תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, הפעם האחרונה בה ניתקתי כונן קשיח כאשר המערכת עובדת הייתה כאשר 13GB היה הכונן הקשיח בעל הנפח הגדול ביותר, ניתקתי אותו בזמן שהמערכת עובדת והוא מת. לפני מספר ימים קיבלתי כונן SATA בתוך מגירת 5.25", זה עובד בצורה כזו שהמארז של המגירה מקובע בתוך סלוט 5.25" ובחלק הפנימי שלו מתחבר ליציאת SATA וחשמל SATA בתוך המארז. בחלק החיצוני מתחבר הכונן הקשיח בצורה כזו שניתן לשלוף אותו בקלות יתרה. השאלה שלי היא, האם כאשר אשלוף אותו הוא לא ימות? ניסיתי לחפש קצת חומר ומצאתי שצריך להיות מוגדר AHCI, לפי מה שראיתי אין את זה בלוח שלי (GA-EP43-DS3L). השאלות הן האם זה נכון שחייב להיות AHCI והאם אכן אין את זה בלוח שלי? רב תודות
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום גיליתי שיו טיוב לא עובד דרך הנתב. אני מנסה במחשב, לא עובד, מנסה ב-WIFI דרך הגלקסי, גם לא עובד. בגלקסי דרך רשת סלקום עובד כרגיל. ניתקתי את הנתב וחיברתי את המודם (הוט) ישירות למחשב, יו טיוב עובד! WTF?! כל שאר האתרים עובדים. אתרי פלאש, FLIX, DAILYMOTION, כל מיני אתרי סרטונים ווידיאו עובדים, רק YOUTUBE לא. HELP! תודה!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ראשית שלום לכל חברי הפורום, תתחדשו על המערכת! כרגע אני משתמש בgalaxy s3 ויש לי בעיית scaling חמורה עם האתר. אני לא ממש רואה מה אני כותב הלאה...אז סלחו לי. הפורום הפך ללא שמיש לבעלי סמארטפון. אני לא יכל להגדיל או להקטין את הפורום..יש לי כפתורים הנמצאים במקומות רנדומליים. אנא תעשו משהו עם זה. או תציעו לי פתרון לבעיה.. תודה ומצטער שרשמתי את זה פה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד INTEL I2500K ,איך אני מעביר את הכרטיס מסך לכרטיס מסך שבא עם המעבד והלוח אם? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה, אני רוצה לעשות OC למעבד, לשם כך אני צריך להיכנס לBIOS אך הוא לא עולה לי.. ניראה כאילו שהוא לא נטען או קופא.. תמונה להמחשה: לוח אם: Z77-DS3H WIN7 64 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב שעושה שישה צפצופים כשאני מפעיל אותו ואח"כ הוא נשאר דלוק אבל לא מראה כלום במסך הכנסתי כרטיס POST למחשב והוא הביא לי תוצאה של C5 - oem specific-early shadow enabled for fast boot - PnP dual CMOS (optional) C7 - Initialize note dock late מה הכוונה של זה? איך אפשר לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, יש לי כונן חיצוני, 3.5", שמחובר למחשב שמחובר לטלוויזיה שלי. כונן 3.5", שמתחבר גם לחשמל וגם ל-USB - רגיל. כשאני מגיע למחשב אחרי כמה שעות שלא השתמשתי בו (המחשב נשאר דלוק 24/7 פחות או יותר), לא תמיד הכונן זמין. גם אם ב-My Computer רואים את הכונן, לא מעט פעמים כניסה אליו לא מתאפשרת או שזה לוקח כמה דקות או שאפשר לראות רק חלק מהתיקיות (מה שנשאר ב-Cache?). לפעמים אחרי שמחפשים את הכונן ועוברות כמה דקות הכונן "מתעורר" ועובד ולפעמים אין ברירה מלבד לנתק את הכונן מה-USB ולחבר מחדש. יש משהו שאפשר לעשות כדי שהכונן תמיד יהיה זמין?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היה לי מסך כחול ובעקבותיו ריסטרט, אחריו עלה המחשב כרגיל. על כל מקרה, החלטתי לבדוק את נושא הטמפרטורות במחשב. על מה הטמפרטורה הזאת מצביעה? כתוב סתם Temp3
