עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaithebest,

יש לי נייד ישן עם רשיון XP ואני חייב לפרמט אבל נמחק ממדבקת הרשיון המספר כך שלפני הפירמוט אני חייב לרשום לעצמי את הרשיון איך מוצאים את זה? זה רשום איפשהו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום.. לאחרונה פקדו את ביתי כמה הפסקות חשמל ברצף, שגרמו כנראה לקלקול של הספק כח הג'נרי במחשב של אמא שלי. קניתי ספק חדש, וכשאני מחבר אותו ומדליק את המחשב, נדלקת רק המנורה של ה POWER בקידמת הפאנל וזהו. המאווררים לא פועלים, הדיסק קשיח לא פועל, הכוננים לא פועלים. כלום. מה הבעיה? יכול להיות שהספק לקח איתו גם את הלוח אם? לוח אם של ASROCK מעבד AMD Athlon X2 Dual-Core 3800+ כרטיס מסך OB ספק ג'נרי 450W

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם .. בשבועיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות לי מסכים כחולים בלי שום קשר לכלום , כשאני עובד על המחשב במנוחה או שאני משחק באיזה משחק ..הכל נתקע ( קופא ) ויש סאונד של (בזזז) ואז עולה מסך כחול עם מספור עד 100 של דאמפינג או משהו כזה ..הטמפ' טובות ..מנוחה סביב ה34' נסיתי לאתר את התקלה ע"י הניהול אבל לא ממש הצלחתי להבין את כל המספרים האלה שם ומה הפירוש שלהם . מה שנסיתי עד כה : * עדכון ביוס יש לי את הגירסה לפני האחרונה FC , כי האחרונה זה FCc משהו כזה וזה גם בטא , אז שום פירוט על העדכון לא מוזכר שם . * הסרתי את הדרייבר של הסאונד REALTEK וגם את LAN + משהו של אטרנט' . - הורדתי את הדרייבר של הסאונד הכי עדכני מאתר הבית , נתתי לווינדוס לאתר את הדרייברים שהסרתי אחרי הריסטרט…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. כבר הרבה זמן שכשאני מוריד קבצי RAR - למשל משחק או סרט, ובדרך כלל 7-8GB, זה נותן לי שגיאה במהלך החילוץ שאחד הקבצים פגומים, ואז אני ניגש לממשק הטורנט ועושה FORCE RECHECK כדי שהוא ישלים את הקבצים החסרים וזה כמעט תמיד מראה שחסר 0.03% ואז הוא משלים שוב, ככה לאחר 5-6 ניסיונות בסוף אני כן מצליח לפרוס את הקבצים. סרטים אני מצליח לראות, אבל משחקים לא מצליח להתקין, במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאות מהסוג "media.cab" פגום או חסר. ואני מדבר כרגע על 2 משחקים, אבל היו לי גם בעיות עם אחרים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by skyline,

כאשר אני מדליק את המחשב נייד, כאשר המחשב עולה מופיע לי מסך השגיאה הבא : עכשיו זה לא מפריע לתפקוד ואני פשוט כל פעם יוצא מזה, בעיקר מסקרנות - למישהו יש מושג מה זה? תודה מראש למי שלא רואה, הנה קישור לתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=omotid0cz1yt.png

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ate5502,

שלום חברי פורום יקרים. לפני יומיים בזמן שהמחשב קצת קירטע עשיתי לו ריסטארט, ומאז הוא לא עולה. אני לא מגיע למסך טעינת הוינדוס. הכל עד לשם עובד ומציג. במקום הלוגו של הווינדוס אני מקבל מסך שחור וכלום משם והלאה. הוא יכול להמשיך ככה עד עכשיו לפחות 3 שעות (מסך שחור) דברים שניסיתי: לנקות את הרכיבים, לפרק זכרונות, להוציא כרטיסים ולחברם מחדש, הוצאתי גם את הבטריה של הלוח אם והחזרתי אותה. חשוב לציין שגם ניסיתי לעשות boot מדיסק ההתקנה של ווינדוס, אך ללא הועיל. למרבה הצער, המחשב לא טוען מאף הארדיסק \ קומפקט דיסק שניסיתי. מפרט טכני: לוח אם p5qc של asus 2 דיסקים קשיחים של seagate כרטיס מסך gtx 260 מעבד q9550 4 ג'יגה זכרונות ספק כח של 650w של hec. המחשב עובד מזה כ-4 שנים, וזו פעם ראשונה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by LRa,

