תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
חג שמח לכולם יש לי מחשב נייד HP דגם G62 מותקן לי על המחשב תוכנת אנטי וירוס AVG2015 לא מזמן התקנתי תוכנת אנטי וירוס NOD32 ומאז המחשב עובד ממש ממש לאט.... האם יש סיבה לכך שזה קשור לתוכנה החדשה שהיתקנתי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה (ונעבור לבעיה) אז ככה קודם מיפרט המחשב לוח אם dfi pa61v4 מעבד פנטיום 766 כרטים מסך voodoo4 4500 agp tv זה המחשב השני שלי ויש בו שלושה ארד דיסקים 13gb 80gb 40gb וצורב עכשיו על הPRIMERY יש את ה13GB בתור מאסטר ועליו מותקנים 98 + XP ובתור סקנדארי נימצא 80GB ועל הSECNDERY נימצאים הצורב בתור מאסטר ו40GB בתור סקנדרי ולבעיה הכבל של ה SCENDERY נידפק לי בעמצע כך שלא יכולתי לחבר את ה40GB לאחר שבוע השגתי כבל חדש וחיברתי כמו שהיה ואז הביוס לא זיהה אותו בלבד כאשר שמתי את ה 40GB בתור מאסטר הביוס לא זיהה גם את הצורב ניסיתי את הארד דיסק על מחשב אחר והוא עבד ללא שום בעיה בכל מצב שבוא שמתי אותו מה אתם חושבים שעלי לנסות חוץ ממה שכבר עשיתי כי אני לא יודע מ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! חזרתי מחופשה יחסית ארוכה בה לא נגעתי במחשב בכלל וחזרתי להפתעה לא נעימה נכנסתי למשחק (overwatch לצורך העניין ) ואחרי בערך עשר דקות משחק המחשב נתקע והמסך הפך כחול ראו תמונה- אחרי שהמחשב עושה ריסטרט הוא נכנס למצב בוט ולא מזהה בכלל את הSATA.רק אחרי כמה ריסטרטים הוא מזהה. ניסיתי לערוך כל מיני בדיקות שונות לזכרון ולהארד דרייב ולא מצא שום בעיה בסופו של דבר החלטתי לפרמט את C drive-איפה שהווינדוס ממוקם והשארתי את D איפה שכל שאר הדברים אחרי הפירמוט ניסיתי שוב פעם להכנס למשחקים וזה עשה לי את אותה הבעיה לפני שאני קופץ למסקנות ומבזבז כסף רציתי לשאול מה דעתכם הבעיה? מה נראה לכם שגורם לזה? אני משתמש בWindows 10 pro x64 bit חשוב ל…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי למחשב די ישן בנטיום 4 ולפני כמה ימים קניתי ארדיסק חדש התקנתי וינדוס אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש רושם לי את ההודעה NTLDR is missing לפי מה שהבנתי אני צריך לעדכן את הביוס מצאתי עידכון אבל לא הצלחתי להבין אין אני נכנס לדוס לפני הפעלת חלונות (windows xp sp3) ומה אני רושם שם כדי שיפעיל את הדיסק בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה. יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב שמפריעה לי ובענק - אני מתחיל את הווינדוס וזה מראה לי שיש לי 10 ג'יגה מקום פנוי בSSD של הסמסונג שלי, כעבור 20 דקות של עבודה בתוכנות במחשב וקצת גלישה באינטנרט, זה יורד לי ל7 , ואז ל4 ג'יגה , ואז בסופו של דבר זה מגיע לי ל30 מגה !!! ואומר לי שאני לא יכול להמשיך יותר פעולות במחשב, אני נאלץ לעשות ריסטרט והכל חוזר לאותה נקודה מעצבנת... ככה חוזר חלילה... בנוסף , שמתי לב שהמסך שלי "מגמגם" בכל פעם שאני פותח את המחשב או משתמש בתוכנות כבדות - זה מתבטא בריצוד כחול ומעיק כזה שמראה כאילו המסך גוסס (מדובר על מסך DELL 29 WIDE ובכלל מחשב מפגר שהשקעתי עליו טונה כסף) - צירפתי תמונה כדוגמה לריצוד הכחול והלא מובן.... - עכשיו קניתי גם SSD חדש של 240 ג'…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך X800XL ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה אבל אני לא מצליח.. ניסיתי הכול שום דבר לא עובד.. התקנתי את העדכון הכי חדש.. ניסיתי לאלץ את הטלויזיה או לחילופין לעשות שהיא תהיה הצג המרכזי וכלום.. לדוגמא כשאני במאפייני תצוגה ואני לוחץ על צג 2 ואז רושם לו הרחב תצוגה לצג זה..אני עושה החל או אישור וישר אחרכך הוא מראה כאילו הצג לא בפעילות ולא עשיתי כלום כאילו חזר למצב ההתחלתי (שרואים ריבוע עם מנוקד כזה) בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות...
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב, המחשב בן חצי שנה בערך ככה שהכל בו חדש והוא חזק מאוד לאחר הפירמוט נתקלתי פתאום במלא לאגים במשחקים וקצת בעיות בסטרימינג ביוטיוב ודברים כאלה דברים שלפני הפרמוט לא היה לי בחיים, עברתי ספק חשבתי שאולי זה בגלל זה אבל עדיין יש לי לאגים, החלפתי ראוטר ליתר ביטחון ועדיין מה שאומר שזה כבר משהו תוך מערכתי שגורם לדברים האלה משהו שהשתנה בהגדרות לאחר הפירמוט ניסיתי לפתוח פורטים לבטל את הפיירוול ובאמת הכל בערך ועדיין יש לי מלא לאגים ואיטיות בסטרימיניג וכל מה שקשור לנושא הזה ועוד בעיה שאולי תצליחו לעזור לי בה, זה שלפעמים העכבר זז באיטיות כאילו פריימרייט דרופ כזה פתאום משום מקום תודה לעוזרים =]</blockquote>
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאי לי למחוק את AVAST SECURE BROWSER בכדי לחסוך במקום במחשב הנייד כי כבר יש לי גוגל כרום אז מה אני צריך את avast secure browser ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחד המאווררים במחשב, אני לא בטוח אבל חושב שמדובר במאוורר של המעבד, החל לפעול במהירות קבועה, ואינו מתאים את עצמו לטמפרטורה. עד לא מזמן המחשב היה השקט וכאשר העמסתי עליו שמעתי את המאוורר מתאמץ יותר. 1. איך אוכל לבדוק איזה חיישן של איזה מאוורר הלך? 2 זה בהכרח חיישן מקולקל? כלמור בהכרח בעיית חומרה? 3.אשמח למדריך יוטיוב כלשהו להחלפת חיישן, והמלצה איפה לקנות חיישן. אני מעדיף לא לתת את המחשב לטכנאי. מעדיף לעשות בעצמי וללמוד. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כיום יש לי מזגן, מחשב נייד ומסך חיצוני מחוברים למפצל אחד. מדי פעם, המזגן לוקח פיק של חשמל מסוים, והמסך החיצוני נכבה ל3 שניות בערך. הבנתי שזה נורמלי ולא בעייתי. כעת, אני רוצה לחבר למפצל הזה את השילוב הבא - מחשב נייח עם ספק 650W, מזגן, ו-3 מסכים חיצונים של 24' בערך. האם כל אלו מחוברים למפצל אחד זה מסוכן? המזגן עצמו הוא של טורנדו והוא ממש פשוט, 1 או 1.25 כ"ס.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שמתי את ידי, על 2 לוחות אם XT מאיביי, שניהם נדלקים. לאחד אין בקר כוננים, אז חיברתי אחד חיצוני (יש לי ) , ולשני יש בקר כוננים בנוי על הלוח, כלומר סלוט להכניס בו כבל של כונן פלופי, ה-ב-ע-י-ה בשניהם, אני לא מצליח להעלות דיסקט BOOT של DOS, לאחד יש 8 מפסקים קטנים , שכיוונתי אותם היטב לפי מפרט מהאנטרנט, לשני המשוכלל (עם הסלוט ) אין , הוא מזהה אוטומטי את הפלופי, יש סימנים שהכוננים נדלקים, והכל סבבה, ואפילו כשאני לוחץ אנטר אז הוא עושה מאמץ ובאמת מנסה לקרא יש את הרעש והסיבוב של הדיסקט, אום הוא מודיע BOOT FAIL, בשני הלוחות, הדיסקט הוא מפורמט ל BOOT של דוס שהורדתי מהאנטרנט, BOOT 500 הקובץ נקרא, יש איזה משהו שפספסתי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כדילקמן: התקנתי גירסא בשם F7a היא כנראה גירסא דפוקה או משהו (כנראה היא עשתה לי בעיות במחשב) אבל זה טפל. הבעיה היא כאשר אני מנסה לעשות עידכון (ניסיתי דרך: 1. התוכנה בסביבת חלונות 2. דוס 3. דרך הביוס עצמו - הוא נותן תמיכה לזה) ואני מפעיל את המחשב מחדש הוא לא עובד. אז אני עושה restart ידני ואז הוא כן עובד רק שהוא כנראה לא אוהב את העידכון (ניסיתי 3 גירסאות - F4,F5 and the last one F6) אז הוא מפעיל את התוכנה של ההגנה לביוס ומעיף לי את העידכון וחוזר לגירסא המקורית. לא משנה אפילו אם אני נכנס לתפריט לפני שהוא עושה את זה ומנסה להגיד לו לא לעשות את זה הוא לא מקשיב לי ותמיד מעיף לי אותה ונשאר לי עם הגירסא הזאת שאני כול-כך לא רוצה. האם יש למשהו פיתרון לבעיה שלי? אולי י…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי לפני כמה ימים מחשב נייח חדש התקנתי היום איזה משחק (טוטאל וור שוגון 2) בהגדרות גרפיות של המשחק הוא על איכות נמוכה ולא נותן לשנות את זה, הוא בנוסף מראה לי שהוא עושה שימוש בכרטיס מסך של המעבד (אינטל) במקום בכרטיס מסך הראשי nividia gtx770 דרייברים הותקנו, אין לי משחק אחר במחשב שאני יכול להשוות, לא יודע אם זה יעזור אבל כשאני נכנס לאתר "can I run it" ובודק לגבי כל משחק אם אני יכול להריץ אותו אז שם הוא כן מראה את הכרטיס מסך של nividia gtx 770 מה נראה לכם הבעיה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הייתי הבוקר במחשב והכל עבד מצוין עד שברגע אחד הכל השתנה והמחשב נעשה איטי להחריד. עד כדי כך שהפעלה מחדש לקחה כמה דקות טובות וגישה לביוס לקחה בקירוב של רבע שעה. כשהגעתי לביוס התגלה שהמעבד הגיע ל92 מעלות כאשר בד"כ הוא מסתובב סביב ה50 מעלות. המסקנה היא שהקירור מים שלי CoolIT Eco התקלקל אבל כאשר המחשב פועל אני מסוגל להרגיש את המשאבה עובדת ומרגיש שיש זרם בתוך הצינורות. לפני הולך לקנות קירור חדש למעבד האם יש משהו שעליי לבדוק? הם כדאי לי לפנות לחנות בחשש שיש נזק למעבד? הוא הגיע ל92 מעלות והמחשב לא הפעיל שום מנגנון הגנתי אלא ישר נהיה איתי. בנוסף, עוד מעט אעבור לפורום קירור לבקש המלצה לקירור מעבד אבל לפני כן רציתי לשאול שאלה - הקירור הנוכחי כולל מעגן שהודבק בחלק האחורי של הלוח…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התחילה לי בעיה במחשב שאני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במשו אחר. נתחיל בזה שהמסך שלי הוא לרזולוציה 1920x1080. כשאני משחק משחקים אני שם על רזולוציה יותר נמוכה בשביל לקבל ביצועים יותר טובים. פתאום באמצע משחק המסך כאילו התנתק אבל המחשב עבד והיה את הסאונד של המשחק. עשיתי ריסטארט למחשב אבל לא הופיע שום דבר (אני מתכוון לכל הנתונים של הווינדוס שתמיד עולים). המחשב עובד רגיל,המשחקים עובדים כל עוד אני על הרזולציה סבירה ולא יותר מידי נמוכה,וכשני שם על רזולוציה נמוכה שוב קורה שהמסך כאילו מתנתק ואני לא יכול לעשות כלום רק ריסטארט. זה קורה גם בלי קשר למשחקים לדוגמא כשאני משנה את הרזולוציה בהגדרות של הוינדוס. מחקתי,עדכנתי חדש פעמיי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך ניתן לדעת אם Win2K זיהה את הדיסק בתור ATA-100 או פחות? האם צריך לעשות משהו כדי שיזהה? הדיסק וה-MB תומכים, והחיבור הוא עם כבל 80 גידים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני עובד עם לוח אם של ג'יגה בייט (דיי ישן), Chipset VIA VT 6307. כרטיס מסך מובנה. פתאום החלו להישמע צפצופים לפני ה- POST (לא ספרתי כמה), ללא תצוגה כלל. פירקתי את כל החיבורים ורק לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכבל 12V, של המעבד, הצפצופים פסקו, המחשב נכנס ל-POST, אך התצוגה משובשת עם הרבה פסים. האם יתכן כי רק הכרטיס מסך המובנה נדפק ואם אני אחבר כרטיס חיצוני זה יעבוד? אין לי כרגע כרטיס. אני אנסה להשיג לבדיקות. האם סביר שכל הלוח נדפק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבועים קניתי רדאון 9600 פרו של ספיר, הכל עבד טוב עד שלפני שלושה ימים נהרס לי הארד דיסק, החלפתי אותו ואיך שהוא גם הספק נדפק אז גם אותו החלפתי. אתמול התקנתי הכל על הארד דיסק החדש, הכל עבד מצויין, השארתי את המחשב דלוק עד שלפני כמה דקות עשיתי ריסט. המחשב לא עשה ריסט אלא נתן לי הודעה אחרי הודעה שהמחשב לא יכול לכתוב את הנתונים על הארד דיסק לספריה X ואחרי ל Y וכו... עשיתי הארד ריסט, המחשב עלה והתחלתי שוב לקבל הרבה הודעות שגיעה מהסוג הנ"ל, שוב הארד ריסט ויאללה לSAFE MODE, המחשב טען את הקבצים, לא העלה את חלונות ואחרי דקה החליט שמתאים לו לעשות ריסט. נסיתי שוב לעלות את חלונות "רגיל" ואז כל מה שקיבלתי היה מסך שחור עם סמן של עכבר. אמרתי לעצמי אולי הספק לא מספיק חזק, אבל לא. אמרתי…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם .. בשבועיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות לי מסכים כחולים בלי שום קשר לכלום , כשאני עובד על המחשב במנוחה או שאני משחק באיזה משחק ..הכל נתקע ( קופא ) ויש סאונד של (בזזז) ואז עולה מסך כחול עם מספור עד 100 של דאמפינג או משהו כזה ..הטמפ' טובות ..מנוחה סביב ה34' נסיתי לאתר את התקלה ע"י הניהול אבל לא ממש הצלחתי להבין את כל המספרים האלה שם ומה הפירוש שלהם . מה שנסיתי עד כה : * עדכון ביוס יש לי את הגירסה לפני האחרונה FC , כי האחרונה זה FCc משהו כזה וזה גם בטא , אז שום פירוט על העדכון לא מוזכר שם . * הסרתי את הדרייבר של הסאונד REALTEK וגם את LAN + משהו של אטרנט' . - הורדתי את הדרייבר של הסאונד הכי עדכני מאתר הבית , נתתי לווינדוס לאתר את הדרייברים שהסרתי אחרי הריסטרט…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה , כל כמה דקות העכבר נתקע וכדי להפעיל שוב צריך לנתק את ה-USB ולחבר אותו שוב , לפעמים הוא נתקע כל כמה דקות ולפעמים אפילו תוך 10 שניות. ניסיתי למחוק אותו דרך מנהל ההתקנים ולהתקין שוב (למעשה התקנה אוטומטית) , וזה לא הצליח. מידי פעם מגיעה הודעה כזאת: העכבר זה עכבר של מיקרוסופט , עם לייזר (לא אופטי) . תודה מראש לעוזרים! מיקי.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מחלונות 7 כשהפעלתי את המחשב לפני כמה ימים עלתה לי הודעה שצריך לגבות את הקשיח בגלל שהוא לא תקין ובאמת בדקתי עם תוכנת "Hard Disk Sentinel" וראיתי שאחוזי הבריאות הם רק 44% עם בערך 50 סקטורים פגומים ועכשיו הפעלתי את המחשב ופתאום אין שוב בעיה בקשיחים הקשיחים במחשב נקנו לפני פחות מחצי שנה של טושיבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את הספק: ThermalTake Pure Power 410W וחבר שלי אמר שהמתחים שלי לא טובים הנה הם: Power Supply 5769 RPM Voltage Values CPU Core 1.54 V +2.5 V 2.61 V +3.3 V 3.36 V +5 V 4.25 V +12 V 12.29 V +5 V Standby 4.17 V האם הם באמת לא טובים? מה לעשות? זה ספק חדש שרק היום קניתי
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קורה אחרי בערך 20 דקות עבודה רציפה על המחשב לא ספציפי באמצע משחק אשמח לדעת מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל התחיל כשהמסך פשוט התחיל להתעוות, הראה קוביות כחולות ולבסוף קרס. התהליך מלווה ברעשים מהרמקולים. מאחר שזה קרה סמוך לעדכון דרייבר של nvidia ניסיתי להתקין מחדש. כמובן שזה לא הצליח אז ניסיתי למחוק לגמרי עם תוכנה (DDU) שזה כולל גם registry והתהליך נעשה במצב בטוח. בסופו של דבר אני כרגע תקוע עם הדרייבר הבסיסי של הwindows (המסך נראה כמו במצב בטוח) וכשאני מנסה להתקין דרייבר המסך משתגע באמצע וקורס או שאני מצליח להתקין והבעיה חוזרת אחכ. אשמח מאוד לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-