תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא מגיב ואין בעיה בספק כי יש חשמל.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני משתמש במסך CRT, בזמן האחרון מופיעים לי קוים לאורך המסך, אם אני נותן מכה קטנה בצד המסך הקוים נעלמים לזמן מה אבל שבים ומופיעים אחר-כך. מה הבעיה? יש מה לעשות? תודה מראש, eCentaur
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
עידכנתי את הביוס ועידכון מופיע בפוסט השאלה אם צריך לעשות איזהשהוא איפוס שכל העידכונים וכו' וכו' יעבדו . הלוח הוא של ABIT . IS7-E
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבריה, המחשב נדלק ל 5 שניות ונכבה לפני שמגיע להפעלה. ניתקתי את הכל והשארתי רק חיבור ספק,זה לא פתר את הבעיה. החלפתי את הספק ,זה לא עזר. ניקיתי את המעבד ואת כל המחשב. מה הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 15.4k צפיות
-
-
הלן חברה! יש לי בעיה במחשב, כיביתי את המחשב והדלקתי ואז רשום לי "NTLDR is missing - press CTRL+ALT+DELETE to restart" עשיתי מיליון פעם CTRL+ALT+DELETE והמחשב לא נדלק אני לא יודע מה לעשות מצאתי פתרון אחד של xp מאיזה אתר : Windows XP users Insert the Windows XP bootable CD into the computer. When prompted to press any key to boot from the CD, press any key. Once in the Windows XP setup menu press the "R" key to repair Windows. Log into your Windows installation by pressing the "1" key and pressing enter. You will then be prompted for your administrator password, enter that password. Copy the below two files to the root directory of the primary hard disk. In the below examp…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כונן dvd ושאני מכניס אליו דיסק מוזיקה צרוב הוא קורא אותו ,אבל שאני מכניס דיסק מוזיקה מקורי הוא לא קורא לי תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ בגודל 2GB שניקרא RMP.AVI אני לא מצליח להעביר אותו מהמחשב לדיסקאון קי ניסיתי גירירה והעתק הדבק שניהם לא עובדים איך מעבירים את הקובץ לדיסק און קי ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק עם משחק ברקע אחרי כמה דקות המסך ניהיה לבן והמחשב ציפצף (מהרמקול הפנימי) כמו אזעקה כזה הכפתור כיבוי לא עבד רק ההדלקה מחדש אחרי שהמחשב נידלק זה היה כאילו לא קרה שום דבר המזגן דלוק אז טמ"פ לא קשור לא היה OC על שום חלק מפרט Q6600 MSI G31 HD 4850 4GB RAM אני לא יודע בדיוק איפו הבעיה אז פתחתי את הדיון כאן
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרתכם, יש לי בעיה ממושכת בזמן האחרון ואני מנסה לפתור אותה ועדיין אין מנוס והיא פוגעת במחשב שלי.. יש לי הודעה של מסך כחול מכיתוב : NETIO.SYS . קוד שגיאה - 0x000000d1 בכותרת של המסך הכחול - DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. אמרו לי שהבעיה כנראה שהדרייבר של הכרטיס רשת לא מעודן , עידכנתי אותו . חשוב להזכיר שהמסך קופץ רק כאשר אני מפעיל את הטורנט להורדה . כל עוד הטורנט סגור הכל תקין , ברגע שאני מפעיל אותו כדי להוריד משהו מסוים המסך קופץ . אני חייב את עזרתכם בבקשה , ..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הלך לי הלוח הישן וחלטתי ללכת על "NF7-S2" בעיקר בגלל השם ותג המחיר. אני יודע שזה לא ל OC וזה לא קריטי לי. יש לי בעיה, יש לי שני זיכרונות DDR 266 והם לא עובדים ביחד, בעצם גם כל אחד לחוד עושה בעיה. מסתבר שצריך לשים את הזיכרונות DIMM3 ל DIMM1 בסדר הזה! ז"א כאשר שמתי רק סים אחד ב DIMM1 היו לי בעיות, כאשר שמתי שני סימים ב DIMM1 ו DIMM2 (כדי שלא יהיו DUAL הם לא מתאימים אחד לשני) היו בעיות. הן נפתרות (לפחות כך אני חושב) כאשר אני שם אחד ב DIMM3. עכשיו אם אחד ב DIMM3 אז אני לא יכול לשים את השני משום שה הופך ל DUAL!!! ואז windows מסרב לעלות. בעיקרון בדקתי אותם ב MEMTEST והם עשו בעיות יחד ב DIMM1 ו2 וכאשר אחד היה ב DIMM3 לבד או בדואל עם השני ה MEMTEST לא מצא כל בעיה, אך כאמור, ה …
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
תשמעו היו לי בעיות עם המחשב ואחרי הרבה זמן הצליחו לסדר לי אותו ! עכשיו זה המפרט שלי AMD +3000 RAM 1.5 Giga כרטיס מסך AUSU 8800GT 512MB (ללא OC) וספק HEC 400W עכשיו אני הורדתי משחק אני בא להעתיק את הקבצים לHDD אחר והוא פשוט נתקע לי אבל דרך הsafe mode הוא לא נתקע בהעברת קבצים מHDD 1 לHDD 2 למה זה קורה לי רק בוינדוס ולמה זה קורה בכלל !? אנשים האם הבעיה היא בספק ואחרי שאני יחליף זה יתפטר ?. האם אתם חושבים שהבעיה במשהו אחר תנסו לעזור לי ולמצוא אותה תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב. ראשית, במסך העליה זה המסך שאני מקבל: http://hwzone.co.il/community/threads/556350-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91#.VKmxQHusv14 רציתי לעדכן ביוס ואולי לפתור בעיה זו ואז הבנתי שיש לי בעיה חמורה יותר - אי אפשר להיכנס לביוס. המסך היחיד שאני רואה בעת ההפעלה הוא המסך הזה ולאחר מכן ( בהפרש עם מסך שחור ) את מסך העליה של ווינדוס. אני יודע שצריך ללחוץ על כפתור esc כדי להיכנס לביוס אצלי, אך לא הצלחתי עד כה. הייתי בטוח שזה בגלל המקל…
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם SSD ככונן ראשי של מערכת ההפעלה (WIN7), עם 16 ג'יגה RAM DDR3 ועוד 3 הרדיסקים לאחסון נתונים. בכונן D (הרדיסק 2 טרה 7200 RPM של HITACHI) אני משתמשת גם לאחסון עבודות, תמונות ואני עובדת על פרוייקטים (בעיקר עיבוד תמונה) מהכונן הזה. לאחרונה הלייטרום (תוכנה לעיבוד תמונה של אדובי) התחיל לעבוד ממש לאט אצלי, כל הזמן נתקע וממש נהיה לא שמיש. יש לי מנוי ל-CREATIVE CLOUD והלייטרום משם. ניסיתי לבטל האצת כרטיס מסך בהגדרות של לייטרום כמו שהציעו בפורומים של אדובי וזה לא עזר. הרצתי HDTUNE על כונן D (HITACHI) וכתוב WARNING. זה הכונן שנמצאות עליו כל התמונות והקטלוגים של לייטרום. האם יכול להיות שהאיטיות קשורה לזה? האם לדעתכם צריך להחליף את הכונן? אני ברגע זה מבצעת גיבוי לכונן א…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עירכה: אמרו לי שיש בפאג אבל לא מצאתי את זה... שמעו יש לי שתי מחשבים 1: AMD 2100+ ולוח אם GIGABYTE GA-7VM400 המחשב השני שלי הוא: AMD 1700 לוח אם: GIGABYTE GA-7N400-L שמעו לקחתי את ה- AMD 2100 והוספתי אותו ללוח אם של GA-7N400-L ואני בדקתי הסקוטים מתאימים גם שם 462 וגם שם 462 עכשיו שהוספתי אותו היה הכל טוב ויפה רק שבמקום להגיד שי עכשיו 2100+ הוא אומר לי שיש לי 1500+ ????????? למה הוא עושה את זה לא יודע... מה לעשות? אא ועוד משהו שאני נכנס למשחק כל שהו אחריי כמה זמן הוא מכבה לי את המסך כאילו הוא ניכנס למצב המתנה מה לעשות בקשר לראשון ומה לעשות בקשר לשני... תודה רבה לעזורים
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מאתמול התחילו לי מסכים כחולים. יש לי ווינדוס וויסטה 64ביט וכרטיס מסך של ATI HD4870. אתמול התקנתי את הדרייברים החדשים (8.9) בלי למחוק את הישנים. אחרי הריסטרט אם אני לא טועה נהיה לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. מאז זה קורה כל פעם שאני מדליק את המחשב - הוא נדלק לדקה בערך ואז עובר למסך כחול ועושה ריסטרט. לפי דעתי זה בגלל הדרייברים, אבל הפעלתי את המחשב דרך safe mode, עשיתי שחזור מערכת ואחרי שעשיתי את זה אפילו הsafe mode לא עובד. גם אם אני עושה safe mode וגם אם אני עושה מצב רגיל אני פשוט מקבל מסך שחור עם הסמן (עכבר) שאותו אני יכול להזיז במסך אבל רואים רק שחור.. ההבדל היחיד הוא שבמצב רגיל המסך הכחול חוזר אחרי דקה ובsafe mode אני פשוט רואה מסך שחור ואני יכול לזוז עם העכבר. הנה מה…
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קניתי כמה חלקים חדשים למחשב, ביינהם: לוח אם asus prime h310m-k ,מעבד intel i7, וראם hyperx של 8 גיגה, שער החלקים ישנים. אתחלתי לארקיב את המחשב מי 0, צעד אחר צעד לפי ההוראות שכבלתי אם הלוח אם, כשה סיימתי, המחשב נדלק אבל לא הייתה תצודה במסך, כמו כן במקלדת גם לא היבאב כלום (לא ה num lock ולא ה caps lock) כאילו הוא לא נדלק באמת, נורית הלד כן דולקת, כל המאבררים עובדים גם זה שבכרטיס מסך , ניסיתי להחליף מסך ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק וגם לא עזר. בקיצור אני לא מצליח להדליק כמו שצריך, מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נכנסתי לביוס סתם ואז פתאום טראח!!!!!!! המחשב נתקע ואז מפעילים אותו והוא נתקע בלוגו של הפנטיום 4 מה יכול להיות שקרה ??? הסוללה שעל הלוח נגמרה : אני חייב את המחשב יש לי לסיים עבודת שורשים :AR15:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי, תמיד הייתי משתמש של NVIDIA והחלטתי להחליף ל-ATI וקניתי 6950 שעבר פתיחה ל-6970. אני מרוצה מאוד מהביצועים של הכרטיס בכל המובנים האפשריים, חוץ מאחד: בזמן שאני מנגן סרטי HD, כל כמה דקות יש ירידה ברורה ב-FPS, התמונה נהיית פתאום איטית יותר ורואים קטיעות ברורות שהורסות את הרצף של הצפייה החלקה. ניסיתי להשתמש גם ב-VLC וגם ב-MPC והבעיה קורית בשניהם. המחשב שלי מחובר לטלוויזית LED LG 42LE5300, אני יודע שהבעיה לא בטלוויזיה כי כשאני עושה סטרים מהפלייסטיישן או כשאני רואה שידור HD מהממיר התמונה חלקה לגמרי ואין שום בעיות. המפרט המלא של המחשב שלי: CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5] Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10 M…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אקצר כמה שאני אוכל.. אוקי אז כבר ממזמן יש לי את הבעיית קפיאות במחשב חשבתי שזה בגלל היוטורנט ועשיתי מה שאמרו לי פה לעשות אבל זה חזר... פירמטתי את המחשב ושוב זה חוזר וקופא... ממה שאני שם לב זה מהיוטרנט ובחיפוש עדכונים של הויסטה ששם זה קופא תוך כמה שניות יש לי הארדדיסק של סיגייט שהם הבעייתים ועשיתי לו עדכון FW הרצתי בדיקות בOCCT והכל תקין שם.. אשמח לעזרה במציאת הגורם הבעייתי... כי אני כבר לא יודע איך לחקור את זה
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום היום קניתי בשעה טובה X1900XT של ספייר עד עכשיו היה לי כרטיס מסך און בורד הרכבתי אותו ועדיין אני רואה רק באון בורד עכשיו בדקתי לראות בביוס אם יש איזה הגדרה ולא היה כלום למישהו יש פיתרון? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגה בייט GA-7VAX. היום קניתי מעבד AMD XP 2800. לפי מה שהבנתי, אני עכשיו אמור לעבוד ב- 266FSB או 333FSB (על פי האתר, הלוח תומך והביוס מעודכן). http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAX.htm לעומת זאת בתוכנת CPUZ ה- FSB שלי נמצא על 166.9 (שעל פי הבנתי ללוח אם הזה אין בכלל תמיכה ב- FSB כזה). מצורפת תמונה של CPUZ. יחד עם זאת תחת Bus Speed מופיע 333.8. יש לי 2 סטיקים של זכרון 512x2 DDR PC2700 שעל פי CPUZ רץ ב- 166.9 השאלה - מה קורה כאן? האם אני פשוט לא קורא נכון את הנתונים או שאני צריך לשנות משהו? ואם כן אז איפה? ה- manual של הלוח כולל בתוכו את הדגמים המתקדמים יותר ושם יש התייחסות לג'מפר שבכלל לא נמצא על הלוח שלי... תודה. [attachmen…
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב+DVD (דגם SAMSUNG COMBO) עד לפני שבוע הכל היה תקין ופתאום יום אחד פשוט הצורב הפסיק לזהות דיסקים .......חשבתי בהתחלה אולי בגלל תוכנת NERO שהתקנתי הוא הפסיק לזהות דיסקים אבל זה לא הגיוני כל כך ..... * מה שמעניין שחלק קטן מאוד מדיסקים הוא קורא ומזהה אבל גם אחרי 5 דקות וחלק בכלל לא מזהה ....... :-\ מישהו אולי יודע מה הבעיה ??? ויוכל לעזור ???
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם WIN XP וכרטיס מסך ATI RAGE 128 . אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך. ניסיתי להוריד DRIVER מהאתר של ATI שמתאים ל XP וזה לא עזר כמו כן התקנתי DX9 לפני ההתקנה של ה DRIVER מישהו יודע מה הבעיה ??? בתודה מראש על כל תשובה TOMY
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מאוור הספק כח הישן במחשב הרעיש לכן החלפתי אותו בספק חדש. מאז המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים והמחשב מצפצף ציפצוף אחד ארוך ושתיים קצרים המסך לא נדלק למרות שהחלפתי מסך, כבל מסך אחר וכמובן פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי את הסלוטים ניקיתי את המעבד והמאווררים והוצאתי זיכרונות ובדקתי. הבעיה ממשיכה... נ.ב: גם כשהחזרתי את הספק הישן שכן עבד, המסך לא נדלק. האם ריסט לביוס יעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-