עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DarkW,

כפי שניתן לראות מהבדיקה של 3DMark הזכרונות שלי עובדים ב-667Mhz. האם זה תקין? האם הם אמורים לעבוד כל אחד ב-1333Mhz או שבגלל שזה 4GBX2 אז זה "מתחלק"? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by frankish,

שלום, יש לי כונן 3.5 עם חיבור IDE. יש לי מתאם IDE ל-USB. אני חושב לחבר אותו באופן קבוע לקבל מתח מהספק ושייכנס לאחת היציאות USB. האם מישהו רואה בעיה בחיבור קבוע שכזה? אני יודע שיש מארזים חיצוניים אבל אני רוצה שיישב באופן קבוע במארז רק שאני לא יודע אם חיבור כונן קשיח באופן קבוע ל-USB זה תקין. תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  3. שלום, **לא בטוח שזהו הפורום הנכון - תקנו אותי אם כך המצב ולאן להעביר. תודה. תוכנה משתמשת רק ב-25% מיכולת המעבד. לא ברור לי איפה צוואר הבקבוק. נתקלתי בתופעה בפעולות שונות. אתן דוגמה ספציפית: מדובר בפעולה של קריאת קובץ טקסט ועיבודו לקובץ שמע mp3. לא משנה באיזו תוכנה ספציפית מדובר (בכוונה לא מצויין), זו התופעה עצמה שמעניינת אותי. גודל קובץ הטקסט הוא 250~ KB, והגודל הסופי של קובץ השמע הוא בסביבות 80~ MB, כשזמן התהליך הוא 30+ דק' (!!). המערכת שלי: Asus P5QPL-AM (sata 2), Intel Q8200, Kingston 2*1GB DDR2 800, Intel 510 120GB SSD, Windows 8 32bit. אני מודע לכך שהמערכת לא חזקה וחדישה במיוחד, אבל לשימוש יומיומי רגיל מספיקה בהחלט. - בהתחשב בגדלי קבצי המקור והתוצר, לא נראה לי שהבעיה…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. לאחר פירמוט המחשב והתקנת וינדוס 7 64,המחשב עושה בעיות: 1.בעת הפעלה וכיבוי של המחשב,יש מלא פסים לבנים על המסך.[בדקתי עם 2 מסכים והתופעה חוזרת כל פעם]. יש לציין שכאשר המחשב כבר עובד אין שום פסים.הפסים מופיעים רק בכיבוי והפעלה של המחשב. כמו כן כאשר מתקינים תוכנה מסויימת שוב מופיעים מלא פסים לבנים. 2.אין קול במחשב.יש רק רעשים שיוצאים מהרמקולים.כמו כן חיברתי אוזניות וזה עדיין משמיע רעשים.[הרמקולים תקינים,נבדקו]. הותקנו כל הדרייברים הנכונים.מה יכולה להיות הבעיה? הנה המפרט של המחשב: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. מה לעשות,איפה להתחיל? 1.האם ל…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by Bentel,

שלום קניתי דיסק קשיח חדש וניסיתי להתקין עליו את נמערכת הפעלה אבל המחשב קופא עם תחילת ההתקנה... החלפתי זיכרון ואין שינוי.. מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד Dell V131 עם HD 500GB 7200rpm ובנוסף HD חיצוני WD green 1TB שמחובר בחיבור 3.0 USB המחשב מחולק לC ו D אשר נמצאים במחשב עצמו (500GB) וE,F,G שבכונן החיצוני. כאשר אני מעביר קבצים בין C ל D המהירות היא איטית מאוד מתחיל ב40מגה לשנייה ומהר מאוד צונח ל18מגה לשנייה, כאשר אני מעביר קבצים קטנים ( 2GB ) מC או D לכונן החיצוני העברה היא יחסית מהירה הוא מתחיל במהירות הזויה של 400 מגה לשנייה ובסופו של דבר מתאזן ב50, כאשר לקחתי קובץ גדול (20GB ) הממוצע היה 50 .. מהיריות אלה לעומת העבר איטיות בהרבה.. כאשר הייתי מעביר קבצים בUSB 3 קצב העברה היה בערך 90 קבוע וכעת משהו השתנה. מבחינת המהירות בין C לD היא לא אמורה להיות גבוהה אפילו מUSB3 ? (הרי זה זה אותו HD רק כונ…

• 13 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. Started by liron.r,

שלום, יש לי הראד דיסק חיצוני של ווסטרן דיגיטל (WD500H1U) והשנאי שלו נשבר. אני לא בטוח עד כמה חשוב להשתמש בשנאי מקורי או בשנאי שמספק בדיוק את אותם נתונים כמו של מקורי. על השנאי מופיעים כמה נתונים חוץ מוולט ואני לא יודע למה חשוב להתייחס (מופיע בתמונה). תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by pergola,

כל פעם שהמסך שלי נכבה אחרי חצי שעה כדי לחסוך בחשמל, המקלדת שלי מפסיקה לעבוד, ועלי לכבות את המחשב לגמרי בכדי שהמקלדת תתחיל לעבוד מחדש. מה עלי לעשות/לשנות בהגדרות המערכת בכדי שפעולה זו תיפסק?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by My Gnexi,

שלום ויום עצמאות שמח! היה לי במחשב ככה: כונן 1 נקרא לו SSD עליו מותקנת Ubuntu 12.10 כונן 2 נקרא לו HD ישן עליו מותקנת Windows Server 2012 קיבלתי כונן חדש נקרא לו HD חדש ומה שניסיתי לעשות זה להעתיק את HD ישן לHD חדש ואז להוציא את הישן. הפעלתי בUbuntu את התוכנה GParted והעתקתי את המחיצות מHD ישן לHD חדש, כיביתי, הוצאתי את הישן הדלקתי שוב לUbuntu. ראיתי שאכן הקבצים שלי נמצאים בHD החדש, ניסיתי להעלות את המחשב מהHD החדש (F12 כשהמחשב נדלק), במקום לקבל Windows קיבלתי מסך שחור עם סמן קטן שמהבהב. אז העלתי התקנה של Windows 2012 מHD חיצוני שממנו התקנתי (כי אין לי CD), ונכנסתי לrepair->Command Prompt ושם הקלדתי פקודות שמצאתי באינטרנט שכנראה היו רעיון גרוע bootrec /scanos …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by יוליוס,

שלום לכולם. לאחר שהגדרתי במחשב אליו מחוברת המדפסת לשתף מדפסת, נכנסתי ללוח בקרה הגדרות שיתוף מתקדמות לציבורי : לגילוי רשת, ולשיתוף קבצים ותיקיות ,ומסמן בנקודה -הפעל, לוחץ אישור . אבל עדיין נשאר מוגדר בנקודה השניה בטל. מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  11. שלום לכל המומחים יש לי מחשב די ישן, משנת 2008 עם חומרה די בסיסית. אני רוצה לראות סרטי HD 1080p אבל אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך. הם די מקרטעים והמחשב לפעמים נתקע כשאני מפעיל את הסרט. ניסיתי להתקין קודקים חדשים והמצב רק החמיר. אני רואה עם KMPLAYER או VLC. המפרט שלי כדלקמן: Athlon 64 X2 4800+ 2.5 GHZ ram: 4 gb 3.75 usable ATI Radeon HD 3200 on board Windows 7 64 bit כל מה שאני מבקש זה לראות סרטים, לגלוש ולשחק משחקי 2D. האם יש אפשרות לשפר את הביצועים של המחשב הזה מבלי לקרוע את הכיס ולהחליף חלקים "כבדים"? סה"כ הוא מחשב סבבה (720p רואים סבבה)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ShahafH,

אהלן, אני משתמש במיקרופון ג'נרי של סילברליין אבל אם אני לא טועה (הבעיה היא כבר מלפני הרבה זמן) זה היה במיקרופון אחר. כשאני מתחיל שיחות בסקייפ או אפילו סתם מצב שאני צריך להקליט את עצמי אני שומע ממש חלש. בהגדרות של המחשב אני עם המד של המקרופון עד הסוף ועם בוסט של 20 דציבלים, אבל מה שבאמת מוזר בשביל להחזיר את המיקרופון למצב שהוא לא יהיה חלש אני פשוט מזיז ל30 וחזרה ל20 בלי אישור בלי כלום והבעיה מסתדרת. אני יודע שקצת כתבתי את זה לא מסודר פשוט בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. האם מישהו שמע על זה או שיודע איך לתקן שלא כל פעם שאני מתחיל שיחה אצטרך לעבור את הפרוצדורה הזאת? צירפתי סרטון שממחיש את הבעיה: תודה רבה, שחף.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי, יש לי רמקולים LOGITECH Z323 אם זה משנה. עד לפני כמה זמן הכל היה טוב אבל לאחרונה התחלתי לשמוע רק מרמקול אחד (הימני- זה שממנו יוצא הכבל הירוק), הבעיה נפתרה כאשר סובבתי והזזתי קצת את הכבל הירוק בחיבור למחשב עד שלפני כמה זמן הרמקול השמאלי הפסיק לעבוד לגמרי גם שמשחקים עם הכבל הירוק (גם כשחיברתי את הכבל לחיבור רמקול הקדמי במארז). חשבתי שזאת בעיה בכרטיס קול במחשב, אבל בדקתי את הרמקולים במחשב נוסף, ואמנם שמעו בשני הרמקולים, אבל, גם פה, הייתי צריך לשחק קצת עם הכבל הירוק... תודה על העזרה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  14. אלהן, שעות אני סורק את הרשת ולא מצאתי שום בעיה דומה לשלי, ברשותי Xtreamer ultimate (inter Atom 1.8) מריץ ווינדוס 7 הבעיה היא שחייב להיום מחובר מסך לחיבור ה DVI ושהמסך יהיה חובר לחשמל, אחרת המחשב לא נדלק, בנסוף, המחשב נכבה כאשר מנתקים את המסך או את שקע החשמל של המסך!! מישהו מכיר? אולי יודע מה הפתרון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  15. שלום לכולכם יש לי windows XP (כן, עדיין...) את רוב הדיסקים שלי, המחשב מזהה בלי בעיות יש לי 2 דיסקים של שמע (CD Audio) שעובדים מצויין במערכת, אבל כשאני מכניס אותם למחשב אני מקבל הודעה שהדיסק ריק אי אפשר לשמוע אותם בשום תוכנת שמע. בדקתי גם אצל חבר עם Windows 7 וגם אצלו הדיסק נראה ריק. מוכר למישהו? יש פיתרון?

16. Started by lidorx7,

אהלן חברים, יש לי בעיה מוזרה בכניסה ויציאה ממשחקים. כשאני נכנס ל BF3 עם הרזולוציה הרגילה בDESKTOP 1280X800 המסך נהיה כחול וכותב No signal , אך אני שומע את המשחק רץ, לחיצה על ALT+F4 מחזירה אותי לדסקטופ , גיליתי שכאשר אני משנה רזולוצית דסקטופ לNATIVE זה עובד והמשחק רץ. או לחילופין אם אני מעלה את המשחק כחלון ( ALT+ENTER) יש לציין שאני יכול להריץ רזולוציות גבוהות כמו 1900 + אבל קורה שאני שם רזולוציות נמוכות ממנה ושוב הבעיה חוזרת..המשחק נעצר ,מסך כחול NO SIGNAL הדבר קורה ברזולוציות מסויימות.. קורה גם ב far cry 3 וב FSX , המשחק פועל ואז כשאני יוצא לדסקטופ אני שוב מקבל את המסך ואז חייב לעשות RESTART למחשב דרך הכפתור. הבעיה ביציאה יותר מטרידה אותי.. פירוט מחשב: I5 GTX660 OC מחוב…

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  17. פעם בשעה קופצת לי ההודעה הבאה על המסך "אקסלפלורר הפסיק להגיב אנא המתן בזמן שווינדוס מחפש פתרון לבעיה" ואז נסגרים לי כל העמודים ואני צריך לפתוח הכל מחדש למה ההודעה הזאת קופצת כל הזמן ?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by noamsa,

היי כולם, יש לי משהו מוזר במחשב, קניתי לאחרונה שתי זכרונות של 4G, והרכבתי אותם בתוך המחשב כשאני מסתכל בהגדרות של המחשב אני רואה את הנתון הבא: installed memory (RAM): 8.00 GB (2.50 Usable מה זה אומר? למה אני לא יכול לנצל את כל הזיכרון? להלן המפרט מחשב שלי: windows 7 32bit לוח אם: Gygabyte GA-g41mt-S2 מעבד: Intel Pentium® D 3.2 כרטיס מסך: NVIDIA Quadro FX1700 אודה לכם מאוד על העזרה.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. היי, התוכנה speedfan מראה שהטמפרטורה של המחשב גבוהה. האם יש משהו שאפשר לעשות? (להחליף מאוורר?) איך אני יודע מה זה tempX? תודה

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה רכשתי שני זוגות רמקולים אבל במחשב שלי יש רק כניסה אחת ירוקה 3.5 מ"מ (aux) (הכבל של האודיו הירוק..) דוגמא:http://sizmedia.com/my.php?i=1jzibdcntqo4.jpg אך אני זקוק ל2 כניסות. ניסיתי לרכוש מאיביי מפצלים כמו זה לדוגמא:http://sizmedia.com/my.php?i=nnhxyuj2zz3e.jpg או זה לדוגמא זה: שאגב עלה לי 100 ש"ח.. http://sizmedia.com/my.php?i=ggiqnnoi0jwn.jpg בסופו של דבר כשניסיתי לחבר אותם אז או שהיו בעיות מגעים או שהאיכות סאונד הייתה על הפנים.. ואני באמת מחפש בנרות איך לסדר את זה.. אני אשמח אם תציעו לי פתרון שיעבוד ללא כל בעיות סאונד/מגעים כולל גם אם זה לרכוש ציוד נוסף.. אין לי בעיה לקנות כרטיס קול או סוג של אקולייזר או משהו בסגנון שיפצל.. אין לי שמץ.. העי…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by eitan10,

שלום לכולם. לפני שבוע הופיע לי מסך כחול, המחשב נכבה ולא עלה והשמיע צפצופים. רק כעבור כמה שעות עבד. כעת קרה לי שוב. מסך כחול, נכבה , לא עולה ומשמיע צפצופים. מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by det0x,

שלום אנשים, יש לי מחשב עם מערכת XP דיסק קשיח IDE אני רוצה לחבר דיסק קשיח נוסף גם PATA על אותו כבל IDE שקיים מחובר איך אני אמור לשים את תצורת הJUMPERים בדיסקים ומה לשים את מה?באמצע של הכבל או בסוף? תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by eliyaex,

שאלה יש לי כרגע מלא בעיות במחשב ואני חושב שהכי טוב יהיה לעשות לו ריסט הבעיה היא שיש לאבא שלי תוכנות שהוא עובד איתם במחשב ואני מפחד הם לא יפעלו לו אחרי זה אחת עובדת עם דוס(ולקח שנים לטכנאי שלנו להעביר אותה מהמחשב הישן למחשב הזה ולהתאים אותה והכל)והשניה היא תוכנה שעולה הרבה כסף ואתה מקבל קוד רק למחשב אחד ואני מפחד שאם אני יאפס תמחשב אז זה לא יקלוט תמחשב וירצו עוד כסף מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by gaint11,

רציתי לדעת האם כרטיס המסך Nvidia 210 GT מספיק על מנת לשחק משחקים כמו 2K13? תודה מראש

25. Started by nov123,

יש לי מחשב נייד של acer מחשב מאוד חזק וללא בעיות,בשבועות האחרונים נתקלתי יום אחד בבעייהשכאשר אני פותח את מסך המחשב הוא מתעורר משינה ולוקח לו הרבה זמן לעלות( מספר דקות) ואז מופיעה מסך שכתוב בו 2 אפשריות: start windows normally או lunch startup repair אני בוחר באפשרות של ה recommended ואז למחשב לוקח הרבה זמן לעלות באיזור השעה ואפילו יותר ופעם קודמת שזה קרה לי אחרי הרבה זמן הוא העלה איזה מן תוכנית כזאת שאחרי עוד כמה זמן הסתדר המחשב וככה איזה חודש הייתי איתו ולא היו שום בעיות ועכשיו ממש בדקות האחרונות הדלקתי אותו ושוב אותה הבעייה ועכשיו הוא לא עולה מה לעשות? ואיך אפשר להימנע מבעיות כאלו בעתיד? תודה רבה ושבת שלום!

דיונים חדשים בפורומים