תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה קטנה...קיבלתי משימה לשדרג מחשב ישן, כאשר השדרוג הדחוף ביותר שם הוא הדיסק הקשיח הקטן. ברצוני להחליף דיסק של 40 ג'יגה בדיסק של 80 גי'גה ואולי אף 160. מה שרציתי לשאול, זה האם יכולות להיות בעיות עם לוח האם מבחינת זיהוי הדיסק ? ( אם הנפח גדול מדי ביחס לדור של המחשב ייתכנו בעיות, לא ? ). המחשב מבוסס על מעבד פנטיום 4, אני חושב ש - 2.4 ג'יגה הרץ, אני לא יודע את קוד לוח האם, רק יודע שהוא של ASUS. איך אני יכול לדעת מה הגודל המקסימלי שה - BIOS ו/או לוח האם יודעים לקבל ? מבחינת ההתקנה, אני פשוט מנתק את הישן, מחבר את החדש באותה הצורה ( כ - MASTER ) ואז מבצע התקנה חדשה של חלונות, נכון ? תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד T410 עם XP. אני מנסה להתקין על המחשב, דריבר של עכבר Intellimouse אבל נתקל בהודעת שגיאה של DLL (מצורף). פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את העכבר - אבל עדין אני מקבל אותה הודעת שגיאה. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. כמובן אין לי נסיון רב בלהוציא בטריות ביוס מהלוח אז באתי לפה לעזרה זה הלוח הישן שלי: תודה לעוזרים! :]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה . קניתי מחשב חדש וחזק אבל כל איזה 10-15 דקות המסך קופץ ממש ךשניה ואז חוזר לעצמו.... המסך נשאר מהמחשב הישן והוא לא היה עושה כאלה בעיות. תעזרו לי למצוא את הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, הפעלתי את המחשב מחדש ובחלון ה BOOT נתקלתי בהודעה הבאה: "A disk error occurred , Pres Ctrl+Alt+Del to restart" . מישהו ניתקל בבעיה הזאת פעם ? יודע איך לפצור אותה ? ניסיתי לחבר את ה HDD לחיבור SATA אחר , החלפתי כבל SATA , שיניתי שה HDD יעלה ראשון ולא ה CD-ROM או משהו אחר וכו' . מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה מוזרה, איני מצליח להתקין XP במחשב. העלתי את הדיסק התקנה דרך BOOT הוא מתחיל להתקין את הXP ואז נעצר באמצע ונותן את ההערה הבאה: עשיתי כבר הכל,החלפתי הרד דיסק אחר,הוספתי זיכרון למחשב,ניסתי להחליף דיסק התקנה (יש לי כמה) של XP מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחילוץ קבצים ואני מקווה שזה פתיר. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה WIN10 PRO 64BIT על SSD 128GB. מלבד הSSD יש לי 2 כונני HDD שאחד הוא 1TB והשני 3TB. בSSD (כונן C) נשאר לי 17GB פנוי וכאן מתחילה הבעיה. יש לי קבצי RAR בכונן של ה3TB בתוכם ישנו קובץ ששוקל כמעט 80GB. אם אני מנסה לחלץ את הקובץ לאחד מכונני הHDD (שכמובן יש בהם מקום פנוי) אני מקבל שגיאה שהכונן מלא מהסיבה שבכונן C אין מספיק מקום בכדי לספוג את החילוץ הזה. חשבתי שיעזור לי אם אתקין תוכנה לחילוץ קבצים באחד מכונני הHDD אך זה לא עזר. יש לכם איזו עצה טובה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר שביצעתי פורמט וסימנתי את האופציה של למחוק את מה שיש בכונן בכל זאת התוכן נשאר שהדלקתי את המחשב ראיתי ששולחן העבודה באמת ריק אבל כל הקבצים שהיו בכונן C נשארו ובנוסף הייתה תיקיה windows.old עם כל התוכן הישן ( ההודעה על יצירת windows.old הופיע בהתקנה בלי אפשרות ביטול ) את windows.old מחקתי הבעיה זה כל השאר קראתי שאם הייתי עושה פורמט דרך הרצת הדיסק בזמן עליית המחשב אז הכל היה נמחק , זה נכון ? כי עכשיו שאני מנסה את זה המחשב פשוט נכבה בלי תחילת ההתקנה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש קניתי ב-KSP כרטיס מסך חדש - GIGABYTE HD7790. אחרי שהתקנתי אותו הסרתי את הדרייברים הישנים והתקנתי דרייבר גרפי חדש ונקי. מאז, היה לי כמה פעמים מסך כחול עם דיווח של בעיות בדרייבר. הסרתי לגמרי את הדרייבר והתקנתי חדש - זה לא עזר. אולי הבעיה היא בכרטיס עצמו? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לדעת את המשחק שצורך הכי הרבה כוח, ושיהיה לו צורך בחומרה הכי חדשנית שיכול, שינצל הכי הרבה את המעבד וכדומה. בקיצור, שיהיה המשחק הכי כבד שיצא איי פעם, אבקש שתכתבו רק את המשחקים שיצאו לשוק או בחו"ל או בארץ (זה לא משנה), וששם המשחק יכתב באנגלית. תודה למי שעוזר!!!
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס הוא VOODOO3 2000 PCI 16M תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר ממש לא יודע מה לעשות. אתמול פתחתי אשכול בנושא אחר, לגבי אותו מחשב, אך לפחות הוא עבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556560 היום, במהלך גלישה קיבלתי מסך כחול והמחשב חזר לבוט לופ. הוצאתי את הסוללה מלוח האם כ20 ד' ואז המחשב הצליח להגיע לPOST, הוא כתב שהוא משחזר את הביוס, אך שוב לא הצליח לעלות. התייאשתי וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש מדיסק, הוא זיהה את הדיסק אך לאחר כדקה אמר שהקרנל פגום ולא ניתן להמשיך בהתקנה. אני על סף ייאוש מוחלט, למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים יש לי בעיה שלא הצלחתי לעלות עליה. אני כותב בחלון מסוים - פתאום כותר החלון מ -כחול [פעיל] הופך לבן [-לא פעיל], כאילו לחצתי על חלון אחר, או כאילו המחשב הקפיץ הודעה כלשהי, אלא שאין שום הודעה או אפשרות לדעת מה הוא מקפיץ. זה מרגיז מאד, כי לפעמים אני תוך כדי הקלדה פתאום מזהה שה'סמן' כלל לא בחלון, כי החלון התנתק לשנייה, ואני "כותב באוויר"...אודה לכל המסייע!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
disk boot failure,insert system disk and press enter זה מה שהמחשב רושם לי. זה מחשב חדש חדש שקיבלתי לפני כמה שעות בלבד..אמרו שהם בדקו אותו עם וינדווס וכו' והכל בסדר. הגעתי הביתה (של חבר שלי) אני מכניס דיסק ווינדווס..והוא רושם לי את זה..(^^^) ניסיתי בכונן אחד..ניסיתי בשני..אותו דבר.. חשוב לציין ששני הכוננים מזוהים בביוס.. הטמפ' תקינה ואפילו נמוכה.. הביוס עודכן ככה שהוא יעשה BOOT FROM CD כאופציה ראשונה... עכשיו יש קטע מוזר..ניסיתי עם 2 דיסקים..אומנם לא מקוריים..אבל שעבדו נהדר כמה ימים לפני..(בדוק) ניסיתי עם דיסק WIN 98 כן מקורי..והוא כן נותן לי.. יכול להיות שהמחשב שלי בררן ורוצה רק דיסקים מקוריים?! בבקשה עזרה חבר שלי וכל המשפחה בלחץ אטומי ,כל הצעה תתקבל בברכה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,לאחר הבעיה שהייתה לי פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545540.0 החלפתי סוללת CMOS והמחשב שב לחיים... אבל שוב כשאני מתחיל להוריד עם ה-µTorrent ,המחשב קורס... בדקתי האם זה רק עם ה-µTorren,הורדתי במהירות גבוהה דרך הדפדפן והמחשב לא קרס...אך כשאני מתחיל להוריד דרך µTorrent אז לאחר מס' דקות המחשב קורס במהירות כזו שה-BSOD לא מוצג בכלל... כשהמחשב עולה אז אלה הם פרטי הבעיה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF800031B10F1 OS Version: 6_1_7601 Se…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 שלחתי אותו לתיקון והחליפו לי אותו בחדש קניתי באופן פרטי דיסק קשיח מסוג SSD של אינטל 320 והתקנתי עליו את ה RECOVERY DISK של טושיבה שזה אומר WIN7 פלוס דרייברים ותוכנות שונות אחרי כמה ימי שימוש התחילו מסכים כחולים בהתחלה כשהייתי משתמש בעכבר או מקלדת BLUETOOTH אח"כ כשחיברתי EXPRESSCARD לאחר מכן כל פעם שאני מפעיל תוכנה כמו פרימייר המחשב נתקע מספרי הסטופים במסכים הכחולים משתנים ניסתי להתקין כל מיני דרייברים של הBT ןEXPRESSCARD אך ללא הועיל יש לציין שהתקנתי את כל העידכונים של 'ןמ7 כולל הSP אני אובד עצות עזרו לי
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב המבוסס על לוח אם gigabyte h87d3h' מארז fractal design define r4 רכשתי את המאוורר scythe slip steam 140XT PWM 14cm 1300RPM במטרה לשים על דלת המארז. לאחר החיבור ב4 פינים ללוח האם הבחנתי שהמאורר כלל לא מסתובב אלא רק נותן דחיפות קטנות של רבע סיבוב, אך לא באמת מסתובב באופן רציף כמצופה. לאחר מכן ניסיתי לחבר לשאר חיבור המאוררים על לוח האם אך התוצאה הייתה זהה. הלכתי לBIOS לבדוק מה פשר העניין ושם הוא הציג מצג שווא של מהירויות סיבוב הנעות בין 100 ל20000 ניסיתי לחבר את המאורר דרך כבל שמתחבר ישירות לספק וגם מפצל אותו ללוח האם ואז הוא הציג 1380 סיבובים בדקה כמו שצריך להיות ואכן הסתובב במהירות הזאת (בצורה תקינה), אך לא היה ניתן לשלוט במהירות כיוון שחובר ישר לספק. מ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מסך LCD בן 3.5 שנים 22 אינץ שלאחרונה התחיל להבהב למספר שניות בכול פעם שאני מדליק אותו, או בכול פעם שהמחשב קם ממצב שנה. אמרו לי כאן בפורום ובפורום אחר שככול הנראה הלך לי ספק הכוח של המסך. האם כדאי לדעתכם לתקן במעבדה? או ששווה לקנות מסך חדש? כמה לדעתכם יכול לעלות לי תיקון כזה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקל בבעיה בפירמוט מחשב נייד . מצ"ב תמונות מהליך הפירמוט לפי הסדר, בנוסף השגיאה מפרט: נייד ACER מדגם: Aspire v5-572 . win 8 , 500gb , 4gb ddr3 64bit , מנסה לפרמט ע"י אר דיסק חיצוני ודיסק פירמוט של WIN 7 ניסיתי 64 / 32 ביט לא מצליח . יש לציין כי בעבר ביצעתי פירמוט עם הדיסק הזה למגוון מחשבים והכל בסדר. חוץ מהבעיה הזאת.. תודה לעוזרים [ATTACH=CONFIG]9464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9466[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9465[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו כותב מהמקלדת הוירטואלית מקשי האותיות לא מגיבים... נגיד לחצתי על S אז זה פותח ליחלון שמירה.... בבקשה תעזרו, זה בלתי ניסבל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה מוזרה ומציקה, כבר הרבה זמן, מאז שקניתי את המחשב האמת (מפרט - בחתימה) תיאור הבעיה שומעים רק בצד ימין של מכשיר ההאזנה (סטריאו, אוזניות, לא משנה מה מחובר) הבעיה היא בכ.הקול אני מניח, כי ניסיתי לחבר אוזניות אליו ישירות (אוזניות סנהייזר תקינות שעובדות בצורה יומיומית עם האייריבר שלי) והבעיה עדיין קיימת הבעיה קיימת בכל נגני האודיו ובכל מפענחי האודיו שיצא לי להשתמש בהם, כולל עצמאיים כמו VLC שלא משתמש במפענחים חיצוניים. משום מה, כאשר אני מנגן סרטים שיש בהם AC3 בקידוד, הסאונד כן נשמע באוזניה השמאלית, ונראה שזה בסדר, אבל אני לא בטוח אם ככה זה צריך באמת להשמע. כל דבר אחר - MP3, סרטים ללא AC3, כל סאונד אחר שיוצא - יוצא רק לאוזניה הימנית אני באמת לא יודע אם הבע…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם שני כונני WD blue 2TB 5400RPM אחד עם מטמון של 64MB ואחד עם מטמון של 256MB. לא מצאתי התיחסות להפרש בביצועים בינהם. מישהו יודע? עניין נוסף: ברשותי מחשב נייד עליו מותקנת התקנה חוקית של win10. אין לי את מפתח המוצר שלו. ברצוני להעביר את תוכן הכונן לSSD mx500 חדש. בבקשה המלצה על תוכנה יעילה לכך. תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, דגם: Razer ManO'War 7.1 Analog/Digital Gaming Headset Green Edition https://support.razer.com/gaming-headsets-and-audio/razer-manowar/ לצערי המיקרופון של האוזניות הנ"ל עושה בעיות, כשאני מדבר למיקרופון אפשר לשמוע את מה שאני שומע דרך האוזניות עצמם, ממש מוזר. הדריבר של Razer מותקן כראוי, ויש כול מיני אפשרויות של- Mic Volume Mic Monitor Mic Sensitivity Volume Normalization Ambient Noise Reduction ודרך הכבל 3.5mm של האוזניות יש סוג של הגברה והורדה של השמע ואיזה מפסק קטן כזה, למעלה רואים אדום בקטן ולמעטה לא רואים אותו (שחור). החיבור שלו הוא USB אשר מחובר U…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-