תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בקונפיגורציה זהה (בני כ 3 שנים) שמידי פעם "קופאים" וממשיכים בעבודה תקינה Intel I7 2600K Asus P8H61-M LE למעבד קירור מים SCKTN-3000 4G RAM בדיקת טמפרטורה בעזרת SpeedFan ו HWMonitor מראה ערכים "מפחידים" בעבודה משרדית רגילה. (רצ"ב תוצאות הבדיקה) המאורר עובד כשורה במגע יד התחושה שגוף הקירור בטמ"פ סביבה פחות או יותר. האם זה נורמלי ? אם לא מה הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני משתמש שנים בתוכנת ה- DeamonTools. המחשב בזמן האחרון עודה לי אתחולים מחדש. זה קורה כל הזמן בעת התקנות - אבל לא רק (לעיתים גם בצריבה). חשבתי שמדובר על גרסה ועדכנתי אותה אבל זה לא פתר. האם ייתכן שזה ה- HD? אני מצקף קובץ MiniDump. אני לא יודע אם זה הדיסק הקשיח או לוח אם או סק או זכרון. אנא עזרתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי צורב dvd , כל פעם שאני מנסה לצרוב קובץ מסוים (ניסיתי כבר כמה סוגים ..), הצוריבה נתקעת בנקודה כלשהי (שמשווים פיסית את הדיסקים הנצרבים , אז אפשר לראות שהצריבה הופסקה די באותה הנקודה (לפני גודל העיגול הכה על פני הדיסק). ההודעה שהנרו כתב לי בlog הינה: אשמח לעזרה... Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: File 'Wnaspi32.dll': Ver=4.60 (1021), size=45056 bytes, created 10/09/1999 13:06:00 ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\Nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.59, size=160016 bytes, created 29/01/2003 22:37:36 Nero Version: 5.5.10.56 (Nero Express) Recorder: <SONY DVD RW DRU-510A> Version: 1.0d - HA 1 TA 0 - 5.5.10.56 Adapter driver: <IdeCh…
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני הייתי במחשב בפעם הראשונה שיחקתי קצת NBA פתאום התמונה נתקעה לא זז כלום העכבר לא זז,ALT+CTRL+DEL לא עובד בכלל,ALT+F4 גם לא עובד,3 האורות שיש במקלדת(NUM LOCK וכו') מה שהיה דלוק נישאר ככה ניסיתי ללחוץ וזה לא הגיב בכלל.. בפעם השניה סתם שמעתי מוסיקה והייתי באינטרנט והתמונה נתקעה אותו דבר.. כל פעם ריסט פתר את הבעיה עד הפעם הרביעית-חמישית: עכשיו גם לוקח למחשב מלא זמן לעלות עד לשולחן עבודה וגם כלום לא מגיב:העכבר לא זז,תפריט התחל בעזרת המקלדת גם לא עושה כלום.. *אין בעיה של וירוסים ריגול וכו' המחשב פורמט לפני שבועיים ויש אנטי וירוס מעודכן+תוכנה של ריגול וכל זה הכל מעודכן ונבדק כל 4-5 יום. מה יכולה להיות הבעיה..? אם זה לא הדיסק הקשיח מה זה יכול להיות ?
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
יש לי מפרט אמנם די ישן.. אבל אני שם לב שלאחרונה המחשב כבר נהיה איטי... זה כבר מציק לפעמים מאוד.. המעבד הוא i3 2100 ואני חושב שהוא הסיבה העיקרית.. הראם 8GB וכרטיס מסך דווקא בסדר.. ויש לי גם SSD.. יש מצב שהמעבד הזה קשור? המחשב לא תמיד היה ככה לדעתי.. הוא לא משהו לעבודה משרדית ומשימות קצת כבדות יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עושים ?!? עשיתי את כל הבדיקת הבריאותיות : סריקת דיסק, איחוי דיסק, ניקוי זבלים, בדיקת וירוסים, בדיקת חומרה - הכל במקום, בדיקת מאוורר מעבד - הכל תקין וכו'.. לא התקנתי שום דבר מיוחד, ושום PROCESS מוזר לא רץ ברקע.. הביצועים סבירים, ועדיין קופא ! מה יכול להיות ?!? P3 550MHZ 512MB זכרון XP
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממה זה יכל לנבוא הבעיה ? הזו שלנינו יש 1.5 למה זה עושה את זה ... אנחנו ממש נכנסים למשחק ופתאום זה מוציא אותנו
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש של asus b85m ומעבד i5 4570 ולאחר התקנת WIN7 כולל כל העדכונים (גרסה חוקית), כאשר אני משאיר את המחשב דולק, אחרי כשעתיים אני מנסה להמשיך לעבוד עם המחשב, המחשב מת, לא נפתח המסך, אין סימן של עבודה של דיסקים, כלום. קורה גם מדי פעם ללא עבודה על המחשב לפני שמסך נכבה- פשוט קופא - מת -רק restart. בטלתי בצריכת חשמל את האופציה שהמחשב יפסק לבוד, רק המסך מפסיק אחרי 15 דקות. יש למישה רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היו לי כמה בעיות במחשב, כמו זה שהמעבד התחיל להיות איטי וכו' וכו'.. החלטתי לבצע שחזור למחשב. המחשב עלה יפה לאחר השחזור, הותקנו כל העדכונים למערכת הפעלה 8, ואף עדכון למערכת הפעלה 1. עכשיו השאלה החשובה - ייתכן שהמערכת הפעלה שוקלת כ-50 Gb??? עקרונית המחשב שלי הוא עם אכסון מהיר של 120 Gb. בכונן נשאר לי 95 תמיד. ואחרי השחזור, עוד לפני שהוספתי קבצים למחשב נותרו לי 45 Gb.. יכול להיות? או שעשיתי משהו לא נכון בשחזור? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 2007WFP DELL והUSB שבו לא עובד לי ולא מגיב לי זאת אומרת שאני מחבר משהו לUSB במסך זה לא עובד פתאום! עד ליפני שעה זה עבד (מדובר במקלדת ועכבר אלחוטי) ויש לזה בטריות והכל עובד כי דרך המחשב זה עובד.. מה הבעיה של זה ואיך אני מסדר את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר בהרד דיסק 20.5 G של IBM DEKSTER ,הקיצר המחשב מזהה אותו בעליית רכיבים אבל לאחר עליית ה winxp הןא מזהה רק את המחיצה הראשונה שלן 2G ,לא מצליח בשום דרך להכנס אליו לא מבין במיוחד בפרטישן אבל פשוט שהוא לא מזהה בFDISK את המידע במחיצה הבעייתית כדיסק לוגיקלי או כדיסק שאיננו דוס,לכן ביצעתי שינוי בהפרטישן לדיסק אחד של 20.5 G ואותו הוא באמת זיהה כמחיצה יחידה בץת 20.5 גיגה אבל כשהעלתי את ההרד דיסק לחלונות הוא זיהה שוב רק את ה-2 גיגה הראשונים כמחיצה ואינו זיהה את האחר מה לעשות? מבקש הדרכה Nוקדקת. אינני יודע אם המחיצה הבעייתי הוא NTFS או ב FAT32. אינני מבין בפרטישן מגיק ואינני ייודע מאיפה להורידו. אשמח באם תוכלו לעזוא לי גם בזאת יום טוב לכולם נץב מעוניין להציל את המי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מקרטע בשנה האחרונה, בצורה מפחידה ומוזרה מאוד. אפילו פתיחה של הדפדפן עם כמה טאבים מעמיסה עליו מאוד. התגובות איטיות, העכבר "מקרטע", חלונות נפתחים ונסגרים לאט. משהו לא בסדר.. לדוגמא עבור 6 טאבים פתוחים באקספלורר ו-6 טאבים פתוחים בכרום המחשב מנצל 3GB ראם, והCPU עומד על 0-10%. ועדיין התגובות איטיות יחסית, העכבר זז לאט ויש הרגשה שFPS נמוך (תקיעות קטנות בתצוגה) מצד שני במשחקים הוא עדיין בסדר יחסית למפרט והFPS נראה סביר (אבל גם פה לפעמים יש לאגים וקרטועים של העכבר ואפילו המקלדת). זה המפרט: Q9550 - בתדר סטוק (היה בOC בכ-20% בעבר). המעבד בן 3 שנים. Asus P5K-E - לוח בן כ-6 שנים. קניתי אותו יד שנייה לפני 4 שנים. עשה OC של כ-20%, הם הוא קורס אז אין OC. זיכרון OCZ RAM 4GB - ב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ניקיתי לאחי את המחשב ניקיון יסודי ומרחתי משחה חדשה לכרטיס מסך ולמעבד לאחר כול זה התקנתי WINDOWS 7. הכול עבד מצוין ללא בעיות עד שהמערכת התחילה "להשתגע" ולא לעבור פוסט. לאחר שמוציאים את המעבד ומחזירים למקום הוא מתחיל לעבוד לזמן קצר כאילו המערכת מאטה ואז ריסט. החלפתי מעבד ואותה הבעיה. לאחר הדלקה נוספת של המערכת,המחשב דולק אך המסך כבוי. זאת המערכת: מעבד INTEL 478 2.8/2.66GHZ לוח P4P800 SE 512*2 + 256*2 ספק 500W ג'נרי אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצ'יפסט: VT82C693A יש עליו כרטיס קול מובנה וזה לא מזהה אותו ניסיתי להוריד את ה 4 IN 1 של VIA ולא עזר אז בבקשה תמצאו לי דרייבר ל WIN 98 SE
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחבר את ההארד דיסק בחוטים שלו ואני הולך לביוס והוא לא מופיע.... מה לעשות?? אני חייב אותו!! בבקשה עזרה אייסי 442002829 אני מתחנן! ניסיתי בכל מיני דרכים לחבר את החוטים אבל עדיין הוא לא מופיע בביוס בפעם הראשונה הוא כן הופיע ושהמחשב עלה היה כתוב לי שהוא מזהה אותו ובאמת ניהיה לי עוד כונן בפעם השנייה הוא לא זיהה אותו בביוס וככה עד הפעם ה555 אני מנסה לחבר...והוא לא מזהה אני מת כבר!!! בבקשה. שוב: 442002829
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי קניתי סוף סוף sempron 2400. עכשיו מה הקטע...כשאני על המהירות ברירת מחדל שלו, 2400+, הוא לא נותן לי להתקין את הווינדוס ומראה לי מסך כחול עם שגיאה (XP). אחרי שהורדתי את הבאס מ166 ל133 הוא נתן לי להתקין והכל הלך סבבה...והווינדוס עלה...וכשהחזרתי לבאס 166 הווינדוס עלה וישר אחר כך קרס!! יש לי: 512MB DDR 400MHZ ADATA (בדוק) 256MB DDR 333MHZ (בדוק) AMD Sempron 2400+ (חדש) ABIT NF7-S2 (חדש) Antec 400W (כל המתחים יציבים סלע) 80GB Maxtor SATA 7200 הטמפרטורות נורמליות לחלוטין. מה לעזאזל הבעייה כאן???????? עכשיו אני עובד על באס 133 מגה הרץ (1500+).
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
Kaspersky מחק לי דברים שאני צריך באמצע סריקה מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. התקנתי 3 הרדיסקים של IDE + הרדיסק נוסף של SCASI במחשב. אחרי שחיברתי את חיבורי ה-IDE וה-SCASI, המחשב לא מזהה לי הרדיסק אחד (שהוא גם נשלף...), מה ניתן לעשות? 2. בכל כבל IDE ישנם 3 חיבורים (אחד ללוח + 2 חיבורים נוספים), אם ברצוני לחבר בנוסף ל-3 הרדיסקים וכונן עוד 2 כוננים (DVD וצורב) מה עליי לעשות. הרי על הלוח ישנם רק 3 חיבורים לשלושה כבלים. 3. מישהו יודע עם בלוח דואל פנטיום 3 (SLOT 1) ניתן לחבר 2 פנטיומים בעליי מהירויות שונות (500 ו-600). תודה! :s05:
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אתמול שמתי לב לרעש די מוזר מהמארז שלי (בפתאומיות מוחלטת), קשה לתאר בדיוק איך הרעש נשמע.. כמו שעוברים על תחנת רדיו אבל לא משודר בה כלום. (זאת הדוגמא הטובה ביותר שיש לי..). בכל מקרה, פתחתי את המארז ומאוד קשה להבחין מאיפה הוא בא אך אני די בטוח שהוא מגיע הדיסק הקשיח. שמתי לב גם כאשר אני מגלגל למטה בדף אינטרנט הרעש נפסק ממש לחצי שניה, כנ"ל כשאני פותח תוכנה מסוימת. אין לי שום מאורר על הדיסק הקשיח, יכול להיות שזה מהחום ? מישהו מכיר את התופעה ? תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חופשה של שבועיים חזרתי והמחשב אכזב אותי לצערי. לפני טעינה הWIN הוא נותן את הודעת השגיאה הבאה: system is running in fail-safe state. please recheck bios cmos setup. לאחר מכן יש אפשרות להכנס לביוס סט-אפ, או להמשיך. שאני מנסה להמשיך נותן לי הודעה: disk boot failure. insert system disk בנוסף - רעש מוזר מההארדיסק שנשמע כמו נסיון לסיבוב ותקיעה, שחוזר על עצמו כל שנייה - שתיים. יש לציין שההארדיסק מאוד ישן (20GB) בכל הנוגע לביוס - אין לי שמץ של מושג. חשבתי לנסות להתקין WIN מחדש, אבל לא רק שאין לי דיסק, אני די בטוח שהCD לא עובד. אז לפני שאני רץ לטכנאי או חנות, רציתי להתעייץ איתכם. אודה לעזרה, אופיר.
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום!!! אני מבקש את הזרתכם כי עד לפני חודש אני קניתי מעבד חדש אינטל פנטיום 4 3.00 ואני כבר כמה ימים סם לב שהמעבד מתחמם לי יותר מדי בזמן של המתנה הוא 66 ומהירות המאוורר RPM 620 עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול לעכליף אוורור ולאי מאוורר תודה
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
תודה לכל מי שמוכן לעזור יש לי לוח אם של אזוס A8N-SLI עם דיסק 250GB SATA2 של WD. לפני כמה ימים קניתי עוד 2 דיסקים אותו דגם, וברגע שאני מחבר יותר מדיסק אחד למחשב הוא נתקע קצת אחרי הביוס, ולא מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה ,ואפילו לא נותן הודעה על no system disk כשאני מחבר כל אחד בנפרד הכל תקין. :s05: :s05: :s05: גרסת ביוס 1014 (שידרגתי לפני כמה שבועות) תודה לכל מי שמנסה לעזור לי וגמר חתימה טובה וצום קל REZ
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שאני לא יודע לשייך אותה. בזמן גלישה באינטרנט כשאני קורא איזשהו דף ומשתמש בגלגלת העכבר כדי להעביר מטה או מעלה הכל קופא, כלומר אני רואה שהדף מפסיק להתגלגל אחרי זה אני מקבל מסך שחור(המסך לא נכבה פיזית) ואחרי זה הכל מתייצב אל ניתן להבחין בחפיפת שורות קלה במיוחד בתחתית הדף. בזמן קריאה איטית כשאני משתמש במקש "למטה" זה לא קורה. האם זאת בעיית כרטיס מסך( GIGABYTE 7600GS אם הדרייברים המעודכנים )? אני משטמש ביציאת VGA לחיבור מסך 17'' ברזולוציה 1024x768, 85 Hz. נ.ב. אתמול בזמן השחרה המסך נכבה אף הוא למספר שניות. האם זאת אותרת שזה כרטיס מסך
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי ברשת שאפשר לשחזר מידע גם מHHD שעבר פירמוט. השאלה היא באיזו נקודה כבר אי אפשר לשחזר מידע, לא יתכן שHHD יפורמט אינספור פעמים ותמיד יהיה אפשר לשחזר ממנו. יש לי כמה מחשבים ישנים שעברו כבר כמה וכמה פירמוטים ורצוני לשחזר מהם מידע ורציתי לדעת אם שווה בכלל לטרוח. אודה למי שישפוך קצת אור על התמונה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-