עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Pantelemon,

בכל פעם אחרי שאני נכנסת לביוס המקלדת מפסיקה להגיב (כולל קאפס לוק וכו', שום מקש לא מעורר פעולה). המחשב עולה ואני יכולה להשתמש במקלדת כדי להיכנס לביוס - במקרה שלי ללחוץ על Delete - אבל אחרי שהוא נכנס למסך הכחול עצמו המקלדת נתקעת. אני יודעת שהביוס עצמו לא נתקע כי האנימציה שיש בראש המסך ממשיכה לזוז. ניסיתי עם שתי מקלדות ביציאת PS2 ושתיהן נתקעות באותה הצורה, אז זו לא הבעיה. יש למישהו רעיון?

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by integral,

פשוט מיואש. מנסה להתקין WIN7 64 על הלוח הנ"ל וההתקנה לא זזה. גם מ CD וגם מ DOK. מישהו נתקל בסיפור הזה?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by spider272,
    • 0 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by yosibuta,

הוא מביא לי כל פעם את השגיאה הזו ומכריח אותי לכבות את המחשב. מה אני עושה????? הצילו!!!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  5. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם?ככה יש לי לוח-אם חדש מדגם: MSI Z87-G45 Gaming ומעבד Intel 4770K.מפה לשם הרכבתי את המעבד + לוח הכול תקין. בהתקנת WINDOWS המחשב התעכב להיות מותקן על ספריית GPT ולא ספריית MBR, על בעיה זו הצלחתי להתגבר בערך.הבעיה היא שיש לי 3 כונני SSD שמתוכם 2 גורמים למחשב לקרוס ואילו בלוח-אם והמעבד הקודם זה לא קרה כלל. הם עבדו בצורה תקינה לחלוטין. מה דעתכם הפתרון לבעיה? כמו כן הייתי שמח להמלצות לתוכנת ניהול מחיצות שעולה באמצעות BOOT..!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. שלום, קניתי שני זכרונות כאלה CT2KIT25664BA1339 של Crucial שכתוב באתר שלהם שהם אמורים לעבוד עם לוח האם שלי msi neo combo p35, משום מה אפילו ה BIOS לא עולה ....מישהו יכול לעזור לי, אולי צריך לשים ערכים ידנית ב BIOS (עודכן לגירסא אחרונה)...

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  7. מדובר במחשב נייד של LG דגם R510. יש לי WIN 7 UNLIMITED בעברית. מה עושים?! זה מחרפן! זה היה לי גם לפני הפירמוט שעשיתי לא מזמן, כך שלא נראה לי שפירמוט זה פתרון... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לאחר התקנת ה Virtualbox על מערכת win7 והתקנת הפצת Chakra של לינוקס, גיליתי שאין לי גישה לאינטרנט. מי יודע איך מסדרים גישה לאינטרנט במצב הזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by clubbers guide,

שלום לכולם, רכשתי היום כרטיס מסך חדש gtx 560 gigabyte, אך הוא אינו עובד. אני מחבר את המסך ולא רואים כלום וגם המאווררים לא עובדים. אני חושד שאין מספיק מתח ו500W לא מספיקים למרות שרשום על הGTX560 שצריך מינימום 500W.. מפרט מחשב intel i7 3770 Gigabyte-GA-H77-DS3H זיכרון: Gskill 2X4GB 1600Mhz דיסק קשיח: wester digital 1TB מאוורר Scythe Katana CPU cooler ספק: Termaltake TR2 500W Active PFC בלי הכרטיס הכל עובד פיקס כאשר אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה בלוח אם... למישהו יש רעיון? תודה

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by liav12,

אהלן, מדובר על מחשב יחסית ישן, אבל השלט הנ"ל עבד בצורה תקינה עד לפני כמה חודשים. החלפתי סוללות - לא פותר את הבעיה. אולי בגלל עדכון מערכת כלשהי, אין לי מושג מדוע הוא פשוט לא מגיב יותר. (לא נפל ולא שום דבר). החיבור אוזניות אינו תקין זה דבר אחד, אז אני משתמש בכרטיס קול חיצוני שמחובר ב USB מישהו מכיר את התקלה? איך אפשר לדעת האם השלט תקין בכלל?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by Chanann Meir,

השגיאה הבאה מופיעה לי כאשר אני מנסה לפתוח דף אינטרנט כלשהו, לא משנה איזה. בנוסף, מופיעה אותה שגיאה גם כאשר אני מנסה לעדכן תוכנה כלשהי. פשוט האינטרנט מושבת. אני כרגע כותב מהמחשב הנייד שלי שמחובר לאינטרנט דרך הרשת הביתית. המחשב שבו מופיעה הבעיה הוא המחשב הראשי (הנייח) אשר מחובר לראוטר ישרות עם כבל. הרצתי כמה חיפושים באינטרנט לפתרון הבעיה ולא מצאתי, אשמח מאוד מאוד לעזרה בהקדם האפשרי. נ.ב. יש לציין שכבר הרצתי על המחשב סריקות בעזרת התוכנות הבאות: 1. Malwarebytes Anti-Malware 2. HitmanPro 3. TuneUp 4. PC Tools Registry Mechanic 5. Spybot-S&D Start Center

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. המחשב שלי נכבה אחרי כמה שניות שאני מדליק אותו, בנוסף הוא מחובר למסך אבל כשאני מפעיל את המחשב המסך בכלל לא נדלק ( חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עבד, משמע הבעיה במחשב) מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 26.1k צפיות
  13. שלום רב, יש לי בעיה עם אאוטלוק 2010 שבגלל וירוסים לא רצה לעלות יותר אז עשיתי פירמוט ולפני הפרמוט גיביתי את קובץ הPST שהוא 15 גיגה בערך בהצלחה גיבוי מתוך תיקיית האאוטלוק אופיס.. אז לאחר הפירמוט התקנתי מחדש את אופיס 2010 ואני עושה ייבוא אבל הוא עוצר אותי בשגיאה: cannot expand the folder. errors have been detedted in the file c:\user\desktop\outlook.pst

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  14. יש לי איזה וירוס או משהו דפוק במחשב. כל קובץ שאני מנסה להוריד ב IE הוא כותב לי שיש בו וירוס ולא רוצה להוריד אותו. ראיתי מלא מדריכים שאומרים להכנס למצב בטוח ולעשות כל מיני דברים. אבל אף אחד לא נראה לי טוב וכל אחד מדבר על תוכנות אחרות. זאת ההודעה שכתובה לי לאחר סריקה של הקובץ: The file contained a virus and was deleted מישהו יכול להמליץ לי על מדריך טוב?

15. קופצת לי הודעה של MICROSOFT.NET FRAMWORK "אירוע חריג שאינו מטופל בישום" מה צריך לעשות ?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by SPONER,

אני מפעיל את המחשב מחדש, מופיעה לי שני שורות שקשורות לביוס באחת כתוב ללחוץ F10 ו בשניה F2 לחצתי הרבה לחיצות לכל אחת לחיצה בודדת ,וכלום לא עזר. תודה מראש לעוזרים ! מערכת הפעלה WIN7 32 ביט לוח אם (Intel Corporation DG41RQ (J2E1 זה פשוט מחרפן, איך אני נתקע בכזה מקום אחרי לחיצות ממושכות הגעתי למסך כל שהוא שהוא לא דומה לשום דבר שראיתי באינטרנט , אז יצאתי משם . הינה תמונה של המסך הראשון http://www.fastup.co.il/images/64557186.jpg

• 14 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. Started by aviv11,

היי שלום אני חדש פה קראתי כבר המון מדריכים להדפסה אוטמטית של מיילים הצלחתי ליצור "כלל" באוטלוק שכל מייל שנכנס מכתובת מסוימת יודפס זה באמת עובד רק זה שזה מדפיס רק את הכותרת ולא את התוכן של המייל יש למישהו פתרון? תודה רבה אביב

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  18. Started by avidanb,

היי, אני מנסה לפתור תקלה המחשב של ההורים שלי. אי אפשר להדליק אותו אחרי שהוא נכנס למצב שינה. הוא נדלק רק אחרי שמנתקים את הכבל חשמל שלו מהשקע ומחברים שוב.- אז הכל עובד תקין. אם מנסים להדליק אותו (מזיזים את העכבר, לוחצים על המקלדת, לוחצים על הכפתור POWER ) המחשב לא עולה חזרה וכתוב על המסך NO SIGNAL... מדובר במחשב נייח, עם מערכת הפעלה WIN XP . מה לדעתכם יכולה להיות התקלה?? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  19. שלום לכולם, מזה שבוע שקופצת לי כל כמה דקות הודעת שגיאה על התקנה כושלת של תוכנה שבחיים לא ניסיתי להתקין. קוראים לתוכנה HMA pro vpn -חיפשתי את השם באינטרנט ומצאתי כי זו תוכנה שקוראים לה Hide My Ass. ניסיתי למחוק את התוכנה איכשהו אבל היא בכלל לא מצויה אצלי במחשב,לא הורדתי אף פעם תוכנה כזו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. תודה מראש. http://i44.tinypic.com/35b7eds.jpg

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by xori,

יש לי מחשב עם ווינדוס XP ופתאום היום הדפדפן לא נפתח. לא אקספלורר ולא כרום. הסתכלתי בתהליכים במנהל משימות ושאני לוחץ לפתוח את הדפדפן נפתח תהליך ואחרי שניה נסגר. האינטרנט במחשב עובד רגיל.. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by rockstarr,

שלום לכם. יש לי מחשב לוח חדש: P8H77 מעבד I7 הבסיסי גם חדש (כ3 חודשים) בנוסף יש לי זכרונות חדשים לחלוטין. בנוסף לזה יש דיסק קשיח די ישן (כמה שנים). לעולם לא היו בעיות. היו לפעמים נקישות במחשב כאילו כשמנסה לכתוב או לקרוא משהו. בכל אופן לאחרונה אני גולש באתרים והמחשב פתאום קופא. זה קורה לפעמים למספר שניות ולפעמים קופא לחלוטין. בנוסף גם בהעלה של המחשב יש מסך שחור של הלוח אם ולאחריו מופיע מסך הכנסת הסיסמה של וינדוס. אז גם שם לוקח לו כ30+ שניות עד שעולה הסיסמה ועוד כ50 שניות לאחר הקשתה (שזה די קבוע היה). בדקתי את ההארדיסק בעזרת 3 תוכנות שונות ביחד עם חלקי מחשב האחרים. הבדיקות פשוט מושלמות. עשיתי פורמט פעמיים, עדיין אותה בעיה. ווינדוס מקורי, יש עדכונים, כל הדרייברים מותקנים א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by danielm741,

מחיצה D לא נפתחת לי ויש לי 200 ומשהו גיגה של דברים שחשובים לי יש דרך לסדר את זה בלי לאתחל אותו? מצורפת תמונה של הבעיה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by wave,

אהלן, זאת שגיאה שעולה לי הרבה פעמים כשאני גולש לאחרונה. שאני מוציא את המודם והראוטר מהקיר - אני מרוויח זמן חסד. הייתי רוצה לפתור את זה. בתמיכה הטכנית לא ממש יכלו לעזור לי. יש לי ספק (013) 5 מגה. ותשתית של בזק 5 מגה - ככה שזה לא קשור להפרשים בין ספק לתשתית. הבנתי שאני צריך לחבר את המחשב ישירות למודם כדי לבדוק מה קורה- כך עשיתי. הגלישה הייתה חלקה יותר, לא גלשתי מספיק זמן כדי לדעת האם הניתוקים יחזרו - קיבלתי הרושם שלא. בכל אופן התחלתי לנסות לעשות את המהלכים שמצאתי בגוגל (כדי לפתור את זה) - אך יש שם יותר מדי אופציות בשבילי - לא המומחיות שלי, אשמח עם מישהו/הי יוכל לתאר לי במהלכים פשוטים מה לעשות? הבנתי שיכול להיות שזה קשור לזה שיש לי מערכת הפעלה 64 ביט, ווינדוז 7, קיצר אשמח ל…

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by תושב העיר,

כשאני צורב את הסרט על דיסק ה DVD מסריט את הסרט וכשאני שם את אותו הקובץ של הסרט בדיסק און קיי ה DVD אומר שהוא לא יכול לנגן את הפורמט למה זה ?

25. שלום לכולם, המחשב שלי כבה לי מספר פעמים באמצע משחק: CALL OF DUTY 4. (אני יודע שזה ישן, אבל זה סיפור ארוך) במשחקים אחרים דוגמת SIMCITY 4, COMPANY OF HEROES הוא לא כבה, כמו כן גם בעבודה עם מכונות וירטואליות וכ'ו. מפרט המחשב הוא: מארז: antec p280 לוח אם: asus sabertooth 990fx מעבד: amd fx-8150 קירור למעבד: scythe ninja 3 rev.b כרטיס מסך: gigabyte gv-n670wf3-2gd ספק כוח: seasonic x660w דיסקים קשיחים: כונן 1 SSD: SAMSUNG 830 128GB, ועוד 4 כוננים מגנטיים מיצרנים שונים בנפחים שונים שלא עולה על 500GB. את המאווררים של המארז לא חיברתי ללוח אם אלא ישירות לספק כוח, לא הוספתי מאווררים או ביצעתי שינויים כל שהם במארז. אני משחק ברזולוציה נמוכה יחסית: 1024*1280 (זה המקסימום של המסך נכון ל…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים