עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני משחק משחקים בחיים זה לא קרה לי ופתאום ניתקע לי עכשיו קיבלתי מסך כחול וזה לא קשור לטמפ' למה יש לי קירור טוב וטמפ' נמוכות מישהו יכול להגיד לי רק תמקור של הבעיה הזאת אני כבר יתקן את זה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. פתאום ללא התראה ,המחשב שלי ניכבה ,בכל פעם שניסתי להדליק לאחר כחמש שניות ניכבה ,עוד לפני שהביוס עלה ,לאחר מספר פעמים שניסתי לא הצלחתי להדליק בכלל ,שום דבר לא נידלק לאחר לחיצה על הכפתור של ההדלקה ,שאלתי היא - האם מה שקרה זה סימני הגסיסה של הספק ומוות סופי או שקיימות עוד אפשרויות ? (אולי לוח אם )

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ranyr,

הצורב שלי LG GSA 4167B עושה רעש ממש חזק, כל פעם שהווינדווז עולה ויש בתוכו דיסק למשך בערך דקה וחצי... וגם לפעמים שאני פותח את המחשב שלי - שוב כשיש דיסק בפנים... WTF????

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם שווה לתקן את הפלסטיקה של המחשב או שכבר שווה לקנות מחשב חדש ?

5. Started by K0sTa,

יש לי 2 בעיות: בעיה 1: במחשב הראשי כשאני מפעיל משחק כלשהוא לא משנה איזה המחשב נתקע אחרי דקה שתיים שהמשחק רץ והמסך מראה שחור! רק ריסטרט מוציא אותו מזה! וזה לא טמפרטורה! הטמפרטורות בסדר גמור לא עובר את 40 מעלות C. זה רק משחקים! תוכנות עובדות חלק בלי שום בעיות. בעיה 2: במחשב השני שלי באמצע משחק קרה דבר מאוד דומה! המשחק נתקע, המסך שחור וכשעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה יותר! ואין את הפיפ הזה שיש בדר"כ כשמחשב עולה. גם פה זה לא טמפרטורות לפי דעתי! הלוח אם חדש לגמרי! אפילו שבוע אין לו!! אם זה חשוב יש לי רשת בין 2 המחשבים והדבר קרה קוד ם במחשב הראשי עם האינטרנט ורק אחרי זה במחשב האחר באמצע משחק Underground 2 ברשת אחד כנגד השני. כמו כן התקנתי במחשב הזה אנטי וירוס נוסף והוא לא מ…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by itai79,

הי. יש לי בעייה מוזרה - צריך את עזרתכם. המחשב עובד בחצי מהירות - חלונות נפתחים לאט (ממש רואים את החלון נפתח לאט), דפי אינטרנט, פלאש - הכל... אפילו MP3 מתנגן בחצי מהירות. כל המדדים נראים נורמליים לחלוטין, CPU נמוך (Q6600) אין בעיית זיכרון (4Gb), השעון מראה את השעה הנכונה, המחשב בכלל לא מתאמץ... התקנתי windows מחדש על הארד דיסק אחר ע"מ לשלול בעייה של תוכנה או דיסקים אבל זה עדיין קורה, גם על התקנה טרייה. הורדתי ועדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (8800GT) וגם לא עוזר. אובד עצות... יש למישהו רעיון???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי מחשב נייד בן 3 שנים ,אין אחריות יותר . ואני רוצה לדעת האם תוכנות לעריכת ודיאו מאמצות את המחשב כך שכדאי לי להמנע מזה (אין לי ממש אפשרות לקנות חדש כרגע) או שאין לי ממה לחשוש? המחשב הוא ASUS N550JV רוב הזמן הוא מרגיש דיי בסדר מבחינת החום של המארז! תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by msa90,

כל פעם שאני נכנס לאתרים או רואה סרטים וגם לפעמים על המסך יש לי פסים כחולים כאלה על המסך. תמונה:לינק http://www.2send.us/uploads/72726bbe97.JPG תסתכלו בצדדים שיש מין כאלה פסים כחולים זה קורה תמיד כמעט לפעמים אין אבל רוב הפעמים יש איך מסדרים את זה? או מה הבעיה שיש?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי חברים. לאחר התקנת מחשב חדש ידוע שצריך להתקין דרייברים. אני יודע שצריך להוריד ולהתקין ל.. 1.כרטיס מסך 2.כרטיס רשת האם יש עוד רכיבים שצריך להתקין להם דרייבר? (אמרו לי שלעיתים גם ללוח האם יש עדכון דרייבר) והאם יש לכם עוד המלצות לתוכנות כדאיות במחשב חדש? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by assaff,

המחשב נדלק מאוררים פועלים המסך שחור )נורית מהבהבת . אך נורת ההדלקה של המחשב לא דולקת. למרות שלחיצה עליה מדליקה את המחשב. הייתה קפיצת חשמל אך אני לא יודע אם זה קרה מיד לאחר מכן. ניסיתי לבצע ריסט דרך לחצן אך נראה כי אין תגובה כולל ניסיון כיבוי דרך לחצן ההדלקה שלא מצליח.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג asus ux431f כיום אני עובד איתו עם המסך של המחשב עצמו ועוד מסך ליד שמחובר לפורט HDMI הבודד של המחשב. אני יודע שיש מחשבים ניידים ייעודיים עם תחנת עגינה שמאפשרת לחבר מספר מסכים ואביזרים נוספים עם חיבור טאנדרבולט. למחשב שלי אין את החיבור הנ"ל ואני מחפש פתרון, אם קיים כדי לחבר עוד מסך חיצוני אחד (ככה שיהיו שני מסכים חיצוניים). ראיתי שקיימות תחנות עגינה "אוניברסליות" אך איני יודע מה טיבן ואם בכלל יעבדו עם המחשב שלי. אשמח לקבל המלצה לתחנה כזאת אם לדעתכם היא תעבוד. או כל פתרון אפשרי אחר. תודה .

12. הכל התחיל כשהמסך פשוט התחיל להתעוות, הראה קוביות כחולות ולבסוף קרס. התהליך מלווה ברעשים מהרמקולים. מאחר שזה קרה סמוך לעדכון דרייבר של nvidia ניסיתי להתקין מחדש. כמובן שזה לא הצליח אז ניסיתי למחוק לגמרי עם תוכנה (DDU) שזה כולל גם registry והתהליך נעשה במצב בטוח. בסופו של דבר אני כרגע תקוע עם הדרייבר הבסיסי של הwindows (המסך נראה כמו במצב בטוח) וכשאני מנסה להתקין דרייבר המסך משתגע באמצע וקורס או שאני מצליח להתקין והבעיה חוזרת אחכ. אשמח מאוד לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by elad the master,

למה זה ? יש תמונה: [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום חברים אולי אתם יודעים ... מי היבואנים הרשמיים של חברת לידטק בישראל והיכן הם ממוקמים אם אפשר גם טלפון יהיה טוב תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, הצלחתי לחבר את המחשב לטלוויזת LCD,בחיבור VGA.זה עבר יחסית ללא תקלות,חוץ מן העובדה שאני לא מצליחה לשמוע סאונד.ניסיתי דרך ההגדרות ללא הועיל,ורק רציתי לדעת היכן בדיוק הבעיה,האם זה בכבל?בעיית חומרה?וכו'.לפי הבנתי מפשפוש באינטרנט,זה קשור לחיבור HDMI שאמור להיות במחשב בכל מה שקשור לLCD.מה אני בדיוק אמורה לעשות...?אשמח ל-כ-ל עצה,טיפ וכו'. המשך יום נעים לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. התקנתי את win 7, הרמקולים מסרבים להשמיע קול כאשר אני מחבר אותם למחשב אחר הם עובדים כאשר אני מחבר אוזניות ל win 7 יש קול אחרי המון נסיונות, הגדרת הרמקולים 2.1 כאוזניות גרמו להם לפעול

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. כשאני משחק סתם בכול מיני משחקים אז המחשב פתאום נכבה זה לא תמיד קורה זה מידי פעם ואין לי מושג למה זה וזה לא בגלל המשחק או משהו כזה ועוד בעיה גם שאני משחק אז שאני יוצא מהמשחק או שאני באמצע ואני לוחץ במקלדת על הכפתור חלונות אז ניהיה מסך שחור וחוזר וככה בלי הפסקה עד שאני מתחיל אותו מהתחלה מה הבעיה.? יכול להיות משהו בכרטיס מסך?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום. קניתי עכבר ג'נרי ללא שם של חברה כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150709130101&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 העכבר הגיע ללא דיסק דרייברים. ובבדיקה ב EBAY רשום שלא צריך דרייברים. ניסיתי לחבר למחשב שלי (WIN 7 64 BIT) והוא ניסה להתקין דרייברים. בתחילה הציג התקנת HID Wireless Mouse. אח"כ עבר להתקנת USB Input Device ונתקע שם. הוא לא הצליח להתקין דרייברים לזה ועכשיו זה עם סימן קריאה צהוב ב DEVICE MANAGER. למרות זאת הצלחתי להפעיל את העכבר על 2 מחשבים אחרים שהם WINDOWS 7 32 BIT ולא כמו שלי WINDOWS 7 64 BIT. ניסיתי חיפושים באינטרנט ולא הצלחתי. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by pop97,

שלום! אני משתמש בזכרון micron pc133 sdram בבדיקה sisoft sandra מראה= 100mhz מה עושים? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס בתודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כך זה נראה, מה עושים? יש לי שם קבצים חשובים מאוד ולא מצליחה להוריד אותם, הוא חוסם אותי גם לא מאפשר לפתוח לא רק להוריד אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזה

21. Started by skyline,

כאשר אני מדליק את המחשב נייד, כאשר המחשב עולה מופיע לי מסך השגיאה הבא : עכשיו זה לא מפריע לתפקוד ואני פשוט כל פעם יוצא מזה, בעיקר מסקרנות - למישהו יש מושג מה זה? תודה מראש למי שלא רואה, הנה קישור לתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=omotid0cz1yt.png

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tomerA,

יש לי מחשב DELL latitude XT2 עם windows 7 home premium 64 bit הבעיה שהיא שהמחשב (פתאום) לא מזהה שום רשת WIFI. מה שניסיתי עד עכשיו: - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש של המחשב והתקנה מחדש מגיבוי של הדרייבר. - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש ולתת לwindows להתקין את הdriver לבד - כניסה למצב בטוח עם רשת כדי לוודא שתוכנה צד 3 לא מפריעה. - ביטול כול הfirewalls ותוכנות הגנה למיניהן. - ניסיון לפתוח hotspot מהטלפון. - שחזור מערכת לכמה ימים קודם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by scorpions,

היי לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה (ונעבור לבעיה) אז ככה קודם מיפרט המחשב לוח אם dfi pa61v4 מעבד פנטיום 766 כרטים מסך voodoo4 4500 agp tv זה המחשב השני שלי ויש בו שלושה ארד דיסקים 13gb 80gb 40gb וצורב עכשיו על הPRIMERY יש את ה13GB בתור מאסטר ועליו מותקנים 98 + XP ובתור סקנדארי נימצא 80GB ועל הSECNDERY נימצאים הצורב בתור מאסטר ו40GB בתור סקנדרי ולבעיה הכבל של ה SCENDERY נידפק לי בעמצע כך שלא יכולתי לחבר את ה40GB לאחר שבוע השגתי כבל חדש וחיברתי כמו שהיה ואז הביוס לא זיהה אותו בלבד כאשר שמתי את ה 40GB בתור מאסטר הביוס לא זיהה גם את הצורב ניסיתי את הארד דיסק על מחשב אחר והוא עבד ללא שום בעיה בכל מצב שבוא שמתי אותו מה אתם חושבים שעלי לנסות חוץ ממה שכבר עשיתי כי אני לא יודע מ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by LOL,

טוב יש לי לוח EPOX EP-4SDA5+ ואני משתמש בכרטיס רשת OB באתי לחבר עוד כרטיס רשת ומסיבה כלשהיא הוא לא מוכן לזהות אותו בWINXP זה מראה שהוא מוצא חומרה חדשה ואז זה מראה לי שהוא ניסה ולא הצליח להתקין יש בעייה אם ההתקנה הכרטיס רשת עובד על המחשב הישן שלי בdevice status רשום This device is not configured correctly. (Code 1) ניסיתי גם אם כרטיס רשת אחר וגם הוא אותו מצב מישהו איך אני מגדיר את הכרטיס ככה שיעבוד??? מה זה CODE 1???

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים