עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, יש לי רמקולים מסוג logitech x-530. אני לא יכול לשמוע מהם שום צליל, וגם כפתור ההדלקה שברמקול אינו דולק כשלוחצים עליו. לעומת זאת אני יכול לשמוע סאונד מיציאת האוזניות שברמקולים. במנהל ההתקנים תחת "בקרי קול ווידאו ומשחק" אני רואה 3 דברים AMD High Definition Audio Device AMD High Definition Audio Device התקן High Definition Audio מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. , במסך יש לי כניסת DVI ובממיר יש כניסת HDMI אם אני יקנה מתאם שמתחבר גם ל HDMI וגם ל DVI אני יוכל לראות טלוויזיה מהמחשב? המסך שלי הוא MAG S22A

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. איך קוראים לתוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את הנתונים של המעבד, זיכרון...? בhiren's boot cd זכיתי במחשב ולא הביאו לי מיפרט... אגב יש למישהו מדריך לhiren's boot cd (לא למשהו ספציפי, סיקור של התוכנות....)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי לכולם מה שלומכם אשמח לעזרה ברשותכם בגדול...המחשב נדלק ונכבה וחוזר על הפעולה עד שמצליח להידלק ועובד ... , במצב שלא עובדים בו כמה שעות הוא פשוט נכבה בכל זמן שהוא עובד ..אפילו רק שמדליקים תמסך שזה הכי מוזר..יוצאים רעשים מוזרים מהמחשב כמו רעש של פנצריה חח הזוי w10 32 ראם וכרטיס מסך quardo p2000

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by LOL,

טוב יש לי לוח EPOX EP-4SDA5+ ואני משתמש בכרטיס רשת OB באתי לחבר עוד כרטיס רשת ומסיבה כלשהיא הוא לא מוכן לזהות אותו בWINXP זה מראה שהוא מוצא חומרה חדשה ואז זה מראה לי שהוא ניסה ולא הצליח להתקין יש בעייה אם ההתקנה הכרטיס רשת עובד על המחשב הישן שלי בdevice status רשום This device is not configured correctly. (Code 1) ניסיתי גם אם כרטיס רשת אחר וגם הוא אותו מצב מישהו איך אני מגדיר את הכרטיס ככה שיעבוד??? מה זה CODE 1???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום וערב טוב. קודם אציין שהמערכת עובדת מצויין! העיניין עם מיקום האייקונים פשוט מוציא לי את טעם משולחן העבודה. אז ככה, בכל פעם שאני מעבירנ אייקון לצד שמאל של השולחן, לאחר אתחול הוא חוזר לצד ימין! ניסיתי את לשונית הVIEW -> וביטול ה AUTO ARRANGE ICONS... -> לא עוזר! אנא חברים, מישהו מכיר איזו פעולה\פקודה יעילה לנושא בבקשה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by x012,

היי רכשתי לוח חדש { UP5 GIGABYTE } ויש לי 32 גיגה זיכרון 2 סטיקים של קינגסטון ו2 סטיקים של גי סקיל ומה שקורה שאת ה2 של גי סקיל הוא מזהה רק חצי מהנפח שלהם כלומר 4 ליחידה במקום 8 מישהוא נתקל בזה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tzahi97531,

שלום לכולם אני לא מצליח לראות סרט ב 4K וגם 2K הבעיה המעבד מגיע ל 100% עבודה הסרט הוא 26GB בוצע הורדה של הסרט לדיסק קשיח The Equalizer 2 2018 2160p 4K UHD BluRay X265-DEFLATE - זה הסרט יש לי מעבד I5 4440 עם כרטיס מסך 1070 ומסך 2K אשמח לפתרון אך אפשר לצפות בסרט בצורה חלקה אולי אפשר לצפות דרך כרטיס מסך ולא דרך המעבד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. אודה מאד למי שיוכל לעזור לוח האם של המחשב תומך ב8G בארבעה חריצים שונים . מותקן בו היום 4G בשני מודולים הוספתי 2 מודולים של 2G והמחשב לא עולה - הוא מתחיל לעבוד ולאחר 5 שניות הוא מאתחל את עצמו אני מצרף את פרטי המחשב . האם יש למישהו רעיון ?

10. מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום חברים , אז ככה , יש לי דיסק קשיח בן 4 שנים של WD 80GB IDE , ביום שישי האחרון הוא החליט שהוא מוציא קולות של דיסקט 1.44 תקוע.. ולא לעלות באופן סדיר אלה רק לפעמים שבא לו(פעמים רחוקות).. שאלתי לגבי הבעיה מספר אנשים וכולם טענו שהבעיה היא בלוח של הארד דיסק ושהנתונים לא ניזוקו , זתומרת אם ניתן למצוא כונן קשיח מאותו סוג בדיוק אז אפשר לפרק לו את הלוח ולהרכיב על שלי והכל יסתדר.. , האומנם זה נשמע נחמד וקל אך צצה בעיה.. , אצל כל הכוננים היום יש לו בצורת "ר" ואילו הלוח של הכונן שלי מרובע... , וזאת לאחר שסרקתי כמה חנויות מחשבים שבכולם הלוח בצורת "ר" , חנויות יד שניה מסויימות.. , עד שלבסוף מצאתי באי ביי מאיזה ספק מארצות הברית את הלוח החביב במחיר דיי מופקע יחסית.. , השאלה שלי אליכ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by -swap-,

הצורב הזה דפוק או שמשהו נדפק בו צורב מחברת PLEXTOR 40/12/40 לא נראה לי שמישהוא בעולם הצליח להפעיל אותו.. אני מקבל BUFFER UNDERRUN ה BURN PROOF לא ממש עוזר ואם אני נותן לו לצרוב דיסק לוקח לו 10 דקות.. זה ממש מה שציפיתי אה? שום דבר לא עוזר חברת PLEXTOR עצמם לא יודעים איך לסדר תבעיה יופי של חברה אה? הצורב עכשיו לבד על ה IDE הוא MASTER מחובר היטב ASPI הכי חדש VIA 4in1 הכי חדש (לא BETA) ה BETA דופק ת IDE בכלל... מישהו יודע מה לעשות ניסיתי איזה 3 תוכנות שום דבר לא עוזר בכולם יש תמיכה ב PLEXTOR.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. הי, אני רוצה להציג את תוכן הסמארטפון על מסך המחשב: תוכן = מה שמופיע במסך + אודיו. למשל לראות סרטון (מהאינטרנט כמו יוטיוב או מתוך תיקייה בסמארטפון, או מתוך הוואטסאפ) וכנ"ל לגבי סתם קובץ מוסיקה מתוך הקבצים שבסמארטפון. מסך מחשב = אצלי הוא מחובר לטלויזיה לא חכמה, אבל לצורך העניין זה היה יכול להיות סתם מסך מחשב. מה שחשוב הוא שהסמארטפון מתממשק בסופו של דבר לווינדוס (10). השליטה יכולה להיות מתוך הסמארטפון עצמו, אבל הבנתי שאולי יש גם פטנטים להפעלת הסמארטפון מתוך המחשב אחרי שהם התחברו, אבל זה לא חשוב לי. אה, וזה צריך להיות אל חוטי!! רק בשביל להבהיר - אני חיברתי מחשב בסלון למסך הטלויזיה ולמגבר הסטריאו, (מה שנקרא HTPC?) במטרה לראות סרטים, לשמוע מוסיקה ו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הרחבת מחיצה c לא מצליח להרחיב למרות פינוי מחיצה D ריקה לחלוטין. בניהול דיסקים אני לוחץ ימין על מחיצה C אך סימון הרחבת מחיצה עמום או אינו פעיל , מה עלי לעשות ? תודה.

15. Started by vd2,

היום קניתי 4 ג'יגה ראם של קורסייר CORSAIR DDRII 800MHz קניתי 4 סלוטים של ג'יגה כל אחד...עכשיו שהתקנתי אותם ופירמטטי ת'מחשב זה רושם לי שיש 3.5GB RAM ומתחת לזה רשום Physical Address Extension השאלה שלי היא אם ככה זה אמור להיות או שזה אמור להראות שיש 4 ג'יגה....ובקיצור מה אני צריך לעשות תודה מראש לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kurt80,

אתמול אני מדליק את המחשב והוא זורק לי הודעה (מוכרת כך אני מבין ) של reboot and select proper boot device בחרתי שיעלה מההארדיסק ולא עזר. אני חייב לציין שבתהליך הטעינה של המחשב יש רעש לא בסדר מכיוונו מעיין זימזום/תיקתוק חשמלי עולה ויורד שמופיע איזה פעמיים ואז נעלם. יש כלי מאבחן של דל שהרצתי ושם ההארדיסק לא זוהה. אם אני מבין נכון או שיש בפנים איזה כבל שלא מחובר טוב או שהלך ההארדיסק, אני צודק? השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות משהו כדי לתקן את הבעיה (אני לא מבין כלום בקטע הטכני במחשבים) או שלפנות למעבדה?. באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לטכנאי או חברה/חנות טובה בבאר שבע. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. תקלה מוזרה כי היא לא עקבית. המחשב לעיתים כלל לא נדלק, כאילו לא מחובר לחשמל. בצורה אקראית לחלוטין שאני לא מבין למה, הוא יכול כן להדלק ולעבוד מצויין להרבה זמן בלי שום בעיה בכלל. ניסיתי לנתק את כל החלקים הפנימיים אבל זה לא משנה. אם לא היה עובד בכלל סביר שזה היה בגלל הספק כוח, אבל בגלל שכן עובד אני חושד שאולי יש משהו שקשור בלוח, או איזה מגע רופף. הצעות לאבחון הבעיה יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. תקשיבו, יש לי על הכונן הזה את הכל - כל התוכנות הסרטים המשחקים הכל בקיצור, במחשב הקודם שלי הוא פועל בלי בעיה תוך שניה אבל במחשב החדש (שקיבלתי היום) הוא משום מה לא מזוהה לי מקודם זה עוד הראה לי סמל בצד שמאל ולא זיהה אותו עכשיו המחשב כבר התייאש כל פעם שאני מחבר אותו מחדש הוא לא מודיע לי שבכלל נכנס חומרה חדשה למחשב. מה לעשות?!?! דחוף

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by SADOTY,

הי, עד לא מזמן המחשב היה נהדר. אין עליו תוכנות מיוחדות ממש מחשב ביתי הכי פשוט בעולם. לפתע גיליתי שכשאני מדליקה אותו הוא עולה מאד לאט, כל המסכים נפתחים ב SLOW MOTION ואי אפשר לעבוד בו יותר. פניתי לטכנאי מחשבים שרק כמה ימים לפני כן התקין לי אנטי וירוס. לדבריו המחשב ישן (בן 3 שנים) וצריך לרכוש חדש. מה יכולה להיות הסיבה לאיטיות שלו? יש לו מלא זכרון פנוי. בברכה יפעת

20. Started by KF,

שלום, יש לי מדפסת מסוג : HP DESKJET INK ADVANTAGE 3525 פתאום היא התחילה להדפיס לי צבעים מעוותים.. השחור פתאום הופך לאפור והצבעוני בכלל הופך להיות מעוות. בקיצור - צבעים לא תקינים. חשוב לציין שהמחסניות דיו מלאות ומקוריות ממה נובעת הבעיה ?

21. שלום, יש לי HD ממחשב ישן (בן 8)ואני רוצה לחבר אותו למחשב חדש . מניח שמחינת חיבורים אני אסתדר רציתי לדעת איך מקנפגים את ה-BIOS או כל דבר אחר כך שהמחשב יעלה מה-HD של המחשב החדש ואני אוכל להעתיק קבצים מה- HD הישן. תודה, מק

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by SixKiller,

וואי איזה מציק היה לי בעיות במחשב אז פירמטתי ועכשיו ישר התקנתי אקס פי וישר שזה עלה זה עשה לי את הארור הזה.... וגם עכשיו שאני מתקים את הלוח אביט וגם בהתקנה של ה-כרטיס מסך אני בטוח ב99.8% שזה וירוס בגלל תשימו לב ל"should not see me" תודה רבה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by cheneilat,

שלום לכולם, היום לראשונה המחשב שלי נכבה בעת מאמץ. יש לי מעבד Q9550 עם מערכת הפעלה WIN7. המחשב משמש בעיקר לצורכי הפקת מוזיקה וכל מה שמסביב מצריך מהמחשב המון כוח עבודה אבל בחיים לא הגעתי למצב שהוא נכבה ממאמץ. מתי זה קורה בדרך כלל? שרכיב מסויים מגיע לטמפ' מסויימת? מה צריך לעשות? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by GB,

שלום לכולם. אני רוצה לפרמט אבל אני לא יכול כי המחשב לא עושה BOOT מהדיסקט וגם לא מה CD-ROM, ואני לא יכול לשנות את זה מהBIOS כי יש שם סיסמא ואני לא יודע אותה. האם יש דרך לגלות את הסיסמא , לבטל אותה או אם יש איזו שהיא סיסמת מאסטר לביוס???? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היה אצלי היום טכנאי והחליף את לוח האם בנייד שלי, מאז האינטרנט האלחוטי לא עובד, התקנתי את כל הדרייברים שוב ועדיין הוא לא מראה שום שינוי. כשאני מחבר כבל רשת יש לי גלישה, אך האלחוטי לא עובד. אודה לכם אם יש איזשהו רעיון תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים