עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה כבר מטרידה אותי במשך כמה חודשים, אבל רק עכשיו שהתפנה לי קצת זמן פנוי אני יכול לטפל בה.. ויש לי 2 בעיות עיקריות. 1. הטמפרטורה של הליבות בתוכנה SpeedFan או גם בaiBooster עוברת את ה54 מעלות חצי שעה אחרי שהדלקתי את המחשב וסתם גלשתי באינטרנט.. 2. מדי פעם שאני מנסה להדליק את המחשב, אני רואה שהמסך לא נדלק, ובדר"כ שמתי לב שהמחשב נדלק הכרטיס מסך מדליק את המאוורר בעוצמה יחסית גבוה לכמה שניות ואז חוזר להיות שקט - כפי שהבנתי זה המצב הנורמלי שלו.. ומתי שהמסך לא נדלק הוא פשוט ממשיך עם האוורור החזק ולא חוזר להיות שקט.. השאלה שלי היא האם גופי קירור שונים יעשו את העבודה או הבעיה היא של החומרה עצמה? נראה לי חשוב לציין שהטמפ' באיזור הHDים ( 4 ) היא רגילה ולא גבוה מדי. מפרט: מארז …

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by B166ER,

שלום, יש לי מחשב חדש: Q9300 GIGABYTE P35-DS3L Mushkin ddr2 4096 800mhz 5-5-5-12 ATI HD4850 corsair cmpsu-450vxeu 450W הבעיה שלי היא שכל כמה שעות המחשב פתאום קופא. כשאני אומר קופא אני מתכוון שכל התוכנות שפעלו נעצרות והכל נתקע. alt+ctrl+del לא עובד וגם alt+F4 לא. גם כל הקיצורים האחרים כמו winkey+D או winkey+L לא עובדים. הדבר היחידי שניתן לעשות הוא Restart. כמו שציינתי מדובר במחשב חדש, הוא עבר בדיקות במעבדה של החנות שממנה קניתי אותו (לפני שקיבלתי אותו) וכמו כן גם אני ביצעתי בדיקות לזיכרון ולדיסק הקשיח שעברו בהצלחה. הבעיה גם לא נובעת מהתחממות כי הטמפרטורות נורמליות. מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by masterseeker,

בעיה מוזרה במחשב התקנתי מערכת הפעלה חדשה winxp והתקנתי את הדרייברים הנחוצים אבל כל פעם שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש משום מה הוא כאילו מעלים את החיבור רשת ולא נותן גישה לאינטרנט וכדי שהוא יעבוד אני צריך להתחיל מחדש את המחשב יש למישהו מושג מה הפתרון לבעיה ? אני כבר מיואש...

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  4. קניתי לאחרונה כונן נייד של WD. הכונן הוא 2.5 אינץ, ולא מצריך חיבור חשמל נפרד מעבר לחיבור הUSB - או שזה לפחות מה שהחברה טוענת. בפועל, הכונן הזה פועל בסדר גמור בכל היציאות האחוריות, כלומר אלה המובנות בלוח, אבל מסרב לפעול כשאני מחבר אותו ליציאות הקדמיות. כשפניתי לWD, הפנו אותי לסעיף FAQ שמתייחס לסוגייה הזו, וכל מה שהוא מציע זה לבדוק את הכונן על יציאות אחרות, ואם הוא עובד שם (וכאמור הוא עובד) אז הסיבה היא כנראה זרם נמוך מדי. פניתי בינתיים גם ליצרן של לוח האם (ABIT, הלוח הוא IP35-E) עם אותה שאלה, אבל רציתי לשאול גם פה - זה הגיוני מה שWD טוענת? יש לציין שהתקנים אחרים, כגון נגני מדיה ניידים, זכרונות פלאש והפלאפון שלי עובדים מצויין גם על הפורטים הקדמיים.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  5. יש לי כונן dvd ושאני מכניס אליו דיסק מוזיקה צרוב הוא קורא אותו ,אבל שאני מכניס דיסק מוזיקה מקורי הוא לא קורא לי תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הHDD הוא WD500AAKS המחשב חדש, בן יום. מה אני צריך לעשות במצב כזה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אבקש תגובות מפורטות מה עלי לבצע בכדי להיתגבר על התקלהץ

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by quantoM,

הCPU FAN לא עובד אף על פי שהוא מחובר היטב. כל שאר המאווררים המחוברים כן מסתובבים, אבל הCPU FAN שמחובר ללוח לא מסתובב משום מה. זה עוד לפני שהגעתי להתקנה של הווינדוס. המעבד הוא E7200 P35-DS3L VX450

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Silver Dragon,

שלום, אני מנסה להדליק את המחשב, הוא עולה עד למסך הטעינה הראשון שבו יש את הלוגו של ווינדוס בגדול, לאחר כמה שניות, יש קפיצה של מסך כחול לכמה מאיות השניה, ומכאן המחשב עושה לעצמו ריסט וחוזר לאותו המצב בלופים תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by danielhasan,

יש את התוכנה DEAMON TOOLS עכשיו כבר משחק רביעי שאני מתקין והמחשב קופא ניתקע רואים כרגיל את המסך כאילו בווינדוס אבל המחשב לא מגיב ואם נגיד יש שיר ברקע שומעים רררררררררררררררררר משו כזה . אני לא חושב שזה קשור לתוכנה כי יש אותה גם במחשב השני שלי הרבה פחות טוב מזה שקיים אצלי עכשיו את המפרט אפשר ליראות בצד ימין יש תמפרט. בבקשה מה כבר יכול ליגרום למחשב ליקפוא ככה ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by RGod,

קיצר ככה ,הייתה מותקנת מערכת הפעלה VISTA 32 BIT ,היה עושה מסך כחול וריסטרט ישר ,לא היה רשום כלום במסך הכחול ,סתם רייק , פירמטתי התקנתי וינדוס מחדש ועדיין הוא עושה את זה רק בזמן ההתקנה עכשיו אותו דבר ,מסך כחול ,ואחריו ריסטרט . דבר ראשון ,כאשר אני מחבר את אותו הרדיסק למחשב הישן שלי אז הוא ממשיך את ההתקנה ,והכל בסדר . במחשב הזה יש מסכים כחולים ,החלפתי זיכרונות לאחרים ,החלפתי לוח אפילו אבל מסתבר שהלוח הספר שהיה לי לא עובד משום מה ,מעניין ,המסך לא נדלק ,איפסתי והכל ועדיין מת ,טוב זה לא קשור ,יש לכם עוד המלצות ?או סיבות ....

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  12. מפרט מלא בפרופיל, אם זה משנה. המחשב בידיוק חזר מתיקון, ואני שוקל להודיע להם ולהחזיר שהוא חזר לא תקין, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מה אומרות התקלות. 1. כשהמאוורר (TT V1) לא על מהירות גבוהה (פנציומטר), הוא עושה תקתוקים מעצבנים ומהירים. לפעמים זה מפסיק, אבל בוודאות כשאני מגביר את המהירות זה מפסיק וכשאני מחליש זה חוזר. 2. כשאני מכבה את המחשב, 2 מאווררים (אחורי ודלת, NZXT Nemesis) ממשיכים לזוז לאט (באחורי אני לא מצליח להחליט אם הוא באמת זז), ובמאוורר דלת עדיין דלוקים הלדים (גם, חלש יותר מהרגיל). גם המסך (LCD) ממשיך לפעול. ממה נובעות הבעיות, האם הבעיה השניה היא בעיה או שזה תקין, והאם זה הגיוני שהמחשב שוחרר מהמעבדה ככה? S: אני מעדיף לא לתקן כרגע - אלא להבין מה הבעיה בזמן שאני מודי…

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  13. אני לא נמצא בבית רוב היום, אני משתמש במחשב רק בערב ולאחר מכן בבוקר. אם אני אכבה אותו כל יום למשך היום האם זה מזיק למחשב? תודה

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  14. המחשב לא עולה לווינדוס, הוא עולה כרגיל, רואים את הפס טעינה של XP, ואז יש מסך שחור. ניסיתי להעלות את ההתקנה של XP, להכנס לריפייר קונסול, אבל גם לשם הוא לא נכנס. הוא נתקע בטעינה שלה. *עדיין לא ניסיתי להכנס לסייף מוד, אין לי מושג למה ניסיתי לטעון איזה דיסק עם WIN PE שיש לי (לא יודע בדיוק מה זה, זה דיסק עם כל מיני תוכנות דיאגנוסטיקה שונות, אנטיוירוסים וכל שאר השיט...), אבל גם הוא נתקע בעלייה. אחרי זה החלטתי לבדוק את הזכרונות. תפסתי דיסק של אובונטו והעלתי MEMTEST, אחרי בערך 10 דקות של בדיקה המחשב קרס ונכבה. עכשיו המחשב לא עולה בכלל, אני מדליק אותו, המאווררים לא מסתובבים, ורק נדלקת המנורה שמראה שהמחשב דלוק. חוץ מזה כלום לא קורה. מה זה יכול ליהיות? כשהמחשב נכבה הוא היה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by amirn,

היי, יש לי מחשב ישן שלפני כחודשיים מת לו הספק כח. החלפתי אותו בספק חדש ג'נרי 500W (כן... אני יודע...), והכל עבד יפה עד היום. היום עשיתי SHUTDOWN מסודר ל-XP ואח"כ שניתי להדליק את המחשב - לא קורה כלום. * גם בפעם הקודמת שמת הספק זה היה אחרי SHUTDOWN (הספק הקודם היה 300W HEC ) אני מאמין שהספק מת שוב, השאלה מה גורם לזה ולמה דווקא אחריי SHUTDOWN? תודה

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  16. שלום לכולם, לאחי יש בבית מחשב ישן פנטיום 4 סוקט 478 2.4 GHZ עם לוח אם P4MAM2-V: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=171&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= אני לא בטוח בקשר למהות הבעיה: או שהוא קורס לפעמים ומסרב לעלות, ואחר כך באורך פלא מצליח בכך משום מה. או שפשוט הוא משום מה מפסיק את הפלט למסך ולכן נראה כאילו הוא לא עובד גם באמצע עבודה וגם כאשר מתחילים את המחשב. בכל מקרה אין לו רמקול פנימי ולכן אני לא בטוח אם הוא עושה POST בתחילת העבודה. בדקתי את המחשב על ידי חיבור מסך חלופי שהראה אותן בעיות כמו המסך הישן ולכן שללתי את בעיה זו. עידכנתי ביוס וסרקתי וירוסים. נראה לי שזה לא בעיה בדיסק קשיח מכיוון שהוא לפעמים אפילו לא מראה פוסט. לפעמים המחשב ע…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק חברתי למחשב דיסק חצוני לגבוי וניסיתי להעביר 10GB לדיסק המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא "המחשב" קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום. במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 70% . גם שהרצתי תוכנת "ספיד פאן" נראה נצול של %. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. התהליך שזלל את 70% מהמשאבים הנ"ל הוא אקספלורר רק שעשיתי לוג אוף הבעיה נפתרה זה קרה מספר פעמים עם דיסקים חצוניים שונים מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by ztz,

חזרתי הביתה והופיע לי מסך כחול עם stop 0x0000001a memory managment כאשר התחלתי את המחשב מחדש הוא לא העלה לי את הווינדוס הוא רשם לי: bios rom checksum erroe ............ insert system disk and press enter אני אשמח מאוד עם משהו יכול לעזור לי

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  19. שלום לכולם ותודה על תשומת לבכם לנושא. אני משחק הרבה במחשב ולא מזמן עשיתי שדרוג - כרטיס מסך radeon HD2600 PRO ו2G זכרון (של קרוסיאר ב-2 סטוקים). התחלתי לשחק במשחק MU (משחק רשת- 3D) וכל פעם לאחר פרק זמן לא מוגדר התמונה נקפאת לי ואז המסך עובר לstand by . ניסיתי לעשות הכל ..הכל...הכל...המקשים לא עובדים... ואז אני נאלץ לעשות restart למחשב =[ . קרה לי פעם שעשיתי הרבה Ctl Alt Del ולחצתי על עוד כמה מקשים ואז הוא העלה לי את זה....(ראו תמונה מצורפת....) אני לא יודע מזה...קראתי על זה קצת...וראיתי שיש לי אופציה ל-Enable/Disable בקשר ל-VPU Recover ב-ATI Catalyst . ניסיתי בשתי האופציות (Enable/Disable) לשחק אבל זה שוב קרה. אני יודע שזה בעיה חומרית ולא של המשחק עצמו. אתם יכולים לכוון או…

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  20. שלום, קניתימסך חדש וניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך [Nvidia 6800 NU]', והמסך מראה no signal, צריך לציין שעד היום לא ניסיתי אפילו פעם אחת לחבר דרך DVI את המסך רק דרך VGA [יש יציאה אחת VGA ואחת DVI] מה אפשר לעשות? בנתיים המסך מחובר דרך VGA אבל בקרוב אני הולך לקבל טלוויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לחבר אותה דרך הDVI. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. זה מחשב לאחותי וביקשתי שישלחו בלי מערכת הפעלה,בדקתי בביוס והSATA על ENABLE חשבתי אולי בכיוון שהלוח לא מזהה את ההארדיסק וצריך לתת לו את הדרייוור,אז בתור התחלה לא קיבלתי דיסקט SATA וגם אם כן המחשב הגיע בלי כונן דיסקטים,שמעתי שאני יכול להוריד את הדרייוור SATA מהאינטרנט ולתת למחשב לקרוא מהדיסקונקי,איך אני עושים את זה? אגב הלוח של ASUS P5GC-MX תודה רבה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by BeNnYBoO,

שלום, לאחר ש"תיקנתי" את בעיית המסך הכחול שלי במחשב, צצו לי מספר בעיות חדשות שמאוד מאוד מאוד מעצבנות אותי. קניתי היום עכבר חדש ומקלדת חדשה. חיברתי את שניהם והפעלתי את המחשב, כאשר המחשב עלה, הן העכבר והן המקלדת הראו אותות חיים (לייזר וכו') אך לצערי, העכבר לא הגיב והמקלדת כן הגיבה. לאחר מכן ניסיתי להחליף בין העכבר החדש לישן וזה תקע את המקלדת ואת העכבר החדש. 1) כשהמחשב עולה עם העכבר החדש - העכבר קופא 2) כשאני מחליף בין העכברים - העכבר והמקלדת קופאים 3) כשאני מעלה את המחשב בSAFE MODE, לפעמים זה קופא ולפעמים לא עם החדש. בעיה נוספת ששמתי לב אליה, היא ERROR שאני מקבל כול הזמן בEVENT VIEWER, כנראה בעקבות הבעיה הזאת: The COM+ Event System detected a bad return code during its inter…

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by shahar07,

אני לא מצליח לפרמט את הארד דיסק , ניסיתי דרך הדוס אבל אני לא מצליח במחשב ישנם 2 הארד דיסקים שהם נמצאים בraid 0, בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל הraid אז מחקתי אותו אבל זה לא עזר, איך אני מפרמט ?

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by ilia990,

המחשב עושה restart כמעט כל הדלקה לא יודע מה הבעיה כאשר אני מדליק את המחשב לפעמים הוא מראה את המסך הכחול לפרק זמן של ממש של כמעט שניה ועושה restart אני לא מצליח להבין מה גורם לכך. זה כבר מתחיל לעצבן אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי תודה

• 7 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.