עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tomer Cohavi,

ברשותי מחשב מסוג HP SPECTRA 360, המחשב מדהים ועובד מצויין, אך לפעמים נוצרת תופעה של קפיצות בטאץ וחלונות נסגרים ונפתחים עצמאית. זה קורה בתדירות משתנה. לעיתים חצי יום זה לא קורה. לאחר ריסטארט זה מסתדר. האם מישהו נתקל בתופעה כזאת במחשבי 360? האם הבעיה היא בחומרה או בתוכנה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום. כאשר אני פותח את המחשב והנתונים מתחילים לרוץ,מופיעה לי הודעה בצבע אדום מלווה בציפצוף חד. ההודעה היא בזו הלשון: system hardware abnormal,press any key to continue יש לציין שכאשר אני לוחץ על מקש מסויים (כל שהוא)הציפצוף מפסיק והמערכת ממשיכה לעלות כרגיל. אני משתשמש ב-WIN98. מה מקור הבעייה? האם אני מפספס משהו ומזיק למערכת בכך שאני ממשיך לעבוד כרגיל? ??? בתודה מראש מקווה שהגעתי למקום הנכון.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. החלפתי כונן דיסקטים ומארז הוא לא עובד טוב... יש אור והכול אבל רשום לי "PLEASE INSERT A DiSSKET" אני לא יודע למה! עזרההההה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כתבתי גם בפורום מחשבים אחר , אף אחד לא מצא , זה ממש מוזר. הכרטיס הוא : Apac Phantom 806 6 channels המממ , זה הכרטיס בדיוק : http://www.comelsoft.com/images/soundcards/009940.htm יש לי XP pro תודה לעוזרים. דרך אגב , לא ידעתי אם זה שייך לסאונד או תמיכה טכנית .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ram-,

ערב טוב לכם :] דבר ראשון אני מקווה שזה המקום הנכון לדיון זה ... הבעיה היא : כאשר אני סוגר את המחק Prince of persiea :sands of time המחשב שלי ישר עושה ריסט ללא סיבה , וכך גם כאשר אני ממזער את UT2004 וחוזר אליו ... מקווה שתוכלו לעזור\לפתור את בעייתי :\ מפרטי : Win Xp pro sp2 Enable AMD 3000+ 64 1024 DDR 400 G-Force 6600GT 128 DDR Mb : Gigabyte K8NSpro F9 מקווה שיעזור ... בתודה רם . :]

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, יש לי בעיה מוזרה... יש לי מחשב שעובד אצלי בבית, כאשר אני מעביר אותו לאחי בת"א המחשב לא עובד שם - פשוט לא נדלק. אצלי בבית יש תלת פאזי ואצלו אין, אבל לא נראה לי שיש סיבה שמחשב יהיה תלוי בתלת פאזי, לא? במחשב יש ספק thermaltake 750 watt toughpower וכרטיס מסך של ATI gigabyte hd 7770 שוב - אצלי בבית עובד ללא בעיות, בת"א בשתי דירות שונות (ללא תלת פאזי) לא נדלק אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לספק עוד מתח למחשב אם אכן זאת הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yitzchaking,

המחשב הנייד שלי (HP envy dv6) בן 3 וקצת ומעולם לא עבר ניקוי. הוא עדיין עובד נהדר, אבל הבנתי שצריך ברמה העקרונית לנקותו מאבק תקופתית (לפחות אחת לשנתייים), ובוודאי שצריך לנקות את כרטיס המסך (עובד קשה הבחור...). התעניינתי בחנות מקומית המספקת שרותי מעבדה - כמה יעלה ניקוי? תשובתו של בעל החנות הפילה לי את הלסת לריצפה - 450 ש"ח! - אז הוא אמר שזה כולל החלפת משחה טרמית. ואני אמרתי לו שאני צריך לחשוב על זה... האם זה לא מוגזם שזה יעלה שישית ממה ששילמתי על המחשב? כמה זה אמור לעלות? והאם ישנם חלופות יעילות? (לנקות לבד עם ספריי-לחץ-אוויר?) המלצות יתקבל בברכה. (כולל אם אתם מכירים מעבדה אמינה וזולה)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by proevo4ever,

היי, יש לי תקלה מוזרה, יש בבית מחשב נייח + 2 לפטופים. כאשר המחשב נייח דולק יש לי פינג תקין ל-google.com 73 MS אבל הלפטופים שמחובירם ב-WIFI הפינג לא יציב 500 +- כאשר אני מכבה את המחשב הנייח הפינג מתייצב בלפטופים. אני לא מצליח להבין מה הסיבה... או מה טוחן לי את הרשת על המחשב הנייח (למרות שהביצועים מעולים, גם במשחקי רשת , פינגים יציבים וכו') יש לי וינדוס 10 אולי יש איזה סרוויס .. אנערף. יש רעיון?

9. Started by Sargon,

קניתי מחשב חדש ויש לי בו מספר כניסות USB. כניסה אחת USB 3.1, ועוד 3.1 של USB TYPE C(אדום) שתי כניסות USB 3 כחולות מאחורה. שתיי כניסות USB 3 צהובות(לא סגור מה זה). עוד כמה כניסות USB 2 מאחורה ומקדימה ועוד שתי כניסות USB 3 כחולות מקדימה. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לשני הסנסורים להתחבר, רק אחד מתחבר השני מראה בעיה. נסיתי לחבר בכל מיני קונפגורציה, כדי שלא ישבו על אותו הקונטרולר. שום דבר לא עזר. רק אחד מתחבר. איך אוכל לחבר את שניהם? בנוסף, איך למקם את שני הסנסורים אם אני מתכוון לשחק בישיבה מול המחשב(אבל קצת רחוק מהשולחן כדי שאוכל להגיע קדימה). נראה שאם אני קרוב מדי לסנסורים אז הם לא יכולים לקלוט את הידיים שלי?

10. Started by kuku100,

היי, מחפש מישהו שמומחה בהרכבת מחשבים, כדי להרכיב מחשב אצלי בבית. קניתי את כל החלקים, הכל מקורי, ואת הרוב כבר התקנתי. מסיבות שלא כאן המקום לפרטן, אני מעדיף שמישהו מומחה יגיע לסיים את ההרכבה, בתשלום הוגן, כמובן. אני גר בת"א, ליד כלבו שלום (ליד נווה צדק, בין שד' רוטשילד לנחלת בניימין). יש לי את כל הכלים הנדרשים, את החוברות של לוח האם והמארז (Dark Base 700!) וכו'. רק לבוא ולעבוד. אשמח להפניה למי שמתאים/ה או לפנייה ישירה. בבקשה רק מקצוען. רוצה שהכל יעבוד, כל החיבורים למארז, שליטה חכמה במאווררים (pwm) וכו'. זה מחשב מושקע. לוח אם Asrock Taichi z390, . אני בעצמי הרכבתי כבר לא מעט, מי שמגיע צריך "לעבור" אותי... 😉 תודה ושבוע טוב!. איתן, 054-7621777.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי מחשב מיני נייח בזמן (ריסטרט) הפעל מחדש מופיע מסך כחול עם כתובית Stop code: WDF VIOLATION בנוסף מופיע ספירה ושזה מתקרב ל 100% אז המחשב נכבה לבד. זה קורה רק שאני מבצע ריסטרט למחשב. אחרי כיבוי מחשב לוחץ אני על כפתור הפעלה של המחשב והכל עולה רגיל. לפני שבועיים עשיתי איפוס למחשב עם שמירת קבצים ומאז זה קורה. (מצרף תמונת מסך) אשמח לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. לא עולה במחשב, מה ניתן לעשות? אגב הוא מחובר בדוקינג של סטארטק(STARTECH) כזה אם זה קשור.. יש לציין שגם כשהיה בתוך הקופסה של ההארד דיסק זאת: גם לא עבד. האם יש פיתרון? לא רוצה לפרמט, כי צריך את המידע. בתודה רבה מראש על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם: יש לי דיסק קשיח (SSD) שהיה בשימוש עד עכשיו בווינדוס, עכשיו אני רוצה להעביר אותו למק (הדיסק קשיח מפורמט) והוא כותב שהדיסק לא במפת מחיצות GUID , ניסיתי בכלי כוננים המובנה של המק לא הצלחתי להגיע לזה, השאלה היא איך אפשר לפרמט את הדיסק לצורה שיהיה אפשר להתקין עליו OS-X ??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אם יש בלוח אם IDE אחד ו4 חיבורי SATA ויש לי 2 צורבים ו2 הרדיסקים אחד מהם SATA ואחד IDE מה אפשר לעשות ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. האם משהו יכול לעזור לי לפתור בעיה שיש לי במחשב כאשר אני מפעיל את המחשב, השעה שמופיעה בשעון של הWIN98 לא נכונה. בד"כ מאחרת בכמה שעות. אחרי שאני מכוון את השעון, השעון מתקדם בסדר אבל בפעם הבאה שהמחשב יופעל, השעה שוב לא תהיה נכונה. האם צריך להחליף את הסוללה בלוח האם? התוכן של הBIOS נשמר אז, כך שאולי אם הסוללה היתה ריקה, הBIOS היה נמחק..... האם ניתן לסדר את זה ?......

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tangush,

יש לי מחשב ולא חשוב איזה לדעתי כלל ,מי שיודע ונתקל בבעיה שמחשב מתחיל לעשות boot ונכבה שוב לפני הלוג אין של הסיסימא שבכלל לא צופיע וחוזר חלילה. מה עושים חוץ מי לפרמט יש פטרון אחר?תודה. עזרה אני מבקש ולא ביקורת!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום רב לכולם. קיבלתי מחבר מחשב מקולקל ומצאתי בתוכו כרטיס Magic card. רציתי להתקין אותו במחשב האישי שלי אך לאחר תהליך ה-post הוא כמובן מבקש driver שאין ברשותי. בדקתי אם רשום על הכרטיס שם של חברה על מנת למצוא את ה driver ולא רשום כלום,אפילו על ה-chip לא רשום כלום לצערי. אולי מישהו יודע או מכיר אתרים שבהם אפשר למצוא דריברים לכרטיס הנ'ל. תודה מראש . ???

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by extremex,

היי,אז ככה יש לי 4 הארדדיסקים במחשב,ואחד מהם של WD GREEN של 2TB הפסיק לעבוד.זה התחיל מזה שלא הצלחתי להיכנס אליו דרך "המחשב שלי" זה לקח המון זמן לטעון,והוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים.אח"כ המחשב עשה ריסטרט לעצמו ולקח לו לפחות 15 דקות לעלות [הוא עולה תוך 30 שניות] ולא היה יותר את אותו HD כונן E.כשניתקתי אותו הכל עבד חלק,כשחיברתי שוב הוא משמיע רעשים כמו של המודמים הישנים עם החייגן שמנסים לבצע חיוג ולא מצליחים.וברגע שאני מחבר אותו והמחשב דולק הוא ישר עושה ריסטרט ולוקח לו מלא זמן לעלות,ואם אני מחבר אותו ואז מדליק את המחשב אז אותו הדבר..כל מה שניסיתי לא עזר,ברגע שאני מחבר אותו הוא משמיע קולות ולא עובד.מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by matan770,

לפניי שבוע פירמטתי את המחשב,ביום הראשון אחרי הפירמוט סגרתי אותו אבל הוא לא נסגר,הייתי צריך ללחוץ על הכפתור שבדרך כלל הוא נסגר בלי זה. זה קרה 3 פעמים ובשאר הוא נסגר כרגיל... מזה יכול להיות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך X800XL ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה אבל אני לא מצליח.. ניסיתי הכול שום דבר לא עובד.. התקנתי את העדכון הכי חדש.. ניסיתי לאלץ את הטלויזיה או לחילופין לעשות שהיא תהיה הצג המרכזי וכלום.. לדוגמא כשאני במאפייני תצוגה ואני לוחץ על צג 2 ואז רושם לו הרחב תצוגה לצג זה..אני עושה החל או אישור וישר אחרכך הוא מראה כאילו הצג לא בפעילות ולא עשיתי כלום כאילו חזר למצב ההתחלתי (שרואים ריבוע עם מנוקד כזה) בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות...

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. איך אני יכול לדעת את כל מפרט החלקים במחשב שלי? לוח אם, ארדיסק, מעבד וכדומה?..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי בעיה רצינית במחשב אחרי כמה שעות של עבודה בלי שום התראה מוקדמת , העכבר מתחיל לקרטע לי והמחשב נעשה איטי , באיזהשו שלב הוא פשוט קופא ונתקע או שפשוט הוא עושה Restart לעצמו ..... רק RESTART מהמארז עוזר. הרצתי MEMTEST דרך Boot-CD בערך 4 שעות וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/1092800/MemResult.rar.html תקלה בזיכרון? יש לי 2 סטיקים של 512 כ"א , 667 הפעלתי את המחשב כל פעם עם סטיק אחר והוא גם סירב לעלות. כיביתי את המחשב , נתתי לו "לנוח" איזה חצי שעה , הדלקתי והכל עבד כרגיל. בדקתי טמפרטורות והם נעות סביב ה-55-60 מעלות למעבד ו-40-45 ללוח. הספק הוא ספק חדש של FSP 400W (זה קרה לי גם פעם אחת לפני שהחלפתי את הספק ..). מעבד: Pentium D 920 לוח: ASUS P5WD2 Premiu…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק את המסך רואים לשניה תמונה ואחר כך המסך שחור. אם אני מדליק ומכבה שוב רואים שוב לשניה תמונה. המסך מחובר לכרטיס מסך שלא על הלוח אם. שניסיתי לחבר לכרטיס מסך של הלוח אם לא ראיתי כלום.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הכל היה תקין עד לפני יומיים,פתאום היום באתי לצרוב ושמתי לב שהוא לא מזהה שיש בפנים דיסק,גם דיסקים רגילים אחרים פתאום לא מזהה. ניסיתי לעדכן לדרייבר האחרון , עודכן בהצלחה אבל עדיין לא עזר.כמובן שלפני זה ניסיתי להסיר ממנהל התקנים ולהחזיר אבל גם ללא הצלחה...... יש למישהו רעיון לפני פירמוט?כשאני מכניס כל דיסק אני נכנס למאפיינים של הכונן וזה מראה לי שטח בשימוש 0 שטח פנוי 0 ..... מקווה לתגובות =/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. במידה והנושא מתאים לפורום אחר, בבקשה תעבירו אותו לפורום המתאים. לאחרונה פירמטתי את המחשב. עד אז במשך בערך שנה הצורב DVD שלי היה יכול לצרוב דיסקים אבל לא לקרוא אותם. לכן השתמשתי ב-ISOBuster כדי לקרוא את התוכן שלהם, מה שלרוב עבד, לפעמים לא. אחרי שפירמטתי את המחשב, הצורב חזר לעבוד כמו שצריך והצליח לקרוא דיסקים בצורה נורמלית - עד שהתקנתי Nero כדי לצרוב דיסקים חדשים. מאז הוא שוב פעם לא קורא דיסקים כמו שצריך. דיסקים ישנים עוד אפשר לקרוא עם ISOBuster, אבל חדשים אי אפשר גם בעזרת ISOBuster. אבל אני יודע שהם נצרבו כמו שצריך כי אני יכול להפעיל סרטים שצרבתי בהם במכשיר DVD שלי. התקנתי גם Nero 7 וגם Nero 9 ואני לא יודע מאיזה מהם הבעיה. ניסיתי להסיר את ה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.