תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כמה ימים פתחתי אשכול שבאמצע משחק בהארי פוטר החדש המחשב מאפשר לי לשחק כ5 עד 10 דקות (במקרה הטוב) ואז קורס טוטאלי אחרי שפתחתי כמה תרדים ודיונים לגבי הבעיה המוכרת הזאת של אנשים אחרים גיליתי כי הסיבה היא נובעת כתוצאה של התחממות אחד מהגופים במחשב (cpu כ.מסך וכדומה) *חשוב לציין שאני משחק בגרפיקה הגבוה של המסך וזה מגביל גם למשחק עצמו. אז ניגשתי למחשב ופתחתי והתחלתי לשחק במשחק ואז ניסיתי לגעת במעבד ולא היה שום סימן להתחממות (לפחות אני לא הרגשתי) לאחר מכן ניסיתי לגעת בכרטיס מסך והופתעתי הכרטיס עצמו והקירור היו לוהטים... עוד חשוב לציין שהמשחק אינו כלל וכלל משחק כבד הקירור של הכרטיס מסך הוא הקירור המקורי של הכרטיס עכשיו השאלה שעולה היא כזאת: האם הבעיה נובעת מעצם התחממות…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככה יש לי בעיה עם המחשב צריך עזרה דחוףף בזמן האחרון הווינדוס נתקע לי ושאני מנסה לעשות לו כיבוי אז עולה מסך כחול לפני ואחר כך הוא עושה הפעלה מחדש וגם שהוא נתקע המנהל משימות לא מגיב ולא נפתח ורושם לי שגיאת יישום.. אני מציין שהמסך הכחול קורה פעם בכמה זמן אבל התקיעות מהווינדוס זה דבר שקורה לי קבוע בשבועות האחרונים וזה קורה גם שאני משחק במשחקים או סתם גולש באינטרנט. תודה לעוזרים ;D
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ניסתי להקין חלונות 7, ולא משנה מה עשיתי, ההתקנה של חלונות 7 לא זיתה את הדיסק קשיח שלי. מה עשיתי: הגדרתי את הכונן גם כ SATA ןניסיתי גם כ IDE. (ככה הביוס בעצם מכבה כנראה את ה ACHI ) בכל אוםן הכונן *כן* מזוהה ע"י הביוס בשני האופנים. ניסתי גם לטעון את הדריברים שהגיעו עם הדיסק - עדיין אין זיהוי של הדיסק במערכת ההפעלה. יש לכם? רעיונות? אני די בטוח שמדובר בכונן לא תקין, והציפסט של G41 הוא די ישן, אמור להיות דריברים שלו בחלונות 7.
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ככל הנראה גיליתי מה מקור הבעיה, נראה לי שהיא נובעת מכבל SATA שנפגש עם אחד המאווררים של כרטיס המסך. השאלה היא האם כדאי לי לנסות ולהזיז את הכבל בעצמי לשקע אחר (ככל הנראה יהיה כרוך בפירוק כרטיס המסך) או לתת למעבדה לעשות זאת? זה עלול להסיר אחריות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לבדוק אם יש בעיה בספק כח של אחד מהמחשבים בבית. ברגע של טיפשות חיברתי ספק כח ממחשב תקין ללוח אם של המחשב השני ולא ניתקתי את הספק מהכוננים (hdd, צורב) של המחשב הראשון, והדלקתי.. לאחר מכן כשהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב התקין הוא קפא במסך פתיחה של הווינדוס. ניסיתי להתקין ווינדוס 7 - ההתקנה לא עלתה (הגעתי עד לטעינה). ניסיתי xp, קפץ מסך כחול. מה הלך במחשב? ההארד דיסקים? יכול להיות שהלכו הזכרונות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש דרך לבדוק את בריאותו של ספק הכוח? בכל זאת עובד כבר כמה שנים. תמונה שאני מצרף שאולי תעזור מעט (או לא). תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד כמו שאתם רואים בתמונה למטה יש לי הפרש של 15 מעלות בין הליבות ורציתי לדעת איך מתקנים את הבעיה הזאת? נ.ב. מה זה aux [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה במחשב,המחשב קופא פתאום ונתקע. זה קרה בהתחלה שהיה מותקן XP פירמטתי את המחשב התקנתי WIN 7 ובדיוק שהוא עומד לסיים את ההתקנה המחשב נתקע. אחר כך שניסיתי שוב להתקין המחשב, נתקע באמצע ההתקנה. יום לאחר מכן עשיתי פירמוט מלא והתקנתי XP ,הכל עבד מצוין עד שהמחשב שוב קפא.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד I7 920 עם לוח UD5 של GIGABYITE DDR3 של CCZ 3X1024 כאשר אני לא מחובר לאינטרנט המעבד עובד ב45 מעלות שאני מתחבר לאינטרנט תוך 10 שניות לערך בטמפ' עולה ל70 מעלות כמה שזה נשמע הזוי, זאת לא בדיחה תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבריי הפורום היקרים, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב שאני מתקשה בפתרונה מה שקורה זה שהמחשב עובד בסדר ואז פתאום הוא נתקע...(רואים בווינדוס סמן של חשיבה של העכבר -שזז) המחשב לא מגיב כלל..הכפתור ריסטרט לא עובד וגם כפתור הכיבוי לא ואז אין לי ברירה אלא לנתק אותו מהחשמל...אחרי שאני מתנתק אותו מהחשמל הוא פשוט לא נדלק! ולכן אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל לכ3 שעות ורק אז הוא נדלק ועכשיו כשהוא נדלק הוא פשוט נדלק ונכבה מעצמו ולא מציג כלום על המסך (יש לי לוח אם ABIT IP35) אשמח לעזרה בברכה,
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה בואו נתאר לכם את הבעיה שהייתה לי: המחשב התחיל להיתקע מתי שעברתי את המד של הגיגה במחשב מה לעשות אחרי 4 שנים צוברים המון מידע והכונן היתמלא לחלוטין לא שמתי לב לזה וכשחילצתי משחק ששוקל 6 גיגה מהווינראר המחשב פשוט נתקע וזה הגיוני כי המקום שנשאר לי היה רק 4-2 גיגה אבל הוא לא אמר לי שאי אפשר הוא פשוט נתקע בדרך כלל מופיעה הודעה שאומרת שאין מקום והחילוץ מפסיק זה לא נעצר כאן עשיתי ריסט למחשב ואז היתה בעיה כלשהיא והווינדוס לא עלה אז התקנתי על מחיצה אחרת את הווינדוס והכל עלה והכל היה בסדר גמור כנראה שהווינדוס בכונן הראשון נדפק ואז שוב קרה לי התקיעה הזאת אז שוב ריסט והפעם ההארד דיסק בכלל לא עלה אז נכנסתי לביוס לראות אם המחשב בכלל מזהה אותו וראיתי שההארד דיסק לא קיים חשוב לציין…
-
- 7 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
לפני שבוע החליפו לי כרטיס מסך ל RADEON 5450 אחרי שנשרף לי ה 7600 GT קיצר מחקתי את כל הדריברים שהיו לי במחשב עם DRIVER SWEEPR והתקנתי דריבר מעודכן של ATI מאז לפעמים קופץ לי מסך כחול עם שגיאה ati2dvag.dll אני יודע זה קשור לדריבר מחקתי 20 פעם כבר ניסיתי כמה גרסאות של דריברים לא עוזר למישהו יש פתרון ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב. אחריי שפירמטתי את המחשב והתקנתי VISTA רציתי לעדכן BIOS במחשב הנייד MSI EX 600. את העדכון עשיתי דרך דיכרון פלאש לפי המדריך הזה של חברת המחשב. http://www.msi.com/html/pdf/How_to_flash_MSI_Notebook_BIOS_under_DOS_mode.pdf הבעיה היא שהכל הלך חלק עד סעיף 10 שם נתקעתי ומה שמופיע לי כאשר עולה המחשב זאת תמונה לפני אחרונה, כתוב במדריך שאני צריך ללחוץ F11 ולהמשיך, אך כאשר אני לוחץ לא מתבעת שום פעולה ולא זז שום דבר. זה מאוד דחוף לי כי אני משתמש בנייד כל הזמם. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחותי טוענת שפתאום קרה לה שהמחשב היה מגיע עוד לפני שהווינדוס נטען יש לה ריסט. לקחתי ובאמת ראיתי עושה ריסט ישר איך שנדלק שללתי את שאר החלקים והגעתי למסקנה שהבעייה בדיסק קשיח. אני מנסה להיכנס לסייף מוד והוא נתקע ולא זז אחרי שהוא מריץ את כל הקבצים. ניסיתי עם התוכנה ERD Commander 2007 אך גם זה לא עזר הוא לא מוצא לי ווינדוס מותקן בכלל ככה שאני לא יכול לשחזר שם שום דבר. מה שכן כשאני מחבר את הכונן למחשב הפרטי שלי אני רואה את כל הקבצים הכל הכל ומתחבא לו קובץ שרשום גיבוי XP עם סיומת של TIB ניסיתי לשחזר אותו עם התוכנה acronis true image ניתבתי לקובץ הגיבוי אבל הוא אומר לי שזה לא קובץ של התוכנה. מה עוד ניתן לעשות אני ממש לא יודע מה לעשות אני מהשעה 10:00 בבוקר עושה ניסויים ולא מצליח …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב. שכן שלי שיש לו חנות ביקש ממנו לקפוץ אליו לבדוק לו משהו,הבעיה היא שהמחשב מתכבה לבד אחרי בערך שעה שלמה של עבודה,בלי מסך כחול בלי כלום,פשוט מתכבה לגמרי! אז לקחתי ספק כח אחר ששכב אצלי(אם זה משנה הספקים שFOXPC סיפקה עם המחשבים הזולים של הCOLOR MASTER 420W,דיי ג'נרי),חיברתי למחשב שלו,סבבה הכל טוב ויפה המחשב עובד,אבל אחרי שעה של עבודה שוב פעם הוא התכבה. מה הסיבות לכך? יכול להיות אולי שזה בגלל שהמצלמות בחנות מצלמות ואז הוא מקליט וכל זה,ואחרי שנגמר כל המקום בדיסק קשיח המחשב קורס ומתכבה לבד?,אולי אפילו בעיה שיש קצת זיכרון במחשב? אשמח לעזרה בדחיפות,תודות.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה , מדובר במחשב ישן עם סוקט 478 פנטיום 4 , אני מדליק את המחשב אחרי כמה לחיצות על לחצן ההדלקה והמחשב נדלק ,אך לא עולה וולא נשעמים צפצופים . בדקתי את הספק עם ספק חדש אותו דבר בדקתי זיכרונות גם אותו דבר ובדקתי את המעבד ואת המאוורר של המעבד ואותו דבר אז בדרך כלל זאת בעיית לוח נכון ? תודה לעוזרים :)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לאחרונה המחשב מבצע 3-4 איתחולים כאשר מדליקים אותו אין צפצופים כלשהם , ולא היה שום שינוי בחומרה או המערכת ההפעלה שהיא WIN7 אין הודעות שגיאה. ממה זה נובע לדעתכם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי מחדש ווינדווס אחרי שהחלפתי הרדיסקים כי האחד שעליו הייתה המערכת חרק (ואישהוא כבר לא), כרגע יש לי WD150GB RAPTOR כראשי עם מערכת הפעלה, והמשניים הם SAMSUNG1TB (חדש) וSEAGATE500GB (שעליו הייתה מערכת ההפעלה). בקיצור, המחשב נכבה עצמאית פעם בשעה-שעתיים ובכל פעם שאני מעלה פיקאסה (קורה אחרי 5 דקות, שעולה עם השגיאות הבאות : CBlockFile::OpenBlock err=5, cachindex_0 ןאח"כ CBlockFile::OpenBlock err=5, thumbs2_0.db) אחרי ההתקנה צצו כל מיני בעיות מוזרות, המארז התחיל להרעיש (רעשי מאמץ) אחרי שקודם היה שקט למדי והמחשב נכבה כפעמיים, מה שעשיתי היה לשים מחדש משחה תרמית, לראשונה אחרי שנתיים (ע"פ הוראות שראיתי באינטרנט). קישור להודעה התהליך התתקנה: http://hwzone.co.il/community/index.php…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי השבוע מSKYPC מחשב חדש עם המפרט ₪99 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪138 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 ₪96 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪340 לוח אם FoxConn A88GMV ₪390 מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪210 זיכרון G. Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪189 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪394 מארז ללא ספק LanCool PC-K58 ₪290 ספק כח Seasonic S12II 430W ללא מערכת הפעלה, שאותה אני רוצה להתקין לבד. עד עכשו הייתי מאוד מרוצה: המחשב הגיע תוך 4 ימים בלבד, ולאחר שיחה איתי עקב מחסור בלוח האם המקורי שהזמנתי (Gigabyte) לקחתי את הלוח הנ"ל והחליפו לי לזיכרונות הכתובי…
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום קניתי חומרה חדשה למחשב (AMD X4 Athlon), כרטיס Gygabyte, וכו': התקנתי WIN 7. בעת כיבוי המחשב, נורת ה NUMLOCK דולקת קבוע. למה? האם תקלת חומרה? (בעבר, היה לי מחשב עם WIN XP, חומרה אינטל P3.06 וכו', והנורה לא דלקה בעת שהמחשב היה מכובה) מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח מסוג MSI G31M MS-7379 VER 2.0 (לא ידעתי מאיזה סוג הלוח אז פשוט העתקתי את מה שכתוב עליו) בכל אופן רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי לחבר את החוטים שיוצאים מהמארז ומתחברים ללוח... (כפתור הדלקה...ריסט....ועוד 2 חיבורים..אחד של המיקרופון החיבור הורוד...והירוק של האוזניות...ועוד 2 חיבורי יו אס בי...הכל נמצא בפנל הקידמי ליד כפתור ההדלקה... צילמתי את מה שאני צריך לחבר אם אפשר רק להסביר לי מה מתחבר לאן...מצורף קובץ שבו תראו על מה מדובר אני פשוט לא רוצה לחבר בלי לדעת כי אמרו לי שאני יכול לגרום לקצר... התמונה נמצאת בלינק למטה...תודה לעוזרים ושבת שלום http://www.fileflyer.com/view/nJLZOA1 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, לפני כשבועיים, בערך, ראיתי שהמחשב מצביע על כך שהראם מגיע ל-95% ניצול, ולא הבנתי למה, חשבתי שאולי הגיע הזמן לפרמט את המחשב בהתחשב בכך שהווינדוס היה ברשותי 4 חודשים, התקנתי ומחקתי כאוות נפשי. אחרי שפירמטתי, ראיתי שהמחשב בכל זאת מגיע ל-95% ניצול. אמרו לי להריץ MEMETEST, הרצתי, הMEMETEST הגיע ל220% ונרשמו כ-0 Errors. הנה המחשב שלי בזמן שהוא השתמש ב95%: http://img194.imageshack.us/i/ramusage1.jpg/ http://img98.imageshack.us/i/ramusage2.jpg/ והמפרט של המחשב, אם הדבר משנה: GTX460 1024MB PCI-E AMD Athlon II Box 635 2.9GHZ 4GM RAM 1333MHz 500GB HDD תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה במחשב: 1. אני מדליק את המחשב... הוא מתחיל לעלות ואז מבקש ללחוץ F1 כתוב ככה PRESS F1 TO CONTINUE אחרי שאני לוחץ זה כותב CHECKING NVRAM ואז מתחיל לעלות 2.אחרי הפעם הראשונה שהוא עלה בדרך כלל הוא קופא.... סתם קופא ואי אפשר לעשות כלום אחרי ריסטרט הוא בדרך כלל לא עולה 3.אני מאתחל את המחשב דרך הכפתור על המארז (כי אי אפשר אחרת) ואז מגיעה הבעיה השלישית המחשב נדלק מריץ את כל המאווררים על ממש חזק ומהר כל הנורות דולקות אבל הוא לא מעלה את עצמו, המסך נשאר כבוי והמחשב מבי צפצופים איזה 4-5 צפצופים מוזרים כמו שיש בדרך כלל מתי שמפעילים את המחשב ניסיתי הכל: פורמט הוספתי לא מזמן עוד 2 גיגה זיכרון אז בדקתי אם זה בגלל זה אבל זה לא בגלל זה דרייברים הכל בסדר איתם ניקוי אבק.…
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום רב. התקנתי את לוח האם על המגש, את הזכרון, הכרטיס הגרפי, וכן הלאה. בסיום כל זה - וכאשר כל זה נעשה על מגש לוח-אם נשלף (בעוד שהמארז עצמו נמצא במקום אחר), הופתעתי לגלות (ברוב בורותי) שאין לי שום דרך להדליק את המחשב - למיטב ידיעתי. ז"א - אני מבין שכפתור ההדלקה נמצא על המארז. והוא איננו. אז כיצד מדליקים את המחשב? :
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי לשדרג מחשב ישן, פתחתי את המארז והוספתי לו זיכרון. כשהפעלתי אותו פתאום ה- HD התחיל לעשות תיקתוקים ולא עלה. החזרתי זיכרון ישן וכלום לא עזר. חיברתי אותו למחשב שלי והוא אומר לי שכונן זה לא מאותחל, יש עליו המון מידע מה אני עושה? אגב, לי יש ווינדוס 7, חיברתי אותו גם ל-XP וגם שם הוא מזוהה ככונן לא מאותחל והפסיקו התקתוקים כשאני מחבר למחשבים אחרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-