עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן חברים, קצת מביך אבל שידרגתי את מערכת ההפעלה ל WIN 10 היום ובהתחלה התצוגה הייתה דומה לזו שב WIN 7 אבל כנראה לחצתי על משהו ועכשיו אני רואה את שולחן העבודה רק בתצוגת אריחים מעצבנת (מזכיר את WIN 8) ואני לא מצליח להבין איך לחזור לתצוגה שהייתה בהתחלה... למישהו יש פיתרון עבורי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by bendorka,

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. ברשותי דיסק יקר ערך של בדיקות רפואיות של אבי- הדיסק בן כ5 שנים.ב3 מחשבים שונים ניסינו להכניס אותו ובכולם אותה התופעההמחשב לא מצליח לקרוא את הקבצים שעל הדיסק.האם ישנו פתרון טכני/תוכנתי/כספי/מיסטי לבעיה זו?!ואני יודע שזה נדוש- אבל הפתרון די דחוף..מודה מראש לכל תגובה רציניתשי

4. היי חברה, קניתי לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי ולהפתעתי גיליתי שאין לי כניסה להכניס אותו ושבלוח אם שלי (GIGABTE GA-B85M-D2V) יש רק כניסה אחת (שוק ) בכל מקרה יש אולי איזשהי אפשרות להוסיף כניסה או שאני חייב עכשיו להחליף לוח אם .??? תודה לכל העוזרים

5. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות. אתמול פתחתי אשכול בנושא אחר, לגבי אותו מחשב, אך לפחות הוא עבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556560 היום, במהלך גלישה קיבלתי מסך כחול והמחשב חזר לבוט לופ. הוצאתי את הסוללה מלוח האם כ20 ד' ואז המחשב הצליח להגיע לPOST, הוא כתב שהוא משחזר את הביוס, אך שוב לא הצליח לעלות. התייאשתי וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש מדיסק, הוא זיהה את הדיסק אך לאחר כדקה אמר שהקרנל פגום ולא ניתן להמשיך בהתקנה. אני על סף ייאוש מוחלט, למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by amiros20,

אני מתגורר בחול ורוצה לשלם עבור vpn על מנת שאוכל לעבוד עם אתרים שלא עובדים לי שכן עובדים כשאני בארץ השאלה האם זה אפשרי וכמה עולה ובמי כדאי להשקיע תודה על העזרה המשך יום טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by idan1111111,

אז ככה יש לי אותו מחשב כבר הרבה זמן תמיד הוא היה לי טוב לא עשה לי בעיות עד החודש האחרון שאני מעלה את המחשב הוא מצפצף לי פעם אחת ועולה לי מסך שחור אני מוציא את התקע מהחשמל ומכניס בחזרה והוא עולה לי כרגיל בדקתי את הזיכרונות חיברתי מחדש הכל מחובר מצוין לעיתים רחוקות גם המחשב נתקע לי סרקתי וירוסים הכל ועדין זה ככה עזרה בבקשה? מפרט : לוח אם : gigabayte technology מאבד : intel cure i5 750 כרטיס מסך : gefroce 570 X אני מדגיש המחשב שנה עבד לי מצוין ועדין חוץ מהתקלה הזאת תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, בנסיון להתקין WIN7 במחשב נייח עם פנטיום 4 הבעיה היתה שמסך הווינדוס הראשון שהוצג בו יש צורך לבחור בשפה וכדומה ולהמשיך בהתקנה העכבר והמקלדת לא מתפקדים - כלומר אי אפשר לתת פקודות דרך העכבר או המקלדת. חשוב לציין שהעכבר והמקלדת עובדים ותקינים ואין איתם בעיה. הבעיה היא רק במצב שציינתי. האם מישהו יכול לעזור ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Flame of Udun,

שלום. בחודש האחרון המחשב שלי השתגע. הוא מתחיל לצפצפץ 11 פעמים כל פעם שאני מדליק אותו, ולא עולה בכלל. לפעמים אחרי שעתיים של ריסטים הוא מואיל בטובו לפעול, ועובד כרגיל, חוץ מתקיעות פה ושם והווינדוס מאוד כבד - לעומת משחקים שעובדים יחסית כרגיל. ראיתי בלינקיה לינק לפירוש צפצופים. בדקתי ויש לי Ami bios, והוא מצפצף 11 פעמים. 11 Beeps - Bad Cache Memory - test failed (replace cache memory) השאלה היא - מה זה אומר? להחליף זיכרון מטמון? מה זה אומר? אולי זו שאלה מפגרת, אבל אין לי מושג מה אני אמור לעשות. אגב, לא יודע אם זה קשור, אבל כשהתחילו הבעיות של הצפצופים הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד, וכשניסיתי עם כרטיס ישן, 7600GT, זה דווקא עובד - כאמור, לפעמים, ואחרי שעתיים של ניסיונות. אנ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. החלפתי כונן דיסקטים ומארז הוא לא עובד טוב... יש אור והכול אבל רשום לי "PLEASE INSERT A DiSSKET" אני לא יודע למה! עזרההההה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by I7210I,

