עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כמו שאמרתי.. במחשב הזה התחלתי לשחק עם הכבלים הקטנים שמתחברים ללוח אם.. ועכשיו המחשב נדלק אבל אין את הצפצוף והמסך לא נדלק.. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by gooloo1,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב החדש. לוח אם P35-DS3 Rev1.0 עם מעבד QX9650 הביוס מעודכן בגרסה האחרונה. המחשב נדלק אבל מידי פעם הוא נכבה, כנראה שיש פרמטרים שצריך לשנות ואני לא יודע מהם. הדבר היחיד ששיניתי הוא המכפיל תדר ל - 11, יותר המחשב לא עושה BOOT. בבקשה אם מישהו יכול ויודע מה צריך לשנות זה יעזור לי מאוד (אשמח לצילומי מסך של הביוס). תודה :bash:

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by Adirz0,

אני מדליק את המחשב ואין תצוגה במסך (asus uw222u), המסך חדש ועד אתמול הכל פעל רגיל, בד"כ בעבודה המסך מראה נוראה כחולה אבל עכשיו הוא תמיד במצב של נורה כתומה (רק אם מכבים את המסך ואז מדלקים, הוא מראה את הלוגו של ASUS לשניה והמנורה כחולה, ואז הוא כותב no signal והנורה חוזרת להיות כתומה). בדקתי חיבורים והכל, המאוורר של הכרטיס מסך פועל גם כן. (הכרטיס הוא RX1800XT) אין לי כרטיס מסך חלופי, מה אפשר לעשות ואיך אפשר לבדוק' את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  4. מדובר בוינדוס XP. במהלך תקופה ממשוכת של חצי שנה בערך, לפעמים המחשב קורס ומופיע מסך כחול שרשום בו כך: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable BIOS memory options such as caching o…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by morben,

שלום יש לי win vista והמיקרופון שלי לא עובד הלוח שלי הוא asus p5q-e והדריבר של הכרטיס קול הוא sound max רציתי לדעת עם מישהוי יודע מה הבעיה והבעיה היא 100 אחוז לא מהמיקרופון בתודה מראש מור בן

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by boris1235,

שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: המחשב לפעמים קורס ישר, לפעמים אחרי פרק זמן מסויים, אבל תמיד הוא קורס ויש הודעת שגיאה כזאת: 0x0000008E. קראתי קצת ב-FAQ והבנתי שאני צריך לפרסם קבצי MINIDUMP כדי שתוכלו לעזור לי. אז הינה הם: http://rapidshare.com/files/205974441/minidump.rar.html תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by RGod,

כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ מינידאמפ מופיע שגיע כזאת you dont have permission to open this file contact the file owner or administrator to open it ניסיתי לשנות בהגדרות ועדיין לא מצליח יש המלצות מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  8. שלום, קניתי לוח אם חדש ואחרי שחיברתי את המעבד+מערכת קירור ,זכרונות ,מסך ,מקלדת ועכבר ניסיתי להדליק את המחשב והמסך לא נדלק. (נורית הבקרה על לוח האם כן נדלקת + הנוריות על המקלדת נדלקות ונכבות כשלוחצים על numlock\caslock + המאוורר של המעבד עובד) ניסיתי כבר להחליף ספק ומסך ועדיין נשארתי עם אותה הבעייה. לוח האם הוא: IEI-kino9454 r20 מעבד: Intel Core 2 Duo זכרון: Kingston DDR2 667MHz 2GB למישהו יש מושג איפה יכולה להיות הבעייה??

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  9. יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 וכרטיס מסך של PALIT ATI 4870 עכשיו כשאני מדליק את המחשב לא רואים בכלל תמונה ואין ציפצוף של הפוסט, כאשר אני מוציא את כרטיס המסך ואני מדליק יש ציפצוף של הפוסט. זה מחשב שעבד בערך חודש ולא היה שום שינוי בחומרה. אני יכול לשלול בעיית זיכרון RAM בגלל שהורץ עליו MEMTEST מבעוד מעוד ויצא תקין. בנוסף בוצע CLR CMOS בתקווה שזה היה עוזר אבל לא עזר. לפי התיאור הנ"ל אני יכול להגיע למסקנה שהכרטיס מסך אינו תקין?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by ביצה,

