תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
כיוונתי ב-REFRESH FIX ליותר ממה שהמסך יכול לתת בלי לדעת....אז כשזה העלה את הווינדווס זה כתב לי OUT OF RANGE. נכנסתי ל-LAST KNOW CONFIGURATION ועכשיו זה לא נותן לי לשנות בחזרה כתוב לי N\A לבטור של הHZ ועכשיו בווינדווס אני רואה חרא כי זה על 4 BIT ואיאפשר לשנות. מה אני עושה????? בבקשה אנשים זה דחוף...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי כונן מיוחד שעליו אני שומר סדרות,משום מה מתוך כל התיקיות שהיו לי ששקלו ביחד 40 ומשהו גיגה,רק תיקייה אחת נשארה הבעייה היא,שהכונן אכן מכיל את ה40 גיגה האלו,פשוט אני לא רואה ת'תיקיות , כאילו שבלעה אותן האדמה... מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סידרתי למישהו מחשב ויש לו שם מודם שמיתחבר בשיטה הישנה של plag & play fcc "איזה" וWIN XP לא מזהה אותו אם מישהו יכול לומר לי איך אני מזהה אותו אני ממש הודה לו הוא צריך אותו לשליחת פקסים בתודה מראש לכולם מאיר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם הדחופה בנושא. באתר הרשמי של אסוס לא מצאתי מדריך ללוח שלי.. אני צריך לשדרג ביוס מהסיבה שאני מחליף מעבד מאתלון 64 3000 למעבד אתלון 64 4200 X2. המפרט הנוכחי שלי: athlon 64 3000+ Asus A8V deluxe 2GB DDR400 תודה מראש לעוזרים, משה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעולה פשוטה במחשב , איטית לגמריי , ואי אפשר להריץ כמאט שום דבר , הבעיה נפטרת שמתקינים מערכת הפעלה מחדש , אבל נוצרת מחדשת מגורם לא ידוע ברשת מסתבר שזו בעיה מוכרת שלאף אחד אין פתרון ...נדמה לי . 100% CPU usage ה taskmgr פועל על 100 cpu
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה זה ? יש תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום הזה י ש לציין שזה אחלה אתר חברים בתקופה האחרונה מתרבים אצלי מסכים כחולים מחשב נתקע זה התחיל לפני כחודש במשחקים עכשיו זה הרבה יותר כמעט כל יום כמה פעמים היום עשיתי עדכון לכרטיס מסך שלי יש לי GFOURS4 בנוסף צירפתי קובף MINIDUMP עדכני ביותר אני מיואש את עזרתכם ייתכן ותצטרכו לשנות סיומת של הקובץ לDMP [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 שלא עובד עם USB2.0, כל פעם שאני מחבר אותו ל USB2.0 המחשב מזהה אותו אבל כשאני מנסה לגשת לקבצים הוא נתקע עד שאני מוציא את הנגן מהכניסה. הנגן הוא CREATIVE MUVO וכתבתי מייל לחברה והנה מה שכתבו לי :The problem is not the USB 1.1 port but probably either the lack of updates from Microsoft as in; 1) Hot fix from; http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;822603 2) Service pack updates or else lack of bandwith in the usb bus. Check which IRQ the USB host controller is taking on those PCs and if it's been shared." למישהו יש מושג מה לעשות? נסיתי את 1 ו 2 אבל זה לא עזר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קניתי לפני כמה זמן מארז, והרכבתי את כל המחשב שלי עליו במו-ידי. הכל "עבר בשלום" אבל דבר אחד ממש ממש משגע, מחרפן, מטריף ומוציא אותי מדעתי: - עם המארז קיבלתי חיבור (אני מדגיש: חיבור - לא רק ההכנה לחיבור) USB קדמי, ומאחוריו יוצא חוט (או שניים) עם הרבה מאוד חיבורים קטנים ("פינים יחידים" או איך שקוראים לזה...). בכל אופן, הסתכלתי בחוברת של לוח-האם שלי (ASUS P4T-E), ולא ממש הבנתי לאן, מי, מה, מו.... מישהו יכול לעזור לי? זה נראה כמו חיווט פשוט, אני רק צריך שמישהו (שיודע כמובן) יגיד לי לאן לחבר כל אחד ו\או לא לחבר....... תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי שלשום את הכרטיס המדובר של חברת הרקולס והופתעתי לגלות שהוא לא תומך בקצב רענון של 75HZ ברזולוציה של 1152X864 דבר זה מפתיע אותי מאוד כי הGF4 שלי תמך בזה ועד ללא שום בעיה. ניסיתי לשנות את קצב הרענון בהגדרות שולחן העבודה אבל למרות שרשום לי שזה עובד ב75HZ אני רואה שזה עובד ב60HZ בCONTROL PANEL. גם מרגישים את ההבדלים יש לי מסך MAG DJ707 ודרייברים קטליסט 3.5
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היייייי אנשים הרבה זמן לא הייתי פה אבל חפיפ בכול מיקרה יש לי ABIT AN7 ואני רוצה לדעת אם יש לי עליו פורט של אינפרא אדום כדאי שאני יוכל להעביר דברים מהסלולרי אז אם מישו יודע ת'תשובה או יודע איך אני בודק...... בתודה עידו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המחשב בעיקרון מרבית הזמן אינו "סוחב" ומתקשה באופן כללי. ברוב הפעמים, פתיחת טאבים ומעבר אליהם לוקחת זמן, פתיחת תוכנה אופיס רגילה לוקח זמן, ואפילו כפתור ימני על שולחן העבודה קשה לו. בקיצור הכל לא עובד חלק - ואי אפשר ככה. המפרט: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+ nVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer 1GB RAM בשני סולטים של 500MB, ואין עוד סולטים פנויים. עכשיו, לא צריך להיות גאון על מנת להבין ששידרוג של הראם יהווה שידרוג כלשהו, השאלה אם במצב כזה, נניח אני קונה סטיק של 2GB, הצוואר בקבוק ייפתח, או שגם ככה, אפילו אם יהיה מספיק מרווח של ראם, חלק אחר במפרט יהווה גורם לאיטיות בעבודה רגילה כפי שתיארתי למעלה. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מצפצף סיפצופים ארוכים ולא נגמרים, וכלום לא עולה, כולל הלוח אם. מה הבעיה? איך אני יכול לסדר אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה לא פעם ראשונה שאני מרכיב לוח אם חדש על המחשב, שלי נשרף (מפרט בצד) קניתי בדיוק את אותו אחד, חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, מגיע לתמונה הזאת של הלוח שכתוב DEL לBIOS וכל שאר הדברים.. אם אני לוחץ על הביוס הוא נתקע על התמונה הזו ולא קורה כלום, אם אני לא עושה כלום יש מסך שחור והמחשב עושה ריסט, אם אני עושה F12 בשביל BOOT MENU הוא נתקע, בקיצור שום דבר לא עובד, האם יכול להיות שהלוח תקול? הכרטיס מסך מחובר עם 2X6PIN, ה24 פינים מחובר ובדקתי פעמיים, ניסיתי להחליף בין המקומות של הSATA של ההארד דיסק הכל מחובר ואין בעיות, 4 פין של המעבד במקום, פאנל קידמי מחובר מאוורר של המעבד מחובר, המעבד במקום נכון (אחרת המחשב לא היה נדלק בכלל או שלא הייתי מצליח לנעול אותו) ניסיתי להעביר את הזכרונות מ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן סיימתי לבנות מחשב. אני משתמש בו כבר כמה ימים, אבל היום לראשונה שמתי לב שאין "ביפ" שמאשר את ה POST (או מה שזה לא עושה ). נדמה היה לי שחיברתי את כל החיבורים כראוי. איזה מן החיבורים מייצר את אותו הביפ? מה פיספסתי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי. אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156. הלוח הראשון הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש. בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של Gigabyte מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב. אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדעתכם ז…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המחשב שלי עם כרטיס מסך 6850 והטלוויזיה היא LG של 42 אינץ', windows 7 הזמנתי כבל HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה אבל בטלוויזיה מוצג לי אין אות (על החיבור HDMI) והמחשב לא מזהה את המסך... עשיתי ריסטארט למחשב כי לפי מה שהבנתי את העלייה של המחשב אמורים לראות בטלוויזיה אבל גם את זה לא רואים בטלוויזיה.. מה לעשות??? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום המקלדת לא מזוהה עקב הבעיה במקלדת אנני מצליח להיכנס למחשב זה נתקע לי על המסך הזה בעת הצגה המסך הזה הוא משמיע ציפצוף קבוע מקלדת תקינה קניתי מתאם usb to ps/2 הנחתי שזה יפתור את הבעיה אנני מצליח להיכנס לביוס לשנות ההגדרות בביוס .כיצד ניתן להיכנס לביוס הוצאתי את הבטריה +איפוס לביוס [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש את הכתובת IP של הראוטרקץראתי שמחפשים ב''התחל'' ופותחים את RUN/SEARCH אבל לא מצאתי שורה בשם זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שהכונן מחובר למחשב הוא תוקע אותו אחרי כמה דקות הנורה של הכונן הקשיח לא מפסיקה להבהב מהבהבת קבוע הכול נתקע מה שמוזר שב MHDD 4.6 הכול תקין , החלפתי את הכונן בכונן קשיח מכני רגיל סמסונג 500 גיגה והכול עובד מעולה . אני קונה כונן SSD חדש בדרך כלל אני קונה SAMSUNG יש לי אפשרות לקחת SAN DISK המחיר זול משמעותית ממנו יש גם GIGABYTE ו KINGSTON שהם זולים שווה לקחת או שעדיף להישאר עם הסמסונג ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,קיבלתי לוח אם,העברתי אותו למחשב שלי לא היה עליו זיכורן רק לוח מעבד וקירור עליו,אין לי מושג איזה לוח זה אין עליו שם,כרטיס מסך מובנה של ATI וזיכרון DDR2 מכיוון שלא היה לי זיכרון הלוח צפצף אמרתי אם מצפצף כניראה הוא תקין רק זיכרון צריך,קניתי היום זיכורן DDR2 800 מגה לא ידעתי איזה מתאים לו המוכר אמר לי שזה לא משהו רציני אם יהיה הבדל בהרצים,הגעתי הביתה הרכבתי את הזיכרון אני מדליק ושוב מצפצף הפעם ציפצוף שונה מקורטע כזה.. יש למישהו שמץ? סליחה על החפירה ותודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-