תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קודם כל עולה לי אינטלפוינט של מיקרוסופט לפעמים יש שגיאה 1603 ולפעמים קורס המחשב... הקבצי וידיאו זזים במהירות כפולה והסאונד זה כמו רדיו מקולקל [בכל הדבריםYOUTUBE קבצי MP3 במדיה פלייר הכל...] אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל זה באותו יום... זה WIN 7 64 BIT ויש לי מחשב וב זה לא נראה לי קשור למחשב...
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בוקר טוב הכונן DVD לא מוכן לקורא סרט מקורי ולא סרט צרוב אבל אם אני שם איזו שהוא דיסק למשל של תמונות שהדיסק עצמוו הוא DVD הוא כן קורא אותו יש לציין שכונן הוא של חברת LG ראו תמונה : http://img161.imageshack.us/img161/4311/32610045tk1.jpg
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ש לי כונן חיצוני של סמסונג עם נפח של 500 ג'יגה. לאחרונה כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ע"י המחשב כבעל נפח של 30 ג'יגה בלבד, כמו כן כמעט כל הקבצים שהיו בו נעלמו. יצויין שזה קרה לי לאחר שהורדתי מהאתר של מייקרוסופט את ווינדוס 10 והתקנתי את הווינדוס על המחשב דרך הכונן. אודה למי שיוכל לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז זה ככה המחשב נקי מווירוסים ותוכנות ריגול עבר בדיקות של Spy bot ,NAV היו ווירוסים וגם תוכנות ריגול קיבלו טיפול עכשיו נגיד שאני פותח את דפדפן הוא ניסגר אחרי שניה פשוט ככה ניסגר אני רוצה לישלוח הודעה באייסיקיו אחרי שאני פותח את החלון הודעה הוא ניסגר ואז אחרי שניה גם האייסי עצמו ניסגר היה לי ווירוס בשמם tmp0.exe משהו כזה.. אם עוד מיספרים עכשיו יש לי פיירואלל שלSygate Personal Firewall ושמתי לב שעוד שני תוכנות היתחברו לאינטרנט windows explorer וגם וגם הtmp0.exe היה עד שהצלחתי למיחוק אותו עכשיו אני בטוח שהם השיאירו לי נזק כל שהוא בקבצים של המערכת הפעלה אז חשבתי אולי נחזיר את המרכעת אחורה ומה? אני לא יכול להחזיר עד אתמול=/ אז החזרתי לאתמול ועדיין אותה הבעיה עכשיו איך אנ…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה המסך נדלק וכבה מדי פעם (הבעיה מקורה בכרטיס - הכנסתי כרטיס של חבר וזה היה בסדר). העניין הוא שבSAFE MODE זה עובד, וגם כאשר הדרייברים של הכרטיס לא מותקנים זה עובד (אבל אז חווים את האיטיות המעצבנת של וינדוז כשהכרטיס לא מותקן - גלילה מאוד איטית וכאלה). מה אפשר לעשות? תודה..
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של GIGABAYET מסוג GF5500 AGPx8 כאשר אני מחבר את הכרטיס עם חיבור AGP הכל עובד טוב ויפה אבל כאשר אני מחבר עם ה-DVI אני מתחיל לראות תמונה רק כאשר אני מגיע ל- WINDOWS (זאת אומרת אני לא רואה תמונה מרגע הפעלת המחשב ועד עליית WINDOWS XP ) עם למשהו יש רעיון, או מכיר את הבעיה אשמח לתשובה כי כבר ניסתי כמעט הכל, ועדכון קשוחה לא מצאתי תודה מראש עידו.
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שאני מדליק תמחשב המחשב עובד והמסך לא נדלק המנורה של המסך דולקת אבל הוא לא נדלק כדאי שזה ידלק אני צריך להוציא תכבל שמתחבר לכרטיס מסך לגעת עם הברזל שלו (של הכבל) על הכניסה של הכרטיס מסך אז יש רעש שהוא נדלק כזה ואז אני מכבה תמחשב ומדליק והוא עולה (לא תמיד)ועוד דרך מוזרה שהוא יפעל אני פותח תמחשב מקריב תיד ליד הכרטיס מסך ואז המסך נדלק ועובד אני יודע שזה נשמע מוזר מה אפשר לעשות ?? :s05:
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לאחרונה רדאון 9600PRO לאחר שהג'יפה 2 הישן שלו הפסיק לעבוד (אין סיגנל למסך) הוא החליף לוודו הישן שלו לבינתיים עד שהכרטיס החדש בא כשהוא קיבל את החדש שוב אותו תופעה של חוסר בסיגנל יש לו asus p4s133 עם P4 1.8
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים אבקש את דעתכם המקצועית בנושא. היום הדלקתי את המחשב - וזה מה שהיה במסך: http://img31.imageshack.us/img31/2479/40041103.jpg http://img90.imageshack.us/img90/9013/62450295.jpg הפעולות שעשיתי: מחיקה של הדרייבר והתקנה של אחד מעודכן - לכרטיס מסך הוצאה של הכבלים - והחזרתם ניקוי מאבק של כל המחשב התפללתי הרבה.. ואף אחת מהפעולות לא תיקנה את התקלה. לדעתי המקור של הבעיה בכרטיס מסך בגלל זה: אשמח לדעתכם המקצועית לפני שאני רץ לטכנאי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך ati xpert 2000 32mb די ישן עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד כל פעם שאני שם את הרזולציה 800X600 המסך קופץ וחוזר לעצמו כמו שמחליפים רזולציה בזמנים משוערים(זה יכול לקרות תוך 5 דקות או 30 שניות) עכשיו זה רק ברזולציה הזאת הורדתי את הדריבר הכי חדש לכרטיס 3279 וזה עדיין קופץ. וזה לא עוזר להתקין XP מחדש כי ניסתי וזה קורה בWINXP ב98 עובד חלק אז אני בטוח שזה הדריבר אז ניסתי גם את של WIN2000 ואותה בעיה. ניסתי לשנות את ההיבובים במסך וגם זה לא עזר אין לי מושג למה זה קורה וזה ממש מעצבן ומה שהכי מוזר שזה רק ברזולציה הזאת אז אם לימשהו יש מושג איך פותרים את זה עוד יש רעיונת בבקשה נמאס לי מזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי עוד מחשב יותר ישן בבית החלקים העיקריים שלו זה מעבד- intel p-4 2 ghz זיכרון- 256 ddr כרטיס מסך- g-force4 mx 440 הבעיה היא שבכל משחק קטן למשל(airxonix,gta 2) הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום ואחרי כמה זמן הוא קופץ למסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ nv4_disp.dll ואז צריך לעשות ריסט עשיתי uninstall וניסיתי את הדרייבר שקיבלתי עם המחשב וגם את הדרייבר מהאתר של nvidia וזה עדיין עשה את הבעיות בדקתי את המאוורר של הכרטיס מסך בזמן הפעלת המשחקים והוא עובד טוב מאוד ! והמשחקים האלה עדיין נתקעו ופעם הכל עבד ואפילו משחקים כבדים וזה התחיל לקרות בתקופה האחרונה וגם ניסיתי לפרמט ולא עזר אז מישהו יכול להגיד אולי מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם: Gigabayte HD4350 אני עובד עם שני מסכים ולשנייהם יש רק יציאת VGA אחד מחובר ישר לכרטיס והשני מחובר עם מתאם VGA DVI ברגע שאני מכבה את המחשב או עושה הפעלה מחדש למחשב שני המסכים לא עובדים כאילו יש התנגשות בנייהם ניסיתי להחליף מתאם וניסיתי גם את הכרטיס מסך במחשב אחר וניסיתי גם את הדרייבר הכי חדש ועדיין הבעיה נשארה, אבל שאני מחבר שני מסכים לכרטיס עם כבל אחד ישיר ל DVI ואחד ישיר ל VGA המסכים עובדים מצויין ואין שום בעיה, האם הכרטיס מסך דפוק? כי לפני זה היה לי גם כרטיס מסך פשוט אבל של NVIDIA והוא היה מחובר בידיוק עם אותו מתאם לאותו מחשב והוא לא עשה שום בעיה. זה הקישור לכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2924&dl=1#ov
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי מושג מה נסגר עם המחשב שלי, פתאום מחשקים בתלת מימד לא עובדים כמו שצריך, משחקים שנהגו לעבוד. שיחקתי לי במשחק ופתאום הגרפיקה קפצה והפכה למעוותת ומאז כל המשחקים או מעוותים או עובדים קטוע בצורה שלא מאפשרת לשחק. מבחינת דרייברים זאת לא הבעיה מכיוון שהדרייברים הכי חדשים מותקנים והמשחק לא עובד כמו שצריך. לקחתי את המחשב לחנות מחשבים שתעבור בדיקה והטכנאי הגיע למסקנה שהבעיה נובעת מכיוון שהמאוורר לא עובד, דבר שנראה הגיוני, רק שהמשחקים אחרי החלפת מאוורים לא עובדים. אני פונה אליכם בניסיון נואש, עזרו לי, כוונו אותי-מה עליי לעשות? בתודה רבה מראש, EnZeR
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך geforce 7600 GT 256 של gigabyte עכשיו... הוא לא נותן לי את שיא הביצועים שלו... בדקתי אצל חבר שלי שיש לא geforece 7600 GT של MSI למה זה ככה?
-
- 7 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום שמתי לב שהכרטיס קול אינו עובד, מוזיקה לא מתנגנת מהמחשב. נכנסתי ל volume control , הוא לא נותן להיכנס לזה הוא רושם, there are no active mixer devices כאשר אני מנסה להפעיל קובץ עם ווינאמפ, הודעת השגיאה היא bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration. 88780078 eror code ההגדרות במנהל התקנים מוגדרות, אפילו הורדתי אותן והתקנתי מחדש. מה יכולה להיות הבעיה לפי דעתכם ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט, ברגע שאני פותח את הקובץ הכל עובד פיקס אבל אם אני לוחץ על PAUSE ואז מפעיל מחדש אז לפעמים במקום להשמיע את הסאונד הרמקולים משמיעים רעש (כמו שאין קליטה ברדיו) הדבר קורה רק כאשר עושים PAUSE ואח"כ ממשיכים, כדי לעצור את הרעש אני חייב ללחוץ על STOP הדבר לא קורה כל הזמן אבל לעיתים די קרובות אני משתמש ב - WINAMP למוזיקה ו- BSPLAYER לווידאו. ניסיתי להתקין את הדריברים של הכרטיס קול מחדש אבל גם זה לא פותר את הבעיה יש למישהו אולי רעיון מה זה יכול להיות? תודה
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני מבקר סרטונים עבור חברה בחו"ל. עורכים מעלים סרטונים לאתר ספציפי ואני צופה בסרטונים וכותב תגובות על דברים שצריך לתקן. עד עכשיו הם עברו עם אתר שלא היו איתו בעיות, אבל עכשיו הם שינו אתר ואני משום מה היחיד שיש לו בעיות איתו. כשאני כותב תגובה, משום מה שהתגובה כאילו לא מסיימת את התהליך שלה, היא כן מופיעה אבל היא נראית קצת שונה מתגובות רגילות, ואני לא יכול לערוך או למחוק אותה. אם אני מרענן את הדף, התגובה עוברת למצב שהיא צריכה להיות ואני כן יכול לערוך ולמחוק. התמיכה של האתר לא בדיוק מצאה פתרון ולאף אחד אחר אין את הבעיה הזאת. אני עובד על כרום, אבל בדקתי על דפדפנים אחרים, וזה אותו בעיה. בדקתי במחשב הנייד שלי וגם אותו דבר. אבל…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב, המחשב משמיע לי צפצופים והלד הירום מהבהב בהתחלה חשבתי שזה הספק כי ראיתי שהמתח של ה 3.3 וולט עומד על 3 וולט (שגיאה של 10 אחוז) ולכן החלפתי את הספק בספק אחר שיש לי פה.....וחשבתי שהבעיה נעלמה... ובכן מסתבר שלא......איך שאני מחבר דיסק קשיח לרייד הבעיה חוזרת.... אז או שהלוח דפוק (מה שיכול להיות) או שגם הספק הזה דפוק.... אבל לא נראה לי.....כי הספק הזה עבד יופי עם המחשב של אח שלי יש לי גם בעיה נוספת....יש לי פה סטיק זיכרון של 512 מגה שהתוכנה MEMTEST מראה שיש בו שגיאות ואילו כשאני שם את הזיכרון במחשב של אח שלי אין בעיות בכלל,חשבתי שהמחשב מריץ את הזיכרון בתזמונים נמוכים מידי אבל לא...ההגדרות זהות ועדיין יש בעיה מה שכן....על המחשב שלי הזיכרון עובד במהירות של…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קניתי לפני כמה חודשים מחשב מחנות שאני לא אנקוב בשמה , היום הורדתי CPUZ 1.25 ובדקתי את המנהירות של המעבד וה RAM וכו והתברר לי הדבר הבא: המחשב שהזמנתי היה עם RAM 400 MHZ! , השאלה שלי האם יכול להיות ש"עבדו עלי" או האם זו יכולה להיות בעיה בלוח (זכור לי אבל לא בטוח שלפני חודשיים בדקתי וזה היה 3700 אבל אני לא ממש בטוח). אגב זה הזיכרון שלי: http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_DDR_PC-3200_Rev_2
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם הלוח הזה ועם מעבד ליבה כפולה של Intel הארד דיסק 250GB SATA II עכשיו אני ניגש לעשות התקנה נקייה של Vista (כאשר אין כלום בהארד דיסר - אחרי פירמוט) ותמיד ההתקנה זורמת עד לריסטרט הראשון ואז זה נתקע בשלב של Completing Installation... ולא זז במשך של 15 דקות ואז עושה ריסט והורס את ההתקנה.. קראתי באתר של Gigabyte שצריך לעדכן BIOS וכך עשיתי עדכנתי מ גירסה F7 ל- F8 ועדיין לא פתר את הבעיה קראתי עוד קצת באתרים באנגלית והבנתי שצריך לשחק עם הגדרות ה BIOS משהו כזה כדיי להתאים אותם לכך שיהיה ניתן להתקין ויסטה... בכל מקרה אני אשמח לכל עזרה אפשרית שתוכלו לתת לי בנושא כמו כן... כמה דברים שאני יכול לומר לפני שיעלו.. זה שהדיסקים תקינים ... והגירסה תקינה של וסטה (הות…
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח GIGABYTE X58A-UD3R, ויש לי דיסק WD פספורט USB3 כשאני מחבר את הדיסק לחיבור ה USB3 הכל עובד מצויין. כשאני מדליק את המחשב והדיסק מחובר למחשב, המחשב לא עולה ונתקע בחלון הפתיחה של החלונות 7. רק שאני מנתק את הדיסק ועושה ריסטרט המחשב עולה כמו שצריך, הדרייברים מעודכנים. יש פתרון יצרתי?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה... הרכבתי מערכת מחשב חדשה לגמריי עם הלוח-אם הבא: Gigabyte GA-M51GM-S2G זיכרון DDR 512MB DIGMA 667MHZ מעבד סמפרון AM2 3000 וכו... המחשב עבד סבבה למשך שבוע... פתאום כלום! אני מדליק את המחשב.. הוא נדלק.. אבל אין שום צפצוף של ביוס ואין תצוגה במסך (כרטיס מסך מובנה) ניסיתי כמה דברים.. לבדוק אם הזיכרון נדפק... אז הוצאתי אותו והדלקתי ואז צפצף... והבנתי שזה לא הזיכרון קראתי איפשהו על שיטה ניסיתי ולא עבד (בגדול זה היה לנתק הכל מהלוח... לאפס ביוס במשך דקה לחבר שוב לחכות עוד דקה ולהדליק) קיצר התחרפנתי... למישהו יש מושג מה אני עושה? לדעתי זה 4 אופציות ואני רוצה פשוט להיות בטוח מה מהם הבעיה: 1. ספק (למרות שהכל דולק) 2. מעבד.. (אין לי איך לוודא שאכן זה המעבד) 3. לוח אם הלך 4. אי …
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היום פירמטתי לחבר מחשב והכל היה כרגיל התקנו את הווינדוס החדש.(אקס פי הום אדישיון חוקי ) והמחשב ניתקע כל שניה בזמן פעולה מריץץ משו קטן ונתקע שוב . אני מישתגע ולא מוצא פיתרון אם מישו יוכל לעזור זה יהיה מצויין המפרט שלו עם זה עוזר הוא: amd sempthron 3200 1024 ddr 80 giga samsung /// תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מודם של היצרן pine עם ess chipset 2838 כל פעם שמישהו מתקשר אליי המחשב נדלק איך אני מסדר את זה ----------------------------------------------------------------- אתמול נסעתי לטכנאי הוא אמר שזה בעיה במודם וקניתי אחד חדש מאותו דגם ועכשיו יש לי עוד פעם את הבעיה יכול להיות שזה הדרייבר????????. בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעעעע, אני פשוט לא מצליח למחוק אותי, הלכתי למנהל המשימות והתהליך לא פועל ברקע.. אין עוד יוזרים שמשתמשים בקובץ הזה. ניסיתי להתחל את המחשב מספר פעמים..כבר איזה שבוע.
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-