אהלן! ביום בהיר אחד שהיה אתמול, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מזהה את כונן D! ועליו שמורים כל הדברים שלי! כיביתי את המחשב, פתחתי אותו וראיתי שהכל מחובר, ניתקתי וחיברתי שוב ועדשיין לא עובד. החלפתי כבל IDE ושוב עדין לא עובד. נכנסתי למנהל התקנים ועשיתי חיפוש לחומרה חדשה ושוב זה לא מוצא! וה-HDD עובד! אני שומע אותו ומרגיש אותו שהוא זז! מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  11. שבת שלום. קודם כל אם הHD לא יעבוד אני בכל מקרה יממש אחריות רק פשוט שבHD יש שמה את כל עולמי ובגלל זה אני צריך את מה שיש שמה נתחיל עד לפני כמה ימים החלפתי ספק למחשב הכל טוב ויפה הרכבתי גם תHD אחרי זה עושה לי תדבר ''DISK BOOT FAILURRE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER'' איזה טכנאי שיש לי בעיר אמר לי זהו הלך לך הHD תממש אחריות עכשיו אני שואל אם יש משהו לעשות במצב כזה? ניסיתי לחבר לHD כבל SATA ומתח אחר אבל גם זה לא עזר בביוס לא רואים אותו שמה בכלל מוגדר מה גם שאני מנסה לפרמט זה גם לא מזהה לי את הHD מן הסתם יש איזה משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יפתר? תודה אם מישהו יעזור

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by אלעדיקו,

אני צריך את העזרה שלכם פה, כי אני כבר עומד להשתגע. בזמן שימוש במחשב - נגיד צריבה, סריקה של אנטי וירוס או לפעמים סתם ככה, המחשב עושה רעש מוזר שנמשך 2-3 שניות ואז נכבה. עצמאית ללא התערבות או משהו. שום דבר לא קופץ לי, שום דבר לא מתריע. אני אפילו לא מצליח להשלים סריקת אנטי וירוס מלאה. זה כבר מחרפן אותי, ניסיתי כבר הכל. אולי אתם תוכלו לעזור לי . אשמח לכל הצעה בנושא . בתודה, אלעד!

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by MGABAY,

שלום לכל חברי הפורום: יש לי תקלה ממש מוזרה , ליפני יומיים ב 5/04/09 שיחקתי איזשהו משחק והמחשב החליט פיתאום לעשות ריסט, לאחר מיכן הוא הפעיל את עצמו מחדש ושוב ריסט ללא עלייה של שום מסך וככה כל 5 שניות ריסט כיבוי. בדקתי שכל המאוורים עובדים, החלפתי כרטיס גרפי לא עזר,ניקיתי קירורי מעבד לא עזר,ניתקתי כוננים לא עזר, החלפתי זיכרון ראם לא עזר,חיברתי מחדש את חוטי הספק וגם לא עזר!! יש למישהו מושג למה הריסטים?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by ביצה,

אהלן אנשים לפני כמה זמן פתחתי בו נושא שאמרתי שה-HDD שלי ביום בהיר החליט לא לעבוד. והביוס גם לא זיהה אותו. עכשיו, היה לי שם מלא תמונות ודברים שרציתי לגבות, התחלתי להתבאס. היום העברתי אותו למחשב אחר והפלא ופלא- הוא עבד! גיביתי הכל אבל חיברתי חזרה למחשב שלי ולא עבד. החלפתי כבל IDE- (כן אני מהדור הישן) לא עבד החלפתי כבל חשמל- לא עבד. כלום! הביוס לא מזהה, רק במחשב אחר הוא עובד ועד היום מלא שנים עבד אצלי מצוין. משהו יודע מה הבעיה? יש מצב שיש לי על המחשב בגלל וירוס או תוכנה זדונית אחרת? ואם כן, עשיתי סריקה ב-Norton 09 ולא מצא כלום וגם בסורק האון ליין של בזק וגם windows defender פועל אצלי 24/7 ואין לי וירוסים כל התוכנות אומרות שאין וירוסים! אשמח אם משהו יציע לי פתר…