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי בביוס PERFORMANCE ENHANCE על EXTREME (יש NORMAL, טורבו שזה הדיפולט, ואקסטרים ), זה אמור להדק את התזמוני tRead למינימום. הרצתי PRIME95 האחרון (27.9 עם AVX) על BLEND עם 5500MB RAM למשך כ24 שעות , הפעלתי את שני הסימונים לבדיקת שגיאות (ROUND OFF ועוד משהו), ולא היו שגיאות . אחר כך השתמשתי במחשב והסקייפ התחיל להתחרש לי , האיזור של הפרסומות התחיל להציג את הדסקטופ במקום את הפרסומות, וכל מיני דברים כאלה . זה קרה לי פעמיים ומאז החזרתי לNORMAL (הדיפולט זה טורבו) וזה לא קורה . יש הסבר ? זה קשור בכלל ? אפשרי בעיות בסקייפ אם פריים עובר? :s05:
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין וינדוס ובאמצע ההתקנה אחרי שיש את המסך של LOADING FILES פתאום המסך נכבה (הולך לישון- לא מהחשמל) המחשב עדיין ממשיך לפעול אבל ככה אני לא יכול להמשיך את ההתקנה... ניסיתי להחליף מסכים -אותה בעיה. החיבור שאני מחבר הוא VGA * בעבר התקנתי מלא פעמים וינדוס על המחשב הזה ולא קרה לי כזה דבר הגבר היחיד ששונה הפעם שהדיסק קשיח הוא חדש. מה הבעיה פה?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, הביאו לי לנסות לתקן מחשב עם מעבד AMD X2 3600+ (תושבת AM2) שלאחרונה קורס במאמץ (אפילו מאמץ מאוד מתון) כל הזמן עליו. בדקתי וראיתי שהטמפרטורות של המעבד היו מאוד גבוהות. התקנתי עליו גוף קירור Scythe Shuriken עם משחה טרמית AC MX-4 (זו ממש לא הפעם הראשונה שאני מתקין גוף קירור ככה שהמשחה נמרחה כמו שצריך) ועדיין הטמפרטורות של המעבד מרקיעות שחקים במאמץ. ב- Idle הוא נמצא באזור ה- 45-50 מעלות (בחדר ממוזג) ובמאמץ הוא מטפס בטיל ל- 80 מעלות ומעלה ובסופו של דבר קורס. אני לא מצליח לחשוב על הסבר הגיוני לתופעה, שנים שהמחשב הזה עבד עם גוף קירור מסכן של AMD ופתאום הוא מתחמם בצורה הזו. שאר החומרה במערכת: לוח אם - Gigabyte M61PM-S2 זכרון - 2GB של DDR2 667 של Kingston. כרטיס מסך - Onboard…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני כבר חודשיים בבעיה רצינית של מידי פעם קירטועים וכל מיני תופעות מוזרות במשחק BF3 באונליין וכבר משתגע ולא יודע אם הבעיה חומרתית או בעיית אינטרנט אני הולך לפרט פרוט פרוט כי באמת שכבר השתגעתי בין הבעיות השונות שאני נתקל הם : תקיעה של הריצה במשחק וללא יכולת ללחוץ על כלום רק לאחר דקה ככה קירטועים שונים (כבדים וקלים) במהלך המשחק (לפעמים המשחק רץ חלק גם חצי שעה) במהלך החודשיים האחרונים איזה 4 פעמים שנעלמו הצבעים תוך דקה ככה רק שחור ושמות של שחקנים לפעמים LOADING ארוך בהתחלה היו אלה בעיות הניתוקים (אני עם בזק ובזק בינלאומי ספק 15M) אחרי שהיו אצלי 4 פעמים טכנאים והחלפתי גם מודם וגם ראוטר לאחרונה הניתוקים ירדו לאולי פעם ביומיים כשאני אומר ניתוקים זאת אומרת שנורת הDSL דולקת…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הלוח הוא ASUS m2n-e הכל מסורבל פעם היה תוכנה שהיה אפשר לעדכן דרך המערכת הפעלה , היום זה לא עובד...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש בידי כמה דיסקטים ישנים 5.25 אינץ' שבתוכם מוקלד חומר רב ערך בשבילי. אין לי כל מושג איך אני יכול להעתיק את החומר אל מדיה דיגיטלית קובנציונלית, שיהיה לי אפשרות לערוך את הטקסט וכו'. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי, כאן או בתיבה האישית.