עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי דיסק 1 טרה עם מערכת הפעלה XP. אני רוצה להעתיק את המחיצה של הXP בגודל 20 גיגה לדיסק אחר שהתפנה לי בגודל 320 מגה. על הדיסק שהתפנה היתה מותקנת מערכת WIN7 . איך אפשר להעביר את הXP לדיסק 320 גיגה.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  2. בגללו קורס לי המחשב. פעלתי לפי המדריך של Milk-Inc מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635 הינה תמונה:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב לנובו idea pad 330 משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס RAM, במקור היה בו 4RAM, והחלפתי לכרטיס של 16. לאחר מכן המחשב עלה לפעמים עם 16 ולפעמים עם 4, לא ידוע למה זה לא היה באופן גורף 16 RAM. עשיתי פרמוט למחשב, ומאז זה מזהה רק 4GB ולא 16, למרות שבפועל יש רק סלוט אחד ויש בו את הכרטיס של ה16. עוד דבר מוזר, ניסיתי להוציא את כרטיס הRAM לגמרי, ולמרות זאת המחשב עלה עם הוינדוס. קראתי שיש בדגם שלי כרטיס RAM מולחם בלוח האם של 4GB, ולכן בעצם הוא העלה את מערכת ההפעלה עם הRAM המולחם. לכן לפי מה שאני מבינה המחשב בעצם מזהה לי רק את הזיכרון המולחם, ולא את הכרטיס בסלוט. ניסיתי להריץ את כל העדכונים הקיימים, עדכ…

4. Started by DXT,

ערב זח. לפני ימים מספר קניתי מעבד חדש דנדש P4 3.0E פרסקוט (לצערי נורת'וודים הם על תקן נדיר/לא קיים). עבד מצויין ביום הראשון, אציין שהיה לי ספק 350W של איזו חברת קבר (TZAG-ELITA) לא ידועה. הספק כלל חיבור 4 פינים 12V לפנטיום 4. לאחר יום/יומיים החלו הבעיות. הרצתי משחק מסויים ועל המסך החלו להופיע קווים ודברים מוזרים, בקושי אפשר היה לראות משהו, בקיצור הפרעות מאד חזקות בתמונה. ניסיתי להוציא כרטיסים (כולל gfx), כוננים, מה לא, נשאר אותו הדבר, ואחרי כמה נסויות פשוט הפסיק לעלות כלל המחשב (ה- POST LED שלי הראה F חביב, כלומר FAIL). טוב, הנחתי שזה המעבד (מקודם היה לי 2.8C אגב, שהלך פייפן מסיבה אחרת לחלוטין..). אז הלכתי לחנות (יותר נכון אבא שלי קפץ לחנות בזמן שאני הייתי בקורס) ולמרבה ה…

• 109 תגובות
    • 37.7k צפיות
  5. עדכון חשוב: לאחר כל הבדיקות המתוארות בעמוד הראשון, התקנתי מחדש WIN7 64BIT ULTIMATE על דיסק חדש ובדוק בחיבור SATA שונה ועם כרטיס מסך חדש. לאחר יומיים וחצי שוב התחילו נפילות - או שהמסך קופא/נעלם לחלוטין או עיוותים במסך וציפצופים ברמקולים. גם stress test ב-WIN7 גורם לקריסות כנ"ל - בדיוק במו ב-XP ה"קשיש" שלי. * לוח נראה פיזית תקין לגמרי (GA-X38-DS4 די חדש). * כל הזכרונות עברו פעמיים MEMTEST * הדיסקים עברו MHDD, שניהם חדשים. * החלפתי 3 כרטיסי מסך שונים * הספק CROSAIR HX520W מאחורי UPS אימתני כך שאני בספק שזו הבעיה. * ללא OC כלל. מנסה עכשיו להתקין מחדש XP 32BIT רשמי ללא כל תוספות (שעבד אצלי 3 שנים ברציפות) על דיסק חדש עם סטיק RAM בודד וכרטיס מסך חדש על ה-PCIE השני שלא היה בשימו…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Darkwood,

היום הוספתי ש4 GB של GSKILL אבל כלום לא השתנה נשאר 4GB כמו שהיה מה אני עושה אם זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by amir77a,

אני מנסה לתקן מחשב של קרוב משפחה, לוח אם שהיה מעולה בעבר Asus P3B-F, עם חלונות 98 כל השאר כרגיל. המקלדת והעכבר (שניהם PS/2) לא הגיבו בכלל. המקלדת אפילו לא הגיבה ב-Bios Setup. קניתי מתאם PS/2-USB כדי לבדוק אפשרות לתקלה במחבר. המקלדת חזרה להגיב ב-Bios Setup. העליתי את Windows ובפעם הראשונה גם העכבר וגם המקלדת הגיבו שניהם. כאשר ביצעתי restart ל-Windows שניהם הפסיקו להגיב לגמרי. המצב כרגע הוא כזה: DOS/BIOS Setup יש מקלדת. Windows Safe Mode יש מקלדת אין עכבר. Windows רגיל - אין כלום. מה לעזאזל קורה כאן? למען הסר כל ספק כמובן שב-Bios גם התמיכה ב-PS/2 וגם ב- USB הם על Enabled. כל עצה ודעה תתקבל בברכה. תודה על הסבלנות ועל העצות. אמיר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אני כרגע אצל ידידה, מתקין ווינדוס על מחשב חדש. הלוח- DFI Lan party ut Ultra D מעבד AMD 3200VC 512 ראם בלה בלה כל הסיפור. הכל הולך טוב ויפה, עד שמגיעים להתקנה של הדרייברים של הלוח והצ'יפסט. אחרי שמתקינים אותם, הווינדוס פשוט לא עולה (נתקע בקטע של מסך הטעינה של הווינדוס, ואם עושים ריסט- לא מזהה את ההארדיסק) מה שמוזר, בסייף מוד הוא כן עולה. אפשר לדעת מה לעזאזל קורה כאן? נ.ב- מכיוון שאין כונן דיסקטים, לא התקנתי את ה SATA Controller לפני ההתקנה של הווינדוס, זה לא אמור להיות קריטי. במחשב שלי זה פעל דווקא בסדר. התקנתי אותו אחרי הווינדוס, והכל פועל עד היום בשמחה ובנחת. יכול להיות שבין ה Gigabyte K8NF-9 שלי ל DFI LP יש כל כך הרבה הבדל, ועוד אחד כזה קריטי? אשמח לקבל תשובה בקרוב…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. כרגע אני משתמש בחלונות 7 ULTIMATE ואני שוקל לשדרג. למי שמכיר את DAZ LOADER לאקטיבציה של חלונות, הוא מציג לי שגיאה: unsupported partition table. לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזה משהו שקשור להארדיסק בנפחים גדולים ולBIOS ושצריך לעשות שם משהו על מנת שהLOADER יעבוד. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ישנה אקטיבציה עקיפה לחלונות 8.1 שתעבוד עם הארדיסק בנפח 3 TB כי אני מעדיף לא להתעסק עם הBIOS? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, אני ממש מבקש שתקראו ותעזרו לי בבעיה הזאת. יש לי בעיה כזאת: אני ישבתי היום במחשב בבוקר. ופתאום הוא נכבה ומאז המסך של המחשב לא מראה תצורגה(אור כתום במסך) אבל המחשב עובד. דבר ראשון שעשיתי הוא לקחתי את המסך למחשב השני שלי ושם הוא עבד. אז כבר אני יודע שהבעיה היא לא במסך. דבר שני שעשיתי הוא פתחתי את המחשב ובדקתי את כל החיבורים. ניתקתי את כל החיבורים כולל כל החומרה והחזרתי הכל בחזרה, ועדיין אין תצוגה, והמחשב פועל. אחרי זה הוצאתי את הסוללה של הביוס ל10 דקות, החזרתי אותה, ועדיין אין תצוגה. פה כבר התחלתי לשחק עם החומרה, להוציא את כל החומרה חוץ מהמעבד ולחבר אחד אחד. כאשר הסרתי את כל החומרה, המחשב ציפצף לי ציפצופים כל פעם(לא ציפצוף אחד ארוך). אחרי זה התחלתי עם הזיכרונות. חיברתי…

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by itaic,

שלום, מדובר על מחשב עם מעבד intel G2020 ולוח אם intel DH61WW ללא כרטיס מסך (משתמש במה שיש במעבד...) כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, נשמעים 3 צפצופים שחוזרים על עצמם שוב ושוב. המחשב לא עולה, וגם המסך נשאר כבוי. לפי מה שכתוב באתר של אינטל מדובר על בעיה בזיכרון. יש במחשב שני סטיקים של זכרונות, שמתי רק אחד מהם בכל פעם והחלפתי מקומות. כמו כן החלפתי לזיכרון שבוודאות עובד במחשב אחר והבעיה עדיין ממשיכה. מה עוד זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by marik,

שלום רב המחשב עושה RESTART על דעת עצמו מדי פעם בדקתי זכרונות ב MEM TEST הכל תקין מה עוד יכול להיות ? הלוח נראה גם בסדר אין קבלים נפוחים תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mkmeiryhiel,

בס"ד ברשותי דיסק לא מזוהה בחלונות 10. בניהול כתוב עליו מחיצת מגן של gpt. האם מישהו יודע כיצד מחלצים ממנו את החומר שבו?

14. שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד של חברת דל מדגם [h=3]Inspiron 14 5447[/h]המחשב לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה ומעלה הודעת שגיאה 0Xc0000024 צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. תודה מראש

15. ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology ??? (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) דו"ח Sandra מצורף! לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין צלליות. לא מצליח …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by zur,

שלום!! יש לי בעיה במחשב . המחשב עבד מצוין עד שפעם אחת שהדלקתי אותו הוא רושם לי boot failure ,insert boot diskette כשאני מכניס את הדיסק התקנה של ווינדוס XP הוא רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק אין לי מושג איך אני בודק בביוס עם הוא מזהה אותו . הארד דיסק הוא serial sata 80 Gb לוח אם של MSI האם יכול להיות שהארד דיסק הלך ? כל מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. אני לא מצליח להזיז את העכבר ובדקתי אם כמה עכברים וזה לא העכבר הנה כמה תמונות שמראות את הקפיצה . אני בדקתי וראיתי שהSVCHOST.EXE קופץ לי והוא כניראה אחרי לזה ומצאתי שיש ווירוס כזה אבל האנטי ווירוס לא מוצא אותו והוא מעודכן רק אתמול עידכנתי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by lordgrim,

אני רכשתי לאחרונה לוח אם דגם + EPOX EP-8k9a2 . על הלוח אם יש בקר RAID של HIGHPOINT דגם HPT370/372 . אל ה- IDE הרגיל מחוברים כבר 4 התקנים : שני דיסקים קשיחים סידי וצורב. אני מנסה לחבר דיסק נוסף דרך הבקר RAID אבל שיתפקד בתור IDE נוסף ולא בתור RAID . כאשר הבקר מבצע סריקה של הדיסקים שמחוברים הוא מזהה את הדיסק אבל נתקע בסוף הסריקה. ההגדרות BIOS הן : זיהוי ראשוני של בקר RAID ולא SCSI ובנוסף אופציית ה- IDE RAID מופעלת. אפילו לתפריט ההפעלה של הבקר אני לא יכול להיכנס. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by יוספי,

http://srv1.jpg.co.il/10/5494233d9a639.jpg התקנתי ווינדוס לפני כמה ימים...הכל עובד בסדר,אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא מציג לי את המסך הנל חיכה חצי דקה עשה ריסטרט ואז הריץ וניכנס לווינדוס. מה הבעיה? כמובן שהדיסק של ווינדוס לא מחובר, תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, חיברתי ספק כח חדש למחשב. בספק הכח החדש אין סוג של חיבור שהיה מחובר ללוח האם ממש ליד הגוש הגדול של ה20 חוטים. בתמונה יש את החיבור שלא קיים בחדש ולמרות זאת המחשב פועל. מה החיבור הזה? האם המחשב שלי בסכנה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום חברים. במחשב נייח שהרעיש לי מאוד החלפתי את הספק כוח לחדש, את מאוורר המעבד לחדש ואת המאוורר מארז אחורי 8 ס"מ לחדש ועדיין מרעיש אותו דבר ואפילו יותר מהם הצעדים הבאים? איפה יש בביוס את ההגדרה שמורידה את סיבוב המאווררים לדקה (סלד) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yotam.m,

יש לי בעיה עם התקנת הכרטיס הנ"ל על Win 7 Ultimate כשאני משתמש בדרייבר מהאתר של ALFA הוא מזהה ומתקין את מנהל ההתקן אך לא נותן אפשרות לחפש רשתות בכלל רק מופיע בתור חיבור רשת וכותב ללא גישה לאינטרנט. יש למישהו ניסיון עם הכרטיס\דרייבר? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש לי מסך LG flatron w2346 ברגע שמדליקים אותו, התוצאה מופיעה לכמה שניות (משתנה בין פעם לפעם) ולאחר מכן נכבית. אם אני מסתכל חזק מקרוב אני רואה שהתצוגה עצמה עדיין עובדת ורק התאורה האחורית כבויה. מקריאה באינטרנט אני מבין שזה כנראה האינוורטר. זה משהו שאפשר להחליף לבד? איפה קונים אם כן? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Rudo17,

שלום, היום קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס אקס פי .. בהתקנה חילקתי את הארדיסק לשתי חלקים 100 ו150. לא הייתי מרוצה ורציתי לעשות פירמוט מחדש ... במסך ההתקנה של האקס פי הוא כותב לי שהוא לא מזהה לי את הארדיסק. לכן, אני מתקין ויסטה אבל בהתקנה שלו לא מופיעה כל הארדיסק בשלמותו רק החלק של ה-100? כרגע המחשב בהתקנה עם הויסטה ... איך אני אוכל לאחד חזרה את הארדיסק ? תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by eti28,

שלום, יש לי מחשב, פנטיום 3 אשר אינו מחובר לאינטרנט. עד לעכשיו הוא פעל נהדר וכשבאתי להדליק אותו הוא נותן לי פתאום הודעה כזאת: 162 configuraion error. tht RF-ID has changed. system-security-keyboard is locked. 176 the system hes been tampered with. torn power to your system off and then on. your system is now locked. מצב זה עולה על ההתחלה בדיוק איך שאני מדליקה את המחשב, הוינדוס לא הספיק לעלות אפילו ואז המחשב נעול, המקלדת מצפצפת שלוש פעמים וזהו, אין אפשרות להכנס לביוס ולא לעשות שום דבר אחר. החלפתי מקלדת, החלפתי עכבר ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש אתי.

• 14 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.