עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yoni206,

שלום לכולם אתמול קניתי מחשב חדש ומסך חדש. כרטיס המסך: gil forsa 6600 GT מסך mag s776I 8MS DVI כאשר אני מבצע גלילה של טקסט, נגיד באקספלורר מופיעים לי כל מני פסים ממש דקים בצבעים שונים. אם אני ממזער את המסך ומחזיר אותו אז הם נעלמים אבל בפעם הבאה שאני גולל הם מופיעים שוב. הבעיה הזו לא קוראת כל הזמן. ניסיתי לדוגמא לנתק ולכבר את כבל הDVI מהמחשב, ואז זה נפתר לכמה זמן ואז הופיע שוב ואז עוד פעם נעלם והופיע שוב.... אני עובד עם רזולוציה 1280 על 1024, והקצב רענון הגבוה ביותר האפשרי ברזולוציה זו הוא 75. כשהסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועבדתי עם זה של ווינדוז הבעיה נעלמה. וכשהתקנתי שוב - היא חזרה אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף רזולוציה וקצב רענון אבל הדברים האלה לא עזרו. מה לעשות? האם …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Xenomorph,

יש לחבר שלי מחשב ישן - פנטיום 200. הוא קנה לו HD של 10G של Seagate. חיברתי לו את ה-HD למחשב אבל המחשב לא מזהה אותו בביוס.... בדקתי את ה-HD אצלי במחשב והוא עובד מצויין, גם המחשב שלו עולה טוב עם דיסקט הפעלה בלי ה-HD כך שאין בעיה באחד מהם אבל עדיין המחשב שלו לו מצליח לזהות אותו, האם יכול להיות שהמחשב שלו לא יכול לקרוא HD בנפח כזה בגלל שהוא ישן ? מישהו יודע מה לעשות ע"מ שהמחשב יזהה את ה-HD ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by popcop,

בעיה חדשה שהתחילה לפני כשבוע. בחיי לא נתקלתי בה. אני לוחץ כמו תמיד לכבות את המחשב דרך ההתחל. עכשיו הווינדוס נכבה אבל המעבד והמאווררים של המארז ממשיכים לעבוד. אני חושב שהכוננים נכבים ולא ממשיכים לעבוד. עכשיו אני מוציא את החשמל של המחשב ומחכה דקה. מכניס חזרה, לוחץ על הכפתור להפעיל את המחשב והוא לא מגיב. הדרך היחידה להפעיל את המחשב היא לנתק את הספק כוח מהלוח אם ולהחזיר. רק כך הוא מתחיל לעבוד. עכשיו המחשב די חדש. הנה מפרט: GA-EP45-UD3P Intel Q9550 4GB DDR2 800MHZ Vista x64 (בקרוב 7) והספק: Hiper Type R Mk-II 680W תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by MagnuM_47,

שלום, יש לי סרט באיכות HD פורמט MKV שוקל בערך 8.5 ג'יגה. קודם כל עד שהצלחתי להפעיל אותו, הורדתי מלא קודקים, עכשיו זה עובד רק ב VLC ולא ב MEDIA PLAYER אבל הבעיה היותר רצינית היא שהסרט נתקע כל 30 שניות בערך, הוא מקפיא את התמונה, לפעמים מורח אותה (הסאונד ממשיך לרוץ כרגיל) ואחרי כמה שניות חוזר. כאילו הסרט כבד למחשב. המעבד שלי הוא Q6600 2 GB זיכרון ראם כ.מסך 8800GTS 320MB תודה לעוזרים! (תעבירו אם זה לא הפורום הנכון)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by 11GnR,

אהלן צצה לי בעיה במחשב מלפני מספר ימים- כשאני מכבה את המחשב בלילה ובא להדליק בבוקר, אני מדליק אותו, הוא נדלק לרגע מאוד מאוד קצר (רואים טיפה את הלד של המאוורר נדלק ) ומיד נכבה. ניסיתי להדליק אותו רק עם הספק והלוח (ללא זכרונות גם) ועדיין לא עובד. כשהוא כן עובד, הרצתי OCCT על בדיקת ספק ל30 דקות, וגם הספק יציב , גם המעבד לא עובר 72 מעלות וגם הכרטיס מסך לא עובר 81. אחרי כמה שעות ומשחקים בחיבור הוא מחליט להדלק לקחתי אותו אל החנות שינסו לראות מה הבעיה והוא עבד מצויין :kopfpatsch: אגב הספק עושה זמזום חלש כשהמחשב כבוי, כשאני מדליק (ומיד נכבה) זה משתתק ולאט לאט עולה שוב הזמזום. כשאני מנתק את החשמל הזמזום הופך בהדרגה לצליל גבוה מאוד עד שנעלם. ניסיתי לאפס ביוס. המפרט I5-7…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני עושה כרגע סדרת בדיקות על לוח אם שחשוד כתקול. בשלב זה אני רוצה לקצר את ה- CMOS כדי לקבל את הערכים המחדליים של ה- BIOS SETUP. אני יודע היטב איך לבצע את פעולת הקיצור של ה- CMOS על ידי חיבור ג'אמפר מתאים. עד רגע זה לא בצעתי את קיצור ה- CMOS (למרות ששאלתי שאלה בנוגע לכך אתמול). אני רוצה לנקוט בכל צעד זהירות אפשרי כאשר אני מבצע את קיצור ה- CMOS , מחשש שתקלה כלשהיא על לוח האם או באביזר שמחובר לו תשבש את ההליך של קיצור ה- CMOS. לשם כך אני רוצה להותיר את לוח האם _עירום_ מכל החיבורים שעשיתי אליו מאז לוח האם יצא מהקופסא. בכלל זה אני רוצה להסיר מלוח האם את המעבד, הזכרונות, כרטיסים אחרים על הסלוטים, חיבורים שונים שנעשו לפינים על לוח האם. השאלה שלי היא: כאשר אבצע את קיצור ה- CMOS…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by guyby,

אתמול ניסיתי לשדרג מחשב ישן, פתחתי את המארז והוספתי לו זיכרון. כשהפעלתי אותו פתאום ה- HD התחיל לעשות תיקתוקים ולא עלה. החזרתי זיכרון ישן וכלום לא עזר. חיברתי אותו למחשב שלי והוא אומר לי שכונן זה לא מאותחל, יש עליו המון מידע מה אני עושה? אגב, לי יש ווינדוס 7, חיברתי אותו גם ל-XP וגם שם הוא מזוהה ככונן לא מאותחל והפסיקו התקתוקים כשאני מחבר למחשבים אחרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Joli,

אני לא יודע למה אבל כשאני מעביר קבצים מהמחשב להתקני USB הוא מעביר לי רק על 3-4 MBS.. מיותר לציין שגם המחשב וגם ההתקנים תומכים ב USB2.. יש למשהו איזה פתרון?? תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Toxin II,

אהלן, לא ממזמן התקנתי את GEARS OF WAR על המחשב שלי...לאחר התקנת הפאצ' ודרייברים חדשים של NVIDIA התחלתי לשחק במשחק... הכל עבד טוב ויפה עד שהמשחק החליט להתרסק לו ובדרך גם לעשות לי מסך שחור...המסך הוחשך והמחשב הפסיק להגיב...אפילו ריסטים לא עזרו לו...הדבר היחידי שיכלתי לעשות זה לכבות את המחשב לגמרי [או לנתק אותו מהחשמל] ולהפעיל אותו מחדש....הבעייה המשיכה באופן קבוע במשחק ולכן החלטתי להפסיק לשחק בו עד שיצא עדכון לדרייברים של כרטיס המסך... לפני יומיים התקנתי את הדרייברים האחרונים שאנווידיה שיחררו [169.21]...והחלטתי לנסות לשחק שוב פעם...שיחקתי חצי שעה במשחק ולהפתעתי הבעיה חזרה..ניסיתי לשחק בשנית והבעיה חזרה על עצמה... לבסוף וויתרתי והחלטתי לעבור לשחק בPORTAL...אחרי חצי שעה משחק …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by BoriTTo,

שלום לכולם לידידה נשבר המסך בLenovo YOGA 700. המחשב נקנה בארה"ב לפני כשנה, כנראה לא מכוסה באחריות כבר (לא שזה משנה כי זה נזק עצמי) יצרנו קשר עם היבואן ואמורים לחזור אלינו מהמעבדה. בכל מקרה כנראה שהם די ישחטו במחיר. לכן אני מחפש מעבדה פרטית שמחזיקה מסך כזה במלאי , באזור המרכז או חיפה. מבדיקה בכל מיני EBAY/ALIEXPRESS המסך די יקר - כ130 דולר בהזמנה אבל המהירות טיפול פה יותר קריטית בגלל שמחשב משמש ללימודים, באמצע הסמסטר. אז הצעות למעבדות או טיפים לטיפול? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Monopoly,

עשיתי אבחון לBSOD שאני מקבל כל בוקר בעזרת BlueScreenView מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את התקלה דו"ח מצורף בקובץ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום כשאני נכנס לYNET עולה לי הMALWAREBYTES כמו שתראו בתמונה http://jpg.co.il/view/545b570c23206.jpg/ ולא מותקן תוכנה בעייתית,אין הרחבות פעילות וזה לא עולה כל הזמן.. איפה הבעיה?האם זה בכלל בעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הי. ניסיתי בחושך להכניס דיסק און קי בלוח האם אבל הוא נכנס למקום הלא נכון ונפל לתוך המחשב על הכרטיס מסך. פתחתי את המחשב הזזתי את הדיסק און קי והיה ניצוץ קטן מהכרטיס -מסך.. גם נראה שבאותו הרגע המאווררים שלו התחילו לעבוד חזק יותר. בכל אופן המסך התחיל להבהב. הוצאתי את הכרטיס -מסך ועדיין אותה בעיה. אז חיברתי את החוט לכרטיס מסך שעל גבי הלוח האם והכל עובד טוב. מה אומרים? זהו לממש אחריות לכרטיס מסך?: מדובר על הכרטיס מסך Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dask1,

שלום, אז המחשב שלי קורס כאילו אני לוחץ על הכפתור של הריסט (המחשב ישר עולה אחר כך, אין שום מסך כחול או הודעה לפני שזה קורה) זה רנדומלי, זה יכול לקרות לי ככה סתם (אין זמן קבוע בין 0-8 שעות עבודה[למרות שקרה לי שהוא התחרפן לגמרי וכל פעם שהוא עלה הוא קרס אחרי כדקה 7 פעמים רצוף!]) אבל כשאני במשחק כלשהו זה יקרוס לי בוודאות או ישר או אחרי כמה דקות... אוקיי אז אני גם קצת מבין ובדרך כלל מסדר את כל הבעיות שלי בעצמי(ביחד עם דר.גוגל), בקיצור שללתי: ראם(ניתקתי אחד ואת השני העברתי סלוט והפוך), מערכת הפעלה(בדקתי גםwin7 ו10), מעבד(זה פשוט לא נראלי כמו בעיה במעבד מה גם שהוא האחרון שעלול להתקלקל במערכת),כונן קשיח(יש לי 2 אז ניתקתי אחד והתקנתי על האחר מערכת הפעלה והפוך) ,דרייברים(ניסי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בשבועות האחרונים יש לי בעיה שלא הצלחתי לעלות עליה. אני כותב בחלון מסוים - פתאום כותר החלון מ -כחול [פעיל] הופך לבן [-לא פעיל], כאילו לחצתי על חלון אחר, או כאילו המחשב הקפיץ הודעה כלשהי, אלא שאין שום הודעה או אפשרות לדעת מה הוא מקפיץ. זה מרגיז מאד, כי לפעמים אני תוך כדי הקלדה פתאום מזהה שה'סמן' כלל לא בחלון, כי החלון התנתק לשנייה, ואני "כותב באוויר"...אודה לכל המסייע!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kobmor52m,

יש ברשותי מחשב חדש ווינדוס 7 ..הכנסתי כרטיס סים .שהיה בעבר בתוך נטסטיק..אין תגובה...נכנסתי לאתר של דל ..הורדתי עדכון לכל הדרייברים וכמובן שנרשמתי לאתר של דל...מה הן הפעולות שעל י לבצע עמ שאגלוש באבאינטרנט דרך הכרטיס סים?? אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by aski,

יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sharonbh,

היי לכולם לאחרונה צרבתי מספר דיסקים של מוזיקה אולם כאשר ניסיתי לשמוע אותם במערכת היו רעשי רקע שנשמעו כמו מחט של פטיפון עם לכלוך. האם דיסק ניקוי יכול לעזור או שהצורב כבר בשלהי דרכו? בעיה נוספת שנתקלתי בה היא צריבה של קבצים ובסוף יש הודעה שהצריבה הצליחה אבל הדיסק הצרוב נשאר ריק ולא ניתן לצרוב עליו שוב. הצורב הוא מסוג ימאהה 4X4X16 תודה רבה על העזרה שרון

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by montigo,

לפני שבועיים בערך התחילו אצלי הבעיות. זה שבוע אחרי שקניתי דיסק קשיח חדש. ה-USB הפסיק לפעול באופן רנדומלי, כולל העכבר USB, לכן חיברתי אותו ל-PS/2 עם מתאם. לאחר כמה ימים המחשב נתקע, הפעלתי אותו מחדש מספר פעמים והוא עשה רעשים מוזרים מהדיסק הקשיח החדש, ולא זיהה אותו, כולל General Failure ובעיות מפחידות אחרות. ניתקתי וחיברתי הכל ולאחר מספר דקות המחשב חזר לפעול כרגיל והדיסק הקשיח נשאר שלם ותקין (למזלי). לאחרונה יש לי בעיות אחרות עם העכבר (אפילו שהוא ב-PS/2), פתאום הוא מתחיל לזוז לאט יותר (חצי מהירות בערך), וחוזר לעצמו רק כשאני עושה Restart. לדעתי הבעיה היא או בבורד, או בספק כוח יש לי ספק 250 וואט, לוח אם MS-6309, פנטיום 3 800 מה"צ, 2 דיסקים קשיחים 7200, DVD, CD-RW, GeForce2 GT…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כשהתקנתי את לוח האם במחשב שלי גרמתי בטעות לקצר אם המארז. כעת המערכת עובדת אך אני חושש שלוח האם אינו תקין לגמרי וכי ישנה בעייה של יציבות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by dorman,

יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE מסוג GA-8IRXP + P4 2G +256M DDR כונן מהיר של MAXTOR 80G. הבעייה: כשמנסים לכבות את המחשב הוא מתחיל בתהליך כיבוי תקין ואפילו מנסה לכבות את ספק-הכח אבל אז הוא מייד מתעורר ועולה. מערכת ההפעלה היא מסוג windows xp home edition. אין שום הודעת שגיאה בעת הכיבוי. ליתר ביטחון גם ניטרלתי את האפשרות של RESTART בעת שגיאה. האם למישהו יש איזה רעיון? אגב בחברה לא מצאו את הסיבה גם לאחר החלפת הלוח.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by hck,

שלום. הבעיה שלי היא שה-HyperThreading לא עובד למרות שהוא מאופשר דרך הביוס, ובעת האתחול מופיע HyperThreading Enabled. חשבתי שזה בגלל שעשיתי עידכון ביוס (למרות שלא שמתי לב אים זה עבד לפני כן או לא), אבל גם לאחר צריבת גירסת הביוס הקודמת עדייו לא עובד ב-HyperThreading. מפרט רלוונטי: לוח IC7 מעבד 2.8C (כן , עים תמיכה בHyperThreading) XP PRO מעודכן ללא SP2.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, ברשותי כרטיס טלוויזיה מסוג FLYVIDEO 98 , הוא כרטיס ישן אך זול ואמין יש לו בעיות תאימות נוראיות עם WINXP שאת רובן פתרתי ומי שרוצה עזרה לגבי זה מוזמן לפנות אליי כרגע אני רואה מעולה טלוויזיה על גבי המסך שלי , כל הערוצים , ובאיכות מעולה ( עד כמה שניתן בכרטיס זה ) הבעיה : בכל מקרה אני לא מצליח ללכוד תמונה או סרט שמוצג על המסך (- מהכרטיס) לא אפכת לי איזה תמונה , איזה סרט ובאיזה איכות העיקר ל" צלם " משהוא .... ניסיתי הכל , הכל , הכל , כל התוכנות שמוצעות ללכידת מסך האלה http://mv.tucows.com/mmedia/scapt95_default.html ועוד מלא מלא תוכנות אחרות , ובאף תוכנה, אף לא אחת , לא הצלחתי ללכוד תמונה או סרט , ברגע שאני מנסה ללכוד תמונה בחלק מהתוכנות זה מצלם לי תמונה שחורה לג…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני טכנאי מחשבים. פנה אלי לקוח שהמחשב שלו עושה אתחול מחדש למחשב ללא אזהרה מוקדמת. אין סגירה של מערכת הפעלה אלא ישר כיבוי של החשמל והפעלה מחדש. המחשב פשוט מכבה את עצמו. מדובר במחשב סלרון 2600 עם לוח אם של אביט IS7-E2. הנה פרטי הבדיקות שלי על המחשב. אני רק זקוק לרעיונות מה יכול להיות הכיוון של הבעיה. כשהמחשב סתם ככה דלוק, לעתים רחוקות מאוד יש אתחול. כשאני מבצע סריקה עם האנטי-וירוס תמיד יש אתחול. גם סריקה במצב בטוח SAFE MODE גורמת לאתחול. החלפתי ספק - לא עזר. הדיסק הקשיח נקי משגיאות. שמתי סיליקון בין המאוורר למעבד - לא עזר. הטמפ' של המעבד (לפי הBIOS ולפי תוכנה של ABIT) היא כמעט 60 מעלות במאמץ(!). עם זאת ביטלתי בBIOS את האפשרות לאתחול מחדש במקרה של חום ועדיין יש אתחולים... במ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by נתנאל לוסקי,

הרכבתי מחשב חדש מעבד 3400G לוח אם B450 AORUS M זיכרון Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 בבדיקת ביצועים מראה לי שיש לRAM בעייה יש לו ביצועים נמוכים משמעותית מהצפוי ממה זה יכול להיות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.