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום , שמי דוד. אני יחסית ישן בפורום אך לא כתבתי הרבה הודעות ונושאים בפורום. יש לי בעיה במחשב , תמיד יש ל-CPU צריכה של 50%-100% בתהליך שנקרא "Sysytem" וכשניסיתי לכבות אותו (את אותו תהליך) קיבלתי הודעה בריבוע קטנטן שהמחשב הולך להכבות בעוד כ-60 שניות. יש לציין שאין לי תוכנת אנטי וירוס במחשב או תוכנות כלשהם נגד רוגלות. כמו כן ניסיתי לפרמט את המחשב ולמרות שכל הקבצים היו חדשים לחלוטין לאחר פרמוט יש את התופעה. אני משתמש ב-Windows XP Home edition. האם אפשר לפתור את התקלה או שהמחשב שבק חיים? נ.ב במידה והחסרתי פרט אשר יקשה על פתרון התקלה אנא עדכנו אותי בכך ואשתדל לתת את כל הפרטים הנדרשים לפתרון התקלה. בברכה , דוד.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב, קופצת לי ההודעה הבאה: '>http://jpg.co.il/view/517b9544e581b.jpg/"] http://jpg.co.il/view/517b9544e581b.jpg/ הבנתי שמדובר בבעיה מסוימת בהארדיסק. חיברתי אותו למחשב אחר כSLAVE, בעזרת חיבור IDE. הוא זוהה בביוס, אך לא נראה במחשב, גם לא במנהל הדיסקים. מותקן על ההארדיסק התקול מערכת ווינדוס XP. אז מה עושים? תודה ויום טוב.
-
- 32 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי (Windows7) התחיל לקרטע בזמן האחרון. אחרי שימוש רגיל , המחשב קופא ולבסוף אחרי המון זמן גם קורס ומאותחל. אין מסך כחול או משהו בסגנון.. בדקתי כבר את כל האופציות שאני מכיר ללא הצלחה. אלו הדברים שבדקתי: CheckDisk Windows memory test Memtest86 Virus scan Verify drivers Update display drivers Format HDD + Install clean windows 7 setup כל הצעדים עברו בהצלחה, ועם זאת המחשב ממשיך להתקע. יש לציין שהמחשב אינו נתקע במצב בטוח וכמו כן אינו נתקע כאשר אני מפעיל Ubuntu מ DOK... אשמח לכל רעיון או כיוון של בדיקה. תודה מראש על כל עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מכובדיי, בחודשיים האחרונים התחילה בעיה במחשב שאני לא מצליח לעלות עליה. ישנן שתי תופעות, אחת, מוצג המסך הכחול המפורסם (צילום מצורף' שתי פעמים שונות שזה קרה). והשנייה מידי פעם, בד"כ בזמן משחק, ישנם צפצופים רנדומליים (אני חושב) מהלוח אם. אני רק אוסיף שלא שיניתי שום חומרה במחשב לאחרונה. GIGABYTE GA-MA785GMT AMD 630 2.8@3.5 seasonic SII2 500W אודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס הזה בערך שנה וחצי אני חושב, הוא עבד מצויין שנה שעברה. החלפתי מחשב לפני כמה חודשים והעברתי את הכרטיס טלוויזיה למחשב החדש ויש לי בעיה. הוא עובד והכל מצויין מבחינה חומרתית, חוץ מתקלה אחת: שאני צופה דרך תוכנת: InterVideo WINDVR3 (וגם ניסיתי דרך תוכנת הקידוד VirtualDub) מצד ימין ומצד שמאל נחתך לי בערך חצי סנטימטר-סנטימטר. זה מציק כי זה חותך דברים שאני כן רואה בעין ויודע שזה חותך. השאלה מה זה? מחקתי את הדרייבר של הכרטיס, התקנתי מחדש, עדכנתי אותו וכלום - הוא בשלו. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני WD MyBook 1T בחיבור ל USB 2.0 עובד מצוין בחיבור ל USB 3.0 מתנתק ומתחבר לבד כל כמה דקות בערך ולבסוף מתנתק ולא שב לעבודה עד שאני לא מחבר אותו לבד מחדש (יש לציין שה USB 3.0 זה כרטיס נוסף שצורף למחשב ולא על הלוח כמו USB 2.0 שלי. סוג הכרטיס זה VIA_XHCI)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, מה עניינים ? יש לי בעיה... יש לי מסך טלויזיה שהוא HD ready ומסך מחשב fullhd אני מעוניין לעשות duplicate (ששתי המסכים יראו אותו דבר) אך משום מה אני לא יכול לעשות שלכל מסך תהיה הרזולוציה המתאימה. האם יש אפשרות לשנות את זה מבלי לעשות extended (שם זה אפשרי) ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן לוח אם ג'יגהבייט GA-MA78GM-S2H. לאחרונה הוא מצפצף כשרואים סרטים הרבה זמן, או משחקים במשחקים כבדים. אם מתעלמים מהצפצוף וממשיכים-המחשב כבה מעצמו. האם זה בגלל התחממות יתר ? התקנתי מספר תוכנות שמדווחות על חום המחשב, וכולן מסמנות לי שרק שני מאווררים עובדים (השלישי במהירות 0), ומציגים לי 3 מדי חום-והשלישי תמיד גבוה משמעותית. הבאם באמת אמורים להיות 3 מאווררים ? איפה בדיוק יושב השלישי, והאם אפשר להחליפו לבד ? (אין לי יותר מדי כישורים טכניים). תודה מראש יוסי
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך במחשב מ 8800GT ל HD7850. מחקתי את כל הדרייברים והאפליקציות של nvidia ואז התקנתי את הדרייברים של AMD. משום מה, ה Aero של וינדוס לא עובד, וכשאני מנסה להפעיל משחק אני מקבל שגיאה שלא נמצא התקן שתומך ב DirectX (ניסיתי להתקין מחדש והוינדוס אומר שזה כבר מותקן) ובעצת אחד הפורומים בחו"ל (לאחר חיפוש בגוגל כמובן) המליצו שם להתקין את התוכנה Driver Fusion התוכנה מצאה המון רישומים ברג'יסטרי שקשורים לnvidia אך את חלקם לא מחקה בגלל שהם רוצים שאקנה חשבון פרימיום. אני לא מעוניין לקנות את חשבון הפרימיום מכיוון שהוא מאוד יקר ולדעתי לא מצדיק את ההשקעה עבור צורך חד-פעמי ובעיקר אף אחד לא מבטיח לי שזה אכן יעזור. אז ניסיתי למחוק אותם בעצמי, פתחתי את ה regedit ולפי הני…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכם, מאתמול המחשב הפסיק לזהות כונני USB, ניסיתי 2 DOK, ו2 כוננים חיצונים, וכלום. כל הארבעה עובדים בוודאות, ניסיתי על מחשב אחר ועל טלוויזיה. בכל חיבור ל-USB הווינדוס טוען שיש בעיה עם הכונן ונותן את השגיאה הבאה: "עליך לאתחל את הדיסק בכונן X בטרם תוכל להשתמש בו". הבעיה שגם לא ניתן לעשות אתחול. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים שמחוברים לUSB ואין איתם בעיה. כמו שזה נראה במנהל ההתקנים הכל בסדר, ואין בעיה של ה-USB לזהות את ההתקנים שחיברתי, זה כאילו יש לו בעיה לקרוא את החומר עליו, והוא טוען שהוא פגום. ניסיתי להסיר התקנים, להתקין מחדש, להפוך את ההתקן של הכונן USB ללא לזמין ולזמין שוב וגם לא עזר, מחקתי את הקובץ INFCACHE.1 מהתיקיה שלו ב- system32/driverstore כדי שווינדוס …
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום. היום, כאשר הייתי במחשב של אבא שלי עם אוזניות השמע שלי, בעת שרציתי להזיז את הרגל הימנית שלי, היא פגעה בכבל ה-USB שלהן (שהיה מחובר לאחת היציאות USB הקדמיות של המחשב), והכבל נכרך סביב הרגל שלי תוך שהרגל שלי גוררת באמצעותו את מארז המחשב. כתוצאה מכך המחשב כולו נפל על הרצפה תוך כדי מעיכה ושבירה של תקע ה-USB של האוזניות שהיה מחובר בחזית (המחשב דלק בזמן הנפילה), כאשר הרגל שלי לכודה בין הכבל של האוזניות ומארז המחשב. האוזניות הלכו פייפן (תקע ה-USB נשבר, ואין אפשרות להחליף תקע או כבל לאוזניות ללא התמחות במודינג), אך המחשב שרד את הנפילה ואף המשיך לעבוד כמו תקין. והדיסק הקשיח לא קרס. השתמשתי בתוכנת האבחון של יצרן הדיסק הקשיח (Western Digital Data LifeGuard Diagnostics for Window…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-