תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי P3 ולוח של אסוס CUV4X-C ואחרי שהתקנתי את הדרייבר של הלוח (דרך היה לי WIN 2000 ועכשיו שמתי XP PRO) מופיעה לי בעיה ואני לא מוצא לזה דרייבר. גם כשאני בודק מה שמותקן אצלי במנהל ההתקנים מופיעים לי סימני שאלה צהובים ב-MOLTIMADID AUDIO CONTROLLER וגם ב-PCI IMPUR DEVICE וגם ב-VIA BUS MASTER IDE DRIVERS(מה שיש בקובץ שצירפתי,זה לא מוצא את זה) מישהו אולי יכול לעזור לי כי כבר ניסיתי הכל ואין לי מושג מה זה. דרך אגב יש לי כרטיס קול ולו מצאתי דרייבר ל-XP אבל עדיין אין קול.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כשאני מתקין את ה WINDOWS הוא נותן לי בהתקנה בהתחלה זהרה כזאת ש WINDOWS LOGO לא הצליח להתקין משהו ולכן המשך של ההתקנה תגרום לבעיות ביציבות של ה WINDOWS בעתיד ואז יש YES או NO אני עושה תמיד YES וזה ממשיך אבל השאלה למה הוא אומר לי את השאלה הזאת ? ד":א לפני זה היה לי HD רגיל וזה לא שאל אותו את השאלה הזאת אז השאלה למה הוא אונר לי את ההזהרה הזאת ? הWINDOWS גירסא חוקית ניסיתי עם עוד גירסות WINDOWD וזה אותו דבר תודה רבה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הX1600 PRO ואת הצורב דיוידי והתקנתי במחשב. יש לי פנטיום 4 בסלוט 478 יש לי ספק ג'נרי 300 ואט. המחשדב עובד ומשחקים עולים. אך אני חש ירידה מסויימת בביצועי המחשב. קשה לו אפילו להריץ את ניד פור ספיד מוסט וונטד על גרפיקה לא הכי גבוהה. מעבר לכך צרבתי דיסק דיוידי..במהירות 8X והצריבה ערכה כ25 דקות..הבאפר כל הזמן השתגע. ייתכן שכל אלו נובעים מהספק כוח החלש? טמפ המארז עלתה ב5 מעלות לאחר השידרוג וטמפ המעבד עלתה בכ7-8 מעלות לאחר מאמץ (לעומת מה שהייתה לאחר מאמץ לפני השדרוג). או שמא לנסות לפרמט ולשתוק? :s05: מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי בלוח אם חדש של אסוס (P4T8X)ת מעבד חדש של אינטל (2.8Ghz) זיכרון חדש וכרטיס מסך חדש (ATI RADEON 9700 PRO). אחרי כל ההתקנות אני בא להפעיל את המחשב פעם ראשונה. הביוס עולה ונראה שכל הרכיבים מחוברים נכון והכל עובד כשורה, אבל כשהמערכת מנסה למצוא את מערכת ההפעלה היא לא מוצאת אותה ומחזירה הודעת: System boot failure. Please insert boot disk מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שכל הכבלים מחוברים נכון כי הביוס מזהה אותם בצורה מושלמת. שאר החומרה במחשב: (ספק כוח 300W, צורב של אסוס, די-וי-די של אסוס, טייפ גיבוי של onstream, כרטיס ISDN וכרטיס קול Soundblaster Live! Platinum של קריאטיב) תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב חדש נייח המסך מתחבר בכבל DVI לכרטיס מסך R280X לאחרונה קורה לי דבר מוזר שכאשר אני לא נוגע במחשב לאחר 20 דקות המסך נכבה והוא לא מצליח לחזור אני מקבל את ההודעה no input signal ורק שאני מכבה ומדליק את המחשב הוא חוזר, זה קרה לאחרונה לפני לא היה בעיה והוא היה חוזר מהמצב שינה הזה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 הרדדיסקים. 2X40GB מחוברים בRAID 0 - כונן C 320GB - כונן D הWINDOWS מותקן על כונן C בפרמוט האחרון רציתי להאיץ קצת את ביצועי המערכת ופירמטתי את C על FAT32. לאחר שנשבר לי מזה שכל פעם שנתקע לי המחשב (וזה קורה בזמן האחרון יותר מדי, אולי אני אפתח על זה תרד נפרד ) אובדים נתונים וWINDOWS מריץ CHKDSK השתמשתי בPM והחלפתי את מערכת הקבצים בC לNTFS. לאחר ההחלפה ראיתי שגודל הבלוקים הוא 512K וע"מ לשפר את ביצועי המערכת בקבצים גדולים אמרתי לPM להפוך את הבלוקים ל16K. כמו כן אני חושב (אבל לא סגור על זה) שD הפך להיות "ACTIVE" לאחר שהPM סיים לעשות זאת המחשב הופעל מחדש וקיבלתי DISK ERROR. הפעלתי עם תקליטוני הצלה וכל מה שהצלחתי לגלות הוא "partition not closed properly" או משהו …
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ניסיתי לפתור לבד דרך ה FAQ אבל לא הצלחתי לכן לפניכם הבעיה: עבדתי על מחשב עם לוח אם של ASUS זכרון של אלקסיר 256 עם מהירות 266 מעבד סלרון 1700 XP עם חבילת השירות השנייה. לפני שבוע קניתי לוח אם של ABIT NF7M ומעבד SEMPRON 2300 וזכרון A-DATA 256 מהירות 400 כדי לשדרג . החלפתי את הלוח והמעבד ואת הזכרון הישן הוספתי ביחד עם החדש. אחרי ההחלפה קצת לפני שהלוגו של וינדוס XP עולה יש מסך כחול לשבריר שנייה ואז המערכת עושה ריסטרט. אין לי אפשרות לבטל את הריסטרט כי עדיין לא הצלחתי להכנס לוינדוס ולכן אני לא יודע מה יש במסך הכחול... ניסיתי לשחק עם הזכרונות לא עזר מה שכן המחשב לפעמים אומר לי שהמהירות של המעבד לא מותאמת וצריך להתאים אותה והוא אומר זאת אחרי ה POST אולי אם אני מחליף לוח אם ומעבד …
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מה לעזאזל?? Gigacube Radeon 9600xt שנקנה לפני 4 חודשים בערך תודה!!
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, הבעיה שלי היא כזאת יש לי מחשב נייד Asus N82JQ-A1 עם זכרון משודרג ל8GB, לאחרונה רכשתי SSD של חברת CRUCIAL וגם תושבת לחיבור הרד דיסק נוסף במקום הכונן האופטי, המטרה ברורה - להשתמש בSSD לOS והדיסק המשני למידע. הבעיה היא שההתקנה של WIN7 לא רואה את הSSD ברשימת הדיסקים האפשריים להתקנה, וגם לא מצליחה לעשות BOOT ממנו. את הSSD רואים בBIOS ובמערכת ההפעלה (אם אני מעלה את הOS מהדיסק הרגיל) דברים שניסיתי עד עכשיו ולא עזרו: - שינוי בקר SATA לAHCI או לIDE - הוספת דרייברים של AHCI/RAID בזמן ההתקנה - שינוי BOOT לUEFI וחזרה - חיברתי את הSSD למחשב נייח והכל עבד בסדר, ההתקנה ראתה אותו, התקנתי עליו OS והעברתי אותו חזרה ללפטופ, לא הצליח לעשות BOOT בטענה שאין BOOT DEVICE - החלפת הSSD …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי זכרונות PC5400 של GSKILL 1GB שפועל בערוץ כפול.. עכשיו כמה שאלות: 1. התקנתי את התוכנה CPUZ ורשום שהזכרונות הם PC5300 ולא PC5400 (שכך רשום על הקופסא) עכשיו הזכרונות הם מסוג DDR2 667MHZ..ואני חושב שהם פועלים 5-5-5-13 למרות שרשום על הקופסא 4-4-4-12...אולי צריך לכוון משהו בביוס? שיוריד את התזמונים שלהם? 2. רשום על כל זכרון (בCPUZ) שהוא פועל ב333MHZ האם זה בגלל שהם ערוץ כפול? תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עשיתי עדכון FIRMWARE לצורב ולאחר מכן RESTART, וכשהמחשב עלה, הוא זיהה לי את ה CDרומים אבל לא הצליח להתקין להם דריוורים סטנדרטים של וינדוס, זה מה שהוא רושם : This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) בקיצור, שני הCDרומים ששלי לא עובדים כרגע ואני לא מצליח לסדר אותם, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
כשאני משחק משחק כלשהו (לא כולם חלק זה לא עושה את זה...) לרוב זה משחקי מכוניות כמו MOST WANTED-UNDERGROUND וכו... לאחר כמה דקות זה נתקע עושה מסך שחור ולאחר דקה זה חוזר למשחק וככה 3 פעמים וכבר בפעם השלישית המשחק כבר לא חוזר לעצמו זה מראה לי את ההודעה הזאת כשזה עושה את המסך השחור: מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת!!??? דרך אגב זה RADEON 9550 256MB 128BIT
