עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הכל התחיל אתמול כשעברתי לאינטרנט במהירות של 3 מגה (אין לזה קשר לתקלה), לא הרגשתי במהירות ולכן הפעלתי מחדש את המחשב. לפתע, המחשב קפא במסך ה-BIOS, כפתור ה-NumLock לא עבד (ככה אני בודק בד"כ אם נתקע המחשב). התקשרתי לחבר והוא אמר לי להוציא ולהכניס את הסוללה שיש בלוח אם וכך עשיתי, הבעיה התסדרה. היום, באמצע גלישה באינטרנט המחשב שוב קפא (ב-Windows) ולחצתי על כפתור ה-Reset במארז. שוב שמתי לב שהמחשב קופא ב-BIOS. הוצאתי והכנסתי שוב פעם את הסוללה, אבל הפעם זה לא עזר. הוצאתי שוב וחיכיתי בפרק זמן ארוך יותר (כחצי שעה) וכשהכנסתי הבעיה הסתדרה. איך אפשר לפתור את הבעיה אחת ולתמיד? האם הבעיה אולי בסוללה, אולי צריך לקנות אחת חדשה (סוללה בת כ-6 שנים)? יכול להיות שהבעיה היא בלוח אם עצמו (לוח של…

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by d.j boom,

אוקי, יש לי שתי cd rom במחשב. אחד של הצורב, ואחד רגיל. הבעיה היא ברגיל, והבעיה היא: מתי שאני לוחץ על הכפתור תפתוח אותו, הוא לא נפתח. (הנורה שליד הלחצן כל הזמן פועלת) מה עושים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  3. אהלן! יש לי בעיה שלאחר הפעלת המשחק BUBBLE SHOOTER המחשב מרסט עם BLUE SCREEN. בדקתי את הזכרונות עם MEMTEST ועברתי 10 לופים תקינים. כל שאר הפעולות במחשב מתבצעות ללא בעיה. יש לציין שיש דרייברים עדכניים ביותר למחשב והמערכת נקייה לאחר פירמוט. האם הבעיה בכרטיס מסך שלי?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  4. המחשב של בן דוד שלי.. הוא החליט שעם כל הבלאגן שהיה במחשב, המסכים הכחולים שהחלו להופיע בעליית המחשב הם ה"קש ששבר את גב הגמל" והגיע הזמן לפרמט. גם לאחר הפרמוט, המסכים הכחולים לא פסקו מלהופיע בהפעלת המחשב. גם אם עלה המחשב בלי מסך כחול בעליה, לא יקח הרבה זמן עד שהוא יופיע... ניסינו כל מיני דברים אבל לא הגענו לבעיה. אספתי כאן מספר שגיאות שהופיעו במסכים הכחולים: 0X00000024 0X0000000A 0X0000008E 0X0000007E אודה למי שיעזור/ינסה לעזור בנושא...

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  5. מחשב מזהה אבל לא פותח מצלמה לאומת זה מחשב אחר כן עושה את העבודה. במשב הבעייתי חיבור למצלמה מופיע ב device manager. ניסיתי לחדש driver הורדתי תוכנה יחודית למצלמה (canon 80d) eos utiliti אבל גם בתוכנה המצלמה לא נפתחת. לאומת זה דרך wifi המחשב כן עושה את העבודה חשוב לציין ש באותם כניסות של usb מכשירים אחרים כגון דיסק קשיח חיצוני ועכבר עובדים מצויין. וגם עוד משהו מקודם מצלמה כן עבדה עם מחשב הזה !!. מה עושים מוזר.!? ,תודה מראש

6. Started by ItachiSan,

שלום שידרגתי היום את הדרייבר של הכרטיס מסך (CCC) לגרסה חדשה יותר (עדכון אוטומטי של התוכנה) ומאז אין לי קול במחשב (האמת היא שפעם אחרונה שבדקתי שיש סאונד במחשב היתה אתמול בכלל, היום לפני השדרוג לא ניסיתי להפעיל כלום אז אני לא בטוח שהתקלה קשורה לשדרוג). על כל מקרה ניסיתי לעשות ROLLBACK על הדרייבר אבל זה לא עזר. ב DEVICE MANAGER רשום על הכרטיס קול שהוא עובד באופן תקין. דרך לינוקס יש קול. למישהו יש רעיון? מה עוד אפשר לבדוק? תודה מראש, ערן.

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  7. שלום, חיברתי ספק כח חדש למחשב. בספק הכח החדש אין סוג של חיבור שהיה מחובר ללוח האם ממש ליד הגוש הגדול של ה20 חוטים. בתמונה יש את החיבור שלא קיים בחדש ולמרות זאת המחשב פועל. מה החיבור הזה? האם המחשב שלי בסכנה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  8. הי, קיבלתי מחשב משומש שאין בו חיבור נקבה למסך, רק זכר. יש מתאם שאני צריך לקנות או כבל? הנה תמונה של חיבורי המחשב: תודה!

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  9. אבקש תגובות מפורטות מה עלי לבצע בכדי להיתגבר על התקלהץ

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by elyaz,

אהלן אני מנסה לחבר אוזניות לחיבור audio שנמצא בקדמת המארז- המחשב לא מזהה שחיברתי את האזניות וכמובן שלא שומעים. המחשב חדש יחסית המארז-HEC 6A19 לוח אם - P43-DS3L יכול להיות לעשות enable לחיבור? לא מצאתי בשום מקום תודה

• 7 תגובות
    • 9.3k צפיות
  11. Started by dante123,

אני אשמח ללינק עם מדריך כזה (עדיפות ראשונה עם תמונות, עדיפות שניה בעברית). תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by itail,

שלום! אני מנסה להתקין כרטיס מסך על מחשב שיש בו כרטיס onboard. חיברתי את הכרטיס ליציאת ה-AGP אך המחשב לא מזהה אותו כלל - מה אני יכול לעשות?? תודה

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by Ornit_R,

היי לכולם, ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי כרגע הוא להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה מצליח, אבל זה די מייאש לעשות את זה בכל פעם מחדש... עצה? פיתרון? או שמא לקחת את המסך לבדיקה? תודה רבה, אורנית.

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by r1987,

המחשב שלי הוא יחסית חדש,קניתי אותו לפני חצי שנה ועד עכשיו הוא עבד בלי בעיות לאחרונה כמעט בכל פעם שאני מדליקה את המחשב,הווינדוס מסרב לעלות ובמקומו כתובה הודעה על מסך שחור שהמחשב לא מצליח לקרוא את הדיסק הקשיח,משהו על זה שהקריאה "נפלה" או שהווינדוס כן עולה ואחרי חצי שעה-שעה הוא מתחיל לעבוד לאט ונתקע וכשאני עושה ריסט הוא שוב כותב לי את אותה הודעה מיותר לציין שכשאני מנסה לפרמט אותו תוכנת ההתקנה של הווינדוס נתקעת כשהיא מגיעה לחלק שהמחשב סורק את הדיסק הקשיח מה עושים? לקחת את המחשב למעבדה או שיש דרך לסדר את זה? יש לי ווינדוס XP עם SP2 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by amitaisch,

היי תקשיבו חברה יש לי בעיה ממש מעצבנת!! ואני ממש לא יודע כבר מה לעשות.. אז ככה: כל פעם שאני נכנס למשחק במחשב שלי שיש לו גרפיקה יחסית כבדה אז הוא פתאום נתקע ועל התמונה מופיעים ריבועי או נקודות צבעוניות.. זה קורה כמעט תמיד כשאני משחק במשחק עם רפיקה כבדה ולפעמים אפילו בסרטים ביוטיוב, לפעמים המחשב מבצעה שיחזור וחוזר למסך רגיל לפעמים הוא נתקע וצריך להדליק אותו מחדש.. ד"א שידרגתי כבר את הדרייבר.. הכרטיס מסך שלי הוא: geforce gts 450 צירפתי תמונה שמראה מה קורה למסך ממש ממש תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by TomB,

אני יודע שזו בעיה ותיקה ובטח יש עליה 20,000 ת'רדים, אבל הבעיה שלי יותר ספציפית - הXP לא נכבה (P3 - 400MH) ואני כמעט בטוח שזה בגלל הדרייברים של ה SB LIVE שמותקן עליו (אני זוכר שהדרייברים ל2000 ביטלו את האופציה לHIBERNATE כך שזה לא יפתיע אותי אם הכרטיס הנ"ל הוא האשם). יש מצב שזו הבעיה? ואם כן, יש פיתרון קסם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by buldozer,

יש לי שאלה לכולכם. יש לי בעיה שאת הסרטונים והסרטים שיש לי במחשב המחשב מסמן בסמל של וינאמפ ולא של וינדוס מדיה פלייר איך אפשר לשנות את זה??? אצפה לתגובה. דחוף!!!!!!!!!!!1

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by Astronaut,

שלום חברים, לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש שנועד בעיקר למשחקים אך גם שיהיה חזק באופן כללי. הכל טוב ויפה ואני מרוצה מאוד מהמחשב, אך מהרגע שקיבלתי אותו שמתי לב לכך שהוא די רועש. <<המפרט של המחשב בצד לפי מירב הבנתי המארז Fractal Design define r3 אמור להיות מבודד רעש, ולא שמעתי על כך שהקירור למעבד אמור להיות רועש מידי, אז מה יכול להיות מקור הרעש? המאווררים של המארז? ואיך אני יכול למנוע דבר זה? (הרעש הוא סטטי, כלומר גם כאשר אני לא מאמץ את המעבד הרעש לדעתי חזק מידי). תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SPONER,

רוצה להפסיק תהלכים בווינדוס , כנראה זה מה שביא לי את בעיות האיטיות המצעבנות .(מקווה שזה זה ) אבל אין לי מושג אילו תהליכים אסור לי לבטל . למשל האנטיווירוס . אני אשמח לתשובה כמה שיותר מהירה (סתם מעצבן לחכות תמונה מסומנת עם התהלכים שאני לא יודע לגביהם: http://www.fastup.co.il/images/33065958.png תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הפעלתי AIDA64 שמתי את המעבד בסטרס על 100% ה WATT מגיע רק ל 50W למרות שזה מעבד של 90W , במשך 10 דקות של סטרס המעבד הגיע רק ל 3.4GHZ שהתדר בסיס 3.3 , זה נדיר שזה מגיע ל 3.5/3.6 , מה זה יכול להיות ?

21. Started by morx,

היום קניתי E8400 על הלוח P5K3 ואני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך הראשון (לפני שאפשר להיכנס לביוס) זה נתקע שמה אין אפשרויות אין כלום!! מה עושים D:

22. הי. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם העכבר הזה. העכבר עובד לפי הרצון שלו. והיום בכלל הוא לא רוצה לעבוד. העכבר עובד לפעמיים ואז לפעמים באמצע התקנה או עבודה בWindows העכבר לא מגיב ועושים ריסט והוא חוזר להגיב. אבל היום לאחר הריסט הוא בכלל לא רוצה להגיב. נסיתי לחבר את העכבר בPS2 עם המתאם שקיבלתי איתו וגם בכל יציאות הUSB. העכבר מראה נורה אדומה אבל הנורה ניכבת. שהעכבר עובד בצורה נורמלית הנורה לא ניכבת אלא נהיית אדום חלש מאוד. ושנוגעים בעכבר הנורה האדומה נידלקת חזק. הפעם יש נורה חזקה שנדלקת פעם אחת וזהו אין יותר תגובה מהעכבר. נסיתי את העכבר על לוחות אחרים אותה בעיה. יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת? אני זוכר שמשיהו כתב על גירסאת Rev 1.0 שיש לה הרבה בעיות אבל אני לא זוכר אם זה העכבר הזה או הM…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Idan06,

כשאני משחק במשחקים כבדים, בזמן האחרון כמו: Rainbow6 vegas2 או בportal, המחשב שלי קורס. קריסה קצת מוזרה, כי אין מסך כחול, והמסך פשוט נהיה שחור/ רשום NO SIGNAL במסך, ואז המחשב דומם. כשאני עושה ריסטרט לעיתים יש 3 צפצופים מהמחשב והמסך עדיין נשאר שחור אז אני צריך לסגור את המחשב ולהדליק מחדש ואז זה מסתדר. כשהמחשב נדלק אני מקבל הודעה כזאת: The system has recovered from a serious error וכשאני מרחיב זה נראה כך: http://img205.imageshack.us/img205/1474/61439773rq8.jpg כשאני לוחץ על send error report, מפנים אותי לעמוד הבא: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/10/en-us/5.1.2600.2.00010100.3.0?SGD=1d2df08d-00c7-43ce-8509-f194aed0e484 איך אני פותר את הבעיה הזאת? המח…

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by WhiteTigerK,

שלום לכולם, ביצעתי עדכון Bios ללוח Asus P5B - הגרסה שהגיעה עם דיסק ההתקנה של המחשב היתה 0806, ואני התקנתי את גרסה 1202 (בעזרת תוכנת AsusUpdate) - ההתקנה עברה בהצלחה לדבריי התוכנה, אבל כאשר בוצע Restart למחשב, אחרי הופעת לוגו הלוח, הופיעה הודעה שה-Overclocking נכשל (באנגלית כמובן...) וניתנו לי 2 אפשרויות - ללחוץ F1 כדי "לשחק" עם ההגדרות, או ללחוץ F2 כדי לעבוד עם הגדרות Default - לחצתי F2 והמחשב עלה בצורה תקינה - בבדיקה של גרסת ה-Bios אכן רשום 1202. מישהו נתקל בדבר שכזה, והאם יש סיבה לדאגה ? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by tood,

היי, 1. לוח האם הוא :p4i45gv 2. מערכת הפעלה : win home 3. אין לי כונן a 4. בזמן העליה של המחשב זו השגיאה שהוא נותן:DISK BOOT FAILURE , INSERT DISK AND PRESS ENTER,וכן הוא מבקש להכניס דיסקט לכונן a שאין לי. 5. נכנסתי לאתר הבית והורדתי את הדרייברים של הביוס ,במחשב אחר. 6. יש לי אפשרות לצרוב את זה על cd ,אם כן איך אני צורב את זה בכדי שזה יעלה עם הפעלת המחשב ואוכל לעדכן את הביוס. 7. האם יש פתרון לבעיה מבלי שאשנה ואו אעדכן את הביוס. תודה אהוד

• 7 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.