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by .!אור!.,

אהלן, יש לי מחשב ישן, פנטיום 2, אני רוצה לסדר אותו כדי שיהיה לי מחשב רזרבה. לפני שפתחתי את המארז, הוא עבד כמו שצריך, לאחר שפתחתי, הוספתי לו עוד 2 כרטיסים RAM, שכל אחד מהם 16 מ"ב (כלומר, עכשיו יש לי 86 מ"ב RAM כי היה כבר 64 בהתחלה), והוספתי גם הארד דיסק. ניסיתי להדליק את המחשב, ונתקלתי בצפצופים: אחד ארוך, שלושה קצרים. לפי מדריכים שקראתי, זו בעיה בכרטיס מסך. אבל החלפתי את הכרטיס מסך במחשב אחר שהיה לי (שעבד כראוי), אבל בלי קשר - גם הכרטיס מסך הזה עבד טוב מאוד לפני שפתחתי את המארז. עדיין יש את הצפצופים. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by roalush,

אני מחבר את המחשב למערכת סטראו דרך כניסת AUX הבעיה היא שהרמקול הימני לא עובד. אם אני "משחק" עם החיבור לכרטיס קול אז הוא חוזר לפעול לכמה שניות. בחיבור ליציאה הקדמית אין בעיה. משיטוט בפורומים ראיתי שממליצים על תרסיס מגעים אבל בשום פורום לא ראיתי מישהו שניסה וזה עבד. השאלה שלי היא האם כדאי לקנות את התרסיס, ובאופן כללי האם ברוב המקרים זאת באמת בעיה במגעים? פתרון אחר שראיתי והצלחתי ליישם הוא להגדיר את כרטיס הקול לסראונד ולחבר את הכבל לכניסה אחרת - במקרה הזה לאיפה עדיף לחבר לסנטר/סאב או לרמקולים אחוריים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ביצה,

אהלן! מה המצב? שמעו, היה לי בעיה שהביוס לא מזהה HDD (אבל במחשב אחר כן) וזה קרה ביום בהיר. חבר'ה פה אמרו לי לאפס את הביוס. כמה שאלות ברשותכם. 1) יכול להיגרם נזק של איבוד מידע? יכול להיות שצרךיך לפרמט אחרי זה או אין קשר? 2) הביוס יזהה אח"כ אוטומתית את ההתקנים וכל החומרה? 3) זה מסובך? משהו יכול לתת לי מין מדריכון קטן? (מדובר בלוח אם של ASUS מדגם P5L-MX אם זה משנה) בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by noamsmi,

טוב אז הנה הסיפור ברשותי המחשב הבא amd athlon 3200+ geforce 6800 gs ga-k8n-sli בכל אופן עשיתי למעבד אוברקלוק 2ghz @ 2.5ghz עשיתי בדיקת מאמץ של שעה ב-OCCT והכול היה בסדר בכל אופן איזה שבוע אולי אחרי קיבלתי מסך כחול והאוברקלוק התבטל והביוס עשה ריסט עכשיו כשהמחשב עולה מערכת ההפעלה לא עולה המחשב עובר פוסט ואחרי זה יש קטע שלא הופיע בעבר שכתוב press f10 to enter raid ואחרי זה מופיעים עוד כמה דברים ואז הקטע הזה http://img366.imageshack.us/img366/3605/80802832.jpg דרך אגב גם כתוב שהמחשב לא מזהה את את ההארד דיסק בעליה בסליב ובמסטר אבל רואים את הארד דיסק אם אני נכנס לרייד

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by צפיד,

יש לי 4 GB RAM של REAPER OCZ תיזמונים: 3-4-4-15 הוצאתי את הזכרונות מהמחשב השני שלי כי החלטתי לשדרג אותם לטובת 8GB . הזכרונות תקינים במאה אחוז -עבדו ונבדקו שוב על מחשב אחר. בכל אופן על לוח ASUS P5Q-EM -לוח חדש ,תומך עד 16GB RAM בתדר 1066. העליתי מתחים ל 2.2 קבעתי את התדר ל800 ואת התיזמונים ידנית. שם 2 סטיקים(כל אחד 1 GB)-עובד מצויין. איתחול-המחשב עולה הכל בסדר. מוסיף את 2GB הנותרים- המחשב לא עולה(אין מסך). שם 3 סטיקים(3GB) - לא עולה. מישהו יכול לעזור???אולי אני מפספס משהו בהגדרות.

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  20. שלום, (אזהרת סיפור ארוך) התקלה היא כזו הדיסק הקשיח משמיע צליל הדומה לשריקה כזו כמו שקורה כש"שומעים צלצול באוזן" אחרי חשיפה לרעש חזק מידי. בהתחלה בכלל חשבתי שבאמת יש לי "צלצולים" באוזן (: הצליל עצמו הינו בטון קבוע ולא משתנה אם כי העוצמה כן משתנה (חזק יותר\ חלש יותר). התקלה מלווה בקפיאה של המחשב. הצלצול הזה לא נשמע כל הזמן אלא בא והולך והרגשתי היא שהדבר קורה כאשר כותבים\קוראים חומר לדיסק אם כי לעיתים זה קורה גם כשאני כלל לא ליד המחשב. התקלה מחמירה משמעותית אם כי לא מייד בזמן צפיה בסרטים. הצלצולים האלו הפסיקו להופיע אחרי שניתקתי את הדיסקים הקשיחים והמשכתי לעבוד (כמה שעות כדי באמת לראות שזה לא חוזר). התקלה הזו קרתה לפני כמה חודשים. בזמנו המחשב כולו נשלח למעבדה אחרת מהיכן שהמח…

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by 114508534,

אהלן בוקר טוב הבעיה שלי היא כזאתי המחשב של עבדה שלי פתאום איתחל את עצמו ומאז אין תצוגה. אז ככה המחשב עולה יש את התצוגה של הלוגו של הלוח אם, אפשר להיכנס לביוס הכל בסדר, מופיע החלון של חלונות שטוען אותו ואז המסך נכבה ומופיעה ההודעה . video mode not supported אבא שלי לא עשה שום שינויי בהגדרות ולא שיחק עם כלום, המחשב איתחל את עצמו ולאחר מכן זה המצב, המסך הוא Hyundai L90D + והכרטיס מסך אני לא סגור עלי נראה לי זה geforce 7900 GX2 אשמח לקבל עזרה ולשמוע רעיונות ככה שאוכל לסדר את הבעיה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בעת הדלקת המחשב המסך כותב GOING TO SLEEP ואז נכבה. הרכיבים שאני מניח שאינם תקינים: *זכרונות *HDD עשיתי בדיקה קצרה לזכרונות: הוצאתי את שניהם, וכל הפעלה הכנסתי זכרון אחד לבדוק אם הוא תקין יש לי 2 זכרונות של 256MB כל אחד. בשני הנסיונות המחשב לא הראה שום POST חוץ מ GOING TO SLEEP (לא קשור ל-POST). איך אני מבצע בדיקה ל-HDD והאם הבדיקה לזכרונות שלי הייתה מספיק טובה? ועוד משהו קטן שראיתי בדביק: . הפעלת המחשב במערך מינימלי בכדי לשלול בעיות חומרה מרכיבים לא הכרחיים (גם במקרים שהמערכת לא נדלקת וגם במקרים שהמערכת נדלקת אך לא פועלת כראוי): * חיבור אך ורק ספק כוח+לוח אם+מעבד+סטיק זיכרון בודד (אם יש לך יותר מאחד תחבר אחר כל פעם)+כ.מסך (במידה ואין מובנה בלוח) איך מחשב יעבוד בלי קשיח?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by שניצל,

המחשב שלי מת אתמול, פתחתי אותו וגיליתי שנשרף אחד הכבלים שמחבר בין הספק ללוח האם. חיפוש קצת בגוגל העלה שקוראים לו P4 Connector או 12V power connector, והוא נראה ככה: http://www.cartft.com/image_db/P4-P4-Stecker.jpg הבעיה העיקרית היא שגם המחבר שבקצה של הכבל נשרף, וגם חתיכה קטנה ממנו נשברה בתוך המחבר שיושב על לוח האם. יש משהו שאפשר לעשות? אני מניח שאצטרך לקחת את המחשב לתיקון... כמה אמור לעלות לתקן דבר כזה? (ואם כבר, אז יש למישהו המלצה לחנות או טכנאי באיזור צפון תל אביב?) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי חברים עברתי על כמה נושאים פה ולא מצאתי תשובה טובה. המחשב שלי היום פשוט הפסיק לפעול, מתחת לסלוט PCIE יש נורה שדולקת גם בעת שהמחשב כבוי, מה הנורה הזו ומה תפקידה? איך אני יכל לבדוק נשרף המחשב או לא?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by somsom9,

היי . לא יודע קרה לי משהו מוזר במחשב. חח אולי ישמע מצחיק. כבר פעמיים שאני פתאום רואה במחשב תוכנה שלא התקנתי מעולם . היא נקראת Norton Security Scan . תוכנת סריקה. אבל לא הורדתי ולא התקנתי אני לא מבין מאיפה היא באה. מה יכול להיות כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.