יש לי נגן MP3 שלא עובד עם USB2.0, כל פעם שאני מחבר אותו ל USB2.0 המחשב מזהה אותו אבל כשאני מנסה לגשת לקבצים הוא נתקע עד שאני מוציא את הנגן מהכניסה. הנגן הוא CREATIVE MUVO וכתבתי מייל לחברה והנה מה שכתבו לי :The problem is not the USB 1.1 port but probably either the lack of updates from Microsoft as in; 1) Hot fix from; http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;822603 2) Service pack updates or else lack of bandwith in the usb bus. Check which IRQ the USB host controller is taking on those PCs and if it's been shared." למישהו יש מושג מה לעשות? נסיתי את 1 ו 2 אבל זה לא עזר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, לאחר החלפת הארדיסק, נתקלתי בבעיה - המחשב נדלק אך המסך אינו מגיב כאילו המחשב דולק ומציג מסך שחור (המסך תקין ומופיעה הכיתובית שאמורה להיות שהמסך פתוח והמחשב סגור). הלכתי לחנות מחשבים (אש מחשבים בכפ"ס) שהיו נורא נחמדים ואדיבים, ולא גובים כסף על התקנה או בדיקה של המחשב, הוא גילה במקום שעצם העובדה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד גורם לכרטיס להתחמם ולקרוס. החלפתי כרטיס מסך (לX1550PRO ב260 ש"ח) וחשבתי שכל צרותי הסתיימו. נכון לעכשיו, המחשב נדלק, אך לאחר כמה זמן (לפעמים 3 דקות ולפעמים 30) המחשב נתקע (המסך לא זז) ועכשיו קרה לי גם מסך כחול (לגמרי בלי כיתוביות) וכאשר אני מנסה לעשות ריסטרט ידני - המסך אינו מגיב (כמו בפעם הקודמת) ויש צפצוף אחיד מהרמקולים כאילו המחשב מודיע שמ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by kuku100,

היי, מחפש מישהו שמומחה בהרכבת מחשבים, כדי להרכיב מחשב אצלי בבית. קניתי את כל החלקים, הכל מקורי, ואת הרוב כבר התקנתי. מסיבות שלא כאן המקום לפרטן, אני מעדיף שמישהו מומחה יגיע לסיים את ההרכבה, בתשלום הוגן, כמובן. אני גר בת"א, ליד כלבו שלום (ליד נווה צדק, בין שד' רוטשילד לנחלת בניימין). יש לי את כל הכלים הנדרשים, את החוברות של לוח האם והמארז (Dark Base 700!) וכו'. רק לבוא ולעבוד. אשמח להפניה למי שמתאים/ה או לפנייה ישירה. בבקשה רק מקצוען. רוצה שהכל יעבוד, כל החיבורים למארז, שליטה חכמה במאווררים (pwm) וכו'. זה מחשב מושקע. לוח אם Asrock Taichi z390, . אני בעצמי הרכבתי כבר לא מעט, מי שמגיע צריך "לעבור" אותי... 😉 תודה ושבוע טוב!. איתן, 054-7621777.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. חג שמח לכולם יש לי מחשב נייד HP דגם G62 מותקן לי על המחשב תוכנת אנטי וירוס AVG2015 לא מזמן התקנתי תוכנת אנטי וירוס NOD32 ומאז המחשב עובד ממש ממש לאט.... האם יש סיבה לכך שזה קשור לתוכנה החדשה שהיתקנתי? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by אלרועי,

חיברתי כבל dvi חדש למסך שלי והוא לא מעלה את המחשב משום מה לעומת זאת בכבל VGA , כן ניתן מדוע זאת וכיצד ניתן לפתור זאת בתודה

12. Started by roy07,

יש לי בעיה במשחקים עם הכרטיס 9800 GX2 החדש הורדתי דרייבר חדש באמצע משחק כלשהוא המחשב נתקע ,מראה לי שיבושים על המסך ועושה ריסטרט .... הבנתי שיש בעיה בדרייבר כנראה מישהו יודע פרטים ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם. מחשב PC שולחני, שמור ולא עשה בעיות מעולם, מורכב מחלקים חדשים (כמו כרטיס מסך) וחלקים מלפני כמה שנים (כמו הלוח אם וכל השאר בערך). כל החלקים איכותיים מחברות טובות וללא אף חלק גינרי. המחשב נדלק ואחרי בערך 10 שניות עושה לעצמו ריסטארט, נדלק מחדש, עושה ריסטרט וכו וכו.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לנתק אותו לגמרה, להוציא את הסוללה על הלוח אם, לנקות אותו... אבל כלום לא עזר. יכול להיות שההרד דיסק של המערכת הפעלה קרס? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, ברשותי כרטיס טלוויזיה מסוג FLYVIDEO 98 , הוא כרטיס ישן אך זול ואמין יש לו בעיות תאימות נוראיות עם WINXP שאת רובן פתרתי ומי שרוצה עזרה לגבי זה מוזמן לפנות אליי כרגע אני רואה מעולה טלוויזיה על גבי המסך שלי , כל הערוצים , ובאיכות מעולה ( עד כמה שניתן בכרטיס זה ) הבעיה : בכל מקרה אני לא מצליח ללכוד תמונה או סרט שמוצג על המסך (- מהכרטיס) לא אפכת לי איזה תמונה , איזה סרט ובאיזה איכות העיקר ל" צלם " משהוא .... ניסיתי הכל , הכל , הכל , כל התוכנות שמוצעות ללכידת מסך האלה http://mv.tucows.com/mmedia/scapt95_default.html ועוד מלא מלא תוכנות אחרות , ובאף תוכנה, אף לא אחת , לא הצלחתי ללכוד תמונה או סרט , ברגע שאני מנסה ללכוד תמונה בחלק מהתוכנות זה מצלם לי תמונה שחורה לג…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ssib,

היי לכולם אני רוצה להתקין על נמחשב ישן לינוקס ולשם כך נראה לי שראשית כדאי לעשות שינוי הגדרות בביוס ולדאוג שכונן ה- CD ולא הפלופי יוגדר ככונן אתחול כיצד אני עושה זאת ואיזה כונן תקליטורים - יש לי שנים, אחד צורב אבל איני יודעת בוודאות מי מביניהם מסומן באיזו אותו. עלי לבחור לשם כך. אגב, מעבר להעפת מבט מעולם לא נגעתי בביוס כך שאשמח להגדרות ממש מסודרות ופשוטות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, לפני כמה ימים ככל הנראה המחשב שלי קיבל איזה וירוס מעצבן. כל פעם שאני רואה סירטון\משחק\ אפילו GIF המעבד פתאום מצריך אחוזים גבוהים מהניצול שלו וככה יש לי פרייזים. אבל מה הקטע?כל עוד אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת זה לא מקבל פרייזים ולא מצריך את המעבד דוגמא קטנה: אני פותח סרטון ביוטוב וברקע אני רואה את הניצול של הCPU,אחרי כמה שניות אני מקבל פרייזים ותקיעות ואני רואה שהניצול של הCPU גבוה מאוד(מעלה 70),אני מזיז קצת את העכבר וזה עובד בסדר לכמה שניות וקורה שוב..הפתרון הזמני זה פשוט להזיז את העכבד או ללחוץ לחיצה ממושכת על איזה מקש ואז אין פרייזים..כן הזוי.. כבר ניסיתי הכל לעדכן מלא דרייברים(כולל כרטיס מסך ומעבד) DFRAG CCLEANER בדיקת טמפ סריקת וירוסים וכלום לא עזר.. הצ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן מחשב לנובו - Y510P, מגיע עם כרטיסי מסך בתצורת SLI של 750M כשאני עובד על כרטיס אחד, הטקסט בסדר, כשאני עובד על SLI (למשחקים וכדומה) הטקסט נהיה ענקי ויוצא מתחום הגבולות שלו הבנתי שזה משהו ב DPI שמוגדר בקבצים של הדרייברים, אבל אני לא יודע איך להתעסק עם זה ממש איך מחזירים את הטקסט לרגיל? (חזרתי לדרייברים 378.XX וזה הסתדר אבל אין תמיכה ב RYSE) אגב, כשאני מעביר את החיבור ל HDMI לטלויזיה רואים בסדר. כשאני מחזיר חזרה למחשב ועובד על SLI זה נראה כמו כתב ברייל. רק כשאני עובד על כרטיס בודד זה מסתדר. אגב זה קורה גם במחשב של אחי, Y50 ולו יש כרטיס בודד של 860M

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. היי המחשב בעיקרון מרבית הזמן אינו "סוחב" ומתקשה באופן כללי. ברוב הפעמים, פתיחת טאבים ומעבר אליהם לוקחת זמן, פתיחת תוכנה אופיס רגילה לוקח זמן, ואפילו כפתור ימני על שולחן העבודה קשה לו. בקיצור הכל לא עובד חלק - ואי אפשר ככה. המפרט: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+ nVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer 1GB RAM בשני סולטים של 500MB, ואין עוד סולטים פנויים. עכשיו, לא צריך להיות גאון על מנת להבין ששידרוג של הראם יהווה שידרוג כלשהו, השאלה אם במצב כזה, נניח אני קונה סטיק של 2GB, הצוואר בקבוק ייפתח, או שגם ככה, אפילו אם יהיה מספיק מרווח של ראם, חלק אחר במפרט יהווה גורם לאיטיות בעבודה רגילה כפי שתיארתי למעלה. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by 1stcowgirl,

שלום, בהמרת קבצים של MP4 ל MKZ המחשב קודם לי מידי פעם עם מסך כחול. האם מישהו יודע לקרוא ולאתר את הארוע? אשמח לכל עזרה שאוכל לקבל תודה הנה הקובץ: https://www.firedrive.com/file/1703FE3C21D1337B תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by kasjghdkashbd,

שלום, אז המחשב שלי קורס כאילו אני לוחץ על הכפתור של הריסט (המחשב ישר עולה אחר כך, אין שום מסך כחול או הודעה לפני שזה קורה) זה רנדומלי, זה יכול לקרות לי ככה סתם (אין זמן קבוע בין 0-8 שעות עבודה[למרות שקרה לי שהוא התחרפן לגמרי וכל פעם שהוא עלה הוא קרס אחרי כדקה 7 פעמים רצוף!]) אבל כשאני במשחק כלשהו זה יקרוס לי בוודאות או ישר או אחרי כמה דקות... אוקיי אז אני גם קצת מבין ובדרך כלל מסדר את כל הבעיות שלי בעצמי(ביחד עם דר.גוגל), בקיצור שללתי: ראם(ניתקתי אחד ואת השני העברתי סלוט והפוך), מערכת הפעלה(בדקתי גםwin7 ו10), מעבד(זה פשוט לא נראלי כמו בעיה במעבד מה גם שהוא האחרון שעלול להתקלקל במערכת),כונן קשיח(יש לי 2 אז ניתקתי אחד והתקנתי על האחר מערכת הפעלה והפוך) ,דרייברים(ניסי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by westcast,

המחשב שלי מחובר לטלווזיה שלי (CRT של שארפ 21 אינץ') הכרטיס מסך שלי GE FORCE 7600 GT מחובר עם כבל S VIDEO עם מתאם לRCA windows 7 X86 ultimate עכשיו עד לא מזמן (בערך חודש, חודש וחצי) עבד לי פרפקט בצבע והכל פתאום אין צבע הכל שחור לבן מה שלא עשיתי לא עוזר החלפתי שיטת שידור ל1000 אחרות כבר השתגעתי מזה עידכנתי דריברים ועוד מלא פתרונות שחרשתי בגוגל שלא עזרו עוד משהו ששחכתי לציין שגם בדוס זה שחור לבן אם זה אומר משהו בכלל PLEASE HELP ME!!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הבעיה שלי היא כדילקמן: התקנתי גירסא בשם F7a היא כנראה גירסא דפוקה או משהו (כנראה היא עשתה לי בעיות במחשב) אבל זה טפל. הבעיה היא כאשר אני מנסה לעשות עידכון (ניסיתי דרך: 1. התוכנה בסביבת חלונות 2. דוס 3. דרך הביוס עצמו - הוא נותן תמיכה לזה) ואני מפעיל את המחשב מחדש הוא לא עובד. אז אני עושה restart ידני ואז הוא כן עובד רק שהוא כנראה לא אוהב את העידכון (ניסיתי 3 גירסאות - F4,F5 and the last one F6) אז הוא מפעיל את התוכנה של ההגנה לביוס ומעיף לי את העידכון וחוזר לגירסא המקורית. לא משנה אפילו אם אני נכנס לתפריט לפני שהוא עושה את זה ומנסה להגיד לו לא לעשות את זה הוא לא מקשיב לי ותמיד מעיף לי אותה ונשאר לי עם הגירסא הזאת שאני כול-כך לא רוצה. האם יש למשהו פיתרון לבעיה שלי? אולי י…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הכל התחיל כשהמסך פשוט התחיל להתעוות, הראה קוביות כחולות ולבסוף קרס. התהליך מלווה ברעשים מהרמקולים. מאחר שזה קרה סמוך לעדכון דרייבר של nvidia ניסיתי להתקין מחדש. כמובן שזה לא הצליח אז ניסיתי למחוק לגמרי עם תוכנה (DDU) שזה כולל גם registry והתהליך נעשה במצב בטוח. בסופו של דבר אני כרגע תקוע עם הדרייבר הבסיסי של הwindows (המסך נראה כמו במצב בטוח) וכשאני מנסה להתקין דרייבר המסך משתגע באמצע וקורס או שאני מצליח להתקין והבעיה חוזרת אחכ. אשמח מאוד לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם. בתקופה האחרונה, נוכחתי לשים לב לכך, שאם אני מכניס את המחשב שלי למצב שינה, ואוזניות ה-USB שלי מוגדרות כהתקן שמע ברירת מחדל, כאשר אני מעיר את המחשב שלי ממצב שינה, תהליך המערכת, System, מתחיל לצרוך משאבי מעבד, ומאט את המערכת. היום המחשב שלי בקושי הגיב לאחר התעוררות משינה, כאשר האוזניות היו התקן השמע שהוגדר כברירת מחדל. הגדרת הרמקולים כברירת מחדל, פותרת בדר"כ את הבעייה הזאת, עד לפעם הבאה שאני מכניס את המערכת למצב שינה, כאשר האוזניות הן על ברירת מחדל. האוזניות הן Logitech USB Headset H340, והדרייבר שמותקן היננו הדרייבר הבסיסי של מיקרוסופט שמגיע מ-Windows Update. הבעייה הזאת לא קרתה לי עם האוזניות הקודמות שלי, Microsoft Lifechat LX-3000. מה הסיבה לבעייה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Guy950,

היי, הייתי הבוקר במחשב והכל עבד מצוין עד שברגע אחד הכל השתנה והמחשב נעשה איטי להחריד. עד כדי כך שהפעלה מחדש לקחה כמה דקות טובות וגישה לביוס לקחה בקירוב של רבע שעה. כשהגעתי לביוס התגלה שהמעבד הגיע ל92 מעלות כאשר בד"כ הוא מסתובב סביב ה50 מעלות. המסקנה היא שהקירור מים שלי CoolIT Eco התקלקל אבל כאשר המחשב פועל אני מסוגל להרגיש את המשאבה עובדת ומרגיש שיש זרם בתוך הצינורות. לפני הולך לקנות קירור חדש למעבד האם יש משהו שעליי לבדוק? הם כדאי לי לפנות לחנות בחשש שיש נזק למעבד? הוא הגיע ל92 מעלות והמחשב לא הפעיל שום מנגנון הגנתי אלא ישר נהיה איתי. בנוסף, עוד מעט אעבור לפורום קירור לבקש המלצה לקירור מעבד אבל לפני כן רציתי לשאול שאלה - הקירור הנוכחי כולל מעגן שהודבק בחלק האחורי של הלוח…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים