עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום המפרט שלי בקצרה i7 8gb radeon HD4870 1gb המחשב מחובר לטלויזיה hdmi to hdmi, עד היום הייתה טלויזיה 32 אינץ' וכל סרט פעם חלק, גם FHD קניתי טלויזיה של שארפ, LED 46 ועכשיו במצב extened הסרטים מקרטעים, אפילו מה שלא HD רציתי לדעת עם מישהו נתקל בזה לפני? דרך אגב ניסיתי להפעיל בduplicate וזה פעל חלק רק שהמסך של המחשב teac 20.1 ברזולוציה של FHD נראה זוועה כי המקס שלו זה 1680X1650 חיפשתי פה בפורום ולא מצאתי תשובות, גם גוגל לא עזר

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מתסכלת עם המחשב שאני לא מצליח להבין מה הגורם לה, המחשב פשוט קופא בתדירות לא קבועה, הוא לא מרסט את עצמו ואין BSOD אלא פשוט קופא ואי אפשר לתפעל אותו לא מהעכבר ולא מהמקלדת ורק ריסט מהכונן עצמו פותר את זה זמנית. הנה המפרט של המחשב: מארז: themaltake m9d window מעבד: intel ivy bridge core i5 3470 socket 1155 6mb 3.2ghz tray מאורר: enermax דגם uctb12p pwm 900-1500 120mm לוח אם: gigabyte ga-b75m-d3h socket 1155 זיכרון: 2 סטיקים של 4 ג'יגה ddr3 1333 כרטיס מסך: sparkle gtx 650 1gb gddr5 ספק כוח: enermax 550watt מה שהספקתי לבדוק זה ככה: ניתקתי כל פעם כרטיס זיכרון אחד - לא עזר פירמוט המחשב - לא עזר - התקנתי גם את הווינדוס על אחד ההארדיסקים האחרים ולא עזר …

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. תיאור התקלה לאחר תיקון של יציאת האוזניות הקידמית (הפלסטיק בחלק האחורי של המחבר נשבר, הדבקתי בדבק מהיר) לפני כמה זמן השתמשתי ביצאה הזאת שוב לאחר כחודשיים,(לא זוכר בעיה מיוחדת לאחר התיקון) לאחר חיבור האוזניות בהתחלה שמעתי בצורה מוזרה הווליום עלה וירד, וקפץ פתאום ונשאר על 70 בערך כרגע המצב הוא שקבצי Mp3 שומעים בווליום מאוד מאוד נמוך ושבדקתי משחק זה נשמע רגיל האפקטים והמוזיקה הכל נראה נורמלי לחלוטין ?? וביצאה האחורית גם ה mp3 נשמע בסדר תודה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  4. יש לי 7870XT ועד היום היו לי 2 מסכים מחוברים, אחד בHDMI ואחד בDVI. עכשיו הוספתי עוד אחד שמחובר לDP, אך משום מה הוא נותן לי לעשות EXTENDED רק עם שני מסכים בו זמנית, לא עם שלושה ביחד. פתרון?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי מחשב נייד HP לפני כמה ימים שכיביתי את המחשב הוא התחיל להוריד עדכונים, אבל כיביתי את המחשב ממש פיזית עם הכפתור כי לא רציתי אותם עכשיו המחשב לא עובד, אחרי החלון של הסמל של HP וWINDOWS נפתח חלון שחור של START WINDOWS NORMALLY או REPAIR שאני מנסה להתחיל מחשב נורמלי לא עובד וגם כשאני מנסה להכנס דרך מצב בטוח בשניהם זה חוזר למסך השחור ניסיתי גם להכנס בf11 לשחזור של HP וכל השחזורים של התאריכים האחרונים של הגיבויים לא עובדים אז כנראה צריך לפרמט אין בעיה בדיסק קשיח בדקתי את זה עכשיו יש איזשהי דרך לגבות את הדברים שיש לי על המחשב אפילו אם הוא לא נדלק ? כי פרמוט פשוט ימחוק לי הכל

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by woodk1d,

לאחרונה יש לי בעיה שהעכבר והמקלדת מתנתקים וזה מאוד מפריע לי בעכבר זה מאפס לי את הDPI והרגישות וזה ממש מעצבן ואין לי מושג מה לעשות בשביל לתקן את זה לוח אם P8H61-MLE של ASUS.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by saarxee,

שלום לכם, יש ברשותי מחשב ישן שמבוסס על פנטיום 4. יש לי 2 כרטיסי זכרון מסוג DDR, וכל אחד בנפח של 256MB. ניסיתי להפעיל כל כרטיס בנפרד ולבדוק, אכן שניהם תקינים אך משום מה באחד מן הכרטיסים המחשב עובד ונתקע די הרבה, וכשעובדים עם הכרטיס השני בלבד הוא מהיר יותר. האם הזיכרון נפגם? הזיכרון שנגרמה בו הבעיה הוא של Crucial על השני לא מופיעה חברה כלשהי.

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by Gimel,

שלום לכולם בפורום החדש! הביאו לי מחשב שלא העלה וינדוז. הפעלתי, עבד והיה מסך כחול. הכנסתי דיסק MEMTEST. עבד - אבל זיהה רק 1GB מתוך ה-2 שיש במחשב וגם השעון שסופר את ה-WALLTIME קפף בצורות לא הגיוניות. כיביתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי את הזיכרון. MEMTEST זיהה 2GB ונראה שהכל עובד. אחרי 7 דקות המחשב נתקע, ומאז לא עושה POST. ניסיתי להחליף זיכרון, לנתק כל מה שבפנים, לאפס CMOS וכו'. מדובר בלוח G31 שמן הסתם עברו כמה שנים מאז שהוא היה חדש. הוא נראה חדש, ללא קבלים מנופחים. יכול להיות שהוא הלך?

9. שלום לכם, המעבד מסוג פנטיום 4 שיש לי היה חם מאוד אז מרחתי עליו משחה טרמית.. כשהוצאתי אותו וכשניקיתי את המשחה הישנה, הופתעתי לראות שהמעבד שרוף (ככל הנראה), והיה צבע חום על הליבה שלו מאחורה, מתחת למשחה התרמית. למרות זאת, הצלחתי לגרד את הצבע החום עם מברג אך נשאר כתם עדין של הצבע. זה אומר שהוא נשרף? בכל אופן, לקחתי מעבד זהה ממחשב אחר ועליו מרחתי את המשחה - כשאני מדליק את המחשב, המאווררים שלו מסתובבים לשנייה ואז הוא נכבה. למה?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by peled99,

שלום לכולם, בימים האחרונים יש לי בעית גלישה מוזרה במחשב, אנסה לתאר אותה בפירוט. מדי פעם המחשב מסרב לגלוש, וכל הדפדפנים (כרום, פיירפוקס, אקספולרר) לא מצליחים להכנס לאף אתר. בזמן שזה קורה, עדיין אני רואה שאני מחושב לרשת. יש לי מחשב נייח עם dongle אלחוטי, מסוג TP Link 150 Mbps Wireless Lite N Adapter, שמחובר ל-USB שבאחורי המחשב. . חיבור לרשת הביתית שלי עדיין פעיל, אין שום סימן שאלה צהוב לייד קווי הקליטה (חלונות 7). אני יודע שאין לי בעיה ברשת הביתית, הפלאפון שלי מצליח להישאר מחובר, מחשב נייד אחר גם כן. נראה לי שאפילו ה-utorrent מצליח להמשיך להוריד דברים בזמן שכל הדפדפנים לא מצליחים לגלוש. לאחר איתחול מחדש של המחשב הבעיה נפתרת, אבל רק זמנית, ויכולה לחזור על עצמה לאחר 5 דקות. א…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by tgr,

שלום לכולם, הייתה לי בעיה כזאת בעבר במחשב האישי שלי, וכעת יש לי בעיה למשתמש בארגון. הבעיה היא כזאת. windows 7 מאבד את הגדרות העברית שלו. כלומר, משהו גורם לו לא להכיר יותר את העברית במקלדת- אין אפשרות לשנות שפה. יש לציין שזה לא קורה אחרי הפעלת תוכנה ספציפית או משהו כזה, אקראי לחלוטין. בהגדרות region and language תחת לוח הבקרה מוגדרת העברית, וגם לאחר הסרתה והתקנה מחדש, הבעיה לא נפתרת. ניסיתי לחפש באינטרנט ללא הצלחה. מישהו נתקל בזה? יודע איך פותרים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  12. ואני גם רוצה לעלות את הקובץ הזה ליוטיוב איך אני מלביש עליו איזה תמונה אוו משהו כדי שזה יתאפשר.. כי אי אפשר לעלות אדיו ליטיוב !! אשמח לעזרה ממש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Impreza,

יש לי מחשב חדש עם כונן SSD ראשי שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כרגע הכל מוגדר על AHCI בביוס והמערכת הפעלה (Windows 7) עולה תוך 3 שניות מהדלקת המחשב. הבעיה שאני לא יכול להיכנס לתפריט ה BIOS יותר. אני לוחץ על DEL או F2 והמסך נתקע על מסך שחור. כשאני לוחץ F8 כדי להגיע לתפריטי ה Safe Mode וכו' הוא כן עולה. ה Windows עולה והכל עובד כרגיל רק שאי אפשר להגיע ל BIOS. אם אני מאפס את הביוס על ידי הוצאת הבטרייה ואיפוס ההגדות ושימוש ב IDE במקום AHCI הביוס כן עולה. מישהו מכיר תקלה כזו? הלוח הוא של Gigabyte H77-DS3H

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by sMoCHTa,

שיחקתי BF3 ופתאום קיבלתי מסך כחול שפעם ראשונה אני מקבל.. לא הספקתי לקרוא אבל זה קשור לזיכרון אני חושב. ה ID של השגיאה הוא 1033 אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? הנה תמונה: מפרט המחשב שלי: כרטיס מסך- AMD Radeon HD 6870 מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz לוח אם- Gigabyte EP43-S3L ראם- 4094MB RAM מערכת הפעלה- Windows Ultimate 64 Bit מסך- Samsung SyncMaster 2333HD 1920X1080

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by Omri Namir,

אהלן אנשים, אני כרגע בצבא והתבשר לי שהמחשב שלי שבק חיים הוא נדלק, מעלה את הלוגו של הביוס ואז כותב את ההודעה No virtual disk found! No physical disk found! שתאכלס תמיד הייתה שם ומכאן והלאה המסך שחור עם הבהוב של הסמם שאיתו כותבים בדוס, נתקע עם ההבהוב משמאל למעלה יש לי מחשב כבר די ישן - i7 920, asus p6t deluxe, 285 gtx ואיזה 3 ג"ב ראם שאני לא זוכר לפי דעתי קפץ החשמל ומשהו השתבש אצלו, ניסיתי ריסטרטים כולל ניתוק מהחשמל עם לחיצה על ההדלקה. מה הלאה? הוצאת סוללה מהלוח אם ואז מה? זה נשמע לי כמו משהו תוכנתי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eyalbtk,

שלום ... קניתי את האוזניות steelseries siberia v2 ע"פ המלצות כאן בפורום ובאמת שהן מעולות .. רק שיש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח למצוא דרך איך להשאיר את האוזניות מחוברות למחשב קבוע וכשאני רוצה אני עובר לרמקולים ובחזרה בלי צורך לנתק פיזית את הפלאג של האוזניות אתם מכירים איזה תוכנה או כל דבר אחר שמאפשר לעשות את זה ??? תודה לעוזרים אייל

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  17. היי שלום, ניסיתי להיכנס למחשב במצב בטוח דרך האפשרות של לחיצה על כפתור ה SHIFT + הפעלה מחדש מגיעה לתפריט של ההגדרות בוחר בהפעלת המחשב באפשרות אחרת זה מפעיל את המחשב מחדש מביא אותי למסך של כמה אפשרויות, כשאני בוחר ב F4 להיכנס למצב בטוח או מפעיל מחדש ומחזיר אותי שוב לכניסה עם סיסמא. הורדתי את התוכנה PASSCAPE Reset Windows Password צרבתי לדיסק וגם על USB באמצעות IsoBurner וזה לא מצליח לעלות. בביוס זה בכלל לא מראה לי שיש אופציה של הפעלה דרך CD רק USB. ניסיתי גם את האופציה של שיחזור המערכת וגם איפוס הגדרות הוא כותב שגיאה 8007002. אשמח לקבל עזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  18. אורח falukky
    Started by אורח falukky,

יש לי מחשב Lenovo (מהעבודה) וברשותי 2 מסכי 19" עם כרטיס מסך של NVIDIA מסוג GS 8400. היום פתאום שמתי לב שרואים לא משהו, לא חד, כשבדקתי ראיתי שהשתנתה הרזולוציה של המסך. נכנסתי ל-NVIDIA Control Panel ושם אני לא רואה את הרזולוציה של המסכים שלי (אגב, גם אם אני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ואז Screen Resolution אני לא רואה את הרזולוציה שלי), ניסיתי להגדיר רזולוצית Custom ב-NVIDIA Control Panel אבל עדיין זה לא עוזר. אני עם Win 7 x64 ואחרי חיפוש ברשת ראיתי שזה קרה כבר לכמה אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי למרות שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, התקנתי DIRECT X, שיחקתי עם הכבלים, עשיתי ריבוט וכד'. אשמח לעזרה היות ואני רואה הכל לא ברזולוציה המיטבית ואני די סובל מזה.…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  19. טוב אז אח שלי הדפוק הזה החליט לנקות או לבדוק משהו במחשב... ובסוף שהוא הבריג חזרה אז הוא עיקם את החלק הזה במחשב: ​ תמונה : http://up376.siz.co.il/up2/jge2qqm2ozwd.jpg עד כמה זה נורא? אפשר להסתדר עם זה או שלא? אני פשוט ממש לא מבין בזה אני חייב שתעזרו לי בדחיפות תודה חברה...

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  20. יש לי WIN7, לאחר שהתקנתי PARTITION MAGIC קרס המחשב, ואחרי עליה לא רואים יותר את כונן D...... מישהו יכול לעזור????

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by m.s.u,

שלום, יש לי מחשב נייד hp והוא לא נדלק. המטען (שנאי) מוציא צפצופים מוזרים והנורה של הטעינה ליד החיבור במחשב לא נדלקת. (בדקתי בכמה שקעי חשמל). האם אפשר להסיק כי הבעיה היא בוודאות מהמטען?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אתמול אני מגלה שיש לי תיקיה בשם WindowsPExE בנתיב: חיפוש בגוגל לא מניב כלום - פה חשדתי. בפנים יש כמה קבצי DLL ושני קבצי EXE: היה לי רושם ששני הקבצים האלה הם וירוס כי א' מקרומדיה, כבר לא משתמשים בשם הזה שנים, הם אדובי. shell.exe בא להתחזות בתור תהליך של וינדוז, כלומר הממשק. עכשיו מה בדיוק קרה ואיך הגעתי לתיקיה הזאת בכלל? אתמול ממש במפתיע אני פתאום שם לב שיש איטיות לא נורמטיבית בוינדוז, הדפדפן זז כזה לאט והכל מגיב בצורה איטית להחריד. ישר זו אינדיקציה שמשהו דפוק. אני מסתכל ב TASKMGR אני רואה שהקובץ הראשון דוחף את המעבד 70-80% מאמץ. אני סוגר את התהליך אבל הוא כל שניה חוזר. בדיעבד הסתבר ש SHELL.EXE המשיך להקפיץ את התהליך הזה, אז העברתי את כל התיקיה הסוררת הזאת מחוץ ל ROAMING…

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by yaniv76,

שלום, יש לי בעיה מוזרה,לא משנה איזה מיקרופון אני מנסה לחבר למחשב פשוט לא שומעים אותי חלש רצחחחח הכוונה זה שהכל מוגבר עד הסוף (כולל 30 בוסט) ועדיין אני צריך שהמיקרופון יהיה על הפה בשביל שיצליחו לשמוע שזה גם חלש. אני לא משתמש בשום דרייבר אבל זאת לא אמורה להיות הבעיה כי הבעיה צצה לפני שבוע ובערך ולא הצלחתי לתקן אותה.. מזה יכול להיות ואיך אפשר לנסות לתקן את זה ? ניסיתי להתקין realek hd sound אבל משום הייתה בעיה עם זה וזה לא התקין טוב ולא יכלתי לפתוח את זה.. יש למישהוא פתרון ? ​תודה

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  24. אני מנסה להחליף דיסק קשיח מ ide ל חיבור ATA וזה לא מצליח מה ההגדרות הנכונות בביוס ואיך מעדכנים ביוס מדובר על מחשב נייח ibm פנטיום 4 ליבה כפולה תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by eyalrainitz,

שלום. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים gtx 680 zotac 4gb sapphire radeon HD 7970 3gb oc boost אשמח מאוד לקבל את העצות כי אני מכוון למשחקים כבדים תודה על העזרה מראש (לא משנה המחיר רק לכרטיס מול כרטיס)

• 5 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים