תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום את ה ATI RADEON 8500 והוא לא עובד לי כל כך כמו שצריך ב - 3D MARK הוא קיבל 3179 ואני לא חושב שזה הגיוני! לפני זה היה לי VOODOO 3 3000 (ולא הסרתי את הדרייברים שלו לפני שהתקנתי). אתם חושבים שזאת הבעיה? ואם כן מה לעשות? --->לפרמט? יש עוד דרך? וגם ב SERIUS SAM 2 רואים דיי מגעיל
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב ומסך חדשים. חיברתי הכל ו...אכזבה. יש ביפ, המחשב נדלק המאווררים מסתובבים האורות על המקלדת דולקים- בקיצור יש חשמל. חיברתי את המסך למחשב בכבל VGA והוא אומר לי שהמחשב לא שולח אות. ניסיתי גם בDVI, אותו דבר. כשזה לא מחובר זה אומר שהוא לא מזהה כבל, כשזה מחובר זה אומר שאין אות. המחשב: 4670 GA-H87-D3H kingston Gensis 8gb 1600mhz WD1002FAEX Enermax naxan 750W Gigabyte windforce 280x SSD 120evo עזרה בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים עדכנתי את הכל כל הדרייברים מהאינטרנט לא עשיתי אובר קלוק והמחשב הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים. יש לי אינטל 3.0 512 זיכרון רדאון 9800 se ואם אתם צריכים לדעת עוד משהו תגידו. תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החליפו לי מעבד לפני שבוע וחצי בערך כי המעבד הקודם עשה בעיות, פעמיים מאז נכבה לי המחשב סתם בלי סיבה, אחת מהן הייתה היום החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה של המעבד וראיתי פתאום שהיא על 98 מעלות. יש לי מעבד של Amd , Athlon64 3000 הייתי רוצה לשמוע את דעתכם למה זה יכול לקרות? ועל המעבד יש מאוורר. התקשרתי לחברה ואמרו לי להביא לתיקון.. אבל אני לא יוכל להביא לתיקון עד יום ראשון.. אז בינתיים אני אשמח לשמוע את הסיבה לזה.. רציתי לדעת בנוסף אם ניתן לעבוד רגיל כשהמעבד במצב הזה? או שזה סיכון שלא כדאי לקחת? (כלומר עד התיקון כמובן)
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ובכן הבעיה שלי די פשוטה... יש לי כרטיס מסך ATi RADEON 8500 64mb מקורי של ATI שקניתי בארה"ב. יש לי לוח-אם Gigabyte 7VTX-H, ו 512 מ"ב דידיאר. יש לי גם מארז של ENERMAX הכדול השחור והמרווח עם 3 מאווררים. הבעיה שלי היא שבהרבה משחקים המחשב פשוט קופא. יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אני על XP. המשחק Unreal Tournament למשל עובד לי טוב תמיד, ולפעמים הוא נתקע (לא שיש בעיה במשחק.. כל המחשב קופא ועושה לעצמו ריסט לאחר כמה שניות). בתחילה הוא היה נתקע הרבה יותר אבל בדרייברים האחרונים שיצאו הוא נתקעל י פחות אבל עדיין. אותו דבר בדיוק קורה לי במשחק Dungeon Siege. במשחקים חדשים שייצאו לאחרונה כמו Tony Hawk 3 ו Freedom Force המחשב נתקע כמעט מיידית לאחר הפעלת המשחק... לפעמים הוא מחזיק 10 שניו…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי משחק שעבד חלק אצלי במחשב נכנסתי אליו הכל טוב ויפה אבל אחרי כמה שניות הוא מתחיל לקפוא (גם כל המחשב איתו) יש איזשהו קשר לחומרה במחשב? כי עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ושום דבר לא עזר. ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכיבוי, סוגר הכל ומבצע התחלה מחדש ב70 אחוז מהמקרים, ביטלתי wake up של כרטיס הרשת , וכן ברג'יסטרי שיניתי את הערך מ0 ל-1 powered up after shutdown לפי הסרטיון הזה https://www.youtube.com/watch?v=MkVX_gSMXHs שום דבר לא עוזר ממשיך להידלק אחרי כיבוי יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה למחשב שלי גוף קירור של GlacialTech Igloo 1100 גוף קירור טוב אבל מרעיש כמו טרקטור החלפתי אותו ב AC ALPINE 11 באתר של החברה כתוב שהוא תומך במעבדים עד 85W למעבד שלי 3770 המקסימום W זה 77 שמתי לב שב WOT בהגדרות גבוהות הוא מגיע ל 60 מעלות ובאתר של אינטל רשום שהטמפרטורה המקסימלית היא 67 אני מפחד שהמעבד שלי ישרף , עדיף לחפש גוף קירור אחר ? מה שכן ה AC מאוד שקט , אם אני מוריד את המשחק להגדרות יותר נמוכות הטמפרטורה יורדת ל 50 מעלות , שאני לא משחק הטמפרטורה היא 35-40 מעלות
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, היום קניתי צורב DVD נוסף למחשב. כאשר חיברתי אותו למחשב (חיבור SATA) ולכבלי החשמל הפנימיים המחשב החל להתנהג בצורה מוזרה מאוד. כאשר המחשב עלה, אם בכלל, הוא פשוט נתקע בהפעלה ולא יכולתי לבצע שום פעולה במחשב עד שהיה נשמע איזשהו רעש (לפי עניות דעתי מהלוח אם) שלא נפסק רק אם כיבוי המחשב. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב, קפץ חלון כחול שבו היה רשום: XXX not equal or less. איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אם צריך להגדיר משהו ב- BIOS רק תאמרו לי מה, ואני אעשה את זה. אשמח לתגובה מהירה ככל הניתן! בתודה מראש, borissurets
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
OK i formatted my windows and put ENG edition, the problem is there is no HEB-Typing support I tried to install it somehow but there is only Hungarian, no Hebrew. How can I download hebrew or install it from somewhere? Thanks OPS! someone can move it to Technical Support plz?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב! נרשמתי כרגע לאתר המעניין שלכם ,ואני מאמין שכאן אמצא תשובה לשאלתי. הזמנתי אתמול לוח אם asus prime z370-a ii ומעבד אינטל i5 8600k . לפי נתוני היצרן הלוח הזה עובד עם זיכרונות בתדר של עד 2133mhz (ללא o.c). אני כמובן לא עשיתי מימיי אוברקלוקינג וגם לא מעוניין לעשות זאת כרגע כדי לא להסתבך שלא לצורך. הבעיה שהזיכרון הנ"ל כבר יוצא מהשוק ולקנות אותו עולה יותר מזיכרון בעל תדר של 2400mhz. ולכן שאלתי היא : האם אוכל לקנות את הזיכרון 2400 והוא יעבוד בדיוק כמו 2133 (ללא צורך בהגדרות מיוחדות ב-bios) או שעליי להתאמץ ולקנות דווקא זיכרון 2133 למרות שזה יהיה פחות משתלם? תודה למי שיעזור לי . נ.ב. הזיכרון שאני חושב לקנות הוא : …
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כשאני מפעיל iMesh (כמובן בלי כל הSpyWarez שיש בה) אני פותח את המוניטור של Windows (XP PRO) ואני מגלה שהCPU USAEG ב100 אחוז לא יורד לרגע, יש לי מעבד Athlon Xp 1700 256 זיכרון DDR טוב ואני לא מבין איך זה הגיוני עכשיו מה מצחיק. נתקעתי בבעיה כי כשהiMesh עובד כל דבר אחר שאני יעשה יביא לעומס יתר ויקרו תקלות איך זה הגיוני שתוכנת שיטוף קבצים כמו זאת תעשה שימוש של 100% CPU USAGE...משהו לא נראה לי פה ???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הוצאתי מהבוידעם את המחשב הישן וסידרתי אותו. כשאני מנסה לחבר CDROM אז המחשב לא עולה. הוא נדלק, אבל אין שום דבר על המסך, נאדה. יש גם על הלוח אם מן 4 נוריות מחוברות שכאשר אני מדליק את המחשב אז הן הופכות לאט מאדום לירוק עד שכולן ירוקות והמחשב עולה. כאשר אני מחבר CDROM (וניסיתי כבר שניים שונים) אז הנוריות נשארות אדומות והמחשב לא עולה. ניסיתי כל מיני כבלים אבל זו לא הבעיה לפחות להערכתי. מישהו יכול לשער מה הבעיה? אני חייב לציין שפעם הCDROM עבד מצויין על המחשב הזה.
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הייי... יש לי בעיה במחשב והיא שהוא לא עולה לוינדוס הבעיה שהמחשב עצמו נדלק ומגיע למסך שבו אני צריך לבחור 4 אפשרויות אחרי זה עובר למסך הכחול כשהוא בודק תקלות ואחרי זה הוא פשוט מתנתק ועושה ריסטרט ומגיע שוב למסך הזה , ככה זה בכל אחת מן הפעולות. במחשב יש כנראה 0 MB פנוי (לאחרונה היה כך ) וכנראה זאת הבעיה אני לא מצליח להכנס לוינדוס עצמו בשום אפשרות ניסיתי להכנס דרך "מצב בטוח " , " מצב בטוח מהפעילות הקודמת שעבדה..." , " בטח בטוח עם אינטרנט "וכו'... איך אני יכול עוד לעלות את הוינדוס? תודה ! (כותב ממחשב של חבר )
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך שבסטיקי ובמקום מה שצריך להופיע לי, זה מה שמופיע לי: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: ואין את הסיבה לבעיה כמו במדריך, מה אני עושה?
-
בזמן האחרון אני חווה תקיעות מוזרות וללא כל סיבה מוסברת ככה סתם המחשב נתקע לפעמים זה לכמה שניות וחוזר לעבוד ולפעמים זה כל כך ארוך התקיעה שאני כבר מתיאש ועושה ריסט אני רוצה לבדוק אם הספק מספק את המתחים המדויקים לכל הרכיבים ואם הוא בכלל מספק עוצמה מספיקה למערכת יש איזה שהיא תכנה? המפרט בצד תודה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש תוכנה שהתקנתי בעבר, לפני הפירמוט והיא עבדה מצויין. לאחר שעשיתי פירמוט, כל פעם בסיום התקנת התוכנה המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה משגע אותי כי אין לי מושג למה זה קורה, במיוחד שהתוכנה לא כזאת מעמיסה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס PCI IEEE 1394 למחשב פנטיום III 800 המחשב לא עולה באתחול. החלפת מיקום הכרטיס לא פתרה את הבעיה, כמו כן הורדת כרטיסי PCI אחרים מהלוח לא עזרה גם. מודה מראש לכל היועצים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כבר די ותיק אך בסה"כ רץ מעולה הנה המפרט: ASUS P4P800 הצ'יפסט על טמפ' 45 C P4 2.8GHZ HT על טמפ' 40 C 1GB DDR PC3200 MAXTOR 80GBעל טמפ' 41 C WD 320GB על טמפ' 40 C לאחרונה החלפתי ספק כיוון שהקודם נשחק והלך, הספק ג'נרי לכן לא ציינתי שם חברה או דגם הוא 450W אותו אני מחבר עם החיבור הרגיל שלו רק ללא החלק הנשלף החוצה למי שיודע למה אני מתכוון. הספק הוחלף לפני 3 שבועות בערך והיום שמתי לב שכבר פעמיים המחשב התכבה אחרי זמנים של בערך 20 דק' או 30 דק'. וכשאני אומר התכבה אני מתכוון בום, אין מתח וריסט ככה היה פעם אחת. בפעם השניה בום והנורה של הPOWER ממשיכה אבל זה לא היה מצב SLEEP או עניין עם המסך, פשוט מוזר. אני עוקב אחרי מתחים וטמפרטורות עם SPEEDFAN המתחים ככה למי שזה י…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעייה מוזרה שהחלה לאחרונה קורה לפחות פעם ביום, לרוב זה קורה שאני באתרי אינטרנט שרצים סרטוני פלאש, אבל לא רק שם. קרה למישהו בעבר?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי , אני מחפש לחזק את המחשב שלי AMD FX)tm(4300 quad core 3.8 GHz כרגע יש לו זכרון 4 GB ואני רוצה להכפיל את הזכרון איזה זכרון יתאים למחשב הזה ? (amd) ואיך אפשר עוד לחזק את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק! ממש אני לוחץ על הכפתור ושום דבר אף מנורה לא נדלקת ולא שומעים רעש ממש כאילו מת...! זה כבר כמעט שבוע... אני מדליק בבוקר לא נדלק אני פתחתי את המחשב וסתם התחלתי להוזיז שם חוטים הוזזתי סתם את החוטים שמחברים למאורר לספק איזה נינוע קטן ניסיתי לפתוח ויש! המחשב נדלק! חשבתי אולי זאת הייתה סתם בעיה דפוקה והמשכתי למחרת זה שוב קרה! לא הצלחתי להדליק ושוב הוזזתי את החוטים וזה עבד... למחרת שניסיתי להדליק הוא נידלק ישר בלי בעיות! וגם ליום שלמחרת! אבל היום שאחרי שהצליח פעמיים זה שוב לא נידלק וגם ביום אחר כך וגם היום! אבל היום זה לא ממש הצליח "הזזת החוטים" ואני גם הוזזתי את החוטים של המפסק ניסיתי להדליק כמה פעמים וזה הצליח... ואני לדעתי חושב שזה בעיה בספק... אם א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שדרוג ווינדוס 8 ל 8.1 המחשב קופא כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב או לחדש את המחשב מתוך במצב שינה אני לא מצליח לסדר את הבעיה מה לעשות? עזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מגדיר By Hw הוא אוטומטית עובד ב-100 Mhz ניסיתי ידנית להעלות עד ל117 והמערכת נכנסה לתקלות. התוצאה עכשיו אני עובד במהירת CPU של 1150 . מה עושים? האם יש להעלות את המתח בעבודה ב-133 (אני עוד רחוק מזה). שאלה נוספת בזכרון DDR צריך לעבוד ב-1T command או ב-2T command
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אנו מחפשים איש/אשת תמיכה טכנית טלפונית עבור לקחותינו בתחום התקשורת האלחוטית. (ידע בהתקנה והגדרת נתב, התקנת כרטיסים, הגדרות ורשתות). העבודה במשרה מלאה באזור התעשייה בברקן (15 דקות מראש העין, לפני אריאל). קורות חיים ניתן לשלוח למייל: jobs@intellinet.co.il או לפקס 03-9066921.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-