תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, המחשב שלי (נייח), שיש לי אותו כבר כ 4-5 שנים, התחיל לעשות לי בעיות לאחרונה. כאשר אני מכבה אותו ומדליק מחדש הוא לא מוצא את ההארד דרייב ולא מצליח לעשות boot ולהעלות את מערכת ההפעלה, ואני מכבה אותו, מוציא את הכבל של הספק כוח ואת כבל ה sata שמתחבר להארד דרייב, מחזיר אותם ומנסה להעלות שוב, אך שוב זה לא מצליח. כשאני מנסה להיכנס למחשב ונכנס להגדרות הביוס ועובר לתפריט של ה boot ואז יוצא ממנו (בלי לשחק בתפריט ובלי לשנות שום הגדרה, אלא רק נכנס אליו) פתאום מערכת ההפעלה מצליחה לעלות (חשוב לציין כי בתפריט ה boot בביוס הוא כותב לי שהוא לא רואה את ההארד דרייב). למישהו יש מושג ממה זה נובע או איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
לא יוצא שום שמע מהמחשב. רמקולים תקינים נבדקו במקור אחר. קורה משהו מאוד מוזר בכרטיס קול של הלוח אם. בהתחלה חשבתי שזו בעייה תוכנתית (דרייברים וכאלה), אך לא כך הדבר, מחקתי והתקנתי מחדש 3 פעמים את הדרייברים של הכרטיס ללא שום הצלחה וגם פירמוט של הוינדוס לא עזר. אני חושד מאוד שקרה משו לכרטיס קול מבחינת חומרתית. מה שמחזק את זה אפשר לראות בתמונה הבאה. מה שמסומן באדום זה בעצם החיבורים של הבננות על גבי הכרטיס שנראים דהויים מאוד, ולפי מה שזכור לי במצב תקין הצבעים אמורים להיות יותר בולטים וחזקים. עוד משו שאני זוכר שהיה קורה שהכל היה עובד הוא שברגע שהייתי מנתק את אחת הבננות היה קופץ לי חלון שהודיע על ניתוק של החוט מהמחשב ועכשיו זה לא קורה. מה שמסומן בכחול אני זוכר שבכלל לא הופיע כך…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום, כיום אני מחזיק ב (4GB 1333hz Kingston(2X2GB וקניתי עוד 4 GB(סטיק יחיד). התוצאה היא שלא רק שהזיכרונות לא עבדו יחדיו וקיבלתי הודעת שגיאה בצבע כחול לפני שהווינדוס עלה. אלא גם שהזיכרון שקניתי(שצוין בתחתית ההודעה), אינו עולה כזיכרון בודד. חשוב לציין כי ניסיתי להרכיבו בסלוט בצבע כחול ובסלוט השני שהוא בצבע שחור, ללא הועיל. האם איני יכול לשלב סטיק של 4GB עם הלוח אם שלי? או שמא הזיכרון שמכרו לי פגום? רכשתי כרטיס זיכרון מהסוג הבא http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15467&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הלקוח אם שלי הוא כזה - http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherbo…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש בהמלצת הפורום הכולל SSD SAMSUNG 840 ודיסק קשיח רגיל אך אותו אני לא רואה. כאשר התקנתי את הוינדוס (שמונה) ראיתי את שתי הכוננים והתקנתי על הSSD. אחרי ההתקנה, אני לא רואה את הדיסק השני במחשב שלי. במנהל ההתקנים אני רואה את הדיסק השני.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרצאות מteched 2013 לניקוי וירוסים וטיפול בבעיות במחשב בעזרת sysinternals, מ mark russinovich של מיקרוסופט, מי שפיתח את הכלים של הsysinternals , pstools, ספר windows internals, ואחראי על פיתוח הליבה של azure, בקיצור מומחה לגבי כל מה שקורה בתוך הליבה של הווינדוס ואיך הוא עובד מבפנים License to Kill: Malware Hunting with the Sysinternals Tools http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/ATC-B308#fbid=5UKU9EztVnA Case of the Unexplained 2013: Windows Troubleshooting with Mark Russinovich http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/WCA-B306#fbid=5UKU9EztVnA אחרי זה אתם תבינו למה המחשב לא עובד טוב , למה בעיות קורות ואיך לטפל בהם בקלות ממליץ גם לקרוא א…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני כשבוע מחשב HTPC מחברת TMS על פי מפרט מומלץ מחברי הפורום. לצערי כל פעם המחשב עושה ריסטרט... ניסיתי לבודד את התקלה אבל ממש לא הצלחתי. מה שאני עושה בעיקר זה להשתמש ב xbmc כמדיה סנטר ושם עיקר הבעיה - זה קורה הרבה כשאני מוסיף תוכן חדש מהארד דיסק חיצוני, אבל זה קורה גם כשאני סתם משוטט בין הסרטים שכבר יש לי בספריה. לצערי זה גם קורה לי בשימוש ב plex ואפילו ב - media player classic זה כבר קרה. קטע מעניין - גם כשהמחשב נמצא במנוחה אני שומע את המאוורר פועל חזק מאוד. חשבתי שאולי מדובר בקפיצות מתח אז חיברתי אותו ל - ups אבל הבעיה עדיין רלוונטית. זה מאוד ספוראדי וקשה לי לשים את האצבע מה הגורם. יש למישהו עצה? תודה תומר
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום עוד בעיה אחת קטנה לאחר שבצעתי פרמוט (http://hwzone.co.il/community/thread...1%D7%93%D7%AA) יש לי במחשב מודם פקס , כן כן יש עוד אנשים שמשתמשים בזה ... הבעיה היא שלפני הפרמוט הייתי מקבל בחלונית המודיעה על צילצול הטלפון גם את מספר המתקשר (שיחה מזוהה) לאחר הפרמוט אני מקבל אך ורק הודעה על קבלת שיחה וזהו , כבר לא מופיע המספר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , עברתי על ההגדרות מספר פעמים ללא הועיל - לא מצאתי משהו כמו גם : - הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר (נעשה ע"י מערכת ההפעלה) מספר פעמים נציין שמערכת ההפעלה לפני ואחרי הפרמוט WIN7 תודה מראש לכל העוזר
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
זה קרה לי היום בפעם הראשונה, סתם גלשתי באינטרנט ופתאום המסך קפא והוא עשה ריסטרט. בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אך זה פשוט נהיה גרוע יותר והוא קפא מכל דבר. ניסיתי לפרמט, בהתחלה היה אחלה- ואז אותו סיפור מחדש. אני לא יודע מה לעשות, אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן חבריםיש לי מחשב נייד מיני של (LG (X140 המחשב על פניו לא מוזנח בכלל נראה במצב מעולה אבל לאחר זמן מה המסך פשוט הפך שחור ובכל ניסיון הדלקה של המחשב הוא נשאר שחור ורק לאחר איזה 10 דקות שומעים את הצליל של ההתחל שכביכול המחשב עולה אך שוב כאמור המסך שחור ושום פעולה לא עוזרת! מישהו פה יכול לעזור לי והעריך אולי מה הבעיה לפני שאני שולח אותו לתיקון? תודה לעונים!!!
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, מזה זמן רב המחשב כבר לא משהו.. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט וכשלתי. ניקיתי מאבק ובדקתי אם הכל מחובר טוב. טמפ' בIDLE המפרט: intel i7 920 gygabyte EX58 DS4 RADEON HD4870 G.SKILL 2*2GB crucial m4 SSD 64GB הבעיה: בהתחלה, הייתה תקופה די ארוכה שכשהייתי מפעיל סרטים בWPC או סרטונים באינטרנט, אז המחשב היה נתקע, בדר"כ עם צליל תקוע מעצבן, והייתי צריך לעשות ריסטרט בשביל להמשיך לעבוד איתו. הסקתי שאולי יש בעיה בכרטיס מסך, וגם אחרי כמה חפירות באינטרנט ואחרי כמה מסכים כחולים שכתוב עליהם " error video_tdr_failure" לא מצאתי תשובה חד משמעית מה הבעיה. לתקופה מסוימת הריסטרטים וההתקעויות הפסיקו ולפני כמה ימים התחילה בעיה חדשה- מסך תקוע אבל עכבר זז, ואחרי ריסטרט, הBIOS א…
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי לאחרונה הרבה בעיות במחשב שהוא מפסיק לעבוד (מסך שחור) . בדרך כלל לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה מביא לכיבוי המחשב ואז אני יכול להדליק אותו כרגיל. היום לא הצלחתי לכבות את המחשב ולכן כיביתי אותו דרך המפסק מאחורה. מאז המחשב פשוט לא נדלק. האורות של המחשב לא נדלקים, אין שום צליל ושום סימן חיים. אני חושב שזה הספק אבל אין לי דרך לוודא זאת כי אין לי ספק אחר. איך אפשר לדעת בוודאות? יש לציין שבתקופה האחרונה למחשב יש בעיות שונות למשל קפיאה (בדרך כלל לאחר הדלקה). תודה
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
נתחיל בשאלה יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לדעת איזה כונן נמצא על איזה הארדיסק? כי הייתי בתיקון מחשב ואמרו לי שאחד הארדיסקים פגומים. ב. יש לי בעיה של מסך כחול זה יכול לקרות הרבה פעמים ביום ולעומת זאת יכול לקרות גם פעם בחחודש תלוי במזל זה פשוט הופך להיות מסך כחול ומתכבה לעתים אחרי זה המחשב גם נתקע בהפעלה... יכול להיות שזה קשור לזה שהארדיסק פגום? איך אפשר לסדר?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מפצלי USB של 4 פורטים (USB-H40-A2.0 של Dynamode). הבעיה היא שהם לא מזהים חומרות שנכנסות אליהם, מכל הסוגים. רק אם אני מחבר את החומרה קודם לפורט שלהם במחשב, ואח"כ מחבר אותם למפצל הם מזהים (וגם זה לא תמיד). (כמובן שהחומרה מזהה, הבעיה היא במחשב). המפצלים מחוברים לחשמל. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום,אני עם מחשב נייד מערכת של ווינדוסס 7 ורציתי להחליף ל Windows Xp Sp3 הורדתי את הווינדוס צרבתי אותו במהירות הכי נמוכה עשיתי את כל הדברים שצריך הלכתי לBios שה CD יהיה ראשון הכל עכשיו אני מכניס את הדיסק מגיע למסך של ההתקנה הוא מתקין כמה דברים ואז מופיע מסך כחול שזה התמונה של המסך : http://sizmedia.com/my.php?i=m3m0fmymijue.jpg ראיתי פה בפורום שצריך לעלות את הקבצים של Minidump לפורום פה ואז יסדרו לי,אני נכנס להפעלה רושם Minidump לוחץ אנטר ולא מופיע לי כלום מופיע ככה : http://www.siz.co.il/my/zyyn12my2qyl.png יש לי ווינדוס 7 עכשיו ואני רוצה לפרמט ל xp sp 3 בבקשה תעזרו לי ואם זה יעזור אני משתמש במחשב נייד תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, השבוע התחילה להופיע לי הודעת שגיאה בשם explorer.exe כאשר המחשב עולה ולא רשום בה כלום ! הנה תמונה של השגיאה: חשוב לציין שפשוט אני לוחץ אישור והמחשב עובד כרגיל היא פשוט סתם מופיעה... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין דריבר של כרטיס הפיתוח AT89C5131? *ניסיתי דרך windows בכל מיני דרכים ולא הולך פשוט לא מזהה את החומרה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש איזה שהיא בעיה אני מנקה תמחשב הנייד של אבא שלי מרישומים וכל הזמן מתאסף רישומים שמצב הסיכון שלהם גבוה ובמחשבי זה אחרת עם מתאסף זה רמת סיכון נמוכה. המחשב הוא נייד המחשב הוא וינדוס 7
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי קובץ בגודל 2GB שניקרא RMP.AVI אני לא מצליח להעביר אותו מהמחשב לדיסקאון קי ניסיתי גירירה והעתק הדבק שניהם לא עובדים איך מעבירים את הקובץ לדיסק און קי ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב עם windows 7 מעבד e6550 כרטיס nvidia 8500 ו 2gb ddr2 ובסך הכל עובד ממש ממש מעולה. עד שאני מפעיל סרטון אונליין במסך מלא... ואז המחשב לא רק שמקרין סרטון מקרטע, אלא גם נהיה מאוד מאוד איטי לדוגמא, שמופעל השידור מהאח הגדול, המעבד על 50% והזיכרון על 70% ועדיין השידור מקרטע וגם העכבר לפעמים לא זז ונעלם... מה יכולה להיות הבעיה?....
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך פקודות לאיחוי הדיסק (מדובר בwindows xp בלי לוח זמנים) ולניקוי הדיסק בקבצי batch. רצוי בפקודות שיבוצעו מהשרת, אם אפשר בפירוט רב כמה שיותר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פרמטתי את המחשב (זו לא הפעם הראשונה שאני מפרמט) לאחר הפוסט הזה : http://hwzone.co.il/community/threads/526994-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A0%D7%A6%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%9B%D7%9C-%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%91-%D7%94%D7%A4%D7%A1-(%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A9%D7%95%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93%D7%AA) התקנתי את כל הדרייברים ועכשיו כשאני גולש באינטרנט באתרים מסויימים ברגע שאני יורד עם פס הגלילה ואז עולה שוב הכתב מופיע לי בצורה לא טובה (עם אני מגיע עם מעל הכתב הדבר מסתדר ) , הבעיה לא הייתה קיימת כלל לפני הפרמוט להלן דוגמא מהפייסבוק עם אני עובר עם העכבר מעל לאחר כמה שניות זה מסתדר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ל…
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום,כשאני פותח כמה כרטיסיות במקביל,הIE נתקע ואז צריך לסגור אותו דרך הCtrl Alt Delete ,יש לי מחשב חזק I2500K ו4GB RAM,מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המסך שלי קורס במשחקים,(לא כבדים במיוחד),למשל Dirt 1 ,combat arms וכו'.עשיתי בדיקת מאמץ של OCCT ,ודווקא בבדיקה הוא לא קורס.הכרטיס שלי הוא ATI X1950 ,וטמפ' שהוא הגיע אליה בבדיקה היא 60-63.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אבל אני רוצה להבין עם המסך קורס בגלל הכרטיס מסך,כי בבדיקה של הOCCT הוא לא קרס. מה שקורה זה שאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא ,משחקים לא כבדים,למשל Dirt 1 ,או Combat Arms ,משחקים שהכרטיס מסך אמור להריץ .ובאמת אני מתחיל לשחק,אבל אחרי דקה המסך פשוט נכבה ,אבל המחשב לא,למשל שמתי שיר,נכנסתי למשחק,ואז המסך נכבה אבל עדיין שמעו את השיר.אני לא יודע עם זה יוצא מהמשחק,אני לא יכול לראות,המסך נכבה,אבל לפי מה שנראלי שמעתי צלילים מהמשחק. המסך לא באמת נכבה ,אלה נכנס למצב הזה שצריך…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים. אני לא משחק בדרך כלל מולטיפלייר ואני קניתי עכשיו את הBF3 ויש לי לגים שאני הולך קדימה זה כאילו נעצר או נקטע עד שמשתחרר. האם יש לכם הצעות? יש לי חיבור 12 מגה מ012.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלי מלפני שנה וחצי בערך ומאז לא ניקיתי אותו כלל.. יצא לי לפתוח אותו היום ולראות שיש די הרבה אבק בגוף הקירור של המעבד, ורציתי לנקות שם. הטמפ' ב-HWMONITOR טובות למרות זאת והמחשב לא חם, האם כדאי בכל זאת? ובמידה ואני אסיר את הקירור אצטרך למרוח שוב משחה.. האם באמת כדאי להחליף אותה? המעבד ב-40 מעלות.
-
- 140 תגובות
- 39k צפיות
-