עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bendorka,

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yonik31,

לאחרונה אני מקבל רקע בגוון תכלת בגלישה בכרום,או בכל דפדפן אחר.בעיקר במלבן מסביב לשורת הכתובות ובכלל בכל העמוד. מה הסיבה האם המסך? VIEW SONIC או כרטיס המסך הוא הבעיה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Colorless,

יש לי rx 5700 xt ומעבד i5 6500 לפני זה היה לי gtx 1060 עכשיו כל משחק שאני משחק לא משנה איזה איכות זו איזה רזולציה אפילו 800x600 זה בין 30 ל50 fps

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום. בעיה מוזרה שאני נסחב איתה כבר הרבה זמן, התיבת ג'ימייל מוגדרת לי באוטלוק 2007 בנייח וב 2010 בנייד. מערכות הפעלה ווינדוס 7 פרו. הבעיה היא כזאת : שאני מחובר לראוטר מסוג d-link 2760u אני מצליח לקבל ולשלוח הודעות בממשק הג'ימייל (באתר שלהם) ובנוסף אני מצליח לקבל אבל לא לשלוח הודעות מהאוטלוק!! עכשיו שאני מתחבר לראוטר אחר (נגיד פותח נקודת גישה באייפון) אני מצליח גם לקבל וגם לשלוח מיילים בלי בעיה. עכשיו בכל מדריך רשום להגדיר פורט smtp אחר, ניסיתי את כל הפורטים, עשיתי ריסטרט קשה לראוטר, ניסיתי שיחקתי בכל מיני הגדרות אך ללא הצלחה.. יש לציין שעד לא מזמן הכל היה עובד חלק, ולא הותקן לאחרונה אף בכלל שום אנטי וירוס\פיירוול, תוכנות צד 3 וכדומה.. ועוד 2 שאלו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ate5502,

שלום חברי פורום יקרים. לפני יומיים בזמן שהמחשב קצת קירטע עשיתי לו ריסטארט, ומאז הוא לא עולה. אני לא מגיע למסך טעינת הוינדוס. הכל עד לשם עובד ומציג. במקום הלוגו של הווינדוס אני מקבל מסך שחור וכלום משם והלאה. הוא יכול להמשיך ככה עד עכשיו לפחות 3 שעות (מסך שחור) דברים שניסיתי: לנקות את הרכיבים, לפרק זכרונות, להוציא כרטיסים ולחברם מחדש, הוצאתי גם את הבטריה של הלוח אם והחזרתי אותה. חשוב לציין שגם ניסיתי לעשות boot מדיסק ההתקנה של ווינדוס, אך ללא הועיל. למרבה הצער, המחשב לא טוען מאף הארדיסק \ קומפקט דיסק שניסיתי. מפרט טכני: לוח אם p5qc של asus 2 דיסקים קשיחים של seagate כרטיס מסך gtx 260 מעבד q9550 4 ג'יגה זכרונות ספק כח של 650w של hec. המחשב עובד מזה כ-4 שנים, וזו פעם ראשונה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. תמיד כשאני משחק במחשב או מפעיל את 3dmark אז המחשב חוזר לי בחזרה לחלונות אחרי משהו כמו5-15 דקות או נותן לי מסך כחול האם הארדיסק שלי דפוק או שזה בעיה אחרת.בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהמחב מתחמם יותר מדי אז הורדתי את התוכנה speedfanוהיא אמרה לי שהטמפרטורה שלי בין 38-45 מעלות הכי גבוה. אחר כך חשבתי שזה בגלל הכרטיס מסך אז החלפתי אותו מ- rive tnt2 32mb ל- geforce4 mx440 64ddr tv-out אבל זה עדיין קורה לי. עד לפני חודש בערך זה אף-פעם לא קרה ועכשיו זה קורה לי כל פעם שאני משחק (משחקים כמו: red factian או stuntgp ו-warcraft 3 יש לי windows xp ניסיתי לפרמט את המחשב אבל זה עדיין קורה האם הארד דיסק שלי דפוק ואני צריך להחילף אותו או שיש לי בעיה אחרת. intel pantiom 3 866mhz 196sdr 30gb via ma…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by naor1121,

שלום לכולם! יש לי בעיה והיא שאני לא מצליח לפתוח את כונן הדיסקים כל פעם שאני לוחץ על הכפתור הוא לא יוצא נכנסתי ל: "המחשב שלי" וראיתי שאין שם את הכונן D נראה לי אם מישהו יודע איך מחזירים אותו שיגיד לי בבקשה (הכונן שלי הוא של LG) תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by elibugi12,

היי חברה! היום רציתי לעשות clean install לווינדוס אז מחקתי את כל מה שי על המחשב ורציתי להתקין מחדש את ווינדוס 8.1 אבל במהלך ההתקנה כשהגעתי לבחירה איפה להתקין את מערכת ההפעלה מופיעה הודעה שאי אפשר להתקין כי המחיצות הם gpt ואני צריך mbr או משהו כזה.. בנתיים אני לא יכול להפעיל את המחשב בלי מערכת ההפעלה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. האם כדאי לי למחוק את AVAST SECURE BROWSER בכדי לחסוך במקום במחשב הנייד כי כבר יש לי גוגל כרום אז מה אני צריך את avast secure browser ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by kuva,

שלום לכולם! הורדתי קובץ כבד מלפני יומיים ועכשיו אני מנסה לעשות לו unrar בערך ב95% הוא מוציא שגיאה: there is not enough space on the disk. Write error: only NTFS file systgem supports file larger then 4GB אני משתמש ממוצע שלא ממש מבין אני זוכר משהו על זה שהארד חייב להיות בNTFS נראה לי אצלי הוא עומד על FAT32 אבל אני לא זוכר בדיוק איך הכל עובד יש מצב להוציא את הקובץ דיוידי בwinrar ללא פירמוט של הכונן??? :s05: תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מתחיל ללמוד אדריכלות אוטוטו והבנתי שמשתמשים בתוכנות כבדות כמו אוטוקאד, לפי האתר שלהם הדרישות המינימליות לא הכי ברורות לגמרי, בהתחשב בעובדה שאני רוצה לפטופ ולא נייח, רוצה לחסוף בעלויות, ונמצא בישראל היכן שהיבוא מוגבל בדגמים בודדים יחסית. מישהו יכול לומר לי מהן הדרישות שהן בין מינימליות ל"מקסימליות"? האם מעבד כזה "Intel® Core™ i5-1035G1 Quad Core Processor, 6M Cache, 1.0 GHz up to 3.6 GHz" יכול להספיק בהחלט? וכרטיס מסך אחד מאלו? Nvidia GeForce MX230/130/330? לגבי זיכרון ראם וSSD ניתן בעתיד לשדרג אז זה פחות קריטי, מה שכן קריטי זה להבין טוב את דרישות התוכנה לעבודות קלות/בינוניות לסטודנט (כולל פרויקטים).

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by TzV-EyE-GeR,

יש לי כרטיס קול מסוג FORTISSIMO 3 וכאשר אני שומע בו סאונד כלשהו, אחרי זמן מה פתאום הסאונד כאילו נתקע ושומעים טררררררררר, ואחר כך שוב פעם שומעים סאונד ואותה בעיה. יש לי עוד כרטיס קול בנוסף על הלוח, אבל ביטלתי אותו כי חשבתי שזאת הבעיה, אך מסתבר שלא. עידכנתי דרייוורים ועדיין הבעיה נמצאת. העברתי את הכרטיס לסלוט אחר על הלוח, חשבתי שאולי זה יפתור את הבעיה, אך לשווא. אולי למישהו כאן יש פיתרון?? תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by No-One,

WD Blue 500GB

14. Started by westcast,

המחשב שלי מחובר לטלווזיה שלי (CRT של שארפ 21 אינץ') הכרטיס מסך שלי GE FORCE 7600 GT מחובר עם כבל S VIDEO עם מתאם לRCA windows 7 X86 ultimate עכשיו עד לא מזמן (בערך חודש, חודש וחצי) עבד לי פרפקט בצבע והכל פתאום אין צבע הכל שחור לבן מה שלא עשיתי לא עוזר החלפתי שיטת שידור ל1000 אחרות כבר השתגעתי מזה עידכנתי דריברים ועוד מלא פתרונות שחרשתי בגוגל שלא עזרו עוד משהו ששחכתי לציין שגם בדוס זה שחור לבן אם זה אומר משהו בכלל PLEASE HELP ME!!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. המיקרופון לא מגיב בשום צורה.... כל הדרייברים מעודכנים גם הביוס מעודכן אין שגיאות במנהל ההתקנים נראה שההתקן עובד כראוי toshiba satalite s50 ווינדוס 10 Conexant SmartAudio HD microphone זה השם מנהל ההתקן חיפשתי אחרי התקלה בגוגל - ניסיתי הרבה גירסאות של הדרייבר להתקין ולמחוק שום דבר לא עזר עידכנתי את הביוס וגם לא עזר. מישו שמע על התופעה הזאת במחשבים של toshiba satalite ? מחיפושים ניראה שהתקלה דיי נפוצה בעיקר במעברים מוינדוס 7 ל-10. אני חושב כבר על הכיוון שכנראה החומרה של הרכיב של המיקרופון פשוט לא תקינה. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, יש לי לוח אם ל אינטל DP35DP ללאיציאות PS2 למקלדת ועכבר לא רק יציאות USB כאשר הערכת עו העכבר והמקלדת עובדים וניתן להיכנס לביוס כאשר הווינדוס עולה -XP המקלדת והעכבר לא עובדים חשוב לציין שגם במצב בטוח הם לא עובדים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. חברים קניתי מחשב שילשום וקניתי את הדגם הבא Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ עכשיו שמתי לב שהוא עושה רעש מעצבן שהוא חושב.. יענו שהוא קורא\כותב כמו המחשבים של פעם... שעושים קול חירחור כזה לא יודע בדיוק איך להסביר אבל קול מרגיז. (כששהכונן לא מבצע עבודה אז אין רעש) אני הוזה? או שלכול מי שיש את הדגם הנ"ל זה קורה לו?! כי אני מתחרפן מהרעש הזה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מאוד מאוד על הסטיקים וטיפים לתמיכה טכנית, אבל ראשית כל ראיתי בתחילת התוכן של סטיקים הרבה תמונות שנראה שמשום מה לא מוצגות, ממה איזושהי סיבה וניסיתי גם דרך דפדפן Microsoft Edge ומע' ההפעלה שבמחשב כרגע ווינדוס 10 ונראה לי ביום חמישי וישבתי עם מחשב של ספריה של מע' ההפעלה של 7, אם לא XP וגם עדיין היו תמונות חסרות - בכללי גרסת מע' ההפעלת לא אמורה להשפיע על הגדרות של דפדפן, עדיין התמונות שצריכות להיות שם לא מופיעות. אני מצטער אם אני בא בטענות , רק נראה לי תמונות האלו מבהירות קצת יותר על סטיקים של תמיכה טכנית ואכן יש תמונות שמוצגות ואלו לא - למה הן לא מופיעות ואודה מאוד אם יהיה אפשר לסדר את זה. אולי צריך להתאים את כל הדפדפנים שיציגו תמונות כאלו בפורמט מסויום הדפדפן "לא קור…

19. Started by Nirtz,

הוצאתי את המעבד מהלוח אם והגוף קירור פשוט דבוק אליו אני לא מצליח להפריד אותם הורדתי את המשחה הטרמית מסביב למעבד עם קיסם וזה פשוט לא יוצא רעיונות והצעות בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by goldamit,

שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים קיבלתי והתקנתי בשמחה מחשב חדש ומהיר. את המחשב הרכבתי בהתאמה אישית והתקנתי בעצמי עם מערכת הפעלה WIN10 PRO. המחשב משמש כעמדת צפייה בסרטים שימוש כללי ולא לגיימינג, הוא ממוקם בסלון ומחובר למסך טלוויזיה של פיליפס. משום מה, הרזולוציה המופיעה במסך נראית מאוד ירודה ומפוקסלת, ולא משנה איך אני משנה את ההגדרות. מה שמוזר הוא שהמחשב הקודם שלי (שעדיין מחובר בינתיים לכניסה אחרת בטלוויזיה) המכיל חומרה דומה רק מדור ישן יותר, משדר תמונה ברורה בהרבה. נתונים על המחשב החדש: מארז IN WIN i5 7500 3.4GB 6 MB לוח ASUS H110 זיכרון 16GB DDR4 2400 כרטיס מסך מובנה של אינטל חיבור לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by kopidanny,

שלום רב, הדיסק הקשיח שלי מדגם WD5000AAKS שבק חיים, ראש של read/write אחד נדפק ויש bad sectors, כל החברות של שיחזור מידע שהתקשרתי מזכירות לי את מערכון המוסך של הגשש. בדיקה(סביר)= 200 שח, ואז אין גבול למחיר הטיפול, האלמנט יכול להיכנס ולהגיע עד ל 7000שח בערך. מה עושים? האם יש חברה שעושה זאת במחירים שפויים? הרי אם היה לי clean room הייתי עושה את זה בבית. אני מבין שיש עבודה וכו' אבל אני לא יכול כשלא נותנים טווח מחירים, או שנותנים טווח 1000-20000.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by proevo4ever,

היי, יש ברשותי Microlab Solo9C הנחתי אותם בצדדים של המסך 20 ס"מ כל צד ועל הרצפה (כלומר המסך מוגבהה מהם). כאשר הרמקולים פועלים יש הפרעות על המסך .. כאשר אני מוציא אותם מהחשמל הכל תקין. היכן אני צריך להניח את הרמקולים ביחס למסך? אנא תעזרו לי. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by wares2002,

.??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, מישהו יודע אולי אם יש בעיה ללוח זה עם זכרונות מסויימים? חיברתי זיכרון 1GB של סמסונג לסלוט השלישי (DIMM3) שעל הלוח... והלוח פשוט נשרף תודה,

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by אורןאסולין,

שלום יש לי למחשב די ישן בנטיום 4 ולפני כמה ימים קניתי ארדיסק חדש התקנתי וינדוס אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש רושם לי את ההודעה NTLDR is missing לפי מה שהבנתי אני צריך לעדכן את הביוס מצאתי עידכון אבל לא הצלחתי להבין אין אני נכנס לדוס לפני הפעלת חלונות (windows xp sp3) ומה אני רושם שם כדי שיפעיל את הדיסק בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים