תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום. מחשב נדלק והמסך לא רק אחרי הפעלה שניה הכל עובד לא מצליח להבין מה הבעיה. (אין ציפצופים או אינדיקצינה אחרת לתקלה) ryzen 5 3600x gigabyte aorus 450b RTX 2060 Super תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתייעצת עבור חברה, לפני כשבועיים החלה הבעייה, ברגע שמפעילים את המחשב לאחר טעינת הביוס, עולה מסך שחור שבו נאמר כי יש בעייה במערכת או בחומרה וישנן כמה אופציות בכדי לבחור איך להפעיל את המחשב ולמטה רשום 30 שניות וספירה לאחור... כאשר ניסיתי להפעילו ב''מצב בטוח'' החלו להופיע המון נתיבים של תיקיות וכו' ורשומים שלהם ולאחר מס' שניות המחשב פשוט כבה. כאשר בחרתי ב''הפעלה רגילה'' ברגע שעולה המסך של windows xp (כאשר הקווים הכחולים מתחילים להיטען) הוא נכבה שוב. חשבתי בתחילה כי מדובר בוירוס אך נראה שלא כך הדבר כיוון שניסיתי להכניס דיסק התקנה של ווינדוס 7, הפעלתי דרך בוט ושוב לאחר מספר שניות (כ 30 לערך) המחשב נכבה. התייעצתי עם ידיד והוא אמר כי ייתכן וישנה בעיה בקבצי המערכת בגלל …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד עם מחשב נייד של אסוס. כרטיס הרשת שהיה מובנה במחשב, היה מאכזב והתנתק רבות מאינטרנט. לפיכך קניתי כרטיס רשת אלחוטית BT של אינטל מדגם 7260. מדובר בכרטיס מיני PCI. התקנתי את הכרטיס בנייד, התקנתי את הדרייברים הן מהאתר של אינטל והן מהאתר של אסוס (שתומכת רשמית בכרטיס רשת זה - כך הוא נמכר בחלק מתתי הדגמים בחו"ל). אלא, שלאחר ההתקה אני מקבל סימן קריאה צהוב הן על כרטיס הרשת והן על ה-BT. הודעת השגיאה על כרטיס הרשת הנה: The device cannot start (code 10), operation failed, the requested operation was unsuccesful. הודעת השגיאה על ה-BT הנה: Windows has stopped this device because it has reported problem (code 43). הסרתי, התקנתי אינספור פעמים, ללא הצלחה. אשמח לרעיונות ודעתכם... ה…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נעלם לי ה Local Area Connection, והכרטיס לא מופיע במנהל התקנים יותר.(כמובן שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרכו) שאני בוחר באפשרות show hidden devices אז מופיע לי ה packet scheduler miniport של הכרטיס, אבל לא הכרטיס עצמו. הכרטיס הוא realtek rtl 8168 על לוח ASUS (מובנה). דברים שניסיתי ולא עזרו: להתקין מחדש את הדרייבר. להסיר אותו בעזרת כלי של ASUS ולהתקין אותו שוב. windows update. windows restore ללפני הבעיה. מה לעשות ?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד pentium 3 1000MHZ. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך אני יכול לשים, בהשקעה של סביבות ה 300 שח. ( אני מעוניין לשדרג כדי שיתאפשר לי לחבר שני מסכים למחשב, למרות שטכנית אני יכול גם עכשיו לעשות זאת, (בעזרת מפצל) אך בהשקעה גבוהה יותר ממחיר של כרטיס טוב יותר שגם מאפשר חיבור מסך נוסף בעזרת DVI ) בתודה. אביב.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לפני שמגדירים דבר הכרטיס אמור לזהות קודם את הטלויזיה והוא לא מזהה ! בהגדרות התצוגה בכרטיסיית המתקדם מסומן X אדום באפשרות הטלויזיה, זה אומר שהוא לא מזהה. (מצורף לכאן תמונה) עשרות פעמים איתחלתי את המחשב חיברתי שוב ושוב מחדש את החיבורים התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך כלום לא עזר ! :-\ הכרטיס הוא R9800 והוא חדש בן 2-3 שבועות, וכל הכבלים הם חדשים ושום דבר לא פגום. יש לכם איזה פיתרון? כבר ניסיתי הכל אפילו בודדתי את החיבור (הבננה צהובה) ורק אותו חיברתי בלי חיבורים נוספים ומיותרים ולא עזר. אשמח אם תציעו לי פיתרונות אפשריים כי אני כבר מזמן אובד עצות בבעיה הזאת. :'( תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן שידרגתי ל- GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition נתקלתי בבעיה שהמערכת קופאת באותו הפריים ועם סאונד באותו הפריים. עד שאני לא עושה ריסטרט,לא קורה כלום ונשאר באותו המצב. ניסיתי התקנה מחדש של המערכת וחשבתי שפסחה עלי הבעיה. אז נתקלתי היום שוב בזה. אודה מאוד לכל הנסיונות לעזור,תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שבת שלום... רכשתי IPOD NANO דור 5 8GB התקנת בהתלהבות את הITUNES וקיבלתי הודעה כזו.. למה? (גם אחרי שאני מנתק ומתחבר מחדש..) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני עומד בפני בעיה שבכנות אין לי מושג יותר מה לבדוק בשביל לנטר את הגורם שלה... מפרט המחשב עם הבעיה: מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz לוח אם: Gigabyte G41MT-S2PT (Socket 775) כרטיס גרפי: Gigabyte GTX 650 Ti 2GB ספק כוח: 500W איכותי יחסית ששימש אותי במערכת גיימינג ישנה יותר תסמינים: לאחר כשעה שעתיים של משחק (לפעמים פחות) המסך פשוט נכבה ומפסיק להגיב, המחשב לא מגיב לריסטארטים אלא רק לכיבוי והדלקה מלאים כדי שהמסך יחזור לפעילות. מה שקורה בפועל עם המחשב במהלך משחק נראה כמו "כרטיס מסך שלא מגיב" בפתאומיות המחשב מפסיק לשדר נתונים למסך ויש צורך בכיבוי והדלקה מלאים כדי שיתחיל לשדר שוב. דברים שנעשו לניטור התקלה: כרטיס מסך: כרטיס המסך הוצא מהמערכת …
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי כונן של 250gb והביוס מזהה רק 8 ניסיתי לעדכן את הדריבר ללוח אם + לביוס וזה לא עזר יש לי P3 733 עם לוח של ASUS CUV4X וביוס של AWARD מה לעשות הלאה כדי לפתור את הבעיה הזאת ????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה די מוזרה אני חושב, לא משנה מה אני מחבר למחשב (רמקולים/אוזניות) שומעים רק בצד שמאל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא ברמקולים/אוזניות וזה לא זה, לכן הגעתי למסקנה שמשהו נדפק בכ.קול. ניסיתי לעדכן דרייבירם לא עזר, שיחקתי עם הכניסות וניקיתי אותם וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפיתרון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילו לקרות לי סדרה של בעיות רציניות במחשב בבת אחת. הבעיות הן: 1. כשאני מדליק את המחשב, הנורה האדומה על המארז נדלקת באופן רצוף ולא נכבית, והצהובה לא נדלקת בכלל. המחשב לא מגיב. אני צריך ללחוץ כמה פעמים על כפתור הריסט בשביל ששוב הנורה הצהובה תדלוק, והאדומה תהבהב, והמחשב שוב יגיב. 2. היום כשהדלקתי את המחשב אף אחת מהנורות לא נדלקה, למרות ששמעתי את המאווררים פועלים. המחשב לא הגיב. שוב, הייתי צריך ללחוץ מספר פעמים על הריסט עד שהצלחתי להדליק אותו. 3. הרבה מאוד קורה לי שהמחשב פשוט נתקע באמצע העבודה. אני עושה משהו על המחשב, ופתאום המחשב נתקע, שום דבר לא זז על המסך, והסאונד נתקע על צליל אחד. אני שומע מן קול כזה מהמארז שמשהו נכבה ונדלק שוב אחרי שנייה או שתיים. אבל המחש…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שלא טעיתי במקום, אבל אמרו לי לשאול פה. הנה המפרט המלא שלי, הכ.מ והספק אמורים להגיע תוך 7 ימי עבודה, כי הזמנתי אותם מנע מחשבים בעד 2660 ש"ח. מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz ASUS MotherBoard P5B 965 512x2 667 Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W שאלתי המון ילדים בפורום חומרה, המון אמרו לי שלא יהיה צוואר בקבוק, וטיפה אמרו לי שכן יהיה בן המעבד לכ.מ. ד.א! אני לא עושה OC! שאלתי את נח מחשבים ואת מרדנית, למרות שממרדנית בכלל לא קניתי, שתי החנויות אמרו שאין צוואר בקבוק, ובמרדנית שאלתי 2 סניפים. אז עכשיו, אני שואל אתכם..
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התחדשתי במחשב חדש: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) לוח אם: ASUS P5B-Plus Vista Edition כרטיס מסך: Gigabyte GV-NX86S256H geforce 8600 GTS silent pipe (passive cooling) דיסק קשיח 1: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM WD2500KS דיסק קשיח 2: Samsung Spin Point T 320GB HD321KJ זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ספק: Antec NEO 430W מארז: Antec SOLO המחשב נדלק, ובביוס אני רואה שכל החומרה זוהתה כראוי. כשאני מכניס את תקליטור ההתקנה של מערכת ההפעלה - windows vista 64bit אז הוא טוען קבצים ואז מופיע המסך הכחול המפורסם עם ההודעה הרגילה ו- STOP: 0x0000007E ועוד כל מיני כאלה בלי שום הודעה קונקרטית …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים לפני כמה זמן פתחתי בו נושא שאמרתי שה-HDD שלי ביום בהיר החליט לא לעבוד. והביוס גם לא זיהה אותו. עכשיו, היה לי שם מלא תמונות ודברים שרציתי לגבות, התחלתי להתבאס. היום העברתי אותו למחשב אחר והפלא ופלא- הוא עבד! גיביתי הכל אבל חיברתי חזרה למחשב שלי ולא עבד. החלפתי כבל IDE- (כן אני מהדור הישן) לא עבד החלפתי כבל חשמל- לא עבד. כלום! הביוס לא מזהה, רק במחשב אחר הוא עובד ועד היום מלא שנים עבד אצלי מצוין. משהו יודע מה הבעיה? יש מצב שיש לי על המחשב בגלל וירוס או תוכנה זדונית אחרת? ואם כן, עשיתי סריקה ב-Norton 09 ולא מצא כלום וגם בסורק האון ליין של בזק וגם windows defender פועל אצלי 24/7 ואין לי וירוסים כל התוכנות אומרות שאין וירוסים! אשמח אם משהו יציע לי פתר…
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז ככה : Hardisk Maxtor Primary - Master Hardisk IBM Primary - Slave CDROM Secondary - Master CDRW Secondary - Slave הדבר היחיד שיפעל ב DMA זה הארדיסק MAXTOR ניסיתי הכל אני לא יכול לצרוב דיסקים אלא אם כן אני צורב ואז אני לא יכול להשתמש במחשב וזה X2 זמן!! Plextor 40/12/40A אם אני מוריד משהו ל הארדיסק של ה IBM לא משנה באיזה מהירות ואני שומע מוזיקה שומעים תקטיעות האלה של התקיעה... ניסיתי הכל אם מישהו נתקל בבעיה הזאת או יודע מה אפשר לנסות ד"א ניסיתי לשנות מקומות זה לא עוזר תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של מסכים כחולים שלא ניפתרים : הנה הקבצים הבעייתים לפי BLUE SCREEN VIEW : netio.sys, ndis.sys ,pacer.sys ,tcpip.sys ,wanarp.sys ,vsdatant.sys ,ntkrnkpa.sys, halmacpi.sys epfwwfpr.sys כל זה בקובץ אחד הזוי לגמרי חח ,אני ינסה לעדכין דרייברים חדשים לכרטיס מסך נראה מה יהיה ,בכל מקרה אין קבלים נפוחים בלוח או בשום מקום אחר ,המחשב מקורר כמו שצריך ,דיסק קשיח תקין כנל זיכרון . מחכה לעצות תודה
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
תוכנת Aida64 שבמחשב של אבא שלי, מציגה טמפרטורות גבוהות בערכים שנקראים PCH ו-GMCH (מציג 62 מעלות ב-PCH ו-48 מעלות ב-GMCH). מה משמעות הערכים הללו?
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בהתחלה התעלמתי מהרעש אבל עכשיו זה כבר מחרפן אותי... כל כמה שני' המחשב שלי עושה רעש של כאילו כמה חלונות שגיאה ביחד ומפסיק... כל חצי דקה בערך... מישהו יודע למה זה קורה? הרמקולים שלי זה רמקולים שבאים עם המסך.
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי דיסק 1TB היה עובד בחלונות 10 64 , הדיסק ריק העברתי אותו למחשב אחר של חלונות 7 64 ביקש שאפרמט אותו ובסופו הוא מראה כי הקיבולת שלו 32 MB , כם כשהעברתי אותו חזרה למחשב הקודם הוא מראה לי כי הקיבולת 32 MB כיצד ניתן להחזיר את הדיסק לנתוני המפעל 1 TB תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כבר כמה פעמים קרה לי שהמחשב באקראיות פשוט הפסיק להגיב! הוא בהתחלה פשוט נתקע ואחרי כמה שניות המסך שלי כבר לא מקבל אותות מן המחשב. הפעמים שאני זוכר זה באמצע הקלטה עם ה 9800 פרו AIW שלי ועוד פעם שבת דודה שלי הייתה אצלי ונכנסה לקאזא ועוד כמה פעמים... הרצתי כמה בדיקות, הפעלתי את האימיול , קיבצתי קובץ עצום בוינראר, הפעלתי איסיקיו ומסנגר, הקלטתי את ערוץ איאקסאן ופתחתי תוכנות שבודקות הכול על המחשב: בדיקת ולטג מהספק [יציבות] , בדיקת ניצול המעבד שכתוצאה מהקיבוץ הייתה על 100, בדיקת ניצול הזכרון הוירטואלי וכן הזיכרון הפיסי [שני סטיקים של 256 3200], יציבות המערכת בכלליות, כל הטמפרטורות של כל חלקיק קטן במחשב שלי כולל הארד דיסק [בהתחלה חשבתי זה ממנו] וכמובן בדיקת המאוררים. בבדיקה …
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני לוחץ על ההפעלה והוא פשוט לא עולה. זה כנראה הספק שנשרף.. יש לי כרגע: 2.4GHZ אינטל 512MB 9600PRO על איזה ספק כדאי ללכת? והאם הוא נשרף או שאפשר לתקן אותן?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כל עוד עובדים עליו, הוא עובד בסדר. מניחים לו לדקה - והוא עושה רסטרט. המחשב: Pentium D 2.66 Smithfield + 512MB DDR2-666MHz וספק גנרי מעפן (רכיבים בני +5 שנים) לוח GH-G41-ES2L וכונן קשיח של סיגייט נקנו לפני כמה חודשים. ביוס F9 עודכן שבוע שעבר. פאס אחד של Memtest לא מצא בעיות אבל הבדיקה הגיעה איכשהו ל-105% לפני שהוא התחיל את פאס 2. הבוקר השארתי אותו לטחון ממטסט עד אחה"צ, אני אעדכן כשיודיעו לי. משהו מוזר נוסף: הביוס ו-EasyTune מדווחים על טמפ' ומתחים תקינים, אבל OCCT טוען שמסילת 12V בפועל מקבלת 3-4V ("משתפר" ל- 6-7V תחת מאמץ). זה מה שאני יודע. אם תוכלו להציע פתרונות, או לבקש נתונים נוספים במידה והחסרתי, אני אודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא עזרתכם: יש לי WD 800jb כמובן הדגם התותחי עם 8 מגה קאש. לפני כמה זמן (כחודש) הוא התחיל לעבוד לאאאאאטט בצורה היסטרית. הרצתי HD Tach עליו וגיליתי שמ 50 מגה בשניה הוא ירד ל 14 (!!) מגה בשניה. רצתי לבדוק אם הוא על PIO מוד וגיליתי משהו חדש: MULTI WORD 2 מה זה ?!?!? איך נפתרים מזה וחוזרים לאולטרה DMA בחזרה. אנא עזרתכם הדחופה בתודה HF
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי למצוא דרייבר תואם עבור מצלמת האינטרנט הזאת http://roma.ua//images/catalogues/chicony/dc-5132.jpg למערכת הפעלה חלונות 7 - 64 ביט. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אף דרייבר תואם. בדיסק שברשותי יש דרייבר לXP בלבד. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-