עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ScreameR,

[YAMAHA CRW3200E -------------------------------------------------------------- 8:41:48 PM #14 Phase 24 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Caching of files started 8:41:48 PM #15 Phase 25 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Caching of files completed 8:41:48 PM #16 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Burn process started at 24x (3,600 KB/s) 8:41:48 PM #17 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1948 Verifying CD position of item 0 (relocatable, CD pos, no patch infos, orig at #0): write at #0 8:41:48 PM #18 Text 0 File Mmc.cpp, Line 17168 Set BUFE: supported -> ON , Optimum Writespeed Control : ON 8:42:10 PM #19 SCSI -1106 File Cdrdrv.cpp,…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם. מחשב PC שולחני, שמור ולא עשה בעיות מעולם, מורכב מחלקים חדשים (כמו כרטיס מסך) וחלקים מלפני כמה שנים (כמו הלוח אם וכל השאר בערך). כל החלקים איכותיים מחברות טובות וללא אף חלק גינרי. המחשב נדלק ואחרי בערך 10 שניות עושה לעצמו ריסטארט, נדלק מחדש, עושה ריסטרט וכו וכו.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לנתק אותו לגמרה, להוציא את הסוללה על הלוח אם, לנקות אותו... אבל כלום לא עזר. יכול להיות שההרד דיסק של המערכת הפעלה קרס? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by pogo,

יש לי בעיה . קניתי מחשב חדש וחזק אבל כל איזה 10-15 דקות המסך קופץ ממש ךשניה ואז חוזר לעצמו.... המסך נשאר מהמחשב הישן והוא לא היה עושה כאלה בעיות. תעזרו לי למצוא את הבעיה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by liran877,

רציתי לדעת יש לי לוח אם GA Z270 HD3P באתר של גיגהבייט כתוב שיש מקום ל2 כונני NVME אבל אני רוצה לוודא שאני יכול באמת להתקין NVME בלי שום מתאם. ודבר נוסף, אם הכונן מערכת שלי הוא על SSD יש איזשהי דרך מיוחדת להתקין את הNVME? בהנחנה שאני רוצה שהוא יהיה הכונן מערכת שלי.

5. Started by yitzchaking,

המחשב הנייד שלי (HP envy dv6) בן 3 וקצת ומעולם לא עבר ניקוי. הוא עדיין עובד נהדר, אבל הבנתי שצריך ברמה העקרונית לנקותו מאבק תקופתית (לפחות אחת לשנתייים), ובוודאי שצריך לנקות את כרטיס המסך (עובד קשה הבחור...). התעניינתי בחנות מקומית המספקת שרותי מעבדה - כמה יעלה ניקוי? תשובתו של בעל החנות הפילה לי את הלסת לריצפה - 450 ש"ח! - אז הוא אמר שזה כולל החלפת משחה טרמית. ואני אמרתי לו שאני צריך לחשוב על זה... האם זה לא מוגזם שזה יעלה שישית ממה ששילמתי על המחשב? כמה זה אמור לעלות? והאם ישנם חלופות יעילות? (לנקות לבד עם ספריי-לחץ-אוויר?) המלצות יתקבל בברכה. (כולל אם אתם מכירים מעבדה אמינה וזולה)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ome,

שלום לכולם, אתמול כיביתי את המחשב וגם את המסך. היום בבוקר המסך היה דלוק והתחיל להקפיץ הודעות ולכבות את עצמו ולהדליק את עצמו, כאילו יש כפתורים לחוצים. המסך הוא מסך philips 202EL LED. מה עושים? תודה, אורן

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by montigo,

לפני שבועיים בערך התחילו אצלי הבעיות. זה שבוע אחרי שקניתי דיסק קשיח חדש. ה-USB הפסיק לפעול באופן רנדומלי, כולל העכבר USB, לכן חיברתי אותו ל-PS/2 עם מתאם. לאחר כמה ימים המחשב נתקע, הפעלתי אותו מחדש מספר פעמים והוא עשה רעשים מוזרים מהדיסק הקשיח החדש, ולא זיהה אותו, כולל General Failure ובעיות מפחידות אחרות. ניתקתי וחיברתי הכל ולאחר מספר דקות המחשב חזר לפעול כרגיל והדיסק הקשיח נשאר שלם ותקין (למזלי). לאחרונה יש לי בעיות אחרות עם העכבר (אפילו שהוא ב-PS/2), פתאום הוא מתחיל לזוז לאט יותר (חצי מהירות בערך), וחוזר לעצמו רק כשאני עושה Restart. לדעתי הבעיה היא או בבורד, או בספק כוח יש לי ספק 250 וואט, לוח אם MS-6309, פנטיום 3 800 מה"צ, 2 דיסקים קשיחים 7200, DVD, CD-RW, GeForce2 GT…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כל פעולה פשוטה במחשב , איטית לגמריי , ואי אפשר להריץ כמאט שום דבר , הבעיה נפטרת שמתקינים מערכת הפעלה מחדש , אבל נוצרת מחדשת מגורם לא ידוע ברשת מסתבר שזו בעיה מוכרת שלאף אחד אין פתרון ...נדמה לי . 100% CPU usage ה taskmgr פועל על 100 cpu

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אז היום כבלתי מחשב חדש. מערכת הפעלה windows 8.1 אני רוצה להתקין לו את הראוטר TP LINK TL-wn821n אבל לא מצליח. נכנסתי ממחשב שיש בו אנטרנט כדי להביא דרייבר למחשב החדש וכול פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר הוא כותב לי שהמכשיר לא מזוהה ובבקשה שאני אכניס את האחד הנכון ואז ללחות כן וזה יעבוד.. המכשיר במחשב והוא אפילו מדליק נורה ירוקה קבועה אך האשף לא נותן להמשיך בהתקנה עזרה בבקשה - - - תגובה אוחדה: - - - ניסוח יותר טוב: אז היום כבלתי מחשב חדש שיש עליו מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 וניסיתי לחבר לו ראוטר כדי שיוכל לקלוט WIFI. סוג הדגם=TL-WN821N של TP LINK. הלכתי למחשב שיש בו אנטרנט והתקנתי מהרשת דרייבר למכשיר והעברתי למחשב החדש דרך דיסק און קי. כאשר התחלתי את אשף ההתקנה הוא לא נתן לי לה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. היי, אחד המאווררים במחשב, אני לא בטוח אבל חושב שמדובר במאוורר של המעבד, החל לפעול במהירות קבועה, ואינו מתאים את עצמו לטמפרטורה. עד לא מזמן המחשב היה השקט וכאשר העמסתי עליו שמעתי את המאוורר מתאמץ יותר. 1. איך אוכל לבדוק איזה חיישן של איזה מאוורר הלך? 2 זה בהכרח חיישן מקולקל? כלמור בהכרח בעיית חומרה? 3.אשמח למדריך יוטיוב כלשהו להחלפת חיישן, והמלצה איפה לקנות חיישן. אני מעדיף לא לתת את המחשב לטכנאי. מעדיף לעשות בעצמי וללמוד. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לחברי הפורום מחלונות 7 כשהפעלתי את המחשב לפני כמה ימים עלתה לי הודעה שצריך לגבות את הקשיח בגלל שהוא לא תקין ובאמת בדקתי עם תוכנת "Hard Disk Sentinel" וראיתי שאחוזי הבריאות הם רק 44% עם בערך 50 סקטורים פגומים ועכשיו הפעלתי את המחשב ופתאום אין שוב בעיה בקשיחים הקשיחים במחשב נקנו לפני פחות מחצי שנה של טושיבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי קיימת אצלי בעיה במחשב XP שכל כמה זמן המחשב כבה. מצורפים קבצי minidump או להורדה בקישור הבא: https://drive.google.com/open?id=0B3lYP4CJzGBRd2FjLXJxSXhaYnc תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by flash70,

שלום חברים, לאחר שרכשתי לבד חלקים ישבתי להרכיב בשעה טובה את המחשב. המפרט שלי הוא: מארז: Compucase CI6919 ספק: HEC 300W לוח: Gigabyte SINXP1394 מעבד: P4 2.4 GH זכרון: Geil Dual Channel 2x256 DDR 400 Mhz כרטיס מסך: ATI Radeon 9500 PRO דיסק: Maxtor 80GB 8MB buffer לאחר שהרכבתי את הכל יחד הדלקתי את המחשב, הלוח מקבל חשמל המאווררים מתחילים לעבוד, נוריות הבקרה של הלוח, המארז, הזכרון וכרטיס המסך דולקות אבל המחשב לא עולה. אפשר לשמוע את הדיסק מתחיל להסתובב אבל לא קורה כלום. המסך נשאר במצב Stand By כאילו הוא לא מקבל בכלל סיגנל מכרטיס המסך. ניסיתי עם שני כרטיסי מסך נוספים - כרטיס PCI ישן ו GeForce 2 GTS שעובד על מחשב אחר כבר שלוש שנים בלי בעיות. רק בפעם הראשונה שחיברתי את ה GF2 המחשב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם... עדכנתי לאחרונה לווינדוז 10 והמחשב לא זז... שאני נכנס למנבל המשימות המעבד והזיכרון לא מתאמצים אך (הדיסק) עובד על 100%... אני חושש שההארד דיסק בדרך לשווק חיים... ויכול להיות שזה סתם בעיית תוכנה של ווינדוז 10... יש למישהו מושג?! https://drive.google.com/file/d/0B47s1MMwtfdbc0lRbGdMSElYYTg/view? צילום מסך של מנהל המשימות (ביצועים/דיסק)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום! חזרתי מחופשה יחסית ארוכה בה לא נגעתי במחשב בכלל וחזרתי להפתעה לא נעימה נכנסתי למשחק (overwatch לצורך העניין ) ואחרי בערך עשר דקות משחק המחשב נתקע והמסך הפך כחול ראו תמונה- אחרי שהמחשב עושה ריסטרט הוא נכנס למצב בוט ולא מזהה בכלל את הSATA.רק אחרי כמה ריסטרטים הוא מזהה. ניסיתי לערוך כל מיני בדיקות שונות לזכרון ולהארד דרייב ולא מצא שום בעיה בסופו של דבר החלטתי לפרמט את C drive-איפה שהווינדוס ממוקם והשארתי את D איפה שכל שאר הדברים אחרי הפירמוט ניסיתי שוב פעם להכנס למשחקים וזה עשה לי את אותה הבעיה לפני שאני קופץ למסקנות ומבזבז כסף רציתי לשאול מה דעתכם הבעיה? מה נראה לכם שגורם לזה? אני משתמש בWindows 10 pro x64 bit חשוב ל…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Yanka Shimshon,

העכבר במחשב משתולל ללא מגע במחשב מה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by proevo4ever,

היי, יש לי תקלה מוזרה, יש בבית מחשב נייח + 2 לפטופים. כאשר המחשב נייח דולק יש לי פינג תקין ל-google.com 73 MS אבל הלפטופים שמחובירם ב-WIFI הפינג לא יציב 500 +- כאשר אני מכבה את המחשב הנייח הפינג מתייצב בלפטופים. אני לא מצליח להבין מה הסיבה... או מה טוחן לי את הרשת על המחשב הנייח (למרות שהביצועים מעולים, גם במשחקי רשת , פינגים יציבים וכו') יש לי וינדוס 10 אולי יש איזה סרוויס .. אנערף. יש רעיון?

18. Started by GoldFish,

שלם, למחשב שלי לוקח המון זמן להדלק / לעלות. שלבים בהעלאת המחשב כאשר אני מדליק אותו אני רואה הודעה של לוח האם. לאחר כדקה וחצי המחשב עובר לשלב הבא (מסך שחור עם סמן מהבהב בפינה השמאלית עליונה). לאחר עוד מספר דקות, הסמל של מערכת ההפעלה מופיע. לאחר עוד מספר דקות מערכת ההפעלה עולה. פעולות שביצעתי: התקנה של מערכת ההפעלה כולל פירמוט מלא של המחיצה. תוצאה: ביום הראשון המחשב נדלק מהר, למחרת הוא חזר להדלק לאט. הרצת תוכנת MemTest86. תוצאה: הזיכרון תקין. מה יכול להיות מקור הבעיה? בנוסף: לאחר עלית המחשב ומערכת ההפעלה, המחשב לא מזהה את כונן התקליטורים. מבחינתו הוא לא קיים. רכיבי המחשב (מה שאני זוכר כעת, אם צריך אבדוק ביתר פירוט) מערכת הפעלה: חלונות XP SP3 לוח אם: MSI מעבד: AMD …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by שרונה תמיר,

היי שלום רב מחשב בעת הפעלה עולה הביוס לא ניתן לצאת ממנו שוב ושוב חוזרים לאותו מצב.כיצד ניתן להפעיל שוב את המחשב ניסינו הכול.כולל יציאה כיבוי ועוד אופציות כגוןcontrol alt diltlt וכו כמו כן אינו מזהה התקנים.לתשובתכם תודה רבה

20. Started by omriaharoni,

שלום וברכה יש לי תשתית של הוט בבית בית קטן בערך 60 מטר לאינטרנט מחובר מחשב משרדי עם כרטיס רשת חיצוני, יש קליטה טובה מחובר גם מחשב נייד וגם לו הקליטה די טובה העניין בסמארטפונים שהם לא מקבלים עוצמת קליטה טובה וממש חלשה (בדקתי עם כמה סמארטפונים שונים) אני במרחק 10 מטר מקבל קו אחד של ווי פיי.. זה לא חדר ממד או משו.. מה כדאי לעשות? לשים אקסס פוינט או להפוך את הנתב של הוט למודם ולקנות ראוטר איכותי פרטי? תודה זה ההוטבוקס שלי http://blog.tapuz.co.il/delekprice/images/3543577_13.jpg

21. Started by @guitarsuite@,

שלום לכולם הבאתי מעבד 2.8 ghz והוא לא עובד לי מה הסיבה לכך? ד"א המחשב שלי הוא עם מעבד 2.0 ghz והמעבד שהבאתי הינו חדש ותקין לאחר בדיקה ..

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, יש ברשותי ULTRABOOK של אסוס. הוא מגיע עם WINDOWS 10 HOME, ה-PRODUCT KEY מובנה במחשב (אני חושב שבלוח אם או ב-BIOS). אני רוצה להתקין ווינדוס מחדש, וראיתי שיש כלי רישמי של מייקרוסופט שאפשר להוריד איתו ווינדוס 10. נגיד אני מפעיל אותו במחשב הנייח שלי, הוא נותן לי אפשרות לבחור, כאשר אני עושה BOOT, אם אני רוצה את גרסת ה-PRO או ה-HOME. במחשב הנייד, כנראה בגלל ה-KEY, הוא לא שואל אותי וישר מתקין את ה-PRO. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את ה-PRO במחשב הנייד? יש אפשרות להוריד מה-ISO את ה-HOME?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי מפרט מחשב הנ"ל: פנטיום דואל קור E2200 לוח אם ג'יגה בייט G31M-ES2L 2 ג'יגה זיכרון וגם התקנתי לא מזמן כרטיס מסך Ati Radeon 4350HD לאחרונה מופיעים לי מסכים כחולים בעת הפעלת המחשב שרשום לי מספרי תקלה הנ"ל 0X000000EA (0X89E27640,0X89F65418,0XF78C2CBC,0X00000001) ATI2DVAG וגם רשום Preventing Physical Memory Address Leak או משהו כזה כשהתקנתי את הכרטיס מסך לא היו לי שום בעיות, וגם ראיתי גם סרטים דרך המחשב בטלויזיה וגם דרך האינטרנט, רק לאחרונה התחילה לי הבעיה, אני לא יודע , אולי זה יכול להיות התנגשות עם הכרטיס מסך המובנה של הלוח? או שבעיה עם הזיכרון והכרטיס מסך של ה PCI? מה זה יכול להיות? יש למישהו מושג? ואיך אני יכול לבדוק לגבי מספרי התקלות האלה? דרך מייקרוסופט? אשמח מאד…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by aski,

יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אוקיי, אז ככה : המחשב שלי היה לא יציב כבר די הרבה זמן, לפעמים סתם היה נתקע בלי להגיב עד שהיה צריך לשחרר עם ריסט, לפעמים היה עושה BSOD (לעתים נדירות יותר). פרמטתי, ונראה היה שהבעיה הסתדרה ליום-יומיים. לאחר מכן הבעיה חזרה אבל בצורה שונה - המחשב היה פשוט מכבה את המסך ומפסיק להגיב עד הריסט. ניסיתי להוציא כרטיס ראם אחד, ואחריו את השני, וזה לא עזר - הבעיה התרחשה עבור כל אחד בנפרד. הרצתי גם memtest ולא היו תקלות - עד כמה אפשר לסמוך על בדיקה זו? עוד דבר - לפעמים כששיחקתי עם חיבורי הראם בתקווה לפתור כך את הבעיה, בקלות יחסית מצמררת - המסך לא נדלק בכלל ונורה אדומה על כרטיסי המסך החלה להבהב. ורק לאחר ניקוי והפעלת טיפה לחץ על כרטיסי הראם בסלוטים שלהם המסך עלה שוב (אך הבעיה לא נפתרה)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים