצליח להפעיל אותו.. אני מקבל BUFFER UNDERRUN ה BURN PROOF לא ממש עוזר ואם אני נותן לו לצרוב דיסק לוקח לו 10 דקות.. זה ממש מה שציפיתי אה? שום דבר לא עוזר חברת PLEXTOR עצמם לא יודעים איך לסדר תבעיה יופי של חברה אה? הצורב עכשיו לבד על ה IDE הוא MASTER מחובר היטב ASPI הכי חדש VIA 4in1 הכי חדש (לא BETA) ה BETA דופק ת IDE בכלל... מישהו יודע מה לעשות ניסיתי איזה 3 תוכנות שום דבר לא עוזר בכולם יש תמיכה ב PLEXTOR.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אף משחק שיש לי על המחשב לא פועל חלק, תמיד יש תקיעות, תמיד יש את הרגעים שה fps יורד ל מתחת ל 10 אפילו, ואף פעם לא ייצא לי לשחק במשחקים כמו שצריך ובכיף גם אחרי אין סוף שידרוגים. תראו את המפרט המלא: כרטיס מסך- http://www.2send.us/uploads/2122fa0e89.JPG מעבד- http://www.2send.us/uploads/13fae65a20.JPG לוח אם- http://www.2send.us/uploads/44a5ab1b21.JPG זיכרון- http://www.2send.us/uploads/5913e58647.JPG אוברקלוק- http://www.2send.us/uploads/65c6d3cb57.JPG טמפרטורות- http://www.2send.us/uploads/2712ca9857.JPG ובקצרה: 7600gt, intel pentium 4 2.8ghz, asus p4s8x, 1.75gb RAM אני פשוט מייואש, הביצועים במשחקים פשוט על הפנים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי היה מלא באבק אז הוצאתי את הצלעות קירור כדי לנקות את האבק. יחד עם הצלעות קירור יצא גם המעבד (הוא נדבק לצלעות עם המשחה הטרמית) למרות שהמנוף של התושבת היה במצב סגור. כאשר החזרתי את הכל המחשב נדלק לשניה ואז כבה, אני יודע שהבעיה היא המעבד כי כאשר אני מוציא את המעבד לגמרי המחשב לא כבה. יש לציין שהמעבד נראה בסדר גמור וכל הפינים שלו ישרים ובמקום. חשבתי שאולי כשהוצאתי את המעבד נכנס אבק לתוך התושבת ולכן המעבד לא נקלט טוב במחשב, אבל אין לי רעיון איך אפשר לנקות את התושבת, עם קומפרסור ניסיתי וזה לא עזר. אם יש למישהו רעיונות אשמח מאוד...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי תשתית של הוט בבית בית קטן בערך 60 מטר לאינטרנט מחובר מחשב משרדי עם כרטיס רשת חיצוני, יש קליטה טובה מחובר גם מחשב נייד וגם לו הקליטה די טובה העניין בסמארטפונים שהם לא מקבלים עוצמת קליטה טובה וממש חלשה (בדקתי עם כמה סמארטפונים שונים) אני במרחק 10 מטר מקבל קו אחד של ווי פיי.. זה לא חדר ממד או משו.. מה כדאי לעשות? לשים אקסס פוינט או להפוך את הנתב של הוט למודם ולקנות ראוטר איכותי פרטי? תודה זה ההוטבוקס שלי http://blog.tapuz.co.il/delekprice/images/3543577_13.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי הארד דיסק של WD 3.5 אינץ נייח עם כבל חשמל שעד אתמול עבד מעולה. כשאני עושה לחצן ימני על כל הכונן (דרך המחשב שלי) הוא מציג לי כאילו יש לי 980 ג'יגה בשימוש, וכשאני נכנס לכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים ועושה לחצן ימיני ומאפיינים אז הוא אומר לי שיש לי סה"כ בשימוש 927 ג'יגה, זאת אומרת שחסרים לי בערך 53 ג'יגה. אני מודע לכך שתיקיה אחת נעלמה לי, מה אפשר לעשות?? דרך אגב, ניסיתי לבטל את הקבצים מוסתרים אבל עדיין לא מראה לי את התיקיה שחסרה. תמונה להמחשה: http://imagizer.imageshack.com/img539/3570/1hVfkj.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול משהו קטן יש לי על המחשב 2 דיסקים IDE וצורב. למה הכל יעלה חלק כשאני מחבר רק הארד דיסק אחד+צורב אבל אם אני מחבר את 2 הדיסקים אז הוא נתקע על DETECTING IDE DRIVES בביוס ? הג'מפרים בטוח בסדר, ו2 ההארד דיסקים תקינים לחלוטין. זה עבר לי אתמול, לא יודע מה קרה, מה יכולות להיות הסיבות האפשריות ? אני אשלול אפשרויות כבר.. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני רוצה לפרמט מחשב נייד שקיבלתי לידי אבל אני חושש מלעשות זאת כיוון שאיני יודע אם זה בדיוק כמו מחשב PC רגיל. האם אני צריך לעשות איזה שהם פעולות מקדימות לפני הפרמוט וההתקנה מחשב של הנייד(שמירת דרייברים קבצים חשובים וכו') אשמח אם מישהו יעזור לי בפרמוט ובהתקנה תודה רבה.... גל נחום.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היתה לי הפסקת חשמל וכשהדלקתי את המחשב זה עלה עם הודעה יש לנו עדכונים עבור הpc שלך, העדכון עשוי להמשך מספר דקות אל תכבה את המחשב. עברה כבר שעה ולא מתעדכן כלום ו windows לא עולה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי קרס ומאז אני מנסה להדליק אותו כשאני מדליק המאווררים מתחילים לעבוד ואחרי 2 או 3 שניות הוא נכבה מה יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מדפסת מסוג : HP DESKJET INK ADVANTAGE 3525 פתאום היא התחילה להדפיס לי צבעים מעוותים.. השחור פתאום הופך לאפור והצבעוני בכלל הופך להיות מעוות. בקיצור - צבעים לא תקינים. חשוב לציין שהמחסניות דיו מלאות ומקוריות ממה נובעת הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, טוב אז הבעיה שלי היא כזו, יש לי לפטופ שבשורת ה "Fים" (F1, F2 וכו..) יש גם קיצורי דרך. דוגמה: לחיצה על F3 בלבד תגביר את הבהירות במסך. לחיצה על מקש "fn" ואז על F3 תבצע את הפעולה F3. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לשנות את ההגדרה ולעשות בעצם היפוך, כלומר שכשאני לוחץ F3 תתבצע הפעולה F3 וכאשר אני נעזר ב FN זה יבצע את קיצור הדרך? דגם הלפטופ: Asus Vivobook 16X X1603ZA-MB027W תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני בערך חודש קנתי את הכרטיס בשבוע שבועים הראשונים הוא עבד דיי טוב אבל מאז הוא רק הולך ומתחרפן הוא עושה שתי בעיות: 1. פעם בכמה זמן (יום, יומים,שלושה ימים או אפילו כמה פעמים באותו יום) באמצע העבודה בווינדוס המסך פתאום כבה והמקלדת לא מגיבה ורק ריסט משחרר את המערכת. 2. שוב.. באמצע העבודה המחשב פתאום קופא לשתי דקות ומייד אחרי זה בא מסך כחול (אני על XP..) ונותן הודעה שהדריברים קרסו הערות: הבעיה התחילה לפני שלפני שבועים בערך. מאז כבר הספקתי לפרמט כי חשבתי שזו אולי בעיה בווינדוס אבל הבעיה ממשיכה גם בהתקנה השניה של הXP. כבר ניסיתי על הכרטיס את גרסאות הדריברים הבאות: 6037, 6043 ואת 6070 ועם כולם הבעיה חוזרת. ה"תופעה" קורית רנדומלית, כל פעם תוכנה אחרת מופעלת וגם היא קורית כ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הווינדוס אך אין לי אפשרות לבצע boot דרך ה flash drive. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום במחשב נייד לנובו יוגה 14" שהוא כמעט חדש דגם C940 ויש לי בעיה מוזרה בשימוש באפליקציית זום כאשר אני מקליט את השיחה תוך כדי שידור, לאחר מספר דקות התמונה נתקעת ולעיתים גם השמע מתעוות ואני צריך להפסיק. גם השומעים והרואים אותי אומרים שזה נתקע. השתמשתי באותו זמן ב WIFI 5G של פרטנר (500M) ואיכות הקליטה טובה מאד, וזה רה לי מספר פעמים ובמקומות שונים. ניסיתי להשתמש במקום בנייד הזה בנייד ישן יותר שלי T450 ולא הייתה לי את הבעיה הזו וגם במחשבים אחרים באותו זמן והיה בסדר מה לדעתכם יכולה להיות התקלה ? נ.ב. באתר של לנובו ראיתי כי הדרייברים שלי עדכניים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב הנייד יש חיבור HDMI. חיברתי אליו את המסך של המחשב הרגיל שלי, המסך קולט שיש לו חיבור אבל לא מציג שום דבר (מסך שחור, כפתור הדלקה מהבהב) ניסיתי גם לחבר לטלויזיה ולא עבד, ניסיתי מספר כבלים ועדיין לא עבד. באפשרות "רזולוציית מסך" הוא בכלל לא מזהה שמחובר אליו עוד מסך, לחצתי אתר ועדיין לא מצא. מה אפשר עוד לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. זה המפרט כרגע: לוח אם + מעבד מובנה: VIA EPIA-M1000 Nehemiah זיכרון: Mushkin PC2100 256mb DDR כרטיס הרחבה: VIA EPIA 2 Slot PCI Riser (מרחיב את החריץ PCI הבודד על הלוח לשניים ומטה אותם ב-90 מעלות) כרטיס מסך: Gainward FX5200 64mb Pro/660 PCI כרטיס הרחבה: SATA Sil3114 PCI 4 ports כונן קומבו: Panasonic SlimLine Slot Combo model CW-8122-B כונן קשיח: Samsung 250GB SpinPoint120 SATA-300 model SP2504C מאוורר מערכת: Thermaltake 120mm (מה-Big Typhoon) מחובר ללוח אם במקום מאוורר מעבד ספק כח: Achme 200W PSU model AM630BS20S הכרטיס מסך בסלוט PCI התחתון (שיותר קרוב ללוח האם), וכרטיס ה-SATA בסלוט העליון. *********** אוקיי ככה - הכרטיס SATA מזהה את הכונן הקשיח, אך עדיין הוא מצ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בטלפון שלי מופיע איש קשר יכול להופיע מספר פעמים: 1. בזכרון הטלפון. 2. ב-WHATSAPP. 3. שרת EXGANGE. כאשר אני פותח אנשי קשר ב-OUTLOOK במחשב שלי הם מופעים כמספר הפעמים שמופיעים בטלפון. שאלותי: 1. איך אני יכול למחוק כפילויות שכל איש קשר יופיע פעם אחת בטלפון. 2. איך אפשר שרק פעם אחת יופיע ב-OUTLOOK. אם פתחתי איש קשר ששמור בטלפון, איך אפשר להעביר מזיכרון הטלפון לשרת EXGENGE בלי למחוק ולהקים מחדש? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול התקנתי WINDOWS XP על המחשב, השארתי אותו בשלב אחרי שהוא מעתיק את הקבצים למחשב וכבר מתחיל להתקין את התוכנה. כנראה שזה הגיע לשלב של ההפעלה מחדש של המחשב, כי כשהגעתי היה מסך שחור ונורית ה"עבודה" דלקה. ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב, וזה נשאר באותו מצב, שתי הנוריות דולקות (גם של החשמל וגם של העבודה) המאווררים עובדים - שמתי לב עכשיו שהמאורר של הלוח אם לא עובד, וזהו. זה לא מגיע לשלב של הביוס. דרך אגב הלוח אם הוא Abit-NF7 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי כרטיס קול Akai Pro eie pro http://halilit.com/product/3081/Akai-Professional-EIE-Pro שהוא כרטיס לאולפן ביתי. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הusb למחשב. התקנתי את הדרייבר, הגדרתי בהגדרות של ווינדוס את הכרטיס, אבל כשאני מחבר את הusb, יש מין צפצוף כזה שיוצא מהטוויטרים ולא מפסיק. ועוד רעשים סטטיים כאלה שהולכים ובאים. מתי שאני נוגע בעכבר יש רעשים וכו'. יש לציין שהרעשים חלשים. כשאני מנמיך ומגביה מהכרטיס קול עצמו, הרעשים לא משתנים. ניסיתי כבלים שונים ושני סוגים של רמקולים (במערכת של המחשב ובשני מוניטורים). הבעיה קורה גם בכרטיס קול המובנה שעל הלוח אם אבל רק כשאני מחבר דרך חיבור בננה רגיל, כשאני מחבר דרך כבל coax אין רעשים בכלל לפי מה שהבנתי, הבעיה היא בחשמל, ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במקלדת ובעכבר אם מכבים תמחשב אז הם לא עובדים ואם לא נוגעים במחשב כמה שעות הם גם לא עובדים לקחתי את זה לחנות שקניתי תמחשב שיתקנו לי את זה ואמרו לי שאין בעיה אם המחשב למה הבעיה הזו קוראת?זה מחשב חדש וזה קורה לי כל פעם מחדש זה מסתדר רק אחרי שבוע והמקלדת והעכבר עובדים במחשב אחר זה עובד לי אך ורק שאני מחבר את השקעים הפוך את השקע של המקלדת אני מחבר לעכבר ואת השקע של העכבר למקלדת רק ככה זה עובד איך אני פותר תבעיה הזו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרחבת מחיצה c לא מצליח להרחיב למרות פינוי מחיצה D ריקה לחלוטין. בניהול דיסקים אני לוחץ ימין על מחיצה C אך סימון הרחבת מחיצה עמום או אינו פעיל , מה עלי לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מקום בכונן c ואני רוצה להוסיף לו גי'גה מכונן d כי יש לי שם לפחות 10 גי'גה פנוי אם מישהו יכול לעזור ולהסביר איך עושים זאת....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-