תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעזרה. בהדלקה המחשב נכנס מיד ל setup utility ולא מעלה בשום מצב את מערכת ההפעלה WIN 8 יואב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול התקנתי WINDOWS XP על המחשב, השארתי אותו בשלב אחרי שהוא מעתיק את הקבצים למחשב וכבר מתחיל להתקין את התוכנה. כנראה שזה הגיע לשלב של ההפעלה מחדש של המחשב, כי כשהגעתי היה מסך שחור ונורית ה"עבודה" דלקה. ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב, וזה נשאר באותו מצב, שתי הנוריות דולקות (גם של החשמל וגם של העבודה) המאווררים עובדים - שמתי לב עכשיו שהמאורר של הלוח אם לא עובד, וזהו. זה לא מגיע לשלב של הביוס. דרך אגב הלוח אם הוא Abit-NF7 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי לשדרג מחשב ישן, פתחתי את המארז והוספתי לו זיכרון. כשהפעלתי אותו פתאום ה- HD התחיל לעשות תיקתוקים ולא עלה. החזרתי זיכרון ישן וכלום לא עזר. חיברתי אותו למחשב שלי והוא אומר לי שכונן זה לא מאותחל, יש עליו המון מידע מה אני עושה? אגב, לי יש ווינדוס 7, חיברתי אותו גם ל-XP וגם שם הוא מזוהה ככונן לא מאותחל והפסיקו התקתוקים כשאני מחבר למחשבים אחרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון המסך של המחשב שלי, לפטופ dell inspiron עובר מהמצב הראשון לשני לכמה שניות ואז חוזר לקדמותו. אין עוד שום השפעות כתוצאה מזה וזה קורה רק פעם-פעמיים ביום אך עדיין מפריע. יש מישהו שיודע לזהות את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת מסוג : HP DESKJET INK ADVANTAGE 3525 פתאום היא התחילה להדפיס לי צבעים מעוותים.. השחור פתאום הופך לאפור והצבעוני בכלל הופך להיות מעוות. בקיצור - צבעים לא תקינים. חשוב לציין שהמחסניות דיו מלאות ומקוריות ממה נובעת הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רכשתי לוח חדש { UP5 GIGABYTE } ויש לי 32 גיגה זיכרון 2 סטיקים של קינגסטון ו2 סטיקים של גי סקיל ומה שקורה שאת ה2 של גי סקיל הוא מזהה רק חצי מהנפח שלהם כלומר 4 ליחידה במקום 8 מישהוא נתקל בזה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד i5 2.8 כרטיס מסך shapire hd5870 oc vapor x 4 ג'יגה זיכרון ויש לי במשחקים מדיי פעם מסך אפור כזה... מה זה ממה זה קורה? והתקנתי דרייבר לכרטיס מסך. (call of dufy / james 007)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי כבר מושג מה לעשות, אבל כל עזרה תתקבל בברכה. המחשב עובד מצויין, אבל ברגע שאני מפעיל משחק עם 3D כמו C&C או Freedom Fighters תוך 2-120 שניות אני מקבל מסך כחול. יש לי Gigabyte 8SG667 Nvidia TI4200AGP 128 DDR 300 512Mb Pentium 2.4 בצעתי את הפעולות הבאות: עברתי בין מערכות הפעלה (כן תאמינו עשיתי את זה) ועכשיו אני עם Window2000 Pro Sp3 שדרגתי את הDirectX מ8.1 ל9.0 ל9.0B הוצאתי לסירוגין את הזיכרון הוצאתי את כל הכרטיסים האחרים החלפתי דריורים של NVIDIA מ41 עד 45 ועד הגרסה האחרונה שדרגתי את הBIOS עד הגרסה האחרונה F5 פתחתי את המכסה וכוונתי ישירות מאוורר ביתי אולי זה בעיית חום הורדתי את הEasyTune של GigaByte והורדתי מהירות מעבד ל1.8 ולסיום אפילו החלפתי את כרטיס המסך בחנות …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי בעיה: קניתי מחשב מצויין, אבל יש לי בעיה איתו, אני חייב לעשות לו אוברקלוק בגלל שנראה לי שיש בעיית תאימות של הלוח או המעבד עם הזיכרון (אם אני לא טועה) הוא לא עולה בלי שינויים בביוס. המפרט שלי: מעבדי אינטל Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel כרטיסי מסך Sapphire HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 890 ספק: Chieftec Nitro BPS-650C 650W ATX 2.3 שאלות: 1. מה יכולה להיות הסיבה לנפילת המחשב כל הזמן? 2. האם הבעיה היא בזה שהמעבד/לוח לא מקבל את ה1600 , ואם כן מקבל אז למה צריך לעשות…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה רצינית במחשב אחרי כמה שעות של עבודה בלי שום התראה מוקדמת , העכבר מתחיל לקרטע לי והמחשב נעשה איטי , באיזהשו שלב הוא פשוט קופא ונתקע או שפשוט הוא עושה Restart לעצמו ..... רק RESTART מהמארז עוזר. הרצתי MEMTEST דרך Boot-CD בערך 4 שעות וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/1092800/MemResult.rar.html תקלה בזיכרון? יש לי 2 סטיקים של 512 כ"א , 667 הפעלתי את המחשב כל פעם עם סטיק אחר והוא גם סירב לעלות. כיביתי את המחשב , נתתי לו "לנוח" איזה חצי שעה , הדלקתי והכל עבד כרגיל. בדקתי טמפרטורות והם נעות סביב ה-55-60 מעלות למעבד ו-40-45 ללוח. הספק הוא ספק חדש של FSP 400W (זה קרה לי גם פעם אחת לפני שהחלפתי את הספק ..). מעבד: Pentium D 920 לוח: ASUS P5WD2 Premiu…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מראה בתוכנה של הלוח אם וגם בעוד תוכנה שהתקנתי זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי. אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156. הלוח הראשון הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש. בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של Gigabyte מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב. אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדעתכם ז…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך להעביר את ספריות הדואר ממחשב XP שמותקן עליו Office ישן (SBC XP) למחשב חדש עם Win10 במחשב החדש מותקן Thunderbird Mail שאין לו אפשרות לייבוא דוא"ל מקבצי PST מישהו יכול להמליץ על לקוח דוא"ל חינמי שאפשר לייבא אליו קבצי PST ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפניי שבוע פירמטתי את המחשב,ביום הראשון אחרי הפירמוט סגרתי אותו אבל הוא לא נסגר,הייתי צריך ללחוץ על הכפתור שבדרך כלל הוא נסגר בלי זה. זה קרה 3 פעמים ובשאר הוא נסגר כרגיל... מזה יכול להיות
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חייב להגיד שזה אולי הדבר הכי מוזר שלא תיארתי לעצמי שקורה. אחרי קצת התעסקות שחיברתי את הלפטופ בחיבור hdmi לטיוי פתאום המחשב ממשיך לעבוד כרגיל פשוט בלי הפד המובנה, לא לחיצות ולא טאצ'. וינדוס 8.1 אני מנסה לאלתר איך לשלוט במחשב אז אם מישהו יוכל לקצר לי תהליכים אני אשמח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. כול פעם שאני רואה סירטון\לפעמיים משחק אז המסך נהייה שחור ואז יש הודעה למטה שאומרת משהו כזה : graphic card has been failed and success recoverd. ואחרי שזה קורא כמה פעמים המשחק נהיה על "פרייז" ואז אני חייב לעשות reset . עשיתי עדכון גירסא וזה לא עזר . הכרטיס שלי הוא : nvidia gtx 550ti . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק את המסך רואים לשניה תמונה ואחר כך המסך שחור. אם אני מדליק ומכבה שוב רואים שוב לשניה תמונה. המסך מחובר לכרטיס מסך שלא על הלוח אם. שניסיתי לחבר לכרטיס מסך של הלוח אם לא ראיתי כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של TOSHIBA כשאני מדליק אותו אני רואה שהוא נדלק בנוריות אבל אני רואה רק מסך שחור והוא נתקע על המסך הזה. ניסיתי להוציא בטריה לנסות רק עם חשמל, להפעיל עם מסך אחר, להוציא RAM ללחוץ F5 או משהו אבל שום דבר לא פעל.. אולי הבטריה של הBIOS או שזה לא קשור? למישהו יש רעיונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את העכבר והוא פועל עם אני לוחץ על הכפתור הימיני או השמלי או על כפתור אחר הם פועלים העכבר לא זז וגם המנורה האדומה לא דולקת יש לי את העכבר 3 ימים והוא פעל בהתחלה העכבר היתקלקל? יש לי כונן DVD של טושיבה הכונן נפתח אבל המחשב לא קורא את הכונן שאני נכנס למחשב שלי אין שם את הכונן יש רק את הכונן של ההצורב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברים הפורום! יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION dv2000 עם מערכת ההפעלה וינדוס ויסטה (כן לצערי הרב ככה קיבלי אותו). המחשב עבד לי כמו סוס שקניתי אותו ובאמת שמאוד הייתי מרוצה מהביצועים שלו. בזמן האחרון (יש לי אותו כבר שנה וחצי בערך) המשב מתחמם לי יותר מדי, ואף נכבה אוטומטית... זה לא קורה כאשר אני משחק בו משחקים או משהו (אני ממש לא גיימר או אחד שכל היום משחק) אלא כאשר המסנג'ר ה-איטונס ודפדפן הפירפוקס שלי פתוח על פייסבוק למשל הוא מדי פעם קורס.. אני לא חושב שזה משהו נורמלי בכלל.. ורציתי מאוד להיעזר בכם (המומחים שבינכם) על מנת לפתור את הבעיה הזאת.. אולי יש וירוס כלשהו ? או אולי אני צריך לעשות ניקיון כלשהו למחשב? אשמח מאוד אם תענו לי כמה שיותר מהר, תודה רבה, ליאור
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עובד על HP Z600 ומחוברים כרגע 2 כרטיסי Quadro 4000', שני הכרטיסים מזוהיים ומותקנים וכמובן שמחוברים בברידג של SLI, הבעיה היא שמשום מה אני לא יכול להגדיר ב NVIDIA CONTROL PANEL ששני הכרטיסים יעבוד ב SLI, כמובן שהותקנו הדרייברים הכי חדשים . אשמח לשמוע מה עשיתי לא נכון וכיצד אני פותר את הבעיה . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מדודי מחשב thinkpad x41, המחשב עבר פרמוט והותקן עליו ווינדוס 7. עכשיו העניין שאני לא מצליח לכייל את המסך והעט שיעבדו יחד, ברגע שאני מנסה להשתמש בעט, הסמן כאילו נתקע בקו הכי תחתון במסך ויש לי תזוז רק ימינה ושמאלה. הערה: לפני הפרמוט היה ווינדוס אקספי וזה עבד יופי. חיפשתי איפה לכייל ובסוף מצאתי בלוח בקרה שמה, יש שם כפתור של כיול ושאני לוחץ עליו אני מקבל מסך לבן שכתוב בו בגדול באמצע משהו בסגנון (אנגלית): לחץ לחציה ארוכה על המסך להמשך" ואז בקטן יותר "זהו אינו מסך המותאם לעט (טאבלט) לחץ אנטר כדאי לעבור מסך" ושכאני לוחץ זה יוצא לי מתוכנית הכיול ואני חוזר למאפיינים. מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד, זה הדף עם הדרייברים של היצרן http://support.lenovo.com/en_US/downl…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ישלי מחשב נייד Lenovo legion y720 קניתי אותו ב 2016 בעל מפרט של מעבד : i7 , מסך : 16.5 fhd, כרטיס מסך : gtx 1060 . עכשיו ככה הייתי באמצע שימוש במחשב לא נגעתי בו 10 דקות , אני מסתכל הוא כבוי , ניסיתי להדליק מחדש לא נדלק , ראיתי באינטרנט כל מיני שיטות כמו לנתק סוללה ולחבר שוב וללחוץ דקה עד שהסוללה תתרוקן ואז שוב לנסות שוב , וגם יש איזה פתח שמכניסים פין וזה כביכול במקום הכפתור הדלקה/כיבוי גם זה ניסיתי לא עבד , שום דבר מהאינטרנט לא עבד , עכשיו חשוב לציין אין רעש מהמחשב בכלל לא מהמעבד לא מהאוורור כלום ושום דבר הדבר היחידי שכן עובד זה הנורות שבצדדים אחת שמראה שהוא בטעינה והשניה שהמחשב דלוק חוץ מזה שום דבר לא מראה שיש סימן חיים , לקחתי את המחשב לטכנאי שאני מ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב חדש והתקינו לי ווינדוס עליו וכעבור כמה ימים אני רואה שכל פעם שעולה הווינדוס אחרי הדלקת המחשב קופצת הודעה כזו http://www.fastup.co.il/v.php?file=15986696.jpg בעיקרון אני סוגר אותה והיא לא מפריעה אבל אני רוצה לדעת מה זה ואיך לבטל אותה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-