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז קיבלנו היום את המחשב מ-TMS בחולון. אפשר לראות את המפרט השני בקישור: כאשר אני מנסה להתקין WINDOWS 10 PRO HEB מה-USB (התקנה מקורית של מייקרוסופט מהאתר), הוא מגיע לשלב של בחירת הכונן. אבל לא משנה מה עשיתי שם בגדר הידע הבסיסי שלי הוא כותב אזהרה/הודעת שגיאה שלא ניתן להתקין כי חסר התקן או משהו. אני יכול ללכת למשרד לצלם את ההודעה אבל הייתי עוד יותר שמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי זה. אגב בהודעת השגיאה מצויין משהו שקשור לביוס. מה צריך לעשות? אני פשוט לא גר קרוב לחולון אז זה נסיעה ארוכה וגם הם סוגרים היום בשתיים ולא בטוח שיידעו לעזור. בטלפון הם אמרו שפשוט צריך להגיע. עוד שאלה קטנה. קנינו מחשב עם מסך והכבל HDMI לא …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי לוח אם שך MSI AGPX8 DDR הכול רגיל ועם שני חיבורי SATA היה לי גם דסק 200GB של WD SATA אבל הוא נהרס לי אז החלפתי אותו ועכשיו אני לא מצליח להתקין אותו... נכון שלפני ההתקנה של הווינדוס צריך ללחוץ על F6 ואז להתקין את DRIVER של SATA!!! אז אחרי שאני עושה את כל זה והוא מגיע לחלון שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין את וונדוס אז ללחוץ על ENTER אם אני רוצה לתקן את הדיסק ללחוץ על R וכו.... אני לוחץ על ENTER ואז הוא מראה לי חלון שבו הוא אומר לי המחשב לא מזה שום דיסק קשיח מותקן!!!! איך זה יכול להיות???? יכול להיות שהלוח אם הלך? נסיתי גם לשנות את החיבורים של הSATA (יש לי 2).... תודה אני מאוד מקווה שתעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המחשב לא מזהה שחיברתי אליו אזניות ולאומת זאת את הרמקולים הוא מזהה גם את האזניות וגם את הרמקולים חיברתי לאותו חיבור . סוג החיבור הוא AUX אבל שמתי לב להבדל בין ה AUX של הרמקולים לאומת האזניות לאזניות יש 3 פסים ולרמקולים יש שני פסים... אולי זה הסיבה?.. השמח לעזרה בנושא..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הגיע אלי הארד דיסק לבדיקה, עם בקשה להוציא חומר אם יש אפשרות לפניי הפירמוט וכו'. על ההארד דיסק מותקנות 2 מערכות, אחת XP על כונן C ועל כונן D מותקנת מערכת הפעלה VISTA. לפניי עליית המערכות, ישנו תפריט בחירה, על מנת לבחור באיזו מערכת נרצה להשתמש או להפעיל. כמובן שמערכת XP לא פועלת ונפלה קשות, לכן הדרך היחידה פירמוט (כל התיקון וזה נוסה). עכישו, חשבתי לחבר את ההארד דיסק למחשב שלי, בחיבור SATA, על מנת לבדוק האם הוא יראה את הכוננים, אבל הוא לא רואה, חשבתי שהבעיה היא בכ, שכאשר הכונן הקשיח עולה, הוא מגיע לתפריט של בחירת מערכות וכו', ולכן לא נכנס וכנראה כתוצאה מכך המחשב שלי לא רואה אצלו עוד כוננים. השאלה שלי היא, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם מה שיש לעשות כאשר המערכת נפלה ב C לג…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני לא יכול לחבר את הדיסק קשיח לבד ב pri master ואני מחבר צורב יחד עם ההרדיסק באותו כבל ואותה יציאה ide האם באמת זה גורם לאי יציבות של המערכת .למשל בביוס אני יודע איך להגדיר את הכוננים ,מה שאני לא מצליח זה לג'מפר את הדיסק קשיח ,ואת שאר הכוננים,אני מצרף תמונת מסך שבה יש את האפשרויות איך לג'מפר את ההרדיסק ד''א הוא maxtor אני מאוד מודה למי שיעזור לי... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמערכת הפעלה עולה היא קופאת לשניה ויש ציפצופים מהלוח רצופים 2 - 3 שניות ואז המחשב עולה רגיל ועובד רגיל למה זה ? למה יש ציפצופים מהלוח ??? איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out אני אצרף פה כמה תמונות שתוכלו להבין אבל הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום רב. תופעה מוזרה במחשב שלי. נותרת ללא מענה מצד בזק או הוטנט. במחשב שמחובר בכבל רשת אין גלישה בדפדפן. מתקבל פינג אך בגלישה הוא נתקע במצב "ממתין לתשובה" או משהו בסגנון. החלפתי כבל רשת, ואף החלפתי לראוטר חדש ללא שינוי. בווי פי אין בעיה. הכל תקין. במחשב המחובר בכבל לאחר הרצת הפקודה לריסט לכרטיס רשת בCMD וריסטרט עובד תקין לזמן קצר ושוב נתקע. התופעה מופיעה במספר מחשבים כאשר הם מחוברים בחיבור כבלי כל אחד בנפרד, כך שהבעיה אינה לוקלית של המחשב הספציפי או בכרטיס רשת ספציפי. ראוטר חדש, כבל רשת אחר, מחשבים שונים והבעיה רק בחיבור קווי ולא באלחוטי. רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לפני המסך של הווינדוס מופיע לי השגיאה הבאה: windows could not start because of an error in the software please report this problem as: load needed dlls for kernel
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה לצפות בטלויזיה דרך המחשב. יש לי כ.מסך G.Force 5200, חיברתי אותו מהמחשב לטלויזיה באמצעות כבל S-Video. המחשב לא מזהה את הטלויזיה בשום דרך. ניסיתי להכריח אותו לזהות אבל שום דבר - מת. חשבתי שזה קשור לשיטת שידור - ניסיתי ולא הלך. אני כבר משתגע, ניסיתי לחפור בכל ההגדרות ללא תוצאה. יש לציין כי בעבר, הצלחתי לצפות דרך המחשב עם אותו כ.מסך, כבל וטלויזיה ואז המחשב זיהה את הטליוזיה באופן אוטומטי. יש למישהו פיתרון שיכול לעזור? תודה :s05:
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום! יש לאבא שלי במחשב הישן שלו כן כן 133 מגה ארץ 32 מגה בית מחולק ל4 כרטיסי זיכרון ממש ישנים קטנים כאלה בגודל של אצבע! קיצר עד היום היה לו במחשב 32 מגה בית כי הרי כל כרטיס הוא 8 כמובן אבל היום ניסיתי לחבר לפלוס כל ה 4 ניסיתי לחבר כרטיס זיכרון של 64 מגה בית אחרי שהכנסתי אותו יכול להיות שהיתה התנגשות או משהו כי הכרטיסים הקטנים והכרטיס היותר גדול לא אותו חברה ובסופו של דבר במקום לקבל 96 מגה בית אני מקבל 16 מגה בית עלובים!!!! ואני לא מצליח להחזיר ל32 המקורי למרות שהוצאתי את הכרטיס הגדול יותר נראה כאילו מה שאני לא יעשה זה נשאר 16 ניסיתי לשנות כמה דברים בביוס אבל שום דבר אין תגובה זה נתקע ב 16 אני מניח שאתם יודעים משהו אולי הגדרות מסוימות כי אני לא מבין גדול במחשבי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כחצי שנה, הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA geforce GTX560 Ti חברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיה הבעיה היא כזאת: ברגע שאני מחבר את הכבל למחשב יש רעש כזה (כמו הרעש שמחברים USB למחשב) ואז אני יכול לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה. למחשב כנראה יש איזה משהו שאחרי שאני לא נוגע בו מספיק זמן הוא כאילו נכבה אבל לא נכבה... איזשהו מצב שינה כזה שברגע שאני נוגע בכל מקש או בעכבר הוא חוזר לחיים המסך נדלק והכל חזר לאותו מקום שבו הפסקתי... אבל על המסך של הטלויזיה אני כבר לא רואה כלום (כאילו אין חיבור בין המחשב לטלויזיה למרות שיש) ובשביל שגם זה יחזור לקדמותו אני צריך להגיע אל מאחורי המחשב לנתק את הכבל HDMI שמחובר למחשב ולחבר אותו מחדש ואז אני שוב יכול לראות את המחשב על הטלויזי…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחרונה המקלדת החלה להתקע במשחקים למשל אני משחק TMN (משחק מכוניות) שם צריך דיוק בלחיצות ופתאום המקלדת קופאת ואיתה גם העכבר, אבל מה שהכי מוזר שלא כל המקלדת קופאת למשל אני יכול לעשות C+A+D ואז לצאת לווינדוס אבל אז מצטרף העכבר לעסק וגם כן לא עובד. הבעיה החלה פחות או יותר כאשר התקנתי ג'ויסטיק למחשב אבל מחוקתי אותו מיד לאחר הופעת הבעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-