שלום כשאני נכנס לYNET עולה לי הMALWAREBYTES כמו שתראו בתמונה http://jpg.co.il/view/545b570c23206.jpg/ ולא מותקן תוכנה בעייתית,אין הרחבות פעילות וזה לא עולה כל הזמן.. איפה הבעיה?האם זה בכלל בעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Monopoly,

עשיתי אבחון לBSOD שאני מקבל כל בוקר בעזרת BlueScreenView מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את התקלה דו"ח מצורף בקובץ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה ומעצבנת! אני משתמש במחשב,הכל רגיל וטוב (כמה שאפשר כמובן) המחשב שלי יושב על שולחן מחשב רגיל. כל פעם שיש מין מכה כזאת לשלוחן שהוא(המחשב) יושב עליו הוא נתקע דוגמא למכה זה שאני לוקח את המדף גרירה של המקלדת עד הסוף וזה נותן מין מכה כזו בסוף המחשב נתקע בגלל זה. זה ממש מוזר , למה זה קורה?@#?@$ נתקע = המקלדת לא מגיבה העכבר לא מגיב בקיצור צריך ריסטרט. בבקשה עזרה,תודה מראש! ד"א המחשב עצמו עובד טוב מאוד ואין שום בעיה נוספת איתו

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. במחשב נייד דגם hp pavilion dm1 4300ej אני מנסה להתקין מערכת הפעלה win 7 win 8 וxp בכולם הוא רשם לי שגיאה ולא היה מוכן להתקין אני מתקין מכונן DVD חיצוני שמחובר בUSB אני לא מבין מה הבעיה שהוא לא מצליח אם מישהו יכול לעזור לי בזה???

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום! היום באמתי להדליק את המחשב של אבי אך הו אלא נדלק. אפילו לא רואים את המסך של הביוס. יש רעשים של חריקה מהDVD כל שניי השתיים, ככה כל הזמן ואין מסך של BOOTUP, אין ביוס אין כלום. עשיתי את הדברים הבאים: 1. בדקתי את המסך - תקין. 2. ניתקתי את הDVD מהIDE ומהחשמל - אומנם כבר אין את החריקות הנ"ל אבל המחשב ל אהתקדם לשום מקום (אני שוב מזכיר, אין אפילו מסך של ביוס). 3. אפסתי את הביוס ע"י ג'מפר - לא עזר. 4. בדקתי שהלוח מקבל חשמל מהספק - כל הנוריות שמראות על חשמל בלוח אם עובדות כראוי. יש לציין שהמחשב לא מצפצף כמו במקרה של אי הכנסת זכרון. הוא פשוט לא עולה. אפילו הדלקתי אותו לל אRAM והוא הגיע לאותו מצב - ללא ביוס אפילו! זה המפרט (הדברים המרכזיים שאני זוכר מהראש): AMD Athlon 64 2800+ …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מנסה להתקין מצלמת USB בלפטופ הבעיה שלמחשב יש מצלמה מובנית ולמרות שאני מתקין את המצלמה החיצונית לפי הספר כולל דרייבר מדיסק מקורי התוכנה מותקנת אבל מצלמת המחשב "משתלטת" על התמונה ומה שרואים בעצם זה את התמונה מהמצלמה המובנית ולא מהמצלמה החיצונית. רעיונות לפתרון יתקבלו בברכה אני משתמש בחלונות XP + SP2 המחשב הוא לנובו בן חודשיים בערך מצלמה של לוגיטק תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by K0sTa,

יש לי 2 בעיות: בעיה 1: במחשב הראשי כשאני מפעיל משחק כלשהוא לא משנה איזה המחשב נתקע אחרי דקה שתיים שהמשחק רץ והמסך מראה שחור! רק ריסטרט מוציא אותו מזה! וזה לא טמפרטורה! הטמפרטורות בסדר גמור לא עובר את 40 מעלות C. זה רק משחקים! תוכנות עובדות חלק בלי שום בעיות. בעיה 2: במחשב השני שלי באמצע משחק קרה דבר מאוד דומה! המשחק נתקע, המסך שחור וכשעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה יותר! ואין את הפיפ הזה שיש בדר"כ כשמחשב עולה. גם פה זה לא טמפרטורות לפי דעתי! הלוח אם חדש לגמרי! אפילו שבוע אין לו!! אם זה חשוב יש לי רשת בין 2 המחשבים והדבר קרה קוד ם במחשב הראשי עם האינטרנט ורק אחרי זה במחשב האחר באמצע משחק Underground 2 ברשת אחד כנגד השני. כמו כן התקנתי במחשב הזה אנטי וירוס נוסף והוא לא מ…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ממש ממש הזוי כי לא ניתקתי כלום חוץ מהכרטיס מסך ומהזכרונות ram, יש לי שני סטיקים של זכרונות ורציתי להחליף אותם באחד אחר, ניתקתי אותם וחיברתי את המחליף, על הדרך בגלל שהכרטיס מסך גדול אני חייב להוציא אותו מהתושבת שלו אבל לא ניתקתי אותו מהכבלים שלו.. כשחיברתי הכל חזרה ולחצתי את הכפתור הדלקה שום דבר לא קרה, ניסיתי לחבר חזרה , אולי לא חיברתי משהו טוב.. אחרי שחיזקתי הכל לחצתי עוד פעם על ההדלקה ואז נדלק המחשב אבל המסך לא הצליח לקלוט כלום... לאחר כמה שניות הוא כבה עוד פעם.. עכשיו החזרתי הכל לקדמותו.. ומחשב לא נדלק יותר.. אני לוחץ על הכפתור הדלקה ולא קורה כלום... מה זה יכול להיות הייתי על זה שעה עכשיו ונראה לי יצאו לי שערות לבנות…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Director,

אהלן, הפעלתי את המחשב מחדש ובחלון ה BOOT נתקלתי בהודעה הבאה: "A disk error occurred , Pres Ctrl+Alt+Del to restart" . מישהו ניתקל בבעיה הזאת פעם ? יודע איך לפצור אותה ? ניסיתי לחבר את ה HDD לחיבור SATA אחר , החלפתי כבל SATA , שיניתי שה HDD יעלה ראשון ולא ה CD-ROM או משהו אחר וכו' . מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by zohar678,

יש לי מסך LCD בן 3.5 שנים 22 אינץ שלאחרונה התחיל להבהב למספר שניות בכול פעם שאני מדליק אותו, או בכול פעם שהמחשב קם ממצב שנה. אמרו לי כאן בפורום ובפורום אחר שככול הנראה הלך לי ספק הכוח של המסך. האם כדאי לדעתכם לתקן במעבדה? או ששווה לקנות מסך חדש? כמה לדעתכם יכול לעלות לי תיקון כזה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yuval345,

שלום לכל חברי האתר המחשב שלי מצפצף צפצוף אחד ארוך של כ 5 שניות בזמן הדלקה,בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר. יש לכם רעיון??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by extremex,

היי,אז ככה יש לי 4 הארדדיסקים במחשב,ואחד מהם של WD GREEN של 2TB הפסיק לעבוד.זה התחיל מזה שלא הצלחתי להיכנס אליו דרך "המחשב שלי" זה לקח המון זמן לטעון,והוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים.אח"כ המחשב עשה ריסטרט לעצמו ולקח לו לפחות 15 דקות לעלות [הוא עולה תוך 30 שניות] ולא היה יותר את אותו HD כונן E.כשניתקתי אותו הכל עבד חלק,כשחיברתי שוב הוא משמיע רעשים כמו של המודמים הישנים עם החייגן שמנסים לבצע חיוג ולא מצליחים.וברגע שאני מחבר אותו והמחשב דולק הוא ישר עושה ריסטרט ולוקח לו מלא זמן לעלות,ואם אני מחבר אותו ואז מדליק את המחשב אז אותו הדבר..כל מה שניסיתי לא עזר,ברגע שאני מחבר אותו הוא משמיע קולות ולא עובד.מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם: יש לי דיסק קשיח (SSD) שהיה בשימוש עד עכשיו בווינדוס, עכשיו אני רוצה להעביר אותו למק (הדיסק קשיח מפורמט) והוא כותב שהדיסק לא במפת מחיצות GUID , ניסיתי בכלי כוננים המובנה של המק לא הצלחתי להגיע לזה, השאלה היא איך אפשר לפרמט את הדיסק לצורה שיהיה אפשר להתקין עליו OS-X ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by wares2002,

.??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by mat23,

היי, יש לי מסך מחשב של samsung דגם: S22R35 , כשאני מפעיל את המחשב המסך מציג את החלון הראשוני ומאפשר כניסה ותצוגה של ה BIOS, ברגע שאני יוצא מחלון ה BIOS המסך נהיה שחור ונכנס אחרי זה למצב שינה. כשאני מחבר את המסך למחשב אחר הכל עובד. כרגע המחשב מחובר עם כבל DP-HDMI למסך טלוויזיה והכל עובד. ניסיתי לחבר את המחשב עם כבל DP וגם עם כבל HDMI בשניהם הוא לא מגיב. עשיתי עדכון דרייברים לכל הרכיבים, גם ללא שינוי. מפרט של המחשב: לוח אם: ASUS TUF gaming b550m-plus מעבד: AMD Zen3 Ryzen7 5800X RAM : hyperX 32GB (4x8GB) 3200MHz DDR4 GPU : GeForce RTX2070 Super PS: 750W power supply

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים